Stadshem Fastighetsmäkleri Öster på Stockholmsgatan 5, Göteborg

4.9 / 5
(266 omdömen)

Stadshem Fastighetsmäkleri Öster är ett lokalt mäklarkontor i Göteborg med tre mäklare. Kontoret är en del av Stadshem Fastighetsmäkleri

Vi älskar äldre och gedigna hus, med personlighet, själ och historia. Det handlar lika mycket om väl valda material som åldrats med charm och värdighet, som att de som levt där genom åren skänkt huset en egen personlighet, själ och historia. Det är i sådana hus vi själva vill bo, och det är med dem vi vill jobba. Här ur skapades vår helt unika nisch som vi är trogna i vått och torrt. Vi förmedlar lägenheter i hus byggda före 1965 samt villor och radhus byggda före 1970. Just denna nisch har visat sig vara vår starkaste styrka. Det som många trodde var omöjligt, onödigt och svårt när Stadshem grundades 2006 har under hela tiden varit det som drivit Stadshem framåt och uppåt. Vi brinner för det vi gör och vårt intresse stäcker sig längre än till bara ”säljet”. Vi tror att det är därför vi lyckas så bra.

Vi vill med kvalité och kreativitet ge de bästa förutsättningarna för alla som bor i ett hus byggt före 1965 resp -1970. Målet är en lyckad försäljning och en trygg process. Vi utför ett genuint mäkleri, inifrån och ut.

Läs mer