Caroline Östman

Profilbild för Caroline Östman
Säljarfavorit
Caroline Östman
4.9 / 5
(110 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
37 st
15 st
55 510 000 kr

Bakgrund

Caroline Östman jobbar på Stadshem Fastighetsmäkleri och är registrerad mäklare sedan 2019-05-07. Caroline har fått in 15 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan oktober 2023. Caroline har enligt vår statistik haft 22 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 70 315 000 kr.

Presentation

Caroline är småstadstjejen som för många år sedan hittade hem i Göteborg. Mäklarkarriären påbörjades mitt i Bagaregårdens landshövdingecharm och efter flera år på en större byrå har Caroline nu hittat tillbaka till kvarteren som fick henne att falla för yrket. Nu med Stadshem i ryggen. Med lång erfarenhet, stort engagemang och hög kundnöjdhet strävar Caroline alltid efter att bygga långvariga relationer med sina kunder, och man är alltid varmt välkommen att höra av sig för rådgivning.

Säljare om Caroline.

16 nov 2023

"I en kämpig bostadsmarknad kändes det tryggt att ha Caroline som mäklare - professionell och väldigt behaglig person! "
säljare på Banérsgatan 14D

06 nov 2023

"Vi är otroligt nöjda med att ha gett Caroline uppdraget att sälja vår lägenhet. Som mäklare är Caroline genomgående proffsig, engagerad och tillgänglig och det märks att hon är riktigt duktig på det hon gör. Vi rekommenderades att ta in hjälp med styling och wow vilken effekt det gav. Vi fick urf..."
"Vi är otroligt nöjda med att ha gett Caroline uppdraget att sälja vår lägenhet. Som mäklare är Caroline genomgående proffsig, engagerad och tillgänglig och det märks att hon är riktigt duktig på det hon gör. Vi rekommenderades att ta in hjälp med styling och wow vilken effekt det gav. Vi fick urfina foton och en Hemnetannons som presterade bäst i området den veckan. Budgivningen hanterades med fingertoppskänsla och vi fick utan tvekan det resultat vi önskade. Rekommenderar Caroline alla dagar i veckan!"
Läs mer
säljare på Bagaregårdsgatan 8B

16 okt 2023

"Caroline var otroligt kunnig och tydlig hela vägen. Hon sålde inga luftslott utan gav konkreta tips och var tydlig med förväntan jag skulle ha. För mig var det oerhört viktigt och tryggt. "
säljare på Stockholmsgatan 40T

18 sep 2023

"Är oerhört nöjd med mitt val av mäklare. Allt gick smidigt och kändes tryggt! Caroline är professionell, enkel att samarbeta med och en härlig person. Kan starkt rekommendera både henne och Stadshem. "
säljare på Sofiagatan 46A

09 sep 2023

"Caroline är en god personkännare och har bra känsla för marknaden. Hon inger förtroende hos säljare och köpare och man känner sig trygg med affären."
säljare på Kungälvsgatan 3A

01 sep 2023

"Caroline var engagerad och tydlig och återkopplade snabbt och löpande genom hela försäljningsprocessen. Hon gav en realistisk bild om förväntat pris och förutsättningar på en tuff säljmarknad, vilket ledde till en lyckad affär."
säljare på Storhöjdsgatan 19

31 aug 2023

"Vi är supernöjda med Caroline som mäklare och tyckte att vi hade en bra kontakt under hela processen. Hon är lyhörd och flexibel och förstår säljarens behov. "
säljare på Storkgatan 6C

05 jul 2023

"Caroline gjorde ett grymt bra jobb i en väldigt tuff marknad! Hon är sympatisk, realistisk, alltid tillgänglig och jobbar hårt för att nå ett högt slutpris. Caroline får 10/10 och kommer självklart att anlita henne vid nästa försäljning!"
säljare på Räntmästaregatan 23C

28 jun 2023

"Väldigt positiv och rättvis bild från start. Var lyhörd för vad vi ville och gjorde att processen kändes trygg. "
säljare på Stockholmsgatan 1G

29 maj 2023

"Vi är så nöjda med Caroline! Hennes transparens och kontinuerliga uppdateringar gjorde att vi kände oss trygga under hela processen. Hon var dessutom otroligt hjälpsam, proaktiv och lösningsorienterad och gav verkligen allt. Rekommmenderar alla att jobba med Caroline!"
"Vi är så nöjda med Caroline! Hennes transparens och kontinuerliga uppdateringar gjorde att vi kände oss trygga under hela processen. Hon var dessutom otroligt hjälpsam, proaktiv och lösningsorienterad och gav verkligen allt. Rekommmenderar alla att jobba med Caroline!"
Läs mer
säljare på Härlandavägen 10R

11 maj 2023

"Vi är otroligt nöjda med Caroline som vår mäklare! Hon fanns alltid tillgänglig, engagerad och glad. Kan varmt rekommendera att anlita henne om man ska sälja sin bostad! "
säljare på Kaggeledsgatan 6

16 feb 2023

"I recently worked with Caroline Östman to sell my apartment, and I was impressed with their professionalism and knowledge of the real estate market. They helped us price the apartment competitively, and their marketing efforts generated interest from potential buyers. Throughout the entire proces..."
"I recently worked with Caroline Östman to sell my apartment, and I was impressed with their professionalism and knowledge of the real estate market. They helped us price the apartment competitively, and their marketing efforts generated interest from potential buyers. Throughout the entire process, Caroline Östman was communicative and responsive, always keeping us informed and offering valuable advice. We were pleased with the final sale price and the overall outcome of our transaction. I would definitely recommend Caroline Östman to anyone looking to sell their property."
Läs mer
säljare på Doktor Forselius gata 4

13 dec 2022

"Caroline är en empatisk och inkännande person… väldigt nöjd med vårt samarbete "
säljare på Ättehögsgatan 10C

12 dec 2022

"Jag hadde tur som fick caroline"
säljare på Landerigatan 2C

20 okt 2022

"Vi kan varmt rekommendera Caroline! Lätt att kommunicera med, glad och positiv och kompetent. "
säljare på Lilla Munkebäcksgatan 17E

20 okt 2022

"Caroline var extremt engagerad i försäljningen, höll oss kontinuerligt uppdaterade och var väldigt hjälpsam med rådgivning under hela processen. Var också väldigt aktiv och flexibel i att visa bostaden för nya spekulanter!"
säljare på Doktor Bex gata 11B

30 aug 2022

"Vi har haft kontakt med Caroline från att lägenheten lades ut på förhand för ett år sen till att den såldes för en vecka sedan. Under året har Caroline alltid funnit ett samtal bort för att bolla säljtaktik men också hjälpt oss i processen att köpa ny bostad.
Försäljningen av vår lägenhet skötte..."
"Vi har haft kontakt med Caroline från att lägenheten lades ut på förhand för ett år sen till att den såldes för en vecka sedan. Under året har Caroline alltid funnit ett samtal bort för att bolla säljtaktik men också hjälpt oss i processen att köpa ny bostad.
Försäljningen av vår lägenhet sköttes proffsigt och tydligt. Vi kände oss väldigt trygga med vår mäklare trots den oförutsägbara bostadsmarknad som är för tillfället. "
Läs mer
säljare på Smörslottsgatan 22

30 maj 2022

"Caroline var väl den rätta mäklare till oss. Hon kom väl förberedd infört vårt första möte, bra att prata med och mer än villig att förklara saker och ting. Hon höll oss uppdaterade genom hela processen och vi var nöjda med slutpris och hennes insats till hela affären.
Vi skulle verkligen rekomme..."
"Caroline var väl den rätta mäklare till oss. Hon kom väl förberedd infört vårt första möte, bra att prata med och mer än villig att förklara saker och ting. Hon höll oss uppdaterade genom hela processen och vi var nöjda med slutpris och hennes insats till hela affären.
Vi skulle verkligen rekommendera henne till alla som ska sälja!"
Läs mer
säljare på Ebbe Lieberathsgatan 16A

06 maj 2022

"Superduktig, engagerad, trevlig, professionell"
säljare på Egnahemsvägen 20D

04 maj 2022

"Jag tycker att Caroline var lätt att sammarbeta med och hon är väldigt trevlig. "
säljare på Egnahemsvägen 22C

09 apr 2022

"Toppenbra mäklare. Gör det lilla extra. :)"
säljare på Ebbe Lieberathsgatan 16A

01 apr 2022

"Caroline är lätt att arbeta tillsammans med. Hon är kunnig, punktlig, ger bra stöd och realistiska förväntningar."
säljare på Doktor Forselius gata 16

27 mar 2022

"Hade bra kunskap, lyhörd och väldigt engagerad i försäljningen. Jag kunde lita på hens profession och luta mig tillbaka (vilket kändes oerhört tryggt). "
säljare på Kolonigatan 3A

22 mar 2022

"Vi upplevde att Caroline var inlyssnande, pålitlig, kompetent och engagerad genom hela säljprocessen. Vi är väldigt nöjda med valet av mäklare."
säljare på Fanjunkaregatan 2F

27 jan 2022

"Caroline var en trevlig och professionell mäklare som förmedlade vår bostad på bästa vis! "
säljare på Daniel Petterssons gata 2A

23 dec 2021

"Jag valde Caroline efter att ha läst omdömen här på Hitta mäklare. Eftersom jag har lite svårt för den här översäljiga och kvittrande stilen som vissa mäklare har, ville jag specifikt hitta någon som jag kunde konversera med i normal samtalston. Caroline blev ett bra val för mig. Hon är vänlig oc..."
"Jag valde Caroline efter att ha läst omdömen här på Hitta mäklare. Eftersom jag har lite svårt för den här översäljiga och kvittrande stilen som vissa mäklare har, ville jag specifikt hitta någon som jag kunde konversera med i normal samtalston. Caroline blev ett bra val för mig. Hon är vänlig och angenäm till sättet, men samtidigt saklig och realistisk, och det kändes bra och viktigt för mig som gillar pålitlighet och raka, tydliga besked.
Caroline känns kompetent och ambitiös. Hon har varit snabb på att skaffa sig koll på detaljer (som tomträttsavgälder), och hela säljprocessen har kännetecknats av att hon ligger steget före och planerar med god framförhållning. Kommunikationen har gått snabbt och enkelt. Hon är helt enkelt bra att ha att göra med."
Läs mer
säljare på Iskällareliden 8A

17 nov 2021

"Grym mäklare! Kan starkt rekommendera! "
säljare på Härlandavägen 10R

04 nov 2021

"REKOMMENDERAR CAROLINE GÅNGER 25!!!"
säljare på Banérsgatan 14B

26 okt 2021

"Tillgänglig, trovärdig, trevlig och professionell med härlig utstrålning och social kompetens. Vi är supernöjda med både samarbetet och resultatet och kan varmt rekommendera Caroline som mäklare!"
säljare på Ånäsvägen 12B

13 sep 2021

"Jag är supernöjd med Carolines insats i min lägenhetsförsäljning. Hon var positiv, nåbar , lyhörd och oerhört proffsig."
säljare på Lilla Munkebäcksgatan 5C

06 maj 2021

"Väldigt smidigt och professionellt samarbete med bra dialog. Aldrig några oklarheter och alltid väl uppdaterat trots en oväntat snabb affär. Jag kan verkligen varmt rekommendera Caroline"
säljare på Batterigatan 11C

05 apr 2021

"Caroline genomforde forsaljningen valdigt proffsigt och en perfekt kommunikation etablerades fran dag 1. Jag ar valdigt nojd med Bjurfors som helhet."
säljare på Smögengatan 26

02 apr 2021

"Väldigt engagerad mäklare. Fick väldigt bra intryck och magkänsla så fort vi träffades. "
säljare på Soldathemsgatan 2

18 mar 2021

"Caroline Östman en fantastisk mäklare som kunde sin sak skulle jag kunna tänja ut skalan 1-10 så skulle jag absolut göra det
Här får ni verkligen valuta för arvodet
Lycka till Caroline "
säljare på Lilla Munkebäcksgatan 7E

04 mar 2021

"Kompetent och engagerad mäklare som alltid svarar på frågor oavsett tid. Kan varmt rekommendera Caroline för de som går i säljtankar."
säljare på Gamlestadstorget 30

01 mar 2021

" Caroline fick försäljningsprocessen att bli väldigt smidig och enkel. Rekommenderas varmt. "
säljare på Wingårdsgatan 1D

26 feb 2021

"Väldigt glad och nöjd över att det är just Caroline som har hjälpt mig med min lägenhetsförsäljning. Hon har gjort ett toppenjobb! Hon visade på ett stort engagemang och höll mig ofta uppdaterad. Dessutom är hon väldigt trevlig och ödmjuk.
Jag har känt stort förtroende för Caroline sedan dag ett..."
"Väldigt glad och nöjd över att det är just Caroline som har hjälpt mig med min lägenhetsförsäljning. Hon har gjort ett toppenjobb! Hon visade på ett stort engagemang och höll mig ofta uppdaterad. Dessutom är hon väldigt trevlig och ödmjuk.
Jag har känt stort förtroende för Caroline sedan dag ett, hon har mina varmaste rekommendationer! "
Läs mer
säljare på Marbogatan 4A

23 feb 2021

"Mycket lyhörd och jordnära person med en professionell hantering av hela processen med försäljning av vår lägenhet. Gav även råd och tips i vårt husköp. Vi kan varmt rekommendera!"
säljare på Soldathemsgatan 14

17 feb 2021

"Jag upplevde att Caroline var driftig och tydlig i sin kommunikation. Hon drev på bra och till slut lyckades hon få igenom en efterlängtad budgivning och försäljning där jag kände mig nöjd.
Dessutom är hon väldigt trevlig och tillmötesgående och jag rekommenderar henne varmt! "
"Jag upplevde att Caroline var driftig och tydlig i sin kommunikation. Hon drev på bra och till slut lyckades hon få igenom en efterlängtad budgivning och försäljning där jag kände mig nöjd.
Dessutom är hon väldigt trevlig och tillmötesgående och jag rekommenderar henne varmt! "
Läs mer
säljare på Kallebäcksvägen 17A

22 jan 2021

"Supernöjd med all hjälp jag fick genom Caroline vid försäljningen. Hela försäljningen sköttes via distans och det hade inte varit möjligt utan Carolines engagemang, ödmjukhet och tillgänglighet. Kan bara lovorda henne! "
säljare på Ryttaregatan 8D

05 jan 2021

"Vi kan varmt rekommendera Caroline som mäklare!
Caroline har gett allt i den här försäljningsprocessen och hela tiden gjort det lilla extra. Hon har lyssnat in våra behov, pedagogiskt förklarat de olika stegen, hållit oss uppdaterade, bokat visningar, låtit oss påverka annonsens utformning och g..."
"Vi kan varmt rekommendera Caroline som mäklare!
Caroline har gett allt i den här försäljningsprocessen och hela tiden gjort det lilla extra. Hon har lyssnat in våra behov, pedagogiskt förklarat de olika stegen, hållit oss uppdaterade, bokat visningar, låtit oss påverka annonsens utformning och gjort oss delaktiga i hela försäljningen. Inte minst har Caroline visat prov på sin tålmodighet då det varit en lång försäljningsprocess för oss.
Vi önskar att alla skulle få en mäklare som Caroline!

"
Läs mer
säljare på Iskällareliden 3B

17 dec 2020

"Vi var jätte nöjda med Caroline hon gjorde ett toppen jobb."
säljare på Kaggeledsgatan 38B

02 nov 2020

"Väldigt nöjda med Carolines insats! Allt gick smidigt och hon höll oss uppdaterade om läget och visade på stort engagemang."
säljare på Ernst Torulfsgatan 11A

27 okt 2020

"Bra, snabbt och smidigt."
säljare på Batterigatan 7C

09 okt 2020

"Caroline ingav ett förtroendegivande lugn blandat med mycket energi och driv! Vi är väldigt, väldigt nöjda med vårt val av mäklare och kan starkt rekommendera henne."
säljare på Härlandavägen 10C

14 sep 2020

"Superengagerad, proffsig och trevlig. Rekommenderar Caroline varmt!"
säljare på Vänersborgsgatan 1D

03 sep 2020

"Superbra hela vägen. Alltid alert och kunde ständigt överträffa mina förväntningar!"
säljare på Måns Bryntessonsgatan 7A

28 aug 2020

"Härligt sätt att ta människor som jag fastnade för. Lugn, tydlig och saklig. Mycket nöjd!"
säljare på Ovanskogsliden 20

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
22

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
15
Försäljningar
22
Försäljningsvärde
70 315 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
5.0 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
5.0 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
105 av 108 säljare
Caroline satte rätt förväntningar på slutpriset
96 av 108 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
106 av 107 säljare
Caroline var tydlig och höll mig uppdaterad
109 av 110 säljare

Caroline på kartan.

206 tidigare bostäder
19 bostäder till salu
110 rekommendationer

19 bostäder till salu.

Bostäder

1 990 000 kr
2 rum, 49 m²
40 612 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
3 922 kr/mån
2 650 000 kr
2 rum, 53 m²
50 000 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
3 175 kr/mån
2 rum, 74 m²
Lägenhet, Göteborg
2 691 kr/mån
2 rum, 54 m²
Lägenhet, Göteborg
3 218 kr/mån
4 rum, 110 m²
Lägenhet, Göteborg
5 269 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Bostäder

2 005 000 kr
Lägenhet Munkebäck
-245 000 kr
2 rum, 43 m²
Utropspris: 2 250 000 kr
2 425 000 kr
Lägenhet Gamlestaden
2 rum, 54 m²
2 200 000 kr
Lägenhet Gamlestaden
-50 000 kr
2 rum, 51 m²
Utropspris: 2 250 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"I en kämpig bostadsmarknad kändes det tryggt att ha Caroline som mäklare - professionell och väldigt behaglig person! "
2 100 000 kr
Lägenhet Bagaregården
1 rum, 37,5 m²
Utropspris: 2 100 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
3 200 000 kr
Lägenhet Gamlestaden
-100 000 kr
5 rum, 106 m²
Utropspris: 3 300 000 kr

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.