Privatmäklaren på Birger Jarlsgatan 60, Stockholm

4.9 / 5
(195 omdömen)

Privatmäklaren är ett lokalt mäklarkontor i Stockholm med tre mäklare. Kontoret är en del av Privatmäklaren

Privatmäklaren är den perfekta samarbetspartnern för dig som vill sälja din bostad. Vi ger dig alla de verktyg som traditionella mäklare använder när det gäller marknadsföring och juridik. Men du betalar bara en bråkdel av ett traditionellt arvode. Du sköter visningen och vi sköter resten. Vi arbetar över hela landet och det här gör vi för dig:

Bästa bilderna i din annons
En av våra yrkesfotografer besöker dig och tar bilder. Det ger bilder med en mycket bättre kvalité jämfört med om någon privatperson eller mäklare skulle fotografera.

Annonsering som gör skillnad
Tillsammans kommer vi fram till utgångspris och skapar din annons. Annonsen lägger vi sedan ut på alla viktiga bostadssajter - Hemnet, Booli, Blocket bostad m.fl.

Visning utan mellanhänder
Visningarna sköter du som säljare. Till visningen har du fått proffsigt visningsmaterial från vårt tryckeri. Och vem kan vara bättre lämpad än du att visa? Du vet ju allt om din bostad!

Effektiv och enkel budgivning
Budgivningen sköts av din mäklare med stöd av ett effektivt budgivningssystem. Bud meddelas till dig, din mäklare och övriga budgivare via sms och mejl.

Tryggt avslut på affären
När du bestämt dig för en köpare sköter våra mäklare all dokumentation av affären. Enkelt och tryggt!

Kom igång för bara 3 500 kr!
Vi har delat upp vårt arvode i två delar. 3 500 kr när vi påbörjar förmedlingen i samband med fotografering & annonsering och ytterligare 14 000 kr då affären är klar, när ditt objekt är sålt (och bara om det blir sålt).

Totalt arvode är 17 500 kr, oavsett försäljningspris.

Här kan du se en kort video om hur vi arbetar:
http://www.pm.se/pm-video

Läs gärna mer om oss och våra nöjda kunder på
www.pm.se eller ring 010-762 62 10 för rådgivning.

Läs mer