Notar Vasastan på Karlbergsvägen 23, Stockholm

4.9 / 5
(449 omdömen)

Notar Vasastan är ett lokalt mäklarkontor i Stockholm med sex mäklare. Kontoret är en del av Notar

Notar slog under mars 2005 upp portarna för sin lokala bobutik här i Vasastan. Vi sitter i en öppen och välkomnande lokal på Karlbergsvägen 23, korsningen Hälsingegatan. Tack vare vår höga marknadsandel i området har vi ett stort spekulantregister med aktiva köpare som söker bostad just här i Vasastan.

Vårt trevliga och kunniga team består av sex drivna mäklare och en assistent som alla gör sitt yttersta för att ständigt sätta nya prisrekord i Vasastan. Stor kunskap om området samt fenomenal marknadsföring skapar bästa förutsättningarna för just Din försäljning. Vi har flest spekulanter till våra visningar vilket innebär att du kommer få marknadens högsta pris!

Vi vet vad som krävs för att lyckas med en försäljning så kom mer än gärna förbi oss om du vill prata boende, deklaration, räntar, bolån, eller bara få rådgivning om den aktuella marknaden så bjuder vi på en kopp kaffe.

Vill du ha en engagerad mäklare som gör sitt yttersta för att få ett så högt pris som möjligt? Kom till oss på Notar Vasastan så berättar vi mer!

Läs mer