Fastighetsmäklarna Södermalm på Krukmakargatan 3, Stockholm

4.7 / 5
(51 omdömen)

Fastighetsmäklarna Södermalm är ett lokalt mäklarkontor i Stockholm med tre mäklare. Kontoret är en del av Fastighetsmäklarna

Fastighetsmäklarna är en modern fastighetsmäklare med en av branschens mest kompletta mäklartjänster. Vi kan Stockholm då vi verkat över 20 år i vår vackra huvudstad.
När du anlitar oss på Fastighetsmäklarna så är du garanterad en fastighetsmäklare med mångårig erfarenhet och kunskap – det är en viktig grundsten i vårt företag och borgar för en mäklartjänst som genomsyras av kvalitet, kompetens och omtanke.
Vi älskar det vi gör och vi älskar bostäder – stora som små. Vi kan hjälpa dig vid försäljningen av såväl din bostadsrätt, villa som lantställe i Stockholm med omnejd. Nyproduktion är också en viktig del av vår verksamhet.

Ett genuint och personligt engagemang vid varje bostadsförsäljning är för oss ingen självklarhet, utan en hederssak. En framgångsrik affär är för oss synonymt med att tryggt och professionellt vägleda både köpare och säljare genom hela försäljningsprocessen. Arbetar vi under denna devis vet vi att vi erhåller ert förtroende – ett förtroende som innebär att du, liksom många andra, återkommer till oss varje gång du ska byta bostad.

Välkomna att besöka oss på något av våra kontor eller kontakta oss redan idag för en lyckad bostadsaffär.

Läs mer