Klaus Lohmeier

Profilbild för Klaus Lohmeier
Klaus Lohmeier
4.9 / 5
(56 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
25 st
9 st
94 710 000 kr

Bakgrund

Klaus Lohmeier jobbar på Erik Olsson och är registrerad mäklare sedan 2019-07-30. Klaus har fått in 9 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret. Klaus har enligt vår statistik haft 17 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt villor och lägenheter och motsvarar ett värde på 50 475 000 kr.

Presentation

Mitt namn är Klaus Lohmeier och jag har varit verksam inom försäljning och service i över 15 år. Det har gett mig ett brett kontaktnät och en stor portfölj av erfarenheter.

Min uppgift är att framgångsrikt och tryggt ta er igenom hela bostadsaffären. Att vara påläst och tillgänglig under hela processen är en självklarhet för mig!

Smidig, tryggt och effektiv med ett bra slutpris som mål. Det är mitt motto!
Det lyckas jag med genom hårt arbete och en lyhördhet inför era önskemål och er unika situation.

Så är ni intresserade av en lyckad bostadsaffär, är ni alltid välkomna att höra av er.

Jag ser fram emot ett samarbete!

Innan min tid inom försäljning arbetade jag som snickare. Vilket jag har nytta av även i dagsläget. Det är alltid en fördel att veta vad man säljer. Det skapar en trygghet hos både köpare och säljare.

Säljare om Klaus.

09 jul 2022

"Bra och smidigt, allt gick snabbt "
säljare på Gislövs Byaväg 293-0

05 jul 2022

"Mycket bra!"
säljare på Gislövgårdsvägen 340-7

27 jun 2022

"Klas har visat stort engagemang, varit lyhörd, positiv och målinriktad när det kommer till försäljningen av vår lägenhet. Vi kände oss trygga under hela processen och fick precis det vi förväntade oss när vi valde Klas som mäklare. "
säljare på Kung Karls väg 1A

27 jun 2022

"Vi är supernöjda! Vi kände oss trygga och väl bemötta under hela processen. "
säljare på Tygelvägen 1

15 jun 2022

"Klaus är mycket kompetent i sin mäklarroll.
Han gör allt som man kan förvänta och mer därtill. Där utöver är han mycket skicklig i att återkoppla med samtliga berörda.
Han håller köparen kvar, arbetar för budgivning på ett mycket skickligt sätt.
Vi är över förväntan nöjda och kan varmt rekommend..."
"Klaus är mycket kompetent i sin mäklarroll.
Han gör allt som man kan förvänta och mer därtill. Där utöver är han mycket skicklig i att återkoppla med samtliga berörda.
Han håller köparen kvar, arbetar för budgivning på ett mycket skickligt sätt.
Vi är över förväntan nöjda och kan varmt rekommendera Klaus som mäklare."
Läs mer
säljare på Stationsvägen 14

13 apr 2022

"Bra mäklare som kan sin sak, kontinuerlig kontakt och tydlig information fortlöpande. Vi när mycket nöjda. "
säljare på Nygatan 45

24 mar 2022

"En fantastisk personlighet som passade både oss som säljare och köpare. Ärlig och rådgivande. Fick ett mycket högt förtroende!"
säljare på Nygatan 29

17 feb 2022

"Upplevde han som väldigt driven och kompetent. Vilket gjorde försäljningen betydligt lättare. Mina frågor blev alltid besvarade och jag blev ständigt uppdaterad kring hur försäljningen såg ut."
säljare på Hansagatan 4

17 feb 2022

"Mycket nöjd med min mäklare och hans tålamod med nervös köpare, lotsade mig igenom detta lugnt och fint."
säljare på Valldammsgatan 33B

17 feb 2022

"Väldigt bra och trevlig mäklare! "
säljare på Engelbrektsgatan 46

15 jan 2022

"Bättre mäklare hittar man inte. Vi kände oss i trygga händer från första minuten. Klaus Lohmeier på Erik Olsson är en mäklare som vi starkt rekommenderar om ni har planer att köpa eller sälja fastighet. "
säljare på Furugatan 19B

30 dec 2021

"Duktig mäklare med en otrolig erfarenhet. Klaus lyssnade på vad som var viktigt för mig med försäljningen. Han återkopplade och var tillgänglig genom hela processen. Skrev kontrakt inom två veckor från att vi la ut lägenheten på Hemnet. Allt gick otroligt smidigt! Jag rekommenderar verkligen Klau..."
"Duktig mäklare med en otrolig erfarenhet. Klaus lyssnade på vad som var viktigt för mig med försäljningen. Han återkopplade och var tillgänglig genom hela processen. Skrev kontrakt inom två veckor från att vi la ut lägenheten på Hemnet. Allt gick otroligt smidigt! Jag rekommenderar verkligen Klaus om ni ska sälja er bostad! "
Läs mer
säljare på Räfsgatan 14

11 nov 2021

"Från första till sista dagen fick vi den allra bästa hjälpen. Vi kände en stor trygghet allt fick ske i våran takt. Vi fick goda råd i alla moment. Klaus höll oss uppdaterade genom en tät kontakt i hela processen. Resultatet av hans arbete blev en mycket lyckad försäljning. Rekommenderas varmt."
"Från första till sista dagen fick vi den allra bästa hjälpen. Vi kände en stor trygghet allt fick ske i våran takt. Vi fick goda råd i alla moment. Klaus höll oss uppdaterade genom en tät kontakt i hela processen. Resultatet av hans arbete blev en mycket lyckad försäljning. Rekommenderas varmt."
Läs mer
säljare på Höghultsgatan 18

10 nov 2021

"Lugn, kunnig och trevlig. Bra bemötande, tydlig och inlyssnande i kommunikationen. Bara positivt!"
säljare på Östra Vallgatan 49

09 nov 2021

"Kanon! "
säljare på Tågmästaregatan 26

02 okt 2021

"Vi är väldigt nöjda. Klaus har skött hela försäljningen fantastiskt bra. Hans kontaktnät är stort så från första visning till kontraktskrivning tog det bara fyra dagar. Vi rekommenderar honom varmt."
säljare på Gamla Prästavägen 342

10 sep 2021

"Lätt att få kontakt med och höll mig väl informerad genom hela processen."
säljare på Bygatan 11

09 sep 2021

"Klaus Lohmeier är en mycket driven och kompetent mäklare. Han inger trygghet, är snabb med återkoppling och sköter sina åtaganden med högsta prioritet.
Mina varmaste rekommendationer "
säljare på Västerstads Herrgård

07 sep 2021

"Professionell bemötande, snabb respons vid frågor, och fick relevant och saklig information med regelbundna uppdateringar. Väldigt nöjd med hela processen."
säljare på Torget 14

29 aug 2021

"Mycket trevlig och förtroendeingivande redan från början! Väldigt mån att hålla mig som säljare uppdaterad i hela processen! Kan varmt rekommendera Klaus! "
säljare på Ernst Wigforss gata 118

16 jul 2021

"Klaus har en hög arbetsvilja och en hunger som vi som säljare verkligen uppskattade. Han har dessutom en vilja till att båda parter ska bli så nöjda som möjligt, vilket gjorde affären så mycket roligare. Tusen tack för en kanoninsats! "
säljare på Klörupsvägen 152

29 jun 2021

"Helnöjd med försäljningen. Allt fick gå i våran takt och vi kände oss trygga genom hela processen. Rekommenderar varmt"
säljare på Västra Alstads Kyrkoväg 143-0

29 maj 2021

"Klaus är oerhört lätt att tycka om och få respekt för som person. Lugn, jordnära, glad, positiv parerat med inlyssnande, god verbal förmåga, tydlig och rak och ytterst kunnig. God i kommunikationen rakt igen, stämmer av allt och uppdaterar allt. Smart och taktisk...för allas bästa såväl säljare s..."
"Klaus är oerhört lätt att tycka om och få respekt för som person. Lugn, jordnära, glad, positiv parerat med inlyssnande, god verbal förmåga, tydlig och rak och ytterst kunnig. God i kommunikationen rakt igen, stämmer av allt och uppdaterar allt. Smart och taktisk...för allas bästa såväl säljare som köpare. Vissa bara har "det" - ja, Klaus har "det"..."
Läs mer
säljare på Vilebovägen 19D

28 maj 2021

"Vi är jätte nöjda. Klaus är jätte duktig. "
säljare på Scheelevägen 3E

29 mar 2021

"En lugn och metodisk process från första mötet tills det att lägenheten var såld"
säljare på Östra Vallgatan 59B

26 mar 2021

"Ett tålamod som heter duga då han verkligen kämpade för att få både säljare och köpare att bli nöjda i affären "
säljare på Bruksstigen 27

21 mar 2021

"Trevlig och bra service! Från början till slut"
säljare på Slättängsgatan 25A

15 mar 2021

"Klaus var under hela försäljningsprocessen väldigt professionell, lättillgänglig och sympatisk. Han tog oss igenom hela försäljningen på ett tryggt sätt och vi kunde hela tiden luta oss tillbaka på hans kunskaper och erfarenheter. Vi är totalt sett mycket nöjda och nästa gång vi ska sälja blir de..."
"Klaus var under hela försäljningsprocessen väldigt professionell, lättillgänglig och sympatisk. Han tog oss igenom hela försäljningen på ett tryggt sätt och vi kunde hela tiden luta oss tillbaka på hans kunskaper och erfarenheter. Vi är totalt sett mycket nöjda och nästa gång vi ska sälja blir det utan tvekan honom vi kontaktar igen. "
Läs mer
säljare på Edvin Anderssons väg 16

12 mar 2021

"Redan från första mötet kändes det helt rätt. Klaus hade väldigt trevligt bemötande, mycket positiv, informativ, öppen, ärlig och seriös. Han var väldigt driven och kompetent och höll oss väl underrättade igenom hela förloppet av försäljningen.
Jag kan varmt rekommendera Klaus som mäklare"
"Redan från första mötet kändes det helt rätt. Klaus hade väldigt trevligt bemötande, mycket positiv, informativ, öppen, ärlig och seriös. Han var väldigt driven och kompetent och höll oss väl underrättade igenom hela förloppet av försäljningen.
Jag kan varmt rekommendera Klaus som mäklare"
Läs mer
säljare på Fanjunkaregatan 23

03 mar 2021

"Vass mäklare som jag gärna anlitar igen vid nästa försäljning. "
säljare på Högalidsvägen 28A

13 feb 2021

"Klaus är öppen och innovativ samt att han uppdaterad oss med saklig information hela tiden. Han överträffade oss i vår målsättning!
Vi rekommenderar Klaus på bästa vis.
Tack. Elena och Mats. "
säljare på Gränstorpsgatan 12B

17 dec 2020

"Klaus Lohmaier är lätt att tycka om. Social och lyhörd. Duktig förhandlare, inte passivt avvaktande som din vanliga mäklare utan söker aktivt affären. "
säljare på Stråby 63

17 dec 2020

"Rekommenderar som mäklare Klaus Lohmaier"
säljare på Norra Kronodalsvägen 3-0

16 dec 2020

"Jag är glad att jag hade Claes som mäklare.
Har ett trevligt sätt,och bra att diskutera med."
säljare på Frans Malmrosgatan 45B

16 dec 2020

"Väldigt bra energi och så trevlig. Kan varmt rekommendera Klas."
säljare på Västra Rönneholmsvägen 55A

01 nov 2020

"Klaus är mäklaren man vill få sålt sin bostad av! Han är otroligt proffsig, kunnig, trevlig och han kommer nära säljaren så att man känner sig trygg.
Ständiga uppdateringar om var man är i processen gör att man kan lita på honom. Återkoppling när han lovat det och väldigt informativt.
Förtroe..."
"Klaus är mäklaren man vill få sålt sin bostad av! Han är otroligt proffsig, kunnig, trevlig och han kommer nära säljaren så att man känner sig trygg.
Ständiga uppdateringar om var man är i processen gör att man kan lita på honom. Återkoppling när han lovat det och väldigt informativt.
Förtroendet vi fick av honom vid första mötet har hållit sig genom hela affären! "
Läs mer
säljare på Dansörgatan 18

29 okt 2020

"Mäklaren var kunnig
Det kändes tryggt fick svar på mina frågor o all hjälp jag behövde"
säljare på Lönnkrogsvägen 11A

29 okt 2020

"Mycket positivt bemötande, Väldigt professionell o driven. "
säljare på Sköldgatan 6B

19 aug 2020

"Mycket bra insatser hela vägen. Inte lätt i corona-tider, men Klaus hjälpte hitta en väg fram till lyckad affär."
säljare på Stora Tomegatan 48

11 aug 2020

"Klaus är en fantastiskt duktig och ärlig mäklare som alltid kunde nås om det behövdes. Vi kände oss trygga med honom."
säljare på Gråbovägen 6

07 aug 2020

"Vi hade en mkt bra dialog och slutpriset samt intresset blev överraskande högt. Klaus uppvisade fingertoppskänsla för området och eventuella intressenter. Vi klickade med Klaus från början till slut och kommer att vända oss till honom igen vid framtida försäljningar. Full pott!"
"Vi hade en mkt bra dialog och slutpriset samt intresset blev överraskande högt. Klaus uppvisade fingertoppskänsla för området och eventuella intressenter. Vi klickade med Klaus från början till slut och kommer att vända oss till honom igen vid framtida försäljningar. Full pott!"
Läs mer
säljare på Skatteberga 1408

07 aug 2020

"Mycket bra dialog och process. Smidigt och proffsigt. Kan bara rekommendera. "
säljare på Dörröd 835

22 jul 2020

"Väldigt sällan man hittar en person som är nyfiken, lyhörd, genuint intresserad och hela tiden strävar efter att göra sitt yttersta bästa på riktigt! Här har vi honom! Kan rekommendationer alla lägen"
säljare på Dörröd 825

21 jul 2020

"Mycket proffsigt utförande av försäljningen från början till slut."
säljare på Slimmingevägen 260

01 nov 2019

"Om ni väljer Klaus så får ni en mäklare som alltid är tillgänglig och som gör sitt yttersta för er. "
säljare på Arendala 651

30 okt 2019

"På det stora hela vill jag säga att mäklaren var väldigt engagerad, gjorde ett bra säljarbete och var tillgänglig för alla frågetecken. Han hjälpte även till att ordna vissa saker som jag är osäker om en annan mäklare hade gjort, för att försäljningen skulle löpa problemfritt och med minsta insat..."
"På det stora hela vill jag säga att mäklaren var väldigt engagerad, gjorde ett bra säljarbete och var tillgänglig för alla frågetecken. Han hjälpte även till att ordna vissa saker som jag är osäker om en annan mäklare hade gjort, för att försäljningen skulle löpa problemfritt och med minsta insats från mig."
Läs mer
säljare på Skåre Tvärgränd 5

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Villa
9
Lägenhet
3
Parhus
2
Radhus
1
Kedjehus
1
Mark
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
9
Försäljningar
17
Försäljningsvärde
50 475 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
55 av 55 säljare
Klaus satte rätt förväntningar på slutpriset
50 av 55 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
56 av 56 säljare
Klaus var tydlig och höll mig uppdaterad
55 av 56 säljare

Klaus på kartan.

101 tidigare bostäder
8 bostäder till salu
56 rekommendationer

8 bostäder till salu.

Bostäder

13 500 000 kr
7 rum, 300 m²
45 000 kr/m²
Gård, Malmö
4 395 000 kr
7 rum, 195 m²
22 538 kr/m²
Villa, Trelleborg
3 495 000 kr
4 rum, 126 m²
27 738 kr/m²
Villa, Trelleborg
2 995 000 kr
5 rum, 120 m²
24 958 kr/m²
Radhus, Trelleborg
4 998 kr/mån
1 795 000 kr
5 rum, 115 m²
15 608 kr/m²
Lägenhet, Trelleborg
7 042 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Bostäder

3 600 000 kr
Parhus Dalabadet
-195 000 kr
3 rum, 88 m²
Utropspris: 3 795 000 kr
3 995 000 kr
Kedjehus Kyrkoköpinge
4 rum, 158 m²
Utropspris: 3 995 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Högalid
2 rum, 59,5 m²
Utropspris: 1 150 000 kr
2 100 000 kr
Villa Trelleborg
+ 405 000 kr
4 rum, 70 m²
Utropspris: 1 695 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
4 300 000 kr
Villa Dalabadet
+ 105 000 kr
4 rum, 110 m²
Utropspris: 4 195 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Vi är supernöjda! Vi kände oss trygga och väl bemötta under hela processen. "

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.