Klas Winter

Start  /  Sverige  /  Uppsala län  /  Uppsala  /  Klas Winter
Profilbild för Klas Winter
Klas Winter
4.9 / 5
(139 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
8 st
0 st
22 235 000 kr

Bakgrund

Klas Winter jobbar på Widerlöv och är registrerad mäklare sedan 2006-08-24. Klas har enligt vår statistik haft 7 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och villor och motsvarar ett värde på 32 170 000 kr.

Presentation

Jag förmedlar främst bostadsrätter och villor i Uppsala med omnejd. Jag har med min erfarenhet byggt upp den kunskap som krävs för att genomföra en lyckad bostadsaffär, med bästa möjliga resultat. Jag är otroligt mån om mina kunder och gör alltid mitt yttersta för att lyckas i varje affär.

Jag har varit verksam som fastighetsmäklare i Uppsala i 15 år och har i grunden en 3 årig utbildning inom Ekonomi- och fastighetsteknikprogrammet med inriktning mot förmedling vid Högskolan i Gävle.

Mäklarbyrå


Säljare om Klas.

06 dec 2023

"Vi är mycket nöjda med Klas Winters insats.
Från vårt första möte med Klas löpte processen snabbt och smidigt hela vägen.
Bemötandet var alltid vänligt och personligt. Det gick alltid att få snabb kontakt.
"
säljare på Sunnerstavägen 42B

24 nov 2023

"Rekommenderar Klas starkt. Han har nu 2 gånger överträffat mina förväntningar."
säljare på Götgatan 20B

09 mar 2023

"Klas utför sitt uppdrag med ett stort engagemang och håller tät kommunikation med sin uppdragsgivare. Uppskattar hans ärlighet. Han är duktig att få ihop en affär i en surare marknad."
säljare på Norrlandsgatan 38B

07 mar 2023

"Tredje gången jag säljer med Klas och är alltid lika nöjd. Kan varmt rekommendera!"
säljare på Bobingatan 2

04 mar 2023

"Klas utförde försäljningen kompetent och tydligt. Vi kände oss trygga under hela processen. Tack för det mycket bra utförda jobbet!"
säljare på Torgny Segerstedts Allé 9

06 dec 2022

"Detta var andra gången vi anlitade Klas och precis som första gången blev vi otroligt nöjda. Han har varit engagerad och trygg genom hela processen och lyckades återigen få till ett slutpris över våra förväntningar. Rekommenderas!"
säljare på Götgatan 2

09 nov 2022

"Klas stora fördel är att han är mycket rutinerad och driven. Han gav adekvat och tydlig information, lyssnade och hade ett trevligt bemötande, vilket ingav stort förtroende."
säljare på Geijersgatan 44B

09 nov 2022

"Upplevde Klas som en lyhörd och ärlig mäklare som inte sålde in orealistiska förväntningar på slutpriset. Klas har lång erfarenhet vilket kändes tryggt i den rådande tuffa säljmarknaden och kom med olika förslag under försäljningens gång. Klas var även alert och arrangerade flera extravisningar, ..."
"Upplevde Klas som en lyhörd och ärlig mäklare som inte sålde in orealistiska förväntningar på slutpriset. Klas har lång erfarenhet vilket kändes tryggt i den rådande tuffa säljmarknaden och kom med olika förslag under försäljningens gång. Klas var även alert och arrangerade flera extravisningar, samt genomförde en lyckad förhandling där han fick upp slutpriset. Så söker du en kompetent mäklare kan vi varmt rekommendera Klas!"
Läs mer
säljare på Höganäsgatan 4B

01 okt 2022

"Vi rekommenderar absolut Klas! Har inget negativt att säga. Han är tillgänglig, sympatisk och levererade också försäljningsmässigt. Mycket nöjda!"
säljare på Kungsgatan 37B

20 sep 2022

"Klas är fantastik mäklare. "
säljare på Stagneliusgatan 7

01 jul 2022

"Sålde före annonsering "
säljare på Blomstervägen 32

27 jun 2022

"Arvodet ligger i övre delen av vad jag anser "normalt" arvode. Dock bra och lätt att få tag på samt ett utomordentligt utfört arbete. Informativ och driftig! Värt mycket vid hastig försäljning som denna blev! 5/5 Mäklarstjärnor!"
säljare på Vangsbyvägen 78

06 jun 2022

"Klas är väldigt kompetent och trevlig. Han fick mig också att känna mig trygg i processen och försäljningspriset blev mycket bra."
säljare på Luthagsesplanaden 23A

29 apr 2022

"Klas hjälpte oss både att sälja och köpa bostad och vi är så tacksamma för hans hjälp. Oerhört professionell och trevlig samt lätt att ha att göra med. "
säljare på Svartbäcksgatan 127

28 apr 2022

"Klas är den absolut mest kompetenta mäklare jag har träffat!"
säljare på Årstagatan 20D

16 feb 2022

"Klas gjorde ett fantastiskt jobb med försäljningen av vår villa och slutpriset blev mycket bättre än vad vi någonsin kunnat hoppats på! Klas är lugn och trygg i sin roll som mäklare men samtidigt driven och målmedveten. Han har tagit oss igenom hela processen med fullt engagemang och stöd.
Vi kan..."
"Klas gjorde ett fantastiskt jobb med försäljningen av vår villa och slutpriset blev mycket bättre än vad vi någonsin kunnat hoppats på! Klas är lugn och trygg i sin roll som mäklare men samtidigt driven och målmedveten. Han har tagit oss igenom hela processen med fullt engagemang och stöd.
Vi kan starkt rekommendera Klas som mäklare! "
Läs mer
säljare på Källbovägen 20C

07 dec 2021

"Bra. Snabb, enkle och tydlig process. Men även utvärdeing av alternativ längs vägen utifrån nya förutsättningar. "
säljare på Vårdsätravägen 3B

28 nov 2021

"Klas har ett professionellt och trovärdigt bemötande."
säljare på Rotetorpsvägen 13

28 nov 2021

"Man märker snabbt att Klas har varit med i branschen länge. Väldigt professionell och otroligt duktig på att läsa av människor i olika situationer och agerar därefter. Väldigt aktiv, engagerad och lyhörd gentemot säljare.
Rekommenderar starkt!"
säljare på Storstensvägen 14

26 nov 2021

"Mycket nöjd med Klas arbete, han levererande verkligen!"
säljare på Storstensvägen 40

18 okt 2021

"Klas är en grym mäklare som jag kan rekommendera det varmaste. Inkännande, personlig, engagerad, tillgänglig, lättsam, med fingertoppskänsla. Får igång budgivning och vet när det är dags att få till ett avslut och skriva."
säljare på Storstensvägen 2

14 okt 2021

"Var i behov av snabb qäljning vilket mäklaren såg till att alla resurser fanns för att marknadsföra och visa lgh."
säljare på Heidenstamsgatan 41

05 okt 2021

"De som inte är på 5 är inte för att det saknades något energi är olika på olika människor. Klas upplevdes som driven och med en ”bra” energi. Att sedan inte priset var exakt som vi trodde innan var att det rimliga spannet var stort och vi ville inte ha ribban/förväntningarna för högt. Så inte fel..."
"De som inte är på 5 är inte för att det saknades något energi är olika på olika människor. Klas upplevdes som driven och med en ”bra” energi. Att sedan inte priset var exakt som vi trodde innan var att det rimliga spannet var stort och vi ville inte ha ribban/förväntningarna för högt. Så inte fel pris egentligen "
Läs mer
säljare på Högåsvägen 7

10 jul 2021

"Mäklaren var proffesionell, tog fin hänsyn till både säljare och köpare, hade god erfarenhet och gav goda möjligheter för oss att ta rätt beslut i försäljningsprocessen. "
säljare på Skogsbacken 4

28 jun 2021

"Allt sköttes på ett mycket professionellt sätt där det krävdes väldigt liten insats som säljare. Ordnades med extravisningar och all kontakt var enkel och smidig. Därtill snyggt prospekt med bra text. Kunde inte vara mer nöjd!"
säljare på Tullgarnsgatan 23

28 maj 2021

"Jag skulle rekommendera Klas till alla som går i tankarna att sälja sitt hus eller lägenhet. En enormt kompetent mäklare som inte låter något gå åt slumpen. Tar sig gott om tid både för säljare och köpare och var enormt tillmötesgående. "
säljare på Lännalöt 12

28 mar 2021

"Lugn, professionell och tillgänglig vid behov. "
säljare på Granelidsvägen 5C

16 mar 2021

"Bra mäklare som förmedlar en tryggaffär, jag och min sambo var riktigt nöjda och rekommenderar Klas som mäklare för sin bostadsaffär. "
säljare på Fålhagsleden 13

25 jan 2021

"Kompetent och professionell i sitt agerande rakt igenom. Inget onödigt tjafs eller trams. Gediget arbete kan möjligen låta lite trist, men huvudsaken för mig är ett riktigt bra jobb och att ändå vara väldigt personlig. Jag rekommenderar gladeligen Klas till den som funderar över sitt val av mäklare."
"Kompetent och professionell i sitt agerande rakt igenom. Inget onödigt tjafs eller trams. Gediget arbete kan möjligen låta lite trist, men huvudsaken för mig är ett riktigt bra jobb och att ändå vara väldigt personlig. Jag rekommenderar gladeligen Klas till den som funderar över sitt val av mäklare."
Läs mer
säljare på Storgatan 18A

05 nov 2020

"Fick mer än väntat. "
säljare på Luthagsesplanaden 26A

30 okt 2020

"Insatsen var mycket kunnig och rutinerna sköttes föredömligt smidigt. "
säljare på Sankt Olofsgatan 50A

12 okt 2020

"Jag upplevde Klas som precis lagom "på". Inga överdrivna utfästelser varken vid min försäljning eller när jag köpte via honom. Han var fra a mycket professionell när jag köpte, jag tittade, tvekade ett par veckor, han hörde av sig utan att vara påstridig, ställde upp när jag ville se objektet ige..."
"Jag upplevde Klas som precis lagom "på". Inga överdrivna utfästelser varken vid min försäljning eller när jag köpte via honom. Han var fra a mycket professionell när jag köpte, jag tittade, tvekade ett par veckor, han hörde av sig utan att vara påstridig, ställde upp när jag ville se objektet igen och sedan resonerade vi oss fram till rätt pris. Jag förmodar att han behandlade mina köpare på liknande sätt. Helt igenom mycket professionellt."
Läs mer
säljare på Sågargatan 6D

15 sep 2020

"Bra duktig-trevlig mäklare. Mycket nöjd."
säljare på Torkelsgatan 28B

27 aug 2020

"Trevlig, effektiv, flexibel, lätt att få kontakt med, snabb att informera om läget, kunde få alla led att fungera snabbt t.ex fixa stylist, besiktning, fotografering, annonsering, kan varmt rekommendera Klas."
säljare på Ullsaxvägen 18

07 jul 2020

"Mycket engagerad och informativ.
Social och trevlig."
säljare på Gimogatan 11C

20 maj 2020

"Vi är väldigt nöjda med den hjälp vi fick från Klas! Har har stor del i att det gick bra med försäljningen, arbetade hårt och bra kommunikation genom processen! Kan varmt rekommenderas! "
säljare på Hällbygatan 17

29 mar 2020

"Vi sålde i en väldigt speciell tid (corona), och vår mäklare var helt avgörande för vår försäljning. Vi är mycket nöjda med mäklaren och uppskattar även mäklarens kontakter som fanns till hjälp för att snabbt lösa problem."
säljare på Källbovägen 2K

24 feb 2020

"Klas är superproffsig och kan varmt rekommenderas."
säljare på Ringgatan 19H

18 jan 2020

"Erfaren, kunnig om den lokala marknaden och mycket socialt kompetent. Gjorde ett strålande jobb och ansträngde sig för att ro försäljningen i hamn. Inger förtroende och kompetens. Duktig på att väga olika beslut o professionell seriös i sina råd. "
säljare på Gustavsbergsgatan 3B

07 jan 2020

"Vi är jätte nöjda med Klas. Vi anser att han är anledningen till att affären gick både snabbt och smidigt, trots en ojämn marknad. Han ger ett proffesionellt intryck, både för säljare och köpare. Vi rekommenderar honom starkt! "
säljare på Böljemolnsvägen 7

15 nov 2019

"Klas håller en hög nivå som mäklare! Höll mig alltid uppdaterad och var väl tillmötes med mina krav som säljare och var alltid tillgänglig oavsett tid eller veckodag. Han agerar snabbt och effektivt och lyckades sälja vårt hus till det priset vi hade önskat. Rekommenderar Klas!"
"Klas håller en hög nivå som mäklare! Höll mig alltid uppdaterad och var väl tillmötes med mina krav som säljare och var alltid tillgänglig oavsett tid eller veckodag. Han agerar snabbt och effektivt och lyckades sälja vårt hus till det priset vi hade önskat. Rekommenderar Klas!"
Läs mer
säljare på Hälleborgsgatan 13E

01 apr 2019

"Jag upplevde det som att Klas gjorde mycket för att min lägenhet skulle bli såld till ett bra pris där både säljare och köpare blev nöjda. Han gav dessutom en tydlig bild av vad jag kunde förvänta mig av försäljningen och många bra råd längs vägen. Jag är väldigt nöjd och rekommenderar honom varmt!
"
"Jag upplevde det som att Klas gjorde mycket för att min lägenhet skulle bli såld till ett bra pris där både säljare och köpare blev nöjda. Han gav dessutom en tydlig bild av vad jag kunde förvänta mig av försäljningen och många bra råd längs vägen. Jag är väldigt nöjd och rekommenderar honom varmt!
"
Läs mer
säljare på Ringgatan 18B

18 mar 2019

"Klas är en mkt trevlig, kunnig och seriös mäklare som jag rekommenderar alla att anlita."
säljare på Timmermansgatan 10A

18 mar 2019

"Klas är engagerad utan att kännas för påstridig, framförallt skötte han processen kring budgivningen mycket bra."
säljare på Torpkällevägen 49

12 feb 2019

"Kunnig, saklig och förtroendeingivande."
säljare på Kvarnvägen 19

12 feb 2019

"Mycket kompetent, hjälpsam och ett trevligt bemötande."
säljare på Lindgårdsvägen 14

12 feb 2019

"Klas Winter är en väldigt duktig mäklare. Förtroendeingivande för både köpare och säljare, kunnig och helt enkelt mycket skicklig i sitt yrke!"
säljare på Linnégatan 16A

12 feb 2019

"Trevlig och kunnig. "
säljare på Götgatan 24A

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
4
Villa
2
Radhus
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
0
Försäljningar
7
Försäljningsvärde
32 170 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.8 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.8 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
131 av 133 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
132 av 134 säljare
Klas var tydlig och höll mig uppdaterad
136 av 137 säljare

Hur enkelt är det att förstå om den här mäklaren är relevant?

Väldigt svårt
Väldigt lätt

Klas på kartan.

723 tidigare bostäder
9 bostäder till salu
139 rekommendationer

9 bostäder till salu.

Bostäder

1 990 000 kr
1,5 rum, 35 m²
56 857 kr/m²
Lägenhet, Uppsala
2 544 kr/mån
3 490 000 kr
3 rum, 82 m²
42 560 kr/m²
Lägenhet, Uppsala
5 920 kr/mån
2 290 000 kr
2 rum, 55 m²
41 636 kr/m²
Lägenhet, Uppsala
3 181 kr/mån
1 995 000 kr
1,5 rum, 35 m²
57 000 kr/m²
Lägenhet, Uppsala
2 202 kr/mån
7 rum, 190 m²
Villa, Heby

Tidigare försäljningar.

Bostäder

3 100 000 kr
Lägenhet Fålhagen
+ 110 000 kr
3 rum, 82,4 m²
Utropspris: 2 990 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Fålhagen
1 rum, 44 m²
Utropspris: 2 495 000 kr
1 925 000 kr
Lägenhet Valsätra
1 rum, 34 m²
5 850 000 kr
Villa Nåntuna Backe
-140 000 kr
5 rum, 154 m²
Utropspris: 5 990 000 kr
3 075 000 kr
Lägenhet Luthagen

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.