Kim Hertz

Profilbild för Kim Hertz
Kim Hertz
4.9 / 5
(87 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
6 st
1 st
10 255 000 kr

Bakgrund

Kim Hertz är registrerad mäklare sedan 2019-08-27. Kim har fått in 1 rekommendation från säljare under det senaste halvåret. Kim har enligt vår statistik haft 6 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och villor och motsvarar ett värde på 11 835 000 kr.

Presentation

Jag heter Kim Hertz och har under cirka tio år arbetat framgångsrikt med försäljning. Sedan augusti 2019 är jag registrerad fastighetsmäklare och ser nu fram emot att hjälpa människor i livets största affär.

Jag har en genuint social ådra och tillsammans med min ödmjukhet och lättsamma personlighet vägleder jag dig på ett tryggt sätt genom din bostadsaffär. Jag har också en målmedvetenhet och ett engagemang utöver det vanliga och tar mig an varje moment i försäljningen såsom jag hade önskat att min mäklare skulle agera om det var min bostad som var till salu.

Oavsett om du är säljare eller köpare är min självklara ambition att överträffa dina förväntningar och att alltid avsluta en affär med nöjda kunder. Jag har ett brett kontaktnät i kommunen och brinner för det lokala, därför ser jag nu fram emot att få hjälpa kunder i min hemkommun.

Mäklarbyrå

Kontor

Säljare om Kim.

06 nov 2023

"Trevligt, kunnig och lägenhet bliv sålt innan första visning. "
säljare på Grindvägen 20A

05 sep 2023

"En helt igenom positiv upplevelse. Tack"
säljare på Vagnsundavägen 292

22 sep 2022

"Kommentarer överflödiga, se svaren!"
säljare på Billborgsgatan 21

30 maj 2022

"Budgivningen kunde inte följas via sms förrän på slutet bara, vilket var lite synd. Tekniskt strul med tjänsten denna gång vid budgivningen. Vi fick mycket mer än utgångspriset. "
säljare på Rodengatan 4

25 mar 2022

"I en tuff situation gjorde Kim att det svåra blev otroligt lätt. Kan varmt rekomendera Kim Hertz till alla! Fantastisk närvaro och ett otroligt engagemang. "
säljare på Syninge Stationsväg 25

24 mar 2022

"Trevlig och duktig mäklare! "
säljare på Grindvägen 16A

18 mar 2022

"Efter att ha valt Kim som mäklare och att den kom ut på Hemnet så tog det endast en vecka innan kontraktet var skrivet.
Rekommenderar Kim som Mäklare.
Grindvägen 2H"
säljare på Grindvägen 2H

04 mar 2022

"Bra, seriös och trevlig mäklare. Driven och engagerad och lätt att fråga om man undrade något. Snabba svar även på sena kvällar"
säljare på Grindvägen 2T

18 nov 2021

"Kim tog sig tid, var lyhörd och svarade alltid eller ringde upp direkt när man undrade något"
säljare på Esplanaden 7B

13 sep 2021

"Kim har skött denna försäljning på ett mycket bra sätt. Han har tagit sig tid till att lyssna in (mina) kundens önskemål och motiverat olika vägval i försäljningsprocessen på ett genuint och tydligt sätt. Jag kan absolut rekommendera Kim som mäklare! "
"Kim har skött denna försäljning på ett mycket bra sätt. Han har tagit sig tid till att lyssna in (mina) kundens önskemål och motiverat olika vägval i försäljningsprocessen på ett genuint och tydligt sätt. Jag kan absolut rekommendera Kim som mäklare! "
Läs mer
säljare på Esplanaden 9A

07 sep 2021

"Kim är en skön modern mäklare som är rak, ärlig och lätt att prata med. Skötte affären bra."
säljare på Esplanaden 9B

19 aug 2021

"Enkel, tydlig och förtroendeingivande."
säljare på Borgargatan 4B

18 aug 2021

"Bästa mäklaren som vi verkligen kommer rekommendera till andra. Vi känner oss helt trygga med den smidiga och professionella hjälp vi fått. "
säljare på Två Kyrkors väg 82

27 apr 2021

"Lägenheten sålde sig själv, insattsen från mäklaren blev minimal de efterfrågan var stor. "
säljare på Maria Winkvists väg 8A

08 apr 2021

"Det absolut enda var att er visade sig vara en lite väl optimistisk fsg summa. Men där var även vi som säljare delaktiga.
Men vi är väldigt nöjda. "
säljare på Bruksgatan 8A

24 feb 2021

"Snabb och effektivt hela vägen och framförallt känslan av att Kim lägger ner sin själv för att få just kunden nöjd med sin affär och hela processen"
säljare på Lundmansgatan 7A

05 feb 2021

"Bostaden såldes bara en vecka efter förmedlingen. Tack vare Kims lokala nätverk, hittades rätt köpare som köpte huset innan visning. Smidig process och vi hela tiden kände oss involverade i. "
säljare på Östra Vretenvägen 3

29 dec 2020

"Kim var mycket mån om att jag som säljare skulle känna mig trygg i min bostadsförsäljning och jag kommer varmt rekommendera honom till familj och vänner i framtiden! "
säljare på Esplanaden 9A

09 dec 2020

"Alla rätt! Kim fick mig att känna mig trygg och lugn genom hela processen som annars kan tyckas krånglig. Lätt att ha att göra med och vi hade en god kontakt under hela uppdragets gång. Kim har mitt fulla förtroende och jag kommer absolut anlita honom igen när det är dags, SÅ nöjd!"
"Alla rätt! Kim fick mig att känna mig trygg och lugn genom hela processen som annars kan tyckas krånglig. Lätt att ha att göra med och vi hade en god kontakt under hela uppdragets gång. Kim har mitt fulla förtroende och jag kommer absolut anlita honom igen när det är dags, SÅ nöjd!"
Läs mer
säljare på Roslagsgatan 4A

13 okt 2020

"Kim är utan tvekan den bästa mäklaren som jag har jobbat med! Stort tack."
säljare på Domherrevägen 14C

04 sep 2020

"Vi är väldigt nöjda med Kim och försäljningen.
Kim ger ett seriöst och lugnt intryck. Noggrann, kunnig och väldigt trevlig.
Vi kan varmt rekommendera honom och Åhmans Mäkleri"
säljare på Götgatan 16A

27 aug 2020

"Kompetent och trevlig."
säljare på Bangårdsgatan 3B

23 aug 2020

"Lätt att ha och göra med; ger en den tid man behöver för att beskriva objektet så han kan leverera insatta svar till spekulanterna, och presentera en god bild av miljö, ort, och objekt.
Förstod mitt ställe och värderade det avsevärt mycket högre är andra mäklare vilket visade sig vara helt rätt...."
"Lätt att ha och göra med; ger en den tid man behöver för att beskriva objektet så han kan leverera insatta svar till spekulanterna, och presentera en god bild av miljö, ort, och objekt.
Förstod mitt ställe och värderade det avsevärt mycket högre är andra mäklare vilket visade sig vara helt rätt.
Att anlita Kim var helt enkelt smidigt hela vägen från första kontakt till försäljning!"
Läs mer
säljare på Mor Annas väg 36

20 aug 2020

"Enkel, smidig och bra mäklare. Rekommenderas !"
säljare på Esplanaden 25A

11 aug 2020

"Jag är väldigt nöjd med försäljningen av min lägenhet. Med Kim gick försäljningen snabbt och smidigt!"
säljare på Uppsalavägen 25H

26 jul 2020

"Kim var ny här på Blidö. Han satt sig in i omgivningen i för försäljningen."
säljare på Stämmarsundsvägen 3

23 jul 2020

"Han var trevlig otroligt påläst med allt vad det innebär vid försäljning av huset.
Allting gick snabbt och smidigt!
Tusen tack!
"
säljare på Bergshamravägen 270

16 jul 2020

"Kim är proffsig och jobbar hårt!"
säljare på Lönsviksvägen 32

02 jun 2020

"Mäklaren var jättebra. Under hela försäljningen har vi bunnit oss i karantän i Spanien. Så allt har skett via fullmakt och allt har gått perfekt.
Bilderna var helt fantastiska"
säljare på Flygaregatan 4E

28 maj 2020

"Kim är väldigt lyhörd och har en hög ambitionsnivå. Mycket inlyssnande på våra önskemål och snabb återkoppling kring våra funderingar. Vi har varit supernöjda genom hela processen och vi kan varmt rekommendera Åhmans mäkleri och Kim. "
säljare på Simpbylevägen 10A

03 maj 2020

"Vi valde att sälja våran lägenhet med hjälp av Åhman mäkleri och mäklaren Kim. Allt från kontakt med Kim och försäljning har gått över förväntan smidigt och bekvämt. Kim lyckades hitta en köpare ur mäklarbyråns kundregister innan visning och för vår del kunde det inte bli bättre, mycket smidig af..."
"Vi valde att sälja våran lägenhet med hjälp av Åhman mäkleri och mäklaren Kim. Allt från kontakt med Kim och försäljning har gått över förväntan smidigt och bekvämt. Kim lyckades hitta en köpare ur mäklarbyråns kundregister innan visning och för vår del kunde det inte bli bättre, mycket smidig affär.
Som mäklare är Kim mycket trevlig och positiv, saklig, mycket kunnig och lugn vilket jag uppskattar mycket, vi har haft mycket god kontakt med Kim.
Så vi kan verkligen rekommendera Kim och Åhmans mäkleri, högsta betyg!"
Läs mer
säljare på Grindvägen 7A

28 apr 2020

"Bra mäklare för svåra tider!"
säljare på Färsnagatan 8E

23 apr 2020

"Kim är en person som verkligen brinner för sitt arbete och de fina jobbet han la ner för mig kan bara säga att du är 10/10 tack för din hjälp i min försäljning om jag vill sälja någon gång är de dig jag kommer att återkomma till "
säljare på Färsnagatan 8K

22 apr 2020

"Kim ger ett väldigt professionellt intryck och har snabbt och smidigt medlat försäljningen av vårt hus. Inledande fick vi väldigt bra tips på hur vi kunde anpassa bostaden för att maximera möjligheterna för försäljning med tanke på samtida trender. Detta upplever vi som ett stort plus i jämförels..."
"Kim ger ett väldigt professionellt intryck och har snabbt och smidigt medlat försäljningen av vårt hus. Inledande fick vi väldigt bra tips på hur vi kunde anpassa bostaden för att maximera möjligheterna för försäljning med tanke på samtida trender. Detta upplever vi som ett stort plus i jämförelse med andra mäklare. Alla funderingar som vi haft har vi fått utförliga förklaringar på och försäljningsprocessen som för lekmän kan uppfattas som krånglig och förvirrande, har bedrivits med en lättsam ton vilket gjort att vi känt oss väldigt medvetna och inkluderade i hela processen."
Läs mer
säljare på Lilla Bysvängen 2

28 feb 2020

"Kim var väldigt trevlig, inlyssnande och alltid tillgänglig. Som säljare kände man sig trygg med Kim som mäklare. Han rekommenderas starkt till nästkommande säljare! "
säljare på Kungsgatan 24B

24 feb 2020

"Jag kan inte göra annat än att varmt rekommendera Åhman Mäkleri. Kim är en genuint trevlig och driven person i sitt arbete. Oerhört lätt att ha att göra med samt att han ger ett riktigt seriöst och varmt intryck.
Jag upplevde en riktig premiumkänsla kring hela min försäljning. Allt detta till ma..."
"Jag kan inte göra annat än att varmt rekommendera Åhman Mäkleri. Kim är en genuint trevlig och driven person i sitt arbete. Oerhört lätt att ha att göra med samt att han ger ett riktigt seriöst och varmt intryck.
Jag upplevde en riktig premiumkänsla kring hela min försäljning. Allt detta till marknadsmässiga och konkurrenskraftiga priser! "
Läs mer
säljare på Domherrevägen 2D

16 jan 2020

"Proffsig! Vi hade en bra kommunikation under hela försäljningen, och var det något man undrade över kunde man i princip skicka iväg ett sms när som helst och fick snabbt svar. Lugn och tydlig i sitt sätt att förklara de olika stegen i försäljningen. Var även mycket nöjd med bilderna inför visning..."
"Proffsig! Vi hade en bra kommunikation under hela försäljningen, och var det något man undrade över kunde man i princip skicka iväg ett sms när som helst och fick snabbt svar. Lugn och tydlig i sitt sätt att förklara de olika stegen i försäljningen. Var även mycket nöjd med bilderna inför visningen.
Kan varmt rekommendera Kim som mäklare. "
Läs mer
säljare på Vigelsjövägen 18C

10 dec 2019

"Vi fick bra tips och råd om vad som behövde fixas i bostaden innan försäljning. Mäklaren uppdaterade oss bra om visningarna. Var trevlig och lugn att prata med. Inget kändes framstressat men gick snabbt och smidigt. Supernöjd med deras insats!"
säljare på Tunvägen 8F

29 nov 2019

"Engagerad, kunnig, lyhörd och informativ. Jag som säljare kände mig enormt trygg och fick all den information jag behövde och ville ha. Jag kan varmt rekommendera alla som ska sälja att anlita Kim. Svårt att få tag på en sån proffsig mäklare idag! "
säljare på Domherrevägen 12D

26 nov 2019

"En trevlig, flexibel och engagerad mäklare som ser helheten och gör ett utmärkt jobb. Jag fick tydlig info och hade jag frågor så var han lätt att få tag på. Han fick mig att känna mig trygg med mina val och jag behövde aldrig oroa mig för något. Väldigt duktig och jag är supernöjd!"
"En trevlig, flexibel och engagerad mäklare som ser helheten och gör ett utmärkt jobb. Jag fick tydlig info och hade jag frågor så var han lätt att få tag på. Han fick mig att känna mig trygg med mina val och jag behövde aldrig oroa mig för något. Väldigt duktig och jag är supernöjd!"
Läs mer
säljare på Frötunagatan 16B

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
5
Villa
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
1
Försäljningar
6
Försäljningsvärde
11 835 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
5.0 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.8 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
84 av 87 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
85 av 85 säljare
Kim var tydlig och höll mig uppdaterad
87 av 87 säljare

Hur enkelt är det att förstå om den här mäklaren är relevant?

Väldigt svårt
Väldigt lätt

Kim på kartan.

134 tidigare bostäder
86 rekommendationer

Tidigare försäljningar.

Bostäder

Slutpris saknas
Lägenhet Grind
1 rum, 51 m²
Utropspris: 1 100 000 kr
Lägenhet Flygfältet
2 rum, 67,8 m²
Utropspris: 1 295 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Centrum
4 rum, 106 m²
Utropspris: 3 995 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Grossgärdet
1 rum, 22 m²
Utropspris: 795 000 kr
1 395 000 kr
Lägenhet Mosebacke
1 rum, 44 m²
Utropspris: 1 395 000 kr

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.