Kim Ekholm

Profilbild för Kim Ekholm
Kim Ekholm
4.9 / 5
(94 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
85 st
0 st
276 985 000 kr

Bakgrund

Kim Ekholm jobbar på Fastighetsbyrån och är registrerad mäklare sedan 2017-03-31. Kim har haft 84 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och villor och motsvarar ett värde på 379 360 000 kr.

Presentation

Född och uppvuxen i området, har jag fördelen att förmedla hem i kvarter där jag lärde mig cykla, började skolan, första fotbollslaget och första kärleken. Jag skolade om mig till mäklare efter att ha arbetat med försäljning och service i nästan tio år. Jag har över 400 försäljningar och många rekord bakom mig och förmedlar ditt hem som att det vore mitt eget. Detta betyder för dig att du får en mäklare som är otroligt kundfokuserad, tar din bostadsaffär på allvar, ger allt i varje moment och lämnar ingenting åt slumpen. Jag lever för att överträffa förväntningar och sätter ett värde i att göra det lilla extra. Kontakta mig om du funderar på att byta bostad, jag ser fram emot att vara en del av den kanske största affären du gör i livet!

- Topp 10 Flest försäljningar i Sverige 2020
- Flest försäljningar i Stockholm 2020
- Flest försäljningar i Hägersten-Liljeholmen 2020
- Topp 10 Fastighetsbyrån Stockholm 2019
- Flest försäljningar i Hägersten-Liljeholmen 2019
- Mest rekommenderad i Hägersten-Liljeholmen 2019 enligt reco.se

- Fastighetsmäklarutbildning 120 hp genom Högskolan väst.
- Tidigare egen företagare

Säljare om Kim.

23 feb 2020

"Kim hjälpte oss att sälja vår lägenhet på bästa sätt. Han agerade mycket kunnigt, lyhört och professionellt i sin mäklarroll, från början till slut. Vi är mycket nöjda över Kims insats och rekommenderar honom starkt! "
säljare på Telefonvägen 11

16 jan 2020

"Kim är fantastisk på alla sätt, förtroendeingivande, transparent, kunnig och professionell. Jag rekommenderar Kim till alla som ska sälja eller köpa lägenhet i Hägersten/Liljeholmen!"
säljare på Årstaskogs väg 9C

06 okt 2019

"Första gången jag sprang på Kim var när jag köpte en lägenhet, jag slogs av hans lugn och hur insatt han var i alla frågor, alltså inte jobbigt ”säljgalen” som jag uppfattar de flesta fastighetsmäklare. Ofta får man knappt komma in eller ut innan man tvingats lämna sina kontaktuppgifter medan Kim skapade ett intresse för en lägenhet som egentligen inte var den vi trodde att vi sökte.
Under visningen var det en fråga han ville han reservera sig för (jag hört planer om en lekpark) hans svar var att han skulle kontrollera fakta och återkomma. Dagen efter ringde han mig vilket jag aldrig trodde att han skulle komma ihåg. Han hade då svaret på min fråga och sa att är det några andra frågor kan han kontakta personen igen och ville jag kunde även jag få kontaktuppgifterna. Jag hade fortfarande fått upp intresset helt men var helt klart imponerad av den servicekänsla Kim visade.
Nu när jag skulle sälja gick allt som på räls, buden följde varandra och vi kom snabbt upp i en summa vi ville acceptera. Av fem budgivare började plötsligt de två högsta budgivarna hoppa av, en på grund av intresse och den andra för att den hade köpt en annan lägenhet. Min panik växte och Kim sa att han skulle göra allt för att hjälpa oss istället för att stänga och gå vidare med nästa lägenhet.
Hans lösning var att ringa över 80 spekulanter från visning och andra lägenheter vilket resulterade i en visning redan dagen efter. Han går in accelererar och visar lägenheten för en ny och en som sett den innan. Han klev ur sitt lugn innan objektet skulle dö och fick igång en budgivning som resulterade i ett bättre resultat än väntat. När vi skriver kontrakt två timmar efter visning sitter en supernöjd köpare mitt emot mig som också är supernöjd säljare. Kims svar när jag berömde honom var ”tack, mitt jobb går ut på att få er och köparna lika glada. Lyckas jag inte med det lyckas jag inte heller med mitt jobb”.
Hade det inte blivit försäljning på fredagen sa han att han skulle lösa en öppen visning redan samma söndag, vi måste alltid ha en plan C och A och B inte går förklarade han.
Jag har aldrig känt mig så prioriterad och omhändertagen av någon mäklare. Han var, är och kommer alltid vara den mäklare jag vill vända mig till i framtida lägenhetsaffärer, både som säljare men också som köpare. På vägen ut fick han säljuppdrag åt köparen.
Jag hoppas någon annan mäklare läser den här texten och tar efter, Stockholm behöver fler mäklare som Kim Ekholm."
säljare på Piruettvägen 9

13 sep 2019

"Rekomenderar Kim starkt! Driven och mycket engagerad mäklare. Han sålde min lägenhet för mera än vad jag hade förväntat mig. Om det är någon mäklare man ska anlita så är det Kim Ekholm, ingen snack om saken."
säljare på Sjöviksbacken 22

16 aug 2019

"Kim var trygg och tydlig samt höll mig uppdaterad under hela processen"
säljare på Sturehillsvägen 39

16 aug 2019

"Kim var lugn och säker. Snabb i återkopplingen och lyhörd på våra önskemål. Han var även uppmuntrande och positiv. Kan starkt rekommendera!"
säljare på Tivolivägen 9

14 aug 2019

"Han var jätteduktig, bostaden gick högre än förväntat"
säljare på Liljeholmstorget 14

06 jun 2019

"Mycket trevlig och driven mäklare. Rekommenderas starkt!"
säljare på Ekensbergsvägen 118

28 maj 2019

"Jag arbetar själv som Key Account Manager dvs säljyrket och då är man väldigt kräsen när någon person ska få i uppdrag att sälja MIN lägenhet. Jag har tidigare sålt 4 st lägenheter och för mig har det varje gång varit viktigt att hitta den absolut bästa mäklaren och jag valde Kim efter "tuffa förhör" med olika mäklare och mäklarfirmor :)
Kim är mycket driven, professionell, förtroendeingivande, kreativ i tankar och lösningar, kunnig om branschen och området. Han är en mycket vass person med huvudet på skaft och han har en förmåga att vara oerhört seriös i sin affärsroll som mäklare samtidigt som han har glimten i ögat och bjuder upp till skratt. Han kommer alltid att göra det där lilla extra åt dig eller för dig som hans uppdragsgivare.
Att Kim nyligen tilldelades pris som en utav Fastighetsbyråns Top 10 mäklare är jag inte ett dugg förvånad över, ser det som ett ytterligare kvitto på att jag valde helt rätt mäklare för min lägenhetsaffär.
Jag rekommenderar varmt Kim Ekholm <3
"
säljare på Fruängstorget 3

19 maj 2019

"Kim var väldigt tålmodig, respektfull och kunnig. Kändes tryggt hela vägen!"
säljare på Mejselvägen 48

17 maj 2019

"Otroligt engagerad och alltid tillgänglig. Väldigt god lokalkännedom om vårt område. Går hem hos både säljare och köpare. "
säljare på Sturehillsvägen 22

18 mar 2019

"Mycket duktig och professionell. Vi ville sälja snabbt och det var Kim med på. Från första mötet med Kim tills kontraktsskrivning tog det 26 dagar. Skarp och snabb är han. Rekommenderar honom varmt."
säljare på Vingårdsgatan 8

04 mar 2019

"Vi sålde vår lägenhet tillsammans med Kim och är otroligt nöjda. Ambitiös, proffsig och kompetent. Kim överträffade våra förväntningar med råge. Skulle varmt rekommendera honom till alla som vill göra en lyckad bostadsaffär."
säljare på Nioörtsvägen 28A

28 feb 2019

"Jättefin insats av Kim, vi är väldigt nöjda och rekomenderar honom varmt vidare! "
säljare på Sjöviksvägen 114

27 feb 2019

"Jag verkligen rekommenderar Kim till alla som ska sälja bostad. Han är väldigt professionell, lyhörd och trevlig. Jag är riktigt nöjd med hans insatser i samband med försäljning av min lägenhet. "
säljare på Solberga Hagväg 7

12 jan 2019

" Så proffsig, engagerad, närvarande, driven, trevlig och förtroendeingivande. Bästa mäklaren jag haft att göra med!"
säljare på Tegelbruksvägen 7

04 dec 2018

"Trevlig och framåt mäklare som tar sitt jobb seriöst."
säljare på Mellanbergsvägen 23

20 nov 2018

"Kim is the best broker I have ever seen. He has the top competence in all aspect - super experienced and knowledgeable, ensured every single details to the best it can be (styling, photo, visiting), always available and give the max support, great sales technique. I'm really satisfied with the selling experience and the final outcome. Absolutely Recommendation! "
säljare på Liljeholmsgränd 2

30 sep 2018

"Proffsigt, snabbt, och bra på alla sätt!"
säljare på Vapengatan 22

26 sep 2018

"Rekommenderas varmt. Inkluderande, kunnig och superproffsig."
säljare på Liljeholmsgränd 2

19 sep 2018

"Proffsig, engagerad och trevlig mäklare som vi varmt kan rekommendera."
säljare på Blekegatan 3

19 sep 2018

"Jag minns inte hur mycket arvodet var på"
säljare på Flygelgatan 4

19 sep 2018

"Med hjälp av Kim sålde vi lägenheten snabbt och till superpris. Tack Kim!"
säljare på Grenljusbacken 21

11 sep 2018

"Riktigt bra och personlig mäklare kan varmt rekommenderas."
säljare på Doktor Widerströms gata 62

11 sep 2018

"Kim ligger steget före så förväntningarna på vad som skall ske överträffas genom hela processen"
säljare på Cedergrensvägen 16

10 sep 2018

"Engagerad, positiv, riktigt bra säljare och representant."
säljare på Västertorpsvägen 14

10 sep 2018

"Superbra och engagerad mäklare som gör det lilla extra för kunden!"
säljare på Doktor Widerströms gata 48

12 apr 2018

"Värdering stämde inte pga den plötsliga marknadkrash"
säljare på Dansbanevägen 24

28 mar 2018

"Utan tvekan Stockholms bästa mäklare!
Otroligt engagerad!
Rekommenderas starkt!!!"
säljare på Ljusstöparbacken 24

22 okt 2017

"En bra stämning och goda råd för tex stailing. Vi är mycket nöjda och skulle varmt rek. Kim . Kjell o Ann-Margreth Eklund"
säljare på Ljusstöparbacken 24

04 okt 2017

"Kim hade en utpräglad förmåga att snabbt och engagerat få ett avslut på min lägenhetsförsäljning. Vidare väldigt nåbar och jag kände mig uppdaterad genom min försäljning. Jag rekommenderar varmt potentiella köpare och säljare att nyttja Fastighetsbyråns och Kims tjänster. "
säljare på Fruängstorget 3

12 jul 2017

"Kim är grym sjukt driven och han når resultat."
säljare på Ringdansvägen

07 jul 2017

"Mycket bra!!!! Rekommenderas varmt!! "
säljare på Doktor Widerströms gata 8

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
80
Villa
2
Radhus
2

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
0
Försäljningar
84
Försäljningsvärde
379 360 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
5.0 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
90 av 94 säljare
Kim satte rätt förväntningar på slutpriset
80 av 94 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
92 av 94 säljare
Kim var tydlig och höll mig uppdaterad
92 av 94 säljare

Kim på kartan.

364 tidigare annonser
1 bostäder till salu
94 rekommendationer

1 bostad till salu.

Annonser

2 595 000 kr
5 rum, 97 m²
26 752 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
6 808 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

2 820 000 kr
Lägenhet Farsta
+ 1 025 000 kr
2 rum, 63,5 m²
Utropspris: 1 795 000 kr
3 100 000 kr
Lägenhet Liljeholmen
-150 000 kr
3 rum, 56 m²
Utropspris: 3 250 000 kr
5 510 000 kr
Lägenhet Aspudden
+ 110 000 kr
3 rum, 70 m²
Utropspris: 5 400 000 kr
2 730 000 kr
Lägenhet Hägerstensåsen
+ 635 000 kr
2 rum, 51 m²
Utropspris: 2 095 000 kr
6 000 000 kr
Lägenhet Gröndal
+ 505 000 kr
4 rum, 91,5 m²
Utropspris: 5 495 000 kr
Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.