Kevin Arnagård

Profilbild för Kevin Arnagård
Kevin Arnagård
4.8 / 5
(80 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
25 st
21 st
54 400 000 kr

Bakgrund

Kevin Arnagård jobbar på Lundin Fastighetsbyrå och är registrerad mäklare sedan 2017-12-15. Kevin har fått in 21 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan maj 2019. Kevin har haft 25 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 74 570 000 kr.

Presentation

Så länge jag kan minnas har jag alltid haft ett driv för att skapa bättre lösningar och möjligheter, det är exakt det som jag kommer att bidra med som fastighetsmäklare.
Jag har i grunden en internationell golfkarriär som sträcker sig långt bak i tiden, där tävlingar och tålamod har format mig till en riktig vinnarskalle.

Tveka inte att höra av dig om du går i tankar att byta boende eller är i behov utav konsultation.

Vi ses!

Mäklarbyrå


Säljare om Kevin.

10 jul 2020

"Kevin är otroligt professionell, tydlig, kommunikativ och ödmjuk i sitt sätt att arbeta. Han lägger minst lika mycket fokus på köparen som säljaren vilket jag ser som en enormt bra egenskap. Det var med världens bästa känsla jag skrev min signatur på avtalet för försäljningen av min lägenhet.
Stor stjärna till Kevin. "
säljare på Nordostpassagen 35

09 jul 2020

"Kunnig och förtroendegivande och hjälpsam. Ingav stor trygghet i samband med försäljningen och allt runt om kring. Mycket nöjd! "
säljare på Ordonnansgatan 5

09 jul 2020

"Kevin är genom hela affären mycket professionell, trevlig och snabb att svara på frågor. Jag kan vara ganska besvärlig som kund men det hanterade Kevin på ett sätt så jag hela tiden var nöjd. Kan verkligen rekommendera honom."
säljare på Älvsborgsplan 5I

09 jul 2020

"Alltid glad och lätt att komma överens med Och affären gick smidigt. "
säljare på Toppsegelsgatan 15

28 jun 2020

"Kevin var verkligen en trygghet i en svår situation när jag behövde sälja min lägenhet i en orolig marknad. Med sitt självsäkra & personliga bemötande kände jag inga tveksamheter att han skulle få min lgh såld till rätt pris. Han gav allt och trots allt så gick det väldigt snabbt. Kevin känns trygg, skarp, effektiv, personligt engagerad och väldigt professionell, & därför kan jag varmt rekommendera honom! "
säljare på Klippan 1H

15 jun 2020

"Upplevde Kevin som lugn, saklig och förtroendeingivande med ett proffsigt bemötande."
säljare på Virginsgatan 7B

13 jun 2020

"Grymt strategiskt bra mäklare!!"
säljare på Klippan 1H

11 jun 2020

"Kevin är trevlig,lugn,stabil,varm och proffsig person.Kevin var väldigt lätt att arbeta med och visade stort engagemang och intresse för att få till en bra försäljning.Perfekt mäklare,proffsig från början till slut.
Jag kan varmt rekommendera honom.
Säljare från Toppsegelsgatan"
säljare på Toppsegelsgatan 17

09 jun 2020

"Kevin var otroligt driven, kunnig och kundorienterad. Han fanns med under hela säljprocessen från början till slut och var alltid lätt att få tag på. "
säljare på Klippan 1E

09 jun 2020

"Mycket engagerad och målinriktad mäklare som gjorde det lilla extra för oss. Vi är väldigt nöjda med Kevin! "
säljare på Rustmästaregatan 29

24 maj 2020

"Kevin är en mäklare som ger det lilla extra i sin relation med sina kunder. Det går alltid att få tag i honom och hans rådgivning fungerade perfekt. Han är flexibel och inlyssnande så vi är mer än nöjda och fick rätt pris. "
säljare på Hinderbanan 12

13 maj 2020

"Kanonbra mäklare min fastighet. Hade grym kännedom av området och kunde allt om min BRF vilket gynnar köparen otroligt med. Professionell och tog sig alltid tid. "
säljare på Skepparegången 14

24 apr 2020

"Kevin var väldigt kunnig på både området och bostadsrättsföreningen. Han gjorde rätt bedömning med prissättning för utgångspris i rådande coronasituation. Han fick många sällskap på visning och fick igång en budgivning, där slutpriset blev ett bra pris även i en vanlig försäljningssituation utan hänsyn till corona. Det är väldigt skickligt gjort i tider av osäkerhet, sjunkande priser på lägenheter och många visningstillfällen utan spekulanter. Han var lätt att få tag i, hörde av sig kontinuerligt med uppdateringar och stämde alltid av med mig. Jag hade förtroende för att han skulle ordna med och ta beslut om saker som låg i mitt intresse, då jag själv inte är insatt i sådana här frågor och inte hade möjlighet till att engagera mig så mycket själv. Det visade sig stämma helt, han fixade allt galant (och snabbt)!"
säljare på Skepparegången 8

31 mar 2020

"Kevin var informativ och driven under hela processen. Det gick väldigt smidigt och kändes bra med en kunnig mäklare. Bara gott att säga!"
säljare på Ebbe Lieberathsgatan 16C

20 mar 2020

"Är verkligen nöjd med Kevins insats. Vi fick sålt lägenheten innan både styling och foto hanns med. Priset som Kevin värderat lägenheten till tyckte jag kändes för bra för att vara sant, men det kom vi upp i.
Jag bor inte i Göteborg och kunde därför inte vara så närvarande men Kevin och jag hade mycket kontakt och han erbjöd sig även att hjälpa till med bortforsling och magasinering av möbler inför eventuell styling.
Kunde inte varit nöjdare. "
säljare på Karl Johansgatan 15B

16 feb 2020

"Kevin har varit underbart hjälpsam och lyhörd genom hela processen. Det har gått snabbt och lätt så det finns absolut inget att klaga på. Supernöjda!!!"
säljare på Masthuggsliden 20

14 feb 2020

"Kevin är en mycket engagerad, noggrann och trevlig person.
Iordningställande inför försäljning av lägenheten gick väldigt smidigt på grund av Kevins goda kontakter med städ respektive home styling företag.
Allt pappersarbete var mycket noggrant och tydligt förklarat när kontrakt skrevs.
Jag rekommenderar Kevin Arnagård som en utmärkt mäklare."
säljare på Kabelgatan 35B

27 nov 2019

"Full pott på alla kategorier. Lätt att ha och göra med, engagerad och driven för en bra och smidig affär och
Uppfyllde alla förväntningar."
säljare på Godhemsgatan 13A

27 nov 2019

"Duktig säljare med bra känsla för marknaden!"
säljare på Kennedygatan 14A

06 nov 2019

"Jag är i största allmänhet mer än nöjd med mäklaren, men i slutändan handlar det om att få ett bra pris vilket vi misslyckades med."
säljare på Vingagatan 4B

17 okt 2019

"Enkel att ha att göra med. Även bra hjälp vid köp av bostad. Rekommenderas starkt."
säljare på Aspirantgatan 5

14 okt 2019

"Priset blev 200000:- högre än förväntat"
säljare på Haråsgatan 19

09 okt 2019

"Jag har verkligen känt mig trygg genom hela processen, även känt mig delaktig och väl informerad i varje steg. Han är mån om att förstå men också att bli förstådd. Detta är en mäklare som ger det lilla extra och lever upp till förväntningarna. "
säljare på Ulfsparregatan 9A

08 sep 2019

"Kevin är inlyssnande, engagerad & lyckades förmedla lägenhetens fördelar & styrkor till de tilltänkta spekulanterna på ett utomordentligt sätt tillsammans med fotograf & stylist per hans rekommendation.
Att han därtill är tillgänglig närhelst & väldigt flexibel att anpassa sig efter alla inblandades önskemål, gör det väldigt lätt att samarbeta med Kevin. Rekommenderas varmt."
säljare på Fyrmästaregången 10

06 sep 2019

"Väldigt nöjd med Kevin som var driven och engagerad och som gjorde det där lilla extra för att verkligen ge god kundservice, kan varmt rekommendera honom till andra."
säljare på Seglaregatan 4

04 sep 2019

"Jag skulle vilja varmt rekommendera Kevin Arnagård som mäklare. I mitt fall skulle det gå snabbt, bra och smidigt och det blev så. Jag fick det jag förväntade mig från en proffs, d.v.s. analys, förslag, olika lösningar och till slut försäljning av min bostadsrätt. Det känns onödigt att skriva mer. Mycket nöjd kund ger gärna en rekommendation och det gör jag nu!
"
säljare på Fjällgatan 3B

29 aug 2019

"Tycker kanske det kostar allt en bra peng med mäklare. Men Kevin gjorde ett mycket bra arbete. "
säljare på Klostergången 5

18 jul 2019

"Kevin har härlig energi, alltid glad och bjuder gärna på ett skratt. Håller en ordentligt uppdaterad under processen och har ett högt engagemang. Är lätt att ha och göra med och skapar en känsla av trygghet under vägens gång. "
säljare på Tabergsstigen 7

04 jul 2019

"Mycket engagerad och hjälpsam"
säljare på Birger Jarlsgatan 18L

23 maj 2019

"Kevin är väldigt engagerad, driven, tillgänglig och professionell, bra yrkeskunskap,rekommendera! "
säljare på Kabelgatan 10

23 maj 2019

"Jobbade ihärdigt med försäljningen av min lägenhet och hittade den perfekta köparen som kommer trivas länge i lägenheten! "
säljare på Krokegatan 9

19 maj 2019

"Engagerad och kompetent. Vi kände oss trygga genom hela processen och har känt oss delaktiga. Skulle absolut rekommendera andra att anlita Kevin vid bostadsaffär. "
säljare på Blåsutgatan 5

27 mar 2019

"Vi har både köpt utav kevin och haft honom som vår mäklare när vi har sålt, han var alltid tillgänglig i båda positionerna och hade extremt bra service känsla. Vi upplevde Kevin som en rak person och kände oss väldigt trygga med att ha honom som mäklare då vi visste att han var en bra säljare med fin fingertopp känsla. "
säljare på Stampgatan 58C

25 mar 2019

"Kevin hade full fokus vilket fick oss att känna oss trygga. Han var lyhörd med våra önskemål men gav också tydliga rekommendationer. Han är dessutom himla snäll, trevlig och ärlig! Så tummen upp för Kevin."
säljare på Ranängsgatan 12

15 mar 2019

"Rekommenderar Kevin varmt, han lyckades få till en försäljning och budgivning redan på förhandsvisning. Var en otroligt smidig och bra process och var mycket engagerad och ärlig i sina bedömningar."
säljare på Kvarnbygatan 49

12 jan 2019

"En målinriktad och driven mäklare med god kunskap om området och föreningen. Höll oss bra uppdaterade samt förklarade ständigt läget under hela processen. Vi är jättenöjda med Kevin! "
säljare på Vaktmästaregången 1

13 dec 2018

"Smidig kille, förtroendeingivande från start. Har varit mån om samarbetet oss emellan och har hållit mig ständigt uppdaterad om vad som hänt. Har hela tiden gett intrycket av att han vet precis vad han gör. Trygg och stadig process. Jag är så tacksam!"
säljare på Thorburnsgatan 8A

20 nov 2018

"Engagerad "
säljare på Bangatan 58

27 okt 2018

"Verkar jobba 24/7, håller en uppdaterad, och jobbar snabbt. "
säljare på Blåsutgatan 10

23 okt 2018

"Upplever att Kevin visade en positiv inställning och hade en bra koll på marknaden och hanterade vår försäljning på bästa sätt framförallt då det fanns många likvärdiga lägenheter ute till försäljning och vi känner oss helt nöjda med Kevins arbete."
säljare på Thorburnsgatan 8A

02 okt 2018

"Hängiven, flexibel och professionell mäklare. Har höga mål och gör sitt bästa för att nå önskat resultat. Rekommenderar starkt denna mäklare till andra."
säljare på Vantgatan 3C

30 aug 2018

"Kevin är en driven och mycket förtroendeingivande mäklare. Han har en mycket god koll på marknaden och väldigt duktig sin profession. Konkret så fick jag bla (i ordets bemärkelse) värdefulla renoveringstips, tips på bra stylingföretag, en av de bästa fotograferna på marknaden mm. Kevin var mycket noga med alla viktiga detaljer och jag känner att vi fick en optimerad försäljning, Kevin fanns alltid tillgänglig, 24/7, snabb med att svara på SMS osv.
Det kändes tryggt att ha med Kevin på denna viktiga resa och jag kan varmt rekommendera Kevin som mäklare till er som går i tankar att sälja. "
säljare på Masthuggsliden 18

14 aug 2018

"Vi är supernöjda med Kevins insats när han förmedlade vår bostad. Redan från första mötet tills bostaden var såld. Bra och tydlig kommunikation med dagliga uppdateringar om vad som hände. Kevins modell var ett lyckat koncept och ingen kunde vara mer nöjda än vi. Kommer definitiv använda Kevin om det blir aktuellt att sälja något annat eller för den delen köpa. Så ni som behöver en hängiven och hungrig mäklare skall definitivt vända er till Kevin på Lundins!"
säljare på Karlfeldtsgatan 10

03 apr 2018

"Jättenöjd med min bostadsaffär! Kevin Arnagård är en mycket kompetent samt proffsig mäklare och jag skulle absolut rekommendera honom till alla jag känner. "
säljare på Södra Ängen 6G

09 mar 2018

"Vi rekommenderar Kevin Arnagård som bostadsmäklare. Han är engagerad, driftig och mycket insatt i sina arbetsuppgifter. Högsta poäng."
säljare på Virginsgatan 11B

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
25

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
21
Försäljningar
25
Försäljningsvärde
74 570 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.8 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.8 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.8 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.8 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
75 av 80 säljare
Kevin satte rätt förväntningar på slutpriset
64 av 80 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
78 av 80 säljare
Kevin var tydlig och höll mig uppdaterad
79 av 80 säljare

Kevin på kartan.

91 tidigare annonser
78 rekommendationer

Tidigare försäljningar.

Annonser

4 700 000 kr
Lägenhet Västra Centrum
2,5 rum, 73 m²
3 600 000 kr
Lägenhet Östra Göteborg
+ 250 000 kr
3 rum, 82 m²
Utropspris: 3 350 000 kr
2 800 000 kr
Lägenhet Västra Centrum
1,5 rum, 50 m²
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Kevin är otroligt professionell, tydlig, kommunikativ och ödmjuk i sitt sätt att arbeta. Han lägger minst lika mycket fokus på köparen som säljaren vilket jag ser som en enormt bra egenskap. Det var med världens bästa känsla jag skrev min signatur på avtalet för försäljningen av min lägenhet.
Stor stjärna till Kevin. "
2 490 000 kr
Lägenhet Västra Centrum
+ 40 000 kr
1 rum, 43 m²
Utropspris: 2 450 000 kr
2 650 000 kr
Lägenhet Centrum
2 rum, 59,1 m²
Utropspris: 2 650 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.