Kelly Ståhl

Profilbild för Kelly Ståhl
Kelly Ståhl
4.9 / 5
(88 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
13 st
7 st
42 395 000 kr

Bakgrund

Kelly Ståhl jobbar på Svenska Mäklarhuset och är registrerad mäklare sedan 2018-07-02. Kelly har fått in 7 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret. Kelly har enligt vår statistik haft 12 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och villor och motsvarar ett värde på 54 820 000 kr.

Presentation

Det viktigaste för mig vid en bostadsaffär är att få nöjdast möjliga kunder i varje enskild affär. Detta anser jag skapas genom ett stort engagemang, tillgänglighet och noggrannhet i mitt dagliga arbete. Jag drivs av att ge mina säljare bästa möjliga slutpris och vill att vi under hela processen känner att vi arbetar som ett team, för att skapa bästa möjliga förutsättningar för affären.

Du är varmt välkommen att kontakta mig så berättar jag hur jag kan hjälpa dig på bästa möjliga vis vid din bostadsförsäljning.

Prisad mäklare.

Säljare om Kelly.

21 nov 2023

"Vi kan varmt rekommendera Kelly som mäklare! Vi har känns oss trygga under hela processen. Med ett stort engagemang och professionalism har Kelly sålt vår lägenhet, trots en tuff marknad. Kelly har hela tiden gjort sitt yttersta och det lilla extra. En mäklare du kan lita på och känna dig trygg m..."
"Vi kan varmt rekommendera Kelly som mäklare! Vi har känns oss trygga under hela processen. Med ett stort engagemang och professionalism har Kelly sålt vår lägenhet, trots en tuff marknad. Kelly har hela tiden gjort sitt yttersta och det lilla extra. En mäklare du kan lita på och känna dig trygg med. Rekommenderas! "
Läs mer
säljare på Järfällavägen 96B

15 nov 2023

"Trots en tuff marknad hjälpte Kelly oss att på kort tid sälja vår lägenhet då vi redan hade köpt vår nästa bostad. Hela processen, från fotografering till kontraktsskrivning, har upplevts professionell och trygg. Kan varmt rekommendera SMH och Kelly!"
säljare på Storsjövägen 54

22 sep 2023

"Det var en toppenbra mäklare mycket engagerad och lyssnande vi kom väldigt bra överens inför visningen vilket var mycket bra hon hörde av sig direkt efter båda visningarna. Vi är mycket nöjda kan rekommendera henne om fler ska sälja."
säljare på Slätbaksvägen 33

22 sep 2023

"Rekommenderar verkligen Kelly som mäklare! Hon är otroligt trevlig, driven, engagerad och pålitlig. Hon har varit lyhörd, hållit mig ständigt uppdaterad och varit tillgänglig.
Försäljningen av min lägenhet gick väldigt smidigt tack vare Kelly!
"
säljare på Harpsundsvägen 61

05 sep 2023

"Mycket bra mäklare och person."
säljare på Johan Skyttes väg 394

27 apr 2023

"️️️️Trevlig, Charmig gav 100% i den här svåra marknaden, kan starkt rekommendera Kelly Ståhl som hjälpte mig med mitt livs största affär, Tack och vi hörs när de är dags igen."
säljare på Kristallvägen 129

07 apr 2023

"Kelly är trevlig, lyhörd och lätt att samarbeta med vilket gör säljnings processen och säljnings planen var tydliga för båda säljaren och köparen utifrån den befintliga marknads nivån. "
säljare på Bergtallsvägen 13

17 feb 2023

"Kelly var otroligt driven och utåtriktad! Väldigt trevlig, kunnig mäklare med stor kompetens.
Skulle absolut rekommendera henne!"
säljare på Fågelstavägen 3

24 jan 2023

"Engagerad trots marknadens tillstånd just nu. Höll oss som säljare uppdaterade kontinuerligt."
säljare på Fornhöjdsvägen 54

17 dec 2022

"Kan varmt rekommendera Kelly till alla som funderar på att sälja. Vi hade anlitat en annan mäklare först och haft lägenheten ute i dryga 2månader och trots 5 visningar hade inga officiella bud lämnats.
Då bytte vi till Kelly (som vi redan haft kontakt med när vi köpte lägenheten några år tidig..."
"Kan varmt rekommendera Kelly till alla som funderar på att sälja. Vi hade anlitat en annan mäklare först och haft lägenheten ute i dryga 2månader och trots 5 visningar hade inga officiella bud lämnats.
Då bytte vi till Kelly (som vi redan haft kontakt med när vi köpte lägenheten några år tidigare) och hon lyckades på kort tid få hit hela 10 nya spekulanter trots nya besked om räntehöjningar, en fortsatt sjunkande marknad och dessutom få igång budgivning och slutligen sålde vi till ett par som är supernöjda med köpet!
Redan vid första kontakt kände vi att vi var ett team och kände oss trygga hela vägen. Hon höll oss uppdaterade löpande och gjorde sitt yttersta för att alla skulle bli nöjda!
En stjärna helt enkelt! Alla rätt! Trevlig, professionell, empatisk, noggrann, ärlig, håller sig ajour och kan området väl! Säljer vi igen är det definitivt Kelly vi kontaktar! Hon är BÄST!
Och vi är helt övertygade om att vi fått ett mycket högre slutpris om vi anlitat Kelly direkt innan marknaden sjönk radikalt! Hon kan mycket men tyvärr kan hon inte trolla bort de höjda räntorna och den höga inflationen. Så vi är SUPERNÖJDA! "
Läs mer
säljare på Gustaf Wickmans väg 7

18 sep 2022

"Vi är jättenöjda och har redan rekommenderat Kelly! "
säljare på Bergtallsvägen 11

12 sep 2022

"Rekommenderas varmt, engagerad och man känner sig trygg med affären."
säljare på Tumba Torg 107

02 sep 2022

"Jag är supernöjd med Kelly, hon är en varm och personlig säljare men som fortfarande är proffsig i hennes roll som mäklare. En vinnarkombo! :)"
säljare på Barbro Alvings gata 3

10 jun 2022

"Kelly är verkligen en driven, supertrevlig och helt fantastiskt mäklare. Hon är väldigt kunnig, höll mig alltid uppdaterad och la verkligen manken till. Jag är verkligen nöjd med Kellys insats, hon har gjort ett superjobb! Rekommenderar starkt henne!"
säljare på Fjugestagränd 11

10 jun 2022

"Kelly har varit en klippa för oss genom hela försäljningen! Med en otroligt välskriven bostadsannons, alltid ett proffsigt bemötande och fantastisk återkoppling längs hela processen har försäljningen gått smidigt. Kelly har fått oss att känna oss lugna och trygga genom en mer svajande bostadsmark..."
"Kelly har varit en klippa för oss genom hela försäljningen! Med en otroligt välskriven bostadsannons, alltid ett proffsigt bemötande och fantastisk återkoppling längs hela processen har försäljningen gått smidigt. Kelly har fått oss att känna oss lugna och trygga genom en mer svajande bostadsmarknad, och har alltid haft en ”plan B” redo om det skulle behövts. Kelly är den självklara mäklaren för oss framöver och vi vill varmt rekommendera henne!"
Läs mer
säljare på Täbyvägen 322D

18 maj 2022

"Det var toppen att samarbeta med Kelly när jag skulle sälja min lägenhet! Hon är en lyhörd, engagerad och oerhört proffsig mäklare. Jag kände mig alltid i fokus och hon höll mig uppdaterad om allt genom hela processen."
säljare på Frövigatan 6

12 maj 2022

"Andra gången som jag anlitat Kelly, den här gången för att sälja min pappas hus.
Kelly är engagerad, kunnig och otroligt snabb att svara! Varje fråga/undran vi haft har Kelly svarat på omgående och med kunskap. Hon är trevlig, glad och gör verkligen sitt yttersta. Hon har koll på allt, inget fal..."
"Andra gången som jag anlitat Kelly, den här gången för att sälja min pappas hus.
Kelly är engagerad, kunnig och otroligt snabb att svara! Varje fråga/undran vi haft har Kelly svarat på omgående och med kunskap. Hon är trevlig, glad och gör verkligen sitt yttersta. Hon har koll på allt, inget faller mellan stolar och datum och tider hålls.
Om det i framtiden blir flera bostadsaffärer för min del kommer Kelly alltid att vara det givna valet!!!"
Läs mer
säljare på Bandyvägen 93

11 maj 2022

"Snabb affär: Försäljningen blev "på gång", dvs efter förhandsvisning, inga flashiga prospekt eller "officiella" visningar behövdes.
Mäklaren behövde inte anstränga sig särskilt mycket, då köparen var ivrig att få tag på just en tvåa i området.
Slutpriset erbjöds av köparen, ingen budgivning tog p..."
"Snabb affär: Försäljningen blev "på gång", dvs efter förhandsvisning, inga flashiga prospekt eller "officiella" visningar behövdes.
Mäklaren behövde inte anstränga sig särskilt mycket, då köparen var ivrig att få tag på just en tvåa i området.
Slutpriset erbjöds av köparen, ingen budgivning tog plats.
Mäklaren rekommenderade även en stylist men hennes tjänster behövdes inte heller.
Enkla pengar men affären blev smidig och jag har absolut inget att anmärka på mäklarens agerande!"
Läs mer
säljare på Johan Skyttes väg 398

09 maj 2022

"Väldigt professionellt och kunnigt bemötande som ingav förtroende. Höll mig uppdaterad under hela processen och fick mig att känna mig trygg. Rekommenderar varmt! "
säljare på Gustaf Wickmans väg 5

21 apr 2022

"Kan varmt rekommendera Kelly som mäklare. Lyhörd, informativ och trevlig.
Försäljningen gick smidigt och bra.
/ Barbro
"
säljare på Lansenvägen 66B

14 apr 2022

"Vi är jättenöjda med Kelly. En varm, fin och engagerad mäklare olik många andra i samma yrke."
säljare på Gustaf Wickmans väg 6

07 jan 2022

"Kelly var kunnig, tillgänglig och effektiv, dessutom glad och trevlig. Slutpriset blev klart över hennes värdering vilket gjorde att arvodet blev i högsta laget (fast del + procent på överskjutande). Fast vi vill ju inte klaga på för högt pris :-)"
säljare på Johan Skyttes väg 402

22 nov 2021

"Vi upplevde Kelly som mycket förtroendeingivande och kompetent. Vi känner oss väldigt nöjda med samarbetet och rekommenderar henne varmt!"
säljare på Stora Kvinns väg 64

17 nov 2021

"Jag tycker inte Kelly är charmig och socialt kompetent. Dom begreppen tillför inte värde. Hon för sig professionellt, omtänksam, hänsynsfullt och har en god kommunikationstil. "
säljare på Rågvägen 15

05 nov 2021

"Enormt nöjd med Kelly som mäklare! Kan varmt rekommendera henne till andra."
säljare på Bergtallsvägen 32

29 sep 2021

"Vi upplevde att mäklaren arbetade för oss och vårt mål. "
säljare på Bergtallsvägen 34

29 sep 2021

"Jag kan stark rekommendera Kelly Ståhl! Hon har varit mycket professionell och samtidigt väldigt personlig vilket skapade ett starkt förtroende. Jag som säljare har känt mig mycket trygg och lugn och lämnat över de mesta till kelly. Kelly har verkligen tagit sig tiden och engagemanget när jag som..."
"Jag kan stark rekommendera Kelly Ståhl! Hon har varit mycket professionell och samtidigt väldigt personlig vilket skapade ett starkt förtroende. Jag som säljare har känt mig mycket trygg och lugn och lämnat över de mesta till kelly. Kelly har verkligen tagit sig tiden och engagemanget när jag som säljare har ställt ”dumma” frågor. Utöver det så sålde kelly min lägenhet till rekordpris! Högt över mina förväntningar vilket jag är väldigt väldigt tacksam och glad för! "
Läs mer
säljare på Fagerlidsvägen 9

17 sep 2021

"Vi är jättenöjda med Kelly!"
säljare på Älvsjö Torg 17

11 sep 2021

"Trevligt, vänligt och mycket proffsigt bemötande utan att kunna. Väldigt smidigt och enkelt att sälja med hjälp av Kelly!"
säljare på Skebokvarnsvägen 245

31 aug 2021

"Kunnig, tydlig och positiv. Stort engagemang från vår första kontakt."
säljare på Örby Slottsväg 40A

28 jul 2021

"Jag är otroligt nöjd med Kelly som mäklare. Hon har under hela processen varit tillgänglig för funderingar och tagit sig tid att förklara och hjälpa till med olika steg. Allt från annons till påskrivning av kontrakt har flutit på enkelt. Kunde inte haft en bättre mäklare! "
"Jag är otroligt nöjd med Kelly som mäklare. Hon har under hela processen varit tillgänglig för funderingar och tagit sig tid att förklara och hjälpa till med olika steg. Allt från annons till påskrivning av kontrakt har flutit på enkelt. Kunde inte haft en bättre mäklare! "
Läs mer
säljare på Kansligränd 2

16 jul 2021

"Känner mig supernöjd med Kelly återigen. Hon hjälpte mig att köpa min första lägenhet och sedan sälja den när jag det var dags. Hon jobbar väldigt proffsigt och finns alltid tillgänglig, det är skönt när man är ny i det hela och har många frågor. Jag har känt mig trygg genom hela processen från f..."
"Känner mig supernöjd med Kelly återigen. Hon hjälpte mig att köpa min första lägenhet och sedan sälja den när jag det var dags. Hon jobbar väldigt proffsigt och finns alltid tillgänglig, det är skönt när man är ny i det hela och har många frågor. Jag har känt mig trygg genom hela processen från första möte till att den blev såld. Kan starkt rekommendera! "
Läs mer
säljare på Lerbäcksgränd 28

18 jun 2021

"Hej,
Kelly hade kompetens för uppdraget, och var trevlig att föra fram uppdraget.
Vi är mycket nöjda med hennes insatas.
iraj och afsar"
säljare på Solberga Ängsväg 9

17 jun 2021

"Kelly gav redan initialt ett förtroendeingivande intryck vilket förstärktes under hela processen. "
säljare på Älvsjö Torg 17

15 maj 2021

"Kunnig och engagerad, jag är mycket nöjd med Kelly som mäklare."
säljare på Harpsundsvägen 61

20 apr 2021

"Kelly har varit mycket bra från början till slut! Vi uppskattar särskilt hennes tydliga sätt och att hon beskrev vikten av att styla bostaden. Det fick stor betydelse. "
säljare på Bjursätragatan 116

15 apr 2021

"Kelly verkligen gjort allt vi förväntade oss och hade en otrolig förståelse när vi tvekade. Jag kan varmt rekommendera henne till den som vill sälja. Fin människa och en jättebra mäklare"
säljare på Säbytorgsvägen 8C

05 mar 2021

"Kelly var riktigt engagerad, lyhörd och ville göra det bästa. Affären slutade lyckligt. "
säljare på Rävsnäsvägen 56

04 mar 2021

"Jag är otroligt nöjd med Kelly som mäklare. Hon hjälpte mig med mina många frågor och fick mig att känna mig helt trygg under hela processen. Hon lyckades sälja lägenheten innan visning och jag är väldigt nöjd med en snabb och smidig affär. Jag vill varmt rekommendera Kelly!"
"Jag är otroligt nöjd med Kelly som mäklare. Hon hjälpte mig med mina många frågor och fick mig att känna mig helt trygg under hela processen. Hon lyckades sälja lägenheten innan visning och jag är väldigt nöjd med en snabb och smidig affär. Jag vill varmt rekommendera Kelly!"
Läs mer
säljare på Pilgrimsvägen 54C

21 jan 2021

"Saklig, kan sin sak, förstod mej, tydlig, vänlig och höll mej uppdaterad. Tusen tack!"
säljare på Örby Slottsväg 46

14 jan 2021

"Väldigt proffsig och tydlig, hörde av sig om allt med bostaden. Hjälpte t.o.m med skatteverket, vilket uppskattades av mig äldre dam."
säljare på Timotejvägen 12

15 okt 2020

"Kelly var tydlig och lätt att prata med, jag fick ofta information om vad som hände.
Lägenheten såldes för mer än vad värderingen var men vem klagar på det?
Jag kommer att varmt rekommendera Kelly till mina vänner som ev ska sälja.
"
säljare på Skebokvarnsvägen 127

12 okt 2020

"Mäklaren är jättetrevligt och lugn person . Hon lyssnade när vi pratade och svarade på frågorna. Uppdaterade information allt som vi behövde. Hon guidade oss på rätt sätt för att sälja lägenheten."
säljare på Vintrosagatan 52

24 sep 2020

"Det är en jobbig och känslosam process att sälja sin bostad och Kelly var ett stort stöd genom hela arbetet. Inga frågor var för dumma och inga detaljer lämnades ohanterade. Med stort tålamod, gedigen kunskap och ett personligt bemötande guidade hon mig genom allt detta! Jag kan varmt rekommender..."
"Det är en jobbig och känslosam process att sälja sin bostad och Kelly var ett stort stöd genom hela arbetet. Inga frågor var för dumma och inga detaljer lämnades ohanterade. Med stort tålamod, gedigen kunskap och ett personligt bemötande guidade hon mig genom allt detta! Jag kan varmt rekommendera Kelly!"
Läs mer
säljare på Engelsbergsvägen 1

19 aug 2020

"Kelly var väldigt professionell på ett possitivt sätt, strukturerad, engagerad och närvarande. "
säljare på Gustaf Wickmans väg 7

10 jul 2020

"Det enda vi saknade var att få matchande objekt som vi efterfrågade. Förutom det är vi nöjda med affären."
säljare på Solberga Hagväg 11

28 maj 2020

"Mycket bra. "
säljare på Klövervägen 12

29 apr 2020

"Jag är supernöjd med arbetet Kelly genomfört. Hon har varit engagerad, lätt att samarbeta med och tydlig. Kelly har varit pålitlig och jag har känt mig trygg genom hela försäljningen. "
säljare på Långsjövägen 130

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
9
Villa
3

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
7
Försäljningar
12
Försäljningsvärde
54 820 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
5.0 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
80 av 85 säljare
Kelly satte rätt förväntningar på slutpriset
67 av 85 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
87 av 87 säljare
Kelly var tydlig och höll mig uppdaterad
87 av 87 säljare

Kelly på kartan.

113 tidigare bostäder
10 bostäder till salu
88 rekommendationer

10 bostäder till salu.

Bostäder

6 rum, 159 m²
Parhus, Stockholm
5 154 kr/mån
5 rum, 100 m²
Radhus, Stockholm
58 m²
Lägenhet, Stockholm
4 281 kr/mån
3,5 rum, 87 m²
Lägenhet, Stockholm
5 375 kr/mån
147 m²
Parhus, Stockholm
6 003 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Bostäder

Slutpris saknas
Villa Älvsjö
5 rum, 130 m²
3 500 000 kr
Lägenhet Älvsjö Centrum
-175 000 kr
3,5 rum, 81 m²
Utropspris: 3 675 000 kr
1 850 000 kr
Lägenhet Fruängen
+ 155 000 kr
1 rum, 26 m²
Utropspris: 1 695 000 kr
1 725 000 kr
Lägenhet Jakobsberg
-270 000 kr
2 rum, 46 m²
Utropspris: 1 995 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Vi kan varmt rekommendera Kelly som mäklare! Vi har känns oss trygga under hela processen. Med ett stort engagemang och professionalism har Kelly sålt vår lägenhet, trots en tuff marknad. Kelly har hela tiden gjort sitt yttersta och det lilla extra. En mäklare du kan lita på och känna dig trygg med. Rekommenderas! "
3 025 000 kr
Lägenhet Årsta
+ 150 000 kr
2 rum, 56 m²
Utropspris: 2 875 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Trots en tuff marknad hjälpte Kelly oss att på kort tid sälja vår lägenhet då vi redan hade köpt vår nästa bostad. Hela processen, från fotografering till kontraktsskrivning, har upplevts professionell och trygg. Kan varmt rekommendera SMH och Kelly!"

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.