Katja Åkerberg

Profilbild för Katja Åkerberg
Katja Åkerberg
4.8 / 5
(60 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
6 st
1 st
17 860 000 kr

Bakgrund

Katja Åkerberg jobbar på BOSTHLM och är registrerad mäklare sedan 2009-04-15. Katja har fått in 1 rekommendation från säljare under det senaste halvåret. Katja har enligt vår statistik haft 3 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 10 225 000 kr.

Presentation

Mitt personliga framgångsrecept är att alltid hålla taktpinnen, att arbeta offensivt och strategiskt. En av mina säljare sade "Du står alltid färdig med nästa steg och du förklarar också varför vi gör på ett visst sätt".
Utöver detta är det också viktigt att alltid ha en transparent och ärlig process där alla parter kan känna sig trygga. Jag ser med stort allvar på min roll som opartisk mellanman mellan köpare och säljare. Hellre upplyser jag köparen om en sak för mycket än en sak för lite. Då ökar tryggheten för köparen vilket i slutändan oftast leder till högre slutpriser.

Eftersom jag arbetat 5 år i innerstaden där konkurrensen bland fastighetsmäklarna är hård så har jag finslipats till en vass fastighetsmäklare. Det är av stor vikt för mig att tillsammans med mina uppdragsgivare nå höga slutpriser, det är ju oftast därför mina säljare anlitar mig.

På mina visningar håller jag öppna presentationer där jag samlar ihop sällskapet och berättar grundligt om föreningen, lägenheten och området. Det är mycket uppskattat bland spekulanterna. Givetvis tar jag inför visningen och presentationen reda på allt som jag vet att spekulanterna kommer fråga om. Exempelvis hur stort förrådet är och hur många tvättmaskiner som finns i tvättstugan. Jag ser varje visning som en arbetsintervju eftersom det oftast är där jag hittar mina nästkommande affärer.

Mitt fokusområde har under 3,5 års tid varit Hägersten/Aspudden/ Örnsberg och Hägerstensåsen men jag tar med glädje även emot affärer i hela Stockholm med omnejd. Det är samma metoder som används oavsett var bostaden är belägen- strategierna skräddarsys däremot beroende på marknad och typ av bostad.

Jag utbildades på Malmö Högskola och tog examen 2009.
Min karriär inleddes på Svensk Fastighetsförmedling på Kungsholmen. Redan mitt första år som fastighetsmäklare sålde jag flest bostäder av alla på kontoret och så gjorde alla mina 5 år på företaget. De senare åren på företaget arbetade jag dessutom som säljchef för Svensk fastighetsförmedling Essingeöarna/ Fredhäll.

Karriären fortsatte på Notar där jag efter förra årets kickoff rankades till tio-i toppsäljare.

Jag har också fått priset för Hägerstenåsen mest anlitade fastighetsmäklare två år i rad enligt hittamäklare.se.

Mäklarbyrå

BOSTHLM

Kontor

BOSTHLM

Säljare om Katja.

18 maj 2021

"Katja är väldigt energisk och rolig att jobba med. För mig som själv är spontan och gillar när saker går fort är det enperfent mäklare !
"
säljare på Sparbanksvägen 9

08 maj 2020

"Katja är otroligt skicklig. Kommunikativ, kan marknaden, realistisk men ändå väldigt driven. Effektiv och lyhörd, en oslagbar kombination. Lyckas få både köpare och säljare nöjda. Katja är en mäklare som liksom är född till mäklare! "
säljare på Västertorpsvägen 150

22 feb 2020

"Fantastisk mäklare som förmedlade vår lägenhet på Hägerstensåsen!
Mycket trevlig, flexibel och la verkligen allt fokus på oss som kund, kan starkt rekommendera Katja! :)"
säljare på Sparbanksvägen 43

22 feb 2020

"Mäklaren hade en väldigt effektiv metod. Hon informerade mig i varje stege vad vi ska göra o varför och hur andra tänker. Hon va så erfaren så kunde genom hela processen njuta o lita på henne. Det va otroligt befriande o värt mycket. Just känslan man har i processen är viktig och nu har jag hunnit träffa många mäklare innan. Jag uppskattade hur hon använde tiden för att det ska bli bästa möjliga för mig. Lördagen för att publicera annonsen, för att det ska hamna bland nyaste på hemnet, som ingen annan skulle gjort. Hur vi hade kontraktsskrivning kl 20, för att mycket kan hända en natt. Allt för min skull. Mäklaren har även gett mig mycket råd i mitt sökande efter ny bostad helt frivilligt."
säljare på Torggatan 4

03 dec 2019

"Nöjd med allt! "
säljare på Hägerstensvägen 199

29 nov 2019

"Katja är värd vartenda krona av sitt arvode! Hon har vart tydlig under hela sälprocessen med strategi, mål och förväntat resultat. Det märks rätt fort i kontakt med Katja att hon är en erfaren och vass mäklare som har koll på marknaden oavsett område! Katja förmedlade vår bostad i ett område på andra sidan stan ifrån hennes lokala område men lyckades ändå nå försäljningsrekord. Vi fick även värdefulla tips på vad vi själva kunde göra för att höja värdet på bostaden och efterfrågan. Kommunikationen har vart rak, enkel och tydlig. Bostaden sålde efter tre dagar på hemnet och efter ett intensivt budkrig. Fantastiskt nöjd med val av mäklare, och även till mina framtida bostadsaffärer ! "
säljare på Helsingörsgatan 14

08 okt 2019

"Jag blev rekommenderad Katja som *den bästa mäklaren i Hägersten*, och det var helt rätt. Hon är proaktiv med en tydlig strategi. Kanske är Katja 2x dyrare än andra mäklare men 10x mera värdefull. Har du en lägenhet i Hägersten som du vill få såld snabbt till ett bra pris så behöver du välja Katja, så enkelt är det. "
säljare på Hägerstensvägen 207

19 maj 2019

"Rekommenderar Katja till det bästa. Katja lyckades sälja vår bostad på mindre än två veckor och dessutom till ett pris som vi med gällande marknadsläge är jättenöjda med. Hon är lyhörd, målinriktad och höll oss kontinuerligt uppdaterade. "
säljare på Rönninge Torg 14

26 sep 2018

"Kan starkt rekomedera Katja som mäklare och vi är väldigt nöjda med att ha anlita Katja som vår mäklare. Hon är proffsig, trevlig, tillgänglig och höll oss väl informerade under hela processen. Några saker vi uppskattade extra mycket var: att ha henne som bollplank/rådgivare vilket var tryggt 2 att hon gav många bra tips på vad som skulle fixas inför fotograferingen. Katja levererade över förväntningarna!"
säljare på Slalomvägen 16

25 sep 2018

"Troligtvis en av de dyrare mäklarna på marknaden, men samtidigt också värd sitt pris."
säljare på Sparbanksvägen 11

15 sep 2018

"Man känner sig trygg genom hela processen med Katja."
säljare på Hägerstens Allé 18

01 sep 2018

"Supernöjd och duktig, möjligen lite dyr men ändå värt det med tanke på bostadsmarknaden just nu."
säljare på Nybohovsbacken 35I

16 aug 2018

"Superb. Rekommenderar starkt. Väldigt engagerad"
säljare på Junkergatan 20

16 jan 2018

"Svårt att göra en prisbedömning i den rådande bostadssituationen med stort omslag på marknaden men vi är ändå mycket nöjda med de indikationer och det slutpris vi fick och Katja gjorde en mycket bra insats i rådande situation. "
säljare på Sankt Göransgatan 123

08 jan 2018

"Katja är väldigt supertrevlig och proffsig mot oss och intressenter till vår lgh. Hon höll flera extra förhandsvisningar. Hon guidade oss tryggt genom hela försäljningen trots svajig marknad och även med vårt köp av ny lägenhet. Vi sålde för mer än väntat tack vare Katja. "
säljare på Junkergatan 14

04 dec 2017

"Katja är ambitös, noggrann och proffsig. Rekommenderas varmt!"
säljare på Inteckningsvägen 35

13 okt 2017

"Katja är grym! Jag skulle verkligen rekommendera henne. Hon är en riktigt bra säljare som har bra känsla för sin produkt och målgrupp. "
säljare på Inteckningsvägen 17H

13 okt 2017

"Rekommenderar gärna Katja till andra, vilket vi faktiskt redan har gjort. Hon är proffsig och tydlig. Gott samarbete. "
säljare på Valutavägen 86

06 sep 2017

"Väldigt duktig och proffsig. Personligt engagerad. Dock så är Notar ganska dyra men som sagt Katja är väldigt bra och man får ju vad man betalar för. En bra mäklare kostar mer."
säljare på Arvodesvägen 13

06 sep 2017

"Svårt att bedöma arvodet eftersom vi hade en köpare som var villig att betala det vi önskade. Men Katja bearbetade köparen och tog även in nya intressenter innan visning."
säljare på Selmedalsvägen 14

02 jul 2017

"Alle tiders innsats og hjelp. "
säljare på Bokbindarvägen 78

17 maj 2017

"Hade ett speciellt objekt som jag trodde skulle vara svårsålt. Ville dessutom få till stånd en affär snabbt. Kontaktad Katja då hon sålt ett liknande objekt i området tidigare. Katja överträffade mina förväntningar. Från det att första mötet skedde var lägenheten såld inom två veckor till ett pris som jag var väldigt nöjd med. Rekommenderas starkt."
säljare på Bäckvägen 92C

17 maj 2017

"Trevlig och glad
Lätt att jobba med.
Mycket professionell "
säljare på Vegagatan 23

18 apr 2017

"Katja är en social och mycket trevlig mäklare. Hon har god marknadskännedom och är insatt i trender och andra påverkade faktorer inför en bostadsförsäljning.
Jag kan varmt rekommendera Katja till Dig som vill ha en engagerad och driven mäklare för att maximera just Ditt slutpris! "
säljare på Blommensbergsvägen 103

28 mar 2017

"Inspirerande mäklare. Jobbar lite annorlunda än de flesta andra. Träffade fem olika innan valet på Katja kändes självklart."
säljare på Lotterivägen 14

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
3

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
1
Försäljningar
3
Försäljningsvärde
10 225 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.8 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.8 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.8 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.8 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
55 av 59 säljare
Katja satte rätt förväntningar på slutpriset
55 av 60 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
59 av 60 säljare
Katja var tydlig och höll mig uppdaterad
57 av 60 säljare

Katja på kartan.

252 tidigare annonser
3 bostäder till salu
57 rekommendationer

3 bostäder till salu.

Annonser

4 rum, 99 m²
Lägenhet, Täby
5 147 kr/mån
3 020 000 kr
2 rum, 55 m²
54 909 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
2 911 kr/mån
4 995 000 kr
3 rum, 73 m²
68 424 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
3 915 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

3 550 000 kr
Lägenhet Aspudden
+ 300 000 kr
2 rum, 41,5 m²
Utropspris: 3 250 000 kr
4 100 000 kr
Lägenhet Hägerstensåsen
3 rum, 76 m²
Utropspris: 4 100 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Katja är väldigt energisk och rolig att jobba med. För mig som själv är spontan och gillar när saker går fort är det enperfent mäklare !
"
2 575 000 kr
Lägenhet Västertorp
+ 80 000 kr
2 rum, 37 m²
Utropspris: 2 495 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Hägersten
1 rum, 30,9 m²
2 500 000 kr
Radhus Solgårdsgärde
3 rum, 79 m²
Utropspris: 2 500 000 kr

Statistik för publicerade annonser, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade annonser baseras på bostadsannonser som publicerats som till salu på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.

Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.