Katarina Wiksell

Profilbild för Katarina Wiksell
Säljarfavorit
Katarina Wiksell
5.0 / 5
(60 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
26 st
13 st
67 135 000 kr

Bakgrund

Katarina Wiksell jobbar på Mäklarhuset och är registrerad mäklare sedan 2005-02-01. Katarina har fått in 13 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan januari 2023. Katarina har enligt vår statistik haft 21 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och radhus och motsvarar ett värde på 69 645 000 kr.

Presentation

Som fastighetsmäklare sedan 2005 har jag varit med om de flesta situationer som kan uppstå inom yrket. Arbetet kräver att jag är snabbfotad, följsam och lyhörd. Jag förmedlar både villor, fritidshus och bostadsrätter.

Jag vill alltid leverera kvalitet i alla led för att du som säljare ska känna att vi tillsammans har gjort allt vi kan för att nå det slutpris som vi har fått.

Kunderna beskriver mig som tydlig, förtroendeingivande, engagerad och proffsig.

Det bästa med jobbet är att få vara en del i en av de största affärerna som en människa gör i sitt liv. Att få denna process att kännas trygg och förståelig är viktigt för mig.

Sammanfattningsvis känner jag mig väldigt tacksam och lycklig över att få ha ett yrke som jag älskar!

Katarina Wiksell
070-191 21 81
katarina.wiksell@maklarhuset.se

Mäklarbyrå


Säljare om Katarina.

18 mar 2023

"Effektiv, lyhörd och flexibel.
Jag kan varmt rekommendera Katarina!"
säljare på Svartbäcksgatan 99D

06 mar 2023

"Smidigt & snabbt"
säljare på Jumkilsgatan 7A

28 feb 2023

"Engagerad. Kunnig och mycket trevlig. Kan varmt rekommendera henne. "
säljare på Islandsgatan 6

09 dec 2022

"Katarina hjälpte mig genom försäljningen med stort engagemang. Hon hade tid för mina frågor och jag kände mig trygg under hela processen. Kan varmt rekommendera Katarina!"
säljare på Gränbyvägen 4A

01 dec 2022

"Katarina Wiksell är otroligt duktig och kompitent på sitt arbete. Väldigt social och trevlig, lätt att prata med och har alltid bra svar när man frågar. Märklaren är också väldigt driven och får saker att hända väldigt snabbt, vilket i mitt fall passade mig väldigt bra. Jag kan varmt rekomendera ..."
"Katarina Wiksell är otroligt duktig och kompitent på sitt arbete. Väldigt social och trevlig, lätt att prata med och har alltid bra svar när man frågar. Märklaren är också väldigt driven och får saker att hända väldigt snabbt, vilket i mitt fall passade mig väldigt bra. Jag kan varmt rekomendera denna mäklare."
Läs mer
säljare på Elin Wägnersgatan 27

30 nov 2022

"Simply the best!"
säljare på Marmavägen 28

24 nov 2022

"Katarina har varit en mäklare helt i min smak. Jag tycker att hon var tydlig i sin kommunikation med såväl mig som spekulanterna till objektet. Hon har visat att hon har ett driv, kompetens om marknaden och en erfarenhet som uppskattades och gjorde att jag kände mig trygg med henne som min mäklare."
"Katarina har varit en mäklare helt i min smak. Jag tycker att hon var tydlig i sin kommunikation med såväl mig som spekulanterna till objektet. Hon har visat att hon har ett driv, kompetens om marknaden och en erfarenhet som uppskattades och gjorde att jag kände mig trygg med henne som min mäklare."
Läs mer
säljare på Storgatan 12

19 maj 2022

"Under hela processen så var Katarina mycket engagerad och professionell."
säljare på Portalgatan 75

01 maj 2022

"Vi var supernöjda med Katarina Wiksell.
Hon stöttade och gav oss råd när vi skulle köpa en ny bostad. Samma dag som vi skrev kontrakt hade vi ett planeringsmöte med henne inför försäljning av vår bostad.
Inför visningen ringde hon upp alla personer som anmält att de skulle komma. Redan innan vi..."
"Vi var supernöjda med Katarina Wiksell.
Hon stöttade och gav oss råd när vi skulle köpa en ny bostad. Samma dag som vi skrev kontrakt hade vi ett planeringsmöte med henne inför försäljning av vår bostad.
Inför visningen ringde hon upp alla personer som anmält att de skulle komma. Redan innan visning skapade hon alltså en relation med alla, hon tog reda på vilka de var och vad hon skulle trycka på under visningen.
Under budgivningen och försäljningen fick bra stöd och råd. Under hela processen var Katarina lätt att få tag på både via mejl och telefon.
Vi har redan rekommenderat henne till några vänner. "
Läs mer
säljare på Eva Lagerwalls väg 4

07 dec 2021

"Kände oss heltrygga genom hela säljprocessen! Fick raka och tydliga svar på alla våra frågor, inkl många råd och tips som hjälpte oss få allt klart på kort tid innan visningen. Hon höll frekvent kontakt och gav uppdateringar samt förklarade vad som var på gång. Superbra och trevlig att samarbeta ..."
"Kände oss heltrygga genom hela säljprocessen! Fick raka och tydliga svar på alla våra frågor, inkl många råd och tips som hjälpte oss få allt klart på kort tid innan visningen. Hon höll frekvent kontakt och gav uppdateringar samt förklarade vad som var på gång. Superbra och trevlig att samarbeta med! /Heléne"
Läs mer
säljare på Slånvägen 9

02 dec 2021

"Oerhört bra mäklare som jag varmt kan rekommendera! Jag upplevde Katarina som mycket kompetent, engagerad och lyhörd. Hon var lättillgänglig, hjälpsam och väldigt trevlig"
säljare på Konsumvägen 3C

28 okt 2021

"Effektiv, kommunikativ, kunnig och tydlig."
säljare på Sturegatan 23A

30 aug 2021

"Vi kände oss mycket trygga hela vägen genom vår försäljning tack vare Katarina. Otroligt kunnig, professionell och engagerad mäklare. Rekommenderas varmt!"
säljare på Ramsjövägen 124

23 feb 2021

"Har både köpt av och sålt med Katarina. Detta var andra försäljningen och nästa gång blir utan tvekan den tredje med Katarina. Rak, enkel och oerhört kompetent. Rekommenderas varmt. "
säljare på Ringgatan 43A

11 feb 2021

"Katarina är en otroligt duktig och professionell mäklare med ett otroligt engagemang. "
säljare på Stengrundsvägen 21

21 jan 2020

"Katarina har varit tydlig och förtroendeingivande hela vägen från värdering till kontraktskrivning. Hon har varit lyhörd och snabb både med att svara på våra frågor och att uppdatera oss om spekulanternas frågor/önskemål och bud. Hela försäljningen gick över förväntan med tanke på annons, visning..."
"Katarina har varit tydlig och förtroendeingivande hela vägen från värdering till kontraktskrivning. Hon har varit lyhörd och snabb både med att svara på våra frågor och att uppdatera oss om spekulanternas frågor/önskemål och bud. Hela försäljningen gick över förväntan med tanke på annons, visningar, slutpris och pappersarbete! Vi skulle inte kunnat vara mer nöjda med mäklarens insats!"
Läs mer
säljare på Kungsängsgatan 57L

20 nov 2019

"Katarina var mycket engagerad i försäljning av vår lägenhet. Hon var vänlig och professionell i mötet med oss. Vi fick tydlig information vilket gjorde att vi kände oss lugna och trygga."
säljare på Ritargatan 5

14 nov 2019

"Katarina Wiksell är kunnig, intresserad och mycket skicklig. Bästa mäklare man kan tänka sig!"
säljare på Jumkilsgatan 7B

04 nov 2019

"Rakt igenom superproffsigt. Tryggt och smidigt."
säljare på Lings väg 46

04 nov 2019

"Katarina var väldigt lyhörd och tillmötesgående kring de önskemål som vi hade samtidigt som hon kunde ge bra guidning där vi ville ha det. Vi har använt henne för försäljning av två lägenheter nu och skulle anlita henne igen om det blev aktuellt!"
säljare på Jumkilsgatan 7B

10 apr 2019

"Har både köpt av och sålt med denna mäklare. Oerhört duktig, trevlig, engagerad och tydlig. Kommer säkerligen anlita igen om tillfälle ges. "
säljare på Murargatan 10C

19 mar 2019

"Vi är mycket nöjda med Katarina. Vi fick ut ett pris som var klart högre än vi förväntat oss vilket mycket var Katarinas förtjänst. En mäklare som var precis lagom "säljig" och som säkert även vann köparens förtroende."
säljare på Bredmansgatan 9B

14 feb 2019

"Vi är otroligt nöjda med Katarina på alla områden, nästa gång vi är i säljtankar kommer vi att välja henne igen! "
säljare på Jumkilsgatan 7D

09 feb 2019

"Totalt sett väldigt nöjd. Katarina visade stort intresse och engagemang från start gällande försäljning av bostaden och var ett väldigt bra stöd i sökande av ny bostad. Bästa mäklarerfarenheten jag haft och kan varmt rekommenderas. "
säljare på Hällbygatan 39

07 feb 2019

"Proffsig mäklare med fantastisk feeling och kundkänsla! "
säljare på Väderkvarnsgatan 54B

24 okt 2018

"Hade inte Katarina haft såååå bra fingertoppkänsla, duktig på kommunikation och så trovärdig tror jag inte försäljningen hade gått så fort. Varm och förstående. En mäklare i toppklass helt enkelt.
"
säljare på Bellmansgatan 160

08 dec 2017

"Mycket nöjd med insatsen. Professionellt agerande på visningen med mycket personal som hjälpte till. Fantastiska foton så bra fotograf både inomhus och utomhus."
säljare på Bergsbrunna Villaväg 10

06 nov 2017

"Professionell. Förtroendeingivande. Engagerad. Rekommenderas varmt! "
säljare på Kungsgatan 32

06 nov 2017

"Rekommenderar varmt Katarina Wiksell till alla som ska sälja bostad!"
säljare på Sankt Olofsgatan 62B

02 nov 2017

"Bra dialog om utgångspriset.
Väldigt lätt att tycka om både som köpare och säljare!
Kollat på väldigt många lägenheter i jakt på våran. Och överlägset bästa mäklaren. Därför var det ett givet val när vi skulle sälja vår."
säljare på Svartbäcksgatan 42C

02 nov 2017

"Fantastisk support och stöd genom hela processen. Jag är en nöjd kund! "
säljare på Torkelsgatan 30A

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
12
Radhus
5
Villa
2
Gård
1
Mark
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
13
Försäljningar
21
Försäljningsvärde
69 645 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
5.0 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
5.0 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
5.0 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
5.0 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
57 av 60 säljare
Katarina satte rätt förväntningar på slutpriset
55 av 60 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
60 av 60 säljare
Katarina var tydlig och höll mig uppdaterad
60 av 60 säljare

Katarina på kartan.

517 tidigare bostäder
39 bostäder till salu
60 rekommendationer

39 bostäder till salu.

Bostäder

3,5 rum, 70 m²
Lägenhet, Uppsala
4 616 kr/mån
7 500 000 kr
5 rum, 133 m²
56 390 kr/m²
Lägenhet, Uppsala
9 721 kr/mån
4 rum, 90 m²
Lägenhet, Uppsala
4 985 kr/mån
2 350 000 kr
2 rum, 58,5 m²
40 517 kr/m²
Lägenhet, Uppsala
3 805 kr/mån
2 rum, 60 m²
Lägenhet, Uppsala
4 667 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Bostäder

Slutpris saknas
Villa Sunnersta
7 rum, 146 m²
Utropspris: 6 950 000 kr
2 320 000 kr
Lägenhet Svartbäcken
+ 125 000 kr
2,5 rum, 61 m²
Utropspris: 2 195 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Effektiv, lyhörd och flexibel.
Jag kan varmt rekommendera Katarina!"
3 950 000 kr
Lägenhet Kvarngärdet
4 rum, 93 m²
Utropspris: 3 950 000 kr
2 150 000 kr
Lägenhet Fålhagen
-45 000 kr
2 rum, 44 m²
Utropspris: 2 195 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
3 250 000 kr
Lägenhet Kungsängen
3 rum, 77 m²
Utropspris: 3 250 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Engagerad. Kunnig och mycket trevlig. Kan varmt rekommendera henne. "

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.