Kasper Isgren

Profilbild för Kasper Isgren
Säljarfavorit
Kasper Isgren
5.0 / 5
(36 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
29 st
15 st
95 040 000 kr

Bakgrund

Kasper Isgren jobbar på Bjurfors och är registrerad mäklare sedan 2011-06-30. Kasper har fått in 15 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan februari 2024. Kasper har enligt vår statistik haft 24 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och villor och motsvarar ett värde på 73 770 000 kr.

Presentation

Sedan 2011 har Kasper sedan starten av sin mäklarkärriär haft Malmö som spelplan. Kasper har genom erfarenhet i olika roller så som franchisetagare, kontorschef och säljcoach samlat på sig en för sina kunder värdefull expertkunskap om Malmös bostadsmarknad. Nu ligger fokus i en renodlad mäklarroll för att tillsammans med sina kunder fortsätta att skapa riktigt bra bostadsaffärer!

Med lyhördhet, stort engagemang och alltid med kundens behov i centrum har han på ett framgångsrikt sätt bidragit till många lyckade affärer för både köpare och säljare. Hög kvalitet och kundnöjdhet genom hundratals affärer har gjort att Kaspers kunder ofta rekommenderar honom vidare till vänner och bekanta.

Att få jobba som fastighetsmäklare och hjälpa människor i en så stor affär som ett bostadsbyte är ett privilegium. Jag ser varje försäljning som ett förtroendeuppdrag och vill också att mina kunder ska känna att jag ger dem mer. Mer av service, kunskap och engagemang.

Om du går i säljtankar? Kontakta mig gärna tidigt så kan vi tillsammans ta fram den bästa lösningen för din framtida försäljning - Samtidigt som du får möjligheten att använda mig som ett bollplank i ditt letande efter ditt nya hem

Mäklarbyrå


Prisad mäklare.

Utmärkelser

Säljare om Kasper.

08 maj 2024

"Vi kände till Kasper sedan tidigare då han var ansvarig mäklare när vi köpte vår lägenhet. När det blev dags att sälja var valet enkelt. Kasper är otroligt kunnig, tydlig och trygg som mäklare. Han förklarar och guidar så att man förstår processen och innebörden av olika beslut. Dessutom är han g..."
"Vi kände till Kasper sedan tidigare då han var ansvarig mäklare när vi köpte vår lägenhet. När det blev dags att sälja var valet enkelt. Kasper är otroligt kunnig, tydlig och trygg som mäklare. Han förklarar och guidar så att man förstår processen och innebörden av olika beslut. Dessutom är han genuin, lyhörd och lätt att ha att göra med.
Det märks att Kasper har en helhetssyn och stor kunskap om bostadsmarknaden. Hans analys kring vår försäljning stämde riktigt bra vilket gjorde att allt gick smidigt och enligt våra förväntningar. Trots att det var första gången vi sålde en bostad kände vi oss helt trygga genom hela processen. Kasper hjälpte oss även med tips och råd kring köp av vårt nya boende, vilket var väldigt värdefullt för oss. Vi kan varmt rekommendera Kasper och skulle gärna anlita honom igen!"
Läs mer
säljare på Västra Rönneholmsvägen 55B

29 apr 2024

"Kasper var under hela vår försäljningsprocess mycket tillmötesgående, kommunikativ och ett fantastiskt bollplank."
säljare på Mastgränd 23

17 apr 2024

"Vi är väldigt imponerade och nöjda med Kaspers insats i försäljningen av vår lägenhet. Redan vid första mötet visade Kasper att han är väl påläst och har stor kännedom om såväl föreningen som området. Som säljare hade vi stort förtroende för hans tips och råd. Kan absolut rekommendera Kasper som ..."
"Vi är väldigt imponerade och nöjda med Kaspers insats i försäljningen av vår lägenhet. Redan vid första mötet visade Kasper att han är väl påläst och har stor kännedom om såväl föreningen som området. Som säljare hade vi stort förtroende för hans tips och råd. Kan absolut rekommendera Kasper som mäklare!"
Läs mer
säljare på Nils Forsbergsgatan 11

22 mar 2024

"Kasper är en kunnig, saklig, engagerad och mycket trevlig person. Jag blev rekommenderad Kasper av min kompis och jag kommer att rekommendera Kasper till mina vänner. Jag är så nöjd!!!"
säljare på Regementsgatan 25A

22 feb 2024

"Kasper hade bra insikt om vårt område och bostäderna, vilket ledde till en snabb försäljning av bår lägenhet. Trevlig och lätt att prata med"
säljare på Östra Kristinelundsvägen 8A

13 feb 2024

"Rekommenderar verkligen Kasper!
Det första intrycket stämde till 100%:
Kunnig, påläst och framför allt GENUIN.
"
säljare på Limhamnsvägen 10A

30 dec 2023

"En mycket bra mäklare som förstår och kan marknaden också i svåra tider. Kan verkligen rekommendera!"
säljare på Västra Rönneholmsvägen 64B

28 okt 2023

"Mycket pålitlig och engagerad mäklare"
säljare på Fågelbacksgatan 34C

16 okt 2023

"Bästa mäklaren! Fantastiskt kompetent, trevlig och serviceinriktad. Kände mig helt trygg under hela bostadsaffären!"
säljare på Falkmansgatan 5B

10 okt 2023

"Kasper är en otroligt duktig, behaglig mäklare.
Han besitter ett lugn som inger trygghet. Var väl påläst på prisbilden i området. Informerade hela tiden om lägesbilden. Förklarade på ett enkelt och lugnt sätt hur marknaden såg ut, och vad vi kunde förvänta oss, dels med ränteläget, köpare och hur..."
"Kasper är en otroligt duktig, behaglig mäklare.
Han besitter ett lugn som inger trygghet. Var väl påläst på prisbilden i området. Informerade hela tiden om lägesbilden. Förklarade på ett enkelt och lugnt sätt hur marknaden såg ut, och vad vi kunde förvänta oss, dels med ränteläget, köpare och hur mycket objekt som fanns på marknaden i området.
Fin objektbeskrivnings, och fina bilder.
Kan bara ge betyg 5 stjärnor"
Läs mer
säljare på Annebergsgatan 19C

10 okt 2023

"Kasper kommunicerade mycket och bra genom hela processen, var väl förberedd i allt, hade koll på marknaden och gav rimliga förväntningar. Dessutom var han genuint sympatisk och lätt att samarbeta med och gav den lilla extra service som gör en kund extra nöjd. Mina bästa rekommendationer!"
"Kasper kommunicerade mycket och bra genom hela processen, var väl förberedd i allt, hade koll på marknaden och gav rimliga förväntningar. Dessutom var han genuint sympatisk och lätt att samarbeta med och gav den lilla extra service som gör en kund extra nöjd. Mina bästa rekommendationer!"
Läs mer
säljare på Falkmansgatan 5A

20 sep 2023

"Mycket nöjd med Kasper som har skött allt på ett superbra och professionellt sätt, informerat hela tiden vad som händer genom hela säljprocessen och varit väldigt hjälpsam.
Jag var bortrest 6 veckor med några timmars tidsskillnad under tiden som försäljningen skulle ske vilket gjorde mig lite ..."
"Mycket nöjd med Kasper som har skött allt på ett superbra och professionellt sätt, informerat hela tiden vad som händer genom hela säljprocessen och varit väldigt hjälpsam.
Jag var bortrest 6 veckor med några timmars tidsskillnad under tiden som försäljningen skulle ske vilket gjorde mig lite nervös över hur det skulle gå. Men allt gick över förväntan, lägenheten såldes innan visning, kommunikationen var superbra och allt gick väldigt smidigt. Jag kan verkligen rekommendera Kasper och vill absolut anlita honom igen nästa gång jag ska sälja mitt boende."
Läs mer
säljare på Lilla Varvsgatan 21D

06 maj 2023

"Mycket professionell: Bra på att etablera förtroende genom sitt sätt att berätta om verksamheten och sin roll/person, förklarar processen och delarna pedagogiskt, öppen dialog om upplägget, löpande snabb återkoppling och förankring av beslut inför de olika stegen i försäljningen - mycket bra bemö..."
"Mycket professionell: Bra på att etablera förtroende genom sitt sätt att berätta om verksamheten och sin roll/person, förklarar processen och delarna pedagogiskt, öppen dialog om upplägget, löpande snabb återkoppling och förankring av beslut inför de olika stegen i försäljningen - mycket bra bemötande rakt igenom.
Kasper rekommenderades av min kusin Axel som sålt hus i Åkarp och köpt lgh i Malmö. Axel var mycket nöjd och skruvade upp förväntningarna för mig och mina systrar - som infriades."
Läs mer
säljare på Rönnebjersvägen 13

26 apr 2023

"Mycket kompetent och kommunikativ"
säljare på Limhamnsvägen 12A

30 mar 2023

"Kasper får en femma på alla punkter. Första gången vi kom i kontakt med Kasper var när vi köpte vår nya lägenhet. Han var då mäklare åt paret vi köpte av, så när vi några år senare valde att sälja lägenheten så fanns det inget tvivel om att vi skulle välja Kasper som mäklare. Han är sympatisk, ly..."
"Kasper får en femma på alla punkter. Första gången vi kom i kontakt med Kasper var när vi köpte vår nya lägenhet. Han var då mäklare åt paret vi köpte av, så när vi några år senare valde att sälja lägenheten så fanns det inget tvivel om att vi skulle välja Kasper som mäklare. Han är sympatisk, lyhörd, otroligt kunnig. Skulle kunna addera flera superlativ men jag avslutar med att jag varmt rekommenderar Kasper. Han tog t.om. tid, cirka 1 år efter vi sålde lägenheten, att hjälpa mig med deklarationen. Det bevisar bara hans hängivenhet och vilja att hjälpa sina kunder, även om jag inte ens var kund längre!"
Läs mer
säljare på Kilian Zollsgatan 27C

22 feb 2023

"Mycket nöjda med Kasper som genomgående var professionell, trevlig och hjälpsam under säljprocessen. Även tacksamma för Kaspers tips och rådgivning i vår köpprocess."
säljare på Ledebursgatan 2

17 feb 2023

"Kasper var professionell, tillmötesgående och även mycket bra på att vägleda oss som säljare för att säkerställa hög kvalitet genom hela processen. Genom sin kunskap och sina kontakter lyckades han sälja vår lägenhet inom en vecka till ett otroligt bra pris. Vi är säkra på att vi inte hade fått s..."
"Kasper var professionell, tillmötesgående och även mycket bra på att vägleda oss som säljare för att säkerställa hög kvalitet genom hela processen. Genom sin kunskap och sina kontakter lyckades han sälja vår lägenhet inom en vecka till ett otroligt bra pris. Vi är säkra på att vi inte hade fått samma resultat någon annanstans och kan därför varmt rekommendera Kasper som mäklare."
Läs mer
säljare på Fredmansgatan 5A

07 feb 2023

"Kasper kändes väldigt kompetent och påläst. Han är professionell, lyhörd, serviceminded, och väldigt enkel och trevlig att ha att göra med.
Vidare är han en förtroendeingivande och jordnära mäklare som gör jobbet helhjärtat och levererar.
Han guidade oss lugnt och tålmodigt genom hela processen...."
"Kasper kändes väldigt kompetent och påläst. Han är professionell, lyhörd, serviceminded, och väldigt enkel och trevlig att ha att göra med.
Vidare är han en förtroendeingivande och jordnära mäklare som gör jobbet helhjärtat och levererar.
Han guidade oss lugnt och tålmodigt genom hela processen. Kasper överträffade våra förväntningar, och mer därtill, på alla sätt.
Vi är supernöjda och skulle definitivt använda Kasper igen vid en framtida försäljning. Kan varmt rekommendera honom.
"Probably the best real estate agent in Malmö..."
"
Läs mer
säljare på Sergels väg 9B

06 feb 2023

"Vi upplevde Kasper som lugn, jordnära och väldigt kunnig. Vi kände direkt att vi var i trygga händer och hela processen var extremt smidig. En snabb försäljning som vi är väldigt nöjda med =) Vi kan verkligen rekommendera Kasper!"
säljare på Ernst Ahlgrensgatan 2A

06 feb 2023

"Kasper gav vid första mötet ett professionellt intryck, var lugn och förklarade bra. Lyssnade på vad vi förväntade oss utav honom och gav oss olika råd. Både vi som säljare och köparen av vår bostad var mer än nöjda. Kan varm rekommendera Kasper som mäklare. "
"Kasper gav vid första mötet ett professionellt intryck, var lugn och förklarade bra. Lyssnade på vad vi förväntade oss utav honom och gav oss olika råd. Både vi som säljare och köparen av vår bostad var mer än nöjda. Kan varm rekommendera Kasper som mäklare. "
Läs mer
säljare på Spjutvägen 3

06 feb 2023

"Helt suverän! Mycket professionell vad gäller bemötande, känsla för marknaden och upplägg för försäljning. Vi har också köpt av honom tidigare och hade mycket bra upplevelse då. Rekommenderas starkt!"
säljare på Fredmansgatan 5A

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
23
Villa
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
15
Försäljningar
24
Försäljningsvärde
73 770 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
5.0 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
5.0 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
5.0 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
36 av 36 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
34 av 35 säljare
Kasper var tydlig och höll mig uppdaterad
36 av 36 säljare

Hur enkelt är det att förstå om den här mäklaren är relevant?

Väldigt svårt
Väldigt lätt

Kasper på kartan.

512 tidigare bostäder
10 bostäder till salu
36 rekommendationer

10 bostäder till salu.

Bostäder

4 175 000 kr
4 rum, 96 m²
43 489 kr/m²
Villa, Malmö
4 095 000 kr
5 rum, 118 m²
34 703 kr/m²
Villa, Malmö
2 750 000 kr
2 rum, 62 m²
44 354 kr/m²
Lägenhet, Malmö
3 590 kr/mån
3 150 000 kr
3 rum, 90 m²
35 000 kr/m²
Lägenhet, Malmö
5 341 kr/mån
1 545 000 kr
1,5 rum, 40 m²
38 625 kr/m²
Lägenhet, Malmö
4 476 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Bostäder

3 350 000 kr
Lägenhet Ribersborg
-35 000 kr
3 rum, 74 m²
Utropspris: 3 385 000 kr
2 575 000 kr
Lägenhet Dammfri
-220 000 kr
3 rum, 78,5 m²
Utropspris: 2 795 000 kr
3 230 000 kr
Lägenhet Ribersborg
+ 35 000 kr
2 rum, 67 m²
Utropspris: 3 195 000 kr
4 975 000 kr
Lägenhet Ribersborg
4 rum, 116 m²
Utropspris: 4 975 000 kr
3 650 000 kr
Lägenhet Ribersborg
+ 55 000 kr
3 rum, 78 m²
Utropspris: 3 595 000 kr

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.