Karolina Miramadi

Profilbild för Karolina Miramadi
Karolina Miramadi
5.0 / 5
(73 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
11 st
0 st
86 320 000 kr

Bakgrund

Karolina Miramadi jobbar på MOHV och är registrerad mäklare sedan 2001-07-04. Karolina har enligt vår statistik haft 10 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och radhus och motsvarar ett värde på 73 220 000 kr.

Presentation

Jag heter Karolina Miramadi och jag är reg. fastighetsmäklare på MOHV, ett
modernt mäklarföretag med fokus på kundnytta genom flexibla lösningar. Kontakta mig så tar vi tillsammans fram det upplägg som fungerar bäst för just dig och din bostad. Val av tidningar, digitala medier, postade utskick - valen är dina.

Jag är högskoleutbildad, ansvarsförsäkrad och registrerad hos FMI.

Mäklarbyrå


Säljare om Karolina.

24 mar 2021

"Detta uppdrag krävde ett stort engagemang för att lösa diverse problem, innan det var dags för själva försäljningen!"
säljare på Karlbergsvägen 28

24 mar 2021

"Proffsig! Inget ”mäklartugg”. "
säljare på Valhallavägen 160

24 jun 2019

"Karolina visade stort driv, ärlighet och kunskap från start vilket gjorde mig som Säljare trygg!"
säljare på Thunbergsgatan 54

13 jun 2019

"Köpt och sålt objekt på Kungsholmen med Karolina Miramadi på MOHV. En mycket kompetent, engagerad, intresserad mäklare med starkt driv, engagemang och pålitlighet. Snyggt presenterade objekt och stor kännedom kring processen. Jag är otroligt nöjd och kommer att anlita Karolina Miramadi igen vid e..."
"Köpt och sålt objekt på Kungsholmen med Karolina Miramadi på MOHV. En mycket kompetent, engagerad, intresserad mäklare med starkt driv, engagemang och pålitlighet. Snyggt presenterade objekt och stor kännedom kring processen. Jag är otroligt nöjd och kommer att anlita Karolina Miramadi igen vid ev framtida behov!"
Läs mer
säljare på Pontonjärgatan 43

13 jun 2019

"Kreativ med att hitta lösningar när det kom små gupp på vägen. Handlingskraftig.
Bra att resonera med om försäljningsstrategier. Alltid tillgänglig."
säljare på Garverigränd 7

12 jun 2019

"Mycket nöjd med Karolinas arbete. Har både köpt av henne och sålt med henne 5/5!"
säljare på Glimmervägen 11

25 dec 2018

"Sluta leta, Karolina är Stockholms bästa mäklare! Mycket snabb och noggrann att ta fram extra information till köparen och jag som säljare är nöjd. Trots vikande marknad gick försäljningen snabbt och priset inom spannet för värderingen. Gör det lilla extra och är proffsig. "
"Sluta leta, Karolina är Stockholms bästa mäklare! Mycket snabb och noggrann att ta fram extra information till köparen och jag som säljare är nöjd. Trots vikande marknad gick försäljningen snabbt och priset inom spannet för värderingen. Gör det lilla extra och är proffsig. "
Läs mer
säljare på Upplandsgatan 22

20 dec 2018

"Proffesionell och samtidigt personlig. Påläst, genuin och intresserad. Rekommenderar varmt! "
säljare på Döbelnsgatan 67A

08 dec 2018

"Bästa mäklaren som finns"
säljare på Artillerigatan 43

21 okt 2018

"Supernöjd med Karolinas insats från första kontakt! Proffsig, tydlig kommunikation, snabb på att svara och jättebra att bolla med under hela processen. Rekommenderar Karolina varmt och kommer utan tvekan välja henne nästa gång det är dags att sälja. "
säljare på Förskottsvägen 12

12 okt 2018

"Vi har anlitat Karolina i alla våra lägenhetsförsäljningar sen vi flyttade till Stockholm. I goda tider var det inte särskilt svårt att särskilja mäklarna på samma sätt som när det är nu när det är lite tuffare marknad. Det är nu man verkligen förstår vikten av att anlita någon som Karolina. Hon ..."
"Vi har anlitat Karolina i alla våra lägenhetsförsäljningar sen vi flyttade till Stockholm. I goda tider var det inte särskilt svårt att särskilja mäklarna på samma sätt som när det är nu när det är lite tuffare marknad. Det är nu man verkligen förstår vikten av att anlita någon som Karolina. Hon är engagerad, proffsig, noggrann och extremt pålitlig. Hon ser möjligheter där andra ser svårigheter - och det är få som har sån utstrålning som henne. "
Läs mer
säljare på Stora Hoparegränd 10A

21 aug 2018

"Karolina är mycket engagerad och förtroendeingivande!"
säljare på Idungatan 7

28 maj 2018

"Vi vill verkligen passa på och tacka Karolina och Firat för för en utomordentligt bra insats. Vi både köpte nytt och sålde vårat gamla genom Karolina, i loppet av en månad. Har inte träffat en mer kompetent, påläst och engagerad mäklare och har då genom åren haft kontakt med ett antal mäklare i s..."
"Vi vill verkligen passa på och tacka Karolina och Firat för för en utomordentligt bra insats. Vi både köpte nytt och sålde vårat gamla genom Karolina, i loppet av en månad. Har inte träffat en mer kompetent, påläst och engagerad mäklare och har då genom åren haft kontakt med ett antal mäklare i samband med köp/försäljningar. Kan verkligen varmt rekommendera Karolina.
Aleks & Suzanna"
Läs mer
säljare på Delägargatan 29

28 maj 2018

"Karolina är en fantastisk mäklare! Lyhörd, påläst, drivande och ett socialt geni. Om du kan sälja bostad med Karolina Miramadi - ta chansen! "
säljare på Britadalsvägen 5

28 mar 2018

"Karolina kombinerar ett starkt driv och smartness med en lyhördhet för alla parter. Upplever Karolina som en mycket kompetent mäklare o rekommenderar henne varmt till andra. "
säljare på Atlasgatan 11

19 feb 2018

"Karolina är en proffsig mäklare med lång erfarenhet vilket märktes i processen. Hon lyckades sälja min lägenhet till ett bra pris trots nedgång i marknaden. Jag är väldigt glad att jag valde Karolina. "
säljare på Falugatan 5

16 feb 2018

"Karolina är väldigt professionell, seriös och väldigt erfaren. Varm och trevlig person som lägger ner sin själ i arbetet. Även om marknaden har varit skakig och svårläst så har vi ändå varit säkra på att Karolina kan ro detta projekt i land. Varmt rekommenderas!
"
"Karolina är väldigt professionell, seriös och väldigt erfaren. Varm och trevlig person som lägger ner sin själ i arbetet. Även om marknaden har varit skakig och svårläst så har vi ändå varit säkra på att Karolina kan ro detta projekt i land. Varmt rekommenderas!
"
Läs mer
säljare på Fatburs Kvarngata 3

15 feb 2018

"Otroligt engagerad och kunnig mäklare, fantastisk att samarbeta med och ett nöje att ha lärt känna. Högsta rekommendation!"
säljare på Dalagatan 41

15 feb 2018

"Tror det är mycket svårt och omöjligt att få en bättre mäklare . Kompetens mycket hög och hennes sociala förmåga är otrolig Hon ger dig full uppmärksamhet och tid utöver det vanliga . Jag kan varmt rekommendera henne . "
säljare på Frejgatan 45

17 okt 2017

"Grym mäklare som vi absolut vill rekommendera vidare och själva kommer använda igen! Proffsig, noggrann, erfaren, ärlig och tydlig. Vi är så himla nöjda!"
säljare på Kungsholms Strand 165

01 okt 2017

"Grymt nöjd, hon överträffade mina förväntningar och slutpriset blev högre än jag hade trott på en "trög" marknad. Tack Karolina!"
säljare på Tulegatan 27

31 aug 2017

"supernöjd med Karolina, driven tydlig samt vädligt trevlig. skulle absolut rekomndera henne till andra."
säljare på Banérgatan 71

25 maj 2017

"Karolina är helt unik. En varm, engagerad, positiv, energisk och lyhörd mäklare. Tveka inte att anlita henne. "
säljare på Rörstrandsgatan 22

25 maj 2017

"Karolina var härlig att ha att göra med - bra att hålla i handen i den nerviga processen. Gav också en känsla av att hon gjorde allt för att få köparna att känns sig bekväma med sitt beslut."
säljare på Upplandsgatan 54F

17 maj 2017

"Vi kan varmt rekommendera Karolina. Mycket kunskap och stort engagemang Toppklass!!"
säljare på Bergavägen 8

14 maj 2017

"Proffsigt, trevligt och glatt att anlita mäklaren"
säljare på Nyckelvägen 4

04 maj 2017

"Toppen! Skapade trygghet i en för mig stressad situation. Även om inte sålt just i mitt område tog hon snabbt reda på vad som gällde där."
säljare på Norra Hamnpromenaden 5

03 maj 2017

"Var runt på många visningar med Karolina och fick redan där upp ögonen för en mäklare med otrolig känsla för affärer och kunder. Lättsam, trevlig och bäst igenom hela processen. Överträffade mina förväntningar och levererade en makalös siffra. Baserar dock inte endast denna positiva upplevelse på..."
"Var runt på många visningar med Karolina och fick redan där upp ögonen för en mäklare med otrolig känsla för affärer och kunder. Lättsam, trevlig och bäst igenom hela processen. Överträffade mina förväntningar och levererade en makalös siffra. Baserar dock inte endast denna positiva upplevelse på slutpriset, utan hela vägen dit. Uppdaterade konstant och fick mig att kännas lugn från start till mål. Mina varmaste rekommendationer till Karolina! "
Läs mer
säljare på Torsgatan 56

12 apr 2017

"Karolina var fantastisk från första sekund! Hon tog sig slltid tid att svara på mina frågor och funderingar. Kan verkligen rekommendera henne!!! En riktigt fin människa dessutom! "
säljare på Brännkyrkagatan 46

27 mar 2017

"Karolina är en mycket professionell och engagerad mäklare som vägleder och hjälper en genom hela försäljningsprocessen. Mycket nöjd med hennes insats!"
säljare på Hagagatan 14A

06 mar 2017

"Det som var viktigast för mig var maximalt med pengar efter mäklararvoden, stylingkostnad etc.
Hade höga förväntningar på försäljningspriset som uppnåddes av Karolina,
Och att ingen mäklare hade sannolikt kunna genera högre försäljningspris.
Fick väldigt bra råd om renovering,styling och ..."
"Det som var viktigast för mig var maximalt med pengar efter mäklararvoden, stylingkostnad etc.
Hade höga förväntningar på försäljningspriset som uppnåddes av Karolina,
Och att ingen mäklare hade sannolikt kunna genera högre försäljningspris.
Fick väldigt bra råd om renovering,styling och förhandsvisningar och var tillgänglig närhelst jag hade frågor.
Så jag kan varmt rekommendera Karolina !
"
Läs mer
säljare på Peter Myndes Backe 20

24 feb 2017

"Karolina Miramadi är utan tvekan den bästa mäklare jag någonsin anlitat. Rekommenderas varmt!"
säljare på Badstrandsvägen 19

24 feb 2017

"Karolina är en riktigt bra mäklare och har stenkoll på marknaden.
Har använt mig av massor utav olika mäklare under åren och Karolina har gett bästa prestationen.
Rekommenderad!"
säljare på Bergsgatan 49

30 jan 2017

"Redan från första kontakt fick jag ett mycket positivt intryck som gjorde att tryggt kunde lämna över uppdraget till henne.
Detta var mycket viktigt eftersom jag bor på annan ort och alltså inte i den försålda lägenheten."
säljare på Kungsholms Strand 169

24 dec 2016

"Karolina på MOHV var fantastisk. Gick utanför ramarna och hjälpte till utöver vad hon skulle.
Jag anlitar och rekommenderar henne mer än gärna.
Vill du ha en fantastisk Mäklare med koll på vad marknaden vill ha väljer du henne.
Väldigt nöjd Susanne tidigare Vasastan nu mera Solna
"
"Karolina på MOHV var fantastisk. Gick utanför ramarna och hjälpte till utöver vad hon skulle.
Jag anlitar och rekommenderar henne mer än gärna.
Vill du ha en fantastisk Mäklare med koll på vad marknaden vill ha väljer du henne.
Väldigt nöjd Susanne tidigare Vasastan nu mera Solna
"
Läs mer
säljare på Västmannagatan 57

15 dec 2016

"
10 000 poäng!!!"
säljare på Fregattvägen 10

13 dec 2016

"MOHV och Karolina Miramadi, mäkleri i världsklass."
säljare på Brahegatan 12

13 dec 2016

"Fantastisk mäklare! "
säljare på Birger Jarlsgatan 53

13 dec 2016

"Bättre mäklare kan man inte ha - Karolina är som person engagerad, klok, glad och positiv och som mäklare kunnig, entusiastisk och kompetent! I hennes arbete som mäklare lämnas ingenting åt slumpen. Som köpare skulle jag känna mig mycket trygg och omhändertagen. Även jag som säljare kände mig myc..."
"Bättre mäklare kan man inte ha - Karolina är som person engagerad, klok, glad och positiv och som mäklare kunnig, entusiastisk och kompetent! I hennes arbete som mäklare lämnas ingenting åt slumpen. Som köpare skulle jag känna mig mycket trygg och omhändertagen. Även jag som säljare kände mig mycket trygg och omhändertagen!"
Läs mer
säljare på Södra Kungsvägen 336C

01 dec 2016

"Jag rekommenderar Karolina varmt, duktig på alla vis och ni kommer garanterat att bli nöjda!"
säljare på Brahegatan 12

26 sep 2016

"I alla avseenden rak och tydlig. Utstrålar självförtroende och självkänsla utan att vara kvaxig, tvärt om. Lyhörd och bra att samarbete mad. Upplevde att vi var ett bra team. Kan varmt rekommendera Karolina och Mohv. "
säljare på Rindögatan 15

23 sep 2016

"Fantastisk"
säljare på Strindbergsgatan 44

16 sep 2016

"Väldigt proffsig och duktig, super nöjd! "
säljare på Nybrogatan 81

14 sep 2016

"Karolina höll god kontakt med både oss säljare och alla spekulanter. Hon var påläst om objektet och var alltid tillgänglig på mail och telefon. "
säljare på Tulegatan 26

29 aug 2016

"Otroligt duktig, kunnig och professionell mäklare. Kan varmt rekommendera henne!"
säljare på Repslagargatan 9

25 aug 2016

"Jätteduktig mäklare! Kommer absolut rekommendera Karolina till vänner och familj. "
säljare på Hagagatan 14

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
7
Radhus
2
Villa
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
0
Försäljningar
10
Försäljningsvärde
73 220 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
5.0 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
5.0 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
5.0 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
5.0 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
72 av 72 säljare
Karolina satte rätt förväntningar på slutpriset
67 av 73 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
72 av 73 säljare
Karolina var tydlig och höll mig uppdaterad
73 av 73 säljare

Karolina på kartan.

451 tidigare annonser
1 bostad till salu
73 rekommendationer

1 bostad till salu.

Annonser

9 500 000 kr
5 rum, 129 m²
73 643 kr/m²
Lägenhet, Nacka

Tidigare försäljningar.

Annonser

Slutpris saknas
Lägenhet Vasastan
3 rum, 135 m²
Utropspris: 13 750 000 kr
Slutpris saknas
Villa Nora
7 rum, 189 m²
Utropspris: 14 500 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Lilla Essingen
2 rum, 32 m²
Utropspris: 2 695 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Vasastan
4 rum, 138 m²
Utropspris: 19 500 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Södermalm
2 rum, 37 m²
Utropspris: 3 495 000 kr

Statistik för publicerade annonser, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade annonser baseras på bostadsannonser som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.