Karl Nordström

Profilbild för Karl Nordström
Karl Nordström
4.9 / 5
(59 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
28 st
24 st
50 220 000 kr

Bakgrund

Karl Nordström jobbar på SkandiaMäklarna och är registrerad mäklare sedan 2018-12-06. Karl har fått in 24 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan maj 2019. Karl har haft 26 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 48 295 000 kr.

Presentation

- 1 av endast 7 mäklare i Sverige att ha 100% transparenta omdömen 2019 vilket betyder att samtliga säljare jag sålt med har valt att rekommendera mig.

https://maklarvarlden.se/2020/04/2019-ars-mest-transparenta-maklare/

Tack vare en före detta ishockeykarriär på elitnivå sitter det i ryggmärgen att goda resultat inte är något som kommer gratis. För att genomföra en lyckad bostadsaffär oavsett marknadssituation krävs en genomtänkt strategi och ett målinriktat arbete.

I min yrkesroll som fastighetsmäklare är jag driven, hängiven och resultatfokuserad. Tillsammans med mina kunder skapar jag alltid en plan över samtliga steg under försäljningsprocessen med ett slutmål utifrån just deras situation som utgör fokus hela vägen fram till kontraktsskrivning. Med ett personligt engagemang, en positiv inställning och ambition att kvalitetssäkra alla steg i försäljningsprocessen för att överträffa mina kunders förväntningar ger jag guidning för att genomföra en så trygg och lönsam bostadsaffär som möjligt.

Med mig som fastighetsmäklare får ni en ambitiös, personlig och nytänkande mäklare som alltid sätter sina kunders behov och målbild som högsta prioritet.

Varmt välkommen att kontakta mig för ett kostnadsfritt möte!

Med vänligaste hälsning, Karl

070 - 958 19 57
karl.nordstrom@skandiamaklarna.se

Mäklarbyrå


Säljare om Karl.

07 maj 2020

"Karl är en mäklare som lyssnar, är tillmötesgående och vänlig. Han är samtidigt inte rädd att vara ärlig. Det uppskattade jag enormt under min försäljning mitt under Corona-pandemin. Karl har varit tillgänglig och extremt proaktiv, en riktig DO-er! Rekommenderar varmt Karl till alla som ska sälja sin bostad i Uppsala med omnejd! "
säljare på Ringgatan 16A

03 maj 2020

"Redan över telefon kände vi att Kalle var vår mäklare. Kalle levde upp till alla förväntningar har ett trevligt och ödmjukt bemötande utan att tumma på proffsigheten."
säljare på Apelgatan 7A

29 apr 2020

"Vi fick ett bra första intryck och kände snabbt att Karl var rätt mäklare för oss. Vi kände att vi fick bra information, tips och vägledning under hela processen Försäljningsresultatet levde upp till våra förhoppningar (och lite till), och allt gick dessutom smidigt! Ett stort plus är att Karl utöver bra driv och engagemang är riktigt trevlig och har humor, vilket bidrar till att processen för både säljare och köpare blir mer lättsam. Summa summarum är att vi är väldigt glada att vi valde Karl som vår mäklare!"
säljare på Byggmästargatan 3B

28 apr 2020

"Karl är mycket driven, sympatisk och hörde av sig till oss både regelbundet och kontinuerligt för att uppdatera oss om varje steg i processen. Uppskattades mycket!"
säljare på Geijersgatan 56A

23 apr 2020

"Karl är en engagerad, kunnig mäklare som med glädje och humor hjälpte mig genom hela säljprocessen. Jag var inte orolig en sekund utan kände på en gång att han skulle göra ett bra jobb. Vilket han också gjorde. Jag rekommenderar alla att låta Karl hjälpa till med bostadsförsäljningen!"
säljare på Sturegatan 18B

22 apr 2020

"Bland de bästa valen jag gjort i mitt liv var att välja Karl till att sälja min bostadsrätt. Mycket driven och engagerad mäklare, med solklar och rak kommunikation samt lyhördhet till ens önskemål, ser alltid till sin kunds bästa. En kanonmäklare helt enkelt!"
säljare på Körvelgatan 34B

10 apr 2020

"Kalle är en oerhört kompetent mäklare som med sitt driv och målvetenhet sålde vår bostad under en svår epidemi, till ett pris vi blev nöjda över! Under hela försäljningen har han hållt oss uppdaterad och alltid varit tillgänglig för våra frågor. Han har alltid fått oss att känna att fråga två gånger är bättre än att vara osäker. Med det följer hans tillgänlighet, han har alltid gått att få tag på. Det som är unikt med Karl är att han även hjälpt oss i sökandet av ny bostad, han har verkligen tagit sig tiden till att vi ska få en trygg upplevelse vad gäller försäljning och köp av ny bostad (trots att han tyvärr inte varit mäklare till den nya bostaden). Vi kommer utan tvekan att rekommendera honom till våra nära och kära. Den som ska sälja sin bostad ska anlita Karl som mäklare! Han är oerhöer trevlig, skicklig, tydlig och effektiv i sitt arbete. En mäklare utav världsklass!"
säljare på Bellmansgatan 122

10 apr 2020

"Karl har med stor proffessionalitet och imponerande engagemang hjälpt mig att sälja lägenheten på ett bra och smidigt sätt. Kan verkligen rekommendera Karl till andra som funderar på sälja sina bostäder. "
säljare på Gräslöksgatan 34

12 mar 2020

" Engagerad, intresserad, bra koll på pågående utbud. Stor arbetsinsats och inte minst daglig kontakt med mig som säljare. Bra på alla plan. Rekommenderas!"
säljare på Lidnersgatan 2

08 mar 2020

"Ska det vara såhär att sälja bostad kan jag göra det varje dag om Karl står vid min sida. Med proffesionellt och trevligt bemötande gjorde han vår affär enkel. En tydlig plan och återkoppling ofta gjorde att man som säljare kände sig trygg genom hela processen. Kan varmt rekommendera Karl som mäklare! "
säljare på Kyrkogårdsgatan 11

27 feb 2020

"Karl är en mycket engagerad och seriös mäklare som jag varmt kan rekommendera. Han var tillgänglig och hjälpsam genom hela säljprocessen. Karl är en oerhört professionell mäklare som besitter alla de egenskaper som en mäklare bör ha. "
säljare på Sturegatan 1

16 feb 2020

"Karl är en härligt charmig blandning av proffsig och personlig. Tät kontakt och höll mig uppdaterad om minsta steg under hela affären!"
säljare på Orrspelsgatan 71

05 feb 2020

"Karl var lätt att samarbeta med. Vi hade en väldigt bra dialog som jag kände var till stor hjälp i allt som hade med min försäljning att göra. Han var engagerad och ett bra bollplank för mig med alla mina funderingar. Att försäljningen sedan gick snabbt och bättre än förväntat gör att jag är väldigt nöjd."
säljare på Fjärdhundragatan 24

02 feb 2020

"Mycket trevlig mäklare som gjorde sitt absolut bästa för att informera, svara på frågor och sälja vår lägenhet till bästa pris och dessutom ställa upp en lördagkväll till vårt förfogande!"
säljare på Hurtigs gata 31

20 jan 2020

"Redan vid första kontakt med Karl visste jag att detta var den rätta mäklaren att anlita. Och min magkänsla har haft rätt genom hela försäljningsprocessen. Karl är genuint trevlig, lättsam, lyhörd, driven, engagerad och ytterst effektiv. Försäljningen blev snabb och smidig, vilket var vårt gemensamma mål. En viktig faktor vid försäljning är att ha en öppen och bra dialog med mäklaren, ha ett fungerande samspel och känna sig trygg och Karl har uppfyllt dessa kriterier på ett exceptionell vis. Jag kunde inte önska mig en mer passande person än Karl!"
säljare på Torgny Segerstedts Allé 4

05 jan 2020

"Med kompetens, engagemang och målmedvetenhet bistod Karl i en väl strukturerad försäljningsprocess."
säljare på Botvidsgatan 16A

12 dec 2019

"Målbild för andra mäklare, jag är hur nöjd som helst.
Karl kunde inte ha gjort ett bättre jobb.
Guldstjärna!
Rekommenderas starkt!"
säljare på Formgatan 9

01 dec 2019

"Jag är mycket nöjd med Karl som mäklare då han hade en tydlig plan och hade en bra och tydlig dialog med mig så jag fick känna mig delaktig. Skulle rekommendera honom flera gånger om :) "
säljare på Bellmansgatan 90

29 nov 2019

"Kalle är en mycket lättsam person och har skött affären med bravur! Vi är mycket nöjda och rekommenderar starkt Kalle till er bostadsaffär! Har verkligen ingenting att klaga på :)"
säljare på Dimgatan 22

24 nov 2019

"Väldigt trevlig mäklare som alltid var på glatt humör. Tog sig tid att lyssna och upplevdes som väldigt lyhörd. Jag uppskattade att kunna bolla frågor och funderingar under våra telefonsamtal."
säljare på Kamomillgatan 28

17 nov 2019

"Hade inte kunnat be om en bättre mäklare. Engagemang och driv likt detta hittar man inte någon annanstans. Är bortom ord nöjd med hela processen från värdering till kontraktskrivning. Rekommenderar Karl till alla, Uppsalas bästa mäklare!"
säljare på Lindsbergsgatan 7B

21 okt 2019

"Förtroendeingivande och ärlig mäklare som är engagerad och professionell i sin roll. Superbra kommunikation genom hela affären. Kan varmt rekommendera Karl som mäklare!"
säljare på Gröna gatan 23B

17 okt 2019

"Har haft en väldigt bra kontakt med Kalle under hela försäljningen . Han ringde och sms:ade oss hela tiden sen vi tog kontakt ang. försäljningen. Så mer noggrann och omtänksam mäklare är nog svårt att få tag på. Så jag ger 5/5 stjärnor till honom. Så jag rekommenderar Kalle av hela mitt hjärta .
Mvh Jörgen Persson"
säljare på Dag Hammarskjölds väg 15A

11 okt 2019

"Vi är väldigt nöjda med Karl och med försäljningen av vår lägenhet. Han är engagerad, tydlig och målinriktad. Vidare är han också väldigt trevlig och lättsam! En toppenmäklare helt enkelt! "
säljare på Formgatan 9

11 okt 2019

"Trevlig och engagerad mäklare med ett personligt kundbemötande och som samtidigt bemästrar serviceförmågan!"
säljare på Torgny Segerstedts Allé 36

09 okt 2019

"Karl är en trevlig och målinriktad mäklare som lyssnar och ger värdefulla tips för en lyckad affär. "
säljare på Torngatan 24

23 sep 2019

"Carl hade koll på läget och gav tips och råd som ledde till en lyckad försäljning."
säljare på Hjalmar Brantingsgatan 8B

13 sep 2019

"Mäklaren var entusiastisk, hjälpsam och effektiv."
säljare på Granitvägen 19A

13 sep 2019

"Det som utmärker Karl och gör honom omtyckt tror jag är hans stora engagemang och hans goda förmåga att kunna kommunicera samt förstå kunden. Karl har varit mycket behjälplig genom hela affären gett råd och tips inför vår försäljning, och hela tiden varit följsam för att det skall fungera bra för oss. Men han var även öppen för att kunna finnas tillhands under tiden jag och min sambo letat nytt boende, för att där vid behov kunna ge oss råd och stöttning. "
säljare på Kastanjegatan 7

04 sep 2019

"Karl levererade långt över vår förväntan, vi var med i hela processen från början till slut och fick konstant uppdateringar om något skedde. En mer engagerad, social, lyhörd och driven mäklare är svår att hitta, han spenderade t om tid under sin semester att färdigställa vår bostadsannons. Försäljningen gick mycket smidigt och snabbt, vi sålde innan visning till ett mycket bra pris. Om ni ska ni sälja i Uppsala-trakten, tveka inte att kontakta Karl!
"
säljare på Kolugnsvägen 103

02 sep 2019

"Vi är supernöjda med valet av Karl som vår mäklare. Redan från start var han öppen och tydlig med sin strategi och det utmärkte honom från andra mäklare vi träffade. Lätt att ha att göra med, förtroendeingivande och jobbar hårt för att göra det bästa för oss som kunder. Vi kan varmt rekommendera Karl Nordström!"
säljare på Ramsjövägen 152

16 aug 2019

"Karl är en lyhörd, engagerad och professionell mäklare. Under hela försäljningsprocessen har jag fått snabb återkoppling och blivit uppdaterad över vad som händer/ska hända. Något som jag verkligen uppskattar är att Karls strategi för försäljningen var väl genomtänkt och professionellt utförd. I övrigt är Karl en mycket ödmjuk och trevlig person som är lätt att bolla frågor och funderingar med. "
säljare på Sturegatan 1

16 aug 2019

"Karl är väldigt engagerad och har stor entusiasm för sitt arbete samtidigt som han är klok och realistisk. Dessutom är han mycket behaglig som person och lätt att tycka om, det har varit trevligt att ha honom som mäklare."
säljare på Dag Hammarskjölds väg 15A

14 aug 2019

"Karl är otroligt engagerad och duktig, han har koll på allt, och det han inte vet tar han reda på.
Han höll mig hela tiden uppdaterad och hela processen kändes enkel och trygg. Fick bra/rätt förväntningar redan från början.
Förutom hans kompetens som mäklare är han otroligt trevlig och rolig att ha att göra med. Rekommenderas varmt!! "
säljare på Salabacksgatan 5A

14 aug 2019

"Karl var väldigt engagerad i min försäljning. Allt gick smidigt och bra."
säljare på Torkelsgatan 16B

06 aug 2019

"Bra engagemang, bra tillgänglighet, bra lägesuppdateringar, fantastisk försäljning! "
säljare på Lockgatan 1

13 jul 2019

"Väldigt proffsig, med stort engagemang genom att alltid vara tillgänglig. Kontinuerliga uppdateringar. Lyhörd och beslutsam med bra retorisk förmåga."
säljare på Rörgatan 14

12 jul 2019

"En otroligt bra,trevlig,engegerad,sätter kunden i fokus,rekommenderas till alla som ska sälja.5/5 helt klart."
säljare på Lindgårdsvägen 42

11 jun 2019

"Grym mäklare! "
säljare på Salabacksgatan 44A

30 maj 2019

"Jag tror inte det finns någon bättre mäklare i Uppsala . Vilket engagemang Karl har i sitt jobb.Han vill verkligen det bästa både för säljare och köpare . Man fick information hela tiden om vad som hände under försäljningen . Det är fruktanvärld hög klass på jobbet Karl gör.
Anders Eriksson"
säljare på Fänkålsgatan 10

19 maj 2019

"Karl är den absolut bästa mäklare jag har haft hjälp av vid en bostadsförsäljning. Du är kunnig, engagerad, lyhörd, påläst, fantastiskt upplägg, lyssnar alltid på din kund och man diskuterar tillsammans fram en lösning på frågor/ funderingar och du ger dina tips DU är helt enkelt suverän på det du gör. Du är också en fantastisk och glad person som man blir glad av och du sprider sådan glädje samt att man får så bra kontakt direkt att man tycker att man alltid har känt dig . Du ger 200 % i varje uppdrag och du ger aldrig upp, du finns alltid ( oavsett tid på dag/ kväll ) tillgänglig för alla frågor ( det uppskattas otroligt mycket ). Du är suverän på ditt jobb DU är på rätt plats. Kunde jag skulle jag ge 100 poäng.
Direkt från hjärtat STORT TACK för att du är du. Jag rekommenderar Karl till 500%, Du är bäst.
// Eva "
säljare på Johannesbäcksgatan 36D

15 maj 2019

"Vi är nöjda med bostadsannonsen och mäklarens insats. Han är lyhörd och duktig, samt att vi har haft en bra dialog fram till försäljningen av bostaden."
säljare på Topeliusgatan 4

15 maj 2019

"Karl är en utmärkt ung mäklare med en lysande framtid framför sig! Han tog sig ann min försäljning med glädje och engegemang. Resultatet blev perfekt, nöjd säljare och nöjd köpare båda väl omhändertagna."
säljare på Gröna gatan 31C

13 maj 2019

"Karl är mycket lyhörd och lätt att kommunicera med. Han var under hela processen lugn och sansad och ingav trygghet och ens behov tillfredsställda.
Marknaden just nu är lynnig och av den anledningen nådde vi inte hela vägen till önskat slutpris men väldigt nära.
Karl gjorde ett utmärkt resultat för de förutsättningar marknaden har i dagsläget."
säljare på Dragarbrunnsgatan 58

07 maj 2019

"Fantastiskt ambitiös och duktig mäklare.
Märkte från första kontakten att han är mycket personligt engagerad och är lätt och smidig att ha och göra med. Genom hela processen tog sig Karl alltid tid att lyssna på frågor oavsett tid på dygnet och kom med kreativa lösningar för att jag som kund skulle bli nöjd. Han gav verkligen allt och lite till för att få ihop affären och göra samtliga inblandade nöjda. Som mäklare överträffade han mina förväntningar i hans arbete.

Jag rekommenderar Karl varmt!"
säljare på Murargatan 14D

15 mar 2019

"Otroligt engagerad. Jag var missnöjd med fotograferingen vilket var något Karl tog på största allvar och löste på bara några dagar.
Totalt sett mycket nöjd med försäljningen trots en trög marknad."
säljare på Sturegatan 1

09 feb 2019

"Otroligt duktig mäklare, trevlig och lyhörd. Kunden i fokus till 100% under försäljning! Jag är supernöjd med Karls insats!"
säljare på Ramsjövägen 98

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
26

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
24
Försäljningar
26
Försäljningsvärde
48 295 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
5.0 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
5.0 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
5.0 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
59 av 59 säljare
Karl satte rätt förväntningar på slutpriset
53 av 59 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
59 av 59 säljare
Karl var tydlig och höll mig uppdaterad
59 av 59 säljare

Karl på kartan.

61 tidigare annonser
5 bostäder till salu
59 rekommendationer

5 bostäder till salu.

Annonser

1 495 000 kr
1 rum, 36,6 m²
41 527 kr/m²
Lägenhet, Uppsala
2 437 kr/mån
1 895 000 kr
2 rum, 63,5 m²
30 079 kr/m²
Lägenhet, Uppsala
3 119 kr/mån
1 195 000 kr
1 rum, 19 m²
62 894 kr/m²
Lägenhet, Uppsala
1 490 kr/mån
1 195 000 kr
1 rum, 32 m²
37 343 kr/m²
Lägenhet, Knivsta
2 355 kr/mån
2 195 000 kr
4 rum, 90 m²
24 388 kr/m²
Lägenhet, Uppsala
4 421 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

2 130 000 kr
Lägenhet Luthagen
+ 235 000 kr
2 rum, 59 m²
Utropspris: 1 895 000 kr
2 300 000 kr
Lägenhet Tunabackar
3 rum, 76,5 m²
Utropspris: 2 300 000 kr
1 820 000 kr
Lägenhet Luthagen
+ 25 000 kr
1 rum, 34 m²
Utropspris: 1 795 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Karl är en mäklare som lyssnar, är tillmötesgående och vänlig. Han är samtidigt inte rädd att vara ärlig. Det uppskattade jag enormt under min försäljning mitt under Corona-pandemin. Karl har varit tillgänglig och extremt proaktiv, en riktig DO-er! Rekommenderar varmt Karl till alla som ska sälja sin bostad i Uppsala med omnejd! "
1 495 000 kr
Lägenhet Salabacke
1 rum, 39 m²
Utropspris: 1 495 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Redan över telefon kände vi att Kalle var vår mäklare. Kalle levde upp till alla förväntningar har ett trevligt och ödmjukt bemötande utan att tumma på proffsigheten."
1 650 000 kr
Lägenhet Knivsta
-45 000 kr
2 rum, 52,5 m²
Utropspris: 1 695 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.