Karl Nordström

Profilbild för Karl Nordström
Säljarfavorit
Karl Nordström
4.9 / 5
(118 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
51 st
48 st
112 990 000 kr

Bakgrund

Karl Nordström jobbar på SkandiaMäklarna och är registrerad mäklare sedan 2018-12-06. Karl har fått in 48 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan maj 2019. Karl har haft 55 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och villor och motsvarar ett värde på 128 050 000 kr.

Presentation

- Uppsalas mest rekommenderade mäklare senast 6 månaderna

- Högst transparens och kundnöjdhet i Uppsala län år 2019 och 2020
(Ca 350 aktiva mäklare i området)

- En av Uppsalas mest säljande mäklare

- Top 4 mest rekommenderade mäklaren i Uppsala helåret 2020

- Flest antal rekommendationer i Uppsala län tredje kvartalet 2020

- Karl är dessutom 1 av endast 7 mäklare i hela Sverige som lyckats ha 100% transparenta omdömen 2019 vilket betyder att samtliga säljare Karl sålt med har valt att rekommendera honom och dessutom givit honom högsta betyg.
(Ca 7 000 aktiva mäklare i Sverige)
____________________________________

Tack vare en före detta ishockeykarriär på elitnivå sitter det i ryggmärgen att goda resultat inte är något som kommer gratis. För att genomföra en lyckad bostadsaffär oavsett marknadssituation krävs en genomtänkt strategi och ett målinriktat arbete.

I min yrkesroll som fastighetsmäklare är jag driven, hängiven och resultatfokuserad. Tillsammans med mina kunder skapar jag alltid en plan över samtliga steg under försäljningsprocessen med ett slutmål utifrån just deras situation som utgör fokus hela vägen fram till kontraktsskrivning.
Med ett personligt engagemang, och en positiv inställning ger jag guidning för att genomföra en så trygg och lönsam bostadsaffär som möjligt.

Med mig som fastighetsmäklare får ni en ambitiös, personlig och nytänkande mäklare som alltid sätter sina kunders behov och målbild som högsta prioritet.
Varmt välkommen att kontakta mig för ett kostnadsfritt möte!

Med vänligaste hälsning, Karl

070 - 958 19 57

karl.nordstrom@skandiamaklarna.se

Mäklarbyrå


Prisad mäklare.

Utmärkelser

tredje kvartalet 2020

Säljare om Karl.

20 jan 2021

"Bra jobbat!"
säljare på Norrlandsgatan 34C

17 jan 2021

"Kalle är mycket trevlig, vilket gjorde mig trygg med att han skulle hantera spekulanterna på ett bra sätt. Han är även väldigt engagerad och kommunikativ, han höll oss ständigt uppdaterade. "
säljare på Tegnérgatan 28B

14 jan 2021

"Karl är en toppen mäklare som alltid ger 110%. Han har koll på marknaden, förstår sig på människor och service, samt kändes väldigt säker genom hela processen. 10/10"
säljare på Vretgränd 12A

13 jan 2021

"Karl är en trevlig, social och duktig mäklare. Han hjälpte mig som har noll erfarenhet av försäljning och guidade mig genom hela processen. Han är otrolig hjälpsam och det spelar inte någon roll vilken tid på dygnet det är, han svarar alltid snabbt. Han har hjälpt till med hämtning av nycklar och verkligen gjort det lilla extra för att det ska bli så smidigt som möjligt för mig. VI har haft ett gott samarbete genom hela försäljningen och han har verkligen gjort sitt yttersta i allt. Jag kan absolut rekommendera honom! "
säljare på Verkmästargatan 7

15 dec 2020

"jätte trevligt bemötande och väldigt engagerad"
säljare på Bellmansgatan 66

02 dec 2020

"Karl N har gjort en helgjuten insats och i allt motsvarat våra högt ställda förväntningar. Till detta lägger vi gärna ett mkt gott samarbete med kontoret (E Gatu m fl) samt med av kontoret rekommenderad lokalservice (Städstaden) som gjorde ett förnämligt arbete."
säljare på Norrtäljegatan 3A

28 nov 2020

"Karl gjorde ett kanonjobb med vår försäljning och ordnade ett slutpris vi var mycket nöjda med. Med ett stort driv och mycket energi visade Karl även väldigt god kännedom om marknaden och området samt blixtsnabb kommunikation hela dygnet, alla dagar. Lika snabbt gick försäljningen som blev av innan annonsen ens publicerades på Hemnet pga att Karl hade kontakt med spekulanter som han visste sökte denna lägenhetstyp.
Skulle varmt rekommendera Karl för er försäljning!
Tack för gott samarbete!"
säljare på Norrlandsgatan 44B

26 nov 2020

"Rekommenderar alla att anlita Karl! 5/5!"
säljare på Portalgatan 29

23 nov 2020

"Mycket nöjd med Kalles insats, försäljningen gick enkelt och smidigt och slutpriset högre än vad jag kunde hoppas på! Kan verkligen rekommendera. "
säljare på Luthagsesplanaden 9A

12 nov 2020

"Karl var engagerad genom hela processen, tillgänglig och behjälplig med alla frågor vi kunde ha. Rekommenderas starkt!"
säljare på Kungsängsgatan 55E

09 nov 2020

"Kan verkligen rekommendera Karl som mäklare, eller för vilket kundrelaterat jobb som helst. Fungerar på topp i hela processen. Jag är verkligen nöjd. /Björn "
säljare på Skogsbergsvägen 5

04 nov 2020

"Karl var en mycket kunnig och duktig mäklare som jag varmt kan rekommendera!"
säljare på Vretgränd 12E

27 okt 2020

"Karl var det självklara valet redan efter första mötet. Engagerad, social och förtroendeingivande. Han gjorde ett jättebra jobb, hade bra koll och höll mig uppdaterad, jag kände mig trygg genom hela försäljningen. Kan varmt rekommendera honom som mäklare! "
säljare på Torgny Segerstedts Allé 9

21 okt 2020

"Jag valde Karl efter att ha träffat och jämfört 3st mäklare via Hitta Mäklare.
Alla tre verkade mycket kompetenta och arvodena låg på samma nivå, men Karl stack ut i det personliga mötet.
Jag är otroligt nöjd med Karls insats och resultat.
Tack Kalle!
Med vänlig hälsning //Stefan
"
säljare på Idrottsgatan 17

19 okt 2020

"Karl gjorde ett kanonbra jobb med att få en snabb och enkel försäljning till ett pris jag var jättenöjd med. Han stod ut som det bästa valet bland de fastighetsmäklare jag pratade med och han gjorde inte besviken. Kan varmt rekommendera!"
säljare på Malma Backe 3D

12 okt 2020

"Det är sällan man träffar en sådan engagerad och trevlig person. Hela säljprocessen har varit högt över mina förväntningar. Kan bara varmt rekommendera Karl som mäklare."
säljare på Gråbergsvägen 8

30 sep 2020

"Karl var närvarande och hade koll på läget, vilket är exakt det man önskar hos en mäklare. Han var nåbar och lugn i alla situationer. Hans sociala förmåga gjorde att jag som säljare kände att han hade kontroll vilket skapade en trygg relation. "
säljare på Ymergatan 36A

28 sep 2020

"Kalle har varit där för oss hela tiden i processen och informerade oss alltid om alla möjligheter, och gav bra råd. Även om vi inte har fått priset som vi förväntade oss i början, har han skött försäljningen exemplarisk."
säljare på Johannesbäcksgatan 88A

20 sep 2020

"Mycket bra mäklare med god lokalkännedom o perfekt timing."
säljare på Stormgatan 17

18 sep 2020

"Karl är mycket kunnig och har mycket bra kännedom för marknaden. Kan varmt rekommendera honom. "
säljare på Ritargatan 1B

10 sep 2020

"Är supernöjd med Karl som mäklare! Han är mycket förtroendeingivande, trevlig och kunnig.
Det märks att Karl kan sin grej och har ett väldigt strategiskt tänk kring försäljningsprocessen och hur han jobbar. Vi hade en god möjlighet att få till en affär i princip redan innan vi hade startat upp processen till följd av detta, men där jag tog valet att avvakta.
Karl har oerhört bra koll på Uppsala och bostadsmarknaden. Han var ständigt öppen och ärlig i sin kommunikation, satte rimliga förväntningar på slutpris och höll mig uppdaterad och inkluderad under hela försäljningsprocessen. Dessutom är han mycket trevlig och social.
Kan verkligen rekommendera Karl om du ska sälja din bostad!"
säljare på Sturegatan 1

10 sep 2020

"Jag är jättenöjd med Karls insats! Han är en trevlig person med mycket driv samtidigt som han är lyhörd och bra att diskutera frågor med."
säljare på Artillerigatan 12D

02 sep 2020

"Karl gjorde ett superbra jobb, rekommenderar honom starkt!"
säljare på Murargatan 14B

30 aug 2020

"Jag kan varmt rekommendera Karl! Han var väldigt engagerad och närvarande genom hela processen och hjälpte mig till en mycket lyckad försäljning!"
säljare på Torgny Segerstedts Allé 27

27 aug 2020

"Karl är en varm och genuin mäklare som värnar om såväl säljare, som köpare. Mycket nöjd med den löpande kontakten och med det slutliga säljresultatet. "
säljare på Fålhagsleden 4C

14 aug 2020

"Karl är en synnerligen engagerad, professionell och pålitlig mäklare som la ned mycket tid och energi på att sälja min lägenhet. Karl var alltid tillgänglig och återkom med snabb respons. I övrigt är Karl en mycket social och tillmötesgående person. Jag kände mig trygg med att ha honom som mäklare och jag ger honom mina allra bästa rekommendationer! "
säljare på Sturegatan 17B

12 aug 2020

"Engagerad, ärlig och positiv. Mänsklig, lätt att tycka om."
säljare på Svartbäcksgatan 97D

02 aug 2020

"Karl Nordström är pålitlig, lyhörd och empatisk. Han var alltid tillgänglig för frågor och funderingar genom hela säljprocessen, vilket skapade en trygghet för mig som säljare. Karl arbetade strategiskt och hade en plan som hade förmedlade på ett bra sätt från första stund. Trots att jag vet att han hade många andra pågående uppdrag så kände jag alltid att han prioriterade min försäljning. Under den osäkra marknad som råder vid denna pandemi så hjälpte Karl mig att få ett slutpris som jag var väldigt nöjd med. Karl är dessutom trevlig och är väldigt lätt göra med som person. Jag skulle starkt rekommendera att använda Karl som mäklare! "
säljare på Luthagsesplanaden 34B

28 jul 2020

"Vi har blivit väl omhändertagna och rekommenderar Kalle varmt!"
säljare på Sturegatan 18C

27 jul 2020

"Karl gjorde ett kanonjobb med försäljningen av våran lägenhet. Han är väldigt engagerad och fick oss att känna delaktighet genom hela processen. I slutändan så levererade Karl en snabb och bra försäljning till ett pris som vi kände oss nöjda med. Vi kan varmt rekommendera Karl som mäklare!"
säljare på Ångkvarnsgatan 14

24 jul 2020

"Allt gick snabbt och smidigt! "
säljare på Sysslomansgatan 26

24 jul 2020

"Jag hade innan min försäljning haft kontakt med flera olika mäklare men valde Karl då han är en väldigt sympatisk person som brinner för sitt arbete och visar detta utan att hamna i klassiska säljarfloskler som jag personligen ogillar.
Genom hela processen höll Karl mig uppdaterad och han kunde nås alla tider på dygnet. Det kändes som att min lägenhet hade hans fulla fokus trots att jag vet att han även har mycket annat arbete.
Jag skulle därför starkt rekommendera Karl till er som går i säljartankar! "
säljare på Torgny Segerstedts Allé 27

09 jul 2020

"Trevlig, professionell, och avslappnad - supernöjd rakt igenom."
säljare på Norrlandsgatan 19

04 jul 2020

"Karl var allt vi hade kunnat önska oss av en mäklare. Allt gick smidigt och lägenheten blev såld betydligt snabbare än väntat, till ett pris vi är nöjda med. Kan absolut rekommendera att anlita honom."
säljare på Börjegatan 54B

03 jun 2020

"Karl är en mycket duktig mäklare som alstrar trygghet och säkerhet.
Han sätter dina mål i fokus och lägger upp en strategi utefter dem för att nå dem.
Han håller en uppdaterad hela tiden om hur långt han har kommit i uppdraget och är tillgänglig för frågor och funderingar."
säljare på Byggmästargatan 1E

31 maj 2020

"vi är mycket nöjda med en lyhörd och ansvarstagande mäklare dessutom fick vi ett bra pris som stämde med vad vi ansåg att lägenheten var värd"
säljare på Fjärdhundragatan 20

27 maj 2020

"Karl Nordström är en professionell, kunnig och driven mäklare. Dessutom är han en mycket vänlig och lyhörd person, och tog sig alltid tid att förklara och även att lyssna på våra åsikter. Vi är jättenöjda!"
säljare på Sibyllegatan 18C

07 maj 2020

"Karl är en mäklare som lyssnar, är tillmötesgående och vänlig. Han är samtidigt inte rädd att vara ärlig. Det uppskattade jag enormt under min försäljning mitt under Corona-pandemin. Karl har varit tillgänglig och extremt proaktiv, en riktig DO-er! Rekommenderar varmt Karl till alla som ska sälja sin bostad i Uppsala med omnejd! "
säljare på Ringgatan 16A

03 maj 2020

"Redan över telefon kände vi att Kalle var vår mäklare. Kalle levde upp till alla förväntningar har ett trevligt och ödmjukt bemötande utan att tumma på proffsigheten."
säljare på Apelgatan 7A

29 apr 2020

"Vi fick ett bra första intryck och kände snabbt att Karl var rätt mäklare för oss. Vi kände att vi fick bra information, tips och vägledning under hela processen Försäljningsresultatet levde upp till våra förhoppningar (och lite till), och allt gick dessutom smidigt! Ett stort plus är att Karl utöver bra driv och engagemang är riktigt trevlig och har humor, vilket bidrar till att processen för både säljare och köpare blir mer lättsam. Summa summarum är att vi är väldigt glada att vi valde Karl som vår mäklare!"
säljare på Byggmästargatan 3B

28 apr 2020

"Karl är mycket driven, sympatisk och hörde av sig till oss både regelbundet och kontinuerligt för att uppdatera oss om varje steg i processen. Uppskattades mycket!"
säljare på Geijersgatan 56A

23 apr 2020

"Karl är en engagerad, kunnig mäklare som med glädje och humor hjälpte mig genom hela säljprocessen. Jag var inte orolig en sekund utan kände på en gång att han skulle göra ett bra jobb. Vilket han också gjorde. Jag rekommenderar alla att låta Karl hjälpa till med bostadsförsäljningen!"
säljare på Sturegatan 18B

22 apr 2020

"Bland de bästa valen jag gjort i mitt liv var att välja Karl till att sälja min bostadsrätt. Mycket driven och engagerad mäklare, med solklar och rak kommunikation samt lyhördhet till ens önskemål, ser alltid till sin kunds bästa. En kanonmäklare helt enkelt!"
säljare på Körvelgatan 34B

10 apr 2020

"Kalle är en oerhört kompetent mäklare som med sitt driv och målvetenhet sålde vår bostad under en svår epidemi, till ett pris vi blev nöjda över! Under hela försäljningen har han hållt oss uppdaterad och alltid varit tillgänglig för våra frågor. Han har alltid fått oss att känna att fråga två gånger är bättre än att vara osäker. Med det följer hans tillgänlighet, han har alltid gått att få tag på. Det som är unikt med Karl är att han även hjälpt oss i sökandet av ny bostad, han har verkligen tagit sig tiden till att vi ska få en trygg upplevelse vad gäller försäljning och köp av ny bostad (trots att han tyvärr inte varit mäklare till den nya bostaden). Vi kommer utan tvekan att rekommendera honom till våra nära och kära. Den som ska sälja sin bostad ska anlita Karl som mäklare! Han är oerhöer trevlig, skicklig, tydlig och effektiv i sitt arbete. En mäklare utav världsklass!"
säljare på Bellmansgatan 122

10 apr 2020

"Karl har med stor proffessionalitet och imponerande engagemang hjälpt mig att sälja lägenheten på ett bra och smidigt sätt. Kan verkligen rekommendera Karl till andra som funderar på sälja sina bostäder. "
säljare på Gräslöksgatan 34

12 mar 2020

" Engagerad, intresserad, bra koll på pågående utbud. Stor arbetsinsats och inte minst daglig kontakt med mig som säljare. Bra på alla plan. Rekommenderas!"
säljare på Lidnersgatan 2

08 mar 2020

"Ska det vara såhär att sälja bostad kan jag göra det varje dag om Karl står vid min sida. Med proffesionellt och trevligt bemötande gjorde han vår affär enkel. En tydlig plan och återkoppling ofta gjorde att man som säljare kände sig trygg genom hela processen. Kan varmt rekommendera Karl som mäklare! "
säljare på Kyrkogårdsgatan 11

27 feb 2020

"Karl är en mycket engagerad och seriös mäklare som jag varmt kan rekommendera. Han var tillgänglig och hjälpsam genom hela säljprocessen. Karl är en oerhört professionell mäklare som besitter alla de egenskaper som en mäklare bör ha. "
säljare på Sturegatan 1

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
52
Villa
2
Mark
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
48
Försäljningar
55
Försäljningsvärde
128 050 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
5.0 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
5.0 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
5.0 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
116 av 118 säljare
Karl satte rätt förväntningar på slutpriset
106 av 118 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
115 av 118 säljare
Karl var tydlig och höll mig uppdaterad
117 av 118 säljare

Karl på kartan.

125 tidigare annonser
6 bostäder till salu
118 rekommendationer

6 bostäder till salu.

Annonser

1 295 000 kr
1 rum, 25 m²
51 800 kr/m²
Lägenhet, Uppsala
1 795 000 kr
1 rum, 30 m²
59 833 kr/m²
Lägenhet, Uppsala
1 450 000 kr
1 rum, 21,5 m²
69 047 kr/m²
Lägenhet, Uppsala
1 895 000 kr
1 rum, 35 m²
54 142 kr/m²
Lägenhet, Uppsala
1 950 000 kr
1 rum, 34,1 m²
57 352 kr/m²
Lägenhet, Uppsala

Tidigare försäljningar.

Annonser

3 450 000 kr
Lägenhet Fålhagen
+ 155 000 kr
3 rum, 75 m²
Utropspris: 3 295 000 kr
2 180 000 kr
Lägenhet Kungsängen
+ 185 000 kr
1 rum, 47 m²
Utropspris: 1 995 000 kr
2 025 000 kr
Lägenhet Kvarngärdet
+ 230 000 kr
1 rum, 40 m²
Utropspris: 1 795 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
2 510 000 kr
Lägenhet Luthagen
+ 415 000 kr
2 rum, 54 m²
Utropspris: 2 095 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Bra jobbat!"
2 735 000 kr
Lägenhet Luthagen
+ 440 000 kr
2 rum, 59,3 m²
Utropspris: 2 295 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Kalle är mycket trevlig, vilket gjorde mig trygg med att han skulle hantera spekulanterna på ett bra sätt. Han är även väldigt engagerad och kommunikativ, han höll oss ständigt uppdaterade. "
Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.