Karl Dahlin

Profilbild för Karl Dahlin
Säljarfavorit
Karl Dahlin
4.8 / 5
(81 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
38 st
15 st
60 005 000 kr

Bakgrund

Karl Dahlin jobbar på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och är registrerad mäklare sedan 2021-01-04. Karl har fått in 15 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan maj 2022. Karl har enligt vår statistik haft 25 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt villor och lägenheter och motsvarar ett värde på 56 910 000 kr.

Presentation

Med 15 års erfarenhet av försäljning och relationsbyggande arbete är jag glad att kunna erbjuda mina tjänster via Länsförsäkringar Fastighetsförmedling.

Med ett modernt arbetssätt och marknadsledande tjänster är jag säker på att jag har dom bästa förutsättningarna för att kunna överträffa dina förväntningar och ge dig en trygg affär med bäst betalt.
Att hela tiden vara aktiv, tillgänglig, lyhörd och noggrann är för mig en självklarhet. Jag ställer höga krav på mig själv, för att din upplevelse ska bli exceptionell, och att du sedan kommer rekommendera mig vidare till dina vänner och bekanta.

Välkommen att kontakta mig, oavsett hur långt fram i tankarna du är. Ring, mejla eller skicka ett SMS.

Säljare om Karl.

01 feb 2024

"Han var trevlig, lättsam och försäljningen gick snabbt och effektivt . Vi kan varmt rekommendera honom till andra och vi har redan rekommenderat honom till en person där mäklaren tog snabb kontakt. "
säljare på Strömbergs väg 10

03 jan 2024

"Karl var genom hela försäljningen tydlig och var rak med vilka förväntningar jag kan ha. Han var otroligt lätt att komma i kontakt med och gjorde mig trygg genom hela tiden. En kanonmäklare som jag kommer rekommendera varmt till andra!"
säljare på Bergsgatan 13A

28 dec 2023

"Imponerand av Karls förmåga att hålla sig professionell i alla lägen, även i situationer som var svåra."
säljare på Eldpoststigen 16

20 dec 2023

"Bra och förtroendeingivande, lättsam att prata och diskutera med. Håller en uppdaterad om läget"
säljare på Krondikesvägen 94E

20 dec 2023

"Hej va super Trevligt
Och duktig på hanns sett
Hand alltid uppdatering
Förklarad bra
Jag Rekommenderar stark han "
säljare på Krondikesvägen 94E

26 nov 2023

"Varken vi eller mäklaren var nog riktigt beredda på marknadens snabba förändring under sommaren."
säljare på Landgången 4

20 nov 2023

"Vi kände oss trygga och välinformerade under hela försäljningsprocessen. Snabb återkoppling och mycket trevligt och omsorgsfullt bemötande./ Mia Falk o Kjerstin Lundeteg."
säljare på Hyggesvägen 31

27 okt 2023

"Karl Dahlin är mycket trevlig, kunnig och bra. Uppstår något problem så löser han det. Han är anträffbar, var han upptagen då jag ringde, så ringde han tillbaka.
Vi är mycket, mycket nöjda med Karl Dahlin som mäklare och vi kan verkligen rekommendera honom. "
"Karl Dahlin är mycket trevlig, kunnig och bra. Uppstår något problem så löser han det. Han är anträffbar, var han upptagen då jag ringde, så ringde han tillbaka.
Vi är mycket, mycket nöjda med Karl Dahlin som mäklare och vi kan verkligen rekommendera honom. "
Läs mer
säljare på Hovvägen 13

19 okt 2023

"Vi träffade flera olika mäklare inledningsvis men fick bäst intryck av Karl. Karl upplevdes kompetent och skicklig men samtidigt inkännande och ödmjuk. Karl har varit ett stöd för oss och väglett oss genom hela försäljningsprocessen. Vi är nöjda och tacksamma för Karl Dahlins insats."
"Vi träffade flera olika mäklare inledningsvis men fick bäst intryck av Karl. Karl upplevdes kompetent och skicklig men samtidigt inkännande och ödmjuk. Karl har varit ett stöd för oss och väglett oss genom hela försäljningsprocessen. Vi är nöjda och tacksamma för Karl Dahlins insats."
Läs mer
säljare på Målsta 323

28 sep 2023

"Väldigt nöjd med allt, från första mötet till kontraktsskrivning. Kan inte annat än varmt rekommendera Karl och länsfast."
säljare på Tubäcken 306

22 sep 2023

"Fick Karl rekommenderad av en kompis och han var väldigt bra. Försäljningen var lite krånglig pga bostadsrättsföreningens stadgar, men det löste Karl ändå. Jag fick den informationen jag behövde löpande. "
säljare på Rådhusgatan 59B

03 sep 2023

"Karl matchade helt rätt köpare till vår lägenhet. Försäljningen gick snabbt och smidigt när vi väl bestämde oss för att sälja."
säljare på Skolgatan 42B

28 aug 2023

"Oerhört trevlig mäklare, alltid snabb återkoppling efter visning.
Intresserad och lyssnade gärna på idéer ifrån mig som säljare.
Kan starkt rekommendera Karl som mäklare!"
säljare på Skolgatan 31C

03 aug 2023

"Vi fick ett mycket gott intryck av Karl efter redan första mötet. Han är väldigt professionell men samtidigt ödmjuk och har nära till skratt. Han lyssnade på våra önskemål och var väldigt engagerad vid försäljning av våran lägenhet. Under resans gång var han väldigt snabb med kontakt. Hans tillgä..."
"Vi fick ett mycket gott intryck av Karl efter redan första mötet. Han är väldigt professionell men samtidigt ödmjuk och har nära till skratt. Han lyssnade på våra önskemål och var väldigt engagerad vid försäljning av våran lägenhet. Under resans gång var han väldigt snabb med kontakt. Hans tillgänglighet och tydlighet överträffade alla våra förväntningar. Kommer vi sälja i framtiden kommer vi självklart anlita Karl igen. "
Läs mer
säljare på Odensalagatan 38B

03 aug 2023

"Karl är både kunnig och trevlig - rekommenderas varmt!"
säljare på Krondikesvägen 28

24 jul 2023

"Karl hade bra kommunikation och var mycket kompetent. Lyssnade på våra önskemål och gjorde ett upplägg som passade oss väldigt bra."
säljare på Södra Torlandsgatan 24A

27 jun 2023

"Karl har varit trevlig, tydlig, lyssnande och han har varit väldigt lättsam att samarbeta med.
Vår dotter och måg rekommenderade Karl inför vår försäljning av Häckgränd och det blev bra, vi är så nöjda."
säljare på Häckgränd

12 jun 2023

"Jag önskar att vi hade lagt ut annonsen på Hemnet tidigare. Och att vi hade informerats om att vi kunde få ett dolt bud, i så fall hade vi sagt på en gång att vi ville ha en öppen budgivning."
säljare på Hyvelvägen 7

13 maj 2023

"Jag kan varmt rekommendera Karl om du ska sälja din lägenhet! Han var väldigt tydlig och gick alltid att få tag på om jag hade frågor. Vi la upp en plan som passade just mig och jag kände mig trygg under hela försäljningen."
säljare på Södra Strandvägen 7

09 maj 2023

"Karl är en mycket trevlig och proffsig mäklare som jag varmt kan rekommendera."
säljare på Hårdvallsvägen 25B

07 apr 2023

"Karl var verkligen aktiv i sin approach. Vi hann inte ens fotografera innan han hittat en köpare och vi sålt. Otroligt jobbat i en svår marknad. Dessutom är han väldigt trevlig att ha att göra med! Rekommenderar varmt."
säljare på Krondikesvägen 58C

12 mar 2023

"Karl Dahlin, min mäklare, har levererat över förväntan från dag ett! Jag anlitade honom efter rekommendation från en kollega som tittat på olika objekt där han varit mäklare och jag har inte ångrat det en sekund. Karl Dahlin är en mycket proffsig och stabil mäklare. Han är lyhörd, inlyssnande, fö..."
"Karl Dahlin, min mäklare, har levererat över förväntan från dag ett! Jag anlitade honom efter rekommendation från en kollega som tittat på olika objekt där han varit mäklare och jag har inte ångrat det en sekund. Karl Dahlin är en mycket proffsig och stabil mäklare. Han är lyhörd, inlyssnande, förstående och återkopplar alltid i rätt tid. Han är mycket kunnig -och vet han inte så tar han reda på det. Karl Dahlin har ett mycket positivt och öppet sätt och kroppsspråk vilket jag uppskattar. Han är reko och lämnar inget åt slumpen. Han har hela tiden varit mycket engagerad och dessutom peppat när det varit trögt på marknaden och jag tappat lite hoppet. Han har gett råd och hållit mig uppdaterad när det behövts och samtidigt alltid lyssnat in först innan han gjort eventuella förändringar så jag har känt mig trygg genom hela processen. Han har varit ett proffsigt stöd, särskilt under den här svajiga oförutsägbara tiden som varit på marknaden och han har känts som en mycket bra och trygg mellanhand mellan mig och intressenter/budgivare/köpare.
Jag har under åren haft med flera olika mäklare att göra och Karl - han ger verkligen det där lilla extra och han är att lita på!
Jag har varit sååå nöjd och kan alltid varmt rekommendera honom! Tack Karl!"
Läs mer
säljare på Brattåsen 115

10 mar 2023

"Karl har levererat bra bemötande, bra service och överträffade våra förväntningar!
Vi är jättenöjda!"
säljare på Bergsgatan 21A

15 feb 2023

"Helt lysande insats från Karl! Trots svajig marknad så löste han vår försäljning helt galant. Karl är väldigt aktiv och agil. Rekommenderar honom varmt till alla som ska sälja framöver!"
säljare på Skolgatan 31B

15 feb 2023

"Mycket kompetent och trygg mäklare som hjälper alla parter till affärer som känns bra genom tydlighet och strukturerade och moderna arbetsformer. Alltid engagerad och alltid enkel att få avstämningar och uppdateringar från. "
säljare på Täppvägen 22

11 feb 2023

"Saklig och noggrann återkopplade fort trevlig och väldigt pratsam fick sakerna gjorda."
säljare på Anarisvägen 23

12 jan 2023

"Det har känts tryggt och bra med Karl hela vägen! "
säljare på Travarvägen 4C

24 nov 2022

"Jag är mycket nöjd med Karls insats, han har varit driven och engagerad ifrån start till mål, jag har löpande fått information ifrån honom under processen och han har varit lätt att få tag på när jag har behövt.
Jag har redan tipsat en bekant att ta kontakt med Karl för ett försäljnings uppdrag."
"Jag är mycket nöjd med Karls insats, han har varit driven och engagerad ifrån start till mål, jag har löpande fått information ifrån honom under processen och han har varit lätt att få tag på när jag har behövt.
Jag har redan tipsat en bekant att ta kontakt med Karl för ett försäljnings uppdrag."
Läs mer
säljare på Tängvägen 18

11 nov 2022

"Utgångspriset sattes för högt men det var utanför mäklarens kontroll, den ekonomiska krisen kom efter priset sattes. Karl hanterade det bra, vi hade en god dialog genom hela processen. Karl var mycket lätt att diskutera med, lyhörd och kompetent!"
säljare på Skansstigen 1D

07 nov 2022

"En positiv upplevelse. Bra guidning genom både köp och senare försäljning av lgh. Lyhörd till frågor och information vid försäljningen kändes vara en del i en bra försäljning. Ställde upp på kort varsel när köpare ville komma på förhandsvisning, även helg. Bra dialog genom, vilket blev, en snabb ..."
"En positiv upplevelse. Bra guidning genom både köp och senare försäljning av lgh. Lyhörd till frågor och information vid försäljningen kändes vara en del i en bra försäljning. Ställde upp på kort varsel när köpare ville komma på förhandsvisning, även helg. Bra dialog genom, vilket blev, en snabb försäljning. "
Läs mer
säljare på Köpmangatan 44A

29 okt 2022

"Imponerade med att ha namnskylt på sig. Lätt att prata med och förklarade när jag inte hängde med. Trevligt bemötande vid personliga möten och via telefon/ sms. "
säljare på Voltvägen 11

10 okt 2022

"Ja försäljnings priset översteg vad vi alla hoppats på. Så det är ju bara positivt. Bra att Karl inte skruvade upp förväntningarna tycker jag."
säljare på Rosenlundsvägen 33

22 sep 2022

"Karls engagemang och tydliga information gav mig som säljare ett lugn trots att bostadsmarknaden skakade när vi skulle sälja. Jag kan varmt rekommendera Karl! "
säljare på Vickervägen 68

09 sep 2022

"Mycket nöjd med Carl. "
säljare på Per Magnérs väg 9

07 sep 2022

"Blev som säljare kontinuerligt uppdaterad kring processen på ett mycket bra sätt. "
säljare på Lottgatan 24A

02 sep 2022

"Karl var bra, engagerad och höll mig uppdaterad"
säljare på Nyby 190

30 jul 2022

"Karl är lätt att tycka om. Passionerad med sitt jobb, svarar snabbt och korrekt på e-mail o sms. Raka puckar hela tiden. Påläst och informativ."
säljare på Vålådalsgränd 25

19 jul 2022

"Genuin, trevlig, lättsam och kunnig mäklare. "
säljare på Taptogränd 13

14 jul 2022

"En trevlig, lugn och kompetent mäklare. Representerar Länsförsäkringar Fastighetsförmedling på ett föredömligt sätt. Kommer att anlita er igen om vi ska sälja/köpa fastighet. "
säljare på Bangårdsgatan 56

12 jul 2022

"Funkade jättebra och gick lätt att sälja och han skötte allt perfekt och kunde svara på alla frågor och bra värderat så inget att klaga på "
säljare på Ängevägen 20

06 jul 2022

"Jag kan varmt rekommendera Karl Dahlin som mäklare."
säljare på Södra Strandvägen 3A

08 jun 2022

"Jag är väldigt nöjd! "
säljare på Odenskogsvägen 60

01 jun 2022

"Vi är jättenöjda med hur lyhört och proffsigt allt runt försäljningen har hanterats från början till slut! "
säljare på Vålådalsgränd 53

30 maj 2022

"Enkelt och smidigt skött. Gjorde försäljningen enkel och utan ”krusiduller”! Kändes äkta och genuin. Uppdaterade med den viktigaste infon. "
säljare på Rådhusgatan 59C

04 apr 2022

"Vi är mycket nöjda med all hjälp och alla goda råd inför försäljningen, superbra mäklare. "
säljare på Lund 210

01 apr 2022

"Jag är jättenöjd med min mäklare. Vi har haft god kontakt under försäljningen och jag har fått uppdateringar regelbundet.
Han har även varit duktig på att marknadsföra lägenheten samt hitta nya spekulanter. "
säljare på Färgargränd 2

12 mar 2022

"Vi uppskattade Karls engagemang och driv. "
säljare på Vålådalsgränd 28

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Villa
10
Lägenhet
8
Kedjehus
2
Fritidshus
2
Parhus
2
Radhus
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
15
Försäljningar
25
Försäljningsvärde
56 910 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.8 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.8 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
80 av 81 säljare
Karl satte rätt förväntningar på slutpriset
56 av 80 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
79 av 81 säljare
Karl var tydlig och höll mig uppdaterad
80 av 81 säljare

Karl på kartan.

164 tidigare bostäder
52 bostäder till salu
81 rekommendationer

52 bostäder till salu.

Bostäder

650 000 kr
5 rum, 137 m²
4 744 kr/m²
Radhus, Berg
1 300 000 kr
2 rum, 54 m²
24 074 kr/m²
Lägenhet, Östersund
3 277 kr/mån
1 375 000 kr
2 rum, 54 m²
25 462 kr/m²
Lägenhet, Östersund
3 037 kr/mån
2 050 000 kr
4 rum, 85 m²
24 117 kr/m²
Lägenhet, Östersund
5 606 kr/mån
5 rum, 117 m²
Radhus, Östersund
5 593 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Bostäder

Slutpris saknas
Lägenhet Söder
1 rum, 31 m²
Utropspris: 925 000 kr
850 000 kr
Lägenhet Söder
2 rum, 54,5 m²
Utropspris: 850 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Brunflo
3 rum, 77 m²
Utropspris: 800 000 kr
1 700 000 kr
Parhus Hissmofors
+ 150 000 kr
110 m²
Utropspris: 1 550 000 kr
1 400 000 kr
Parhus Hissmofors
+ 100 000 kr
105 m²
Utropspris: 1 300 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Han var trevlig, lättsam och försäljningen gick snabbt och effektivt . Vi kan varmt rekommendera honom till andra och vi har redan rekommenderat honom till en person där mäklaren tog snabb kontakt. "

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.