Karin Sahlin

Profilbild för Karin Sahlin
Säljarfavorit
Karin Sahlin
4.8 / 5
(111 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
23 st
11 st
148 930 000 kr

Bakgrund

Karin Sahlin jobbar på SkandiaMäklarna och är registrerad mäklare sedan 2002-04-19. Karin har fått in 11 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan september 2020. Karin har enligt vår statistik haft 15 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 142 500 000 kr.

Presentation

Jag tycker själv att jag har ett fantastiskt jobb! Jag har jobbat för SkandiaMäklarna sen 2002 och kan se tillbaka på 20 år branschen med stor tillfredställelse och glädje. Jag har under dessa år skaffat mig en stor kunskap om bostadsrättsmarknaden i Vasastan och på Östermalm. Jag har haft förmånen att regelbundet få många kundrekommendationer och återkommande kunder, antagligen för att jag är en glad och positiv mäklare som kontinuerligt genererar höga slutpriser åt mina säljare!
För mig är det mycket viktigt att bostadsaffären genomförs på ett sätt så att alla parter känner sig trygga genom hela affären. Jag fokuserar på att leverera bästa presentationen samt hitta och följa upp samtliga, möjliga intressenter.
*Så vill du få ut det mesta av din lägenhetsaffär när du har bestämt dig för att sälja, så tveka inte att boka in ett möte med mig!*

Säljare om Karin.

25 maj 2022

"Karin is a fantastic broker. She was actually the broker when I bought the apartment and did such a good job that I decided to use her when selling. "
säljare på Gävlegatan 26

25 apr 2022

"Detta är andra gången jag anlitar Karin Sahlin för en försäljning. Karin har sålt just denna lägenhet varje gång den varit till försäljning och kan föreningen, lägenheten och läget extremt bra. Hon rekommenderade tjänsten REDO vilket föll extremt väl ut eftersom över 20 intressenter otåligt vänta..."
"Detta är andra gången jag anlitar Karin Sahlin för en försäljning. Karin har sålt just denna lägenhet varje gång den varit till försäljning och kan föreningen, lägenheten och läget extremt bra. Hon rekommenderade tjänsten REDO vilket föll extremt väl ut eftersom över 20 intressenter otåligt väntade och kunde komma på förhandsvisningen redan dagen efter fotograferingen. Med "REDO" var det bara att "trycka på knappen" när vi stylat och fotat. Inför stylingen som vi gjorde själva gav Karin små tips och var väldigt rak - uppskattas! - med vad som säljer och inte.
Karin är dessutom lättsam och trevlig och bjuder på sig själv - känns som att ringa en kompis om jag vill stämma av något. Vi bollade både styling, textbeskrivning och strategier kring dolda bud och Karin känns genuin och ärlig och kunnig.
Det enda som inte blev rätt var Karins värdering av lägenheten. Den såldes för betydligt mer - ca 17 % mer än övre spannet i värderingen. En glad överraskning för både mig och Karin! Säljer jag någon gång i Stockholm igen kommer jag anlita Karin utan tvekan!"
Läs mer
säljare på Vanadisvägen 4

18 feb 2022

"Karin har under tio år sålt lägenheter åt föreningen på ett mycket bra sätt. Vi är mycket nöjda och kommer självklart att fortsätta låta Karin mäkla lägenheter åt föreningen. Vi rekommenderar andra föreningar och privatpersoner att använda Karin som mäklare."
"Karin har under tio år sålt lägenheter åt föreningen på ett mycket bra sätt. Vi är mycket nöjda och kommer självklart att fortsätta låta Karin mäkla lägenheter åt föreningen. Vi rekommenderar andra föreningar och privatpersoner att använda Karin som mäklare."
Läs mer
säljare på Karlaplan 19B

03 feb 2022

"Tydlig röst för mig som hör lite illa."
säljare på Karlavägen 82

02 feb 2022

"Karin är mycket kunnig om Vasastaden / Östermalm, jobbar engagerat och är lätt att få tag på och återkopplar snabbt. Har även köpt bostad genom Karin tidigare, vilket också gick mycket smidigt. "
säljare på Fryxellsgatan 4

17 dec 2021

"Jag anlitar gärna samma mäklare igen!"
säljare på Karlaplan 15A

23 nov 2021

"Karin Sahlin har stor kunskap om och erfarenhet av försäljningar i mitt kvarter.
Utifrån min vetskap om detta så valdes hon att sälja min lgh.
"
säljare på Valhallavägen 148E

11 nov 2021

"Vi kan verkligen rekommendera Karin Sahlin, någon mer engagerad och full av energi är svårt att hitta. Karin höll oss hela tiden uppdaterade och var lätt att samarbeta med.
Alltid glad och positiv. "
säljare på Norrtullsgatan 27B

10 nov 2021

"Karin var engagerad och energisk genom hela processen och resultatet blev mycket gott. "
säljare på Storskärsgatan 5

01 nov 2021

"Professionell, engagerad och kunnig. "
säljare på Karlbergsvägen 58

21 okt 2021

"Karin was attentive, knowledgeable and helpful in every step of the process. She made us feel at ease all along the way and delivered with a final sale that was on point with her estimations. "
säljare på Vanadisvägen 39

20 okt 2021

"Kunnig och kommunikativ!"
säljare på Styrmansgatan 37A

13 okt 2021

"Vi köpte lägenheten av Karin och nu när det var dags att sälja så var det ett självklart val. Vi är mycket nöjda. "
säljare på Västmannagatan 27

08 okt 2021

"Karin var väldigt kunnig, engagerad och lätt att ha att göra med. Jag kan varmt rekommedera henne vid försäljning av din lägenhet."
säljare på Karlaplan 19B

01 okt 2021

"Önskar ni hitta en skicklig och kompetent mäklare då kan jag rekommendera Karin Sahlin på SkandiaMäklarna Hon har skött försäljningsprocessen av min lägenhet till full belåtenhet, avslutade med försäljningspris som jag är helt nöjd med. Vid ev. framtida försäljningar bokar jag utan tvivel Karin S..."
"Önskar ni hitta en skicklig och kompetent mäklare då kan jag rekommendera Karin Sahlin på SkandiaMäklarna Hon har skött försäljningsprocessen av min lägenhet till full belåtenhet, avslutade med försäljningspris som jag är helt nöjd med. Vid ev. framtida försäljningar bokar jag utan tvivel Karin Sahlin!"
Läs mer
säljare på Vanadisvägen 4F

30 sep 2021

"Karin var mycket lyhörd och flexibel när vi som säljare ändrade förutsättningarna. Karin anpassade sig till våra omständigheter för att hitta bästa väg framåt för just vår situation. Försäljningen genomfördes dessutom på en nivå vi är mycket nöjda med."
"Karin var mycket lyhörd och flexibel när vi som säljare ändrade förutsättningarna. Karin anpassade sig till våra omständigheter för att hitta bästa väg framåt för just vår situation. Försäljningen genomfördes dessutom på en nivå vi är mycket nöjda med."
Läs mer
säljare på Västmannagatan 30

23 sep 2021

"Kunnig, erfaren, förtroendeingivande, drivande och lättillgänglig. Och dessutom trevlig! Allt man kan hoppas på från en mäklare!"
säljare på Karlaplan 21A

01 sep 2021

"Karin har arbetat åt vår bostadsförening i tio år med att sälja lägenheter senast på Karlaplan 21C. Vi är mycket nöjda med Karins insatser. Hon är en duktig och kunnig mäklare och vi kommer ge henne vårt förtroende även framöver."
säljare på Karlaplan 21C

01 sep 2021

"Karin är proffsig att ha att göra med, vi är jättenöjda. "
säljare på Västmannagatan 30A

22 jun 2021

"Karin är social, lyssnar är kunnig och övertygande"
säljare på Valhallavägen 152B

22 jun 2021

"Trevlig, snabb, kommunikativ, kunnig, säljare,erfaren"
säljare på Valhallavägen 8

29 apr 2021

"Bra kundkontaktnät, noggrann och snabb. Varma rekommendationer!"
säljare på Jungfrugatan 70

04 apr 2021

"Karin är engagerad, intresserad och drivande i att få till en försäljning som gjorde både mig som säljare och köparen nöjda. Jag känner ett stort förtroende för Karin och kan verkligen rekommendera henne. "
säljare på Ynglingagatan 25

02 apr 2021

"Det är andra gången jag har anlitat Karin Sahlin och är igen otroligt nöjd med hennes insats. Hon är lyhörd, har mycket god kännedom och känsla för hem och jag har stort förtroende för henne. Allting har varit smidigt och enkelt, jag skulle anlita henne en tredje gång och skulle absolut rekommend..."
"Det är andra gången jag har anlitat Karin Sahlin och är igen otroligt nöjd med hennes insats. Hon är lyhörd, har mycket god kännedom och känsla för hem och jag har stort förtroende för henne. Allting har varit smidigt och enkelt, jag skulle anlita henne en tredje gång och skulle absolut rekommendera Karin."
Läs mer
säljare på Svartensgatan 12B

01 apr 2021

"Karin är en driven och lyhörd mäklare som utstrålar professionalism. Hon är väldigt engagerad och jag var väldigt nöjd med den kommunikation/feedback jag fick genom hela försäljningsprocessen.
Rekommenderar starkt!"
säljare på Rådmansgatan 75

01 apr 2021

"Karin är en mycket erfaren och inkännande mäklare som hanterade vår lägenhetsförsäljning professionellt och med bra resultat. Vi rekommenderar henne med högsta betyg! "
säljare på Dalagatan 41

31 mar 2021

"Superengagerad, kunnig och bra kommunikation! "
säljare på Kammakargatan 19

31 mar 2021

"Tredje gången gillt vi använder Karin, i tre väldigt olika prisklasser och vi kan inte annat än säga att vi är otroligt nöjda! Även köparen berömde Karin under kontraktsskrivningen.
Det är egentligen enkelt att veta vad man behöver från sin mäklare men få som klarar av det idag, det märker man i..."
"Tredje gången gillt vi använder Karin, i tre väldigt olika prisklasser och vi kan inte annat än säga att vi är otroligt nöjda! Även köparen berömde Karin under kontraktsskrivningen.
Det är egentligen enkelt att veta vad man behöver från sin mäklare men få som klarar av det idag, det märker man inte minst när man ska köpa.
Karin svarar snabbt, är påläst, är konkret och har stor transparens!"
Läs mer
säljare på Upplandsgatan 54A

18 mar 2021

"Karin är en fantastisk mäklare som jag varmt rekommenderar!"
säljare på Valhallavägen 80A

11 dec 2020

"Hela processen gick väldigt bra. Karin var otroligt hjälpsam med att ordna kontakter för renovering innan försäljning och styling mm samt skötte visningar på ett jättebra sätt."
säljare på Tre Liljor 3

11 dec 2020

"Mäklaren var väldigt proffetionell och engagerad. Mäklaren var även lyhörd vad jag som säljare förväntade mig av henne. Mäklaren var mycket kunnig av marknaden i området.
"
säljare på Kommendörsgatan 26

27 nov 2020

"Karin var enormt engagerad. Tillgänglig 24/7. Gjorde allt för en fantastisk försäljning. Jag rekommenderar Karin av hela mitt hjärta."
säljare på Västmannagatan 29B

14 nov 2020

"Karin är lätt att få tag på, hon kan verkligen sitt arbete och hon följde upp med oss så att vi fick vägledning hur vi skulle ta nästa steg."
säljare på Vanadisvägen 4

06 nov 2020

"Mäklaren var kompetent och hade god kännedom om området."
säljare på Kungstensgatan 46

09 sep 2020

"Jag är jättenöjd med Karin som mäklare!
Hon var kan området väl, kom med bra tips och råd och höll mig uppdaterad genom alla steg i försäljningen. "
säljare på Sankt Eriksgatan 120

04 sep 2020

"Karin är en riktigt duktig mäklare som är lätt att ha att göra med. Lugn även när det dyker upp oväntade klurigheter. Fixade en väldigt fin annons. Erfaren, driven, tillgänglig och trevlig!"
säljare på Frejgatan 45

03 sep 2020

"Vi i styrelsen har haft möjlighet att anlita Karin vid flertalet försäljningar under året i vår förening med mycket gott resultat.
Hon är engagerad, påläst och förtroendeingivande.
Vi kan varmt rekommendera Karin och kommer att anlita henne för nya uppdrag."
"Vi i styrelsen har haft möjlighet att anlita Karin vid flertalet försäljningar under året i vår förening med mycket gott resultat.
Hon är engagerad, påläst och förtroendeingivande.
Vi kan varmt rekommendera Karin och kommer att anlita henne för nya uppdrag."
Läs mer
säljare på Karlaplan 21C

03 sep 2020

"Vi i styrelsen har haft möjlighet att anlita Karin vid flertalet försäljningar under året i vår förening med mycket gott resultat.
Hon är engagerad, påläst och förtroendeingivande.
Vi kan varmt rekommendera Karin och kommer att anlita henne för nya uppdrag."
"Vi i styrelsen har haft möjlighet att anlita Karin vid flertalet försäljningar under året i vår förening med mycket gott resultat.
Hon är engagerad, påläst och förtroendeingivande.
Vi kan varmt rekommendera Karin och kommer att anlita henne för nya uppdrag."
Läs mer
säljare på Valhallavägen 146F

20 jul 2020

"Karin är engagerad och driven och man märker att hon har en lång erfarenhet av att sälja lägenheter. Hon är också mycket trevlig och lätt att ha att göra med på alla vis. "
säljare på Tre Liljor 3

26 jun 2020

"Karin gjorde en mycket bra förmedling av vår lägenhet. Kunnig, bra rådgivning och snabb att återkoppla. Vi kan verkligen rekommendera Karin som fastighetsmäklare! "
säljare på Tomtebogatan 36

03 apr 2020

"Lyhörd för mitt önskemål om en långsammare försäljningsprocess utan styling och med individuella visningar i avsikt att hitta rätt köpare som får god tid på sig att fatta ett övervägt beslut och därmed ha stor chans att vara långsiktigt nöjd med sitt köp.
Genom hela säljprocessen lämnades utmärkt..."
"Lyhörd för mitt önskemål om en långsammare försäljningsprocess utan styling och med individuella visningar i avsikt att hitta rätt köpare som får god tid på sig att fatta ett övervägt beslut och därmed ha stor chans att vara långsiktigt nöjd med sitt köp.
Genom hela säljprocessen lämnades utmärkt information och återkoppling.
Mycket nöjd säljare."
Läs mer
säljare på Västmannagatan 27

02 apr 2020

"Vi kan ge Karin de allra bästa rekommendationer."
säljare på Surbrunnsgatan 54

26 feb 2020

"Högt engagemang, driven och påläst. Vi rekommenderar Karin starkt!"
säljare på Luntmakargatan 95

15 dec 2019

"Jag kan rekommendera Karin. Hon var väldigt engagerad och tvekade inte på att låta alla spekulanter som ville se lägenheten få möjlighet till det trots att visningstiden var över och timmen var sen. "
säljare på Grev Turegatan 75

13 dec 2019

"Jag hade inte förväntat mig det höga slutpriset och tycker då kanske att gränsen för provisionsbaserat mäklararvode blev ngt för låg."
säljare på Torsgatan 33

29 okt 2019

"Karin är effektiv, strukturerad, tålmodig, empatisk och väjer inte för extra insatser.
Mycket tillgänglig.
Vi kan inte tänka oss en bättre mäklare.
"
säljare på Rådmansgatan 75

09 okt 2019

"Mycket bra mäklare. Lätt att samarbeta och tog sig tid. Rekommenderas."
säljare på Karlbergsvägen 66C

23 sep 2019

"Yrkesmässig, förtroendeingivande, lättsam och effektiv."
säljare på Karlbergsvägen 66B

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
15

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
11
Försäljningar
15
Försäljningsvärde
142 500 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.8 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
108 av 109 säljare
Karin satte rätt förväntningar på slutpriset
89 av 109 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
111 av 111 säljare
Karin var tydlig och höll mig uppdaterad
110 av 111 säljare

Karin på kartan.

365 tidigare annonser
7 bostäder till salu
111 rekommendationer

7 bostäder till salu.

Annonser

5 995 000 kr
2,5 rum, 66 m²
90 833 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
1 972 kr/mån
1,5 rum, 38 m²
Lägenhet, Stockholm
4 250 000 kr
2 rum, 38 m²
111 842 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
1 594 kr/mån
2 995 000 kr
1,5 rum, 40 m²
74 875 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
1 977 kr/mån
2 rum, 38 m²
Lägenhet, Stockholm
2 343 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

Slutpris saknas
Lägenhet Vasastan
2 rum, 61 m²
Utropspris: 5 750 000 kr
10 450 000 kr
Lägenhet Sankt Eriksplan
-45 000 kr
2,5 rum, 77 m²
Utropspris: 10 495 000 kr
4 550 000 kr
Lägenhet Sankt Eriksplan
+ 755 000 kr
2 rum, 37 m²
Utropspris: 3 795 000 kr
Vilande / ej såld
Lägenhet Vasastan
3 rum, 87 m²
Utropspris: 10 995 000 kr
4 500 000 kr
Lägenhet Hagastaden
+ 505 000 kr
2 rum, 42 m²
Utropspris: 3 995 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Karin is a fantastic broker. She was actually the broker when I bought the apartment and did such a good job that I decided to use her when selling. "

Statistik för publicerade annonser, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade annonser baseras på bostadsannonser som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.