Kais Ghedamsi

Start  /  Sverige  /  Stockholms län  /  Täby  /  Kais Ghedamsi
Profilbild för Kais Ghedamsi
Kais Ghedamsi
5.0 / 5
(102 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
20 st
11 st
45 195 000 kr

Bakgrund

Kais Ghedamsi jobbar på Mäklarhuset och är registrerad mäklare sedan 2021-01-08. Kais har fått in 11 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret. Kais har enligt vår statistik haft 13 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och parhus och motsvarar ett värde på 37 540 000 kr.

Presentation

Jag är en energifylld, ung och hungrig mäklare med en strävan att alltid prestera på topp. Min uppgift från dag ett som mäklare har varit att ge mina kunder de mest optimala förutsättningarna för sin livs mest lyckade affär. Det centrala för mig kommer alltid att ligga på kundkontakten och dina behov. Att detta är den största och mest betydelsefulla affären för många är för mig en självklarhet och det är här man som mäklare har möjlighet att visa sin betydelse

2022 - Topp 10 i Täby kommun
2022 - Topp 10 årets rookie

Säljare om Kais.

20 maj 2024

"Kais är en riktigt trevlig och mycket professionell mäklare. Gott bemötande samt mycket upplysande om skyldigheter på bägge parter."
säljare på Parkvägen 1

16 maj 2024

"Professionell och lyhörd! "
säljare på Åkerbyvägen 106

02 maj 2024

"Alla borde ha en mäklare som Kais!
Med sin erfarenhet och ständiga tillgänglighet blev vår försäljning en snabb och smidigt process.
Vi kan varmt rekommendera honom till alla som vill sälja sin bostad."
säljare på Gribbylunds Torg 5A

01 maj 2024

"Han är super duktig i hans område ( som en säljare tycker jag att det inte är så viktigt att huset blir sålt, summan av priset huset blir sålt är det viktiga, i mitt fall tycker jag Kajs har lyckats med det)! Han var alltid tillgänglig, kommunikationen var alltid bra men framför allt fick jag myc..."
"Han är super duktig i hans område ( som en säljare tycker jag att det inte är så viktigt att huset blir sålt, summan av priset huset blir sålt är det viktiga, i mitt fall tycker jag Kajs har lyckats med det)! Han var alltid tillgänglig, kommunikationen var alltid bra men framför allt fick jag mycket bra råd och tips för en bättre försäljning. Han kämpat mycket med att hitta rätt köpare med hjälp av olika privat visningar till exempel. Rekommenderar starkt! "
Läs mer
säljare på Erikslundsvägen 42

22 apr 2024

"Jättebra upplevelse från start till mål. Engagerad och rak i sin kommunikation. Tar till sig instruktioner och levererar där efter. Vi är jättenöjda."
säljare på Östra Banvägen 74

13 apr 2024

"Engagerad och grymt bra.
Ordnade försljning extremt effektivt"
säljare på Grindtorps Skolgränd 30

19 mar 2024

"Kais är enastående! Hans pålitlighet, professionalism och dedikation gjorde försäljningen av min lägenhet till en smidig och stressfri process. Hans expertis och personliga engagemang för kundernas behov är oöverträffad. Jag rekommenderar honom starkt till alla som letar efter en pålitlig och ski..."
"Kais är enastående! Hans pålitlighet, professionalism och dedikation gjorde försäljningen av min lägenhet till en smidig och stressfri process. Hans expertis och personliga engagemang för kundernas behov är oöverträffad. Jag rekommenderar honom starkt till alla som letar efter en pålitlig och skicklig mäklare."
Läs mer
säljare på Slottsvägen 34

17 mar 2024

"Jag såg att Kais har gjort endel försäljningar i området så jag kontaktade honom och sa att jag inte har bråttom men får jag en specifik summa så säljer jag (vilket jag aldrig trodde skulle vara möjligt).
Han lyckades efter två privatvisningar (behövde inte ens gå ut på hemnet) och jag är så ta..."
"Jag såg att Kais har gjort endel försäljningar i området så jag kontaktade honom och sa att jag inte har bråttom men får jag en specifik summa så säljer jag (vilket jag aldrig trodde skulle vara möjligt).
Han lyckades efter två privatvisningar (behövde inte ens gå ut på hemnet) och jag är så tacksam för den smidiga affären. Jag rekommenderar varmt! "
Läs mer
säljare på Meteorvägen 46

10 mar 2024

"Snabba svar, engagerad och agerade utöver det förväntade."
säljare på Grindtorps Skolgränd 46

20 feb 2024

"Proffesionellt bemötande från första ögonkast och dialog, som resulterade med otroliga resultat och var bättre än förväntat. Använde mig av en tidigare mäklare som inte alls var i närheten av kais och hans engagemang samt inställning vilket gav bäst tänkbara resultat. Kais har alltid levererat oc..."
"Proffesionellt bemötande från första ögonkast och dialog, som resulterade med otroliga resultat och var bättre än förväntat. Använde mig av en tidigare mäklare som inte alls var i närheten av kais och hans engagemang samt inställning vilket gav bäst tänkbara resultat. Kais har alltid levererat och jag kan inget annat än rekommendera honom starkt. "
Läs mer
säljare på Frejgatan 16

24 jan 2024

"Kais is one of the best and most helpful person I’ve met in a long while. I was so worried about selling my flat it made so worried that I was not able to get things done or do it right. He took the time to understand and kept me calm and helped me to feel good about myself and what I was doing. ..."
"Kais is one of the best and most helpful person I’ve met in a long while. I was so worried about selling my flat it made so worried that I was not able to get things done or do it right. He took the time to understand and kept me calm and helped me to feel good about myself and what I was doing. He helped me with so much that I’m grateful he was there for me I would recommend Kais to anyone that needs to sell their flat or home.
I’m so glad that one of my friends saw that I was having issues and he recommended Kais to me since then I never looked back again Thank you for being there for me. "
Läs mer
säljare på Palmstruchs väg 84

18 jan 2024

"Jag vill uttrycka min uppskattning för den utmärkta service jag fick från Kais under min senaste fastighetsaffär. Hans professionalism, engagemang och marknadskännedom skapade en smidig och positiv upplevelse. Kais visade också en imponerande förståelse för mina behov och arbetade hårt för att sä..."
"Jag vill uttrycka min uppskattning för den utmärkta service jag fick från Kais under min senaste fastighetsaffär. Hans professionalism, engagemang och marknadskännedom skapade en smidig och positiv upplevelse. Kais visade också en imponerande förståelse för mina behov och arbetade hårt för att säkerställa bästa möjliga resultat. Kommunikationen var tydlig och öppen genom hela processen, och jag är mycket nöjd med affären. Jag rekommenderar starkt Kais till alla som söker en pålitlig och kunnig mäklare!
Tack för en enastående service."
Läs mer
säljare på Kometvägen 13

05 jan 2024

"
Jag rekommenderar verkligen Kais som mäklare. Han var superduktig, engagerad och lätt att få tag på. Det kändes väldigt tryggt att han var med oss under hela processen. Han får 5 stjärnor av mig!"
säljare på Hägernäsvägen 4

23 okt 2023

"Supernöjd!"
säljare på Parkvägen 1

26 sep 2023

"Mycket trevlig, angangerad och ett jäkla bra driv. 100% rekomenderas."
säljare på Hägerneholmsvägen 7A

22 sep 2023

"Trots en tuff marknad löste Kais precis det priset jag önskade. Alltid snabb och tydlig"
säljare på Flygkårsvägen 11

15 sep 2023

"Kais var duktig på många plan, bra kommunikation, lösningsorienterad samt låg alltid steget före. Vi är supernöjda!"
säljare på Källtorpsvägen 7

07 sep 2023

"Jag kan varmt rekommendera Kais! Hans expertis och engagemang gjorde försäljningsprocessen smidig och effektiv. Kais lyssnade på mina behov och önskemål, och var både professionell och skicklig!"
säljare på Södervägen 66

06 sep 2023

"Kais var super duktig och driven!! Helt magisk när det väl gällde i slutet med vad vi ville ha för pris och bra kommunikation! Som en extra vän som supports hela tiden och hade bra kunskap om området och lyssnade in om lägenheten mm. Rekommenderar starkt! Ska vi sälja i Täby framöver tar vi honom..."
"Kais var super duktig och driven!! Helt magisk när det väl gällde i slutet med vad vi ville ha för pris och bra kommunikation! Som en extra vän som supports hela tiden och hade bra kunskap om området och lyssnade in om lägenheten mm. Rekommenderar starkt! Ska vi sälja i Täby framöver tar vi honom igen :) "
Läs mer
säljare på Linbastuvägen 4G

04 sep 2023

"Kais är en fantastisk & professionell mäklare. Kan varmt rekommendera honom"
säljare på Näsbydalsvägen 8

23 aug 2023

"Fantastisk mäklare, sjukt nöjd!"
säljare på Parkvägen 1

16 aug 2023

"Kais var helt fantastisk! Han var flexibel, kom med relevanta råd och lämnade inget åt slumpen. Köparna var oerhört nöjda vilket gjorde mig glad också. Kais informerade mig löpande så jag kände mig delaktig i hela processen. Han är helt klart den mest prisvärda mäklaren i Täby. Har anlitar andra ..."
"Kais var helt fantastisk! Han var flexibel, kom med relevanta råd och lämnade inget åt slumpen. Köparna var oerhört nöjda vilket gjorde mig glad också. Kais informerade mig löpande så jag kände mig delaktig i hela processen. Han är helt klart den mest prisvärda mäklaren i Täby. Har anlitar andra mäklarfirmor tidigare. Tjänsten han levererade överträffade alla mina förväntningar och jag kommer definitivt anlita honom igen. "
Läs mer
säljare på Gribbylunds Torg 7A

27 jul 2023

"Kais var verkligen på tårna hela tiden ochkan verkligen rekommendera honom, kommer absolut kontakta honom vid nästa bostadsaffär."
säljare på Flygkårsvägen 15

12 jul 2023

"Rekommenderar verkligen Kais som mäklare. Andra gången han säljer våran bostad och möter våra förväntningar. "
säljare på Grindtorps Skolgränd 26

12 jul 2023

"Jag är sjukt imponerad, tack för en supersmidig affär!"
säljare på Parkvägen 1

25 jun 2023

"Detta är andra gången som jag anlitat Kais som mäklare och som jag förväntade mig så slutförde han försäljningen på ett väldigt bra och tryggt sätt. Jag upplever Kais att vara en väldigt passionerad och engagerad mäklare. Han höll mig ständigt uppdaterad och ringde alltid tillbaka inom kort tid. ..."
"Detta är andra gången som jag anlitat Kais som mäklare och som jag förväntade mig så slutförde han försäljningen på ett väldigt bra och tryggt sätt. Jag upplever Kais att vara en väldigt passionerad och engagerad mäklare. Han höll mig ständigt uppdaterad och ringde alltid tillbaka inom kort tid. Det var enkelt och smidigt att samarbeta med Kais. Jag har stort förtroende för honom och kommer definitivt att anlita honom för nästa uppdrag. Stort tack Kais för ett riktigt bra samarbete och för en smidig försäljning. "
Läs mer
säljare på Sandalettgatan 22

18 jun 2023

"Kais har sedan första kontakten varit väldigt professionell och lättillgänglig under hela försäljningsprocessen. Han har arbetat flitigt och tålmodigt med att sälja bostaden. Kais har varit lyhörd på mig som säljare och vägt in mina önskemål och tankar. I framtiden kommer jag att rekommendera Kai..."
"Kais har sedan första kontakten varit väldigt professionell och lättillgänglig under hela försäljningsprocessen. Han har arbetat flitigt och tålmodigt med att sälja bostaden. Kais har varit lyhörd på mig som säljare och vägt in mina önskemål och tankar. I framtiden kommer jag att rekommendera Kais till andra som går i försäljningstankar samt att han kommer vara mitt första val av mäklare."
Läs mer
säljare på Sadelgatan 9

15 jun 2023

"Bättre mäklare får man leta efter, jag sålde min lägenhet med hjälp av Kais. Från första stund kände jag mig trygg och att jag hamnat i proffsiga händer.
Kan varmt rekommendera Kais. "
säljare på Flygkårsvägen 7

30 maj 2023

"En mycket positiv och engagerad mäklare som vill det bästa för både säljare och köpare."
säljare på Flygkårsvägen 15

15 maj 2023

"Jag var super nöjd med Kais Ghedamsi som mäklare! Han var alltid tillgänglig och lyhörd. Han utstrålar både en väldigt trevlig och social personlighet med ett väldigt proffsigt agerande i hela processen vilket är positivt när man vill sälja sin lägenhet! Lägenheten såldes på 3 dagar i denna svåra..."
"Jag var super nöjd med Kais Ghedamsi som mäklare! Han var alltid tillgänglig och lyhörd. Han utstrålar både en väldigt trevlig och social personlighet med ett väldigt proffsigt agerande i hela processen vilket är positivt när man vill sälja sin lägenhet! Lägenheten såldes på 3 dagar i denna svåra marknad och i ett pris över förväntan. Hade jag valt mäklare igen hade jag valt Kais! "
Läs mer
säljare på Åkerbyvägen 204

11 maj 2023

"Supertrevlig mäklare
"
säljare på Parkvägen 1

04 apr 2023

"Kais, was an extremely true professional with in his field, he did more than expected, other estate agents could learn from him, a credit to the company he represents."
säljare på Marknadsvägen 107

30 mar 2023

"Kan varmt rekommendera Kais han gör sitt jobb till fullo med snabba återkopplingar och uppdateringar.
Han har alltid ett positivt bemötande och jag kommer definitivt anlita honom igen om det blir aktuellt."
säljare på Mörbydalen 3

06 mar 2023

"Kais insats var fantastisk,målmedveten och driven mäklare,100% fokus,,engagemang och service.
10/10
"
säljare på Flygkårsvägen 3

10 feb 2023

"Trevlig engagerad och alltid positiv vid samtal."
säljare på Parkvägen 1

06 feb 2023

"Kais är en riktig stjärna! Kommer absolut anlita honom igen som mäklare i framtiden!"
säljare på Heklagatan 63C

23 dec 2022

"Jag kan rekommendera Kais varmt, han var helt otrolig och så service minded. Utan hans energi skulle vi aldrig ha nått vårt mål att sälja lägenheten till ett så bra pris. Vi hade även ett bra samarbete och diskuterade olika lösningar löpande. Stort tack Kajs, du får sälja nästa gång också.
"
"Jag kan rekommendera Kais varmt, han var helt otrolig och så service minded. Utan hans energi skulle vi aldrig ha nått vårt mål att sälja lägenheten till ett så bra pris. Vi hade även ett bra samarbete och diskuterade olika lösningar löpande. Stort tack Kajs, du får sälja nästa gång också.
"
Läs mer
säljare på Kryssarvägen 9

09 dec 2022

"Kais är bästa mäklaren i hela Täby.
Vi är jätte nöjda och vi verkligen rekommenderar Kais"
säljare på Flygkårsvägen 17

14 nov 2022

"Mycket professionell, tydlig, lyhörd och kunnig!
Rekommenderar starkt!"
säljare på Heklagatan 73C

08 nov 2022

"Trevligt och proffsigt bemötande, och bra och tydlig kommunikation!"
säljare på Flygkårsvägen 37A

31 okt 2022

"Vilket otroligt professionellt jobb Kais gjorde! Lyhörd, samarbetsvillig och arbetar hårt för oss som kunder i en för tillfället lite annorlunda bostadsmarknad. Han har varit proffsig i kommunikationen med oss som säljare och har även fått ett bra intryck av att både köpare och spekulanter som ha..."
"Vilket otroligt professionellt jobb Kais gjorde! Lyhörd, samarbetsvillig och arbetar hårt för oss som kunder i en för tillfället lite annorlunda bostadsmarknad. Han har varit proffsig i kommunikationen med oss som säljare och har även fått ett bra intryck av att både köpare och spekulanter som har fått detsamma."
Läs mer
säljare på Havsörnsvägen 8

29 okt 2022

"Kais är en super duktig och engagerad mäklare som också är otroligt lyhörd. Även i denna marknad lyckades han sälja vår bostad till ett bra pris och snabbt. Rekommenderar starkt! "
säljare på Radarvägen 22

05 okt 2022

"Kais slog mina förväntningar ännu en gång , min andra bostad som går genom Kais och han levererade resultat återigen, i dagens situation som det ser ut i bostadsmarknaden är det inte alltid lätt att ge ett bra resultat. Det är tidskrävande samt en frustration för både kund och mäklare. Det som ja..."
"Kais slog mina förväntningar ännu en gång , min andra bostad som går genom Kais och han levererade resultat återigen, i dagens situation som det ser ut i bostadsmarknaden är det inte alltid lätt att ge ett bra resultat. Det är tidskrävande samt en frustration för både kund och mäklare. Det som jag inte förväntade mig var att resultatet var så otroligt bra och jag känner en trygghet samt är mer än nöjd med Kais insats. "
Läs mer
säljare på Invernessvägen 13H

03 okt 2022

"En riktigt bra mäklare som kämpade in i det sista när bostadsmarknaden är väldigt osäker! Rekomenderas starkt! "
säljare på Sätraängsvägen 136

22 sep 2022

"Rekommenderar starkt, väldigt nöjd."
säljare på Langelandsgatan 36

06 sep 2022

"Under rådande förutsättningar med en vändande marknad i stort sett på dagen då vi hade fotograferingen är jag imponerad av Kais glöd och envishet. Han trodde hela tiden på en god affär och det blev det, tills slut även om hans värdering blev en smula hög… men det hade helt och hållet med timingen..."
"Under rådande förutsättningar med en vändande marknad i stort sett på dagen då vi hade fotograferingen är jag imponerad av Kais glöd och envishet. Han trodde hela tiden på en god affär och det blev det, tills slut även om hans värdering blev en smula hög… men det hade helt och hållet med timingen att göra. Kais har koll!"
Läs mer
säljare på Örnstigen 13

25 aug 2022

"Kais är en supermäklare!
Bra service, lyhörd, levererar resultat och väldigt trevlig.
Rekommenderar varmt"
säljare på Marknadsvägen 247

25 aug 2022

"Toppen han får 10 av 10 från mig."
säljare på Flygkårsvägen 3

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
12
Parhus
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
11
Försäljningar
13
Försäljningsvärde
37 540 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
5.0 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
5.0 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
102 av 102 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
98 av 100 säljare
Kais var tydlig och höll mig uppdaterad
102 av 102 säljare

Hur enkelt är det att förstå om den här mäklaren är relevant?

Väldigt svårt
Väldigt lätt

Kais på kartan.

143 tidigare bostäder
17 bostäder till salu
102 rekommendationer

17 bostäder till salu.

Bostäder

3 rum, 65 m²
Lägenhet, Täby
6 015 kr/mån
2 rum, 59,5 m²
Lägenhet, Täby
3 691 kr/mån
1 rum, 22 m²
Lägenhet, Vallentuna
2 400 kr/mån
1 rum, 17 m²
Lägenhet, Vallentuna
1 991 kr/mån
4 rum, 97,5 m²
Lägenhet, Täby
4 936 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Bostäder

Slutpris saknas
Lägenhet Hägernäs
1 rum, 22 m²
Utropspris: 1 395 000 kr
Slutpris saknas
Parhus Gribbylund
6 rum, 143 m²
Utropspris: 7 495 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Charlottenberg
2 rum, 64 m²
Utropspris: 3 750 000 kr
700 000 kr
Lägenhet Norrort
-50 000 kr
1 rum, 13 m²
Utropspris: 750 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Kais är en riktigt trevlig och mycket professionell mäklare. Gott bemötande samt mycket upplysande om skyldigheter på bägge parter."
2 650 000 kr
Lägenhet Täby Park
-45 000 kr
2 rum, 55 m²
Utropspris: 2 695 000 kr

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.