Julian Valkov

Profilbild för Julian Valkov
Säljarfavorit
Julian Valkov
4.9 / 5
(524 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
78 st
47 st
190 810 000 kr

Bakgrund

Julian Valkov jobbar på Eskils Fastighetsförmedling och är registrerad mäklare sedan 2010-01-25. Julian har fått in 47 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan november 2021. Julian har enligt vår statistik haft 62 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och villor och motsvarar ett värde på 140 322 000 kr.

Presentation

Jag utbildade mig till fastighetsmäklare vid Kungliga Tekniska högskolan och är sedan min examen 2009 registrerad fastighetsmäklare. Karriären inleddes på Remax, vilket gav erfarenhet samt en stabil grund att stå på. År 2010 startade jag Eskils fastighetsförmedling som jag framgångsrikt drivit sedan dess.
Min målsättning är att samtliga inblandade i varje enskild affär ska bli nöjda med resultatet. Då blir arbetet långsiktigt och kunder väljer att återkomma gång på gång. Detta har sedan starten varit min fasta övertygelse och nu, med några år på nacken, ser jag hur min inställning står sig väl över tid. Genom de över tusen genomförda försäljningar så har jag med åren fått en bred erfarenhet gällande bostadsrätter, villor, tomter och gårdar. Då bostäder över hela spektrat förmedlas, ges möjlighet att hjälpa kunder vid upprepade tillfällen när nya behov gällande boendesituationen uppstår genom livet. Det innebär också att jag har kontinuerlig kontakt med en mängd kunder som söker nytt boende.
Vid flera tillfällen har jag anlitats för större försäljningar. Som ett par exempel kan nämnas nyproducerade radhus, kommersiella fastigheter samt uppdrag åt Eskilstuna kommun.
Det som utmärker mig är, förutom mitt stora personliga engagemang och gedigna kunskap, ett nytänkande och kreativt förhållningssätt. Exempel på bostäder som har stuckit ut lite extra återfinns under rubriken “förmedlade hem”. Flera av dessa bostäder har uppmärksammats i media.
Vill du sälja med en skicklig och välrenommerad mäklare, välkommen att kontakta mig.

Prisad mäklare.

Utmärkelser

Säljare om Julian.

28 maj 2023

"Mycket bra process !"
säljare på Päronvägen 22

28 maj 2023

"Julian är en väldigt trevlig och engagerad mäklare, man märker tydligt att han brinner för sitt yrke.
Som han är väldigt duktig på!
Rekommenderas varmt!"
säljare på Grundby 14

28 maj 2023

"Att lyckas sälja med så bra resultat med tanke på dagens bostadsmarknad är det bara Julian som kan göra.
Det var vår andra försäljning som Julian fått i uppdrag av oss och vi är fantastiskt nöjda. "
säljare på Körvelvägen 34

17 maj 2023

"Inlyssnande. Inte påträngande. Snabb återkoppling."
säljare på Apelstigen 7

14 maj 2023

"Bästa mäklaren i stan!!"
säljare på Engelbrektsgatan 18A

09 maj 2023

"Toppenbra Mäklare! starkt rekommenderat att anlita honom "
säljare på Bryggaregatan 9A

04 maj 2023

"Försäljningen av min fastighet gick mycket fortade och smidigare än jag hade väntat mig. Det ju så ,när man jobbar ihop med duktiga personer. Jobbet blir lättare då.Jag tyckte speciellt bra att mäklaren använde ordet "vi". Vi samarbetade. "
säljare på Vretbovägen 7

22 apr 2023

"Bästa mäklaren 100%"
säljare på Tomtebogatan 22B

10 apr 2023

"Önskemål är att höra av sig något snabbare efter en visning oavsett vad. Mycket nöjd i sin helhet. Rekommenderar starkt denna mäklare. "
säljare på Tomtebogatan 2A

10 apr 2023

"Julian är en ytterst driven mäklare!
Seriöst påläst och personlig med humor.
Med sin erfarenhet och ständiga tillgänglighet blev vår försäljning en snabb och smidigt process.
Rekommenderas varmt! "
säljare på Nyckelövägen 57

10 apr 2023

"Julian är mycket engagerad i sitt arbete och lätt att nå. Han är driven, påläst och rak i sin kommunikation. Därför anlitade jag honom i en andra försäljning och han är mitt förstahandsval om jag skulle sälja ännu en bostad.
Jag ger honom de bästa rekommendationer!"
"Julian är mycket engagerad i sitt arbete och lätt att nå. Han är driven, påläst och rak i sin kommunikation. Därför anlitade jag honom i en andra försäljning och han är mitt förstahandsval om jag skulle sälja ännu en bostad.
Jag ger honom de bästa rekommendationer!"
Läs mer
säljare på Hedlundsgatan 5

22 mar 2023

"1,5 procent"
säljare på Vällargatan 11

01 mar 2023

"Proffesionellt rakt igenom"
säljare på Kyrkogatan

27 feb 2023

"Han är bäst
Mvh Hardi"
säljare på Västra Åsgatan 27

23 feb 2023

"Jag kan varmt rekommendera Julian Valkov !"
säljare på Sågverksgatan 5

21 feb 2023

"Bästa mäklaren "
säljare på Bryggartorpsgatan 11

11 feb 2023

"Kompetent, driven och charmig och rimligt arvode."
säljare på Kyrkogatan 9B

31 jan 2023

"Överraskad över att objektet, mindre hyresfastighet och renoveringsobjekt, såldes inom mindre än tre månader, vilket mäklaren dock var övertygad om att klara från dag ett. Att detta skedde berodde mycket på goda, upparbetade kontakter med rätt målgrupp."
"Överraskad över att objektet, mindre hyresfastighet och renoveringsobjekt, såldes inom mindre än tre månader, vilket mäklaren dock var övertygad om att klara från dag ett. Att detta skedde berodde mycket på goda, upparbetade kontakter med rätt målgrupp."
Läs mer
säljare på Muningatan 27

27 dec 2022

"Jag är lika nöjd med Julian nu när jag sålde min lägenhet som jag var, för nästan 10 år sedan, när jag köpte den av honom. Han har alltid varit snabb med att svara mig när jag undrat över något. Han respekterade att jag tog tid på mig i början och stressade mig aldrig. När jag väl var redo gick d..."
"Jag är lika nöjd med Julian nu när jag sålde min lägenhet som jag var, för nästan 10 år sedan, när jag köpte den av honom. Han har alltid varit snabb med att svara mig när jag undrat över något. Han respekterade att jag tog tid på mig i början och stressade mig aldrig. När jag väl var redo gick det väldigt snabbt och smidigt! Supernöjd! "
Läs mer
säljare på Gränsgatan 22A

27 dec 2022

"Julian är en mycket ambitiös och engagerad mäklare. Vi har haft tät kontakt under hela säljprocessen. Jag har känt mig mycket trygg som säljare att ha Julian som mäklare. Han lyssnar och är tillmötesgående vid förändringar."
säljare på Stensborgsgatan 5

23 dec 2022

"Han är det bästa mäklare jag har haft affärer med under mina 43 år i Sverige. "
säljare på Eleonoragatan 9

19 dec 2022

"Julian var mycket engagerad och trevlig att ha att göra med. Vi är mycket nöjda med honom som mäklare och kan verkligen rekommendera Julian vid både försäljning och köp av bostad här i Eskilstuna."
säljare på Södra Knoopgatan 1E

03 dec 2022

"Trevlig kompetent och engagerad mäklare! Jättenöjda med hans insats."
säljare på Vasbergsgatan 10

25 nov 2022

"Bästa mäklaren i stan enligt vår bedömning!"
säljare på Friemansgatan 2

17 nov 2022

"Bästa mäklaren i Eskilstuna och Sverige 100%."
säljare på Kvarngärdesgatan 24A

03 nov 2022

"Lyhörd, trevlig och transparent med processen resulterade i en bra försäljning trots tuff marknad. Precis det jag önskade mig av mäklaren."
säljare på Rademachergatan 28A

26 okt 2022

"Kunnig,tydlig och väldigt trevligt bemötande. Kan rekommendera varmt."
säljare på Fristadsgatan 8D

26 okt 2022

"Mycket engagerad och lätt att ha att göra med. Smidig affär utan krångel!"
säljare på Måstavägen 15C

26 okt 2022

"Bästa tänkbara mäklare
Rekommenderas!!
"
säljare på Runebergsgatan 1K

21 okt 2022

"Duktig och engagerad mäklare som gör sitt yttersta för att samtliga parter ska vara nöjda. Jag som säljare är väldigt nöjd med hans jobbinsats, speciellt nu när bostadsmarknaden är mindre stabil.
Rekommenderas starkt. "
säljare på Källgatan 6

13 okt 2022

"Väldigt driven och engagerad samt lugn och trygg i hela processen Tillgänglig på telefon och lätt att svara på alla frågor och funderingar! Supernöjd med mitt val av mäklare. Kommer att välja Julian på mina framtida köp och säljobjekt!"
säljare på Källgatan 4A

06 okt 2022

"Julian är en mäklare som lirar på en annan nivå. Proffesionell, kunnig, trygg och lyhörd. Ännu en gång behövdes bara hans enorma kontaktnät för att skapa en bra affär för säljare och köpare.
"
säljare på Kvarngärdesgatan 24A

01 okt 2022

"Första samarbetet med Julian och absolut inte sista, professionellt bemötande!"
säljare på Vasbergsgatan 10

22 sep 2022

"Vi är jättenöjda med att ha valt Julian Valkov som mäklare för vår bostadsförsäljning. Han var alltid tillgänglig och svarade snabbt på frågor, kompetent och professionell i sin roll. Inlyssnande, ödmjuk och gjorde oss delaktiga i hela säljprocessen. Går du i säljtankar så kan vi varmt rekommende..."
"Vi är jättenöjda med att ha valt Julian Valkov som mäklare för vår bostadsförsäljning. Han var alltid tillgänglig och svarade snabbt på frågor, kompetent och professionell i sin roll. Inlyssnande, ödmjuk och gjorde oss delaktiga i hela säljprocessen. Går du i säljtankar så kan vi varmt rekommendera Julian som mäklare! "
Läs mer
säljare på Klockarvägen 18

20 sep 2022

"Lyhörd och kunnig"
säljare på Åbrinksvägen 10

15 sep 2022

"Vi varmt rekommendera Eskils Fastighetsförmedling."
säljare på Galléengatan 16

05 sep 2022

"Han var tydlig med info,socialt och lyhörd
Han tog initiativet och fanns tillgänglig under behöv "
säljare på Rademachergatan 2

01 sep 2022

"Engagerad och målmedveten. Bra dialog och återkopplingar under hela processen. "
säljare på Sveavägen 6C

22 aug 2022

"Toppen Alles"
säljare på Trumpetvägen 182

18 aug 2022

"Kan varmt rekommendera Julian!
Redan från första början lämnade han ett positivt intryck när han under midsommarafton svarade på min kontakt från hittamaklare.se efter drygt 20 minuter. Jag hade då även kontaktat två andra mäklare, som aldrig hörde av sig.
Julian fick mitt fulla förtroende di..."
"Kan varmt rekommendera Julian!
Redan från första början lämnade han ett positivt intryck när han under midsommarafton svarade på min kontakt från hittamaklare.se efter drygt 20 minuter. Jag hade då även kontaktat två andra mäklare, som aldrig hörde av sig.
Julian fick mitt fulla förtroende direkt efter första träffen, där jag kände att jag hamnat i goda händer. Hela processen gick väldigt smidigt, och jag blev hela tiden vägledd ända fram till försäljning och påskrivna avtal.
Julian är väldigt lyhörd, social, och framförallt kompetent, så jag kan inte ge honom annat än fullpott och mina varmaste rekommendationer! "
Läs mer
säljare på Östergatan 8A

15 aug 2022

"Julian är tryggheten själv. Finns verkligen ingen anledning att vända sig till någon annan. Jag brukar rekommendera Julian till mina vänner och resultatet blir alltid att dom är lika nöjda som jag är. "
säljare på Kvarngärdesgatan 24A

12 jul 2022

"Julian hjälpte oss att sälja vår bostadsrätt. Otroligt duktig och höll oss uppdaterade hela tiden. Rekommenderar definitivt!"
säljare på Noachsgatan 11

11 jul 2022

"Kunnig ,professionell och mycket trevlig
Eskilstunas bästa mäklare "
säljare på Esbjergsgatan 13

02 jul 2022

"Jättenöjd! Duktig och kunnig. Rekommendera Julian starkt!"
säljare på Hedlundsgatan 6C

30 jun 2022

"En fastighetsaffär är för de flesta en stor och viktig händelse i livet med för många ovana och svåra beslut. Julian Valkov hjälper dig genom processen på ett mycket bra sätt. Han är mera som en guide än en säljare. Han är kompetent, lyhörd, fokuserad, rak och omtänksam. Han är genuint seriös oc..."
"En fastighetsaffär är för de flesta en stor och viktig händelse i livet med för många ovana och svåra beslut. Julian Valkov hjälper dig genom processen på ett mycket bra sätt. Han är mera som en guide än en säljare. Han är kompetent, lyhörd, fokuserad, rak och omtänksam. Han är genuint seriös och oerhört socialt kompetent. Den bästa helt enkelt. Tack!"
Läs mer
säljare på Stensborgsgatan 5

17 jun 2022

"Julian är en engagerad och tillmötesgående mäklare. Vi rekommenderar honom starkt! "
säljare på Stallvägen 12

12 jun 2022

"Superbra och trevligt bemötande.
Mycket nöjd."
säljare på Tunavallsgränden 10

07 jun 2022

"Mycket nöjd"
säljare på Söderbyvägen 6E

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
36
Villa
20
Radhus
4
Fritidshus
2

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
47
Försäljningar
62
Försäljningsvärde
140 322 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
516 av 521 säljare
Julian satte rätt förväntningar på slutpriset
467 av 515 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
503 av 507 säljare
Julian var tydlig och höll mig uppdaterad
516 av 524 säljare

Julian på kartan.

1225 tidigare bostäder
38 bostäder till salu
522 rekommendationer

38 bostäder till salu.

Bostäder

1 150 000 kr
2 rum, 58,5 m²
19 827 kr/m²
Lägenhet, Eskilstuna
3 635 kr/mån
1 095 000 kr
2 rum, 55 m²
19 909 kr/m²
Lägenhet, Eskilstuna
2 920 kr/mån
1 975 000 kr
3 rum, 79 m²
25 000 kr/m²
Lägenhet, Eskilstuna
3 300 kr/mån
2 295 000 kr
4 rum, 109 m²
21 055 kr/m²
Lägenhet, Eskilstuna
4 083 kr/mån
775 000 kr
1,5 rum, 38 m²
20 394 kr/m²
Lägenhet, Eskilstuna
2 158 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Bostäder

Slutpris saknas
Lägenhet Norr
2 rum, 61 m²
Utropspris: 1 495 000 kr
Slutpris saknas
Villa Roxnäs
6 rum,
Utropspris: 5 875 000 kr
Slutpris saknas
Gård Råby Rekarne
86 m²
Utropspris: 2 295 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
Slutpris saknas
Radhus Borsökna
5 rum, 114 m²
Utropspris: 2 495 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Att lyckas sälja med så bra resultat med tanke på dagens bostadsmarknad är det bara Julian som kan göra.
Det var vår andra försäljning som Julian fått i uppdrag av oss och vi är fantastiskt nöjda. "
1 300 000 kr
Lägenhet
1 rum, 34 m²
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.