Julian Valkov

Profilbild för Julian Valkov
Säljarfavorit
Julian Valkov
4.9 / 5
(455 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
92 st
49 st
245 465 000 kr

Bakgrund

Julian Valkov jobbar på Eskils Fastighetsförmedling och är registrerad mäklare sedan 2010-01-25. Julian har fått in 49 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan november 2021. Julian har enligt vår statistik haft 77 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och villor och motsvarar ett värde på 191 565 000 kr.

Presentation

Jag utbildade mig till fastighetsmäklare vid Kungliga Tekniska högskolan och är sedan min examen 2009 registrerad fastighetsmäklare. Karriären inleddes på Remax, vilket gav erfarenhet samt en stabil grund att stå på. År 2010 startade jag Eskils fastighetsförmedling som jag framgångsrikt drivit sedan dess.
Min målsättning är att samtliga inblandade i varje enskild affär ska bli nöjda med resultatet. Då blir arbetet långsiktigt och kunder väljer att återkomma gång på gång. Detta har sedan starten varit min fasta övertygelse och nu, med några år på nacken, ser jag hur min inställning står sig väl över tid. Genom de över tusen genomförda försäljningar så har jag med åren fått en bred erfarenhet gällande bostadsrätter, villor, tomter och gårdar. Då bostäder över hela spektrat förmedlas, ges möjlighet att hjälpa kunder vid upprepade tillfällen när nya behov gällande boendesituationen uppstår genom livet. Det innebär också att jag har kontinuerlig kontakt med en mängd kunder som söker nytt boende.
Vid flera tillfällen har jag anlitats för större försäljningar. Som ett par exempel kan nämnas nyproducerade radhus, kommersiella fastigheter samt uppdrag åt Eskilstuna kommun.
Det som utmärker mig är, förutom mitt stora personliga engagemang och gedigna kunskap, ett nytänkande och kreativt förhållningssätt. Exempel på bostäder som har stuckit ut lite extra återfinns under rubriken “förmedlade hem”. Flera av dessa bostäder har uppmärksammats i media.
Vill du sälja med en skicklig och välrenommerad mäklare, välkommen att kontakta mig.

Prisad mäklare.

Utmärkelser

Säljare om Julian.

01 okt 2022

"Första samarbetet med Julian och absolut inte sista, professionellt bemötande!"
säljare på Vasbergsgatan 10

22 sep 2022

"Vi är jättenöjda med att ha valt Julian Valkov som mäklare för vår bostadsförsäljning. Han var alltid tillgänglig och svarade snabbt på frågor, kompetent och professionell i sin roll. Inlyssnande, ödmjuk och gjorde oss delaktiga i hela säljprocessen. Går du i säljtankar så kan vi varmt rekommende..."
"Vi är jättenöjda med att ha valt Julian Valkov som mäklare för vår bostadsförsäljning. Han var alltid tillgänglig och svarade snabbt på frågor, kompetent och professionell i sin roll. Inlyssnande, ödmjuk och gjorde oss delaktiga i hela säljprocessen. Går du i säljtankar så kan vi varmt rekommendera Julian som mäklare! "
Läs mer
säljare på Klockarvägen 18

20 sep 2022

"Lyhörd och kunnig"
säljare på Åbrinksvägen 10

15 sep 2022

"Vi varmt rekommendera Eskils Fastighetsförmedling."
säljare på Galléengatan 16

05 sep 2022

"Han var tydlig med info,socialt och lyhörd
Han tog initiativet och fanns tillgänglig under behöv "
säljare på Rademachergatan 2

01 sep 2022

"Engagerad och målmedveten. Bra dialog och återkopplingar under hela processen. "
säljare på Sveavägen 6C

22 aug 2022

"Toppen Alles"
säljare på Trumpetvägen 182

18 aug 2022

"Kan varmt rekommendera Julian!
Redan från första början lämnade han ett positivt intryck när han under midsommarafton svarade på min kontakt från hittamaklare.se efter drygt 20 minuter. Jag hade då även kontaktat två andra mäklare, som aldrig hörde av sig.
Julian fick mitt fulla förtroende di..."
"Kan varmt rekommendera Julian!
Redan från första början lämnade han ett positivt intryck när han under midsommarafton svarade på min kontakt från hittamaklare.se efter drygt 20 minuter. Jag hade då även kontaktat två andra mäklare, som aldrig hörde av sig.
Julian fick mitt fulla förtroende direkt efter första träffen, där jag kände att jag hamnat i goda händer. Hela processen gick väldigt smidigt, och jag blev hela tiden vägledd ända fram till försäljning och påskrivna avtal.
Julian är väldigt lyhörd, social, och framförallt kompetent, så jag kan inte ge honom annat än fullpott och mina varmaste rekommendationer! "
Läs mer
säljare på Östergatan 8A

15 aug 2022

"Julian är tryggheten själv. Finns verkligen ingen anledning att vända sig till någon annan. Jag brukar rekommendera Julian till mina vänner och resultatet blir alltid att dom är lika nöjda som jag är. "
säljare på Kvarngärdesgatan 24A

12 jul 2022

"Julian hjälpte oss att sälja vår bostadsrätt. Otroligt duktig och höll oss uppdaterade hela tiden. Rekommenderar definitivt!"
säljare på Noachsgatan 11

11 jul 2022

"Kunnig ,professionell och mycket trevlig
Eskilstunas bästa mäklare "
säljare på Esbjergsgatan 13

02 jul 2022

"Jättenöjd! Duktig och kunnig. Rekommendera Julian starkt!"
säljare på Hedlundsgatan 6C

30 jun 2022

"En fastighetsaffär är för de flesta en stor och viktig händelse i livet med för många ovana och svåra beslut. Julian Valkov hjälper dig genom processen på ett mycket bra sätt. Han är mera som en guide än en säljare. Han är kompetent, lyhörd, fokuserad, rak och omtänksam. Han är genuint seriös oc..."
"En fastighetsaffär är för de flesta en stor och viktig händelse i livet med för många ovana och svåra beslut. Julian Valkov hjälper dig genom processen på ett mycket bra sätt. Han är mera som en guide än en säljare. Han är kompetent, lyhörd, fokuserad, rak och omtänksam. Han är genuint seriös och oerhört socialt kompetent. Den bästa helt enkelt. Tack!"
Läs mer
säljare på Stensborgsgatan 5

17 jun 2022

"Julian är en engagerad och tillmötesgående mäklare. Vi rekommenderar honom starkt! "
säljare på Stallvägen 12

12 jun 2022

"Superbra och trevligt bemötande.
Mycket nöjd."
säljare på Tunavallsgränden 10

07 jun 2022

"Mycket nöjd"
säljare på Söderbyvägen 6E

27 maj 2022

"Mina bästa rekommendationer."
säljare på Sveavägen 10C

26 maj 2022

"Vi var jätte nöjda med hans engagemang och och tydlighet. Han var väldigt professionell och han levererade "
säljare på Hässeltorpsvägen 17

26 maj 2022

"Mycket nöjd"
säljare på Västerängsvägen 25B

22 maj 2022

"Hemma går han under namnet Kungen ! vi har sålt och köpt med Julian flertalet gånger , detta på grund av hans trygga och proffsiga personlighet, tajming, smidighet och lyhördhet! Han är helt otrolig och allt vi kunnat önska av en mäklare!"
säljare på Berggrensvägen 22

18 maj 2022

"Julian är en mycket kompetent och trevlig säljare som får en att känna sig trygg i hela säljprocessen. "
säljare på Hasselbacksvägen 20A

14 maj 2022

"Bästa Julian "
säljare på Tomtebogatan 20C

12 maj 2022

"Julian är en kompetent mäklare som är lätt att tycka om. Han inger förtroende och förmedlade en smidig försäljning. Förväntningarna kring slutpris uppnåddes. Tidigare köpt bostad som Julian förmedlat, och var lika nöjd då med kontakten. Kommer helt klart anlita Julian igen när det blir aktuellt ..."
"Julian är en kompetent mäklare som är lätt att tycka om. Han inger förtroende och förmedlade en smidig försäljning. Förväntningarna kring slutpris uppnåddes. Tidigare köpt bostad som Julian förmedlat, och var lika nöjd då med kontakten. Kommer helt klart anlita Julian igen när det blir aktuellt i framtiden. "
Läs mer
säljare på Gränsgatan 20D

03 maj 2022

"Stort engagemang och levererar samt överträffar förväntningar. Kommer absolut välja att anlita vid framtida försäljningar.
"
säljare på Lenngrensgatan 19

30 apr 2022

"Förklarade tydligt hela försäljningsförloppet och fanns hela tiden tillgänglig för förtydligande och frågor. Om jag får tillfälle kommer jag att rekommendera honom.
Skicklig (och vacker!!)"
säljare på Kvarngärdesgatan 24A

28 apr 2022

"Supernöjd !! "
säljare på Stallbacken 12

06 apr 2022

"Julian är toppen men hans assistent saknar proffesionalitet och skapade probelm i stället för att lösa dem. Ett fel som begicks var att göra om ett badrum till en klädkammare i planritningen när annonsen publicerades vilken känns lite slarvigt. "
säljare på Bruksgatan 7G

31 mar 2022

"Julian är lugn, stabil och oerhört kompetent mäklare. Vi fick en tillit till honom från början och kände att han gjorde ett fantastiskt arbete i och med försäljningen av vår bostad.
"
säljare på Norrbovägen 10B

24 mar 2022

"En erfaren och ödmjuk mäklare som är alltid snabb med att återkoppla vid frågor. Rekommenderar honom starkt."
säljare på Fristadsgatan 14A

23 mar 2022

"Julian är mycket noggrann, trevlig och professionell. Vi rekommenderar honom varmt. "
säljare på Bruksgatan 11D

22 mar 2022

"Mycket kompetent och lätt att ha att göra med. "
säljare på Åkervägen 23

21 mar 2022

"Vi är så nöjda! Engagerad, varm, lugn trygg och lyhörd.
Har sålt och köpt av Julian det varit perfekt.
Tacksam att det finns så engagerade mäklare.
Tack Julian!!
"
säljare på Götgatan 7

13 mar 2022

"Toppenkille både som person och mäklare. Engagerad och med gott bemötande mot både säljare och köpare. Han gav oss som säljare värdefulla tips inför en försäljning. Julian gör det lilla extra. Han får våra varmaste rekommendationer. "
säljare på Bryggaregatan 11A

12 mar 2022

"Otroligt engagerad, professionell, ödmjuk och duktig. Rekommenderar Julian starkt! "
säljare på Ruddammsgatan 2A

06 mar 2022

"Super nöjd med mäklare "
säljare på Sveavägen 28B

26 feb 2022

"Trevlig och seriös mäklare."
säljare på Öknavägen 27A

18 feb 2022

"Kommer aldrig anlita någon annan mäklare än Julian."
säljare på Sturehovsvägen 12

15 feb 2022

"Empatisk och lyhörd"
säljare på Blåklocksvägen 57

08 feb 2022

"Superbra mäklare! Rekommenderas varmt!"
säljare på Eleonoragatan 9

03 feb 2022

"Generellt bra"
säljare på Eskilstunavägen 42

31 jan 2022

"Rekommenderar varmt till den som ska göra en bostadsaffär. "
säljare på Rökstavägen 24

31 jan 2022

"Julian Valkov är väldigt trevligt, mycket sakkunnig person. Hans team utförde proffesionellt arbete också, hjälper till och ser till att båda säljare och köpare är trygga."
säljare på Riktargatan 13

21 jan 2022

"Trevlig, god lyssnare, bollar med idéer. Tar sig tid för en. Är bra att nå på telefon. "
säljare på Noachsgatan 11

21 jan 2022

"Julian Valkov Är jätte duktig mäklar. Han trevlig och motande "
säljare på Heljestrandsgatan 4A

21 jan 2022

"Hans passion för fastighetsmarknaden och hans samarbete med människor"
säljare på Tegelbruksgatan 21

20 jan 2022

"Han var bra och snäll "
säljare på Georg Nyströmsgatan 23E

14 jan 2022

"Julian var väldigt proffsig och trevlig.Hade god kännedom om vårat område.
En väldigt duktig mäklare.//Peter o Berit"
säljare på Bynäsvägen 10E

08 jan 2022

"Skiljer sig markant från andra lokala mäklare"
säljare på Elevvägen 3

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
46
Villa
25
Fritidshus
2
Radhus
2
Parhus
1
Mark
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
49
Försäljningar
77
Försäljningsvärde
191 565 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
449 av 453 säljare
Julian satte rätt förväntningar på slutpriset
408 av 449 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
439 av 443 säljare
Julian var tydlig och höll mig uppdaterad
449 av 455 säljare

Julian på kartan.

1134 tidigare bostäder
28 bostäder till salu
453 rekommendationer

28 bostäder till salu.

Bostäder

1 045 000 kr
3 rum, 73,9 m²
14 315 kr/m²
Lägenhet, Eskilstuna
3 262 kr/mån
1 995 000 kr
4 rum, 104 m²
19 182 kr/m²
Lägenhet, Eskilstuna
3 200 kr/mån
3 295 000 kr
5 rum, 113 m²
29 159 kr/m²
Lägenhet, Eskilstuna
5 502 kr/mån
1 895 000 kr
3 rum, 96,5 m²
19 739 kr/m²
Lägenhet, Eskilstuna
5 469 kr/mån
1 045 000 kr
2 rum, 63,5 m²
16 587 kr/m²
Lägenhet, Eskilstuna
3 163 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Bostäder

875 000 kr
Lägenhet
1 rum, 43 m²
4 000 000 kr
Villa Röksta
+ 250 000 kr
7 rum, 173 m²
Utropspris: 3 750 000 kr
2 795 000 kr
Lägenhet Vasastan
1 rum, 22 m²
Utropspris: 2 795 000 kr
1 500 000 kr
Lägenhet Rinmansparken
-95 000 kr
2 rum, 51,9 m²
Utropspris: 1 595 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
1 950 000 kr
Lägenhet Norr
+ 100 000 kr
3 rum, 74 m²
Utropspris: 1 850 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Första samarbetet med Julian och absolut inte sista, professionellt bemötande!"

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.