Julia Laitinen

Profilbild för Julia Laitinen
Säljarfavorit
Julia Laitinen
5.0 / 5
(155 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
29 st
16 st
75 825 000 kr

Bakgrund

Julia Laitinen jobbar på Erik Olsson och är registrerad mäklare sedan 2018-06-14. Julia har fått in 16 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan juli 2022. Julia har enligt vår statistik haft 24 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 86 575 000 kr.

Presentation

Som mäklare värdesätter jag att vara delaktig genom hela min kunds process, från start till mål. En personlig relation, tillgänglighet och stort engagemang är för mig nyckeln till ett fantastiskt samarbete. Jag drivs av att ständigt överträffa mina kunders förväntningar och detta gör jag genom att leverera en trygg tjänst med hög kvalitet.

Det är viktigt för mig att alltid skapa en strukturerad, trygg och personlig bostadsaffär - jag vill bygga långsiktiga relationer och ge er bäst betalt. Jag älskar mitt jobb och kommer ge allt jag har och lite till för att ert livs största affär också ska bli ert livs bästa!

Kandidatexamen i Fastighetsekonomi vid Karlstads Universitet

Säljare om Julia.

24 nov 2022

"Julia is so great, I really appreciate her effort."
säljare på Mårdstigen 10

22 nov 2022

"Julia är en mycket kompetent mäklare som på ett sympatiskt och förtroendeingivande sätt har lotsat oss igenom en lyckad försäljning. Vi skulle utan tvekan nyttja hennes mäklartjänster igen om behovet dyker upp!"
säljare på Rådjursstigen 34

04 okt 2022

"Julia är en mycket kompetent yrkeskvinna som vi starkt kan rekommendera. Vi är mycket nöjda och kunde helt och hållet känna tillit under hela processen vid försäljningen."
säljare på Pipers väg 55

27 sep 2022

"Julia har verkligen varit ett stöd genom hela försäljningsprocessen. Hon har genomgående varit tydlig, engagerad och väldigt lösningsorienterad. Julia har överträffat våra förväntningar och vi skulle varmt rekommendera andra att ta hjälp av henne vid en försäljning. Stort tack! "
"Julia har verkligen varit ett stöd genom hela försäljningsprocessen. Hon har genomgående varit tydlig, engagerad och väldigt lösningsorienterad. Julia har överträffat våra förväntningar och vi skulle varmt rekommendera andra att ta hjälp av henne vid en försäljning. Stort tack! "
Läs mer
säljare på Klostervägen 3B

26 sep 2022

"Julia höll mig uppdaterad under hela försäljningen och hanterade hela försäljningen väldigt professionellt. Kan bara rekommendera Julia! "
säljare på Mörbylund 19

26 sep 2022

"Julia var superbra under hela processen. Från feedback i början, fotograferingen med kort varsel och jättebra kommunikation, tips och återkoppling under hela säljprocessen. "
säljare på Rådjursstigen 18

26 sep 2022

"Julia är driven, kunnig och ger bra återkoppling under hela säljprocessen. Rekommenderas!"
säljare på Grimvägen 12

26 sep 2022

"Vi är otroligt nöjda med Julia som mäklare. Hon är kunnig, lyhörd och väldigt trevlig! Vi skulle definitivt anlita henne igen. "
säljare på Lostigen 6

06 jul 2022

"Vi är supernöjda med Julias insats! Hon är en proffsig, engagerad och kunnig mäklare som lotsat oss tryggt genom försäljningen.
Hon är duktig på och har förmåga att se och presentera objektets bästa sidor och har goda råd till intressenter om hur man kan anpassa efter behov.
Hon var lyhörd oc..."
"Vi är supernöjda med Julias insats! Hon är en proffsig, engagerad och kunnig mäklare som lotsat oss tryggt genom försäljningen.
Hon är duktig på och har förmåga att se och presentera objektets bästa sidor och har goda råd till intressenter om hur man kan anpassa efter behov.
Hon var lyhörd och tillgänglig för våra frågor och önskemål och bra på att hålla oss uppdaterade i alla steg i försäljningen och budgivningen.
Med Julia som mäklare får du en mycket kompetent och kunnig mäklare som med sin sociala kompetens blir en stjärna i försäljningen. "
Läs mer
säljare på Rådjursstigen 22

04 jul 2022

"Julia har varit en oerhört engagerad, proffsig och inte minst empatisk lots genom hela processen och jag är imponerad över hennes smittande positiva utstrålning! Jag rekommenderar henne å det varmaste!
Säljare på Ynglingagatan
4 juli 2022"
säljare på Ynglingagatan 19

02 jul 2022

"Jag och min sambo är supernöjda med Julias insats! Hon var engagerad, genuin och mån om vår upplevelse genom hela processen. "
säljare på Mårdstigen 19

01 jul 2022

"Julia var lyhörd och proffsig.
Vi kan varmt rekommendera henne och önskar henne lycka till i fortsättningen! "
säljare på Skallgångsbacken 27

10 maj 2022

"Alltid tillgänglig och engagerad. Jättebra hela vägen från första kontakt till kontraktsskrivning."
säljare på Kapellgatan 18

13 apr 2022

"Julia är en väldigt professionell och duktig mäklare. Hon förstår vikten av, och har förmågan, att presentera objektet från dess bästa sida, både i bild och text. Hon är beundransvärt duktig på att hantera kunder, få de att se fördelarna och möjligheterna med objektet, hon t o m ger kreativa hand..."
"Julia är en väldigt professionell och duktig mäklare. Hon förstår vikten av, och har förmågan, att presentera objektet från dess bästa sida, både i bild och text. Hon är beundransvärt duktig på att hantera kunder, få de att se fördelarna och möjligheterna med objektet, hon t o m ger kreativa handfasta råd om hur man kan anpassa objektet efter kundens behov. Och hon sitter lugn i båten under budgivning och håller en uppdaterad om läget, så att man som säljare lättare kan ta rätt beslut.
Jag valde Julia som mäklare då jag tyckte att hon hade rätt inställning till sitt uppdrag, både vad gäller förmågan att se vad som är viktigt att lägga fokus på, och inte minst sättet hur hon verkade hantera säljprocessen riktigt professionellt. Och att hon var väldigt lyhörd och flexibel för mina behov och önskningar.
Jag uppskattade också väldigt mycket de handfasta goda råd jag fick inför fotografering och visning. Och att hon var med under hela fotograferingen och hjälpte till att få ut det absolut bästa i bild, och att annonstexten blev väldigt fin och säljande.
Jag är otroligt nöjd med att jag valde Julia som min mäklare och kan varmt rekommendera henne till alla blivande säljare. "
Läs mer
säljare på Mäster Simons väg 26

30 mar 2022

"Från första möte med värdering till påskrivet kontrakt kändes allt tryggt, professionellt och säkert. Slutpriset blev också högre än jag hade hoppats på vilket var en bonus."
säljare på Rådjursstigen 14

30 mar 2022

"Julia är en stjärna! Fantastiskt engagemang, och professionellt intryck från början till slut av vår lägenhetsförsäljning. Vi vill varmt rekommenderar henne! "
säljare på Klostervägen 1A

24 mar 2022

"Uppskattade verkligen hur snabbt försäljningen hanterades. Allt från inbokning av första möte, till fotografering och visningar. Allt bara rullade på helt enkelt. "
säljare på Mårdstigen 3

21 mar 2022

"Julia gjorde ett bra jobb från början till slut. Rak och tydlig i kommunikation, insatt i området och tillgänglig.
Inga konstigheter."
säljare på Enköpingsvägen 9C

21 mar 2022

"Suverän mäklare med stor kunskap och stort engagemang."
säljare på Järvstigen 7

10 feb 2022

"Julia är otroligt kompetent, genuin och trevlig. In i minsta detalj. Försäljningen kändes trygg hela vägen och jag kunde luta mig tillbaka. "
säljare på Nystadsgatan 14

07 feb 2022

"Julia är en bra mäklare som sålde vår bostadsrätt i Kista. Hon är verkligen genuint engagerad och enormt kommunikativ, verkligen professionell och äkta. Ska man anlita en mäklare så är Julia det självklara valet! "
säljare på Koldinggatan 7

04 feb 2022

"Julia var väldigt proffsig i sitt bemötande och utförande i alla steg under försäljningsprocessen. Hon var proaktiv, flexibel, kunnig och lätt att ha att göra med. Jag uppskattade att hon var både mån om att ta in mina synpunkter som säljare men även ge sina egna råd utifrån hennes erfarenhet och..."
"Julia var väldigt proffsig i sitt bemötande och utförande i alla steg under försäljningsprocessen. Hon var proaktiv, flexibel, kunnig och lätt att ha att göra med. Jag uppskattade att hon var både mån om att ta in mina synpunkter som säljare men även ge sina egna råd utifrån hennes erfarenhet och kunskap. Jag upplevde Julia som väldigt ambitiös och engagerad och hon levererade med högsta kvalitet. "
Läs mer
säljare på Drejargatan 2

04 feb 2022

"Julia gjorde processen enkel från start till mål med en hög grad av professionalism. Jag kan varmt rekommendera Julia!"
säljare på Lindhagensterrassen 19

04 feb 2022

"Julia var väldigt engagerad från start till mål. Fixade och trixade inför fotografering och visning. Uppdaterade mig ofta utan att jag behövde höra av mig. Hon visade tydlighet och ansvar vilket gjorde det väldigt enkelt att lita på henne. Jag är mer än nöjd med mitt val av mäklare. "
"Julia var väldigt engagerad från start till mål. Fixade och trixade inför fotografering och visning. Uppdaterade mig ofta utan att jag behövde höra av mig. Hon visade tydlighet och ansvar vilket gjorde det väldigt enkelt att lita på henne. Jag är mer än nöjd med mitt val av mäklare. "
Läs mer
säljare på Mörbylund 21

12 jan 2022

"Alltid glad, lätt tillgänglig, hjälpsam och enkel att arbeta tillsammans med."
säljare på Krysshammarvägen 36

10 jan 2022

"Julia var fantastisk på alla sätt! I slutändan gick försäljningen långt över förväntningarna, trots att förutsättningarna absolut inte var optimala. Jag rekommenderar Julia utan förbehåll."
säljare på Järvstigen 9

15 okt 2021

"Julia är en toppenmäklare! Vi vill varmt rekommendera henne! Ni blir inte besviken. "
säljare på Järvstigen 11

14 okt 2021

"Tredje gången vi tog hjälp av Julia för att sälja vår lägenhet, det om något visar hur nöjda vi är med hennes insats. Samma fotograf som sist och bilderna blev magiska. Igen. Kan vara därför 14 st sällskap dök upp på förhandsvisningen, det märks att hon kan området och förmedlar många lägenheter ..."
"Tredje gången vi tog hjälp av Julia för att sälja vår lägenhet, det om något visar hur nöjda vi är med hennes insats. Samma fotograf som sist och bilderna blev magiska. Igen. Kan vara därför 14 st sällskap dök upp på förhandsvisningen, det märks att hon kan området och förmedlar många lägenheter här. Fyra av de 14 kom direkt från hennes kontaktnät. Hon gör det lilla extra, tre privata kvällsvisningar för seriösa spekulanter som ej kunde komma på de ordinarie. Har bara gott att säga om Julia :)"
Läs mer
säljare på Klostervägen 3A

08 okt 2021

"Vi är mycket nöjda med Julia!
Julia är trevlig och engagerad och bidrog bland annat med bra stylingtips, en kompetent fotograf samt ett bra kontaktnät.
När vi höll på att få magsår under budgivningsprocessen så var Julia där som en mental Omeprazol/Losec med kontinuerliga uppdateringar och bra i..."
"Vi är mycket nöjda med Julia!
Julia är trevlig och engagerad och bidrog bland annat med bra stylingtips, en kompetent fotograf samt ett bra kontaktnät.
När vi höll på att få magsår under budgivningsprocessen så var Julia där som en mental Omeprazol/Losec med kontinuerliga uppdateringar och bra information. "
Läs mer
säljare på Järvstigen 7

05 okt 2021

"Vi är supernöjda med Julia! Hon är lätt att ha att göra med, trevlig och kompetent. Var noga med bilder och annons och hjälpte till mycket både inför och under fotograferingen."
säljare på Lostigen 24

08 sep 2021

"FANTASTISKA JULIA! Så glad och nöjd över att vi valde henne till vår lägenhetsförsäljning. Har ett driv och engagemang utöver de vanliga. "
säljare på Klostervägen 7B

07 sep 2021

"Julia var engagerad och driven i samband med vår bostadaffär. Julia var också tillgänglig för våra frågor och fungerade som ett bollplank. Vi kan varmt rekommendera henne vidare till dig som vill ha en energifylld och kunnig mäklare till bostadsaffärer. "
"Julia var engagerad och driven i samband med vår bostadaffär. Julia var också tillgänglig för våra frågor och fungerade som ett bollplank. Vi kan varmt rekommendera henne vidare till dig som vill ha en energifylld och kunnig mäklare till bostadsaffärer. "
Läs mer
säljare på Rådjursstigen 30

06 sep 2021

"Rekommenderar! Hon är engagerad och kunnig "
säljare på Klostervägen 3B

12 aug 2021

"Julia var väldigt bra på att kommunicera och fick mig att känna mig lugn genom försäljningen!"
säljare på Mårdstigen 15

11 aug 2021

"Jättebra, lätt och rolig att samarbeta med. Mycket bra stöd under hela försäljningsprocessen. En otroligt kompetent mäklare med glimten i ögat. "
säljare på Frejgatan 46B

11 aug 2021

"Julia är proffsig och ihärdig, samt har hon alltid ett vänligt bemötande som får en att känna sig lugn och trygg genom hela försäljningen. Julia höll mig konstant uppdaterad och förväntansfull! Rekommenderar alla att välja Julia som mäklare!!"
säljare på Strålgatan 47

20 jun 2021

"Jag kan starkt rekommendera Julia för andra som söker en proffsig och målmedvetet mäklare som tar din försäljning från a till ö utan några som helst frågetecken. Jag kände mig trygg och införstådd med hela processen. "
säljare på Fridhemsgatan 48

11 jun 2021

"Vi är mycket nöjda med Julias insats och arbete! En strukturerad och bra plan från början! Uppskattar så mycket J:s omtänksamhet och praktisk hjälp med bestyr inför fotografering och visning eftersom vi bor på annan ort..."
"Vi är mycket nöjda med Julias insats och arbete! En strukturerad och bra plan från början! Uppskattar så mycket J:s omtänksamhet och praktisk hjälp med bestyr inför fotografering och visning eftersom vi bor på annan ort! J har varit effektiv, snabb och tydlig med all info! Superproffsig och vänlig är en oslagbar kombo! Rekommenderar Julia ” å det varmaste”!"
Läs mer
säljare på Järvstigen 5

10 jun 2021

"Mycket nöjd med mäklaren"
säljare på Langelandsgatan 3

10 jun 2021

"Är väldigt nöjd med Julia.Hon är toppen bra.Alltid glad och hjälpsam.Kan varmt rekommendera henne.Alla kommer att bli nöjda med henne.Hon är bäst.
"
säljare på Björnstigen 129

20 maj 2021

"Julia gjorde det där lilla extra för att få ett så bra slutpris som möjligt för min bostad, jag är nöjd med mitt val av mäklare och skulle utan tvekan anlita henne igen."
säljare på Rådjursstigen 14

28 apr 2021

"Jag valde Julia för att hon sticker ut bland mäklare och lägger ned mycket energi på varje detalj i säljprocessen. Julia är inte bara en trevlig mäklare som är duktig på kommunicera, hon är en vass säljare som springer hela vägen in i mål. Jag var mer än nöjd. "
"Jag valde Julia för att hon sticker ut bland mäklare och lägger ned mycket energi på varje detalj i säljprocessen. Julia är inte bara en trevlig mäklare som är duktig på kommunicera, hon är en vass säljare som springer hela vägen in i mål. Jag var mer än nöjd. "
Läs mer
säljare på Bråvallagatan 8

28 apr 2021

"Jag blev genast imponerad av mäklarens kunnighet, professionalitet, socialkompetens och charm! "
säljare på Rådjursstigen 36

27 apr 2021

"Jag kunde inte vara mer nöjd med valet av Julia som min mäklare. Lyhörd, otroligt kunnig, gav ett lugnt och professionellt intryck och jag kände mig så säker från start till slut. Jag är djupt imponerad. "
säljare på Karl Martins väg 4

30 mar 2021

"Julia rekommenderades till oss från flera håll, både från andra säljare och vår egen styrelse. Deras rekommendationer ställer jag mig numera bakom, Julia är både trevlig och professionell, utan att försöka sälja in sig själv - en nit vi gått på vid tidigare försäljning, när mäklaren sålde sig sjä..."
"Julia rekommenderades till oss från flera håll, både från andra säljare och vår egen styrelse. Deras rekommendationer ställer jag mig numera bakom, Julia är både trevlig och professionell, utan att försöka sälja in sig själv - en nit vi gått på vid tidigare försäljning, när mäklaren sålde sig själv bättre än bostaden.
Julia får högsta betyg!"
Läs mer
säljare på Järvstigen 16

24 mar 2021

"Imponerad över bemötandet. Då vi bor på annan ort skedde allt utan att vi träffades. Kontakt hölls via telefon och sms. Vi fick ett perfekt bemötande vilket innehöll information hela vägen utan att vi behövde fråga efter detta. Vi är supernöjda."
säljare på Lostigen 10

08 mar 2021

"Julia var trevlig, snabb och duktig. Kan varmt rekommendera henne."
säljare på Mårdstigen 8

23 feb 2021

"Julia är så grym och dedikerad, jag kan inte säga något negativt alls om hennes jobb för att förmedla mitt objekt. Lyhörd, svarar på vilka frågor man än har samt uppdaterar kontinuerligt om processen. Rimlig arvode och transparent genom hela försäljningen. Kan verkligen rekommendera att anlita he..."
"Julia är så grym och dedikerad, jag kan inte säga något negativt alls om hennes jobb för att förmedla mitt objekt. Lyhörd, svarar på vilka frågor man än har samt uppdaterar kontinuerligt om processen. Rimlig arvode och transparent genom hela försäljningen. Kan verkligen rekommendera att anlita henne som mäklare, jag är så nöjd! "
Läs mer
säljare på Klostervägen 5A

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
24

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
16
Försäljningar
24
Försäljningsvärde
86 575 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
5.0 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
5.0 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
5.0 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
5.0 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
144 av 149 säljare
Julia satte rätt förväntningar på slutpriset
137 av 153 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
151 av 153 säljare
Julia var tydlig och höll mig uppdaterad
153 av 154 säljare

Julia på kartan.

205 tidigare bostäder
11 bostäder till salu
155 rekommendationer

11 bostäder till salu.

Bostäder

2 895 000 kr
2 rum, 49,7 m²
59 081 kr/m²
Lägenhet, Solna
2 669 kr/mån
4 rum, 81,5 m²
Lägenhet, Danderyd
6 326 kr/mån
2 rum, 70 m²
Lägenhet, Stockholm
3 509 kr/mån
3 rum, 69,5 m²
Lägenhet, Solna
4 105 kr/mån
2 950 000 kr
2 rum, 43,6 m²
68 604 kr/m²
Lägenhet, Nacka
1 389 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Bostäder

5 125 000 kr
Lägenhet Råsunda
+ 875 000 kr
2,5 rum, 65 m²
Utropspris: 4 250 000 kr
3 570 000 kr
Lägenhet Bergshamra
+ 175 000 kr
2,5 rum, 63,5 m²
Utropspris: 3 395 000 kr
1 700 000 kr
Lägenhet Mörbylund
-130 000 kr
1 rum, 24 m²
Utropspris: 1 830 000 kr
3 980 000 kr
Lägenhet Bergshamra
+ 230 000 kr
3 rum, 75 m²
Utropspris: 3 750 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Julia is so great, I really appreciate her effort."
4 225 000 kr
Lägenhet Bergshamra
+ 530 000 kr
3 rum, 68,5 m²
Utropspris: 3 695 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Julia är en mycket kompetent mäklare som på ett sympatiskt och förtroendeingivande sätt har lotsat oss igenom en lyckad försäljning. Vi skulle utan tvekan nyttja hennes mäklartjänster igen om behovet dyker upp!"

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.