Julia Eldh

Profilbild för Julia Eldh
Säljarfavorit
Julia Eldh
4.9 / 5
(224 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
49 st
24 st
176 630 000 kr

Bakgrund

Julia Eldh jobbar på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och är registrerad mäklare sedan 2015-06-02. Julia har fått in 24 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan februari 2023. Julia har enligt vår statistik haft 33 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 122 030 000 kr.

Presentation

Jag har jobbat som fastighetsmäklare sedan 2015 och har erfarenhet av förmedling av såväl bostadsrätter samt villor.
Jag jobbar lokalt på Norra Älvstranden vilket gör att jag känner till området mycket väl med dess framtidsplaner samt prissättning. Att vara lokal på sin marknad leder till ett stort kontaktnät med kunder där flertalet av mina försäljningar görs.

Om du söker efter en trygg och förtroendegivande mäklare ska du komma till mig. Jag jobbar ständigt under högt tempo och drivs av att överträffa mina kunders förväntningar, därför lämnar jag aldrig något åt slumpen utan skapar istället det bästa möjliga utgångsläget för en lyckad försäljning. Jag är ständigt tillgänglig och strävar alltid efter bästa möjliga resultat.

Genom att anlita mig kan jag garantera er att ni får en driven mäklare som aldrig ger sig och alltid eftersträvar att skapa nya prisrekord!

Jag har en kandidatexamen inom fastighetsvetenskap från Malmö Högskola. Under mina år som fastighetsmäklare har jag bland annat sålt en av Göteborgs dyraste lägenheter och sålt i det prestigefulla nyproduktionsprojektet Karlatornet.

Utmärkelser: Högst försäljningsvärde helår 2021, Hisingen, Göteborg

Säljare om Julia.

05 apr 2024

"Vi är jättenöjda med Julia. Hon var lyhörd och hjälpte oss genom hela processen. Hon stämde av med oss inför och efter visningar, och höll oss uppdaterade hela tiden.
Vi kan verkligen rekommendera Julia som mäklare."
säljare på Verkmästaregatan 1

05 apr 2024

"Julia Eldh var otroligt professionell och engagerad i försäljningen av våran lägenhet. Hon visade stor kunskap och skicklighet genom hela processen och gjorde allt för att säkerställa en smidig och framgångsrik försäljning. Jag är väldigt nöjd med hennes arbete och skulle definitivt rekommendera ..."
"Julia Eldh var otroligt professionell och engagerad i försäljningen av våran lägenhet. Hon visade stor kunskap och skicklighet genom hela processen och gjorde allt för att säkerställa en smidig och framgångsrik försäljning. Jag är väldigt nöjd med hennes arbete och skulle definitivt rekommendera henne till andra som söker en pålitlig mäklare."
Läs mer
säljare på Inägogatan 21F

05 mar 2024

"Julia är en toppenmäklare! Hon känner området väl, är alltid lätt att få tag på och engagerar sig helt i oss som säljare."
säljare på Stenbocksgatan 9

28 feb 2024

"Julia är verkligen grym. Engagerad Tydligt i det hon gör Rekommenderar Julia 200procent. "
säljare på Ångaren Indias gata 4

28 feb 2024

"Julia hjälpte mig att sälja en lägenhet på Lindholmen i Göteborg. Trots en mättad och tuff marknad i Lindholmen gjorde Julia ett bra jobb med att anpassa strategi över tid och att hålla mig som kund uppdaterad. Med en härlig personlighet, bra lokalkännedom och professionell inställning kan jag ba..."
"Julia hjälpte mig att sälja en lägenhet på Lindholmen i Göteborg. Trots en mättad och tuff marknad i Lindholmen gjorde Julia ett bra jobb med att anpassa strategi över tid och att hålla mig som kund uppdaterad. Med en härlig personlighet, bra lokalkännedom och professionell inställning kan jag bara ge Julia mitt bästa omdöme och varmt rekommendera henne för dig som ska sälja på Älvstranden/Lindholmen. "
Läs mer
säljare på Götaverksgatan 31

27 feb 2024

"Bästa mäklaren helt enkelt!"
säljare på Virvelvindsgatan 26

23 feb 2024

"Vi har både köpt och sålt bostad med Julia och vi har känt oss mycket trygga på båda sidor. Julia är lyhörd, engagerad och förtroendeingivande.
Julia har genomfört försäljningen av vår bostad med stor professionalism och hög tillgänglighet.
Vi rekommenderar varmt att anlita Julia!"
"Vi har både köpt och sålt bostad med Julia och vi har känt oss mycket trygga på båda sidor. Julia är lyhörd, engagerad och förtroendeingivande.
Julia har genomfört försäljningen av vår bostad med stor professionalism och hög tillgänglighet.
Vi rekommenderar varmt att anlita Julia!"
Läs mer
säljare på Astris gata 70

02 feb 2024

"Det som inte fungerade i annonsen var att jag kunde inte se alla bilder. Jag provade på flera datorer, på vissa kunde jag se bilderna, men på de flesta såg jag bara en "dummybild". Det var ungefär som att det skulle vara en bild men det verkade som att det länkade till fel ställe och då dyker det..."
"Det som inte fungerade i annonsen var att jag kunde inte se alla bilder. Jag provade på flera datorer, på vissa kunde jag se bilderna, men på de flesta såg jag bara en "dummybild". Det var ungefär som att det skulle vara en bild men det verkade som att det länkade till fel ställe och då dyker det upp en "dummybild" istället."
Läs mer
säljare på Lindholmshamnen 21

01 feb 2024

"Julia är en toppenmäklare! Erfaren och professionell. Hon är väldigt lugn,trygg och trevlig. Strukturerad, påläst och korrekt! Höll mig väl uppdaterad under hela försäljningsprocessen. Kan verkligen rekommendera henne som mäklare på Norra Älvstranden, hon har mycket god lokalkännedom "
"Julia är en toppenmäklare! Erfaren och professionell. Hon är väldigt lugn,trygg och trevlig. Strukturerad, påläst och korrekt! Höll mig väl uppdaterad under hela försäljningsprocessen. Kan verkligen rekommendera henne som mäklare på Norra Älvstranden, hon har mycket god lokalkännedom "
Läs mer
säljare på Sannegårdsgatan 30

30 jan 2024

"Julia är väldigt kompetent och serviceinriktad i sitt arbete och tar sig tid att lyssna på kunden. Jag kan rekommendera Julia till andra som behöver sälja sin bostad."
säljare på Lindholmsallén 51

16 jan 2024

"Jag var väldigt nöjd med Julia, till skillnad från andra mäklare jag tidigare varit i kontakt med var hon tydlig från start och även återkopplade regelbundet. Samtidigt som Julia gjorde ett exemplariskt jobb där hon hämtade bästa möjliga pris! "
säljare på Lodjursstråket 1

11 jan 2024

"Rekommenderar verkligen Julia. Julia är genuin och närvarande i samtal och kontakter vilket är uppskattat både som säljare och köpare."
säljare på Bratteråsgatan 54

11 jan 2024

"Jag arbetat med Julia vid flera tillfällen. Hon visar alltid upp sitt professionalism och är väl förtrogen med marknaden. Julia ger mig användbar information om framstegen och håller mig uppdaterad. Under hela vår samarbete har jag alltid haft förtroende för henne, och hon förhandlar alltid fram ..."
"Jag arbetat med Julia vid flera tillfällen. Hon visar alltid upp sitt professionalism och är väl förtrogen med marknaden. Julia ger mig användbar information om framstegen och håller mig uppdaterad. Under hela vår samarbete har jag alltid haft förtroende för henne, och hon förhandlar alltid fram affärer till fördelaktiga priser.
Jag skulle absolut rekommendera Julia.
I have cooperated with Julia several times, she consistently demonstrates her professionalism and familiarity with the market, providing me with useful information about the progress and keeping me updated.
Throughout our collaborations, I have always trusted her, and she consistently negotiates deals at favorable prices. I would definitely recommend Julia.
"
Läs mer
säljare på Lindholmshamnen 13

21 nov 2023

"Dessa tuffa tider att sälja en bostad.
Men Julia gav aldrig upp och var alltid rimlig och ärlig.
Rekommenderar denna mäklare till alla!!"
säljare på Bratteråsgatan 30B

14 nov 2023

"Snäll, tillmötesgående och informativ. Väldigt bra!"
säljare på Astris gata 90

29 okt 2023

"Vi kan verkligen rekommendera Julia vid val av mäklare! Hon är ambitiös, lyhörd och genomförde sitt arbete med struktur och gav oss kontinuerlig återkoppling genom hela processen. "
säljare på Monsungatan 98

13 okt 2023

"Julia var otroligt angagerad hela tiden, kämpade verkligen för att hjälpa mig med försäljningen. Rekommenderar henne 100% "
säljare på Lodjursstråket 1

25 sep 2023

"Julia är en riktig toppenmäklare som man snabbt tycker om och litar på. Hon är lyhörd, engagerad och höll oss som säljare uppdaterade under hela processen. Vi kände oss väldigt trygga med Julia och kan utan tvekan rekommendera henne! "
säljare på Norra Skeppspromenaden 14

12 sep 2023

"Vi har träffat Julia både som köpare, och säljare vid olika tillfällen. Och vi anser henne vara den bästa och mest kompetenta mäklare vi någonsin träffat.
Som köpare lyssnade Julia in våra preferenser, och gjorde sitt yttersta för att matcha oss med rätt bostad. Om vi hade feedback efter en visn..."
"Vi har träffat Julia både som köpare, och säljare vid olika tillfällen. Och vi anser henne vara den bästa och mest kompetenta mäklare vi någonsin träffat.
Som köpare lyssnade Julia in våra preferenser, och gjorde sitt yttersta för att matcha oss med rätt bostad. Om vi hade feedback efter en visning på något som inte kändes rätt, var hon lyhörd och tog med sig det inför framtida förslag. Olikt många andra mäklare kändes hon personlig och lyhörd, med fokus på att du som köpare skall hitta rätt bostad och bli nöjd.
Nu senast hade vi även glädjen att få sälja vår bostad med Julia. I den svåra bostadsmarknanden som varit 2023, har vi träffat många mäklare och försökt bilda oss en uppfattning av vad som var rätt matchning för oss. Vi prövade rentav att arbeta med annan mäklare då Julia inte var tillgänglig i början av vår process. Men efter att inte ha kommit någon vart på 6 månader i säljprocessen så bestämde vi oss för att byta mäklare och kom då i kontakt med Julia.
Hennes lugn, trevliga bemötande, höga energi, täta återkoppling, och slutligen stora kompetens kring försäljning av bostäder i vårt område, var en stor förändring från vad vi upplevt tidigare från andra mäklare.
På 1 vecka (!) hade Julia hittat 3 köpare som var intresserade av just vår bostad. Efter 2 veckor hade vi sålt lägenheten - till en köpare som var överlycklig att han hade kommit i kontakt med just vår bostad via Julia.
Vi rekommenderar verkligen Julia helhjärtat!
Om du skall köpa eller sälja bostad, blir vårt råd att spara dig lite tid och kontakta Julia direkt :)"
Läs mer
säljare på Norra Skeppspromenaden 9

07 aug 2023

"Rekommenderas varmt!"
säljare på Stenbocksgatan 9

03 aug 2023

"Julia är en otroligt duktig och kompetent mäklare med god kunskap om marknaden och området. Hon är professionell, trevlig, kommunikativ och alltid tillgänglig. "
säljare på Miragatan 1

03 aug 2023

"Rekommenderar varmt Julia! Lyhörd, engagerad, målinriktad, trevlig!"
säljare på Götaverksgatan 20

26 jul 2023

"Kompetent
Förtroendegivande
Lyhörd
Extremt snabb på att svara, även under sin semester
Skulle absolut anlita Julia vid en ny försäljning
"
säljare på Förmansgatan 3A

13 jul 2023

"Julia Eldh är en fantastiskt bra mäklare och människa att samarbeta med. Hon är lyhörd och har en stor portion humor också. Yrkesmässigt är hon proaktiv och ser möjligheter och lösningar.
Hon får min oreserverade rekommendation!"
säljare på Barken Storegrunds gata 3

12 jul 2023

"Julia hanterade kommunikation felfritt, trots obekväma tider.
Hon möjliggjorde en smidig process från värdering ända fram till kontraktskrivning.
Hon har även varit en värdefull medpart för att diskutera strategin och bidragit med mycket god marknadsinsikt. "
"Julia hanterade kommunikation felfritt, trots obekväma tider.
Hon möjliggjorde en smidig process från värdering ända fram till kontraktskrivning.
Hon har även varit en värdefull medpart för att diskutera strategin och bidragit med mycket god marknadsinsikt. "
Läs mer
säljare på Ångaren Indias gata 6

28 jun 2023

"Julia var helt fantastisk! Lysande service, imponerande hur snabbt och smidigt det gick! Julia är verkligen en pärla!! "
säljare på Ostindiefararen 37

14 jun 2023

"Engagerad, trevlig och lyhörd mäklare. Julia hjälpte oss i en sån trög marknad och håll oss uppdaterade under hela processen, Kan varmt rekommendera Julia."
säljare på Ångaren Ernas gata 6

29 maj 2023

"Julia is the best choice if you are going to sell your apartment in the best possible way. She was by far way better than any other broker I have ever worked with. She was literally like your best friend who would listen to your situation, understand you and does her best to help you. She was alw..."
"Julia is the best choice if you are going to sell your apartment in the best possible way. She was by far way better than any other broker I have ever worked with. She was literally like your best friend who would listen to your situation, understand you and does her best to help you. She was always available in time, continuously giving updates, suggesting solutions and helping with questions and issues which was not even her responsibility to help with. She is absolutely the best and I strongly recommend her."
Läs mer
säljare på Bratteråsgatan 30A

27 maj 2023

"Mycket ärlig och erfaren mäklare. Hon var hela tiden på hugget att sälja bostaden. "
säljare på Lindholmshamnen 32

22 apr 2023

"Julia är verkligen en toppenmäklare! Vi är supernöjda! Hon är mycket kunnig, engagerad, svarade snabbt på alla frågor vi hade och gav oss ovärderlig input genom hela processen. Vi köpte vårt nya boende och sålde vårt nuvarande boende inom loppet av en vecka tack vare Julia! Dessutom till ett myck..."
"Julia är verkligen en toppenmäklare! Vi är supernöjda! Hon är mycket kunnig, engagerad, svarade snabbt på alla frågor vi hade och gav oss ovärderlig input genom hela processen. Vi köpte vårt nya boende och sålde vårt nuvarande boende inom loppet av en vecka tack vare Julia! Dessutom till ett mycket bra pris :) Ni kan inte hitta en bättre mäklare!"
Läs mer
säljare på Ångaren Ediths gata 11

19 apr 2023

"Julia var tydlig i sin kommunikation och höll oss alltid uppdaterade. Gav oss bra råd och var alltid tillgänglig om man kände sig osäker på något! "
säljare på Bratteråsgatan 62

13 mar 2023

"Supernöjda med Julia! Andra gången vi valde henne och skulle göra det hundra ggr om igen. Lyhörd och kunnig! Uppdaterar ofta och svarar på varenda minsta fråga. "
säljare på Fritiof Anderssons gata 5

09 mar 2023

"Vi har på 3 år sålt 2 lägenheter i samma område. Första försäljningen gjorde vi med en annan mäklare (som var en typisk mäklare, stressig och hög energinivå). Inför vår andra försäljning bokade vi besök med flera mäklare och Julia var den första vi träffade. Vi trivdes direkt med henne och avboka..."
"Vi har på 3 år sålt 2 lägenheter i samma område. Första försäljningen gjorde vi med en annan mäklare (som var en typisk mäklare, stressig och hög energinivå). Inför vår andra försäljning bokade vi besök med flera mäklare och Julia var den första vi träffade. Vi trivdes direkt med henne och avbokade alla andra mäklarbesök. Vi valde Julia för hon är en mycket erfaren mäklare och säljer väldigt mycket inom vårt område. Trots detta är hon tillgänglig och aldrig stressig. Hon utstrålar professionalism och lugn vilket är guld värt i en bostadsaffär när mycket står på spel. Hon är alltid påläst och har stenkoll på detaljerna. Värderingarna hon gjorde på vår bostad stämde bra överens med slutligt försäljningspris. Trots att vi sålde i en försiktig marknad (mars 2023) så behövde vi bara ha en visning och sålde den två dagar senare för +100 000 kr över utgångspris efter budgivning. Rekommenderar Julia alla dagar i veckan! Bästa mäklaren vi någonsin kommit i kontakt med. "
Läs mer
säljare på Norra Skeppspromenaden 13

08 feb 2023

"Jättetrevlig,
Skulle anlita henne igen"
säljare på Astris gata 76

05 dec 2022

"Julia var alltid tillgänglig för ev. frågor."
säljare på Plockerotegatan 99

25 okt 2022

"Julia har sålt två mina bostäder.
Hon är en kunnig och kompetent mäklare med trevlig personlighet
och positiv energi!
Jag rekommenderar Julia varmt. "
säljare på Fritiof Anderssons gata 11

28 sep 2022

"Vi är jättenöjda med Julias insats i en tid då det var lite svårare på bostadsmarknaden. Julia är professionell, driven och ger ständiga uppdateringar. Man behövde aldrig kontakta henne själv utan hon var mycket närvarande och återkopplade så fort något skett i samband med bostaden. Hon är även l..."
"Vi är jättenöjda med Julias insats i en tid då det var lite svårare på bostadsmarknaden. Julia är professionell, driven och ger ständiga uppdateringar. Man behövde aldrig kontakta henne själv utan hon var mycket närvarande och återkopplade så fort något skett i samband med bostaden. Hon är även lugn och strategisk vilket vi uppskattade väldigt mycket. Vi hade totalt 7 visningar och varje gång var hon lika engagerad där det sedan slutade med en försäljning av bostaden. Superbra jobbat! "
Läs mer
säljare på Bratteråsbacken 35

07 maj 2022

"Julia du är saklig, ärlig, förtoendegivande och en mycket ambitiös mäklare. Bakom din framgång ligger hårt arbete och engagemang, vilket i vårt tycke gör dig till områdets bästa mäklare. Vi är mycket nöjda att vi valde just dig."
säljare på Lindholmsvägen 12

11 mar 2022

"Vi tycker Julia var professionell och lätt att diskutera med. Totalt sett är vi väldigt nöjda med det jobb hon gjorde och hur försäljning gick. "
säljare på Ångaren Ernas gata 1

13 feb 2022

"Kan varmt rekommendera Julia Eldh"
säljare på Miragatan 1

20 jan 2022

"Julia är en toppmäklare!
Oerhört kompetent, ödmjuk och serviceminded!
Rekommenderar henne 7 dagar i veckan !"
säljare på Badvädersgatan 5

09 dec 2021

"Fantastisk grym mäklare. Hjälpte oss att sälja våran bostad på Sannegårdshamnen. Kunde inte varit mer nöjd. Utan tvekan är hon den bästa mäklaren i området. Rekommenderas starkt! 10/10."
säljare på Sannegårdsgatan 28

02 sep 2021

"Vänligt och professionellt bemötande.
Lättillgänglig och snabb på att svara.
Tydlig och noggrann.
Rekommenderar henne varmt :)."
säljare på Götaverksgatan 26

25 aug 2021

"Vi är mycket nöjda och glada att vi hittade Julia! Vi kan varmt rekommendera henne, hon är driven, proffsig och ger det där lilla extra!"
säljare på Ceresplatsen 15

23 aug 2021

"Julia Eldh är en utmärkt och väldigt proffsig mäklare, som visar stor inlevelseförmåga. Hon tar sig an uppdraget med stor kunskap och engagemang. och försöker ordna det bästa åt kunden. Jag har aldrig haft en så bra mäklare tidigare, Julia är lyhörd, flexibel, arbetar snabbt och ordnar allt till ..."
"Julia Eldh är en utmärkt och väldigt proffsig mäklare, som visar stor inlevelseförmåga. Hon tar sig an uppdraget med stor kunskap och engagemang. och försöker ordna det bästa åt kunden. Jag har aldrig haft en så bra mäklare tidigare, Julia är lyhörd, flexibel, arbetar snabbt och ordnar allt till största belåtenhet och är fantastiskt trevlig som person. Rekommenderar henne starkt."
Läs mer
säljare på Ångaren Ernas gata 4

17 aug 2021

"Julia har gjort ett jättebra jobb för oss, lugnt och proffesionellt.
Rekommenderar henne varmt."
säljare på Ångaren Ernas gata 2

16 aug 2021

"Professionell och passionerad, Julia känner till området ganska bra, försäljningsframstegen gick snabbt och hanterade ett ganska bra pris, rekommenderar absolut!"
säljare på Miraallén 2

25 jul 2021

"Julia är en mäklare som både är lyhörd och målinriktad. Det gör att man får vad hon lovar."
säljare på Östra Eriksbergsgatan 73

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
33

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
24
Försäljningar
33
Försäljningsvärde
122 030 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
209 av 216 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
209 av 210 säljare
Julia var tydlig och höll mig uppdaterad
221 av 221 säljare

Hur enkelt är det att förstå om den här mäklaren är relevant?

Väldigt svårt
Väldigt lätt

Julia på kartan.

409 tidigare bostäder
45 bostäder till salu
223 rekommendationer

45 bostäder till salu.

Bostäder

6 495 000 kr
3 rum, 85 m²
76 411 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
5 018 kr/mån
4 695 000 kr
3 rum, 90,1 m²
52 166 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
5 622 kr/mån
9 800 000 kr
4 rum, 108,5 m²
90 740 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
6 544 kr/mån
3 195 000 kr
2 rum, 62,5 m²
51 532 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
4 353 kr/mån
3 995 000 kr
2 rum, 49 m²
81 530 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
3 817 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Bostäder

5 350 000 kr
Lägenhet Sannegårdshamnen
+ 55 000 kr
3 rum, 90 m²
Utropspris: 5 295 000 kr
3 250 000 kr
Lägenhet Eriksberg
2 rum, 55 m²
3 295 000 kr
Lägenhet Sannegårdshamnen
2 rum, 66 m²
Utropspris: 3 295 000 kr
4 510 000 kr
Lägenhet Eriksberg
-85 000 kr
3 rum, 86,9 m²
Utropspris: 4 595 000 kr
3 450 000 kr
Lägenhet Hisingen
-45 000 kr
3 rum, 67,5 m²
Utropspris: 3 495 000 kr

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.