Julia Eldh

Profilbild för Julia Eldh
Säljarfavorit
Julia Eldh
4.9 / 5
(203 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
52 st
18 st
175 680 000 kr

Bakgrund

Julia Eldh jobbar på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och är registrerad mäklare sedan 2015-06-02. Julia har fått in 18 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan februari 2023. Julia har enligt vår statistik haft 25 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 107 595 000 kr.

Presentation

Jag har jobbat som fastighetsmäklare sedan 2015 och har erfarenhet av förmedling av såväl bostadsrätter samt villor.
Jag jobbar lokalt på Norra Älvstranden vilket gör att jag känner till området mycket väl med dess framtidsplaner samt prissättning. Att vara lokal på sin marknad leder till ett stort kontaktnät med kunder där flertalet av mina försäljningar görs.

Om du söker efter en trygg och förtroendegivande mäklare ska du komma till mig. Jag jobbar ständigt under högt tempo och drivs av att överträffa mina kunders förväntningar, därför lämnar jag aldrig något åt slumpen utan skapar istället det bästa möjliga utgångsläget för en lyckad försäljning. Jag är ständigt tillgänglig och strävar alltid efter bästa möjliga resultat.

Genom att anlita mig kan jag garantera er att ni får en driven mäklare som aldrig ger sig och alltid eftersträvar att skapa nya prisrekord!

Jag har en kandidatexamen inom fastighetsvetenskap från Malmö Högskola. Under mina år som fastighetsmäklare har jag bland annat sålt en av Göteborgs dyraste lägenheter och sålt i det prestigefulla nyproduktionsprojektet Karlatornet.

Utmärkelser: Högst försäljningsvärde helår 2021, Hisingen, Göteborg

Säljare om Julia.

21 nov 2023

"Dessa tuffa tider att sälja en bostad.
Men Julia gav aldrig upp och var alltid rimlig och ärlig.
Rekommenderar denna mäklare till alla!!"
säljare på Bratteråsgatan 30B

14 nov 2023

"Snäll, tillmötesgående och informativ. Väldigt bra!"
säljare på Astris gata 90

29 okt 2023

"Vi kan verkligen rekommendera Julia vid val av mäklare! Hon är ambitiös, lyhörd och genomförde sitt arbete med struktur och gav oss kontinuerlig återkoppling genom hela processen. "
säljare på Monsungatan 98

13 okt 2023

"Julia var otroligt angagerad hela tiden, kämpade verkligen för att hjälpa mig med försäljningen. Rekommenderar henne 100% "
säljare på Lodjursstråket 1

25 sep 2023

"Julia är en riktig toppenmäklare som man snabbt tycker om och litar på. Hon är lyhörd, engagerad och höll oss som säljare uppdaterade under hela processen. Vi kände oss väldigt trygga med Julia och kan utan tvekan rekommendera henne! "
säljare på Norra Skeppspromenaden 14

12 sep 2023

"Vi har träffat Julia både som köpare, och säljare vid olika tillfällen. Och vi anser henne vara den bästa och mest kompetenta mäklare vi någonsin träffat.
Som köpare lyssnade Julia in våra preferenser, och gjorde sitt yttersta för att matcha oss med rätt bostad. Om vi hade feedback efter en visn..."
"Vi har träffat Julia både som köpare, och säljare vid olika tillfällen. Och vi anser henne vara den bästa och mest kompetenta mäklare vi någonsin träffat.
Som köpare lyssnade Julia in våra preferenser, och gjorde sitt yttersta för att matcha oss med rätt bostad. Om vi hade feedback efter en visning på något som inte kändes rätt, var hon lyhörd och tog med sig det inför framtida förslag. Olikt många andra mäklare kändes hon personlig och lyhörd, med fokus på att du som köpare skall hitta rätt bostad och bli nöjd.
Nu senast hade vi även glädjen att få sälja vår bostad med Julia. I den svåra bostadsmarknanden som varit 2023, har vi träffat många mäklare och försökt bilda oss en uppfattning av vad som var rätt matchning för oss. Vi prövade rentav att arbeta med annan mäklare då Julia inte var tillgänglig i början av vår process. Men efter att inte ha kommit någon vart på 6 månader i säljprocessen så bestämde vi oss för att byta mäklare och kom då i kontakt med Julia.
Hennes lugn, trevliga bemötande, höga energi, täta återkoppling, och slutligen stora kompetens kring försäljning av bostäder i vårt område, var en stor förändring från vad vi upplevt tidigare från andra mäklare.
På 1 vecka (!) hade Julia hittat 3 köpare som var intresserade av just vår bostad. Efter 2 veckor hade vi sålt lägenheten - till en köpare som var överlycklig att han hade kommit i kontakt med just vår bostad via Julia.
Vi rekommenderar verkligen Julia helhjärtat!
Om du skall köpa eller sälja bostad, blir vårt råd att spara dig lite tid och kontakta Julia direkt :)"
Läs mer
säljare på Norra Skeppspromenaden 9

07 aug 2023

"Rekommenderas varmt!"
säljare på Stenbocksgatan 9

03 aug 2023

"Julia är en otroligt duktig och kompetent mäklare med god kunskap om marknaden och området. Hon är professionell, trevlig, kommunikativ och alltid tillgänglig. "
säljare på Miragatan 1

03 aug 2023

"Rekommenderar varmt Julia! Lyhörd, engagerad, målinriktad, trevlig!"
säljare på Götaverksgatan 20

26 jul 2023

"Kompetent
Förtroendegivande
Lyhörd
Extremt snabb på att svara, även under sin semester
Skulle absolut anlita Julia vid en ny försäljning
"
säljare på Förmansgatan 3A

13 jul 2023

"Julia Eldh är en fantastiskt bra mäklare och människa att samarbeta med. Hon är lyhörd och har en stor portion humor också. Yrkesmässigt är hon proaktiv och ser möjligheter och lösningar.
Hon får min oreserverade rekommendation!"
säljare på Barken Storegrunds gata 3

12 jul 2023

"Julia hanterade kommunikation felfritt, trots obekväma tider.
Hon möjliggjorde en smidig process från värdering ända fram till kontraktskrivning.
Hon har även varit en värdefull medpart för att diskutera strategin och bidragit med mycket god marknadsinsikt. "
"Julia hanterade kommunikation felfritt, trots obekväma tider.
Hon möjliggjorde en smidig process från värdering ända fram till kontraktskrivning.
Hon har även varit en värdefull medpart för att diskutera strategin och bidragit med mycket god marknadsinsikt. "
Läs mer
säljare på Ångaren Indias gata 6

28 jun 2023

"Julia var helt fantastisk! Lysande service, imponerande hur snabbt och smidigt det gick! Julia är verkligen en pärla!! "
säljare på Ostindiefararen 37

14 jun 2023

"Engagerad, trevlig och lyhörd mäklare. Julia hjälpte oss i en sån trög marknad och håll oss uppdaterade under hela processen, Kan varmt rekommendera Julia."
säljare på Ångaren Ernas gata 6

29 maj 2023

"Julia is the best choice if you are going to sell your apartment in the best possible way. She was by far way better than any other broker I have ever worked with. She was literally like your best friend who would listen to your situation, understand you and does her best to help you. She was alw..."
"Julia is the best choice if you are going to sell your apartment in the best possible way. She was by far way better than any other broker I have ever worked with. She was literally like your best friend who would listen to your situation, understand you and does her best to help you. She was always available in time, continuously giving updates, suggesting solutions and helping with questions and issues which was not even her responsibility to help with. She is absolutely the best and I strongly recommend her."
Läs mer
säljare på Bratteråsgatan 30A

27 maj 2023

"Mycket ärlig och erfaren mäklare. Hon var hela tiden på hugget att sälja bostaden. "
säljare på Lindholmshamnen 32

22 apr 2023

"Julia är verkligen en toppenmäklare! Vi är supernöjda! Hon är mycket kunnig, engagerad, svarade snabbt på alla frågor vi hade och gav oss ovärderlig input genom hela processen. Vi köpte vårt nya boende och sålde vårt nuvarande boende inom loppet av en vecka tack vare Julia! Dessutom till ett myck..."
"Julia är verkligen en toppenmäklare! Vi är supernöjda! Hon är mycket kunnig, engagerad, svarade snabbt på alla frågor vi hade och gav oss ovärderlig input genom hela processen. Vi köpte vårt nya boende och sålde vårt nuvarande boende inom loppet av en vecka tack vare Julia! Dessutom till ett mycket bra pris :) Ni kan inte hitta en bättre mäklare!"
Läs mer
säljare på Ångaren Ediths gata 11

19 apr 2023

"Julia var tydlig i sin kommunikation och höll oss alltid uppdaterade. Gav oss bra råd och var alltid tillgänglig om man kände sig osäker på något! "
säljare på Bratteråsgatan 62

13 mar 2023

"Supernöjda med Julia! Andra gången vi valde henne och skulle göra det hundra ggr om igen. Lyhörd och kunnig! Uppdaterar ofta och svarar på varenda minsta fråga. "
säljare på Fritiof Anderssons gata 5

09 mar 2023

"Vi har på 3 år sålt 2 lägenheter i samma område. Första försäljningen gjorde vi med en annan mäklare (som var en typisk mäklare, stressig och hög energinivå). Inför vår andra försäljning bokade vi besök med flera mäklare och Julia var den första vi träffade. Vi trivdes direkt med henne och avboka..."
"Vi har på 3 år sålt 2 lägenheter i samma område. Första försäljningen gjorde vi med en annan mäklare (som var en typisk mäklare, stressig och hög energinivå). Inför vår andra försäljning bokade vi besök med flera mäklare och Julia var den första vi träffade. Vi trivdes direkt med henne och avbokade alla andra mäklarbesök. Vi valde Julia för hon är en mycket erfaren mäklare och säljer väldigt mycket inom vårt område. Trots detta är hon tillgänglig och aldrig stressig. Hon utstrålar professionalism och lugn vilket är guld värt i en bostadsaffär när mycket står på spel. Hon är alltid påläst och har stenkoll på detaljerna. Värderingarna hon gjorde på vår bostad stämde bra överens med slutligt försäljningspris. Trots att vi sålde i en försiktig marknad (mars 2023) så behövde vi bara ha en visning och sålde den två dagar senare för +100 000 kr över utgångspris efter budgivning. Rekommenderar Julia alla dagar i veckan! Bästa mäklaren vi någonsin kommit i kontakt med. "
Läs mer
säljare på Norra Skeppspromenaden 13

08 feb 2023

"Jättetrevlig,
Skulle anlita henne igen"
säljare på Astris gata 76

05 dec 2022

"Julia var alltid tillgänglig för ev. frågor."
säljare på Plockerotegatan 99

25 okt 2022

"Julia har sålt två mina bostäder.
Hon är en kunnig och kompetent mäklare med trevlig personlighet
och positiv energi!
Jag rekommenderar Julia varmt. "
säljare på Fritiof Anderssons gata 11

28 sep 2022

"Vi är jättenöjda med Julias insats i en tid då det var lite svårare på bostadsmarknaden. Julia är professionell, driven och ger ständiga uppdateringar. Man behövde aldrig kontakta henne själv utan hon var mycket närvarande och återkopplade så fort något skett i samband med bostaden. Hon är även l..."
"Vi är jättenöjda med Julias insats i en tid då det var lite svårare på bostadsmarknaden. Julia är professionell, driven och ger ständiga uppdateringar. Man behövde aldrig kontakta henne själv utan hon var mycket närvarande och återkopplade så fort något skett i samband med bostaden. Hon är även lugn och strategisk vilket vi uppskattade väldigt mycket. Vi hade totalt 7 visningar och varje gång var hon lika engagerad där det sedan slutade med en försäljning av bostaden. Superbra jobbat! "
Läs mer
säljare på Bratteråsbacken 35

07 maj 2022

"Julia du är saklig, ärlig, förtoendegivande och en mycket ambitiös mäklare. Bakom din framgång ligger hårt arbete och engagemang, vilket i vårt tycke gör dig till områdets bästa mäklare. Vi är mycket nöjda att vi valde just dig."
säljare på Lindholmsvägen 12

11 mar 2022

"Vi tycker Julia var professionell och lätt att diskutera med. Totalt sett är vi väldigt nöjda med det jobb hon gjorde och hur försäljning gick. "
säljare på Ångaren Ernas gata 1

13 feb 2022

"Kan varmt rekommendera Julia Eldh"
säljare på Miragatan 1

20 jan 2022

"Julia är en toppmäklare!
Oerhört kompetent, ödmjuk och serviceminded!
Rekommenderar henne 7 dagar i veckan !"
säljare på Badvädersgatan 5

09 dec 2021

"Fantastisk grym mäklare. Hjälpte oss att sälja våran bostad på Sannegårdshamnen. Kunde inte varit mer nöjd. Utan tvekan är hon den bästa mäklaren i området. Rekommenderas starkt! 10/10."
säljare på Sannegårdsgatan 28

02 sep 2021

"Vänligt och professionellt bemötande.
Lättillgänglig och snabb på att svara.
Tydlig och noggrann.
Rekommenderar henne varmt :)."
säljare på Götaverksgatan 26

25 aug 2021

"Vi är mycket nöjda och glada att vi hittade Julia! Vi kan varmt rekommendera henne, hon är driven, proffsig och ger det där lilla extra!"
säljare på Ceresplatsen 15

23 aug 2021

"Julia Eldh är en utmärkt och väldigt proffsig mäklare, som visar stor inlevelseförmåga. Hon tar sig an uppdraget med stor kunskap och engagemang. och försöker ordna det bästa åt kunden. Jag har aldrig haft en så bra mäklare tidigare, Julia är lyhörd, flexibel, arbetar snabbt och ordnar allt till ..."
"Julia Eldh är en utmärkt och väldigt proffsig mäklare, som visar stor inlevelseförmåga. Hon tar sig an uppdraget med stor kunskap och engagemang. och försöker ordna det bästa åt kunden. Jag har aldrig haft en så bra mäklare tidigare, Julia är lyhörd, flexibel, arbetar snabbt och ordnar allt till största belåtenhet och är fantastiskt trevlig som person. Rekommenderar henne starkt."
Läs mer
säljare på Ångaren Ernas gata 4

17 aug 2021

"Julia har gjort ett jättebra jobb för oss, lugnt och proffesionellt.
Rekommenderar henne varmt."
säljare på Ångaren Ernas gata 2

16 aug 2021

"Professionell och passionerad, Julia känner till området ganska bra, försäljningsframstegen gick snabbt och hanterade ett ganska bra pris, rekommenderar absolut!"
säljare på Miraallén 2

25 jul 2021

"Julia är en mäklare som både är lyhörd och målinriktad. Det gör att man får vad hon lovar."
säljare på Östra Eriksbergsgatan 73

06 jul 2021

"Fantastisk Mäklare. Nummer 1 i Göteborg utan tvekan. Har man säljtankar och vill få till en bra, trygg och säker affär så hänvisar jag alla göteborgbor att kontakta Julia. Har haft henne som mäklare vid ett flertal tillfällen och hon har överraskat och imponerat på mig varenda gång! TOPPMÄKLARE!!!!"
"Fantastisk Mäklare. Nummer 1 i Göteborg utan tvekan. Har man säljtankar och vill få till en bra, trygg och säker affär så hänvisar jag alla göteborgbor att kontakta Julia. Har haft henne som mäklare vid ett flertal tillfällen och hon har överraskat och imponerat på mig varenda gång! TOPPMÄKLARE!!!!"
Läs mer
säljare på Ångaren Indias gata 6

30 jun 2021

"Alldeles utmärkt service, ska anlita henne i framtiden! Hon överskred våra förväntningar!"
säljare på Ångaren Ediths gata 5

30 jun 2021

"Affären är inte avslutad än så omdömet skulle kunna förändras.
Annonsering gjordes inte eftersom vi blev kontaktade av en intresserad granne som vi kom överens om pris och genomförde affären med. Avslut och tillträde ska ske 1/10. "
säljare på Sagogången 1

29 jun 2021

"I would recommend Julia to be your broker if you are looking for the best one. She managed to sell my apartment within a super short period and I felt like I was in a good hand after I chose her as my broker. She gave me good advice about the selling price and plan to sell my apartment. She alway..."
"I would recommend Julia to be your broker if you are looking for the best one. She managed to sell my apartment within a super short period and I felt like I was in a good hand after I chose her as my broker. She gave me good advice about the selling price and plan to sell my apartment. She always fast with catching the potential buyer and she is super easy to be reach out. Overall I really satisfy with her effort and work. :)"
Läs mer
säljare på Barken Storegrunds gata 12

31 maj 2021

"Vi valde mellan flera mäklare där Julia gav oss bäst intryck genom att vara förtroendeingivande och seriös.
Under processen var Julia snabb med återkoppling och vi fick även bra hjälp i vårt sökande efter ny bostad. Julia hjälpte oss med att granska besiktningsprotokoll och var allmänt servicem..."
"Vi valde mellan flera mäklare där Julia gav oss bäst intryck genom att vara förtroendeingivande och seriös.
Under processen var Julia snabb med återkoppling och vi fick även bra hjälp i vårt sökande efter ny bostad. Julia hjälpte oss med att granska besiktningsprotokoll och var allmänt serviceminded.
Vi sålde vår bostad på förhand innan ordinarie visning till ett pris vi var nöjda med, även i denna process var Julia ett bra bollplank om vi skulle sälja på förhand eller invänta ordinarie visning.
Vi kan varmt rekommendera Julia som mäklare. "
Läs mer
säljare på Astris gata 68

26 maj 2021

"Mycket bra och trygg process. Vi är väldigt nöjda."
säljare på Barken Beatrices gata 28

20 maj 2021

"Julia Eldh är verkligen en helt fantastisk mäklare. Vi har köpt och sålt många bostäder och har samarbetat med många olika mäklare. Inför den här försäljningen av vår trea i Sannegårdshamnen så intervjuade vi ett flertal mäklare och redan från första kontakt till sista så ingöt Julia förtroende o..."
"Julia Eldh är verkligen en helt fantastisk mäklare. Vi har köpt och sålt många bostäder och har samarbetat med många olika mäklare. Inför den här försäljningen av vår trea i Sannegårdshamnen så intervjuade vi ett flertal mäklare och redan från första kontakt till sista så ingöt Julia förtroende och utstrålade professionalitet. Något vi verkligen uppskattar med Julia är att hon har under hela processen varit mycket positiv, flexibel, förutseende, snabbtänkt samt lyhörd för alla våra önskemål. Hon har kontinuerligt hållit oss uppdaterade om allt och återkopplat mycket snabbt om vi haft frågor. Julia besitter (enligt oss) de tre allra viktigaste egenskaperna som mäklare kan ha:
- Att hon är mån om både säljare och köpare och försöker få till en bra affär för båda parter
- Att hon arbetar lugnt och metodiskt och stressar inte någon av parterna in i affären
- Att hon är mycket kunnig och påläst på objektet och omgivningen
Vi kan inte annat än varmt rekommendera Julia. Hon har verkligen överträffat alla våra förväntningar."
Läs mer
säljare på Miraallén 2

22 apr 2021

"Julia var lugn och proffsig, flexibel och inlyssnande när jag hade åsikter och gjorde ett jättebra jobb!"
säljare på Arbetaregatan 16B

20 apr 2021

"Professionell, yrkeskunnig och trevlig kvinna "
säljare på Västra Stillestorpsgatan 13

12 apr 2021

"Julia hjälpte mig med Försäljningen av min lägenhet på Eriksberg. Hon är väldigt hjälpsam och flexibel, allt löstes väldigt smidigt och jag fick bra betalt för min lägenhet."
säljare på Bratteråsgatan 60

07 apr 2021

"Jag uppskattade mycket den regelbundna kontakten veckovis med uppdateringar kring försäljningsprocessen "
säljare på Östra Eriksbergsgatan 87

29 mar 2021

"Jag och min man är supernöjda att vi sålde vår lägenhet med Julia! Jag uppskattar också möjligheten att kunna bolla andra objekt med mäklaren efter försäljningen av vår bostad. Vi rekommenderar varmt Julia som mäklare! "
säljare på Barken Storegrunds gata 5

18 mar 2021

"Julia var transparent, målinriktad och engagerad! Med en god lokalkännedom kunde lägenheten säljas på förhand. Rekommenderar starkt! "
säljare på Ångaren Ernas gata 2

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
25

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
18
Försäljningar
25
Försäljningsvärde
107 595 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.8 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
188 av 195 säljare
Julia satte rätt förväntningar på slutpriset
178 av 199 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
189 av 190 säljare
Julia var tydlig och höll mig uppdaterad
200 av 200 säljare

Julia på kartan.

380 tidigare bostäder
42 bostäder till salu
202 rekommendationer

42 bostäder till salu.

Bostäder

3 rum, 90,1 m²
Lägenhet, Göteborg
5 622 kr/mån
5 295 000 kr
3 rum, 90 m²
58 833 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
4 740 kr/mån
4 895 000 kr
3 rum, 94,5 m²
52 074 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
5 249 kr/mån
4 795 000 kr
3 rum, 86,9 m²
55 755 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
5 029 kr/mån
3 rum, 61,8 m²
Lägenhet, Göteborg
3 601 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Bostäder

Slutpris saknas
Lägenhet Lindholmen
3 rum, 71 m²
Slutpris saknas
Lägenhet Lindholmen
2 rum, 51 m²
Utropspris: 3 295 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Sannegårdshamnen
2 rum, 55 m²
Utropspris: 4 495 000 kr
2 600 000 kr
Lägenhet Eriksberg
-95 000 kr
2 rum, 65,3 m²
Utropspris: 2 695 000 kr
3 200 000 kr
Lägenhet Eriksberg
-295 000 kr
2 rum, 54 m²
Utropspris: 3 495 000 kr

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.