Julia Bernfjord

Profilbild för Julia Bernfjord
Säljarfavorit
Julia Bernfjord
4.9 / 5
(67 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
33 st
17 st
75 545 000 kr

Bakgrund

Julia Bernfjord jobbar på Bjurfors och är registrerad mäklare sedan 2020-06-22. Julia har fått in 17 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan november 2020. Julia har enligt vår statistik haft 23 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och villor och motsvarar ett värde på 70 800 000 kr.

Presentation

Julia har jobbat på Bjurfors sedan 2018 och är specialiserad på bostadsrätter på Hisingen. Genom att se varje affär som unik med kunden i fokus gör Julia allt för att du ska känna dig trygg genom hela försäljningsprocessen. Med sitt stora engagemang och Bjurfors starka varumärke i ryggen hjälper Julia sina kunder med deras livs kanske största affär med strävan efter att alltid överträffa deras förväntningar.

Mäklarbyrå


Säljare om Julia.

21 sep 2022

"Eftersom väldigt svåra och osäkra tider just nu har jag helt valt att lita på mäklarens råd och fick dem förklarade för mig, varför vi valde att gå ut lågt etc och Lgh såldes för lägre pris än jag köpte den, men det var jag förberedd på."
säljare på Långströmsgatan 26

19 sep 2022

"Trevlig, saklig och lättillgänglig. Återkom alltid och hade svar på de frågor och funderingar vi hade."
säljare på Sandrevelsvägen 13

19 sep 2022

"Julia är en toppenbra mäklare som håller en informerad och trygg genom hela processen, alltid tydlig och rak. Rekommenderas starkt!"
säljare på Gröna Annas gata 17

19 sep 2022

"Julia var väldigt professionell med stenkoll på området. Hon var hjälpsam och vi kunde lita på henne fullt ut."
säljare på Russvägen 29

06 sep 2022

"Bra jobb under tuffa tider. Skönt att få sålt obejektet under utsatt tidsram."
säljare på Lillekärr Södra 202

24 aug 2022

"Vi ger Julia hösta betyg. Lyhörd, kunnig och med mycket god kännedom om området. Snabb på att återkoppla och känslan att hon har kunden i fokus lyser starkt. Rekommenderar verkligen!"
säljare på Skovelvägen 7

01 jul 2022

"Förstående och lyhörd med stort fokus på kundens mål."
säljare på Janneliden 22

14 jun 2022

"Julia har varit otroligt professionell och tillmötesgående från vårt första besök tills vår bostad var såld. Alltid funnits till hands vid frågor och alltid visat stort intresse och engagemang.
Vi kan inte annat än lovorda Julia :D"
säljare på Skovelvägen 22

11 maj 2022

"Julia är en snabb, flexibel och professionell mäklare. Hon lyckades locka in flera extra intressenter till visningen, var lyhörd för våra önskemål och hela försäljningsprocessen flöt på utan problem.
Vi är mycket nöjda!"
säljare på Gröna Annas gata 3

10 maj 2022

"Vi har bara positiva erfarenheter av vårt samarbete med Julia Bernfjord. Glad, trevlig, kunnig, med båda fötterna på jorden. Vi kunde inte haft en bättre mäklare."
säljare på Rundbäcksgatan 11

25 apr 2022

"Snabbt och smärtfritt. :)"
säljare på Myntgatan 13A

25 mar 2022

"Vi är supernöjda med dig Julia, så tillgänglig för att svara på frågor och guida framåt. Så trevlig och kompetent och vilket tålamod! Tack för väl utfört arbete!"
säljare på Rambergsvägen 27B

01 mar 2022

"Vi kan rekommendera Julia starkt! Vi är väldigt nöjda med hennes kunskap och engagemang! "
säljare på Russvägen 3

22 feb 2022

"Vi ville ha en snabb och smidig affär och det fixade Julia galant. Vi är super nöjda med hela affären."
säljare på Svarvstensvägen 55

12 feb 2022

"Julia är en fantastisk mäklare, 10 av 10!
Trevlig och god kommunikation, bra strategi som ledde till en lyckad försäljning som vi är nöjda med. Skulle starkt rekommendera Julia till de som går i tankarna på att sälja sin bostad. "
säljare på Gullrisgatan 5B

21 jan 2022

"Julia är inte bara mycket proffsig utan också en väldigt trevlig människa.
Öppen och rak, inga konstigheter. Jag känner att jag kan lita på hennes bedömning. Hon är optimistisk och samtidigt realistisk på ett väldigt balanserat sätt."
säljare på Solhagagatan 48

21 jan 2022

"Julia var engagerad och hade mycket bra koll området och tidigare försäljningar och på vad som var ett möjligt slutpris. "
säljare på Russvägen 4

14 dec 2021

"Julia var verkligen en klippa under hela försäljningsprocessen. Återkopplade regelbundet om vad som var på gång och i vilken ordning saker behövde göras.
Lyhörd, driven och på riktigt intresserad är det som kännetecknar Julia främst enligt min mening.
Jag kunde inte valt en bättre mäklare och ..."
"Julia var verkligen en klippa under hela försäljningsprocessen. Återkopplade regelbundet om vad som var på gång och i vilken ordning saker behövde göras.
Lyhörd, driven och på riktigt intresserad är det som kännetecknar Julia främst enligt min mening.
Jag kunde inte valt en bättre mäklare och är supernöjd."
Läs mer
säljare på Arves Marias väg 16

25 nov 2021

"Jätte professionellt, ärlig, gick ur vägen för att anpassa mina behov som kund, super trevlig och söt tjej.. 10/10 Jag rekommenderar :)) "
säljare på Varmfrontsgatan 10

10 nov 2021

"Jag fick ett väldigt bra och proffsigt bemötande. Har efter detta pratat varmt om Bjurfors."
säljare på Glöstorpsvägen 12A

08 nov 2021

"Förtroendeingivande och trevlig. Inte överdriven i sitt sätt att prata utan en go tjej som gjorde ett bra jobb. Kan verkligen rekommendera Julia!"
säljare på Bruntebacken 10

05 nov 2021

"Julia var verkligen kanon på alla sätt, väldigt professionell i sitt arbete med god kommunikation till mig som säljare. Hade otroligt bra kännedom av området och med en härlig energi som fick mig att direkt vilja skriva på med henne."
säljare på Lillekärr Södra 164

27 okt 2021

"Jag kan varmt rekommendera Julia som mäklare. Hon är engagerad, driven och enkel att jobba med. Hela affären har flutit på smidigt. "
säljare på Hallegatan 13

19 sep 2021

"Julia är mycket lyhörd, kunnig och engagerad och vi fick genast ett starkt förtroende för henne. Kommunikationen har varit god och hon har varit ett fantastiskt stöd under hela försäljningsprocessen. Vi är mycket nöjda och kan varmt rekommendera henne!"
"Julia är mycket lyhörd, kunnig och engagerad och vi fick genast ett starkt förtroende för henne. Kommunikationen har varit god och hon har varit ett fantastiskt stöd under hela försäljningsprocessen. Vi är mycket nöjda och kan varmt rekommendera henne!"
Läs mer
säljare på Nolehultsvägen 7

26 aug 2021

"Jag fick en bra känsla och förtroende direkt för Julia . Hon skötte försäljningen galant och höll mig underrättad och stämde av hela vägen. Jag kan varmt rekommendera henne. Hon är glad , trevlig , lugn och professionell.️️️️️"
säljare på Arvesgärde 35

19 aug 2021

"Julia arbetar lugnt och metodiskt med god kommunikation till säljare hela vägen. Vi kan inte annat än rekommendera henne. "
säljare på Johannas väg 8

19 aug 2021

"Hon har varit trevlig och ärlig. Hon var kunnig och professionell i sitt jobb. "
säljare på Prilyckegatan 101C

08 jun 2021

"Fantastiskt bra, proffsig och härlig mäklare! Positiv, lyhörd och en mäklare som värnar om både säljare och köpare. Har bara positivt att säga om Julia och kan varmt rekommendera henne. "
säljare på Solventilsgatan 7

07 jun 2021

"Vi kunde inte vara mer nöjda med Julia! Vi har både köpt och sålt bostad genom henne och fått otroligt bra hjälp. Hon är kompetent, lyhörd, engagerad och levererar över förväntan. Kan stark rekommendera att anlita henne! "
säljare på Båtsman Lustigs gata 175

09 apr 2021

"Mycket lugn och förtroendeingivande genom hela processen."
säljare på Janneliden 20

01 mar 2021

"Julia är väldigt professionell, trygg och förtroendeingivande. Hon var ett bra stöd genom hela försäljningen. Jag kan varmt rekommendera Julia."
säljare på Brunnehagen 44

18 feb 2021

"Bästa mäklaren 2021 och tillsvidare."
säljare på Russvägen 15

13 feb 2021

"Mycket trevlig och proffsig. Jag är hel nöjd."
säljare på Ingebäckslyckan 48

21 jan 2021

"Mycket, mycket nöjd. Kunde inte vara mer nöjd!"
säljare på Bruntebacken 24

07 jan 2021

"Julia hade hela tiden en positiv energi och guidade oss genom vår första lägenhetsförsäljning. Hon svarade på alla frågor vi hade och vi kände oss hela tiden trygga i processen. Hon var snabb med att uppdatera oss om vad som hände, och var aktiv och kom med förslag och idéer på uppkomna situation..."
"Julia hade hela tiden en positiv energi och guidade oss genom vår första lägenhetsförsäljning. Hon svarade på alla frågor vi hade och vi kände oss hela tiden trygga i processen. Hon var snabb med att uppdatera oss om vad som hände, och var aktiv och kom med förslag och idéer på uppkomna situationer. "
Läs mer
säljare på Arvesgärde 14

15 nov 2020

"Julia gav ett gott intryck från första mötet. Hon är ambitiös, strukturerad och professionell.
Kan varmt rekommendera henne som mäklare."
säljare på Prilyckegatan 403

05 nov 2020

"Jag är nöjd med försäljning o tycker att Julia har gjort ett bra jobb."
säljare på Blåsvädersgatan 10

04 nov 2020

"Mycket duktig, pålitlig och påläst mäklare som jag definitivt kommer att rekommendera till andra som går i säljtankar. Vi är supernöjda med Julia och hennes otroliga engagemang."
säljare på Johannas väg 10

30 okt 2020

"Julia är trevlig, engagerad och proffsig! Hon var lyhörd för mina önskemål och vi hade ett gott samarbete genom min säljprocess."
säljare på Johannas väg 33

27 okt 2020

"Mycket trevlig, kompetent, driven och entusiastisk i roll som mäklare."
säljare på Lillekärr Södra 198

25 okt 2020

"Julia var bra, engagerad och socialt kompetent. Kanske lite stort fokus på snabba förhandsvisningar men det är nog mer mäklarfirmans vision."
säljare på Båtsman Lustigs gata 105

22 sep 2020

"Rekommenderar Julia, mycket social och lätt att prata med.
Hanterade förhandsbudgivningen utmärkt."
säljare på Sankt Jörgens väg 28C

15 sep 2020

"Vi kunde inte varit nöjdare, vi blev ständigt uppdaterade och fick svar fort när vi hade frågor och fick komma med önskemål. Vi hade bråttom med vår försäljning så allt gick otroligt fort och smidigt. "
säljare på Prilyckegatan 87

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
17
Villa
4
Radhus
2

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
17
Försäljningar
23
Försäljningsvärde
70 800 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
5.0 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
5.0 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
60 av 64 säljare
Julia satte rätt förväntningar på slutpriset
54 av 66 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
65 av 65 säljare
Julia var tydlig och höll mig uppdaterad
66 av 66 säljare

Julia på kartan.

97 tidigare bostäder
20 bostäder till salu
67 rekommendationer

20 bostäder till salu.

Bostäder

3 995 000 kr
4 rum, 96 m²
41 614 kr/m²
Villa, Göteborg
5 580 kr/mån
3 895 000 kr
4 rum, 96 m²
40 572 kr/m²
Villa, Göteborg
5 580 kr/mån
3 rum, 78,2 m²
Parhus, Göteborg
3 657 kr/mån
3 795 000 kr
4 rum, 101 m²
37 574 kr/m²
Kedjehus, Göteborg
5 390 kr/mån
2 195 000 kr
2,5 rum, 58,7 m²
37 844 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
4 065 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Bostäder

3 200 000 kr
Lägenhet Sankt Jörgen
-295 000 kr
4 rum, 95 m²
Utropspris: 3 495 000 kr
1 820 000 kr
Lägenhet Länsmansgården
-75 000 kr
3 rum, 93 m²
Utropspris: 1 895 000 kr
3 500 000 kr
Radhus Hisings Kärra
+ 5 000 kr
4 rum, 100 m²
Utropspris: 3 495 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Julia var väldigt professionell med stenkoll på området. Hon var hjälpsam och vi kunde lita på henne fullt ut."
2 130 000 kr
Lägenhet Hisingen
-165 000 kr
2 rum, 54 m²
Utropspris: 2 295 000 kr
1 325 000 kr
Lägenhet Skogome
1 rum, 34,2 m²
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Trevlig, saklig och lättillgänglig. Återkom alltid och hade svar på de frågor och funderingar vi hade."

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.