Jonathan Rappel

Profilbild för Jonathan Rappel
Säljarfavorit
Jonathan Rappel
5.0 / 5
(74 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
68 st
58 st
231 995 000 kr

Bakgrund

Jonathan Rappel jobbar på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och är registrerad mäklare sedan 2019-07-10. Jonathan har fått in 58 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan juli 2020. Jonathan har haft 60 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och radhus och motsvarar ett värde på 241 429 000 kr.

Presentation

Jag lägger all min fokus på att ha nöjda kunder - såväl köpare som säljare.

Vill du veta hur vi ska göra det bästa utav just din försäljning? Hör av dig så berättar jag mer!
070-883 03 93

- Jobbat inom sälj de senaste 10 åren
- Expert på Solna/Sundbyberg
- Flertal rekord inom försäljning
- Fokus på relationsbyggande
- Nöjdast kunder 5 år i rad

Prisad mäklare.

Utmärkelser

fjärde kvartalet 2020
fjärde kvartalet 2020
fjärde kvartalet 2020

Säljare om Jonathan.

20 jan 2021

"Helt suverän mäklare i toppklass enligt oss! Kan inte blivit nöjdare än vi blev! Hösta betyget!"
säljare på Wiboms väg 10

05 jan 2021

"Jonathan är en mycket engagerad mäklare som får både köpare och säljare att känna sig bekväm!
Kompetent, rolig, lugn och supertrevlig - lätt att tycka om"
säljare på Klippgatan 8C

13 dec 2020

"Mäklaren skapade omgående en stor trygghet något som övertygade oss om det var rätt person för uppgiften!"
säljare på Skolgatan 3B

07 dec 2020

"Jag uppskattade Jonathan Rappels sakliga, adekvata och fokuserade sätt att presentera och ta sig an uppdraget att sälja lägenheten. Vi hade en mycket bra samarbete från uppdragets start till fullgörandet."
säljare på Johan Enbergs väg 11

28 nov 2020

"Söker man en exemplarisk mäklare med god resultat så är Jonathan Rappel en av dem få!!! "
säljare på Polhemsgatan 10

21 nov 2020

"Jonathan är duktig, väl målinriktad, erfaren, har unik karaktär som göra både partner och säljaren mycket nöjda. Han kunde vissa att han har professionella säljning erfarenhet genom att hitta privata kunder , flera öppna visningar . Han aldrig ge upp . Om du vill ha bästa pris för din bostad välja Jonathan. "
säljare på Klippgatan 16A

15 nov 2020

"Ska man sälja lägenhet i Solna eller Sundbyberg är Jonathan det enda alternativet!
Rekommenderar starkt."
säljare på Kapellgatan 10

15 nov 2020

"Jonathan gjorde ett toppenjobb. Var duktig på att ge löpande uppdateringar och att kommunicera med alla berörda parter. Förtroendeingivande. Mycket nöjd!"
säljare på Infanterigatan 1

10 nov 2020

"Jonathan har varit väldigt professionell och proaktiv under hela vår säljprocess. Han förstod snabbt våra behov och planerade varje steg utifrån det. Vi kan starkt rekommendera Jonathan som mäklare. "
säljare på Storgatan 52

25 okt 2020

"Jonathan var väldigt inlyssnande och lugn inför vår situation! Han var kunnig och vi fattade tycke för han personlighet som kändes klockren för ändamålet"
säljare på Råstensgatan 4

09 okt 2020

"Jonathan var alltid tillgänglig och höll mig välinformerad och uppdaterad under hela försäljningsprocessen som slutade långt över förväntan. Jag är väldigt nöjd med valet av mäklare och kan varmt rekommendera honom."
säljare på Armégatan 29

09 okt 2020

"Jonathan var tydlig och engegerad genom hela affären. Visade omtanke för både mig som säljare och köparen så att vi alla skulle bli nöjda. Jättebra jobb! "
säljare på Östervägen 11

09 okt 2020

"Min mäklare sålde lägenheten på förhand till ett väldigt bra pris. Han hade full koll på området samtidigt som han hade ett stort register med spekulanter. 10/10!"
säljare på Wiboms väg 6

07 okt 2020

"Länsförsäkringar i Solna har vi anlitat 2ggr. Både Jonathan och Martin som vi anlitade första gången, har skött våra försäljningar på ett smidigt och professionellt sätt. Rekommenderas!
"
säljare på Nybodagatan 2

06 okt 2020

"Jonathan inger stort förtroende, kunnande och stabilitet och han har varit rak och tydlig i sin kommunikation från början. Han är också väldigt social och känns nästan som en kompis utan att tappa sin professionalitet. Jag kan verkligen rekommendera honom som mäklare. "
säljare på Bygatan 13

06 okt 2020

"Jonathan är en väldigt trevlig och engagerad mäklare. Vi kände oss väldigt trygga som köpare. Kan varmt rekommendera honom. "
säljare på Huvudstalundsvägen 2

30 sep 2020

"Vi har såväl köpt som sålt bostad med Jonathan som mäklare och därmed fått möjlighet att objektivt granska hans arbete från bägge sidor. Det är uppenbart att Jonathan tar sin yrkesroll på stort allvar och gör allt för kunden. Han är tillgänglig, påläst och inger förtroende för såväl köp- som säljsidan, något som vi värderar högt. Rekommenderar! "
säljare på Fredsgatan 27

29 sep 2020

"Kan varmt rekommendera Jonathan. Han är professionell och har bra koll på marknaden."
säljare på Kapellgatan 3C

26 sep 2020

"Jonathan var det självklara valet bland alla mäklare redan från första sekund, han sålde dessutom lägenheten till ett rekordpris i föreningen."
säljare på Jonstorpsvägen 30

24 sep 2020

"Hej allt gick rekordfort! Så vissa saker "sköt vi från höften" - ex detta med annonsering blev inte som den "normala" rutinen. Men blev ju utmärkt i slutet.
Även mäklararvodet gick blixtsnabbt - vi tog oss aldrig tid o tänka efter... så det blev ju väldigt bra betalt för Länsförsäkringar i förhållande till summa arbetsinsatser... Men helt ok och enl ö k. Och Jonathan är en kanonbra mäklare - tydlig - snabb - konkret och målmedveten. "
säljare på Bygatan 37

21 sep 2020

"Vi valde Jonathan som vår mäklare för han gav ett mycket sympatiskt, drivet och ärligt första intryck. Han var väldigt mån om att både vi och köparen skulle få en bra upplevelse av försäljningen vilket vi uppskattade mycket.
Jonathan hade bra koll på marknaden i vårt område och sålde vår lägenhet redan efter första visningen till ett drömpris över våra förväntningar.
Förutom att hålla oss uppdaterade och vara mycket hjälpsam under hela försäljningsprocessen så hjälpte Jonathan oss också att köpa en ny bostad i en annan stad. Vi hade inte kunnat önska oss något mer och kan verkligen rekommendera Jonathan. Stort tack från hela familjen!"
säljare på Huvudstalundsvägen 6

16 sep 2020

"Jonathan skötte sig väldigt bra, han lyckades driva igenom en försäljning innan visning och gjorde ändå mig som säljare nöjd med resultatet."
säljare på Johan Enbergs väg 28

27 aug 2020

"Bättre mäklare får leta efter! Vi sålde vår lägenhet till ett pris vi var väldigt nöjda med. Från första stund kände vi oss trygga och att vi hamnat i proffsiga händer. Perfekt från A till Ö. Kan varmt rekommendera Jonathan.
"
säljare på Storgatan 50

25 aug 2020

"Stockholms bästa mäklare. Jonathan sålde min lägenhet långt över rekordpris och hjälpte mig med allt!"
säljare på Nybodagatan 4

18 aug 2020

"Jonathan Rappel gjorde en fantastisk insats. Utöver en lyckad försäljning var han kunnig och lyhörd på mina behov som säljare. Jag kan varmt rekommendera Jonathan Rappel som mäklare. Han är proffsig, kompetent, trevlig och mycket lätt att ha att göra med.
//Therese"
säljare på Jonstorpsvägen 28

31 jul 2020

"Jonathan sålde lägenheten på förhandsvisning till ett pris vi var nöjda med. Driven och engagerad. Supersmidig affär! "
säljare på Jonstorpsvägen 2

29 jul 2020

"Jonathan var professionell och trevlig. Han var hela tiden tillgänglig och arbetade effektivt och höll oss informerade hela tiden. Rekomenderar verkligen Jonathan!"
säljare på Jonstorpsvägen 2

29 jul 2020

"Skulle absolut använda mig av Jonathan i framtiden."
säljare på Rissneleden 101A

28 jul 2020

"Professionell, tydlig, trevlig, driven mäklare som fixade fram en köpare som köpte lägenheten innan visning. "
säljare på Jungfrudansen 46

25 jul 2020

"Jonathan var professionell, lyhörd och ödmjuk. Han lyssnade och respekterade våra önskemål samtidigt som han var realistisk och tydlig med vad vi kunde förvänta oss. Rekommenderas varmt."
säljare på Jonstorpsvägen 2

24 jul 2020

"En mycket professionell och engagerad mäklare. Han kan och gillar sitt jobb och har kundkännedom. Jag är mer än nöjd och önskar Jonathan all gott och lycka i livet. "
säljare på Wiboms väg 11

24 jul 2020

"Jag träffade flera mäklare när jag skulle sälja och Jonathan stack verkligen ut, han levererade ett otroligt högt slutpris och jag rekommenderar honom till alla som vill sälja sin lägenhet!"
säljare på Krysshammarvägen 14

27 apr 2020

"Jonathan ar Driven, Proffsig och realistisk/lyhord for marknaden. En bra insats och jag kan rek. honom till andra Saljare."
säljare på Släggbacken 1

25 apr 2020

"Jonathan hjälpte till med allt från början till slut och höll oss ständigt uppdaterade, en mäklare i världsklass helt enkelt."
säljare på Nockeby Torg 11

13 jan 2020

"Jonathan var oerhört professionell, lyhörd och höll mig uppdaterad otroligt bra genom hela försäljningen. Jag har både köpt och sålt bostäder förut men allt genom hela denna försäljningsprocessen har varit på en helt annan nivå. Svarar alltid i telefon, är engagerad och gör allt för att göra både säljare och köpare nöjda. Jag rekommenderar Jonathan starkt till alla som behöver en fastighetsmäklare."
säljare på Sköndalsvägen 100

14 okt 2019

"Mäklaren var väldigt driven, kompetent samt informativ vilket gjorde att försäljningen av lägenheten kändes väldigt trygg och bra."
säljare på Herrgårdsvägen 14A

14 okt 2019

"Mäklaren var väldigt driven, kompetent samt informativ vilket gjorde att försäljningen av lägenheten kändes väldigt trygg och bra."
säljare på Herrgårdsvägen 14A

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
59
Radhus
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
58
Försäljningar
60
Försäljningsvärde
241 429 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
5.0 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
5.0 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
5.0 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
5.0 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
73 av 74 säljare
Jonathan satte rätt förväntningar på slutpriset
69 av 74 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
70 av 74 säljare
Jonathan var tydlig och höll mig uppdaterad
73 av 74 säljare

Jonathan på kartan.

76 tidigare annonser
11 bostäder till salu
74 rekommendationer

11 bostäder till salu.

Annonser

3 700 000 kr
3 rum, 76,5 m²
48 684 kr/m²
Lägenhet, Solna
3 466 kr/mån
3 195 000 kr
2 rum, 64 m²
49 921 kr/m²
Lägenhet, Solna
3 175 kr/mån
3 295 000 kr
3 rum, 66,5 m²
49 924 kr/m²
Lägenhet, Solna
3 466 kr/mån
4 495 000 kr
3 rum, 81 m²
55 493 kr/m²
Lägenhet, Solna
4 729 kr/mån
3 295 000 kr
2 rum, 60,6 m²
54 916 kr/m²
Lägenhet, Solna
2 872 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

5 150 000 kr
Lägenhet Solna Centrum
+ 755 000 kr
3 rum, 65 m²
Utropspris: 4 395 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
6 050 000 kr
Lägenhet Västra Skogen
+ 755 000 kr
4 rum, 100,9 m²
Utropspris: 5 295 000 kr
7 200 000 kr
Lägenhet Stockholm
+ 3 600 000 kr
4 rum, 95 m²
Utropspris: 3 600 000 kr
3 900 000 kr
Lägenhet Huvudsta
+ 605 000 kr
3 rum, 81 m²
Utropspris: 3 295 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
2 510 000 kr
Lägenhet Västra Skogen
+ 215 000 kr
1,5 rum, 40 m²
Utropspris: 2 295 000 kr
Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.