Jonathan Rappel

Profilbild för Jonathan Rappel
Säljarfavorit
Jonathan Rappel
4.9 / 5
(224 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
90 st
39 st
207 825 000 kr

Bakgrund

Jonathan Rappel jobbar på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och är registrerad mäklare sedan 2019-07-10. Jonathan har fått in 39 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan augusti 2022. Jonathan har enligt vår statistik haft 47 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 208 115 000 kr.

Presentation

- Flest rekommendationer, Solna

- Flest försäljningar, Solna

- Högst försäljningsvärde, Solna

070-883 03 93

Prisad mäklare.

Utmärkelser

första kvartalet 2022

Säljare om Jonathan.

30 jun 2022

"Trevlig, målinriktad!"
säljare på Bygatan 33

29 jun 2022

"Bättre mäklare än Jonathan kan man inte hitta. Han fick mig som säljare att känna en otrolig trygghet genom försäljningen, han är väldigt transparent och tydlig, han gör verkligen sitt jobb helhjärtat. Ständig återkoppling och väldig informativ. "
säljare på Göran Perssons väg 3

29 jun 2022

"Slutpriset och mäklarens o vår gemensamma uppfattning kom att avvika pga. oroligheter i världen, t. ex. Ukrainakriget, galopperande inflation med ränteoro, störningar i leveranser inom näringslivet, sanktioner mot Ryssland etc."
säljare på Huvudstagatan 12

28 jun 2022

"Trevlig mäklare, alltid tillgänglig svarar på samtal/sms 24/7! Rekommenderar Jonathan om du vill sälja din bostad."
säljare på Forskningsringen 83B

29 apr 2022

"Ett stort nöje att sälja med Jonathan. Mitt initiala intryck var att det kändes rätt och tryggt redan från första samtalet. Blev uppringd endast ett fåtal sekunder efter att jag skickat en förfrågan. Han gjorde därefter processen väldigt enkel för mig som säljare och levererade toppklass. Hade li..."
"Ett stort nöje att sälja med Jonathan. Mitt initiala intryck var att det kändes rätt och tryggt redan från första samtalet. Blev uppringd endast ett fåtal sekunder efter att jag skickat en förfrågan. Han gjorde därefter processen väldigt enkel för mig som säljare och levererade toppklass. Hade lite tvivel på att det skulle gå så smidigt som utlovat, men fel hade jag då det gick ännu smidigare än lovat! Han är dessutom oerhört trevlig. Tveklöst den bästa mäklaren i Solna!"
Läs mer
säljare på Jungfrudansen 38

28 apr 2022

"Grym kille rakt av"
säljare på Arvid Tydéns Allé 24

20 apr 2022

"Jag hade en super smidig process med Jonathan, enkelt, smärtfritt, snabbt & bra - precis som de ska va! Rekomenderar starkt."
säljare på Dammtorps Allé 19

12 apr 2022

"Jonnathan has been phenomenal with coordinating the sale of our apartment. He knew the market. He negotiated the price stupendously and helped close the deal within 3 days of advertising in the best possible price. I would highly recommend him in Solna, Hvudsta area. Very professional and keeps y..."
"Jonnathan has been phenomenal with coordinating the sale of our apartment. He knew the market. He negotiated the price stupendously and helped close the deal within 3 days of advertising in the best possible price. I would highly recommend him in Solna, Hvudsta area. Very professional and keeps you updated with everything you need. You feel in safe hands with him "
Läs mer
säljare på Krysshammarvägen 6

11 apr 2022

"Solnas bästa mäklare! "
säljare på Klippgatan 16A

07 apr 2022

"Tillsammans med Jonathan satte vi en målbild för hur vi ville sälja vår lägenhet och han uppnådde den till fullo. Mycket smidig affär och friktionsfritt samarbete. "
säljare på Krysshammarvägen 42

31 mar 2022

"Jonathan var allt vi önskade och mer. Han förstod snabbt vad vår önskan var. Allt gick väldigt smidigt från start till slut. Han är lyhörd, engagerad och ett proffs. Han lyckades sälja vår lägenhet innan visning/Hemnet och det till rekordpris. Ska man välja mäklare så ska man välja Jonathan!"
"Jonathan var allt vi önskade och mer. Han förstod snabbt vad vår önskan var. Allt gick väldigt smidigt från start till slut. Han är lyhörd, engagerad och ett proffs. Han lyckades sälja vår lägenhet innan visning/Hemnet och det till rekordpris. Ska man välja mäklare så ska man välja Jonathan!"
Läs mer
säljare på Armégatan 36F

31 mar 2022

"Kan bara varmt rekommendera Jonathan"
säljare på Storgatan 72A

30 mar 2022

"Målinriktad och enkel att ha att göra med. Sålde innan visning tack vare en bra insats från mäklaren. Överlag är jag väldigt nöjd med hela upplevelsen då smidighet var vad jag var ute efter vilket Jonathan absolut levererade.
Valde att sätta en trappa på arvode och gav resultat i slutändan. Jon..."
"Målinriktad och enkel att ha att göra med. Sålde innan visning tack vare en bra insats från mäklaren. Överlag är jag väldigt nöjd med hela upplevelsen då smidighet var vad jag var ute efter vilket Jonathan absolut levererade.
Valde att sätta en trappa på arvode och gav resultat i slutändan. Jonathan gjorde att allt kändes enkelt."
Läs mer
säljare på Ankdammsgatan 26

29 mar 2022

"Både köp- och försäljning processer gick smidigt för oss. Det var lätt att kommunicera och vi lyckats att sälja efter privat visning. Vi är ganska nöjd med Jonathan ock kan rekommendera som mäklare, kanske bäst i Solna."
säljare på Bygatan 15

28 mar 2022

"Förenklade alla processer och stöttade oss hela vägen. "
säljare på Jonstorpsvägen 20

25 mar 2022

"Jag känner ett stort förtroende för mäklaren som jag även använt tidigare. Han har ett empatiskt och vänligt sätt som inger ett stort förtroende, har varit tillgänglig vid frågor och funderingar,
jobbar professionellt med god lokal kännedom och med bra kontaktnät. Kan verkligen rekommendera hon..."
"Jag känner ett stort förtroende för mäklaren som jag även använt tidigare. Han har ett empatiskt och vänligt sätt som inger ett stort förtroende, har varit tillgänglig vid frågor och funderingar,
jobbar professionellt med god lokal kännedom och med bra kontaktnät. Kan verkligen rekommendera honom och kommer definitivt använda honom ifall jag ska sälja fler gånger."
Läs mer
säljare på Jonstorpsvägen 30

23 mar 2022

"Kan verkligen rekommendera Jonathan som mäklare. Kunnig, lyhörd och under hela dygnet tillgänglig för alla typer av frågor. För den som vill ha en tydlig och förtroendeingivande mäklare rekommenderar jag starkt"
säljare på Ingentingsgatan 1

20 mar 2022

"Försäljningen gick väldigt smidigt och vi uppskattade att Jonathan var lyhörd samt att han var rak och tydlig i sin kommunikation. Bra jobbat!"
säljare på Storgatan 50

15 mar 2022

"Vi är supernöjda! Det var ett smidigt och trevligt samarbete. Rekommenderar Jonathan varmt. "
säljare på Göran Perssons väg 23

15 mar 2022

"Jonathan är väldigt proffisionell och måldriven. Han är lyhörd för önskemål med hög affärsetik. Värdefullt att få raka och ärliga tips på vad man skall fixa inför försäljning för att visa upp sitt hem på mest säljande sätt. Vi uppskattade att Jonathan tog fram potentiella köpare med privata visni..."
"Jonathan är väldigt proffisionell och måldriven. Han är lyhörd för önskemål med hög affärsetik. Värdefullt att få raka och ärliga tips på vad man skall fixa inför försäljning för att visa upp sitt hem på mest säljande sätt. Vi uppskattade att Jonathan tog fram potentiella köpare med privata visningar så lägenheten såldes före officiell visning vilket sparade massa tid, pengar och energi."
Läs mer
säljare på Huvudstagatan 33

14 mar 2022

"Vi gick på magkänslan när vi anlitade Jonathan samt genom tidigare rekommendationer och försäljningar i området. En trevlig, kompetent, driven och ärlig mäklare som verkligen kan Solna. Vi kände oss trygga direkt med vårt val och försäljningen gick snabbt och smidigt, dessutom till ett rekordpris..."
"Vi gick på magkänslan när vi anlitade Jonathan samt genom tidigare rekommendationer och försäljningar i området. En trevlig, kompetent, driven och ärlig mäklare som verkligen kan Solna. Vi kände oss trygga direkt med vårt val och försäljningen gick snabbt och smidigt, dessutom till ett rekordpris! Rekommenderas varmt!"
Läs mer
säljare på Infanterigatan 11

14 mar 2022

"Försäljningen gick snabbt och smidigt helt utan problem. Jonathan var mycket kunnig och engagerad och informerade om allt vi behövde veta. Jag kan verkligen rekommendera Jonathan Rappel."
säljare på Jungfrudansen 56

28 feb 2022

"Jonathan var professionell och förtroendeingivande genom hela processen. Var väldigt inlyssnande på oss som säljare och hade koll på vad vi pratat om vilket gjorde att det kändes tryggt och personligt hela tiden. "
säljare på Arvid Tydéns Allé 24

28 feb 2022

"Jonatan är en engagerad och lyhörd. Han är väl värd pengarna vi betalade. "
säljare på Huvudstalundsvägen 2

23 feb 2022

"Blev rekommenderad att kontakta honom och han uppfyllde alla våra förväntningar"
säljare på Göran Perssons väg 31

23 feb 2022

"Jonathan hjälpte oss att få ett mycket bra försäljningspris med bra kommunikation och bra strategi. "
säljare på Lundagatan 9

23 feb 2022

"Jonathan är oerhört duktig på sitt jobb. Rätt man på rätt plats! "
säljare på Trubadurvägen 3

23 feb 2022

"Jonathan är proffsig och tillmötesgående i alla led! Han hjälpte oss med köp av vår nya bostad samt försäljning av vår tidigare och vi kände oss hela tiden trygga med affärerna. Vi kan varmt rekommendera Jonathan!"
säljare på Infanterigatan 25

01 feb 2022

"Väldigt engagerad och med bra lokalkännedom"
säljare på Ågatan 18

20 jan 2022

"Mycket bra kommunikation och engagerad. "
säljare på Krysshammarvägen 42

19 jan 2022

"I recommend Jonathan to everyone. Good communication and very professional."
säljare på Arvid Tydéns Allé 22

04 jan 2022

"Mycket effektiv och trevlig mäklare som överträffad vår målbild och kunde avsluta affären utan att behöva hålla öppen visning."
säljare på Ankdammsgatan 4

22 dec 2021

"Vi är supernöjda."
säljare på Jungfrudansen 10

14 dec 2021

"Vi önskade mer strategiskt upplägg, komma med mer förslag gällande hur vi skulle gå tillväga för att kunna maximera slutpriset. Önskade mer think outside the box. Kunde kännas uppgiven när vi vill ha högre slutpris för vår pärla.
Men tog till sig feedback och kom tillbaka med mer energi och för..."
"Vi önskade mer strategiskt upplägg, komma med mer förslag gällande hur vi skulle gå tillväga för att kunna maximera slutpriset. Önskade mer think outside the box. Kunde kännas uppgiven när vi vill ha högre slutpris för vår pärla.
Men tog till sig feedback och kom tillbaka med mer energi och försökte få högre slutpris. Vilket han lyckades med! Han kunde ta till sig feedback, hade en rak kommunikation med oss ang vad han behövde från oss och var trevlig ej bitter som vissa kan bli när de får lite feedback. Det märks att han gillar sin roll och vill leverera! Han kommer gå långt!"
Läs mer
säljare på Jungfrudansen 38

13 dec 2021

"Vi sålde vår lägenhet med Jonathan Rappel på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling - Outstanding från start till avslut!
Jonathan var mycket påläst, kunnig och engagerad genom hela processen vilket resulterade till att affären stängdes redan innan budgivning.
Vi rekommenderar Jonathan till Dig/..."
"Vi sålde vår lägenhet med Jonathan Rappel på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling - Outstanding från start till avslut!
Jonathan var mycket påläst, kunnig och engagerad genom hela processen vilket resulterade till att affären stängdes redan innan budgivning.
Vi rekommenderar Jonathan till Dig/Er som är ute efter unik mäklare med hög energi med ett driv som inte går att konkurrera.
Att anlita Jonathan till framtida försäljningar är ett självklart val.
"
Läs mer
säljare på Rissneleden 101B

22 nov 2021

"Jonathan är lättsam och positiv, han tog sig tid för oss och var otroligt hjälpsam vid vår försäljning av bostaden. Även om det kändes läskigt att sälja så fick han oss att känna oss trygga med det hela! Vi kommer att ta hjälp av honom även i framtiden. "
"Jonathan är lättsam och positiv, han tog sig tid för oss och var otroligt hjälpsam vid vår försäljning av bostaden. Även om det kändes läskigt att sälja så fick han oss att känna oss trygga med det hela! Vi kommer att ta hjälp av honom även i framtiden. "
Läs mer
säljare på Göran Perssons väg 43

22 nov 2021

"En driven mäklare som håller vad han lovar! Rekommenderar starkt "
säljare på Bangatan 13

16 nov 2021

"After trying to sell my apartment with the first broker and getting the best offer at 4.0mil, I switched to Jonathan who shortly after got the price to 4.4mil. He is very knowledgeable about the area and can represent the real value of the apartment in a given market condition. The whole process ..."
"After trying to sell my apartment with the first broker and getting the best offer at 4.0mil, I switched to Jonathan who shortly after got the price to 4.4mil. He is very knowledgeable about the area and can represent the real value of the apartment in a given market condition. The whole process was smooth and reliable so I would definitely recommend him."
Läs mer
säljare på Huvudstagatan 30

09 nov 2021

"En mäklare som lever upp till de förväntningar som målades upp."
säljare på Arvid Tydéns Allé 2

03 nov 2021

"Jonathan Rappel var mycket trevlig att arbeta med: glad och effektiv.
Vi är mycket nöjda med hans insats."
säljare på Wiboms väg 17

03 nov 2021

"Trevlig, kunnig, snabb och driven. Bostaden såldes redan 2 dagar efter första visning.
"
säljare på Bygatan 39

31 okt 2021

"Vill avvakta slutfasen "
säljare på Fredsgatan 27

30 okt 2021

"Effektiv "
säljare på Jonstorpsvägen 8

29 okt 2021

"Stockholms bästa mäklare"
säljare på Armégatan 29

27 okt 2021

"Duktig och trevligt"
säljare på Bygatan 1

26 okt 2021

"Väldigt kompetent och bra mäklare! Ger bra råd som är värt att tänka på. "
säljare på Huvudstagatan 22

25 okt 2021

"Mäklarens värdering stämde säkert under andra omständigheter, men i detta fallet var marknaden lite skakig vid säljet."
säljare på Polhemsgatan 2

24 okt 2021

"Mycket bra upplevelse, trevlig och lyhörd.
Fick en bra känsla från första kontakt.
"
säljare på Bygatan 13

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
47

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
39
Försäljningar
47
Försäljningsvärde
208 115 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
5.0 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
5.0 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
216 av 218 säljare
Jonathan satte rätt förväntningar på slutpriset
211 av 219 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
212 av 216 säljare
Jonathan var tydlig och höll mig uppdaterad
216 av 219 säljare

Jonathan på kartan.

285 tidigare bostäder
54 bostäder till salu
224 rekommendationer

54 bostäder till salu.

Bostäder

2 595 000 kr
2 rum, 53,5 m²
48 962 kr/m²
Lägenhet, Solna
2 665 kr/mån
3 995 000 kr
3 rum, 75 m²
53 266 kr/m²
Lägenhet, Solna
3 200 kr/mån
3 595 000 kr
2 rum, 60 m²
59 916 kr/m²
Lägenhet, Solna
1 843 kr/mån
4 395 000 kr
3,5 rum, 88 m²
49 943 kr/m²
Lägenhet, Solna
4 267 kr/mån
1,5 rum, 33,5 m²
Lägenhet, Solna
2 113 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Bostäder

Slutpris saknas
Lägenhet Solna Centrum
2 rum, 60 m²
Utropspris: 3 500 000 kr
3 900 000 kr
Lägenhet Gamla Huvudsta
+ 205 000 kr
3 rum, 79 m²
Utropspris: 3 695 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
4 500 000 kr
Lägenhet Ursvik
4 rum, 92 m²
Utropspris: 4 500 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Trevlig mäklare, alltid tillgänglig svarar på samtal/sms 24/7! Rekommenderar Jonathan om du vill sälja din bostad."
4 620 000 kr
Lägenhet Huvudsta
+ 425 000 kr
4 rum, 80 m²
Utropspris: 4 195 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
4 400 000 kr
Lägenhet Huvudsta
+ 405 000 kr
3 rum, 75,4 m²
Utropspris: 3 995 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Trevlig, målinriktad!"

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.