Jonathan Bergstrand

Profilbild för Jonathan Bergstrand
Säljarfavorit
Jonathan Bergstrand
5.0 / 5
(31 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
54 st
24 st
148 585 000 kr

Bakgrund

Jonathan Bergstrand jobbar på UNIK Fastighetsförmedling och är registrerad mäklare sedan 2022-07-12. Jonathan har fått in 24 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan oktober 2022. Jonathan har enligt vår statistik haft 36 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 157 687 500 kr.

Presentation

Merparten av nya affärer får jag via rekommendationer av tidigare kunder som ansett att mitt förmedlingsarbete varit så pass högkvalitativt att de gett mig äran att få förmedla deras vänners, grannars eller familjemedlemmars bostäder. Det ser jag som ett kvitto på ett väl utfört arbete - vilket är målet med varje bostadsaffär.

Likt mina tidigare erfarenheter inom försäljning handlar branschen om prestation, varje litet samtal och varje extravisning kan vara avgörande för en lyckad affär. Därav tillägnar jag mitt liv åt det här. Finns ingen som lägger ner lika mycket tid och engagemang som jag.

En lyckad bostadsaffär kräver en påläst, ambitiös och tillgänglig mäklare som gör allt för att uppfylla de önskemål som kunden har och sedan första dagen på Unik Fastighetsförmedling 2019 har jag alltid sett till att kvalitén i arbetet kommer i första hand.

Oavsett när i tiden du planerar att sälja så är du varmt välkommen att höra av dig till mig.
Kanske letar du bostad i Stockholms län eller helt enkelt vill ha ett uppdaterat marknadsvärde på din egna?
Hör av dig till mig - jag är alltid tillgänglig.
070-889 61 22 / jonathan@unikfast.se / @jonathanbergstrand

Mäklarbyrå


Säljare om Jonathan.

30 mar 2023

"Styling och fotografering drog ner kraftigt på betyget "
säljare på Flintbacken 6

18 mar 2023

"Han jobbar stor engagemang och alltid tillgänglig. Han är verkligen målveten.
Jag rekommenderar Jonathan till alla som ska sälja/köpa. Han är verkligen bäst."
säljare på Söderberga Allé 23

17 mar 2023

"Nice, professional, available, keeps his word, I recommend"
säljare på Ulvsundavägen 1

01 mar 2023

"Ett oerhört professionellt bemötande och hantering genom hela processen.
Jonathan är saklig, noggrann och tillgänglig. Inga detaljer lämnas åt slumpen.
Mina allra bästa rekommendationer!!!"
säljare på Midskeppsgatan 16

28 feb 2023

"Jonathan har alla de egenskaper vi förväntar oss av en vass mäklare, nämligen ett stort engagemang, envishet, mod samt en hunger och ett driv för att uppnå resultat. Dessa egenskaper är extra viktiga i en tuff marknad och visade sig vara helt avgörande för slutresultatet vid försäljningen. Med en..."
"Jonathan har alla de egenskaper vi förväntar oss av en vass mäklare, nämligen ett stort engagemang, envishet, mod samt en hunger och ett driv för att uppnå resultat. Dessa egenskaper är extra viktiga i en tuff marknad och visade sig vara helt avgörande för slutresultatet vid försäljningen. Med en energi och ett driv utöver det vanliga kan man inte bli annat än nöjd och då blir även resultatet därefter.
Skulle varmt rekommendera Jonathan om ni går i säljtankar."
Läs mer
säljare på Minnebergsvägen 27

21 feb 2023

"Jag har sålt och köpt bostäder tidigare med andra mäklare.
Aldrig har jag varit med om ett mer professionellt bemötande från en mäklare och det märks att Jonathan Bergstrand på Unik Fastighetsförmedling bemästrar stark kompetens inom försäljning ut i fingerspetsarna.
En noggrant utformad strategi..."
"Jag har sålt och köpt bostäder tidigare med andra mäklare.
Aldrig har jag varit med om ett mer professionellt bemötande från en mäklare och det märks att Jonathan Bergstrand på Unik Fastighetsförmedling bemästrar stark kompetens inom försäljning ut i fingerspetsarna.
En noggrant utformad strategi och en tillgänglighet som förvånade till och med mig med högt satta krav - ledde till en toppnotering trots utmanande marknadsläge.
Jag är otroligt nöjd med processen och kommer varmt rekommendera Jonathan vidare till bekanta och släkt."
Läs mer
säljare på Sandhamnsgatan 75C

30 jan 2023

"Riktigt nöjd med insatsen från Jonathan, som lyckades vara spindeln i nätet som kunde hålla koll på allting kring försäljningen med enbart minimal input från oss som säljare. Riktig "work horse" också som enbart stänger ned jobbet när det inte finns något mer att jobba med, i övrigt slet han på o..."
"Riktigt nöjd med insatsen från Jonathan, som lyckades vara spindeln i nätet som kunde hålla koll på allting kring försäljningen med enbart minimal input från oss som säljare. Riktig "work horse" också som enbart stänger ned jobbet när det inte finns något mer att jobba med, i övrigt slet han på oavsett veckodag eller klockslag med att få igenom en försäljning.
Han hade bra instinkter kring försäljningen och ett bra analytisk och strategiskt tankesätt kring försäljningen och verkade ha ett bra arbetssätt där han tog vara på chanserna som dök upp.
Han satte förväntningarna lågt kring slutpris med rådande marknad - men slutpriset överträffade förväntningarna och landade på en riktigt fin nivå som vi kunde vara riktigt nöjda med.
Rekommenderas starkt! "
Läs mer
säljare på Tegnérlunden 6

27 jan 2023

"Jonathan levererade över mina förväntningar. Att marknaden är tuff just nu märks inte av om man jobbar med honom. Rekommenderar Jonathan alla dagar i veckan - han är en stjärna!"
säljare på Fredsgatan 9B

17 jan 2023

"Jonathan är otroligt proffsig och lyckades få lägenheten såld för ett pris vi inte hade räknat med på väldigt kort tid. Alltid tillgänglig oavsett tid eller dag och svarar alltid. Kommer rekommendera och använda mig av Jonathan i framtida köp/försäljningar."
"Jonathan är otroligt proffsig och lyckades få lägenheten såld för ett pris vi inte hade räknat med på väldigt kort tid. Alltid tillgänglig oavsett tid eller dag och svarar alltid. Kommer rekommendera och använda mig av Jonathan i framtida köp/försäljningar."
Läs mer
säljare på Drakengatan 10

10 jan 2023

"Jonathan är en riktigt bra mäklare och kommer att komma riktigt långt i denna bransch då försäljningen jag hade gjordes under en inflation och han kunde ändå leverera de priset som jag ville ha."
säljare på Soldatvägen 31

29 dec 2022

"En grym mäklare med ett proffsigt agerande i varje situation."
säljare på Fredsgatan 27

13 nov 2022

"Jonathan var otroligt hjälpsam, kunnig och trevlig. Och framförallt ingav han förtroende och var engagerad i vår viktiga bostadsaffär. Vi kan varmt rekommendera honom!
"
säljare på Hammarbyterrassen 10

11 nov 2022

"Jonathan är en otroligt duktig mäklare.
Lyckades sälja våran lägenhet i denna svåra tid . Vi är mycket nöjda . "
säljare på Sollentunavägen 132F

02 nov 2022

"Tydlig kommunikation, snabb med att hantera olila ärenden och en väldigt bra säljare. Jonathan var bra med att styra mina förväntningar och målade upp en bra och rättvis bild på lägenheten och vad jag ska förvänta mig som säljare. Väldigt nöjd med slutpriset och den fantastiska servicen från Jona..."
"Tydlig kommunikation, snabb med att hantera olila ärenden och en väldigt bra säljare. Jonathan var bra med att styra mina förväntningar och målade upp en bra och rättvis bild på lägenheten och vad jag ska förvänta mig som säljare. Väldigt nöjd med slutpriset och den fantastiska servicen från Jonathan. "
Läs mer
säljare på Gröndalsvägen 1

26 sep 2022

"Väldigt engagerad och bra mäklare som sätter sig in i din ambition och gör det bästa utifrån det. Imponerade professionalism, rekommenderar Jonathan för bostadssffär."
säljare på Ulvsundavägen 1

21 sep 2022

"Vi gick in för att sälja en bostad i en mycket tuff marknad och gav förtroendet till Jonathan. Trots alla motgångar som var så kan jag mycket starkt rekommendera Jonathan då han gjorde denna försäljning med stort engagemang och höll oss som säljare informerade hela tiden. Och vi nådde vårt mål. K..."
"Vi gick in för att sälja en bostad i en mycket tuff marknad och gav förtroendet till Jonathan. Trots alla motgångar som var så kan jag mycket starkt rekommendera Jonathan då han gjorde denna försäljning med stort engagemang och höll oss som säljare informerade hela tiden. Och vi nådde vårt mål. Kommer garanterat att vända mig till honom i framtiden. En mycket professionell mäklare, rekommenderar starkt!"
Läs mer
säljare på Mariehamnsgatan 10

05 sep 2022

"Kan starkt rekommendera Jonathan och kommer att vända mig till honom i framtiden om det skulle bli aktuellt! Vi har försökt sälja i flera månader med en annan mäklarfirma, som är störst i området. Vi kände oss dessvärre inte sedda eller prioriterade och som ett brev på posten fick vi kontakt med..."
"Kan starkt rekommendera Jonathan och kommer att vända mig till honom i framtiden om det skulle bli aktuellt! Vi har försökt sälja i flera månader med en annan mäklarfirma, som är störst i området. Vi kände oss dessvärre inte sedda eller prioriterade och som ett brev på posten fick vi kontakt med Jonathan. På ett ögonblick fick vi lägenheten såld, med uppnått mål! Ett otroligt engagemang, kommunikativ och inlyssnande. "
Läs mer
säljare på Tollare Strand 3

01 sep 2022

"Trots en väldigt tuff marknad och tidspress lyckades Jonathan sälja min lägenhet. Han har varit otroligt professionell och hjälpsam under hela processen. Jag rekommenderar honom varmt!"
säljare på Mörsilsgatan 6

20 jul 2022

"Vi är mycket nöjda"
säljare på Styrbordsgatan 23

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
36

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
24
Försäljningar
36
Försäljningsvärde
157 687 500 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
5.0 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
5.0 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
29 av 31 säljare
Jonathan satte rätt förväntningar på slutpriset
25 av 31 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
28 av 29 säljare
Jonathan var tydlig och höll mig uppdaterad
31 av 31 säljare

Jonathan på kartan.

52 tidigare bostäder
31 bostäder till salu
31 rekommendationer

31 bostäder till salu.

Bostäder

4 rum, 110 m²
Lägenhet, Stockholm
5 500 kr/mån
1 rum, 36 m²
Lägenhet, Stockholm
2 688 kr/mån
2 rum, 68 m²
Lägenhet, Stockholm
2 291 kr/mån
3 rum, 66 m²
Lägenhet, Stockholm
2 031 kr/mån
3 950 000 kr
2 rum, 35 m²
112 857 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
2 079 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Bostäder

6 465 000 kr
Lägenhet Södermalm
-330 000 kr
3 rum, 80,5 m²
Utropspris: 6 795 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Styling och fotografering drog ner kraftigt på betyget "
Slutpris saknas
Lägenhet Älvsjö
1 rum, 32 m²
Utropspris: 1 795 000 kr
1 975 000 kr
Lägenhet Bromma
2 rum, 49,5 m²
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Han jobbar stor engagemang och alltid tillgänglig. Han är verkligen målveten.
Jag rekommenderar Jonathan till alla som ska sälja/köpa. Han är verkligen bäst."
2 300 000 kr
Lägenhet Bromma
-200 000 kr
2 rum, 52 m²
Utropspris: 2 500 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Nice, professional, available, keeps his word, I recommend"
2 615 000 kr
Lägenhet Bromma
+ 20 000 kr
2 rum, 46 m²
Utropspris: 2 595 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.