Jonas Tillman

Profilbild för Jonas Tillman
Säljarfavorit
Jonas Tillman
4.8 / 5
(136 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
20 st
13 st
80 580 000 kr

Bakgrund

Jonas Tillman jobbar på Widerlöv & Co och är registrerad mäklare sedan 2009-02-17. Jonas har fått in 13 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan december 2019. Jonas har haft 16 verifierade försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och fritidshus och motsvarar ett värde på 73 680 000 kr.

Presentation

Mina ledord är engagemang, trygghet och tillgänglighet!

Jag är nu inne på 12:e året, som fastighetsmäklare och tycker fortfarande att jobbet är fantastiskt kul. Mina främsta egenskaper, som mäklare är att vara lyhörd mot mina kunder. Med kunskap och erfarenhet får jag spekulanterna att känna sig trygga under processen. Tillgänglighet är också av högsta prioritet! Både på telefon och exempelvis att ta visningar på "obekväma" tider om så behövs.

Många av mina kunder är återkommande och rekommenderar mig vidare. Jag ser det som ett bevis på att mitt engagemang till 100%, lönar sig! Målet är att du som säljare ska få ett så högt slutpris som möjligt! Jag har slagit rekord i många föreningar.

För att kunna behålla högsta kundservice, så har jag valt att inte fokusera på att sälja flest lägenheter. Istället håller jag en jämn nivå år efter år där du som kund är mitt högsta fokus i varje affär. Jag lovar inte mer än vad jag kan hålla och levererar alltid som utlovat. Jag ser fram emot ett personligt möte med dig oavsett var du bor i Stockholm!

Jag har dessutom gedigen erfarenhet av kundansvar inom olika branscher samt långvarig erfarenhet som ordförande och styrelsemedlem i mina egna bostadsföreningar.

I grund och botten är jag civilekonom med inriktning mot marknadsföring. Jag har lång erfarenhet som kundansvarig i telekombranschen. Jag är dessutom är jag inne på mitt 14:e år som aktiv styrelsemedlem i olika bostadsrättsföreningar.

Säljare om Jonas.

10 sep 2020

"Jonas var toppen att jobba med. Hela processen från första möte till signerat avtal var 5/5. Samarbetet kändes stabilt, tydligt och enkelt! Jonas gav bra och sakliga råd för den situationen jag sålde lägenheten i och jag är supernöjd med både process och slutpris. Dessutom fanns Jonas också tillgänglig för råd i mitt köp av ny lägenhet, vilket var guld värt! "
säljare på Sankt Göransgatan 70

02 sep 2020

"Jag kan varmt rekommendera Jonas. Väldigt proffsig och engagerad genom hela processen. Under vår försäljning slog Coronaviruset till på riktigt, men trots Corona lyckades Jonas genomföra en försäljning till ett pris som vi var nöjda med!"
säljare på Svarvargatan 11

02 sep 2020

"Jag uppskattade Jonas för han var tydlig och rak under hela processen, allt från förväntningar till uppdateringar. Jag kan varmt rekommendera honom."
säljare på Drottningholmsvägen 13

27 aug 2020

"Imponerande kunskap och driv! "
säljare på Badstrandsvägen 33

30 jul 2020

"Jonas är full av energi och är extremt engagerad! En mycket erfaren mäklare! Vi har använt honom vid två lägenhetsförsäljningar på Kungsholmen och är jättenöjda. Båda gångerna har vi varit nöjda såväl med processen fram till försäljning som med slutpriset. Vid framtida försäljning kommer vi att anlita honom igen och vi kan varmt rekommendera honom till andra!"
säljare på Gjörwellsgatan 15

20 jul 2020

"Jag träffade Jonas på en visning och fick genast gott intryck av det professionella och välkomnande bemötandet. Därför valde jag honom när jag själv skulle sälja. Jonas har gjort allt för att lägenhetsaffären ska gå smidigt, har en härlig attityd och framför allt lång erfarenhet. Jag rekommenderar Jonas varmt! "
säljare på Sankt Eriksgatan 41

09 jul 2020

"Jag kan varmt rekommendera Jonas som mäklare. Han tog mig igenom hela säljprocessen på ett otroligt bra sätt. Det som gör att Jonas sticker ut i mängden bland mäklare är att han får både säljaren och köparen att känna sig trygga. Han ger även det lilla extra när det kommer till att hålla i privatvisningar. Detta gjorde att försäljningen gick bra, med ett slutpris över förväntan. Jonas är också väldigt trevlig och rolig att jobba med - högsta betyg :)"
säljare på Brännkyrkagatan 66

01 jul 2020

"Att bedömningen om slutpriset inte stämde beror väldigt mycket på mitt val att sälja under första fasen av Covid19, där förändringar på marknaden inte gick att bedöma bra av någon. Jag är nöjd med mäklarens arbete och hantering av en inte helt lätt uppgift, vilket resulterade i en bra och snabb försäljning utan trassel."
säljare på Tranebergsvägen 31

26 jun 2020

"Pålitlig, taktisk och trevlig."
säljare på Hemfosa Hage 39

06 apr 2020

"Jonas är en engagerad och lyhörd mäklare som vi gärna rekommenderar!"
säljare på Sankt Göransgatan 78

27 mar 2020

"I’m very satisfied with the services and could recommend him to you all. Jonas is very experienced, professional and have very sharp sense of the marketing."
säljare på Sankt Eriksgatan 4

20 feb 2020

"Jonas gjorde ett jättebra jobb, var alltid tillgänglig och mycket proffsig."
säljare på Sankt Eriksgatan 4

13 feb 2020

"Vår erfarenhet av mäklare är minst sagt blandad, och därför var vi betydligt mer noggranna denna gång i valet av mäklare. När vi summerar intrycken utifrån kriterierna kunskap, säljstrategi, tydlighet och erfarenhet, blev valet av Jonas i slutändan lätt. Det kändes oerhört tryggt med Jonas, där hans erfarenhet gjorde att vi slapp den oro som annars är så närvarande. Dessutom är Jonas väldigt lätt att jobba med. Han lyckades nå våra högt ställda förväntningar. Våra starkaste rekommendationer! "
säljare på Fleminggatan 81

12 feb 2020

"Jonas Tillman, trygg, tydlig och tillgänglig. En mäklare med fintopskänsla som med sin erfarenhet tänker på allt. Kan varmt rekommendera Jonas som är, helt säkert en av eliten."
säljare på Åkervägen 24

27 jan 2020

"Jonas var engagerad i vår affär och höll oss uppdaterade hela tiden. Genomgående sköttes allt proffsigt och vi är väldigt nöjda med försäljningen. "
säljare på Kungsholms Strand 163

18 dec 2019

"Jonas gav ett proffsigt intryck och vi var riktigt nöjda med hans arbete."
säljare på Alströmergatan 32G

17 dec 2019

"Mycket nöjd med Jonas, han gick från klarhet till klarhet och fick till en snabb affär med bra prisnivå där vi som säljare kände oss nöjda men även att köparna kände sig trygga i köpet"
säljare på Alströmergatan 32I

23 okt 2019

"Trevlig och kompetent i sitt arbete. Hjälpte oss med allt som man behövde hjälp med och löste ev problem."
säljare på Arbetargatan 28A

16 sep 2019

"Jonas driv och engagemang fick oss att känna en stor trygghet under hela processen. Han var värd varenda krona av arvodet. "
säljare på Alströmergatan 45D

18 jun 2019

"Jonas är em person som är lätt att jobba med.
Han är lyhörd och han gör det lilla extra.."
säljare på Pontonjärgatan 18

18 jun 2019

"Professionell och erfaren mäklare som har kunden i fokus. Ger mina bästa rekommendationer och tackar för lyckad samarbete och försäljning."
säljare på Sankt Eriksgatan 4

09 maj 2019

"Har erfarenhet av Jonas både som köpare och säljare, och i båda fallen var vi supernöjda med resultatet. Han verkar effektiv och erfaren och ha en känsla för att få till en och smidig affär. "Säljig" men på ett bra sätt, dvs inget struntprat."
säljare på Sten Bergmans väg 37

11 apr 2019

"Jonas inger stort förtroende och vi kände oss trygga och mycket nöjda med att han levererade på alla punkter genom hela säljprocessen!"
säljare på Kungsholmstorg 14

11 apr 2019

"Har väldigt goda erfarenheter av Jonas då vi har använt honom vid flera olika tillfällen. Det känns alltid väldigt och tryggt och att vi är goda hander. Kan varmt rekommendera Jonas."
säljare på Alströmergatan 45

10 apr 2019

"Jonas är trevlig och lätt att arbeta med. Inget krångel eller överdrivna löften. Han fokuserar på det väsentliga och tycks medveten om att vi anställer honom för att han ska sälja, inte bara vara med på visningen. Vi uppskattar mest att han ringer de där samtalen, förhandlar och inte tror att en försäljning bara sker. Rekommenderas varmt! "
säljare på Lindhagensgatan 69

10 apr 2019

"Jonas var mycket lyhörd och professionell. Hela processen var smidig och jag rekommenderar honom starkt! "
säljare på Folkungagatan 142

09 apr 2019

"Lyhörd och konstruktiv genom hela processen. Arbetar med återkoppling på ett bra och effektivt sätt! "
säljare på Sankt Eriksgatan 4

09 apr 2019

"Super nöjd med Jonas! Snabb på att svara och håller en underrättad om vad som händer. Trots en seg marknad så gick affären i land då Jonas gjorde allt för att lägenheten skulle bli såld till bästa pris. Fick hela tiden en rak och ärlig återkoppling vilket gjorde att jag som säljare kunde känna mig trygg då lägenheten låg i goda händer. Kan varmt rekommderas! "
säljare på Lindhagensgatan 69

09 apr 2019

"Målmedveten, kunnig, flexibel och engagerad."
säljare på Odelbergsvägen 34

24 feb 2019

"Jonas var väldigt lyhörd och engagerad under hela processen vilket vi uppskattade mycket."
säljare på Fridhemsgatan 9

08 feb 2019

"Rekommenderar varmt Jonas! Har både köpt och sålt via honom och upplever honom som engagerad och lyhörd. "
säljare på Pontonjärgatan 18

07 feb 2019

"Jonas är erfaren, engagerad o fokuserad vilket ger ett proffesionellt samlat intryck. I vissa avseende delade vi inte uppfattning men med bra dialog hittade vi alltid bästa lösning."
säljare på John Ericssonsgatan 14

07 feb 2019

"Vi kände oss trygga och väl informerade under hela processen. "
säljare på Thorildsvägen 1

17 dec 2018

"Rekommenderar Jonas "
säljare på Levertinsgatan 5

12 nov 2018

"För mig var det viktigt att jag hittade en mäklare som kunde föra en rak och ärlig dialog, och som kunde leverera på sina löften.
Jonas har verkligen levt upp till den förväntningen och han gjorde allt han kunde för att både jag som säljare och köparen skulle få en snabb och smidig affär. Jonas var flexibel och styrde upp flera visningar utöver de inplanerade, både dag och kvällstid. Det är väldigt sannolikt att jag kommer kontakta Jonas om framtida bostadsaffärer. Rekommenderas varmt! "
säljare på Mellanbergsvägen 9

10 okt 2018

"Vi upplever Jonas som en mycket kompetent och engagerad mäklare. Han höll oss ständigt informerade om vad som hände i processen och vi kände förtroende rakt igenom. Rekommenderas!"
säljare på Hantverkargatan 87

12 sep 2018

"Jonas var väldigt aktiv i processen, jobbade hårt och höll oss informerade hela tiden."
säljare på Alströmergatan 45D

25 aug 2018

"Vi känner oss nöjda med Jonas och han levererade enligt våra förväntningar.
Vi kommer använda Jonas vid fler tillfällen framöver. "
säljare på Celsiusgatan 4

29 jun 2018

"Jonas är en mäklare som jobbar stenhårt, vilket är precis vad du behöver för att lyckas sälja något till rimligt pris på den tröga bostadsmarknad som råder just nu våren 2018. Jag hade mer eller mindre gett upp om försäljning före sommaren, men Jonas lyckades sy ihop en bra affär ändå.
Han är rak och tydlig med vad du behöver göra som säljare och vad du kan förvänta dig. Vilka detaljer du ska renovera före en visning och vilka du kan låta vara, vilken homestyling som påverkar affären och vilken som är onödig – allt sådant har Jonas koll på. Gör bara som han säger så blir det bra."
säljare på Blecktornsstigen 10

15 jun 2018

"Det är 3:e gången vi använder Jonas vid försäljning och vi är lika nöjda varje gång. Han är lyhörd, lätt att jobba med, tillgänglig , proffesionell, duktig, driven, fokuserad, engagerad och trevlig. Vi kan verkligen varmt rekommendera Jonas om ni vill ha en grym mäklare! "
säljare på Birger Sjöbergs väg 3

24 maj 2018

"jag skulle rekommendera Jonas värje gång!.. hans rekommendationer hjälpte mig en massa när marknaden gick ner."
säljare på Karlsviksgatan 1

22 maj 2018

"Vi jämförde flera mäklare och valde Jonas som var fantastisk genom hela processen. Han är trevlig, professionell, engagerad och flexibel och gjorde allt för att vi skulle få till en så bra försäljning som möjligt!"
säljare på Kronobergsgatan 20

09 apr 2018

"Jonas är verkligen bäst på det han gör och oerhört trevlig som person. Jag kan varmt rekommendera honom."
säljare på Karlsviksgatan 4

06 apr 2018

"Har jobbat med Jonas tidigare och kommer definitivt göra det igen framöver. Mycket kompetent, engagerad och levererar bra resultat också."
säljare på Linnégatan 3

12 feb 2018

"Detta var andra gången jag anlitade Jonas och även denna gång levererade han långt över förväntningarna. Jonas håller en mycket hög servicenivå mot både köpare och säljare och inger ett stort förtroende. Jag är mycket nöjd med hela processen, från start till budgivning och kontraktsskrivning och kommer definitivt att anlita Jonas igen. "
säljare på Drottninggatan 102B

13 okt 2017

"Vinjettbilden som syntes på Hemnet kunde ha vari bättre"
säljare på Lidnersplan 16

26 sep 2017

"Jonas var engagerad och kämpade verkligen för att vi skulle få en bra affär i hamn, för båda parter. Både när vi köpte lägenhet via honom, och när vi anlitade honom för att sälja vår lägenhet. "
säljare på Industrigatan 5

25 sep 2017

"Tyvärr för hög värdering mot vad slutpriset blev."
säljare på Råstensgatan 1B

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
15
Fritidshus
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
13
Försäljningar
16
Försäljningsvärde
73 680 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.8 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.8 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.8 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.8 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
131 av 136 säljare
Jonas satte rätt förväntningar på slutpriset
113 av 136 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
129 av 136 säljare
Jonas var tydlig och höll mig uppdaterad
132 av 136 säljare

Jonas på kartan.

308 tidigare annonser
4 bostäder till salu
136 rekommendationer

4 bostäder till salu.

Annonser

6 995 000 kr
2 rum, 77 m²
90 844 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
3 781 kr/mån
1 995 000 kr
1 rum, 24 m²
83 125 kr/m²
Lägenhet, Sundbyberg
1 098 kr/mån
2 295 000 kr
2 rum, 41 m²
55 975 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
3 195 kr/mån
7 695 000 kr
3 rum, 92,6 m²
83 641 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
3 644 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

Slutpris saknas
Lägenhet Västerhaninge
2 rum, 64 m²
Utropspris: 1 495 000 kr
2 850 000 kr
Lägenhet Kungsholmen
+ 455 000 kr
1 rum, 26 m²
Utropspris: 2 395 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Jonas var toppen att jobba med. Hela processen från första möte till signerat avtal var 5/5. Samarbetet kändes stabilt, tydligt och enkelt! Jonas gav bra och sakliga råd för den situationen jag sålde lägenheten i och jag är supernöjd med både process och slutpris. Dessutom fanns Jonas också tillgänglig för råd i mitt köp av ny lägenhet, vilket var guld värt! "
Slutpris saknas
Lägenhet Vasastan
4 rum, 118 m²
8 200 000 kr
Lägenhet Kungsholmen
+ 505 000 kr
2 rum, 89 m²
Utropspris: 7 695 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Jag uppskattade Jonas för han var tydlig och rak under hela processen, allt från förväntningar till uppdateringar. Jag kan varmt rekommendera honom."
5 700 000 kr
Lägenhet Kungsholmen
3 rum, 73,7 m²
Utropspris: 5 700 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Jonas är full av energi och är extremt engagerad! En mycket erfaren mäklare! Vi har använt honom vid två lägenhetsförsäljningar på Kungsholmen och är jättenöjda. Båda gångerna har vi varit nöjda såväl med processen fram till försäljning som med slutpriset. Vid framtida försäljning kommer vi att anlita honom igen och vi kan varmt rekommendera honom till andra!"
Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.