Jonas Tillman

Profilbild för Jonas Tillman
Säljarfavorit
Jonas Tillman
4.8 / 5
(189 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
19 st
15 st
89 415 000 kr

Bakgrund

Jonas Tillman jobbar på Widerlöv och är registrerad mäklare sedan 2009-02-17. Jonas har fått in 15 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan december 2019. Jonas har enligt vår statistik haft 18 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 85 740 000 kr.

Presentation

Mina ledord är engagemang, trygghet och tillgänglighet!

Jag är nu inne på 13:e året, som fastighetsmäklare och tycker fortfarande att jobbet är fantastiskt kul. Mina främsta egenskaper, som mäklare är att vara lyhörd mot mina kunder. Med kunskap och erfarenhet får jag spekulanterna att känna sig trygga under processen. Tillgänglighet är också av högsta prioritet! Både på telefon och exempelvis att ta visningar på "obekväma" tider om så behövs.

Många av mina kunder är återkommande och rekommenderar mig vidare. Jag ser det som ett bevis på att mitt engagemang till 100%, lönar sig! Målet är att du som säljare ska få ett så högt slutpris som möjligt! Jag har slagit rekord i många föreningar.

För att kunna behålla högsta kundservice, så har jag valt att inte fokusera på att sälja flest lägenheter. Istället håller jag en jämn nivå år efter år där du som kund är mitt högsta fokus i varje affär. Jag lovar inte mer än vad jag kan hålla och levererar alltid som utlovat. Jag ser fram emot ett personligt möte med dig oavsett var du bor i Stockholm!

Jag har dessutom gedigen erfarenhet av kundansvar inom olika branscher samt långvarig erfarenhet som ordförande och styrelsemedlem i mina egna bostadsföreningar.

I grund och botten är jag civilekonom med inriktning mot marknadsföring. Jag har lång erfarenhet som kundansvarig i telekombranschen. Jag är dessutom inne på mitt 15:e år som aktiv styrelsemedlem i olika bostadsrättsföreningar.

Säljare om Jonas.

21 dec 2021

"Jonas har en gedigen erfarenhet och anpassar sin strategi efter objekt, utbud och spekulanter. Han fanns alltid tillgänglig för funderingar och frågor, och satt han upptagen meddelande han detta snabbt, men återkom alltid inom några timmar.
Kände mig trygg med Jonas som mäklare och skulle utan problem rekommendera honom, och för den sakens skull också anlita igen när och om det blir aktuellt.
"
säljare på Fleminggatan 29

15 dec 2021

"Mäklarens uppskattning av pris var bra/korrekt och berättigad men han lyckades sälja till avsevärt högre pris än marknadsvärdet. Så jag är otroligt nöjd!"
säljare på Kronobergsgatan 25

15 dec 2021

"Lyhörd, engagerad och kompetent. Vägledde mig igenom allting på ett oerhört bra och smidigt sätt. Rekommenderar varmt att anlita Jonas Tillman."
säljare på Stopvägen 68

02 nov 2021

"Kan verkligen rekommendera Jonas! Han fanns alltid tillgänglig vid frågor och lyssnade på våra funderingar. Han var tydlig under hela processen. Försäljningen motsvarande alla våra förväntningar och mer därtill!"
säljare på Sankt Göransgatan 152

19 okt 2021

"En mycket trevlig, seriös, närvarande och proffesionell mäklare. Utöver det som ingick i mäklaruppdraget, fanns Jonas tillgänglig för andra frågor vilket var väldigt uppskattat från vår sida. Rekommenderas varmt! "
säljare på Gjörwellsgatan 15

11 okt 2021

"Jonas är saklig, informativ och erfaren. Kändes trygg att ha med i processen.
De enda (små saker) som jag inte var helt nöjd med gällde företaget Jonas arbetar på, inte Jonas som mäklare."
säljare på Sankt Göransgatan 102

01 sep 2021

"Jonas var från start till mål mycket engagerad och fokuserad på min försäljning. Han är flexibel och har en bra marknadskännedom. Jag är mycket nöjd och kan starkt rekommendera honom."
säljare på Grubbensringen 30A

10 aug 2021

"Supernöjd med Jonas. Engagerad och proffsig från start till slut. Tydlig kommunikation genom hela processen och jag kände hela tiden att jag var väl informerad och uppdaterard. Tack!"
säljare på Ehrensvärdsgatan 6

24 jun 2021

"Jonas är en kunnig och påläst mäklare. Man känner sig väl omhändertagen genom hela processen. Jag kan rekommendera Jonas å det varmaste. "
säljare på Fridhemsgatan 29B

24 jun 2021

"Jonas var tillgänglig, lyhörd och gav oss realtistiska förväntingar. Vi är mycket nöjda med hans insats!"
säljare på Kronobergsgatan 25A

22 jun 2021

"100% förtroendeingivande. Omsorgsfull, noggrann och metodisk. Omdömesgill."
säljare på Skebokvarnsvägen 308

22 jun 2021

"Priset blev ännu bättre än vi trodde, vi hade ett mål och de uppnådde Jonas med råge.
Snabb och smidig affär utan några krusiduller.
Rekommenderar Jonas utan tvekan. "
säljare på Blomgatan 22

05 maj 2021

"Jonas är en mycket duktig och pålitlig mäklare som ger dig ärliga och raka besked från början. Han tar sig tid för privata visningar om köparen vill ha det och ger verkligen det lilla extra! Kan varmt rekommendera honom som mäklare. "
säljare på Katarina Bangata 64

03 maj 2021

"Jonas kämpar verkligen och går alltid extra milen för att allt ska bli bra. Kan varmt rekommendera!"
säljare på Sankt Göransgatan 78

26 apr 2021

"Jonas förmedlar ett seriöst och genuint intryck utan lismande eller floskler. Det var raka rör från början och en tydlig strategi för försäljningen som Jonas lade fram på ett transparent sätt. Han förmedlade sin vision tydligt men var lyhörd för mina tankar och ideér. I slutändan gick vi på hans linje vilket resulterade i en försäljning till ett pris som vida översteg mina förväntningar.
I övrigt väldigt lättsam och trevlig att ha att göra med! Kan rekommendera varmt. "
säljare på Pontonjärgatan 18

15 mar 2021

"Har använt mig av Jonas vid försäljning av två lägenheter. Det jag uppskattat med Jonas är hans tillvägagångsätt (lugnt och metodiskt). Han har inte massor av bollar i luften samtidigt, vilket bidrar till att han gör sitt bästa för den rådande försäljningen! kan starkt rekommendera honom för framtida försäljningar!
"
säljare på Ivan Oljelunds gränd 5

01 mar 2021

"Erfaren mäklare som jobbade bra och var lätt att samtala med."
säljare på Förrådsgatan 1

18 feb 2021

"Bra jobbat Jonas!"
säljare på Kronobergsgatan 20

11 feb 2021

"En riktig klippa. Kompetent, engagerad och pålitlig genom hela processen!"
säljare på Gjuteribacken 8C

19 dec 2020

"Jonas är förtroendeingivande och har väldigt bra koll på området vilket var en stor fördel i min bostadsaffär. Jag är riktigt nöjd! "
säljare på Fleminggatan 109

16 dec 2020

"Jonas är en mycket professionell mäklare tycker jag. Han gav oss en tydlig bild av hur marknaden ser ut, vilket skapade rätt förväntningar för oss som säljare. "
säljare på Sankt Eriksgatan 4

16 dec 2020

"Jonas var lyhörd och stöttade oss genom hela processen på ett pedagogiskt och tillgängligt sätt. Vi är mycket nöjda med Jonas rakt igenom från första kontakt till affärens avslut. Vi skulle utan tvekan rekommendera Jonas till nära & kära. "
säljare på Kronobergsgatan 25

27 nov 2020

"Har använt Jonas till en handfull försäljningar och han är otroligt duktig på att få till bra budgivningar och är oerhört pålitlig och korrekt. Levererar alltid."
säljare på Hagagatan 46A

27 nov 2020

"Very helpful and happy to explain everything to me in English too!"
säljare på Gjörwellsgatan 15

04 nov 2020

"Jonas var väldigt engagerad och informativ under hela försäljningsprocessen. Vi kände oss väldigt trygga från start till slut och fick ett slutpris vi är mer än nöjda med. Rekommenderar Jonas starkt! "
säljare på Sven Rinmans gata 4

01 nov 2020

"Snabb, lyhörd, effektiv och trevlig. Väldigt bra och kan rekommendera. "
säljare på Bysistorget 6

23 okt 2020

"Kan starkt rekommenderas "
säljare på Gästrikegatan 6A

10 sep 2020

"Jonas var toppen att jobba med. Hela processen från första möte till signerat avtal var 5/5. Samarbetet kändes stabilt, tydligt och enkelt! Jonas gav bra och sakliga råd för den situationen jag sålde lägenheten i och jag är supernöjd med både process och slutpris. Dessutom fanns Jonas också tillgänglig för råd i mitt köp av ny lägenhet, vilket var guld värt! "
säljare på Sankt Göransgatan 70

02 sep 2020

"Jag kan varmt rekommendera Jonas. Väldigt proffsig och engagerad genom hela processen. Under vår försäljning slog Coronaviruset till på riktigt, men trots Corona lyckades Jonas genomföra en försäljning till ett pris som vi var nöjda med!"
säljare på Svarvargatan 11

02 sep 2020

"Jag uppskattade Jonas för han var tydlig och rak under hela processen, allt från förväntningar till uppdateringar. Jag kan varmt rekommendera honom."
säljare på Drottningholmsvägen 13

27 aug 2020

"Imponerande kunskap och driv! "
säljare på Badstrandsvägen 33

30 jul 2020

"Jonas är full av energi och är extremt engagerad! En mycket erfaren mäklare! Vi har använt honom vid två lägenhetsförsäljningar på Kungsholmen och är jättenöjda. Båda gångerna har vi varit nöjda såväl med processen fram till försäljning som med slutpriset. Vid framtida försäljning kommer vi att anlita honom igen och vi kan varmt rekommendera honom till andra!"
säljare på Gjörwellsgatan 15

20 jul 2020

"Jag träffade Jonas på en visning och fick genast gott intryck av det professionella och välkomnande bemötandet. Därför valde jag honom när jag själv skulle sälja. Jonas har gjort allt för att lägenhetsaffären ska gå smidigt, har en härlig attityd och framför allt lång erfarenhet. Jag rekommenderar Jonas varmt! "
säljare på Sankt Eriksgatan 41

09 jul 2020

"Jag kan varmt rekommendera Jonas som mäklare. Han tog mig igenom hela säljprocessen på ett otroligt bra sätt. Det som gör att Jonas sticker ut i mängden bland mäklare är att han får både säljaren och köparen att känna sig trygga. Han ger även det lilla extra när det kommer till att hålla i privatvisningar. Detta gjorde att försäljningen gick bra, med ett slutpris över förväntan. Jonas är också väldigt trevlig och rolig att jobba med - högsta betyg :)"
säljare på Brännkyrkagatan 66

01 jul 2020

"Att bedömningen om slutpriset inte stämde beror väldigt mycket på mitt val att sälja under första fasen av Covid19, där förändringar på marknaden inte gick att bedöma bra av någon. Jag är nöjd med mäklarens arbete och hantering av en inte helt lätt uppgift, vilket resulterade i en bra och snabb försäljning utan trassel."
säljare på Tranebergsvägen 31

26 jun 2020

"Pålitlig, taktisk och trevlig."
säljare på Hemfosa Hage 39

06 apr 2020

"Jonas är en engagerad och lyhörd mäklare som vi gärna rekommenderar!"
säljare på Sankt Göransgatan 78

27 mar 2020

"I’m very satisfied with the services and could recommend him to you all. Jonas is very experienced, professional and have very sharp sense of the marketing."
säljare på Sankt Eriksgatan 4

20 feb 2020

"Jonas gjorde ett jättebra jobb, var alltid tillgänglig och mycket proffsig."
säljare på Sankt Eriksgatan 4

13 feb 2020

"Vår erfarenhet av mäklare är minst sagt blandad, och därför var vi betydligt mer noggranna denna gång i valet av mäklare. När vi summerar intrycken utifrån kriterierna kunskap, säljstrategi, tydlighet och erfarenhet, blev valet av Jonas i slutändan lätt. Det kändes oerhört tryggt med Jonas, där hans erfarenhet gjorde att vi slapp den oro som annars är så närvarande. Dessutom är Jonas väldigt lätt att jobba med. Han lyckades nå våra högt ställda förväntningar. Våra starkaste rekommendationer! "
säljare på Fleminggatan 81

12 feb 2020

"Jonas Tillman, trygg, tydlig och tillgänglig. En mäklare med fintopskänsla som med sin erfarenhet tänker på allt. Kan varmt rekommendera Jonas som är, helt säkert en av eliten."
säljare på Åkervägen 24

27 jan 2020

"Jonas var engagerad i vår affär och höll oss uppdaterade hela tiden. Genomgående sköttes allt proffsigt och vi är väldigt nöjda med försäljningen. "
säljare på Kungsholms Strand 163

18 dec 2019

"Jonas gav ett proffsigt intryck och vi var riktigt nöjda med hans arbete."
säljare på Alströmergatan 32G

17 dec 2019

"Mycket nöjd med Jonas, han gick från klarhet till klarhet och fick till en snabb affär med bra prisnivå där vi som säljare kände oss nöjda men även att köparna kände sig trygga i köpet"
säljare på Alströmergatan 32I

23 okt 2019

"Trevlig och kompetent i sitt arbete. Hjälpte oss med allt som man behövde hjälp med och löste ev problem."
säljare på Arbetargatan 28A

16 sep 2019

"Jonas driv och engagemang fick oss att känna en stor trygghet under hela processen. Han var värd varenda krona av arvodet. "
säljare på Alströmergatan 45D

18 jun 2019

"Jonas är em person som är lätt att jobba med.
Han är lyhörd och han gör det lilla extra.."
säljare på Pontonjärgatan 18

18 jun 2019

"Professionell och erfaren mäklare som har kunden i fokus. Ger mina bästa rekommendationer och tackar för lyckad samarbete och försäljning."
säljare på Sankt Eriksgatan 4

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
18

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
15
Försäljningar
18
Försäljningsvärde
85 740 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.8 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.8 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.8 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.8 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
183 av 187 säljare
Jonas satte rätt förväntningar på slutpriset
158 av 186 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
180 av 187 säljare
Jonas var tydlig och höll mig uppdaterad
185 av 185 säljare

Jonas på kartan.

368 tidigare annonser
1 bostäder till salu
189 rekommendationer

1 bostad till salu.

Annonser

9 500 000 kr
4 rum, 118 m²
80 508 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
5 786 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

3 850 000 kr
Lägenhet Kungsholmen
+ 655 000 kr
2 rum, 39,5 m²
Utropspris: 3 195 000 kr
5 700 000 kr
Lägenhet Lilla Alby
3 rum, 78,5 m²
3 350 000 kr
Lägenhet Kungsholmen
+ 400 000 kr
2 rum, 37 m²
Utropspris: 2 950 000 kr
5 250 000 kr
Lägenhet Kungsholmen
+ 755 000 kr
2 rum, 58 m²
Utropspris: 4 495 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Mäklarens uppskattning av pris var bra/korrekt och berättigad men han lyckades sälja till avsevärt högre pris än marknadsvärdet. Så jag är otroligt nöjd!"
Slutpris saknas
Lägenhet Kungsholmen
2 rum, 59 m²
Utropspris: 5 895 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Jonas har en gedigen erfarenhet och anpassar sin strategi efter objekt, utbud och spekulanter. Han fanns alltid tillgänglig för funderingar och frågor, och satt han upptagen meddelande han detta snabbt, men återkom alltid inom några timmar.
Kände mig trygg med Jonas som mäklare och skulle utan problem rekommendera honom, och för den sakens skull också anlita igen när och om det blir aktuellt.
"

Statistik för publicerade annonser, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade annonser baseras på bostadsannonser som publicerats som till salu på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.