Jonas Tillman

Profilbild för Jonas Tillman
Jonas Tillman
4.8 / 5
(237 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
21 st
0 st
111 050 000 kr

Bakgrund

Jonas Tillman jobbar på Widerlöv och är registrerad mäklare sedan 2009-02-17. Jonas har enligt vår statistik haft 26 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och villor och motsvarar ett värde på 49 841 000 kr.

Presentation

Mina ledord är engagemang, trygghet och tillgänglighet!

Jag är nu inne på 13:e året, som fastighetsmäklare och tycker fortfarande att jobbet är fantastiskt kul. Mina främsta egenskaper, som mäklare är att vara lyhörd mot mina kunder. Med kunskap och erfarenhet får jag spekulanterna att känna sig trygga under processen. Tillgänglighet är också av högsta prioritet! Både på telefon och exempelvis att ta visningar på "obekväma" tider om så behövs.

Många av mina kunder är återkommande och rekommenderar mig vidare. Jag ser det som ett bevis på att mitt engagemang till 100%, lönar sig! Målet är att du som säljare ska få ett så högt slutpris som möjligt! Jag har slagit rekord i många föreningar.

För att kunna behålla högsta kundservice, så har jag valt att inte fokusera på att sälja flest lägenheter. Istället håller jag en jämn nivå år efter år där du som kund är mitt högsta fokus i varje affär. Jag lovar inte mer än vad jag kan hålla och levererar alltid som utlovat. Jag ser fram emot ett personligt möte med dig oavsett var du bor i Stockholm!

Jag har dessutom gedigen erfarenhet av kundansvar inom olika branscher samt långvarig erfarenhet som ordförande och styrelsemedlem i mina egna bostadsföreningar.

I grund och botten är jag civilekonom med inriktning mot marknadsföring. Jag har lång erfarenhet som kundansvarig i telekombranschen. Jag är dessutom inne på mitt 15:e år som aktiv styrelsemedlem i olika bostadsrättsföreningar.

Mäklarbyrå


Säljare om Jonas.

01 okt 2023

"Jonas är engagerad och kunnig! En mäklare jag mer än gärna rekommenderar. "
säljare på Klostervägen 7A

06 jul 2023

"Smidigt, snabbt och trevligt bemötande
Bra uppdatering
Rekommenderas "
säljare på Fridhemsgatan 3

01 jul 2023

"Superengagerad.
Han höll mig hela tiden uppdaterad. Var behjälplig med kontakter och extra visningar. Jonas är verkligen professionell och har lång erfarenhet av mäklarbranschen.
"
säljare på Baltzar von Platens gata 4

21 jun 2023

"Jag upplevde att Jonas är både lyhörd och tydlig samt att han gjorde allt i sin makt för att optimera försäljningsprocessen. Han är väldigt bra på att göra det lilla extra för affären (extravisningar, påläst om föreningen etc) och mig som kund men också att informera och återkomma med status. Den..."
"Jag upplevde att Jonas är både lyhörd och tydlig samt att han gjorde allt i sin makt för att optimera försäljningsprocessen. Han är väldigt bra på att göra det lilla extra för affären (extravisningar, påläst om föreningen etc) och mig som kund men också att informera och återkomma med status. Den bästa mäklaren!"
Läs mer
säljare på Kronobergsgatan 25A

23 maj 2023

"Jonas är en mäklare som alltid gör sitt yttersta för att slutföra en bostadsförsäljning till din belåtenhet. Han är ärlig och rak. En toppenmäklare helt enkelt!"
säljare på Arvodesvägen 4

05 maj 2023

"Vi är väldigt nöjda med Jonas insats. Har använt honom tidigare och kommer använda honom igen. Rekommenderar starkt Jonas. Otroligt serviceminded och hjälpsam. "
säljare på Sankt Eriksgatan 52A

26 apr 2023

"Jonas inger förtroende, kunnig om bostadsläget, återkopplar snabbt och ofta. Förhandlade bra med spekulanter.
Han är väldigt trevlig, sympatisk och lätt att ha göra med."
säljare på Sven Rinmans gata 4

26 apr 2023

"Det är tredje gången jag anlitar Jonas för försäljning av lägenhet och han är verkligen en klippa! Jag kan varmt rekommendera honom"
säljare på Regeringsgatan 70A

17 mar 2023

"Jag var enormt nöjd med min mäklare insats han var så mycket noggrann med allt och lätt att nå honom när jag behövde hjälp var fantastiskt på alla sätt "
säljare på Sotingeplan 14

07 dec 2022

"Engagemang och starkt jobb från början till slut!"
säljare på Hantverkargatan 62

01 dec 2022

"Bra mäklare (Jonas), engagerad och kunnig och tar sig alltid tid!"
säljare på Bohusgatan 49

28 nov 2022

"Super bra mäklare! Motiverad, snabb och väldigt trevlig"
säljare på Baltzar von Platens gata 7B

27 okt 2022

"Jonas är en noggrann mäklare som tar sig tid att ge bra service till både säljare och köpare."
säljare på Stagneliusvägen 23

24 okt 2022

"Jag har känt Jonas i många år och är trygg i att rekommendera honom som en duktig mäklare!"
säljare på Kungsbro Strand 21

21 okt 2022

"Fantastisk person att arbeta tillsammans med, kom alltid tillbaks snabbt om man hade någon fråga"
säljare på Pilgatan 21A

21 okt 2022

"Är supernöjd med Jonas! Skulle varmt rekommendera honom till andra och kommer vid framtida försäljningar kontakta honom igen. "
säljare på Kyrkogatan 2

06 sep 2022

"Mycket framåtlutad, målinriktad och strategisk "
säljare på Hantverkargatan 28

02 sep 2022

"Jonas Tillman var realistisk och gav mig inte onödiga förhoppningar. Jag både köpte och sålde av honom och han var allra bäst som säljarens mäklare, tycker jag. "
säljare på Arbetargatan 28A

09 jul 2022

"Jonas var saklig, metodisk och ihärdig. Trots en skakig marknad (vår/sommar 2022) gav han inte upp, utan lyckades efter flera visningar hitta bra köpare. "
säljare på Rålambsvägen 8C

08 jul 2022

"Jonas har förmedlat affären enligt mina förväntningar. Han har varit högst behjälplig och hade även fördelaktigt bra kännedom om både föreningen och området.
Jag kan klart rekommendera Jonas tjänster och personliga engagemang, tack. "
säljare på Baltzar von Platens gata 7B

04 jul 2022

"Jonas gjorde ett proffsigt intryck. Han var tydlig i kommunikationen och höll mig löpande uppdaterad. Sammantaget ett gott helhetsintryck!"
säljare på Gjörwellsgatan 17

03 jul 2022

"Effektiv och driven. Vi är mycket nöjda med Jonas jobb och rekommenderar honom varmt! "
säljare på Ehrensvärdsgatan 6

26 jun 2022

"Vi hade tidigare köpt lägenhet genom Jonas Tillman och fick så gott intryck att vi valde honom även vid vår egen försäljning."
säljare på Ehrensvärdsgatan 6

21 jun 2022

"Jonas är lyhörd och seriös. Går in för varje försäljning till 100% och arbetar igenom alla intressenter till 100%. En mäklare du kan lita på kommer göra sitt jobb och lite till. "
säljare på Svarvargatan 14

07 apr 2022

"Jonas var väldigt effektiv och engagerad. Alltid tillgänglig om man hade frågor. Rekommenderar gärna Jonas till andra."
säljare på Frejgatan 34

01 apr 2022

"Jag är otroligt nöjd med Jonas. Han gjorde ett fantastiskt jobb med min lägenhet och vi fick ett slutpris jag bara kunnat drömma om. Föreningsrekord dessutom! Jonas är trevlig, noggrann och framförallt väldigt engagerad och kunnig. Det märkes verkligen att han hade mycket tid att lägga på min läg..."
"Jag är otroligt nöjd med Jonas. Han gjorde ett fantastiskt jobb med min lägenhet och vi fick ett slutpris jag bara kunnat drömma om. Föreningsrekord dessutom! Jonas är trevlig, noggrann och framförallt väldigt engagerad och kunnig. Det märkes verkligen att han hade mycket tid att lägga på min lägenhet. Det blev många privatvisningar vilket resulterade i ett riktigt bra pris innan visning. Vill man sälja snabbt och till högt pris ska man välja Jonas! Tusen tack för ditt jobb."
Läs mer
säljare på Gjörwellsgatan 17

29 mar 2022

"Andra gången jag sålt med Jonas, lika nöjd båda gångerna. Det bästa med Jonas är att han ger en rätt förväntningar men det jag uppskattar mest är att han löpande håller en uppdaterad sp man alltid vet hur det går och vad som händer."
säljare på Sjöviksvägen 140

29 mar 2022

"Det fungerade bra hela tiden. Jag fick telefonsamtal, sms och mail så jag visste hur läget var. Väldigt nöjd. Jag rekomenderar varmt mäklaren till andra säljare."
säljare på Karolinagatan 7

23 mar 2022

"Jonas är den bästa mäklaren jag kunde önska mig. Trots en utdragen process med renovering och oväntat krångel var han hjälpsam och engagerad i varje möte. Jag kände direkt att jag kunde lita på honom och i slutändan fick jag ett superbra bud på min lägenhet. "
"Jonas är den bästa mäklaren jag kunde önska mig. Trots en utdragen process med renovering och oväntat krångel var han hjälpsam och engagerad i varje möte. Jag kände direkt att jag kunde lita på honom och i slutändan fick jag ett superbra bud på min lägenhet. "
Läs mer
säljare på Sysslomansgatan 26

21 dec 2021

"Jonas har en gedigen erfarenhet och anpassar sin strategi efter objekt, utbud och spekulanter. Han fanns alltid tillgänglig för funderingar och frågor, och satt han upptagen meddelande han detta snabbt, men återkom alltid inom några timmar.
Kände mig trygg med Jonas som mäklare och skulle utan p..."
"Jonas har en gedigen erfarenhet och anpassar sin strategi efter objekt, utbud och spekulanter. Han fanns alltid tillgänglig för funderingar och frågor, och satt han upptagen meddelande han detta snabbt, men återkom alltid inom några timmar.
Kände mig trygg med Jonas som mäklare och skulle utan problem rekommendera honom, och för den sakens skull också anlita igen när och om det blir aktuellt.
"
Läs mer
säljare på Fleminggatan 29

15 dec 2021

"Mäklarens uppskattning av pris var bra/korrekt och berättigad men han lyckades sälja till avsevärt högre pris än marknadsvärdet. Så jag är otroligt nöjd!"
säljare på Kronobergsgatan 25

15 dec 2021

"Lyhörd, engagerad och kompetent. Vägledde mig igenom allting på ett oerhört bra och smidigt sätt. Rekommenderar varmt att anlita Jonas Tillman."
säljare på Stopvägen 68

02 nov 2021

"Kan verkligen rekommendera Jonas! Han fanns alltid tillgänglig vid frågor och lyssnade på våra funderingar. Han var tydlig under hela processen. Försäljningen motsvarande alla våra förväntningar och mer därtill!"
säljare på Sankt Göransgatan 152

19 okt 2021

"En mycket trevlig, seriös, närvarande och proffesionell mäklare. Utöver det som ingick i mäklaruppdraget, fanns Jonas tillgänglig för andra frågor vilket var väldigt uppskattat från vår sida. Rekommenderas varmt! "
säljare på Gjörwellsgatan 15

11 okt 2021

"Jonas är saklig, informativ och erfaren. Kändes trygg att ha med i processen.
De enda (små saker) som jag inte var helt nöjd med gällde företaget Jonas arbetar på, inte Jonas som mäklare."
säljare på Sankt Göransgatan 102

01 sep 2021

"Jonas var från start till mål mycket engagerad och fokuserad på min försäljning. Han är flexibel och har en bra marknadskännedom. Jag är mycket nöjd och kan starkt rekommendera honom."
säljare på Grubbensringen 30A

10 aug 2021

"Supernöjd med Jonas. Engagerad och proffsig från start till slut. Tydlig kommunikation genom hela processen och jag kände hela tiden att jag var väl informerad och uppdaterard. Tack!"
säljare på Ehrensvärdsgatan 6

24 jun 2021

"Jonas är en kunnig och påläst mäklare. Man känner sig väl omhändertagen genom hela processen. Jag kan rekommendera Jonas å det varmaste. "
säljare på Fridhemsgatan 29B

24 jun 2021

"Jonas var tillgänglig, lyhörd och gav oss realtistiska förväntingar. Vi är mycket nöjda med hans insats!"
säljare på Kronobergsgatan 25A

22 jun 2021

"100% förtroendeingivande. Omsorgsfull, noggrann och metodisk. Omdömesgill."
säljare på Skebokvarnsvägen 308

22 jun 2021

"Priset blev ännu bättre än vi trodde, vi hade ett mål och de uppnådde Jonas med råge.
Snabb och smidig affär utan några krusiduller.
Rekommenderar Jonas utan tvekan. "
säljare på Blomgatan 22

05 maj 2021

"Jonas är en mycket duktig och pålitlig mäklare som ger dig ärliga och raka besked från början. Han tar sig tid för privata visningar om köparen vill ha det och ger verkligen det lilla extra! Kan varmt rekommendera honom som mäklare. "
säljare på Katarina Bangata 64

03 maj 2021

"Jonas kämpar verkligen och går alltid extra milen för att allt ska bli bra. Kan varmt rekommendera!"
säljare på Sankt Göransgatan 78

26 apr 2021

"Jonas förmedlar ett seriöst och genuint intryck utan lismande eller floskler. Det var raka rör från början och en tydlig strategi för försäljningen som Jonas lade fram på ett transparent sätt. Han förmedlade sin vision tydligt men var lyhörd för mina tankar och ideér. I slutändan gick vi på hans ..."
"Jonas förmedlar ett seriöst och genuint intryck utan lismande eller floskler. Det var raka rör från början och en tydlig strategi för försäljningen som Jonas lade fram på ett transparent sätt. Han förmedlade sin vision tydligt men var lyhörd för mina tankar och ideér. I slutändan gick vi på hans linje vilket resulterade i en försäljning till ett pris som vida översteg mina förväntningar.
I övrigt väldigt lättsam och trevlig att ha att göra med! Kan rekommendera varmt. "
Läs mer
säljare på Pontonjärgatan 18

15 mar 2021

"Har använt mig av Jonas vid försäljning av två lägenheter. Det jag uppskattat med Jonas är hans tillvägagångsätt (lugnt och metodiskt). Han har inte massor av bollar i luften samtidigt, vilket bidrar till att han gör sitt bästa för den rådande försäljningen! kan starkt rekommendera honom för fram..."
"Har använt mig av Jonas vid försäljning av två lägenheter. Det jag uppskattat med Jonas är hans tillvägagångsätt (lugnt och metodiskt). Han har inte massor av bollar i luften samtidigt, vilket bidrar till att han gör sitt bästa för den rådande försäljningen! kan starkt rekommendera honom för framtida försäljningar!
"
Läs mer
säljare på Ivan Oljelunds gränd 5

01 mar 2021

"Erfaren mäklare som jobbade bra och var lätt att samtala med."
säljare på Förrådsgatan 1

18 feb 2021

"Bra jobbat Jonas!"
säljare på Kronobergsgatan 20

11 feb 2021

"En riktig klippa. Kompetent, engagerad och pålitlig genom hela processen!"
säljare på Gjuteribacken 8C

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
23
Villa
3

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
0
Försäljningar
26
Försäljningsvärde
49 841 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.8 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
230 av 235 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
226 av 233 säljare
Jonas var tydlig och höll mig uppdaterad
233 av 233 säljare

Hur enkelt är det att förstå om den här mäklaren är relevant?

Väldigt svårt
Väldigt lätt

Jonas på kartan.

513 tidigare bostäder
13 bostäder till salu
237 rekommendationer

13 bostäder till salu.

Bostäder

2 795 000 kr
3 rum, 76 m²
36 776 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
5 045 kr/mån
5 100 000 kr
3 rum, 83 m²
61 445 kr/m²
Lägenhet, Nacka
6 675 kr/mån
2 200 000 kr
3 rum, 81 m²
27 160 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
8 057 kr/mån
10 200 000 kr
5 rum, 110 m²
92 727 kr/m²
Lägenhet, Nacka
8 846 kr/mån
3 975 000 kr
2 rum, 42 m²
94 642 kr/m²
Lägenhet, Nacka
3 378 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Bostäder

Slutpris saknas
Villa Skälby
7 rum, 150 m²
Utropspris: 6 995 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Kungsholmen
5 rum, 104 m²
Utropspris: 7 995 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Nacka Strand
2 rum, 42 m²
Utropspris: 3 995 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Kungsholmen
1,5 rum, 41 m²
Utropspris: 3 395 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Nacka Strand
2 rum, 49 m²
Utropspris: 3 500 000 kr

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.