Jonas Lindström

Profilbild för Jonas Lindström
Jonas Lindström
4.9 / 5
(371 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
42 st
13 st
123 520 000 kr

Bakgrund

Jonas Lindström jobbar på Notar och är registrerad mäklare sedan 2009-04-24. Jonas har fått in 13 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret. Jonas har enligt vår statistik haft 45 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och kedjehus och motsvarar ett värde på 191 295 000 kr.

Presentation

- 2:a Sthlm läns mest rekommenderade mäklare 2016
- 1:a Sthlm läns mest rekommenderade mäklare 2017
- 3:a Sthlm läns mest rekommenderade mäklare 2018
- Har anlitats för fler än 1300 st. lyckade förmedlingar
- Hägerstens mest rekommenderade mäklare 2014
- Hägerstens mest rekommenderade mäklare 2015
- Hägerstens mest rekommenderade mäklare 2016
- Hägerstens mest rekommenderade mäklare 2017
- Hägerstens mest rekommenderade mäklare 2018
- Hägerstens mest rekommenderade mäklare 2019
- Hägerstens mest rekommenderade mäklare 2020
- Flest förmedlade bostäder i Hägersten 2015-2019
- 2:a Sveriges mest transparenta mäklare 2017
- Högst värde för bostäder i Hägersten 2016-2018
- Topp tre mäklare hela Notar Sverige 2013-2020
- Flest rekommendationer hela Notar Sverige
- Innehavare av otaliga prisrekord för bostäder
- Anlitas årligen för cirka 100 st. förmedlingar

Jag heter Jonas Lindström och är fastighetsmäklare samt kontorschef på Notar Hägersten. Jag är född samt uppvuxen i Hägersten och här har jag spenderat stor del av mitt liv. I dagsläget är det få fastighetsmäklare som besitter samma gedigna kunskap om stadsdelens historia samt utveckling som skett explosionsartat de senaste åren. Jag har varit verksam inom mäklaryrket i vårt fina område sedan 2006. Under dessa år har jag fått förtroendet att förmedla över 1300 bostäder i samarbete med otroligt nöjda säljare och köpare.

Personligen var jag hela Hägerstens och en av Stockholms mest anlitade mäklare under år 2014, 2015, 2016, 2017, 2018 och 2019 med cirka 100 förmedlade bostäder per år. Under år 2014, 2015, 2016, 2017, 2018, 2019 och 2020 fick jag utmärkelsen som Hägerstens mest rekommenderade mäklare.

Under 2017 fick jag den åtråvärda utmärkelsen Stockholms Läns mest rekommenderade mäklare i konkurrens med cirka 1300 branchkollegor. Goda rekommendationer och ständigt återkommande kunder är ett kvitto på att jag har lyckats mycket bra i min yrkesroll. Jag är en av hela Notars mest anlitade mäklare genom alla tider vilket bevisar min drivkraft att i varje förmedling överträffa alla förväntningar.

Notar är Stockholms näst största mäklarkedja med cirka 35 lokala kontor. Notar Hägersten/Liljeholmen är historiks sett en av Notars mest framgångsrika kontor. I dagsläget är vi en av de marknadsledande fastighetsmäklarna i Hägersten. Vi har tre framgångsrika kontor i stadsdelen eftersom Notars starka varumärke anlitas av de boende med högsta krav på en skicklig och driven fastighetsmäklare som ständigt levererar rekordpris.

Vår produkt är helt komplett med marknadsföring och tjänster som gör att vi når alla tänkbara spekulanter på de absolut viktigaste marknadsföringskanalerna. Vid varje försäljning anpassar vi marknadsföringen efter bostadens förutsättningar och hur vi skall nå den mest optimala och köpstarka målgruppen. Det innebär att vi får flest spekulanter till visningarna och således det högsta slutpris som marknaden är villig att betala för just din bostad.

Jag vet hur just din bostad skall säljas till rekordpris. Stor kunskap om Hägersten, unik erfarenhet och fenomenal marknadsföring skapar bästa förutsättningar vid din försäljning. Ingen annan mäklare i Hägersten kan mäta sig med vår otroligt breda marknadsföring. Det viktigaste för mig i en försäljningsprocess är förtroendet från din sida. Tillsammans kommer vi arbeta mot ett gemensamt ändamål med högsta möjliga slutpris som målsättning.

Med största noggrannhet och seriositet kommer jag handlägga hela förmedlingen. Med fingertoppskänsla, erfarenhet och passion jobbar jag hårdare än alla andra för att ge just din bostad främsta förutsättningar vid ditt livs bästa affär. Jag brinner för mitt arbete och det kommer du märka vid ett framtida samarbete. Anlita mig för att uppleva hur en kunnig och professionell fastighetsmäklare arbetar för högsta slutpris. Tillsammans kommer vi nå rekordpris!

Med vänlig hälsning, Jonas Lindström.

Säljare om Jonas.

10 maj 2021

"Jag valde Jonas efter rekommendation från vänner och känner mig nöjd med honom som mäklare. Jonas har en väldigt god kännedom om både området/marknaden och hans långa erfarenhet gjorde att det kändes väldigt tryggt att ha honom som mäklare under försäljningsprocessen. Jag uppfattade honom som lyhörd, ärlig och transparent, vilket är egenskaper jag värdesatter hos en mäklare. Jag rekommenderar absolut Jonas som mäklare!"
säljare på Vattenledningsvägen 31

05 maj 2021

"Jonas var ärlig, öppen och ambitiös, och såg till att hålla mig uppdaterad på allt som hände. Jag kände mig väldigt trygg genom hela processen. Jag är jättenöjd med att ha valt Jonas, kan rekommendera honom varmt!"
säljare på Flygelgatan 4

26 mar 2021

"Jonas har väldigt god kännedom om området, håller en i loopen, är lyhörd och uthållig. Rekommenderas varmt!"
säljare på Flygelgatan 4

24 mar 2021

"Supernöjda med hela processen från start till mål. Jonas är väldigt erfaren och har bra koll på den lokala marknaden. Det jag tror framförallt skiljer ut Jonas från andra är att han först tar fram en tydlig strategi för lägenheten men sedan är beredd att ompröva den löpande och anpassa sig till vad som händer på marknaden i övrigt. Det kräver verkligen engagemang och flexibilitet från hans sida och leder till att man som kund verkligen känner att han gör allt för att lyckas så bra som möjligt med varje försäljning."
säljare på Stjernströms väg 11

24 mar 2021

"Kan varmt rekommendera Jonas. Han var en trygg punkt genom hela säljprocessen och levererade på hög nivå genom hela försäljningen. Som förstagångssäljare fanns Jonas hela tiden tillgänglig och tog sig tid att i lugn och ro förklara vad nästa steg i processen skulle vara. Hans långa erfarenhet av området och tidigare försäljningar gjorde att man kände sig trygg och slutpriset hamnade över förväntan. "
säljare på Midsommargränd 9

24 mar 2021

"Jonas hjälpte oss med försäljningen när vi var i en svår situation eftersom vi förlorat en nära anhörig.
Eftersom vi bor på annan ort har Jonas hjälp varit nödvändig för att vi skulle orka med föesäljningen."
säljare på Tellusborgsvägen 108

23 mar 2021

"Gjorde ett utmärkt arbete inför fotograferingen och samarbetade mycket bra med fotografen så att bilderna visade lägenhetens karaktär på en fint och trovärdigt sätt. Mäklaren var energisk och engagerad och la ned mycket jobb med extra visningar. "
säljare på Vattenledningsvägen 46G

23 mar 2021

"Engagerad, trevlig och mycket kompetent mäklare. Rekommenderas varmt. "
säljare på Lm Ericssons väg 5

22 mar 2021

"Trevlig, engagerad och driven mäklare. Vi är väldigt nöjda med Jonas och vårt slutpris. Vi kan varmt rekommendera honom."
säljare på Midsommargränd 9

22 mar 2021

"Jonas är en erfaren och trygg person. Är en driven säljare när det gällde lägenheten men sålde inte in sig själv som mäklare för mycket vilket jag uppskattar. Kan verkligen rekommendera Jonas som mäklare. Vill äventillägga att vår lägenhet såldes till rekord pris!"
säljare på Tellusborgsvägen 65E

18 mar 2021

"Jonas var väldigt noggrann genom hela uppdraget, snabb och pålitlig i sin kommunikation. Bra att sälja med!"
säljare på Lotterivägen 10

01 mar 2021

"Vi är väldigt nöjda med Jonas som mäklare och rekommenderar honom alla dagar i veckan. Hans sätt att hitta dom små detaljerna som faktiskt gör skillnad och noggrannheten i att utforma annonsen som gjorde att man själv ville köpa bostaden man säljer, Toppkvalite!! Han var målinriktad,lyhörd och påläst om området, väldigt enkel att arbeta med.
"
säljare på Svartlösavägen 24

31 dec 2020

"Professionell. "
säljare på Oktavgatan 6

31 dec 2020

"Jonas har ett avväpnande sätt att vara glad och positiv när vi var som mest stressade över försäljningen. Jättenöjd med snabb försäljning till bra pris!"
säljare på Midsommarvägen 17

30 dec 2020

"Jag har både köpt och sålt av Jonas! Och nu senast då vi anlitade honom för försäljning av vår bostad känner jag mig väldigt glad över att vi valde just honom. Framförallt var hans förmåga att få mig som säljare (och köpare) att känna mig trygg genom hela processen helt ovärderlig. Han visade också upp ett fantastiskt engagemang och skapade tid för att skriva kontrakt så sent som vid kl 22 på kvällen, för att jag ville ha allt klart så snabbt som möjligt. Kan varmt rekommendera Jonas för både köp och sälj av bostad!"
säljare på Tellusborgsvägen 100

28 dec 2020

"Enormt kunnig och erfaren, kan kransenområdet bättre än sin innerficka. Vi kände oss trygga genom hela processen trots ett stökigt ” virus” som satte marknaden på stora prov! "
säljare på Tellusborgsvägen 79

28 dec 2020

"Bra lokalkännedom och god kommunikation genom hela processen vilket kändes tryggt"
säljare på Tellusborgsvägen 90

27 dec 2020

"Vi sålde vår lägenhet utan en vanlig visning då vi hade haft kontakt med Jonas tidigare och hintat om att vi var intresserade av att sälja. Hans kontaktnät från tidigare försäljningar möjliggjorde att vi kunde genomföra en privatvisning utan krav på de vanliga förberedelserna. Köparna inkom med ett bud som vi var nöjda med och Jonas var tydlig i kommunikationen från första start. Vi köpte samma lägenhet av Jonas och var nöjda med hela processen, så det var självklart att välja honom när vi själva skulle sälja. "
säljare på Nioörtsvägen 28B

27 dec 2020

"Jonas är en otroligt kompetent mäklare som inger förtroende direkt. Han gillar att ha koll på allt, in i minsta detalj, vilket kändes väldigt tryggt för oss när vi sålde. Vi hade väldigt bra kontakt genom hela processen och han gav oss alltid känslan av att vi var viktiga och att han hade tid för oss. Han är dessutom trevlig och lättsam vilket gjorde arbetet tillsammans till en kul process. Kan starkt rekommendera Jonas om man vill ha en pålitlig, smart och trevlig mäklare!"
säljare på Nioörtsvägen 28A

27 dec 2020

"Jag är supernöjd med Jonas insats. Han är kompetent, har väldigt bra koll på området och är lättillgänglig. Vid visningar ger han ett seriöst intryck. Ett stort plus är också att han genererar fler spekulanter, från sina tidigare uppdrag, till visningar. "
säljare på Tellusborgsvägen 75

27 dec 2020

"Jonas Lindström var resultatinriktad med ett proffsigt och trevligt bemötande. Han var tillgänglig och engagerad så kontakten mellan oss var väldigt smidig. Jag är väldigt nöjd och kan varmt rekommendera Jonas."
säljare på Tellusborgsvägen 100

26 dec 2020

"Jonas är detaljorienterad och noggrann. Det uppskattade jag mkt. "
säljare på Responsgatan 5

23 dec 2020

"Jonas gav oss tidigt ett bra intryck, särskilt för hans unika lokalkännedom. Under processen höll han oss uppdaterade och förklarade pedagogiskt hur processen för budgivning såg ut. Kunde inte varit mer nöjda. "
säljare på Majstångsvägen 11

21 dec 2020

"Jonas var alltid tillgänglig och höll kommunikationen rak och tydlig. Han har en exceptionell lokalkännedom.
Försäljningsprocessen gick smidigare än vi väntat oss. Vi är mycket nöjda med Jonas insats."
säljare på Oktavgatan 8

21 dec 2020

"Fantastisk säljupplevelse genom hela processen. Tack vare hans oroliga mäklarskills sålde vi lägenheten innan visning till mer än vad vi hade hoppas på. Han ligger garanterat i framkant när det kommer till att vara proffesionellt men samtidigt ha en avslappnad, ”kompis” relation med sina kunder."
säljare på Mikrofonvägen 21

17 dec 2020

"Jonas har ruggig lokalkännedom och det känns tryggt att han har koll på läget. För vår del blev lokalkännedomen uppenbar när slutpriset blev på kronan exakt det han hade värderat bostaden till. "
säljare på Responsgatan 5

16 dec 2020

"Jonas var tillgänglig, förtroende ingivande och väldigt kompetent. Dessutom super trevlig. Vi köpte vår lgh av (genom) honom och valet att själva sälja med honom kändes självklart. "
säljare på Tellusborgsvägen 108

15 dec 2020

"Grymt bra engagemang från Jonas och proffsigt jobb genom hela affären! "
säljare på Valsbergs gränd 8

15 dec 2020

"Jag har bara positivt att säga om Jonas insats och arbete som mäklare med försäljningen av min lägenhet. Han anstränger sig lite extra för att göra ett bra arbete och göra en nöjd. Engagerad, tillgänglig och har mycket bra koll på Midsommarkransen."
säljare på Nioörtsvägen 40

15 dec 2020

"Jonas är super professionell och kunnig vilket gör att man känner sig trygg med honom som mäklare. Han känner till området och marknaden bättre än någon annan. "
säljare på Responsgatan 5

15 dec 2020

"Vi är verkligen extremt nöjda med Jonas arbete. Kunnig, tillgänglig, engagerad och lugnt både under förberedelsefasen, försäljningsfasen och i efterarbetet. Ett superproffs rakt igenom. "
säljare på Tellusgången 32

14 dec 2020

"Jonas känner väl till området vid Midsommarkransen. Han är proffsig, expert på alla dokument som krävs, håller tiderna, plus att han är jättetrevlig! Jag kommer att använda honom nästa gång jag ska sälja också. "
säljare på Adventsvägen 1

12 dec 2020

"Jonas är mycket engagerad och kunnig, jag har anlitat honom flera gånger och har alltid varit nöjd, kan verkligen rekomendera honom."
säljare på Dymlingsgränd 9

27 nov 2020

"När vi köpte vår lägenhet så var det Jonas Lindström som också sålde den till oss. Så det kändes helt naturligt att när vi nu också skulle flytta att det var han skulle sälja den åt oss. Han ger ett väldigt bra första intryck, är supertrevlig och förmedlar kompetens. Han har också extremt bra koll på just byggnaden vår lägenhet låg i och i området i överlag, så han vet vad han pratar om när det gäller allt från annonsering till inredningen av lägenheten. Tack vare Jonas så slog vi försäljningsrekord för hela huset. Det är ju såklart ingenting som lovas eller pratas om innan, utan man kan ju bara hoppas att tajmingen också är rätt. Men jag är övertygad om att hade vi inte valt att köra med Jonas så hade vi aldrig nått dit vi gjorde tillslut."
säljare på Tellusborgsvägen 96

08 okt 2020

"Superkoll på området och fantastisk att samarbeta med! Rekommenderar starkt! "
säljare på Tellusborgsvägen 92

03 okt 2020

"Jonas är väldigt erfaren och kompetent vilket gjorde vår lägenhetsförsäljning till en succé. Tack vare mycket god kännedom om Hägersten samt många försäljningar i bagaget satte Jonas tillsammans med oss en strategi som gav oss ett försäljningspris väl över det vi förväntat oss. Jonas är mycket lätt att samarbeta med och är tydlig i sina åsikter och står för dom vilket vi verkligen uppskattat."
säljare på Tellusgången 32

30 sep 2020

"Jonas har hjälp mig vid två lägenhetsaffärer och jag har varit väldigt nöjd båda gångerna, kan varmt rekommendera! "
säljare på Vattenledningsvägen 59

29 sep 2020

"Tack vare Jonas gjorde vi en fantastisk försäljning av vår lägenhet. Hans gedigna erfarenhet, lugn och hjälp att välja rätt strategi både före och under försäljning var helt avgörande för slutpriset. Jonas rekommenderas varmt!"
säljare på Midsommargränd 9

29 sep 2020

"Jonas är troligtvis områdets vassaste mäklare. Han har extremt god kunskap om området, är väldigt noggrann i sitt arbete och har en bra känsla för vad som krävs för att kräma ut så mycket som möjligt ur en försäljning. Vi är mycket nöjda!"
säljare på Flygelgatan 4

29 sep 2020

"Extremt nöjd med denna kompetenta mäklare. God kännedom om området, enkel att jobba med. Ett proffs! "
säljare på Radiusbacken 17

29 sep 2020

"Tycker allt funkade toppen med Jonas! Stor fördel att han verkligen kan området. Känns ärlig och pålitlig."
säljare på Johannesbergsgatan 3

29 sep 2020

"Kan verkligen rekommendera Jonas för att sälja i detta område, stor lokalkännedom, en känsla för detaljer med enormt engagemang och målinriktad mäklare. Flexibel med visning av lgh och höll mig alltid uppdatera. Han gav en väldigt realistiskt värdering av lägenheten och levererade vad han lovat. "
säljare på Tellusborgsvägen 98

23 sep 2020

"Väldigt bra på att lyssna och känna in marknaden och på så sätt skapa ett lugn hos säljaren men samtidigt villig att lyssna på idéer och förslag. "
säljare på Tellusborgsvägen 90

23 sep 2020

"Vi hade en mycket bra dialog under hela processen och Jonas goda lokalkännedom och erfarenhet var till stort värde för oss som säljare. Jonas kom också med värdefulla rekommendationer i samband tidpunkt för publicering, marknadsläge med mera. Kan varmt rekommendera Jonas Lindström. "
säljare på Lm Ericssons väg 4

22 sep 2020

"Jonas är tillgänglig, trevlig, professionell och har en tydlig målbild och strategi. I min försäljning överträffade han mina förväntningar och gav värdefulla råd. Stor lokalkännedom. Jag kan verkligen rekommendera honom till andra säljare. "
säljare på Midsommargränd 9

18 aug 2020

"Jonas sålde min lägenhet mitt i brinnande corona-tider och var professionell & otroligt skicklig! Han höll mig uppdaterad hela vägen från annons till faktisk försäljning. Mina varmaste rekommendationer.
"
säljare på Tellusborgsvägen 92

17 jul 2020

"Jonas gjorde en fantastiskt jobb och lägenheten såldes långt över förväntat pris. Annonsen blev superbra (mest visade på Hemnet för området) och visningarna väldigt välbesökta. Trevlig att ha att göra med och god kontakt genom hela processen. "
säljare på Vattenledningsvägen 59

29 maj 2020

"Hägerstens bästa mäklare har gjort det igen! Oavsett vilken sida man är på, säljare eller köpare, så ska man känna sig lyckligt lottad att ha Jonas som mäklare i affären. Har anlitat Jonas flera gånger och jag slutar aldrig att imponeras. Med sitt fantastiska driv, stenkoll på området samt med sin kunskap om marknaden gjorde han det möjligt för mig att i dessa tider göra vinst på min bostad. Detta trots att jag köpt på toppen. Flertalet privatvisningar hölls och han jobbade väldigt aktivt med spekulanter från tidigare försäljningar i området. Vad jag även uppskattar är att Jonas höll mig också kontinuerligt uppdaterad under hela processen. Allt för att göra det till en så lyckad försäljning som möjligt. Ett tips till dig som ska sälja.. SÄLJ MED JONAS! "
säljare på Tellusborgsvägen 100

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
43
Kedjehus
1
Villa
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
13
Försäljningar
45
Försäljningsvärde
191 295 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.8 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.8 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
350 av 370 säljare
Jonas satte rätt förväntningar på slutpriset
322 av 368 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
367 av 371 säljare
Jonas var tydlig och höll mig uppdaterad
366 av 370 säljare

Jonas på kartan.

809 tidigare annonser
370 rekommendationer

Tidigare försäljningar.

Annonser

3 300 000 kr
Lägenhet Midsommarkransen
+ 805 000 kr
2 rum, 42 m²
Utropspris: 2 495 000 kr
2 700 000 kr
Lägenhet Telefonplan
+ 405 000 kr
1 rum, 36 m²
Utropspris: 2 295 000 kr
3 250 000 kr
Lägenhet Midsommarkransen
+ 600 000 kr
2 rum, 52 m²
Utropspris: 2 650 000 kr
3 475 000 kr
Lägenhet Midsommarkransen
+ 680 000 kr
2 rum, 44 m²
Utropspris: 2 795 000 kr
2 825 000 kr
Lägenhet Midsommarkransen
+ 475 000 kr
1,5 rum, 37 m²
Utropspris: 2 350 000 kr

Statistik för publicerade annonser, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade annonser baseras på bostadsannonser som publicerats som till salu på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.

Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.