Jonas Lindström

Profilbild för Jonas Lindström
Jonas Lindström
4.8 / 5
(313 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
31 st
26 st
102 905 000 kr

Bakgrund

Jonas Lindström jobbar på Notar och är registrerad mäklare sedan 2009-04-24. Jonas har fått in 26 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan december 2019. Jonas har haft 33 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och radhus och motsvarar ett värde på 136 126 000 kr.

Presentation

- 2:a Sthlm läns mest rekommenderade mäklare 2016
- 1:a Sthlm läns mest rekommenderade mäklare 2017
- 3:a Sthlm läns mest rekommenderade mäklare 2018
- Har anlitats för fler än tusen lyckade förmedlingar
- Hägerstens mest rekommenderade mäklare 2014-2019
- Årligen flest förmedlade privatbostäder i Hägersten
- Sveriges mest transparenta mäklare, 2:a plats 2017
- Högst värde för bostäder i Hägersten 2016-2018
- Topp tre mäklare hela Notar Sverige 2012-2018
- Flest rekommendationer hela Notar Sverige
- Innehavare av otaliga prisrekord för bostäder
- Anlitas årligen för över 100 st förmedlingar

Jag heter Jonas Lindström och är fastighetsmäklare samt kontorschef på Notar Hägersten. Jag är född samt uppvuxen i Hägersten och här har jag spenderat stor del av mitt liv. I dagsläget är det få fastighetsmäklare som besitter samma gedigna kunskap om stadsdelens historia samt utveckling som skett explosionsartat de senaste åren. Jag har varit verksam inom mäklaryrket i vårt fina område sedan 2006. Under dessa år har jag fått förtroendet att förmedla över tusen bostäder i samarbete med otroligt nöjda säljare och köpare.

Personligen var jag hela Hägerstens och en av Stockholms mest anlitade mäklare under år 2014, 2015, 2016, 2017, 2018 och 2019 med över 100 förmedlade bostäder per år och detta kommer upprepas under många år framöver. Både 2014, 2015, 2016, 2017, 2018 och 2019 fick jag utmärkelsen Hägerstens mest rekommenderade mäklare.

Under 2017 fick jag den åtråvärda utmärkelsen Stockholms Läns mest rekommenderade mäklare i konkurrens med cirka 1300 branchkollegor. Goda rekommendationer och ständigt återkommande kunder är ett kvitto på att jag har lyckats mycket bra i min yrkesroll. Jag är en av hela Notars mest anlitade mäklare genom alla tider vilket bevisar min drivkraft att i varje förmedling överträffa alla förväntningar.

Notar är Stockholms näst största mäklarkedja med cirka 35 lokala kontor. Notar Hägersten/Liljeholmen är historiks sett en av Notars mest framgångsrika kontor. I dagsläget är vi en av de marknadsledande fastighetsmäklarna i Hägersten. Vi har tre framgångsrika kontor i stadsdelen eftersom Notars starka varumärke anlitas av de boende med högsta krav på en skicklig och driven fastighetsmäklare som ständigt levererar rekordpris.

Vår produkt är helt komplett med marknadsföring och tjänster som gör att vi når alla tänkbara spekulanter på de absolut viktigaste marknadsföringskanalerna. Vid varje försäljning anpassar vi marknadsföringen efter bostadens förutsättningar och hur vi skall nå den mest optimala och köpstarka målgruppen. Det innebär att vi får flest spekulanter till visningarna och således det högsta slutpris som marknaden är villig att betala för just din bostad.

Jag vet hur just din bostad skall säljas till rekordpris. Stor kunskap om Hägersten, unik erfarenhet och fenomenal marknadsföring skapar bästa förutsättningar vid din försäljning. Ingen annan mäklare i Hägersten kan mäta sig med vår otroligt breda marknadsföring. Det viktigaste för mig i en försäljningsprocess är förtroendet från din sida. Tillsammans kommer vi arbeta mot ett gemensamt ändamål med högsta möjliga slutpris som målsättning.

Med största noggrannhet och seriositet kommer jag handlägga hela förmedlingen. Med fingertoppskänsla, erfarenhet och passion jobbar jag hårdare än alla andra för att ge just din bostad främsta förutsättningar vid ditt livs bästa affär. Jag brinner för mitt arbete och det kommer du märka vid ett framtida samarbete. Anlita mig för att uppleva hur en kunnig och professionell fastighetsmäklare arbetar för högsta slutpris. Tillsammans kommer vi nå rekordpris!

Med vänlig hälsning, Jonas Lindström. Tfn 0737-500 100 & jonas.lindstrom@notar.se

Säljare om Jonas.

17 jul 2020

"Jonas gjorde en fantastiskt jobb och lägenheten såldes långt över förväntat pris. Annonsen blev superbra (mest visade på Hemnet för området) och visningarna väldigt välbesökta. Trevlig att ha att göra med och god kontakt genom hela processen. "
säljare på Vattenledningsvägen 59

29 maj 2020

"Hägerstens bästa mäklare har gjort det igen! Oavsett vilken sida man är på, säljare eller köpare, så ska man känna sig lyckligt lottad att ha Jonas som mäklare i affären. Har anlitat Jonas flera gånger och jag slutar aldrig att imponeras. Med sitt fantastiska driv, stenkoll på området samt med sin kunskap om marknaden gjorde han det möjligt för mig att i dessa tider göra vinst på min bostad. Detta trots att jag köpt på toppen. Flertalet privatvisningar hölls och han jobbade väldigt aktivt med spekulanter från tidigare försäljningar i området. Vad jag även uppskattar är att Jonas höll mig också kontinuerligt uppdaterad under hela processen. Allt för att göra det till en så lyckad försäljning som möjligt. Ett tips till dig som ska sälja.. SÄLJ MED JONAS! "
säljare på Tellusborgsvägen 100

29 maj 2020

"Jonas är noggrann, engagerad, kommunikativ och väldigt smidigt att ha att göra med, det är lätt att känna förtroende. Precis som jag uppfattar att en mäklare ska vara. Jag ger honom mina bästa rekommendationer."
säljare på Midsommarvägen 41

28 maj 2020

"Jonas är mycket kompetent och pålitlig. Han är transparent för såväl säljare som köpare, vilket känns både ärligt och tryggt. Jag har mött Jonas i både försäljning och vid köp och skulle vilja framhålla det personliga engagemanget i varje enskild affär som en av Jonas absoluta kvaliteter. Vi lär ses igen :-)"
säljare på Tellusborgsvägen 92

28 maj 2020

"Jag är mycket nöjd med att ha anlitat Jonas vid försäljningen av vår lägenhet. Hängiven, proffsig och mån om att sälja till marknadsmässigt pris. "
säljare på Tellusborgsvägen 108

28 maj 2020

"Rekommenderar Jonas till 1000%
Med sitt brinnande engagemang och målmedvetenhet kring att sälja vår lägenhet lyckades han tillslut. Vår lägenhet visade sig vara utmanande ur ett mäklarperpektiv, något som vi förstod efter att ha arbetat med flertalet mäklare innan. Speciellt i Corona-tider.
Så fort vi kom i kontakt med Jonas märkte vi en direkt positiv skillnad i engagemang. Trots flertalet visningar (läs 10+) så sviktade aldrig Jonas energi, vilket har betytt enormt mycket för oss.
Om det är någon som ska sälja din lägenhet I Midsommarkransen så är det Jonas.
Vi kommer för alltid vara glada och tacksamma för att Jonas sålde vår lägenhet för ett bra pris. Det möjliggjorde att vi kunde gå vidare och flytta till en större lägenhet.
Jonas är pålitlig, snabb och rak i sin kommunikation och otroligt trevlig!"
säljare på Johannesbergsgatan 3

28 maj 2020

"Mycket lokalkännedom och kunskap om försäljningar i området. Högt driv och mycket noggrann med att förberedelserna blir så bra som möjligt. Jag har haft många intressanta och givande diskussioner om bostadsmarknaden med mäklaren. Han har lärt mig mycket och han vägledde mig mot en mycket lyckad försäljning. Jag rekommenderar att man följer hans tips. Han har det där extra som de flesta andra mäklare inte har. Jag hade anlitat honom igen om jag skulle sälja igen."
säljare på Metronomgatan 3

28 maj 2020

"Jag uppfattar Jonas som väldigt professionell, lyhörd, driven och kompetent mäklare som gör sitt yttersta varje gång. Jag har anlitat Jonas vid två tillfällen och rekommenderar honom varmt."
säljare på Tellusborgsvägen 96

30 mar 2020

"Slutpriset för arvodet är inte klart än.
Jag kände till mäklaren. Har sålt många lägenheter i vårt hus."
säljare på Nioörtsvägen 28A

24 mar 2020

"Jonas har varit väldigt bra att ha att göra med under hela vår säljprocess, från det att vi först värderade lägenheten tills vi sålde den 8 år senare. Han är som person väldigt engagerad och positiv, samtidigt har han aldrig gett oss falska förhoppningar. Vi skulle anlita Jonas igen och rekommenderar honom gärna till andra."
säljare på Tellusborgsvägen 96

24 mar 2020

"Jonas är en rutinerad mäklare. Han kan alla steg utantill och bostadsförsäljningen gick bra och smidigt.
Tack"
säljare på Midsommarvägen 50

24 mar 2020

"Kompetent, flexibel, gav raka och relevanta råd. Väldigt nöjd!"
säljare på Tellusborgsvägen 90

24 mar 2020

"Fick tips om Jonas från kompisar som tyckte han var toppen och det måste jag hålla med om! Superprofessionell från dag ett. Mycket erfarenhet av Midsommarkransen och såg till att min affär blev så lyckads som möjligt.
"
säljare på Adventsvägen 3

23 mar 2020

"Professionell och trygg mäklare. Tydlig, trevlig och ambitiös. Nöjd från början till slut. "
säljare på Tellusborgsvägen 90

23 mar 2020

"Jag kan varmt rekommendera Jonas. Han svarar på samtal och sms om allt möjligt och ser till att säljprocessen blir enkel och en rolig upplevelse. Han är väldigt kunnig på sitt område, så slå gärna en signal för att få en uppfattning om vad han kan erbjuda er."
säljare på Oktobergatan 8

06 mar 2020

"Fantastisk! Jonas var lyhörd, lojal och lysande - under de 9 månader som det tog för oss att sälja bostaden. Rekommenderar Jonas!"
säljare på Tegelbruksvägen 40

30 dec 2019

"Alltigenom nöjd med hela processen. Jonas hjälpte inte enbart med försäljningen av min lägenhet, utan var även ett väldigt uppskattat bollplank i samband med frågor om den nya lägenheten. Gav det lilla extra!"
säljare på Svandammsvägen 3

28 dec 2019

"Jonas Lindström är en enormt engagerad, kunnig, erfaren, påläst och trevlig mäklare. Det har känts mycket tryggt och lättsamt att ha haft honom som mäklare både vid försäljning och köp. Inga frågor från mig har varit ”för dumma” att ställa, han har alltid svarat utförligt förklarande på dem. Då han är extremt kunnig på just området där jag sålde och köpte fanns inga betänkligheter om att anlita annan mäklare. Han är alltid tillgänglig även på tider som jag inte förväntat mig. / Tacksam anlitare av mäklare Jonas Lindström"
säljare på Tellusborgsvägen 81

28 dec 2019

"Jonas var tillmötesgående, bra och trygg genom hela processen. Vi är mycket nöjda med hans jobb."
säljare på Siljansvägen 74

23 dec 2019

"Jonas, vilken toppen mäklare! Vi valde att samarbeta med Jonas då han upplevdes väldigt seriös, kunnig om området vi bodde i, hade bra koll på läget på bostadsmarknaden och verkade taggad på att sälja vår lägenhet för högsta möjliga pris. Jonas var redan från början ärlig med att läget just då inte var perfekt att sälja. Vi fotograferade lägenheten och råddes därefter att avvakta försäljningen. Under tiden fick vi kontinuerlig uppdatering av Jonas gällande läget och i december smällde det! Från samtalet då Jonas ringde och sa att "nu har vi ett toppläge" tills att vi skrev papperna hade det inte gått mer än en vecka och vi fick vad vi ville ha för lägenheten.
Det har aldrig varit svårt att få tag i Jonas och vi har haft en mycket öppen och genuin dialog. Jag har haft mycket stort förtroende till Jonas och verkligen känt mig trygg i vårt samarbete. Jag har Jonas att tacka för mycket! "
säljare på Oktavgatan 4

23 dec 2019

"Jonas var fantastisk att jobba med, trots att jag befinner mig pa andra sidan jorden gjorde han det valdigt latt och bekvamt att salja lagenheten.
Han har valdigt bra lokalkannedom och tog sig tid att forklara de saker som jag var okunnig kring. Jag skulle verkligen rekommendera Jonas som din maklare."
säljare på Tellusborgsvägen 104

21 dec 2019

"Jag kan varmt rekommendera Jonas som mäklare. Erfarenheten i yrket och lokalkännedom med ett gott bemötande och varmt engagemang.
Jag kände att min affär va viktig och mina krav lyssnades på, fick goda råd och stöttning inför försäljning. För en smidig och säker affär så kan jag verkligen rekommendera Jonas Lindström på Notar Telefonplan. "
säljare på Tellusborgsvägen 92

20 dec 2019

"Jonas är en mäklare man kan alltid lita på oavsett om man säljer eller köper bostad. "
säljare på Oktavgatan 8

20 dec 2019

"Jonas är en mycket engagerad mäklare, en mycket realistiskt sådan också. Upplever honom som en person som är rak och ärlig och som säger sin ärliga åsikt men som också kommer med många goida råd.
Extra plus för en komptens i området Midsommarkransen/Telefonplan. Har larvigt bra koll på området."
säljare på Tellusborgsvägen 73

20 dec 2019

"Jonas gjorde verkligen allt för att hjälpa till och vi är mycket nöjda med honom. Jag kan verkligen rekommendera honom!"
säljare på Tellusborgsvägen 108

19 dec 2019

"Vi kan varmt rekommendera Jonas som mäklare. Han är kompetent, ger bra information, ger trygghet inför köp och försäljning, vi har både köpt och sålt via Jonas. Finns ingen som har sådan områdes kunskap som Jonas. En toppen mäklare. Tack för goda tips och bra förhandling vid slutpris. "
säljare på Tellusborgsvägen 108

19 dec 2019

"Jonas är kunnig och mycket engagerad! Rekommenderas varmt "
säljare på Tegelbruksvägen 22

19 dec 2019

"Tredje gången jag anlitat Jonas och är lika nöjd som vanligt! Finns ingen som kan området som han. En mäklare i toppklass!"
säljare på Midsommarvägen 47

19 dec 2019

"Slutpriset blev ca 800.000 mer än både mäklare o vi förväntade sig. Hans arbete var garanterat en del av den prishöjningen. Han var mycket kunnig, social och trevlig, vi upplevde en stor trygghet i hans kompetens och lokalkännedom. Gav oss goda råd som efter försäljningen nog var en del av en lyckad affär. Jonas Lindström rekomenderar vi starkt."
säljare på Tellusborgsvägen 65C

19 dec 2019

"Jonas är proffsig, mycket kunnig, erfaren, engagerad och förtroendeingivande. Jag ger mina allra bästa rekommendationer."
säljare på Tellusborgsvägen 108

19 dec 2019

"Jonas har ett bra engagemang & bra lokalkännedom, vi är nöjda med vår försäljning!"
säljare på Tellusborgsvägen 108

19 dec 2019

"Jonas Lindström är en erfaren mäklare med en energi som få mäklare kan nå upp till. Kunden får en utmärkt genomgång av vad Notar kan sälja för tjänster till kunden och Jonas har en förmåga att nå ut till en väldigt stor kundkrets. Jonas är lätt att samarbeta med och har en förmåga att hitta det lilla extra som behövs just för din bostadsförsäljning. Jonas engagerar och är inte rädd för att ställa krav på kunden för att ge kunden den bästa möjliga utgångspunkten inför en visning. Jonas är heller inte rädd för nya utmaningar så som försäljningar i områden utanför sitt huvudområde och noterar gärna nya prisrekord där. Efter våra tre försäljningar med Jonas Lindström så är bemötandet och engagemanget alltid på topp och Jonas gör alltid det lilla extra för kunden. "
säljare på Rekarnevägen 10

18 dec 2019

"Det var inte ett svårt beslut när vi skulle välja mäklare.
Jonas kändes väldigt engagerad i vår försäljning. Vi kände oss supertrygga med honom. Alltid enkelt att få kontakt med och snabb att svara på frågor. Han är otroligt driven och har ett högt tempo, men är ändå väldigt tillgänglig och ostressad i mötet."
säljare på Midsommarvägen 9

25 nov 2019

"Väldigt nöjd med Jonas insats genom hela processen. Starkt bidragande orsaker till det är hans erfarenhet i branschen, samarbetsförmåga, bemötande och insikt i närområdet. 5 stjärnor av 5 möjliga!"
säljare på Pilgrimsvägen 54A

22 nov 2019

"Supernöjd med Jonas! Har både köpt och sålt med honom och vet att jag kommer att anlita honom nästa gång jag behöver sälja/köpa igen. "
säljare på Vattenledningsvägen 49

08 okt 2019

"Kunnig på området och i mäklarrollen."
säljare på Tellusborgsvägen 92

07 okt 2019

"Det är en fantastisk man! Sympatisk, personlig, rolig, professionell, lätt att samarbeta med och oerhört kunnig. Det finns inget att anmärka på, absolut högsta betyg på allt! "
säljare på Svandammsvägen 8

06 okt 2019

"Vi är mycket nöjda med Jonas arbete. Jonas var rak och tydlig i sin kommunikation och skapade en lugn och trygg säljprocess. Vi kan absolut rekommendera Jonas! "
säljare på Valsbergs gränd 8

02 okt 2019

"Kan verkligen rekommendera Jonas som mäklare i området."
säljare på Johannesbergsgatan 3

01 jul 2019

"Jonas är enkel att arbeta tillsammans med, är ärlig och transparent samt har stenkoll på Hägersten och vad som händer i området. Skulle rekommendera alla i området att både köpa och sälja med Jonas. "
säljare på Tellusborgsvägen 92

01 jul 2019

"Kompetent med god kännedom om marknaden "
säljare på Tellusborgsvägen 33

28 jun 2019

"Driven med hög kompetens och utmärkt kännedom om område och föreningar."
säljare på Lötmogatan 7

28 jun 2019

"Lyhörd, erfaren, insikt och kunskap om området och föreningen. Engagerad och samarbetsvillig."
säljare på Midsommarvägen 9

17 jun 2019

"Professionell, förtroendegivande, social, tillgänglig (lätt att få tag på även på kvällar och helger), höll vad han lovade. återkom alltid via samtal eller sms om det inte gick att få tag på honom, en "doer""
säljare på Bäckvägen 42

13 jun 2019

"Jonas är en fenomenal mäklare som på ett lätt och ledigt sätt sköter allt från början till slut med en otrolig professionalism, gedigen erfarenhet och ett mycket stort kunnande.
Att köpa/sälja med Jonas är inte bara en förmedling. Det är en upplevelse. "
säljare på Buteljgatan 30

06 jun 2019

"Skulle absolut rekommendera Jonas Lindström som mäklare! Trevlig, enkel att ha att göra med, otroligt proffsig och en oslagbar kompetens kring området. 5 av 5!"
säljare på Svandammsvägen 3

06 jun 2019

"Vi är mycket nöjda över att vi valde Jonas som mäklare till vår lägenhetsförsäljning. Efter att ha gjort en hel del research kring mäklare i området stod det snabbt klart att Jonas var rätt person att anlita, och det visade sig stämma även för oss. Genom hela affären har han varit lyhörd, engagerad, proffsig och lätt att samarbeta med.
Han har dessutom varit behjälplig och gett oss råd ang. vårt husköp, något som varit mycket värdefullt för oss. Vi kan verkligen rekommendera Jonas!"
säljare på Huvudfabriksgatan 2

06 jun 2019

"Tydlig, kompetent och trevlig. Mycket bra koll på området och USP:ar med just min lgh i förhållande till andra objekt. Effektiv. "
säljare på Vattenledningsvägen 71

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
31
Radhus
1
Villa
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
26
Försäljningar
33
Försäljningsvärde
136 126 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.8 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.8 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.8 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.8 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
296 av 313 säljare
Jonas satte rätt förväntningar på slutpriset
272 av 313 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
309 av 313 säljare
Jonas var tydlig och höll mig uppdaterad
308 av 313 säljare

Jonas på kartan.

719 tidigare annonser
312 rekommendationer

Tidigare försäljningar.

Annonser

3 750 000 kr
Lägenhet Telefonplan
+ 575 000 kr
2 rum, 53 m²
Utropspris: 3 175 000 kr
Vilande / ej såld
Lägenhet Telefonplan
2 rum, 38,6 m²
Utropspris: 2 295 000 kr
2 500 000 kr
Lägenhet Midsommarkransen
+ 5 000 kr
1 rum, 38 m²
Utropspris: 2 495 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
5 460 000 kr
Lägenhet Midsommarkransen
+ 1 710 000 kr
3 rum, 78 m²
Utropspris: 3 750 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Jonas gjorde en fantastiskt jobb och lägenheten såldes långt över förväntat pris. Annonsen blev superbra (mest visade på Hemnet för området) och visningarna väldigt välbesökta. Trevlig att ha att göra med och god kontakt genom hela processen. "
2 470 000 kr
Lägenhet Midsommarkransen
+ 475 000 kr
1 rum, 35 m²
Utropspris: 1 995 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.