Jonas Lindström

Profilbild för Jonas Lindström
Säljarfavorit
Jonas Lindström
4.9 / 5
(403 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
45 st
30 st
143 295 000 kr

Bakgrund

Jonas Lindström jobbar på Notar och är registrerad mäklare sedan 2009-04-24. Jonas har fått in 30 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan september 2021. Jonas har enligt vår statistik haft 42 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och villor och motsvarar ett värde på 165 230 000 kr.

Presentation

- 2:a Sthlm läns mest rekommenderade mäklare 2016
- 1:a Sthlm läns mest rekommenderade mäklare 2017
- 3:a Sthlm läns mest rekommenderade mäklare 2018
- Har anlitats för fler än 1300 st. lyckade förmedlingar
- Hägerstens mest rekommenderade mäklare 2014
- Hägerstens mest rekommenderade mäklare 2015
- Hägerstens mest rekommenderade mäklare 2016
- Hägerstens mest rekommenderade mäklare 2017
- Hägerstens mest rekommenderade mäklare 2018
- Hägerstens mest rekommenderade mäklare 2019
- Hägerstens mest rekommenderade mäklare 2020
- Flest förmedlade bostäder i Hägersten 2015-2019
- 2:a Sveriges mest transparenta mäklare 2017
- Högst värde för bostäder i Hägersten 2016-2018
- Topp tre mäklare hela Notar Sverige 2013-2020
- Flest rekommendationer hela Notar Sverige
- Innehavare av otaliga prisrekord för bostäder
- Anlitas årligen för cirka 100 st. förmedlingar

Jag heter Jonas Lindström och är fastighetsmäklare samt kontorschef på Notar Hägersten. Jag är född samt uppvuxen i Hägersten och här har jag spenderat stor del av mitt liv. I dagsläget är det få fastighetsmäklare som besitter samma gedigna kunskap om stadsdelens historia samt utveckling som skett explosionsartat de senaste åren. Jag har varit verksam inom mäklaryrket i vårt fina område sedan 2006. Under dessa år har jag fått förtroendet att förmedla över 1300 bostäder i samarbete med otroligt nöjda säljare och köpare.

Personligen var jag hela Hägerstens och en av Stockholms mest anlitade mäklare under år 2014, 2015, 2016, 2017, 2018 och 2019 med cirka 100 förmedlade bostäder per år. Under år 2014, 2015, 2016, 2017, 2018, 2019 och 2020 fick jag utmärkelsen som Hägerstens mest rekommenderade mäklare.

Under 2017 fick jag den åtråvärda utmärkelsen Stockholms Läns mest rekommenderade mäklare i konkurrens med cirka 1300 branchkollegor. Goda rekommendationer och ständigt återkommande kunder är ett kvitto på att jag har lyckats mycket bra i min yrkesroll. Jag är en av hela Notars mest anlitade mäklare genom alla tider vilket bevisar min drivkraft att i varje förmedling överträffa alla förväntningar.

Notar är Stockholms näst största mäklarkedja med cirka 35 lokala kontor. Notar Hägersten/Liljeholmen är historiks sett en av Notars mest framgångsrika kontor. I dagsläget är vi en av de marknadsledande fastighetsmäklarna i Hägersten. Vi har tre framgångsrika kontor i stadsdelen eftersom Notars starka varumärke anlitas av de boende med högsta krav på en skicklig och driven fastighetsmäklare som ständigt levererar rekordpris.

Vår produkt är helt komplett med marknadsföring och tjänster som gör att vi når alla tänkbara spekulanter på de absolut viktigaste marknadsföringskanalerna. Vid varje försäljning anpassar vi marknadsföringen efter bostadens förutsättningar och hur vi skall nå den mest optimala och köpstarka målgruppen. Det innebär att vi får flest spekulanter till visningarna och således det högsta slutpris som marknaden är villig att betala för just din bostad.

Jag vet hur just din bostad skall säljas till rekordpris. Stor kunskap om Hägersten, unik erfarenhet och fenomenal marknadsföring skapar bästa förutsättningar vid din försäljning. Ingen annan mäklare i Hägersten kan mäta sig med vår otroligt breda marknadsföring. Det viktigaste för mig i en försäljningsprocess är förtroendet från din sida. Tillsammans kommer vi arbeta mot ett gemensamt ändamål med högsta möjliga slutpris som målsättning.

Med största noggrannhet och seriositet kommer jag handlägga hela förmedlingen. Med fingertoppskänsla, erfarenhet och passion jobbar jag hårdare än alla andra för att ge just din bostad främsta förutsättningar vid ditt livs bästa affär. Jag brinner för mitt arbete och det kommer du märka vid ett framtida samarbete. Anlita mig för att uppleva hur en kunnig och professionell fastighetsmäklare arbetar för högsta slutpris. Tillsammans kommer vi nå rekordpris!

Med vänlig hälsning, Jonas Lindström.

Säljare om Jonas.

30 sep 2021

"Det bästa med Jonas som mäklare är hans lokalkännedom. Full koll på vårt hus och området."
säljare på Radiusbacken 19

30 sep 2021

"Vi köpte vår lägenhet av Jonas och vi bestämde oss mer eller mindre redan då för att han också skulle få sälja vår lägenhet då han enligt oss är i en klass för sig vad gäller t.ex. lokalkännedom, bemötande, transparens och strategi. Dessutom är han mycket lösningsorienterad vilket var extra välkommet för oss som sålde vår bostad i samband med både pandemi och BB-besök. Rekommenderar Jonas varmt för bästa möjliga försäljning."
säljare på Metronomgatan 5

30 sep 2021

"Vi kontaktade Jonas 2015, för en eventuellt försäljning, när vi var på jakt efter en ny lägenhet. Vi hade gått igenom hela processen med fotagrafering etc. Vi var redo att sälja så fort vi hittade vår nya bostad. Tiden gick och vi tröttnade på att gå på visningar.
Så det blev ingen bostadsköp.eller bostadsförsjälning...
Sommaren 2020 bestämde vi oss för att göra ett nytt försök, vi var äldre, klokare och dessutom så väntade på en ny familjemedlem. Vi kontaktade Jonas igen, gick igenom hela processen igen med ny fotografering etc.
Försäljningen gick bra och levde upp till våra förväntningar.
Vad jag egentligen vill komma fram till är att, från vår första kontakt med Jonas till försäljning har han inte varit "säljig" i sin approach mot oss. Istället så har han varit tillmötesgående. Att köpa sin första lägenhet/sälja kan vara en skrämmande upplsevelse för somliga. Men med Jonas hela vägen så kände man sig trygg, han såg till vår behov i förstahand, med detta är vi tacksamma.
"
säljare på Midsommarvägen 14

30 sep 2021

"Jonas var taggad och engagerad från första mötet till kontraktsskrivning. Han var tillgänglig och tillmötesgående i små detaljer så som rådgivning kring vad som var värt att renovera och behjälplig med materialval. Han ställde upp på ett flertal förhandsvisningar och såg verkligen till att alla spekulanter fick en chans att se lägenheten. Jag är otroligt nöjd med hela processen och Jonas bemötande hela vägen."
säljare på Midsommarvägen 47

29 sep 2021

"väldigt professionell, grundlig och trevlig mäklare vars personliga sätt bidrog till en lyckad försäljning."
säljare på Oktobergatan 8

29 sep 2021

"Jonas är en erfaren, trevlig, social och kompetent mäklare med god kännedom om området. Vi hade en nära och tät dialog under budgivningen och jag kände mig välinformerad och väldigt nöjd med slutpris och genomförande av överlåtelsen av lägenheten. Kan rekommendera honom till andra som önskar sälja sin lägenhet i Hägerstensområdet."
säljare på Tellusborgsvägen 75

29 sep 2021

"Jag hittade Jonas som mäklare redan när jag skulle köpa lägenhet i Telefonplan. Jag gick på några av hans visningar (även om jag tillslut inte köpte av honom) och tyckte han alltid kunde svara bra på mina frågor som potentiell köpare. Mitt intryck av honom från dessa visningar gjorde att jag ville ha honom som mäklare när jag väl sålde. "
säljare på Tellusborgsvägen 90

28 sep 2021

"Fick nytt rekordpris på min typ av lgh i bostadsrättsföreningen."
säljare på Tellusborgsvägen 90

28 sep 2021

"Proffsigt"
säljare på Telefonvägen 31

28 sep 2021

"Jonas är professionell. Jag markerar inte 5 på hög energi och driven för att det skulle kunna misstolkas som överenergisk och påträngande vilket Jonas inte är. Jonas är lugn och kompetent med tydlig erfarenhet och expertis som verkligen hjälpte oss som säljare. Skulle använda igen."
säljare på Tivolivägen 5

26 sep 2021

"Tyckte att Jonas gjorde ett väldigt bra jobb och gav oss bra tips om hur vi skulle designa lägenheten. Han gav ett erfaret intryck och gjorde oss trygga med valet av mäklare under hela processen :)"
säljare på Tellusborgsvägen 90

24 sep 2021

"Jonas är en extremt engagerad mäklare som vunnit mitt förtroende i snart 10 år. Jag skulle ALDRIG samarbeta med nån annan vid försäljning av bostad i Hägerstensområdet. Han är tillgänglig, professionell, personlig, och dessutom en riktigt målinriktad typ. En precis sån man vill ha o göra med helt enkelt. Det enda negativa är att han inte säljer utanför Hägersten, man blir liksom illa tvungen att använda sig av en annan mäklare i framtiden, nu när man lämnar området :( Tack Jonas för grymt samarbete genom åren och en enastående insats! "
säljare på Kransbindarvägen 18

23 sep 2021

"Kunde inte varit bättre. Jonas är mycket proffsig men har samtidigt en avspänd stil, man känner sig bekväm med honom och litar på honom till 100%."
säljare på Tellusborgsvägen 92

23 sep 2021

"Var kontakt med honom några månader innan försäljningen för att få en kostnadsfrivärdering. Var mycket hjälpsam även då .
Han är erfaren mäklar med god lokalkännedom, bra bemötande och tillgänglig. Hans värdering av lägenheten var bra, men jag fick ett slutpris på + 49 % med andra ord en bra försäljning. Tusen tack för hjälpen."
säljare på Midsommarvägen 52

23 sep 2021

"Jonas är superengagerad med fantastisk kunskap på Midsommarkransen området! Kan starkt rekommendera honom!"
säljare på Metronomgatan 3

23 sep 2021

"Hög kompetens. Hög social kompetens. Professionell. Pålitlig och mycket trevlig.
Vi är mycket nöjda med Jonas Lindströms insatser och skulle anlita honom igen om tillfället ges."
säljare på Tellusborgsvägen 79

23 sep 2021

"Tillgänglig, trevlig och väldigt god lokalkännedom! Pålitlig och hjälpsam även med köp av annat boende!"
säljare på Tellusborgsvägen 100

23 sep 2021

"Magisk insats! Kände att vi hittat rätt mäklare från första mötet. Försäljningen gick smärtfritt för oss som säljare, mäklaren höll oss noga informerade, gav goda råd och kom med tips och trix. Väldigt erfaren och kunnig, kunde svara på allt - det gav oss väldigt värdefull lugn och ro - vi kände att försäljningen var i trygga händer. Fem av fem stjärnor möjliga, skulle starkt rekommendera att anlita mäklare Jonas Lindström!"
säljare på Nioörtsvägen 40

23 sep 2021

"Jonas är en mycket kunnig mäklare med gedigen erfarenhet och stark lokal kännedom. Vi hade stor nytta av Jonas expertis genom hela försäljningsprocessen, från rätt styling till rätt strategi vilket resulterade i ett riktigt bra försäljningspris. Jonas var alltid tillgänglig, trevlig och engagerad. Högsta betyg!"
säljare på Responsgatan 5

23 sep 2021

"Jonas har varit mycket trevlig, stöttande och tillmötesgående under hela försäljningsprocessen. Är en kunnig och erfaren mäklare som gärna svarar på frågor och ger klara besked. Kan varmt rekommenderas! "
säljare på Hökmossevägen 22

23 sep 2021

"Vi är mkt nöjda med Notar och mäklaren Jonas Lindström, under hela processen så kände vi oss trygga, fick bra och snabb återkoppling närhelst vi önskade. Vi kan varmt rekommendera Notars Jonas Lindström, suverän kompetens och service.
Med vänliga hälsningar Lasse och Tina Jonsson "
säljare på Midsommargränd 8

23 sep 2021

"Jonas är utan tvekan mäklaren att välja om man vill sälja sin bostad i Hägerstensområdet. Han har stenkoll på området och är en otroligt kompetent mäklare och helt fantatiskt trevlig människa som är väldigt lätt att kommunicera med.
När vi sålde våran lägenhet hade vi knappt hunnit prata innan han hade letat upp två potentiella köpare redan, varav en av dessa köpte lägenheten till slut. Vi var otroligt nöjda med hur Jonas arbetade och kommunicerade med oss.
Han gjorde en process som hade kunnat vara ganska jobbig för oss till en smidig och enkel sådan.
Jag skulle rekommendera alla att välja Jonas som mäklare. Han kommer att leverera!"
säljare på Tellusborgsvägen 90

23 sep 2021

"Med god lokalkännedom, engagemang och ett effektivt sätt att nå målet var försäljningen en framgång på rekordtid, stort tack."
säljare på Midsommarvägen 9

22 sep 2021

"Finns ingen bättre för försäljning i Kransen/Telefonplan. Upplevt Jonas både i rollen som säljare och köpare. 10/10"
säljare på Tellusborgsvägen 102

22 sep 2021

"Super nöjd"
säljare på Ringvägen 57

10 maj 2021

"Jag valde Jonas efter rekommendation från vänner och känner mig nöjd med honom som mäklare. Jonas har en väldigt god kännedom om både området/marknaden och hans långa erfarenhet gjorde att det kändes väldigt tryggt att ha honom som mäklare under försäljningsprocessen. Jag uppfattade honom som lyhörd, ärlig och transparent, vilket är egenskaper jag värdesatter hos en mäklare. Jag rekommenderar absolut Jonas som mäklare!"
säljare på Vattenledningsvägen 31

05 maj 2021

"Jonas var ärlig, öppen och ambitiös, och såg till att hålla mig uppdaterad på allt som hände. Jag kände mig väldigt trygg genom hela processen. Jag är jättenöjd med att ha valt Jonas, kan rekommendera honom varmt!"
säljare på Flygelgatan 4

26 mar 2021

"Jonas har väldigt god kännedom om området, håller en i loopen, är lyhörd och uthållig. Rekommenderas varmt!"
säljare på Flygelgatan 4

24 mar 2021

"Supernöjda med hela processen från start till mål. Jonas är väldigt erfaren och har bra koll på den lokala marknaden. Det jag tror framförallt skiljer ut Jonas från andra är att han först tar fram en tydlig strategi för lägenheten men sedan är beredd att ompröva den löpande och anpassa sig till vad som händer på marknaden i övrigt. Det kräver verkligen engagemang och flexibilitet från hans sida och leder till att man som kund verkligen känner att han gör allt för att lyckas så bra som möjligt med varje försäljning."
säljare på Stjernströms väg 11

24 mar 2021

"Kan varmt rekommendera Jonas. Han var en trygg punkt genom hela säljprocessen och levererade på hög nivå genom hela försäljningen. Som förstagångssäljare fanns Jonas hela tiden tillgänglig och tog sig tid att i lugn och ro förklara vad nästa steg i processen skulle vara. Hans långa erfarenhet av området och tidigare försäljningar gjorde att man kände sig trygg och slutpriset hamnade över förväntan. "
säljare på Midsommargränd 9

24 mar 2021

"Jonas hjälpte oss med försäljningen när vi var i en svår situation eftersom vi förlorat en nära anhörig.
Eftersom vi bor på annan ort har Jonas hjälp varit nödvändig för att vi skulle orka med föesäljningen."
säljare på Tellusborgsvägen 108

23 mar 2021

"Gjorde ett utmärkt arbete inför fotograferingen och samarbetade mycket bra med fotografen så att bilderna visade lägenhetens karaktär på en fint och trovärdigt sätt. Mäklaren var energisk och engagerad och la ned mycket jobb med extra visningar. "
säljare på Vattenledningsvägen 46G

23 mar 2021

"Engagerad, trevlig och mycket kompetent mäklare. Rekommenderas varmt. "
säljare på Lm Ericssons väg 5

22 mar 2021

"Trevlig, engagerad och driven mäklare. Vi är väldigt nöjda med Jonas och vårt slutpris. Vi kan varmt rekommendera honom."
säljare på Midsommargränd 9

22 mar 2021

"Jonas är en erfaren och trygg person. Är en driven säljare när det gällde lägenheten men sålde inte in sig själv som mäklare för mycket vilket jag uppskattar. Kan verkligen rekommendera Jonas som mäklare. Vill äventillägga att vår lägenhet såldes till rekord pris!"
säljare på Tellusborgsvägen 65E

18 mar 2021

"Jonas var väldigt noggrann genom hela uppdraget, snabb och pålitlig i sin kommunikation. Bra att sälja med!"
säljare på Lotterivägen 10

01 mar 2021

"Vi är väldigt nöjda med Jonas som mäklare och rekommenderar honom alla dagar i veckan. Hans sätt att hitta dom små detaljerna som faktiskt gör skillnad och noggrannheten i att utforma annonsen som gjorde att man själv ville köpa bostaden man säljer, Toppkvalite!! Han var målinriktad,lyhörd och påläst om området, väldigt enkel att arbeta med.
"
säljare på Svartlösavägen 24

31 dec 2020

"Professionell. "
säljare på Oktavgatan 6

31 dec 2020

"Jonas har ett avväpnande sätt att vara glad och positiv när vi var som mest stressade över försäljningen. Jättenöjd med snabb försäljning till bra pris!"
säljare på Midsommarvägen 17

30 dec 2020

"Jag har både köpt och sålt av Jonas! Och nu senast då vi anlitade honom för försäljning av vår bostad känner jag mig väldigt glad över att vi valde just honom. Framförallt var hans förmåga att få mig som säljare (och köpare) att känna mig trygg genom hela processen helt ovärderlig. Han visade också upp ett fantastiskt engagemang och skapade tid för att skriva kontrakt så sent som vid kl 22 på kvällen, för att jag ville ha allt klart så snabbt som möjligt. Kan varmt rekommendera Jonas för både köp och sälj av bostad!"
säljare på Tellusborgsvägen 100

28 dec 2020

"Enormt kunnig och erfaren, kan kransenområdet bättre än sin innerficka. Vi kände oss trygga genom hela processen trots ett stökigt ” virus” som satte marknaden på stora prov! "
säljare på Tellusborgsvägen 79

28 dec 2020

"Bra lokalkännedom och god kommunikation genom hela processen vilket kändes tryggt"
säljare på Tellusborgsvägen 90

27 dec 2020

"Vi sålde vår lägenhet utan en vanlig visning då vi hade haft kontakt med Jonas tidigare och hintat om att vi var intresserade av att sälja. Hans kontaktnät från tidigare försäljningar möjliggjorde att vi kunde genomföra en privatvisning utan krav på de vanliga förberedelserna. Köparna inkom med ett bud som vi var nöjda med och Jonas var tydlig i kommunikationen från första start. Vi köpte samma lägenhet av Jonas och var nöjda med hela processen, så det var självklart att välja honom när vi själva skulle sälja. "
säljare på Nioörtsvägen 28B

27 dec 2020

"Jonas är en otroligt kompetent mäklare som inger förtroende direkt. Han gillar att ha koll på allt, in i minsta detalj, vilket kändes väldigt tryggt för oss när vi sålde. Vi hade väldigt bra kontakt genom hela processen och han gav oss alltid känslan av att vi var viktiga och att han hade tid för oss. Han är dessutom trevlig och lättsam vilket gjorde arbetet tillsammans till en kul process. Kan starkt rekommendera Jonas om man vill ha en pålitlig, smart och trevlig mäklare!"
säljare på Nioörtsvägen 28A

27 dec 2020

"Jag är supernöjd med Jonas insats. Han är kompetent, har väldigt bra koll på området och är lättillgänglig. Vid visningar ger han ett seriöst intryck. Ett stort plus är också att han genererar fler spekulanter, från sina tidigare uppdrag, till visningar. "
säljare på Tellusborgsvägen 75

27 dec 2020

"Jonas Lindström var resultatinriktad med ett proffsigt och trevligt bemötande. Han var tillgänglig och engagerad så kontakten mellan oss var väldigt smidig. Jag är väldigt nöjd och kan varmt rekommendera Jonas."
säljare på Tellusborgsvägen 100

26 dec 2020

"Jonas är detaljorienterad och noggrann. Det uppskattade jag mkt. "
säljare på Responsgatan 5

23 dec 2020

"Jonas gav oss tidigt ett bra intryck, särskilt för hans unika lokalkännedom. Under processen höll han oss uppdaterade och förklarade pedagogiskt hur processen för budgivning såg ut. Kunde inte varit mer nöjda. "
säljare på Majstångsvägen 11

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
40
Villa
2

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
30
Försäljningar
42
Försäljningsvärde
165 230 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.8 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
380 av 400 säljare
Jonas satte rätt förväntningar på slutpriset
349 av 400 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
399 av 403 säljare
Jonas var tydlig och höll mig uppdaterad
398 av 402 säljare

Jonas på kartan.

823 tidigare annonser
5 bostäder till salu
402 rekommendationer

5 bostäder till salu.

Annonser

2 995 000 kr
2 rum, 44 m²
68 068 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
2 590 kr/mån
3 950 000 kr
2 rum, 63 m²
62 698 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
3 089 kr/mån
2 850 000 kr
2 rum, 51,2 m²
55 882 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
3 132 kr/mån
7 995 000 kr
4 rum, 110 m²
72 681 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
5 442 kr/mån
5 975 000 kr
3 rum, 86 m²
69 476 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
3 599 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

2 850 000 kr
Lägenhet Midsommarkransen
+ 400 000 kr
1 rum, 33 m²
Utropspris: 2 450 000 kr
7 700 000 kr
Villa Västertorp
+ 750 000 kr
4 rum, 83 m²
Utropspris: 6 950 000 kr
3 860 000 kr
Lägenhet Midsommarkransen
+ 910 000 kr
3 rum, 64,5 m²
Utropspris: 2 950 000 kr
3 000 000 kr
Lägenhet Solberga
+ 305 000 kr
2 rum, 65 m²
Utropspris: 2 695 000 kr
7 000 000 kr
Lägenhet Telefonplan
+ 1 250 000 kr
3 rum, 71 m²
Utropspris: 5 750 000 kr

Statistik för publicerade annonser, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade annonser baseras på bostadsannonser som publicerats som till salu på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.

Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.