Jonas Lindström

Profilbild för Jonas Lindström
Jonas Lindström
4.9 / 5
(424 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
43 st
0 st
179 040 000 kr

Bakgrund

Jonas Lindström jobbar på Notar och är registrerad mäklare sedan 2009-04-24. Jonas har enligt vår statistik haft 35 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och villor och motsvarar ett värde på 155 785 000 kr.

Presentation

Nedan, ett axplock av mina utmärkelser:

- 2:a Sthlm läns mest rekommenderade mäklare 2016
- 1:a Sthlm läns mest rekommenderade mäklare 2017
- 3:a Sthlm läns mest rekommenderade mäklare 2018
- Har anlitats för fler än 1400 st. lyckade förmedlingar
- Hägerstens mest rekommenderade mäklare 2014
- Hägerstens mest rekommenderade mäklare 2015
- Hägerstens mest rekommenderade mäklare 2016
- Hägerstens mest rekommenderade mäklare 2017
- Hägerstens mest rekommenderade mäklare 2018
- Hägerstens mest rekommenderade mäklare 2019
- Hägerstens mest rekommenderade mäklare 2020
- Flest förmedlade privatbostäder i Hägersten 2015
- Flest förmedlade privatbostäder i Hägersten 2016
- Flest förmedlade privatbostäder i Hägersten 2017
- Flest förmedlade privatbostäder i Hägersten 2018
- Flest förmedlade privatbostäder i Hägersten 2019
- Flest förmedlade privatbostäder i Hägersten 2022
- 2:a plats Sveriges mest transparenta mäklare 2017
- Högst försäljningsvärde bostäder i Hägersten 2016
- Högst försäljningsvärde bostäder i Hägersten 2017
- Högst försäljningsvärde bostäder i Hägersten 2018
- Topp tre mäklare för hela Notar Sverige 2013-2020
- Flest antal rekommendationer hela Notar Sverige
- Innehavare av otaliga prisrekord för privatbostäder
- Anlitas årligen av cirka 100 st nöjda bostadssäljare

Jag heter Jonas Lindström och är fastighetsmäklare samt franchisetagare på Notar Hägersten/Liljeholmen. Jag är född samt uppvuxen i Hägersten och här har jag spenderat stor del av mitt liv. I dagsläget är det få fastighetsmäklare som besitter samma gedigna kunskap om stadsdelens historia samt utveckling som skett explosionsartat de senaste åren. Jag har varit verksam inom mäklaryrket i vårt fina område sedan 2006. Under dessa 17 år har jag fått förtroendet att förmedla över 1400 bostäder i samarbete med otroligt nöjda säljare och köpare.

Personligen var jag hela Hägerstens och en av Stockholms mest anlitade mäklare under år 2014, 2015, 2016, 2017, 2018, 2019 och 2022 med i snitt cirka 100 förmedlade bostäder per år. Under år 2014, 2015, 2016, 2017, 2018, 2019 och 2020 fick jag utmärkelsen som Hägerstens mest rekommenderade mäklare.

Under 2017 fick jag den åtråvärda utmärkelsen Stockholms Läns mest rekommenderade mäklare i konkurrens med cirka 1300 branchkollegor. Goda rekommendationer och ständigt återkommande kunder är ett kvitto på att jag har lyckats mycket bra i min yrkesroll. Jag är en av hela Notars mest anlitade mäklare genom alla tider vilket bevisar min drivkraft att i varje förmedling överträffa alla förväntningar.

Notar är Stockholms näst största mäklarkedja med cirka 35 lokala kontor. Notar Hägersten/Liljeholmen är historiks sett en av Notars mest framgångsrika kontor. I dagsläget är vi den marknadsledande fastighetsmäklaren i Hägersten/Liljeholmen. Vi har tre framgångsrika och lokala kontor eftersom Notars starka varumärke anlitas av de boende med högsta krav på en skicklig och driven fastighetsmäklare som ständigt levererar rekordpris.

Vår produkt är helt komplett med marknadsföring och tjänster som gör att vi når alla tänkbara spekulanter på de absolut viktigaste marknadsföringskanalerna. Vid varje försäljning anpassar vi marknadsföringen efter bostadens förutsättningar och hur vi skall nå den mest optimala och köpstarka målgruppen. Det innebär att vi får flest spekulanter till visningarna och således det högsta slutpris som marknaden är villig att betala för just din bostad.

Jag vet hur just din bostad skall säljas till rekordpris. Stor kunskap om Hägersten, unik erfarenhet och fenomenal marknadsföring skapar bästa förutsättningar vid din försäljning. Ingen annan mäklare i Hägersten kan mäta sig med vår otroligt breda marknadsföring. Det viktigaste för mig i en försäljningsprocess är förtroendet från din sida. Tillsammans kommer vi arbeta mot ett gemensamt ändamål med högsta möjliga slutpris som målsättning.

Med största noggrannhet och seriositet kommer jag handlägga hela förmedlingen. Med fingertoppskänsla, erfarenhet och passion jobbar jag hårdare än alla andra för att ge just din bostad främsta förutsättningar vid ditt livs bästa affär. Jag brinner för mitt arbete och det kommer du märka vid ett framtida samarbete. Anlita mig för att uppleva hur en kunnig och professionell fastighetsmäklare arbetar för högsta slutpris. Tillsammans kommer vi nå rekordpris!

Med vänlig hälsning, Jonas Lindström, tfn 0737-500 100, jonas.lindstrom@notar.se

Säljare om Jonas.

28 apr 2023

"Proffsigt bemötande och kommunikation från start till slut. Försäljningen gick smärtfri trots en tufft bostadsmarknad.
Vi är så nöjda! "
säljare på Stjernströms väg 5

06 jan 2022

"Otroligt kul att samarbeta med och gjorde hela processen rolig! Stort tack Jonas! "
säljare på Responsgatan 18

05 jan 2022

"Jonas har genom hela försäljningen visat en otrolig proffsighet och kännedom gällande område, yrkeskunskap, detaljer och upplägg. Vi är mycket nöjda med denna försäljning, och stor del på grund av val av Jonas som person och engagemang. Enligt oss finns bara ett alternativ av mäklare i Midsommark..."
"Jonas har genom hela försäljningen visat en otrolig proffsighet och kännedom gällande område, yrkeskunskap, detaljer och upplägg. Vi är mycket nöjda med denna försäljning, och stor del på grund av val av Jonas som person och engagemang. Enligt oss finns bara ett alternativ av mäklare i Midsommarkransen."
Läs mer
säljare på Tegelbruksvägen 14

30 dec 2021

"Det bästa med Jonas är inte all kunskap och kännedom han har, vilket förövrigt överflödar, utan det bästa är tryggheten och självsäkerheten som han utstrålar. Det kändes som att ens bästa kompis agerade mäklare. Han är otroligt engagerad, håller extremt bra kommunikation och diskussioner samt att..."
"Det bästa med Jonas är inte all kunskap och kännedom han har, vilket förövrigt överflödar, utan det bästa är tryggheten och självsäkerheten som han utstrålar. Det kändes som att ens bästa kompis agerade mäklare. Han är otroligt engagerad, håller extremt bra kommunikation och diskussioner samt att han gör allt vad han kan för att uppnå de förväntningar som satts. Man märker att Jonas brinner för att hjälp till och därav de otroliga resultaten han uppnår gång på gång. Det kändes tryggt från början till slut!"
Läs mer
säljare på Tellusborgsvägen 92

30 dec 2021

"När vi valde mäklare hade vi flertalet på besök men Jonas var den vi gillade mest. Han har väldigt bra lokalkännedom och satte väldigt bra förväntningar på försäljningen. Det var första gången vi sålde och han förklarade hela processen väldigt bra.
Positivt för mig var också att Jonas skötte spr..."
"När vi valde mäklare hade vi flertalet på besök men Jonas var den vi gillade mest. Han har väldigt bra lokalkännedom och satte väldigt bra förväntningar på försäljningen. Det var första gången vi sålde och han förklarade hela processen väldigt bra.
Positivt för mig var också att Jonas skötte språket klanderfritt, då köparen (och min respektive) inte kunde svenska."
Läs mer
säljare på Nioörtsvägen 42

30 dec 2021

"Jonas gjorde ett grymt jobb med försäljningen av vår lägenhet, proffsigt från början till slut. Kan varmt rekommendera Jonas!"
säljare på Nioörtsvägen 40

30 dec 2021

"Jag var så glad att vi valde Jonas, han kunde hålla oss lugn i stressande läge, han förstod precis vad vi bekymra oss! En stilig fin person men också lätt att prata med. Han har koll och kunde berätta tydligt vad han tänker, väldigt pålitlig! Försäljning är stressigt, tack för Jonas att tog oss i..."
"Jag var så glad att vi valde Jonas, han kunde hålla oss lugn i stressande läge, han förstod precis vad vi bekymra oss! En stilig fin person men också lätt att prata med. Han har koll och kunde berätta tydligt vad han tänker, väldigt pålitlig! Försäljning är stressigt, tack för Jonas att tog oss igenom den här . Högst rekommenderas!"
Läs mer
säljare på Midsommargränd 6

29 dec 2021

"Jonas är ett proffs ut i fingerspetsarna och det är därför vi vald honom än en gång för att sälja vår lägenhet. Tack vare Jonas var vår lgh såld två veckor efter vi köpt hus och det till 500 tkr mer än vad senast lägenhet i huset sålts för. Behöver ni en mäklare, ring Jonas!"
"Jonas är ett proffs ut i fingerspetsarna och det är därför vi vald honom än en gång för att sälja vår lägenhet. Tack vare Jonas var vår lgh såld två veckor efter vi köpt hus och det till 500 tkr mer än vad senast lägenhet i huset sålts för. Behöver ni en mäklare, ring Jonas!"
Läs mer
säljare på Sigurd Rings gata 5

29 dec 2021

"Jonas Lindström är en väldigt kompetent och duktig mäklare. Har en positiv energi och pondus inte minst. Jag är nöjd med allt förutom lite på slutet när han så att säga försvann och annan person tog över avtalsskrivningen och mötet med köparen. Detta kanske är hur mäklare jobbar och att dom inte ..."
"Jonas Lindström är en väldigt kompetent och duktig mäklare. Har en positiv energi och pondus inte minst. Jag är nöjd med allt förutom lite på slutet när han så att säga försvann och annan person tog över avtalsskrivningen och mötet med köparen. Detta kanske är hur mäklare jobbar och att dom inte alltid kan vara närvarande. Jag hade helst velat ha honom med mig hela vägen. Men hans ersättare var väldigt trevlig, så inget fel där."
Läs mer
säljare på Lotterivägen 2

29 dec 2021

"An engaged and highly knowledgeable broker in Midsommarkransen/Hagersten. Set expectations clearly, and was very responsive and answered questions promptly throughout the sale. You can always trust him to deliver. If you are looking to sell or buy in this area, you should look no further. "
"An engaged and highly knowledgeable broker in Midsommarkransen/Hagersten. Set expectations clearly, and was very responsive and answered questions promptly throughout the sale. You can always trust him to deliver. If you are looking to sell or buy in this area, you should look no further. "
Läs mer
säljare på Tellusborgsvägen 108

29 dec 2021

"Vi har varit supernöjda med Jonas och har haft stort förtroende för honom under hela processen. Han är tydlig, lättsam och framförallt väldigt kunnig. Som säljare känns det extra tryggt att han har en ojämförbar kännedom om området och ett stort register av potentiella spekulanter. Vi kommer abso..."
"Vi har varit supernöjda med Jonas och har haft stort förtroende för honom under hela processen. Han är tydlig, lättsam och framförallt väldigt kunnig. Som säljare känns det extra tryggt att han har en ojämförbar kännedom om området och ett stort register av potentiella spekulanter. Vi kommer absolut att rekommendera Jonas till våra vänner!"
Läs mer
säljare på Klaviaturgatan 10

29 dec 2021

"Vi hade en på pappret svår försäljning både tidsmässigt och lägesmässigt. Jonas lyckades analysera rätt tidpunkt för försäljning givet andra annonser & visningar. Jonas kan den lokala marknaden väldigt bra så det var ett bra val att anlita honom. Jonas var under försäljningstiden alltid tillgängl..."
"Vi hade en på pappret svår försäljning både tidsmässigt och lägesmässigt. Jonas lyckades analysera rätt tidpunkt för försäljning givet andra annonser & visningar. Jonas kan den lokala marknaden väldigt bra så det var ett bra val att anlita honom. Jonas var under försäljningstiden alltid tillgänglig och trots sin professionalism var han öppen för våra förslag om när annonsen skulle gå ut och andra små detaljer. Jonas är både proffs och lyhörd. Det har alltid varit mycket trevligt att prata i telefon och träffas i samband med försäljningen. Det är synd att vi inte har ett till objekt att sälja, för jag skulle gärna ringa Jonas och Notar igen."
Läs mer
säljare på Bandyvägen 59

28 dec 2021

"Jag fick ett förtroende för Jonas, för ett par år sedan då jag kom i kontakt med honom på en visning. Jonas är transparant och ärlig, och skulle aldrig pusha för något han själv inte tror på. Jonas är proffisonell och har hög kompetens, vilket känns tryggt för både köpare och säljare. "
"Jag fick ett förtroende för Jonas, för ett par år sedan då jag kom i kontakt med honom på en visning. Jonas är transparant och ärlig, och skulle aldrig pusha för något han själv inte tror på. Jonas är proffisonell och har hög kompetens, vilket känns tryggt för både köpare och säljare. "
Läs mer
säljare på Tellusborgsvägen 92

05 dec 2021

"Vi är väldigt nöjda med valet av mäklare. Lyhörd, positiv, tydlig, seriös och engagerad. Jonas besitter en gedigen kunskap om området och dess omgivning. Vi kan varmt rekommendera Notar och Jonas. "
säljare på Radiusbacken 21

29 nov 2021

"Jonas är väldigt kommunikativ och lätt att få tag på. Jag har haft kontakt med honom både som säljare och köpare och känt att jag varit i trygga händer. Han strävar alltid efter perfektion och är mån om att alla ska bli nöjda och glada. "
säljare på Vattenledningsvägen 49

27 nov 2021

"Proffsigt och stabilt kändes det att sälja med Jonas! "
säljare på Vattenledningsvägen 71

26 nov 2021

"Jonas är supertrevlig, känns ärlig och lätt att prata öppet med. Han är noggrann och gör säljare väl förberedd inför fotografering, visning och tillträde genom att ge mkt information i tid. Jonas är också expert på Hägersten och historien kring området och vår fastighet. Rekommenderar varmt!"
"Jonas är supertrevlig, känns ärlig och lätt att prata öppet med. Han är noggrann och gör säljare väl förberedd inför fotografering, visning och tillträde genom att ge mkt information i tid. Jonas är också expert på Hägersten och historien kring området och vår fastighet. Rekommenderar varmt!"
Läs mer
säljare på Tellusborgsvägen 98

26 nov 2021

"Jonas var lyhörd och fattar vad det innebär att genomföra en smidig försäljning och ta hand om det som behövs.
Att sälja med någon som kan föreningen bättre än en själv, att lägga det lilla extra till för att lösa stressmomentet visning och att se till att vid alla tillfällen vara både saklig sa..."
"Jonas var lyhörd och fattar vad det innebär att genomföra en smidig försäljning och ta hand om det som behövs.
Att sälja med någon som kan föreningen bättre än en själv, att lägga det lilla extra till för att lösa stressmomentet visning och att se till att vid alla tillfällen vara både saklig samt ha glimten i ögat kan bara ge toppbetyg.
Vill hävda att själva kontraktsskrivningen var ett så gemytligt tillfälle att hade vi fått nått gott att dricka så hade jag gärna kört AW med köpare och mäklare."
Läs mer
säljare på Tellusborgsvägen 75

30 sep 2021

"Det bästa med Jonas som mäklare är hans lokalkännedom. Full koll på vårt hus och området."
säljare på Radiusbacken 19

30 sep 2021

"Vi köpte vår lägenhet av Jonas och vi bestämde oss mer eller mindre redan då för att han också skulle få sälja vår lägenhet då han enligt oss är i en klass för sig vad gäller t.ex. lokalkännedom, bemötande, transparens och strategi. Dessutom är han mycket lösningsorienterad vilket var extra välko..."
"Vi köpte vår lägenhet av Jonas och vi bestämde oss mer eller mindre redan då för att han också skulle få sälja vår lägenhet då han enligt oss är i en klass för sig vad gäller t.ex. lokalkännedom, bemötande, transparens och strategi. Dessutom är han mycket lösningsorienterad vilket var extra välkommet för oss som sålde vår bostad i samband med både pandemi och BB-besök. Rekommenderar Jonas varmt för bästa möjliga försäljning."
Läs mer
säljare på Metronomgatan 5

30 sep 2021

"Vi kontaktade Jonas 2015, för en eventuellt försäljning, när vi var på jakt efter en ny lägenhet. Vi hade gått igenom hela processen med fotagrafering etc. Vi var redo att sälja så fort vi hittade vår nya bostad. Tiden gick och vi tröttnade på att gå på visningar.
Så det blev ingen bostadsköp.e..."
"Vi kontaktade Jonas 2015, för en eventuellt försäljning, när vi var på jakt efter en ny lägenhet. Vi hade gått igenom hela processen med fotagrafering etc. Vi var redo att sälja så fort vi hittade vår nya bostad. Tiden gick och vi tröttnade på att gå på visningar.
Så det blev ingen bostadsköp.eller bostadsförsjälning...
Sommaren 2020 bestämde vi oss för att göra ett nytt försök, vi var äldre, klokare och dessutom så väntade på en ny familjemedlem. Vi kontaktade Jonas igen, gick igenom hela processen igen med ny fotografering etc.
Försäljningen gick bra och levde upp till våra förväntningar.
Vad jag egentligen vill komma fram till är att, från vår första kontakt med Jonas till försäljning har han inte varit "säljig" i sin approach mot oss. Istället så har han varit tillmötesgående. Att köpa sin första lägenhet/sälja kan vara en skrämmande upplsevelse för somliga. Men med Jonas hela vägen så kände man sig trygg, han såg till vår behov i förstahand, med detta är vi tacksamma.
"
Läs mer
säljare på Midsommarvägen 14

30 sep 2021

"Jonas var taggad och engagerad från första mötet till kontraktsskrivning. Han var tillgänglig och tillmötesgående i små detaljer så som rådgivning kring vad som var värt att renovera och behjälplig med materialval. Han ställde upp på ett flertal förhandsvisningar och såg verkligen till att alla s..."
"Jonas var taggad och engagerad från första mötet till kontraktsskrivning. Han var tillgänglig och tillmötesgående i små detaljer så som rådgivning kring vad som var värt att renovera och behjälplig med materialval. Han ställde upp på ett flertal förhandsvisningar och såg verkligen till att alla spekulanter fick en chans att se lägenheten. Jag är otroligt nöjd med hela processen och Jonas bemötande hela vägen."
Läs mer
säljare på Midsommarvägen 47

29 sep 2021

"väldigt professionell, grundlig och trevlig mäklare vars personliga sätt bidrog till en lyckad försäljning."
säljare på Oktobergatan 8

29 sep 2021

"Jonas är en erfaren, trevlig, social och kompetent mäklare med god kännedom om området. Vi hade en nära och tät dialog under budgivningen och jag kände mig välinformerad och väldigt nöjd med slutpris och genomförande av överlåtelsen av lägenheten. Kan rekommendera honom till andra som önskar sälj..."
"Jonas är en erfaren, trevlig, social och kompetent mäklare med god kännedom om området. Vi hade en nära och tät dialog under budgivningen och jag kände mig välinformerad och väldigt nöjd med slutpris och genomförande av överlåtelsen av lägenheten. Kan rekommendera honom till andra som önskar sälja sin lägenhet i Hägerstensområdet."
Läs mer
säljare på Tellusborgsvägen 75

29 sep 2021

"Jag hittade Jonas som mäklare redan när jag skulle köpa lägenhet i Telefonplan. Jag gick på några av hans visningar (även om jag tillslut inte köpte av honom) och tyckte han alltid kunde svara bra på mina frågor som potentiell köpare. Mitt intryck av honom från dessa visningar gjorde att jag vill..."
"Jag hittade Jonas som mäklare redan när jag skulle köpa lägenhet i Telefonplan. Jag gick på några av hans visningar (även om jag tillslut inte köpte av honom) och tyckte han alltid kunde svara bra på mina frågor som potentiell köpare. Mitt intryck av honom från dessa visningar gjorde att jag ville ha honom som mäklare när jag väl sålde. "
Läs mer
säljare på Tellusborgsvägen 90

28 sep 2021

"Fick nytt rekordpris på min typ av lgh i bostadsrättsföreningen."
säljare på Tellusborgsvägen 90

28 sep 2021

"Proffsigt"
säljare på Telefonvägen 31

28 sep 2021

"Jonas är professionell. Jag markerar inte 5 på hög energi och driven för att det skulle kunna misstolkas som överenergisk och påträngande vilket Jonas inte är. Jonas är lugn och kompetent med tydlig erfarenhet och expertis som verkligen hjälpte oss som säljare. Skulle använda igen."
"Jonas är professionell. Jag markerar inte 5 på hög energi och driven för att det skulle kunna misstolkas som överenergisk och påträngande vilket Jonas inte är. Jonas är lugn och kompetent med tydlig erfarenhet och expertis som verkligen hjälpte oss som säljare. Skulle använda igen."
Läs mer
säljare på Tivolivägen 5

26 sep 2021

"Tyckte att Jonas gjorde ett väldigt bra jobb och gav oss bra tips om hur vi skulle designa lägenheten. Han gav ett erfaret intryck och gjorde oss trygga med valet av mäklare under hela processen :)"
säljare på Tellusborgsvägen 90

24 sep 2021

"Jonas är en extremt engagerad mäklare som vunnit mitt förtroende i snart 10 år. Jag skulle ALDRIG samarbeta med nån annan vid försäljning av bostad i Hägerstensområdet. Han är tillgänglig, professionell, personlig, och dessutom en riktigt målinriktad typ. En precis sån man vill ha o göra med helt..."
"Jonas är en extremt engagerad mäklare som vunnit mitt förtroende i snart 10 år. Jag skulle ALDRIG samarbeta med nån annan vid försäljning av bostad i Hägerstensområdet. Han är tillgänglig, professionell, personlig, och dessutom en riktigt målinriktad typ. En precis sån man vill ha o göra med helt enkelt. Det enda negativa är att han inte säljer utanför Hägersten, man blir liksom illa tvungen att använda sig av en annan mäklare i framtiden, nu när man lämnar området :( Tack Jonas för grymt samarbete genom åren och en enastående insats! "
Läs mer
säljare på Kransbindarvägen 18

23 sep 2021

"Kunde inte varit bättre. Jonas är mycket proffsig men har samtidigt en avspänd stil, man känner sig bekväm med honom och litar på honom till 100%."
säljare på Tellusborgsvägen 92

23 sep 2021

"Var kontakt med honom några månader innan försäljningen för att få en kostnadsfrivärdering. Var mycket hjälpsam även då .
Han är erfaren mäklar med god lokalkännedom, bra bemötande och tillgänglig. Hans värdering av lägenheten var bra, men jag fick ett slutpris på + 49 % med andra ord en bra fö..."
"Var kontakt med honom några månader innan försäljningen för att få en kostnadsfrivärdering. Var mycket hjälpsam även då .
Han är erfaren mäklar med god lokalkännedom, bra bemötande och tillgänglig. Hans värdering av lägenheten var bra, men jag fick ett slutpris på + 49 % med andra ord en bra försäljning. Tusen tack för hjälpen."
Läs mer
säljare på Midsommarvägen 52

23 sep 2021

"Jonas är superengagerad med fantastisk kunskap på Midsommarkransen området! Kan starkt rekommendera honom!"
säljare på Metronomgatan 3

23 sep 2021

"Hög kompetens. Hög social kompetens. Professionell. Pålitlig och mycket trevlig.
Vi är mycket nöjda med Jonas Lindströms insatser och skulle anlita honom igen om tillfället ges."
säljare på Tellusborgsvägen 79

23 sep 2021

"Tillgänglig, trevlig och väldigt god lokalkännedom! Pålitlig och hjälpsam även med köp av annat boende!"
säljare på Tellusborgsvägen 100

23 sep 2021

"Magisk insats! Kände att vi hittat rätt mäklare från första mötet. Försäljningen gick smärtfritt för oss som säljare, mäklaren höll oss noga informerade, gav goda råd och kom med tips och trix. Väldigt erfaren och kunnig, kunde svara på allt - det gav oss väldigt värdefull lugn och ro - vi kände ..."
"Magisk insats! Kände att vi hittat rätt mäklare från första mötet. Försäljningen gick smärtfritt för oss som säljare, mäklaren höll oss noga informerade, gav goda råd och kom med tips och trix. Väldigt erfaren och kunnig, kunde svara på allt - det gav oss väldigt värdefull lugn och ro - vi kände att försäljningen var i trygga händer. Fem av fem stjärnor möjliga, skulle starkt rekommendera att anlita mäklare Jonas Lindström!"
Läs mer
säljare på Nioörtsvägen 40

23 sep 2021

"Jonas är en mycket kunnig mäklare med gedigen erfarenhet och stark lokal kännedom. Vi hade stor nytta av Jonas expertis genom hela försäljningsprocessen, från rätt styling till rätt strategi vilket resulterade i ett riktigt bra försäljningspris. Jonas var alltid tillgänglig, trevlig och engagerad..."
"Jonas är en mycket kunnig mäklare med gedigen erfarenhet och stark lokal kännedom. Vi hade stor nytta av Jonas expertis genom hela försäljningsprocessen, från rätt styling till rätt strategi vilket resulterade i ett riktigt bra försäljningspris. Jonas var alltid tillgänglig, trevlig och engagerad. Högsta betyg!"
Läs mer
säljare på Responsgatan 5

23 sep 2021

"Jonas har varit mycket trevlig, stöttande och tillmötesgående under hela försäljningsprocessen. Är en kunnig och erfaren mäklare som gärna svarar på frågor och ger klara besked. Kan varmt rekommenderas! "
säljare på Hökmossevägen 22

23 sep 2021

"Vi är mkt nöjda med Notar och mäklaren Jonas Lindström, under hela processen så kände vi oss trygga, fick bra och snabb återkoppling närhelst vi önskade. Vi kan varmt rekommendera Notars Jonas Lindström, suverän kompetens och service.
Med vänliga hälsningar Lasse och Tina Jonsson "
"Vi är mkt nöjda med Notar och mäklaren Jonas Lindström, under hela processen så kände vi oss trygga, fick bra och snabb återkoppling närhelst vi önskade. Vi kan varmt rekommendera Notars Jonas Lindström, suverän kompetens och service.
Med vänliga hälsningar Lasse och Tina Jonsson "
Läs mer
säljare på Midsommargränd 8

23 sep 2021

"Jonas är utan tvekan mäklaren att välja om man vill sälja sin bostad i Hägerstensområdet. Han har stenkoll på området och är en otroligt kompetent mäklare och helt fantatiskt trevlig människa som är väldigt lätt att kommunicera med.
När vi sålde våran lägenhet hade vi knappt hunnit prata innan h..."
"Jonas är utan tvekan mäklaren att välja om man vill sälja sin bostad i Hägerstensområdet. Han har stenkoll på området och är en otroligt kompetent mäklare och helt fantatiskt trevlig människa som är väldigt lätt att kommunicera med.
När vi sålde våran lägenhet hade vi knappt hunnit prata innan han hade letat upp två potentiella köpare redan, varav en av dessa köpte lägenheten till slut. Vi var otroligt nöjda med hur Jonas arbetade och kommunicerade med oss.
Han gjorde en process som hade kunnat vara ganska jobbig för oss till en smidig och enkel sådan.
Jag skulle rekommendera alla att välja Jonas som mäklare. Han kommer att leverera!"
Läs mer
säljare på Tellusborgsvägen 90

23 sep 2021

"Med god lokalkännedom, engagemang och ett effektivt sätt att nå målet var försäljningen en framgång på rekordtid, stort tack."
säljare på Midsommarvägen 9

22 sep 2021

"Finns ingen bättre för försäljning i Kransen/Telefonplan. Upplevt Jonas både i rollen som säljare och köpare. 10/10"
säljare på Tellusborgsvägen 102

22 sep 2021

"Super nöjd"
säljare på Ringvägen 57

10 maj 2021

"Jag valde Jonas efter rekommendation från vänner och känner mig nöjd med honom som mäklare. Jonas har en väldigt god kännedom om både området/marknaden och hans långa erfarenhet gjorde att det kändes väldigt tryggt att ha honom som mäklare under försäljningsprocessen. Jag uppfattade honom som lyh..."
"Jag valde Jonas efter rekommendation från vänner och känner mig nöjd med honom som mäklare. Jonas har en väldigt god kännedom om både området/marknaden och hans långa erfarenhet gjorde att det kändes väldigt tryggt att ha honom som mäklare under försäljningsprocessen. Jag uppfattade honom som lyhörd, ärlig och transparent, vilket är egenskaper jag värdesatter hos en mäklare. Jag rekommenderar absolut Jonas som mäklare!"
Läs mer
säljare på Vattenledningsvägen 31

05 maj 2021

"Jonas var ärlig, öppen och ambitiös, och såg till att hålla mig uppdaterad på allt som hände. Jag kände mig väldigt trygg genom hela processen. Jag är jättenöjd med att ha valt Jonas, kan rekommendera honom varmt!"
säljare på Flygelgatan 4

26 mar 2021

"Jonas har väldigt god kännedom om området, håller en i loopen, är lyhörd och uthållig. Rekommenderas varmt!"
säljare på Flygelgatan 4

24 mar 2021

"Supernöjda med hela processen från start till mål. Jonas är väldigt erfaren och har bra koll på den lokala marknaden. Det jag tror framförallt skiljer ut Jonas från andra är att han först tar fram en tydlig strategi för lägenheten men sedan är beredd att ompröva den löpande och anpassa sig till v..."
"Supernöjda med hela processen från start till mål. Jonas är väldigt erfaren och har bra koll på den lokala marknaden. Det jag tror framförallt skiljer ut Jonas från andra är att han först tar fram en tydlig strategi för lägenheten men sedan är beredd att ompröva den löpande och anpassa sig till vad som händer på marknaden i övrigt. Det kräver verkligen engagemang och flexibilitet från hans sida och leder till att man som kund verkligen känner att han gör allt för att lyckas så bra som möjligt med varje försäljning."
Läs mer
säljare på Stjernströms väg 11

24 mar 2021

"Kan varmt rekommendera Jonas. Han var en trygg punkt genom hela säljprocessen och levererade på hög nivå genom hela försäljningen. Som förstagångssäljare fanns Jonas hela tiden tillgänglig och tog sig tid att i lugn och ro förklara vad nästa steg i processen skulle vara. Hans långa erfarenhet av ..."
"Kan varmt rekommendera Jonas. Han var en trygg punkt genom hela säljprocessen och levererade på hög nivå genom hela försäljningen. Som förstagångssäljare fanns Jonas hela tiden tillgänglig och tog sig tid att i lugn och ro förklara vad nästa steg i processen skulle vara. Hans långa erfarenhet av området och tidigare försäljningar gjorde att man kände sig trygg och slutpriset hamnade över förväntan. "
Läs mer
säljare på Midsommargränd 9

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
33
Villa
2

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
0
Försäljningar
35
Försäljningsvärde
155 785 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.8 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.8 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
400 av 421 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
420 av 424 säljare
Jonas var tydlig och höll mig uppdaterad
418 av 423 säljare

Hur enkelt är det att förstå om den här mäklaren är relevant?

Väldigt svårt
Väldigt lätt

Jonas på kartan.

989 tidigare bostäder
15 bostäder till salu
422 rekommendationer

15 bostäder till salu.

Bostäder

4 350 000 kr
2 rum, 61 m²
71 311 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
3 676 kr/mån
4 750 000 kr
4 rum, 78,8 m²
60 897 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
6 706 kr/mån
3 950 000 kr
2 rum, 53 m²
74 528 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
2 990 kr/mån
3 175 000 kr
2 rum, 43 m²
73 837 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
3 085 kr/mån
3 375 000 kr
2 rum, 44 m²
76 704 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
2 802 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Bostäder

4 095 000 kr
Lägenhet Telefonplan
-100 000 kr
3 rum, 62,5 m²
Utropspris: 4 195 000 kr
3 700 000 kr
Lägenhet Aspudden
+ 50 000 kr
2 rum, 55 m²
Utropspris: 3 650 000 kr
4 800 000 kr
Lägenhet Midsommarkransen
4 rum, 69 m²
Utropspris: 4 800 000 kr
6 650 000 kr
Lägenhet Telefonplan
+ 655 000 kr
3 rum, 75 m²
Utropspris: 5 995 000 kr
3 450 000 kr
Lägenhet Telefonplan
2 rum, 44 m²
Utropspris: 3 450 000 kr

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.