John Jägholm

Profilbild för John Jägholm
Säljarfavorit
John Jägholm
4.8 / 5
(65 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
18 st
11 st
63 330 000 kr

Bakgrund

John Jägholm jobbar på Jägholm Norrortsmäklarna och är registrerad mäklare sedan 2016-04-04. John har fått in 11 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan mars 2021. John har enligt vår statistik haft 21 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt villor och lägenheter och motsvarar ett värde på 106 420 000 kr.

Presentation

• John Jägholm, VD och fastighetsmäklare
• Lång erfarenhet blandat med ungdomlig energi
• Personligt engagemang utöver det vanligt
• Uppväxt i Norrort och har god lokal kännedom
• Brett kontaktnät och starka samarbetspartners

John Jägholm heter jag och är VD samt fastighetsmäklare på Jägholm Norrotsmäklarna.
Vad som gör mig till en bra mäklare är mina 14 år i mäklarbranschen blandat med ungdomliga energi och ett brinnande intresse för att lära mig mer. Detta ger en så trygg bostadsresa som möjligt från början till slut och ett engagemang utöver det vanliga. Jag har ett brett kontaktnät, återkopplar regelbundet och arbetar stenhårt för höga slutpriser.
För mig är mäkleri inte bara ett jobb, utan en livsstil.
Hör av dig till mig så berättar jag mer om hur vi tillsammans kan göra en smidig och bra bostadsaffär!

Nedanför kan ni se rekommendationer från tidigare säljare, bla:

Säljare på Flaxenviks Bryggväg 19
”John är supertrevlig, engagerad, kommunikativ och har en driftig energi till sig. Detta tillsammans med hans kunnande i frågorna och hans goda kontakter gjorde att vi valde honom. Huset sålde till ett bra pris inom en vecka. Supernöjda med John och hans samarbetare!"

Säljare på Kvarngärdesvägen 6
"John är en utmärkt mäklare som jag rekommenderar varmt! Lugn och ärlighet kombinerat med höga mål ledde till en bra process både för mig som säljare och för köparna."

Säljare på Skolvägen 13E
"Trots att 2 välkända mäklare i Åkersberga misslyckats med sin försäljning av min bostadsrättslägenhet lade John i högsta växeln från början med fotografering,
publicering. kundbearbetning och lägesrapportering med mera, Efter 16 dagar var bostadslägenheten såld. Detta är skrivet av en pensionerad inköpare som nu träffat på en av de fem bästa säljarna jag mött Jag blev mycket imponerad av helhetsintrycket och resutatet.
Vidar Bjelke "

Säljare om John.

03 maj 2021

"John var en mäklare i världsklass som jag starkt kan rekommendera till alla andra där ute. Han är kunnig, engagerad och har svar på alla frågor man kan tänka sig. Vår försäljning gick supersnabbt och supersmidigt och fick ett bättre pris än vad jag hade kunnat förvänta mig!"
säljare på Näsbydalsvägen 12

29 apr 2021

"John var otroligt kompetent och trevlig mäklare som verkligen engagerade och såg till att jag som säljare och köpare fick en otroligt bra service. Han har en otroligt bra koll på marknaden och alla råd han kom med var klockrena i alla lägen.
John Jägholm rekommenderar jag till alla som vill ha hjälp av en mäklare."
säljare på Alby Såg 9

04 mar 2021

"Engagerad mäklare. Nöjd med försäljningen. Tummarna upp!"
säljare på Företagsallén 2

03 mar 2021

"Han är bäst"
säljare på Mellansjö 1:101

03 dec 2020

"John är en social och bra mäklare. Hur mycket kan en mäklare göra när köparna inte står på kö. Min försäljning var lite långsam i början och mycket beror på att det är svårt att sälja där det inte finns en hiss.
John var hela tiden lugn och samlad, jobbade systematiskt, ställde upp på flera extra privatvisningar, gjorde utskick till deras intresse-lista med mera."
säljare på Hackstavägen 16A

28 okt 2020

"John är super trevlig, engagerad, kommunikativ och har en driftig energi till sig. Detta tillsammans med hans kunnande i frågorna och hans goda kontakter gjorde att vi valde honom. Huset sålde till ett bra pris inom en vecka. Super nöjda med John och hans samarbetare!"
säljare på Flaxenviks Bryggväg 19

27 okt 2020

"John är en utmärkt mäklare som jag rekommenderar varmt! Lugn och ärlighet kombinerat med höga mål ledde till en bra process både för mig som säljare och för köparna. "
säljare på Kvarngärdesvägen 6

15 okt 2020

"En bra resa med en fantastisk mäklare oerhört proffsig trots sina unga år. Fin kontakt och förtroendet kom ganska snabbt med en öppen kommunikation och ärlighet,"
säljare på Guckuskovägen 2

26 jun 2020

"Engagerad hela vägen, kunnig och återkopplar kontinuerligt vid varje ny händelse! Vi är super nöjda med John!"
säljare på Stensnäsvägen 56

25 jun 2020

"Snabbt och smidig försäljning. "
säljare på Stallgatan 14B

08 jun 2020

"John är påläst,engagerad o kunnig, lyhörd om våra synpunkter o delgav oss sina!!"
säljare på Solövägen 17

15 jan 2020

"Andra gången jag anlitat John och kan varmt rekommendera honom. Snabb smidig affär! "
säljare på Hägernäsvägen 4

07 jan 2020

"Mycket kompetent och seriös mäklare som gav oss stöd i hela säljprocessen. Genom god kännedom om marknaden så gav han oss också en realistisk prisnivå. "
säljare på Lövbrunnagränd 11

07 jan 2020

"Jag hade en jättebra upplevelse av att ha John som min mäklare. Han sparade mig mycket pengar men ännu viktigare var att han hade koll på varje detalj och höll mig fullt informerad om varje steg på vägen. Jag uppskattade verkligen hur lätt det var att nå honom när jag behövde komma i kontakt. I sin helhet var han väldigt professionell och kunnig. Jag skulle använda John igen som mäklare utan att tveka och rekommenderar starkt att andra gör det också!"
säljare på Flyghamnsvägen 24

30 aug 2019

"Snyggt jobbat John"
säljare på Slussbrovägen 4

17 jun 2019

" John Jägholm har varit en fantastisk mäklare från första mötet. Kändes helt rätt direkt. John har varit väldigt trevligt och målmedvetet bra information i hela processen till slut affären slutade med samtliga glada parter efter att haft en kanon förmedlare mellan oss säljare och köpare. Jag skulle verkligen rekommendera Johan, för hans engagemang, vänlighet, kommunikativa förmåga och goda kännedom om marknaden. Vi är så glada och nöjda säljare! "
säljare på Linbastuvägen 10F

18 feb 2019

"Väldigt Trevlig, Charmig och Social mäklare,
Mycket kunnig, kompetent och Engagerad från början till slut med bra förslag på olika lösningar.
Jag kan varmt rekommendera John Jägholm/Jägholms Mäklarbyrå i Täby och kommer att anlita honom vid nästa tillfälle."
säljare på Norrgården 17

27 jan 2019

"Vi är väldigt nöjda med John Jägholm, alltifrån analysen av marknadsläget, upplägget av försäljningsprocessen till genomförandet. John är kunnig, strukturerad, lyhörd, administrativt kompetent och pålitlig. I ett svårbedömt marknadsläge genomfördes vår försäljning på ett lyckat sätt. Och sist men inte minst, John är en väldigt trevlig person."
säljare på Sandstensvägen 12

18 sep 2018

"John är värd högsta betyg. Han gav ett gott intryck från start, och sin ungdom till trots, så var John mer professionell än de övriga jag träffade innan vårt val av mäklare (träffade 2 till). - Kunnig och påläst, trygg i sin roll, har lokalkännedom, är drivande, har ett charmigt sätt (glad och lättsam), är seriös - är några epitet John besitter. Köparen sa till mig att han var glad över mitt val av mäklare! = Bästa betyget!
"
säljare på Fiskare Gustavs väg 24

13 sep 2018

"Otroligt trevlig och tillmötesgående mäklare! Tog sig alltid tid att svara på mina frågor och funderingar oavsett tidig morgon eller sen kväll/helg. Kanonbra uppdatering kring hela försäljningsprocessen. Rekommenderas varmt!"
säljare på Måbärsvägen 12

13 sep 2018

"John var mycket trevlig och tillmötesgående. Lätt att samtala och diskutera med. Upplevdes som mycket säker och kunnig. Skulle absolut rekommendera att anlita John Jägholm som mäklare."
säljare på Björkhagsvägen 67A

01 jun 2018

"Exemplarisk"
säljare på Fritzbergsvägen 5

31 maj 2018

"Vi är väldigt nöjda med John och rekommenderar gärna honom till andra. Han har stort engagemang och agerar professionellt. /Anna & Mathias"
säljare på Esplanaden 30

27 maj 2018

" Otroligt engagerad, svarar alltid I telefon och är väldigt mån sina kunder!"
säljare på Mellansjövägen

29 mar 2018

"John har gjort ett gediget arbete, har en bra känsla och integritet som ger tyngd samt väglett mig på ett föredömligt sätt. Därtill är John mycket trevlig med en stor social förmåga"
säljare på Brovallsvägen 100

21 mar 2018

"Vi vart jättenöjda med försäljningen när vi sålde våran 3:a, fick det vi begärde trots en svår marknad.
Trevlig, pålitlig och öppen och kunnig, vi rekomenderar John Jägholm"
säljare på Mässvägen 2

16 mar 2018

"Kunnig, skärpt, trevlig och väldigt professionell mäklare. Jag kan varmt rekommendera denna mäklare till andra. Han kommer definitivt få sälja min nästa bostad :) "
säljare på Albert Målares väg 16B

07 okt 2017

"Trots att 2 välkända mäklare i Åkersberga misslyckats med sin försäljning av min bostadsrättslägenhet lade John i högsta växeln från början med fotografering, publicering . kundbearbetning och lägesrapportering m.m., Efter 16 dagar var bostadslägenheten såld. Detta är skrivet av en pensionerad inköpare som nu träffat på en av de fem bästa säljarna jag mött Jag blev mycket imponerad av helhetsintrycket och resutatet.
Vidar Bjelke "
säljare på Skolvägen 13E

02 sep 2017

"John Jägholm är den bästa mäklare jag mött. Professionell hantering från start till mål. "
säljare på Södervägen 44

29 aug 2017

"Det finns ingen bättre. Han var noggran duktig och tydlig och hade glimten i ögat."
säljare på Starvägen 4A

16 aug 2017

"Bara mäklare med hög kompentens. "
säljare på Källtorpsvägen 13

14 aug 2017

"Toppen kille"
säljare på Lerviksvägen 103

30 jun 2017

"Jan varmt rekommendera. Kommer använda igen! "
säljare på Skolvägen 13A

20 maj 2017

"John är bäst"
säljare på Barrskogsvägen 12

20 sep 2016

"Den bästa jag träffat, proffsig och agerade smart taktiskt. Otroligt bra och förtroende ingivande. Mogen och lugn men endå extremt driven mäniska."
säljare på Eskadervägen 22

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Villa
8
Lägenhet
6
Mark
4
Kedjehus
2
Radhus
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
11
Försäljningar
21
Försäljningsvärde
106 420 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.8 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
59 av 61 säljare
John satte rätt förväntningar på slutpriset
56 av 63 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
59 av 62 säljare
John var tydlig och höll mig uppdaterad
65 av 65 säljare

John på kartan.

131 tidigare annonser
4 bostäder till salu
64 rekommendationer

4 bostäder till salu.

Annonser

3 495 000 kr
5 rum, 140 m²
24 964 kr/m²
Villa, Österåker
7 340 kr/mån
4 695 000 kr
7 rum, 114 m²
41 184 kr/m²
Villa, Österåker
1 395 000 kr
Tomt/Mark, Österåker
3 100 000 kr
Fritidshus, Österåker

Tidigare försäljningar.

Annonser

8 400 000 kr
Kedjehus Skarpäng
+ 1 405 000 kr
6 rum, 143 m²
Utropspris: 6 995 000 kr
1 900 000 kr
Lägenhet Bostaden Är Mycket
+ 205 000 kr
2 rum, 60,7 m²
Utropspris: 1 695 000 kr
1 800 000 kr
Lägenhet Näsby Park
+ 5 000 kr
1 rum, 21 m²
Utropspris: 1 795 000 kr
8 000 000 kr
Villa Täby Kyrkby
-495 000 kr
6 rum, 133 m²
Utropspris: 8 495 000 kr
2 800 000 kr
Lägenhet Tråsättra
+ 505 000 kr
Utropspris: 2 295 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN

Statistik för publicerade annonser, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade annonser baseras på bostadsannonser som publicerats som till salu på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.

Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.