Johannes Aydin

Profilbild för Johannes Aydin
Säljarfavorit
Johannes Aydin
4.9 / 5
(237 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
30 st
20 st
80 530 000 kr

Bakgrund

Johannes Aydin jobbar på Mäklarringen och är registrerad mäklare sedan 2015-02-27. Johannes har fått in 20 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan april 2019. Johannes har enligt vår statistik haft 26 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och radhus och motsvarar ett värde på 74 685 000 kr.

Presentation

Johannes är född och uppvuxen i Norra Botkyrka vilket gör att han känner till området väl. För honom är det viktigt med förtroende, tillgänglighet och slutligen att aldrig ge upp. Han berättar vidare att det är viktigt att lyssna och ta reda på vad kunden har för behov, för att på så sätt kunna erbjuda en anpassad och skräddarsydd tjänst.

Johannes berättar:
"Jag håller hårt vid mina principer och löften. I egenskap som mäklare skulle jag aldrig låta något rubba på dessa ståndpunkter. Kortsiktighet har aldrig varit den vägen som varit aktuell för mig utan i allt jag gör är långsiktighet mitt signum.

Jag med stolthet säga att jag är "Sveriges 3:e mest transparenta mäklare" och det är enligt ingen annan än Sveriges största och oberoende mäklarguide. Och på det är jag en av Sveriges mest rekommenderade mäklare"

Varmt välkommen att kontakta Johannes för en kostnadsfri konsultation och värdering. Han ser fram emot att få höra av Er!

- Sveriges mest transparenta mäklare 2019, HittaMäklare

http://www.mynewsdesk.com/se/booli.se/pressreleases/sveriges-mest-transparenta-maeklare-2989574

- Sveriges 3:e mest transparenta mäklare 2018, HittaMäklare

- Botkyrkas mest rekommenderade mäklare 2017, HittaMäklare

Säljare om Johannes.

03 feb 2021

"johannes gav mig ett rekord pris trots att han inte är mäklare i nacka "
säljare på Turbinvägen 5C

17 jan 2021

"Before choosing a real estate agent, I conducted research to see who would be the best choice based on their knowledge and the investment they make into selling a property (knowledge, time and effort). After meeting a few potential agents, Johannes Aydin (and Mäklarringen) stood out as the best choice: his social media presence and his personal and professional approach was top notch!
Throughout the process (getting the property ready to list to closing the deal) Johannes was always available to answer questions, provide objective data, legal knowledge and support. He made the process incredibly easy.
His hard work and knowledge of what it takes to sell a home really paid off - It couldn't have been a more pleasant experience.
Johannes Aydin is a true professional and a genuinely nice person and I can honestly say that I think you'd be hard pressed to find a better Realtor.
Review Rating = 5 / 5 Stars
"
säljare på Klövervägen 12

30 dec 2020

"Vi är väldigt glada att vi valde Johannes. Väldigt professionell på alla nivåer och god kännedom i branschen. Lätt att ha att göra med och kontaktbar under hela processen. Finns inget negativt att anmärka på! "
säljare på Rådjursvägen 153

30 dec 2020

"Bästa "
säljare på Jägarstigen 35

21 dec 2020

"Riktigt bra mäklare ödmjuk lätt att prata med trevlig
"
säljare på Noras väg 7E

11 dec 2020

"Finns inga duma frågor med Johannes. Rak, tydlig och professionell. "
säljare på Kamomillvägen 102

09 dec 2020

"Snabb och smidig affär. Johannes är väldigt professionell. "
säljare på Vickervägen 16

26 nov 2020

"Kunnig mäklaren om området var väldigt bemötande mot oss trevlig och lätt att kommer överens med"
säljare på Skarpbrunnavägen 13

26 nov 2020

"Vi är supernöjda gick väldigt snabbt och smidigt att sälja lägenheten "
säljare på Klövervägen 9

23 nov 2020

"Guldstjärna till Johannes!
Vi valde samma mäklare till köp utav hus som försäljning utav bostad.
Med ett stort tålamod och engagemang överträffade Johannes våra förväntningar.
Rekommenderas varmt pga tålamod, lokalkännedom, tillgänglighet och den sociala biten överträffade 100% trygghet."
säljare på Länsmansvägen 8A

09 nov 2020

"Johannes är en mäklare som ger 100% plus lite till för att se till så att alla blir nöjda och glada.
Klockrent rakt igenom.
Norra Botkyrkas bästa mäklare! "
säljare på Krögarvägen 41

09 nov 2020

"Gjorde ett underbart jobb innan, under och efter försäljningen. Rekomendrar Johannes alla dagar i veckan "
säljare på Kamomillagatan 31

02 okt 2020

"Jag är väldigt nöjd med Johannes insats. Johannes var punktlig och ställde upp på flera visningar tills bostaden blev såld till det pris jag önskade och lite till. Johannes hade även en rak och ärlig kommunikation vilket var ett plus "
säljare på Noras väg 3C

25 sep 2020

"Vi hörde av oss till Johannes i syfte att köpa ett hus. Redan från första samtalet så var servicen på topp och Johannes visade att han var redo att hjälpa oss hela vägen. Från en försäljning utav vår Lägenhet till vårat första husköp så var servicen och kunskapen på allra högsta grad. Vi fick utomordentlig service och den hjälp vi eftersökte. Vi rekommenderar Johannes varmt och vi kände att vi var i trygga händer hela vägen. Hans hängivenhet och lokalkännedom är extraordinärt. Vill du sälja/köpa bostad så är Johannes och Mäklarringen de du ska vända dig till. Rekommenderas varmt!!!! Ser fram emot fler affärer i framtiden!"
säljare på Trädesvägen 3

18 sep 2020

"Så nöjda med Johannes! Från värdering fram till försäljning har allt varit toppen! Allt har flutit på perfekt, och vi har hela tiden känt oss väl informerade om hur försäljningen gått med vårt hus. Finns ingen som helst anledning att leta efter andra mäklare när Johannes finns!"
säljare på Rågången 22

18 sep 2020

"Jag har stött på många mäklare men inte som Johannes Aydin! En mycket välformulerad, tydlig och trevlig mäklare som kan sitt jobb. Rekommendera starkt till er alla där ute som vill ha en trygg affär!"
säljare på Götalandsvägen 211A

17 sep 2020

"En mycket vaken, trevlig och målinriktad mäklare "
säljare på Tant Gröns väg 20

16 sep 2020

"Johannes kan jag varmt rekommendera. Lyhörd och noggrann. Mycket proffsig mäklare. Jag är supernöjd."
säljare på Postängsvägen 240

28 jul 2020

"Jag är mycket nöjd med Johannes tjänster. Professionell i sitt bemötande, påläst och mycket engagerad. Tillgänglig och återkopplar snabbt, jag fick även mycket goda råd och hjälp inför försäljningen, vilket gav ett gott resultat. Uppskattar även engagemanget i form av uppföljning och hjälp att hitta passande objekt för köp. Rekommenderas varmt!"
säljare på Lagmansbacken 9

16 jul 2020

"Kunnig, engagerad, mycket trevlig, lyhörd, alltid tillgänglig och enkel att kommunicera med. Gör sitt absolut bästa och lite där till och det resulterade i att vi fick en bra bit över utgångspris och vad andra mäklare hade värderat lägenheten."
säljare på Tullingebergsvägen 28

30 jun 2020

"Din ärlighet, tillgänglighet och återkoppling längst med försäljning gör dig till den bästa mäklaren! Tack för ännu en försäljning."
säljare på Källåkersvägen 6

30 jun 2020

"Mycket nöjda med Johannes...engagerad i hela bostadsförsäljningen på ett tydligt, rakt o ärligt sätt, kan varmt rekommendera honom...
Krögaren 53"
säljare på Krögarvägen 123

30 jun 2020

"Jättebra mäklare som håll uppdatering och återkomma regelbundet."
säljare på Eksätravägen 412

30 jun 2020

"Johannes håller alltid bra kommunikation och är lätt att kommunicera med. Han har varit väldigt hjälpsam under hela processen och har snabbt svarat och kommit med lösningar på diverse frågor som dykt upp. Rekommenderar starkt om du ska sälja din bostad!"
säljare på Skarpbrunnavägen 123

18 jun 2020

"Bästa mäklaren i hela Botkyrka samt Stockholm. Rekommenderar starkt.
Vi var nöjda från start till slut.
"
säljare på Forvägen 59

02 jun 2020

"Vi rekommenderar starkt Johannes som mäklare. Förutom hans lokala kännedom, äger han ett stort kontaktnät där han kan snabbt macha in spekulanter till rätt objekt och pris. Han sålde huset inom loppet av en vecka från att vi skrev kontrakt med honom. Hans transparenta samtidigt realistiska inställning resulterade en försäljning innan visning med önskat försäljningspris. Sällan hittar man mäklare som är så ärliga och service inriktade som Johannes. Vi är mycket nöjda. Stort Tack"
säljare på Kamomillvägen 100

01 jun 2020

"Johannes har varit lyhörd och engagerad som mäklare och har alltid kontaktat oss när det har varit något viktigt som han har velat förmedla. Vi fick de vi förväntade oss av honom."
säljare på Skarpbrunnavägen 201

01 jun 2020

"Professionell mäklare som engagerade i hela processen av bostadsförsäljningen. Var lätt tillgänglig om vi hade frågor. Det gick hur smidigt som helst. Rekommenderas starkt! "
säljare på Tre Källors väg 13

01 jun 2020

"Johannes var tillgänglig, hade ett trevligt bemötande, var engagerad samt kunnig och gjorde ett väldigt bra arbete! Rekommenderas! "
säljare på Krögarvägen 113

27 mar 2020

"Jag är mycket nöjd med Johannes insats. Jag hade en annan mäklaren innan som jag inte var nöjd med. Johannes var tydlig, rak och ärlig från första mötet och allt flöt på enligt de förutsättningar han lade fram på första mötet."
säljare på Vickervägen 14

18 mar 2020

"Mäklare gör ett väldigt gott intryck samt visar en mycket hög kvalitetsnivå och djupt engagemang mot kundens behov"
säljare på Norrskogsvägen 70

12 mar 2020

"Johannes ordnade så att vi sålde bostaden till ett pris som vi är väldigt nöjda med. Väldigt professionell men samtidigt vänskaplig. Rekomenderar Johannes och kommer definitivt anlita honom igen om jag behöver sälja.
Bra jobbat Johannes "
säljare på Kanslivägen 32

09 jan 2020

"JAG är jättenöjd med Johanne Aidin anlitar honom om jag behöver hjälp.Lättsam att prata med väldigt hjälpsam.Rekomenderar verkligen till vänner som skall sälja"
säljare på Klövervägen 2

29 dec 2019

"Johannes har stor lokalkännedom och detta var till stor hjälp, speciellt efter budgivningen där det var viktigt att avsluta affären enligt en realistisk tidsplan. Han visade också prov på stor social kompetens genom att direkt fråga bostadsägarna/byggfirman frågor som vi hade angående själva lägenheten och dess innehåll m.m. Allt som allt vill jag varmt rekommendera honom till framtida kunder och även som en bra samarbetspartner för byggföretag när de planerar nybygge i hans distrikt. "
säljare på Domarebacken 16

27 dec 2019

"Engagerad mäklare som har bra koll och är noggrann och missar inga detaljer. Rekommenderas varmt."
säljare på Lagmansbacken 9

19 dec 2019

"Johannes gjorde ett väldigt bra arbete med försäljningen av lägenheten. Vi valde honom som mäklare för att han gjorde ett professionellt och trevligt första intryck och i efterhand kan vi konstatera att vi är nöjda med alla delar i processen."
säljare på Havrevägen 15

17 dec 2019

"Fantastiskt mäklare. Lägenheten såldes på nolltid. Rekommenderas starkt! Vänd er till Johannes om ni vill göra ert livs bästa bostadsaffär!"
säljare på Skarpbrunnavägen 147

04 dec 2019

"En fantastisk duktig mäklare. Oerhört kunnig och genomgående proffsig. En utav Sveriges bästa mäklare!"
säljare på Timotejvägen 4

04 dec 2019

"Mycket nöjda med Mäklarringens mäklare Johannes Aydin.
Bra service och mycket duktiga.
Kan varmt rekommendera dem.
"
säljare på Fridas väg 1

03 dec 2019

"Johannes var en fantastiskt duktig mäklare! Både lyhörd, engagerad & målinriktad, han förstod vår önskan & gjorde ett grymt jobb! "
säljare på Mosshagestigen 130

02 dec 2019

"Vi är jättenöjda med Johannes insats. Vi valde att jämföra flera olika mäklare. Till skillnad från andra mäklare hade Johannes en rak och ärlig kommunikation och spelade med öppna kort. Det kändes tryggt och vi fick lägenheten såld efter en vecka. "
säljare på Terapivägen 16B

21 nov 2019

"nöjd"
säljare på Tullingebergsvägen 6B

24 okt 2019

"Professionell rakt igenom. Han gjorde det enkelt och smärtfritt för mig, det är vad det handlar om.
En mäklare i helt egen klass!"
säljare på Hundhamravägen 79

17 okt 2019

"Gick snabbt och smidigt. Kände mig trygg i försäljningen. Mycket bra service och hjälpsam."
säljare på Lagmansbacken 7

15 okt 2019

"Vi fick stort förtroende för Johannes redan vid första träffen. "
säljare på Trädesvägen 6

06 okt 2019

"Annonsering och försäljning fungerade som förväntat.
De avslutande aktiviteterna (tillträdesmöte och flyttstädning) var jag inte lika nöjd med. "
säljare på Nämndemannavägen 56

28 sep 2019

"Engagerad mäklare som verkligen brinner för yrket! Allt gick väldigt smidigt från första kontakten till slutförsäljning, fick bostaden sålt innan visning. Rekommenderar starkt! "
säljare på Vetevägen 4

26 sep 2019

"Innan Johannes hade jag en annan mäklare som inte kunde sälja min lägenhet under 4 månader, då jag valde att fortsätta vidare med Mäklaringen. Johannes Aydin är en mycket duktig mäklare. Rekommenderar honom stark ifall du vill sälja eller köpa en bostad. "
säljare på Lagmansbacken 4

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
17
Radhus
5
Kedjehus
2
Villa
2

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
20
Försäljningar
26
Försäljningsvärde
74 685 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
229 av 237 säljare
Johannes satte rätt förväntningar på slutpriset
231 av 237 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
234 av 237 säljare
Johannes var tydlig och höll mig uppdaterad
229 av 237 säljare

Johannes på kartan.

320 tidigare annonser
8 bostäder till salu
237 rekommendationer

8 bostäder till salu.

Annonser

4 095 000 kr
7 rum, 146 m²
28 047 kr/m²
Kedjehus, Botkyrka
2 495 000 kr
2 rum, 58 m²
43 017 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
2 980 kr/mån
2 050 000 kr
3 rum, 69 m²
29 710 kr/m²
Lägenhet, Botkyrka
3 907 kr/mån
2 150 000 kr
2 rum, 52,3 m²
41 346 kr/m²
Lägenhet, Botkyrka
3 015 kr/mån
2 195 000 kr
5 rum, 104,5 m²
21 105 kr/m²
Lägenhet, Botkyrka
6 153 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

Slutpris saknas
Lägenhet Alby
2 rum, 45 m²
Utropspris: 1 695 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Alby
3 rum, 81,5 m²
Utropspris: 1 595 000 kr
Slutpris saknas
Villa Tumba
5 rum, 170 m²
Utropspris: 6 700 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Alby
2 rum, 36 m²
Utropspris: 1 495 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Norsborg
3 rum, 78,5 m²
Utropspris: 2 095 000 kr

Statistik för publicerade annonser, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade annonser baseras på bostadsannonser som publicerats som till salu på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.

Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.