Johannes Aydin

Profilbild för Johannes Aydin
Säljarfavorit
Johannes Aydin
4.9 / 5
(295 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
23 st
11 st
46 750 000 kr

Bakgrund

Johannes Aydin jobbar på Mäklarringen och är registrerad mäklare sedan 2015-02-27. Johannes har fått in 11 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan mars 2022. Johannes har enligt vår statistik haft 14 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och radhus och motsvarar ett värde på 39 225 000 kr.

Presentation

Johannes är född och uppvuxen i Norra Botkyrka vilket gör att han känner till området väl. För honom är det viktigt med förtroende, tillgänglighet och slutligen att aldrig ge upp. Han berättar vidare att det är viktigt att lyssna och ta reda på vad kunden har för behov, för att på så sätt kunna erbjuda en anpassad och skräddarsydd tjänst.

Varmt välkommen att kontakta Johannes för en kostnadsfri konsultation och värdering. Han ser fram emot att få höra av Er!

*** Sveriges mest transparenta mäklare bland 7 000 mäklare. 2019, HittaMäklare ***

http://www.mynewsdesk.com/se/booli.se/pressreleases/sveriges-mest-transparenta-maeklare-2989574

*** Sveriges 3:e mest transparenta mäklare bland 3 700 mäklare. 2018, HittaMäklare ***

*** Botkyrkas mest rekommenderade mäklare 2017, HittaMäklare ***

Säljare om Johannes.

29 sep 2022

"Professionell, seriös, kunnig och alltid behjälplig!"
säljare på Söderby Torg 2B

29 sep 2022

"Johannes är en strålande mäklare som är transparent i sitt bemötande. Han lovar ingenting i sina affärer utan är istället ärlig och tydlig. Johannes lyckades ändå hjälpa oss att sälja med vinst i en tid där bostadsmarknaden har fallit och svajar pga inflation och höga räntor. Helt klart nöjd med..."
"Johannes är en strålande mäklare som är transparent i sitt bemötande. Han lovar ingenting i sina affärer utan är istället ärlig och tydlig. Johannes lyckades ändå hjälpa oss att sälja med vinst i en tid där bostadsmarknaden har fallit och svajar pga inflation och höga räntor. Helt klart nöjd med Johannes insats och vi kommer att anlita honom i framtiden igen!"
Läs mer
säljare på Sandstuguvägen 55

29 sep 2022

"Engagerad,lyhörd,trevlig och mycket bra "
säljare på Domarebacken 8

29 sep 2022

"Detta var ett riktigt trevligt samarbete för mig och min farfar"
säljare på Hebergsgränd 23

10 aug 2022

"Bästa tänkbara mäklare som jag varmt rekommenderar. Han är kompetent, kunnig, saklig och ger bästa service och dessutom extremt service minded. En mäklare som verkligen tar hand om en som om man var en familjemedlem. Han guidade mig igenom även vid svårigheter med min brf styrelse så allt löpte u..."
"Bästa tänkbara mäklare som jag varmt rekommenderar. Han är kompetent, kunnig, saklig och ger bästa service och dessutom extremt service minded. En mäklare som verkligen tar hand om en som om man var en familjemedlem. Han guidade mig igenom även vid svårigheter med min brf styrelse så allt löpte ut bra. Han är en mäklare som har en gedigen erfarenhet och med honom känner man sig trygg. Jag är helnöjd och det kommer även ni att bli."
Läs mer
säljare på Tre Kronors väg 9

30 jun 2022

"Johannes är en riktig klippa. Vi har under hela processen känt att försäljningen av lägenheten är i trygga händer och Johannes har varit oerhört tydlig med alla olika bitar under resans gång. Ett klockrent samarbete! Hatten av för Johannes!"
säljare på Klövervägen 14

29 jun 2022

"En professionell och engagerad mäklare från start till slut.
Vill du ha en smidig affär, då har du hittat rätt mäklare här!
"
säljare på Kanalgränd 2

28 jun 2022

"En mycket kompetent mäklare som verkligen lyssnar och jobbar efter klientens önskemål. Han är även en mycket bra rådgivare och använder ett mycket enkelt språk som eliminerar missförstånd. Tack för en mycket bra service Johannes!"
säljare på Munkhättevägen 29B

28 jun 2022

"Nu har vi sålt med Johannes en andra gäng. Och WOW! Säger jag bara. Han är lyhörd. Trevlig. Har god lokalkännedom och är verkligen ett proffs i sitt arbete. Vi kommer aldrig att byta mäklare. "
säljare på Tant Gröns väg 60

31 mar 2022

"Jag var jätte nöjd med mäklaren!
Jag rekommenderar honom."
säljare på Trädesvägen 9

31 mar 2022

"Trevlig mäklare som hade rätt fokus och jobbade hårt."
säljare på Havrevägen 5

30 mar 2022

"Vi kan varmt rekommendera Johannes.
Han är proffsig och engagerad mäklare. Alltid tydliga och bra svar.
"
säljare på Linvägen 13

30 mar 2022

"Detta är en mäklare som håller det han sagt och lovat.Alltid ärlig och ger tydliga svar på frågor.Lätt tillgänglig och satsar verkligen på kundens bästa.
Rekommenderar starkt mäklaren Johannes Aydin. "
säljare på Timotejvägen 6

11 mar 2022

"Kan verkligen rekommendera potentiella säljare att ta kontakt med Johannes. Vi som säljare har hela tiden blivit uppdaterade om vad som ska ske och vad som skett. Vi är mycket nöjda då vi fått information om vad vi behöver göra och hantera."
säljare på Slagsta Backe 98

08 mar 2022

"Mycket tacksam för all hjälp och vägledning som jag fått, rekommenderar denna mäklare mycket starkt."
säljare på Kärrhöksvägen 2

08 mar 2022

"Kunnig. Punktlig trevlig. Målmedveten.
Rekommenderar verkligen honom "
säljare på Elsarostigen 2

08 mar 2022

"Super smidig mäklare tydlig, noggrann, organiserad, rekomenderas starkt ! "
säljare på Hedenströms väg 13

08 mar 2022

"Fantastisk mäklare med erfarenhet och känsla! "
säljare på Munkhättevägen 15B

21 dec 2021

"Smidigare bostadsförsäljning har jag aldrig varit med om och då har jag både köpt och sålt många bostäder, men med Johannes var det något helt annat.
Kunde inte bli bättre! "
säljare på Hundhamravägen 137

20 dec 2021

"Snabbt och väldigt lättsam att ha att göra med.
Rekommenderar Mäklaren varmt."
säljare på Slagsta Backe 106

20 dec 2021

"Mäklaren var väldig enkel att prata med och valet att ha Johannes Aydin som vår mäklare gjorde vi efter att ha pratat med olika mäklare och jämförde.
Johannes lyckades sälja vår lägenhet för en rekordsumma i området och vi är mer än nöjda med att ha valt Johannes till vår mäklare. Jag rekommende..."
"Mäklaren var väldig enkel att prata med och valet att ha Johannes Aydin som vår mäklare gjorde vi efter att ha pratat med olika mäklare och jämförde.
Johannes lyckades sälja vår lägenhet för en rekordsumma i området och vi är mer än nöjda med att ha valt Johannes till vår mäklare. Jag rekommenderar han till alla som vill ha en bra försäljning och en mäklare som är enkel att kommunicera med. "
Läs mer
säljare på Trädesvägen 3

06 dec 2021

"Mäklaren var väldigt engagerad och trevlig samt även mycket god lokalkännedom.
Slutpriset blev högre än vad vi (och mäklaren) förväntat oss, mycket positivt!!!"
säljare på Postängsvägen 146

19 nov 2021

"Grym mäklare, kan sin grej, uppdaterar konstant, o hjälper till med exakt allt,
Starkt starkt starkt rekommenderas tack"
säljare på Samaritvägen 15

07 okt 2021

"sålde dyraste kvm/pris i området."
säljare på Tumba Torg 108

29 sep 2021

"Johannes som mäklare blev ett riktigt bra val , bra uppdatering under hela försäljningen , trevligt bemötande samt professionellt agerande .
Rekommenderas varmt ."
säljare på Tumba Torg 106

03 sep 2021

"Bästa mäklaren någonsin. Enkelt och smidigt "
säljare på Slagsta Backe 15

02 aug 2021

"När det var dags att sälja min bostad valde jag att jämföra ett antal mäklare. Valet föll på Johannes Aydin dels då jag blev rekommenderad att kontakta honom då många bekanta varit nöjda. Johannes som hjälpte oss kändes vettig vilket även bevisades när jag fick min bostad såld. Han lyckades få de..."
"När det var dags att sälja min bostad valde jag att jämföra ett antal mäklare. Valet föll på Johannes Aydin dels då jag blev rekommenderad att kontakta honom då många bekanta varit nöjda. Johannes som hjälpte oss kändes vettig vilket även bevisades när jag fick min bostad såld. Han lyckades få det priset jag önskade och allt gick smidigt till.
"
Läs mer
säljare på Rågvägen 4

16 jul 2021

"Den bästa tänkbara mäklaren man kan ha som jag rekommenderar varmt. Han har ett genuint intresse av att affären ska bli till full belåtenhet. Totalt ärlig otroligt service minded erhåller kompetens inom allt. Han gör allt och lite till, är en fantastisk fin och varm människa och jag har känt mig ..."
"Den bästa tänkbara mäklaren man kan ha som jag rekommenderar varmt. Han har ett genuint intresse av att affären ska bli till full belåtenhet. Totalt ärlig otroligt service minded erhåller kompetens inom allt. Han gör allt och lite till, är en fantastisk fin och varm människa och jag har känt mig helt trygg genom hela processen. "
Läs mer
säljare på Timjanvägen 9

15 jul 2021

"Allt gick smidigt från början till slut. "
säljare på Sanatorievägen 21

15 jul 2021

"Jag tyckte att han var mycket .kan rekommendera honom till någon annan "
säljare på Knäredsgränd 28

15 jul 2021

"Helt enkelt bra mäklare. Visste redan från början hur det skulle gå och sedan i mål enkelt och kunnig som sagt !!! "
säljare på Bangatan 10

27 jun 2021

"Lyhörd, engagerad, trevlig och mycket bra :-)"
säljare på Havrevägen 15

21 jun 2021

"Vi är jättenöjda med Johannes insats! Han är lyhörd och engagerad och ger ett väldigt professionellt och trevligt intryck. Framförallt känner man sig trygg med honom både som säljare och köpare och kan lita på att han kommer göra ett grymt jobb. Vi ger honom våra bästa rekommendationer!"
"Vi är jättenöjda med Johannes insats! Han är lyhörd och engagerad och ger ett väldigt professionellt och trevligt intryck. Framförallt känner man sig trygg med honom både som säljare och köpare och kan lita på att han kommer göra ett grymt jobb. Vi ger honom våra bästa rekommendationer!"
Läs mer
säljare på Tant Gröns väg 31

05 jun 2021

"Bästa valet jag har gjort, en mäklare man kan lita på."
säljare på Källåkersvägen 16

02 jun 2021

"Att jag tycker priset inte stämmer är för jag tycker generellt det är dyrt men detta pris var lägst bland de jag pratade med så i det avseendet var kanske priset rimligt!"
säljare på Sandstuguvägen 49

01 jun 2021

"Gjorde att försäljningen gick mycket lätt och utan problem för mig. Över mina högt ställda förväntningar. "
säljare på Källåkersvägen 22

01 jun 2021

"Här har ni en top mäklare som är motiverad, engagerad och tänker på kundens bästa. Där tre andra mäklare misslyckas lyckas Johannes med att sälja min bostad. Lätt prisvärd och rekommenderar honom som mäklare vid försäljning av ditt objekt."
säljare på Tomtbergavägen 327

01 jun 2021

"En mäklare med god service, ödmjuk och realistisk. Mycket tillgänglig och trevlig. Tydlig och ärligt under hela processen!"
säljare på Sanatorievägen 23

01 jun 2021

"Mäklaren fick till en rekordförsäljning i mitt område!
Jag är mer än nöjd med Johannes Aydin och Mäklaringen som sådan!
Rekommenderas starkt!
"
säljare på Svampstigen 66

30 mar 2021

"Johannes har alltid ett trevlig bemötande, grymt och ansvarig mäklare. Rekommenderar honom stort!!"
säljare på Tingstorget 1

30 mar 2021

"Jag och min sambo jämförde flera olika mäklarkontor innan vi valde Mäklarringen Hägersten och Johannes som vår mäklare. Johannes tillsammans med kontoret har väldigt god lokal kännedom och brett spekulantregister. Johannes kändes kunnig och seriös, vi kände oss trygga igenom hela försäljningsproc..."
"Jag och min sambo jämförde flera olika mäklarkontor innan vi valde Mäklarringen Hägersten och Johannes som vår mäklare. Johannes tillsammans med kontoret har väldigt god lokal kännedom och brett spekulantregister. Johannes kändes kunnig och seriös, vi kände oss trygga igenom hela försäljningsprocessen. "
Läs mer
säljare på Broddgränd 22

30 mar 2021

"Mycket att rekommendera toppen bra säljare.
Fick lägenheten såld till ett bra pris. "
säljare på Lagmansbacken 6

30 mar 2021

"Jag blev jättenöjd med Johannes arbete, han gjorde mig nöjd med arbetet han la på min lägenhet!. Och allt har gått jättebra och smidigt.
"
säljare på Hundhamravägen 57

29 mar 2021

"Jag är verkligen tacksam att jag fick lära känna Johannes Aydin som mäklare och en person som förverkligade våra drömmar från start till slut. Processen gick snabbt, smidigt och höll oss alltid uppdaterat vid ny information, samt första mötet med Johannes var som en dröm och ärligheten var alltid..."
"Jag är verkligen tacksam att jag fick lära känna Johannes Aydin som mäklare och en person som förverkligade våra drömmar från start till slut. Processen gick snabbt, smidigt och höll oss alltid uppdaterat vid ny information, samt första mötet med Johannes var som en dröm och ärligheten var alltid vid spel när saken på bordet kom.
Vill ni köpa eller sälja ert hus så skulle jag rekommendera alla att ta en titt och kontakta Johannes, Världens bästa mäklare tack och vi ses snart igen!
REKOMMENDERAR STARKT 10/10
"
Läs mer
säljare på Postängsvägen 234

29 mar 2021

"Otroligt tacksam över Johannes hjälp kring försäljningen av vår bostad! Kan starkt rekommendera för den som söker en ärlig och lojal mäklare. Och ett extra stort tack för att du hjälpte oss hitta vårt nya hem! "
säljare på Sandstuguvägen 57

23 mar 2021

"Vi valde att jämföra olika mäklare i området och valet föll på Johannes till slut. Han har lyckats hålla det han lovat och leverera det slutpris vi hade förväntat oss. Johannes lyckades dessutom få affären gå i lås genom sitt banksamarbete med Handelsbanken. "
"Vi valde att jämföra olika mäklare i området och valet föll på Johannes till slut. Han har lyckats hålla det han lovat och leverera det slutpris vi hade förväntat oss. Johannes lyckades dessutom få affären gå i lås genom sitt banksamarbete med Handelsbanken. "
Läs mer
säljare på Noras väg 1E

03 feb 2021

"johannes gav mig ett rekord pris trots att han inte är mäklare i nacka "
säljare på Turbinvägen 5C

17 jan 2021

"Before choosing a real estate agent, I conducted research to see who would be the best choice based on their knowledge and the investment they make into selling a property (knowledge, time and effort). After meeting a few potential agents, Johannes Aydin (and Mäklarringen) stood out as the best c..."
"Before choosing a real estate agent, I conducted research to see who would be the best choice based on their knowledge and the investment they make into selling a property (knowledge, time and effort). After meeting a few potential agents, Johannes Aydin (and Mäklarringen) stood out as the best choice: his social media presence and his personal and professional approach was top notch!
Throughout the process (getting the property ready to list to closing the deal) Johannes was always available to answer questions, provide objective data, legal knowledge and support. He made the process incredibly easy.
His hard work and knowledge of what it takes to sell a home really paid off - It couldn't have been a more pleasant experience.
Johannes Aydin is a true professional and a genuinely nice person and I can honestly say that I think you'd be hard pressed to find a better Realtor.
Review Rating = 5 / 5 Stars
"
Läs mer
säljare på Klövervägen 12

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
10
Radhus
3
Villa
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
11
Försäljningar
14
Försäljningsvärde
39 225 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
285 av 293 säljare
Johannes satte rätt förväntningar på slutpriset
287 av 295 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
292 av 294 säljare
Johannes var tydlig och höll mig uppdaterad
287 av 289 säljare

Johannes på kartan.

402 tidigare bostäder
13 bostäder till salu
295 rekommendationer

13 bostäder till salu.

Bostäder

2 195 000 kr
3 rum, 70 m²
31 357 kr/m²
Lägenhet, Södertälje
4 343 kr/mån
5 rum, 125 m²
Villa, Botkyrka
4 950 kr/mån
2 rum, 62 m²
Lägenhet, Södertälje
4 675 kr/mån
4 595 000 kr
5 rum, 125 m²
36 760 kr/m²
Villa, Botkyrka
4 950 kr/mån
2 995 000 kr
3 rum, 84 m²
35 654 kr/m²
Lägenhet, Salem
4 584 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Bostäder

Slutpris saknas
Lägenhet Hallunda
2 rum, 58,5 m²
Utropspris: 1 395 000 kr
2 175 000 kr
Lägenhet Alby
3 rum, 95 m²
Utropspris: 2 175 000 kr
Slutpris saknas
Villa Tumba
5 rum, 125 m²
Slutpris saknas
Lägenhet Norsborg
3 rum, 78,5 m²
Utropspris: 2 195 000 kr
Slutpris saknas
Villa Fittja
7 rum, 146 m²
Utropspris: 3 795 000 kr

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.