Johannes Aydin

Profilbild för Johannes Aydin
Säljarfavorit
Johannes Aydin
4.9 / 5
(217 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
24 st
17 st
61 605 000 kr

Bakgrund

Johannes Aydin jobbar på Mäklarringen och är registrerad mäklare sedan 2015-02-27. Johannes har fått in 17 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan april 2019. Johannes har haft 21 verifierade försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och radhus och motsvarar ett värde på 61 250 000 kr.

Presentation

Johannes är född och uppvuxen i Norra Botkyrka vilket gör att han känner till området väl. För honom är det viktigt med förtroende, tillgänglighet och slutligen att aldrig ge upp. Han berättar vidare att det är viktigt att lyssna och ta reda på vad kunden har för behov, för att på så sätt kunna erbjuda en anpassad och skräddarsydd tjänst.

Johannes berättar:
"Jag håller hårt vid mina principer och löften. I egenskap som mäklare skulle jag aldrig låta något rubba på dessa ståndpunkter. Kortsiktighet har aldrig varit den vägen som varit aktuell för mig utan i allt jag gör är långsiktighet mitt signum.

Jag med stolthet säga att jag är "Sveriges 3:e mest transparenta mäklare" och det är enligt ingen annan än Sveriges största och oberoende mäklarguide. Och på det är jag en av Sveriges mest rekommenderade mäklare"

Varmt välkommen att kontakta Johannes för en kostnadsfri konsultation och värdering. Han ser fram emot att få höra av Er!

- Sveriges mest transparenta mäklare 2019, HittaMäklare

http://www.mynewsdesk.com/se/booli.se/pressreleases/sveriges-mest-transparenta-maeklare-2989574

- Sveriges 3:e mest transparenta mäklare 2018, HittaMäklare

- Botkyrkas mest rekommenderade mäklare 2017, HittaMäklare

Mäklarbyrå


Säljare om Johannes.

18 sep 2020

"Så nöjda med Johannes! Från värdering fram till försäljning har allt varit toppen! Allt har flutit på perfekt, och vi har hela tiden känt oss väl informerade om hur försäljningen gått med vårt hus. Finns ingen som helst anledning att leta efter andra mäklare när Johannes finns!"
säljare på Rågången 22

18 sep 2020

"Jag har stött på många mäklare men inte som Johannes Aydin! En mycket välformulerad, tydlig och trevlig mäklare som kan sitt jobb. Rekommendera starkt till er alla där ute som vill ha en trygg affär!"
säljare på Götalandsvägen 211A

17 sep 2020

"En mycket vaken, trevlig och målinriktad mäklare "
säljare på Tant Gröns väg 20

16 sep 2020

"Johannes kan jag varmt rekommendera. Lyhörd och noggrann. Mycket proffsig mäklare. Jag är supernöjd."
säljare på Postängsvägen 240

28 jul 2020

"Jag är mycket nöjd med Johannes tjänster. Professionell i sitt bemötande, påläst och mycket engagerad. Tillgänglig och återkopplar snabbt, jag fick även mycket goda råd och hjälp inför försäljningen, vilket gav ett gott resultat. Uppskattar även engagemanget i form av uppföljning och hjälp att hitta passande objekt för köp. Rekommenderas varmt!"
säljare på Lagmansbacken 9

16 jul 2020

"Kunnig, engagerad, mycket trevlig, lyhörd, alltid tillgänglig och enkel att kommunicera med. Gör sitt absolut bästa och lite där till och det resulterade i att vi fick en bra bit över utgångspris och vad andra mäklare hade värderat lägenheten."
säljare på Tullingebergsvägen 28

30 jun 2020

"Din ärlighet, tillgänglighet och återkoppling längst med försäljning gör dig till den bästa mäklaren! Tack för ännu en försäljning."
säljare på Källåkersvägen 6

30 jun 2020

"Mycket nöjda med Johannes...engagerad i hela bostadsförsäljningen på ett tydligt, rakt o ärligt sätt, kan varmt rekommendera honom...
Krögaren 53"
säljare på Krögarvägen 123

30 jun 2020

"Jättebra mäklare som håll uppdatering och återkomma regelbundet."
säljare på Eksätravägen 412

30 jun 2020

"Johannes håller alltid bra kommunikation och är lätt att kommunicera med. Han har varit väldigt hjälpsam under hela processen och har snabbt svarat och kommit med lösningar på diverse frågor som dykt upp. Rekommenderar starkt om du ska sälja din bostad!"
säljare på Skarpbrunnavägen 123

18 jun 2020

"Bästa mäklaren i hela Botkyrka samt Stockholm. Rekommenderar starkt.
Vi var nöjda från start till slut.
"
säljare på Forvägen 59

02 jun 2020

"Vi rekommenderar starkt Johannes som mäklare. Förutom hans lokala kännedom, äger han ett stort kontaktnät där han kan snabbt macha in spekulanter till rätt objekt och pris. Han sålde huset inom loppet av en vecka från att vi skrev kontrakt med honom. Hans transparenta samtidigt realistiska inställning resulterade en försäljning innan visning med önskat försäljningspris. Sällan hittar man mäklare som är så ärliga och service inriktade som Johannes. Vi är mycket nöjda. Stort Tack"
säljare på Kamomillvägen 100

01 jun 2020

"Johannes har varit lyhörd och engagerad som mäklare och har alltid kontaktat oss när det har varit något viktigt som han har velat förmedla. Vi fick de vi förväntade oss av honom."
säljare på Skarpbrunnavägen 201

01 jun 2020

"Professionell mäklare som engagerade i hela processen av bostadsförsäljningen. Var lätt tillgänglig om vi hade frågor. Det gick hur smidigt som helst. Rekommenderas starkt! "
säljare på Tre Källors väg 13

01 jun 2020

"Johannes var tillgänglig, hade ett trevligt bemötande, var engagerad samt kunnig och gjorde ett väldigt bra arbete! Rekommenderas! "
säljare på Krögarvägen 113

27 mar 2020

"Jag är mycket nöjd med Johannes insats. Jag hade en annan mäklaren innan som jag inte var nöjd med. Johannes var tydlig, rak och ärlig från första mötet och allt flöt på enligt de förutsättningar han lade fram på första mötet."
säljare på Vickervägen 14

18 mar 2020

"Mäklare gör ett väldigt gott intryck samt visar en mycket hög kvalitetsnivå och djupt engagemang mot kundens behov"
säljare på Norrskogsvägen 70

12 mar 2020

"Johannes ordnade så att vi sålde bostaden till ett pris som vi är väldigt nöjda med. Väldigt professionell men samtidigt vänskaplig. Rekomenderar Johannes och kommer definitivt anlita honom igen om jag behöver sälja.
Bra jobbat Johannes "
säljare på Kanslivägen 32

09 jan 2020

"JAG är jättenöjd med Johanne Aidin anlitar honom om jag behöver hjälp.Lättsam att prata med väldigt hjälpsam.Rekomenderar verkligen till vänner som skall sälja"
säljare på Klövervägen 2

29 dec 2019

"Johannes har stor lokalkännedom och detta var till stor hjälp, speciellt efter budgivningen där det var viktigt att avsluta affären enligt en realistisk tidsplan. Han visade också prov på stor social kompetens genom att direkt fråga bostadsägarna/byggfirman frågor som vi hade angående själva lägenheten och dess innehåll m.m. Allt som allt vill jag varmt rekommendera honom till framtida kunder och även som en bra samarbetspartner för byggföretag när de planerar nybygge i hans distrikt. "
säljare på Domarebacken 16

27 dec 2019

"Engagerad mäklare som har bra koll och är noggrann och missar inga detaljer. Rekommenderas varmt."
säljare på Lagmansbacken 9

19 dec 2019

"Johannes gjorde ett väldigt bra arbete med försäljningen av lägenheten. Vi valde honom som mäklare för att han gjorde ett professionellt och trevligt första intryck och i efterhand kan vi konstatera att vi är nöjda med alla delar i processen."
säljare på Havrevägen 15

17 dec 2019

"Fantastiskt mäklare. Lägenheten såldes på nolltid. Rekommenderas starkt! Vänd er till Johannes om ni vill göra ert livs bästa bostadsaffär!"
säljare på Skarpbrunnavägen 147

04 dec 2019

"En fantastisk duktig mäklare. Oerhört kunnig och genomgående proffsig. En utav Sveriges bästa mäklare!"
säljare på Timotejvägen 4

04 dec 2019

"Mycket nöjda med Mäklarringens mäklare Johannes Aydin.
Bra service och mycket duktiga.
Kan varmt rekommendera dem.
"
säljare på Fridas väg 1

03 dec 2019

"Johannes var en fantastiskt duktig mäklare! Både lyhörd, engagerad & målinriktad, han förstod vår önskan & gjorde ett grymt jobb! "
säljare på Mosshagestigen 130

02 dec 2019

"Vi är jättenöjda med Johannes insats. Vi valde att jämföra flera olika mäklare. Till skillnad från andra mäklare hade Johannes en rak och ärlig kommunikation och spelade med öppna kort. Det kändes tryggt och vi fick lägenheten såld efter en vecka. "
säljare på Terapivägen 16B

21 nov 2019

"nöjd"
säljare på Tullingebergsvägen 6B

24 okt 2019

"Professionell rakt igenom. Han gjorde det enkelt och smärtfritt för mig, det är vad det handlar om.
En mäklare i helt egen klass!"
säljare på Hundhamravägen 79

17 okt 2019

"Gick snabbt och smidigt. Kände mig trygg i försäljningen. Mycket bra service och hjälpsam."
säljare på Lagmansbacken 7

15 okt 2019

"Vi fick stort förtroende för Johannes redan vid första träffen. "
säljare på Trädesvägen 6

06 okt 2019

"Annonsering och försäljning fungerade som förväntat.
De avslutande aktiviteterna (tillträdesmöte och flyttstädning) var jag inte lika nöjd med. "
säljare på Nämndemannavägen 56

28 sep 2019

"Engagerad mäklare som verkligen brinner för yrket! Allt gick väldigt smidigt från första kontakten till slutförsäljning, fick bostaden sålt innan visning. Rekommenderar starkt! "
säljare på Vetevägen 4

26 sep 2019

"Innan Johannes hade jag en annan mäklare som inte kunde sälja min lägenhet under 4 månader, då jag valde att fortsätta vidare med Mäklaringen. Johannes Aydin är en mycket duktig mäklare. Rekommenderar honom stark ifall du vill sälja eller köpa en bostad. "
säljare på Lagmansbacken 4

25 sep 2019

"Johannes är en trevlig, kunnig och driven mäklare som alltid är tillgänglig. Rekommenderar starkt!"
säljare på Norrskensbacken 9

12 sep 2019

"Starkt rekommenderar honom."
säljare på Klövervägen 2

12 sep 2019

"Professional- trustful very good negotiator. Been able to increase the price after taking over the original agent that could sell the flat "
säljare på Lagmansbacken 5

29 aug 2019

"Supernöjd med mäklaren.
Allt gick som det ska, skulle lätt rekommendera honom till alla andra där ute. "
säljare på Vickervägen 5

03 jul 2019

"Johannes är en fantastisk mäklare, alltid tillgänglig och hjälpsam under hela processen. Rekommenderar honom starkt. "
säljare på Lagmansbacken 3

19 jun 2019

"Kunde inte bli bättre. Fick det jag förväntade mig och lite till. Hittade köparen inom sitt kundregister, detta gjorde affären smidig."
säljare på Skarpbrunnavägen 149

18 jun 2019

"Johannes kändes personlig och han gjorde hela processen väldigt smidig och bekväm. underbar person!
"Vi är mycket nöjda och kan med allra största glädje rekommendera honom""
säljare på Timotejvägen 10

04 jun 2019

"En mäklare som garanterar det bästa för kunden. Jag är mycket nöjd på grund av Johannes egagemang som gav mig ett stort förtroende. Tusen tack!"
säljare på Sankt Albans väg 12

28 maj 2019

"Johannes är Grymm känner han många är och stark rekommendera."
säljare på Skarpbrunnavägen 117

22 maj 2019

"Helt nöjd "
säljare på Lagmansbacken 3

06 maj 2019

"Johannes är mycket proffesionell, han är ordentlig, strukturerad och mycket kunnig. Vänlig och trevlig både som mäklare och person. Alltid glad, positiv, omtänksam och hjälpande.
Har ett stort hjärta, svarar alltid tålmodigt på alla frågor, tar reda på fakta och info om han inte redan har och svarar på frågor. Ger kunder en känsla av trygghet och förtroende.
Johannes är raktigenom kompetent och ärlig och är saklig och realistisk.
Johannes kan sitt jobb och verkar ha koll på sitt arbetsområde, geografiskt och yrkesmässigt. Fanns alltid till, och lovar att hjälpa oss även långt efter affären avslutads med bl a deklarationer och annat, vilket vi inte hade tänkt på eller förväntat oss. Schysst!
Vi är helnöjda och rekommenderar varmt och gärna Johannes som mäklare. Stort tack för allt engagemang, stöd och omtanke Johannes. vi är tacksamma att ha valt dig som mäklare, och är mycket glada att ha lärt känna dig som person.
Ardavast och Nune Reshdouni"
säljare på Hundhamravägen 54

05 maj 2019

"Grym mäklare! Såld innan visning, mer smärtfritt kan det inte bli. Grym lokalkännedom, lever upp till sitt rykte. "
säljare på Linvägen 2

19 apr 2019

"Rekommenderas starkt!"
säljare på Kumminvägen 1

18 apr 2019

"Trevligt, pålitlig , kunnigt , tydligt och bra bemötande"
säljare på Vickervägen 3

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
11
Radhus
6
Villa
2
Kedjehus
2

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
17
Försäljningar
21
Försäljningsvärde
61 250 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.8 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
210 av 217 säljare
Johannes satte rätt förväntningar på slutpriset
211 av 217 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
214 av 217 säljare
Johannes var tydlig och höll mig uppdaterad
209 av 217 säljare

Johannes på kartan.

275 tidigare annonser
25 bostäder till salu
217 rekommendationer

25 bostäder till salu.

Annonser

3 895 000 kr
5 rum, 125 m²
31 160 kr/m²
Lägenhet, Botkyrka
4 950 kr/mån
1 995 000 kr
3 rum, 72 m²
27 708 kr/m²
Lägenhet, Botkyrka
3 776 kr/mån
1 450 000 kr
3 rum, 84,5 m²
17 261 kr/m²
Lägenhet, Botkyrka
7 169 kr/mån
3 695 000 kr
4 rum, 119 m²
31 050 kr/m²
Radhus, Botkyrka
1 350 000 kr
1 rum, 32 m²
42 187 kr/m²
Lägenhet, Botkyrka
3 008 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

Slutpris saknas
Lägenhet Hallunda
2 rum, 58,5 m²
Utropspris: 1 695 000 kr
2 275 000 kr
Lägenhet Norsborg
+ 180 000 kr
4 rum, 81 m²
Utropspris: 2 095 000 kr
3 650 000 kr
Radhus Alby
+ 455 000 kr
5 rum, 136 m²
Utropspris: 3 195 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Så nöjda med Johannes! Från värdering fram till försäljning har allt varit toppen! Allt har flutit på perfekt, och vi har hela tiden känt oss väl informerade om hur försäljningen gått med vårt hus. Finns ingen som helst anledning att leta efter andra mäklare när Johannes finns!"
3 775 000 kr
Kedjehus Fittja
+ 480 000 kr
5 rum, 146 m²
Utropspris: 3 295 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Johannes kan jag varmt rekommendera. Lyhörd och noggrann. Mycket proffsig mäklare. Jag är supernöjd."
Slutpris saknas
Lägenhet Tumba
5 rum, 125 m²
Utropspris: 3 895 000 kr
Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.