Johannes Aydin

Profilbild för Johannes Aydin
Säljarfavorit
Johannes Aydin
4.9 / 5
(254 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
29 st
20 st
101 760 000 kr

Bakgrund

Johannes Aydin jobbar på Mäklarringen och är registrerad mäklare sedan 2015-02-27. Johannes har fått in 20 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan april 2019. Johannes har enligt vår statistik haft 32 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och radhus och motsvarar ett värde på 114 328 000 kr.

Presentation

Johannes är född och uppvuxen i Norra Botkyrka vilket gör att han känner till området väl. För honom är det viktigt med förtroende, tillgänglighet och slutligen att aldrig ge upp. Han berättar vidare att det är viktigt att lyssna och ta reda på vad kunden har för behov, för att på så sätt kunna erbjuda en anpassad och skräddarsydd tjänst.

Johannes berättar:
"Jag håller hårt vid mina principer och löften. I egenskap som mäklare skulle jag aldrig låta något rubba på dessa ståndpunkter. Kortsiktighet har aldrig varit den vägen som varit aktuell för mig utan i allt jag gör är långsiktighet mitt signum.

Jag med stolthet säga att jag är "Sveriges 3:e mest transparenta mäklare" och det är enligt ingen annan än Sveriges största och oberoende mäklarguide. Och på det är jag en av Sveriges mest rekommenderade mäklare"

Varmt välkommen att kontakta Johannes för en kostnadsfri konsultation och värdering. Han ser fram emot att få höra av Er!

- Sveriges mest transparenta mäklare 2019, HittaMäklare

http://www.mynewsdesk.com/se/booli.se/pressreleases/sveriges-mest-transparenta-maeklare-2989574

- Sveriges 3:e mest transparenta mäklare 2018, HittaMäklare

- Botkyrkas mest rekommenderade mäklare 2017, HittaMäklare

Säljare om Johannes.

05 jun 2021

"Bästa valet jag har gjort, en mäklare man kan lita på."
säljare på Källåkersvägen 16

02 jun 2021

"Att jag tycker priset inte stämmer är för jag tycker generellt det är dyrt men detta pris var lägst bland de jag pratade med så i det avseendet var kanske priset rimligt!"
säljare på Sandstuguvägen 49

01 jun 2021

"Gjorde att försäljningen gick mycket lätt och utan problem för mig. Över mina högt ställda förväntningar. "
säljare på Källåkersvägen 22

01 jun 2021

"Här har ni en top mäklare som är motiverad, engagerad och tänker på kundens bästa. Där tre andra mäklare misslyckas lyckas Johannes med att sälja min bostad. Lätt prisvärd och rekommenderar honom som mäklare vid försäljning av ditt objekt."
säljare på Tomtbergavägen 327

01 jun 2021

"En mäklare med god service, ödmjuk och realistisk. Mycket tillgänglig och trevlig. Tydlig och ärligt under hela processen!"
säljare på Sanatorievägen 23

01 jun 2021

"Mäklaren fick till en rekordförsäljning i mitt område!
Jag är mer än nöjd med Johannes Aydin och Mäklaringen som sådan!
Rekommenderas starkt!
"
säljare på Svampstigen 66

30 mar 2021

"Johannes har alltid ett trevlig bemötande, grymt och ansvarig mäklare. Rekommenderar honom stort!!"
säljare på Tingstorget 1

30 mar 2021

"Jag och min sambo jämförde flera olika mäklarkontor innan vi valde Mäklarringen Hägersten och Johannes som vår mäklare. Johannes tillsammans med kontoret har väldigt god lokal kännedom och brett spekulantregister. Johannes kändes kunnig och seriös, vi kände oss trygga igenom hela försäljningsprocessen. "
säljare på Broddgränd 22

30 mar 2021

"Mycket att rekommendera toppen bra säljare.
Fick lägenheten såld till ett bra pris. "
säljare på Lagmansbacken 6

30 mar 2021

"Jag blev jättenöjd med Johannes arbete, han gjorde mig nöjd med arbetet han la på min lägenhet!. Och allt har gått jättebra och smidigt.
"
säljare på Hundhamravägen 57

29 mar 2021

"Jag är verkligen tacksam att jag fick lära känna Johannes Aydin som mäklare och en person som förverkligade våra drömmar från start till slut. Processen gick snabbt, smidigt och höll oss alltid uppdaterat vid ny information, samt första mötet med Johannes var som en dröm och ärligheten var alltid vid spel när saken på bordet kom.
Vill ni köpa eller sälja ert hus så skulle jag rekommendera alla att ta en titt och kontakta Johannes, Världens bästa mäklare tack och vi ses snart igen!
REKOMMENDERAR STARKT 10/10
"
säljare på Postängsvägen 234

29 mar 2021

"Otroligt tacksam över Johannes hjälp kring försäljningen av vår bostad! Kan starkt rekommendera för den som söker en ärlig och lojal mäklare. Och ett extra stort tack för att du hjälpte oss hitta vårt nya hem! "
säljare på Sandstuguvägen 57

23 mar 2021

"Vi valde att jämföra olika mäklare i området och valet föll på Johannes till slut. Han har lyckats hålla det han lovat och leverera det slutpris vi hade förväntat oss. Johannes lyckades dessutom få affären gå i lås genom sitt banksamarbete med Handelsbanken. "
säljare på Noras väg 1E

03 feb 2021

"johannes gav mig ett rekord pris trots att han inte är mäklare i nacka "
säljare på Turbinvägen 5C

17 jan 2021

"Before choosing a real estate agent, I conducted research to see who would be the best choice based on their knowledge and the investment they make into selling a property (knowledge, time and effort). After meeting a few potential agents, Johannes Aydin (and Mäklarringen) stood out as the best choice: his social media presence and his personal and professional approach was top notch!
Throughout the process (getting the property ready to list to closing the deal) Johannes was always available to answer questions, provide objective data, legal knowledge and support. He made the process incredibly easy.
His hard work and knowledge of what it takes to sell a home really paid off - It couldn't have been a more pleasant experience.
Johannes Aydin is a true professional and a genuinely nice person and I can honestly say that I think you'd be hard pressed to find a better Realtor.
Review Rating = 5 / 5 Stars
"
säljare på Klövervägen 12

30 dec 2020

"Vi är väldigt glada att vi valde Johannes. Väldigt professionell på alla nivåer och god kännedom i branschen. Lätt att ha att göra med och kontaktbar under hela processen. Finns inget negativt att anmärka på! "
säljare på Rådjursvägen 153

30 dec 2020

"Bästa "
säljare på Jägarstigen 35

21 dec 2020

"Riktigt bra mäklare ödmjuk lätt att prata med trevlig
"
säljare på Noras väg 7E

11 dec 2020

"Finns inga duma frågor med Johannes. Rak, tydlig och professionell. "
säljare på Kamomillvägen 102

09 dec 2020

"Snabb och smidig affär. Johannes är väldigt professionell. "
säljare på Vickervägen 16

26 nov 2020

"Kunnig mäklaren om området var väldigt bemötande mot oss trevlig och lätt att kommer överens med"
säljare på Skarpbrunnavägen 13

26 nov 2020

"Vi är supernöjda gick väldigt snabbt och smidigt att sälja lägenheten "
säljare på Klövervägen 9

23 nov 2020

"Guldstjärna till Johannes!
Vi valde samma mäklare till köp utav hus som försäljning utav bostad.
Med ett stort tålamod och engagemang överträffade Johannes våra förväntningar.
Rekommenderas varmt pga tålamod, lokalkännedom, tillgänglighet och den sociala biten överträffade 100% trygghet."
säljare på Länsmansvägen 8A

09 nov 2020

"Johannes är en mäklare som ger 100% plus lite till för att se till så att alla blir nöjda och glada.
Klockrent rakt igenom.
Norra Botkyrkas bästa mäklare! "
säljare på Krögarvägen 41

09 nov 2020

"Gjorde ett underbart jobb innan, under och efter försäljningen. Rekomendrar Johannes alla dagar i veckan "
säljare på Kamomillagatan 31

02 okt 2020

"Jag är väldigt nöjd med Johannes insats. Johannes var punktlig och ställde upp på flera visningar tills bostaden blev såld till det pris jag önskade och lite till. Johannes hade även en rak och ärlig kommunikation vilket var ett plus "
säljare på Noras väg 3C

25 sep 2020

"Vi hörde av oss till Johannes i syfte att köpa ett hus. Redan från första samtalet så var servicen på topp och Johannes visade att han var redo att hjälpa oss hela vägen. Från en försäljning utav vår Lägenhet till vårat första husköp så var servicen och kunskapen på allra högsta grad. Vi fick utomordentlig service och den hjälp vi eftersökte. Vi rekommenderar Johannes varmt och vi kände att vi var i trygga händer hela vägen. Hans hängivenhet och lokalkännedom är extraordinärt. Vill du sälja/köpa bostad så är Johannes och Mäklarringen de du ska vända dig till. Rekommenderas varmt!!!! Ser fram emot fler affärer i framtiden!"
säljare på Trädesvägen 3

18 sep 2020

"Så nöjda med Johannes! Från värdering fram till försäljning har allt varit toppen! Allt har flutit på perfekt, och vi har hela tiden känt oss väl informerade om hur försäljningen gått med vårt hus. Finns ingen som helst anledning att leta efter andra mäklare när Johannes finns!"
säljare på Rågången 22

18 sep 2020

"Jag har stött på många mäklare men inte som Johannes Aydin! En mycket välformulerad, tydlig och trevlig mäklare som kan sitt jobb. Rekommendera starkt till er alla där ute som vill ha en trygg affär!"
säljare på Götalandsvägen 211A

17 sep 2020

"En mycket vaken, trevlig och målinriktad mäklare "
säljare på Tant Gröns väg 20

16 sep 2020

"Johannes kan jag varmt rekommendera. Lyhörd och noggrann. Mycket proffsig mäklare. Jag är supernöjd."
säljare på Postängsvägen 240

28 jul 2020

"Jag är mycket nöjd med Johannes tjänster. Professionell i sitt bemötande, påläst och mycket engagerad. Tillgänglig och återkopplar snabbt, jag fick även mycket goda råd och hjälp inför försäljningen, vilket gav ett gott resultat. Uppskattar även engagemanget i form av uppföljning och hjälp att hitta passande objekt för köp. Rekommenderas varmt!"
säljare på Lagmansbacken 9

16 jul 2020

"Kunnig, engagerad, mycket trevlig, lyhörd, alltid tillgänglig och enkel att kommunicera med. Gör sitt absolut bästa och lite där till och det resulterade i att vi fick en bra bit över utgångspris och vad andra mäklare hade värderat lägenheten."
säljare på Tullingebergsvägen 28

30 jun 2020

"Din ärlighet, tillgänglighet och återkoppling längst med försäljning gör dig till den bästa mäklaren! Tack för ännu en försäljning."
säljare på Källåkersvägen 6

30 jun 2020

"Mycket nöjda med Johannes...engagerad i hela bostadsförsäljningen på ett tydligt, rakt o ärligt sätt, kan varmt rekommendera honom...
Krögaren 53"
säljare på Krögarvägen 123

30 jun 2020

"Jättebra mäklare som håll uppdatering och återkomma regelbundet."
säljare på Eksätravägen 412

30 jun 2020

"Johannes håller alltid bra kommunikation och är lätt att kommunicera med. Han har varit väldigt hjälpsam under hela processen och har snabbt svarat och kommit med lösningar på diverse frågor som dykt upp. Rekommenderar starkt om du ska sälja din bostad!"
säljare på Skarpbrunnavägen 123

18 jun 2020

"Bästa mäklaren i hela Botkyrka samt Stockholm. Rekommenderar starkt.
Vi var nöjda från start till slut.
"
säljare på Forvägen 59

02 jun 2020

"Vi rekommenderar starkt Johannes som mäklare. Förutom hans lokala kännedom, äger han ett stort kontaktnät där han kan snabbt macha in spekulanter till rätt objekt och pris. Han sålde huset inom loppet av en vecka från att vi skrev kontrakt med honom. Hans transparenta samtidigt realistiska inställning resulterade en försäljning innan visning med önskat försäljningspris. Sällan hittar man mäklare som är så ärliga och service inriktade som Johannes. Vi är mycket nöjda. Stort Tack"
säljare på Kamomillvägen 100

01 jun 2020

"Johannes har varit lyhörd och engagerad som mäklare och har alltid kontaktat oss när det har varit något viktigt som han har velat förmedla. Vi fick de vi förväntade oss av honom."
säljare på Skarpbrunnavägen 201

01 jun 2020

"Professionell mäklare som engagerade i hela processen av bostadsförsäljningen. Var lätt tillgänglig om vi hade frågor. Det gick hur smidigt som helst. Rekommenderas starkt! "
säljare på Tre Källors väg 13

01 jun 2020

"Johannes var tillgänglig, hade ett trevligt bemötande, var engagerad samt kunnig och gjorde ett väldigt bra arbete! Rekommenderas! "
säljare på Krögarvägen 113

27 mar 2020

"Jag är mycket nöjd med Johannes insats. Jag hade en annan mäklaren innan som jag inte var nöjd med. Johannes var tydlig, rak och ärlig från första mötet och allt flöt på enligt de förutsättningar han lade fram på första mötet."
säljare på Vickervägen 14

18 mar 2020

"Mäklare gör ett väldigt gott intryck samt visar en mycket hög kvalitetsnivå och djupt engagemang mot kundens behov"
säljare på Norrskogsvägen 70

12 mar 2020

"Johannes ordnade så att vi sålde bostaden till ett pris som vi är väldigt nöjda med. Väldigt professionell men samtidigt vänskaplig. Rekomenderar Johannes och kommer definitivt anlita honom igen om jag behöver sälja.
Bra jobbat Johannes "
säljare på Kanslivägen 32

09 jan 2020

"JAG är jättenöjd med Johanne Aidin anlitar honom om jag behöver hjälp.Lättsam att prata med väldigt hjälpsam.Rekomenderar verkligen till vänner som skall sälja"
säljare på Klövervägen 2

29 dec 2019

"Johannes har stor lokalkännedom och detta var till stor hjälp, speciellt efter budgivningen där det var viktigt att avsluta affären enligt en realistisk tidsplan. Han visade också prov på stor social kompetens genom att direkt fråga bostadsägarna/byggfirman frågor som vi hade angående själva lägenheten och dess innehåll m.m. Allt som allt vill jag varmt rekommendera honom till framtida kunder och även som en bra samarbetspartner för byggföretag när de planerar nybygge i hans distrikt. "
säljare på Domarebacken 16

27 dec 2019

"Engagerad mäklare som har bra koll och är noggrann och missar inga detaljer. Rekommenderas varmt."
säljare på Lagmansbacken 9

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
19
Radhus
6
Villa
6
Kedjehus
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
20
Försäljningar
32
Försäljningsvärde
114 328 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
244 av 252 säljare
Johannes satte rätt förväntningar på slutpriset
248 av 254 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
251 av 253 säljare
Johannes var tydlig och höll mig uppdaterad
246 av 248 säljare

Johannes på kartan.

342 tidigare annonser
6 bostäder till salu
254 rekommendationer

6 bostäder till salu.

Annonser

2 495 000 kr
Tomt/Mark, Södertälje
1 895 000 kr
2 rum, 64 m²
29 609 kr/m²
Lägenhet, Botkyrka
4 102 kr/mån
2 195 000 kr
2 rum, 51 m²
43 039 kr/m²
Lägenhet, Botkyrka
3 336 kr/mån
1 950 000 kr
2 rum, 51 m²
38 235 kr/m²
Lägenhet, Botkyrka
3 177 kr/mån
2 695 000 kr
2 rum, 65 m²
41 461 kr/m²
Lägenhet, Södertälje
3 792 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

Slutpris saknas
Lägenhet Hallunda
3 rum, 90 m²
Utropspris: 2 195 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Tumba
5 rum, 125 m²
Utropspris: 4 495 000 kr
2 000 000 kr
Lägenhet Hallunda
+ 150 000 kr
2 rum, 58,5 m²
Utropspris: 1 850 000 kr
Slutpris saknas
Radhus Slagsta
5 rum, 112 m²
Utropspris: 4 195 000 kr
2 500 000 kr
Lägenhet Norsborg
5 rum, 104,5 m²
Utropspris: 2 500 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Här har ni en top mäklare som är motiverad, engagerad och tänker på kundens bästa. Där tre andra mäklare misslyckas lyckas Johannes med att sälja min bostad. Lätt prisvärd och rekommenderar honom som mäklare vid försäljning av ditt objekt."

Statistik för publicerade annonser, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade annonser baseras på bostadsannonser som publicerats som till salu på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.

Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.