Johan Nilsson

Profilbild för Johan Nilsson
Johan Nilsson
4.8 / 5
(220 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
30 st
12 st
48 880 000 kr

Bakgrund

Johan Nilsson jobbar på Mäklarhuset och är registrerad mäklare sedan 2010-06-23. Johan har fått in 12 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret. Johan har enligt vår statistik haft 20 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt villor och lägenheter och motsvarar ett värde på 46 710 000 kr.

Presentation

Mig anlitar du för ett högre slutpris och en trygg affär. Min största drivkraft är att göra affärer med nöjda kunder där fokus ligger på att vara mäklaren som siktar på ett riktigt högt slutpris utan att för den delen tumma på kvalitet och trygghet.

Mina affärer bygger på rekommendationer, därför är det oerhört viktigt för mig att göra alla mina kunder såpass nöjda att de rekommenderar mina tjänster vidare till vänner och bekanta.

Jag har jobbat som fastighetsmäklare i Borås Kommun i sedan 2010 och förmedlar både villor, bostadsrätter och fritidshus. Jag gick på högskolan i Borås där jag utbildades till mäklare.
Jag är född och uppvuxen i Borås och kan staden och dess bostadsbransch som rinnande vatten.

Prisad mäklare.

Utmärkelser

första kvartalet 2022

Säljare om Johan.

08 aug 2022

"rekommenderas "
säljare på Segloravägen 64A

09 maj 2022

"Super nöjd!!"
säljare på Norra Sjöbogatan 3

20 apr 2022

"Bästa mäklaren i Borås! Han är lyhörd och fantastiskt trevlig. Rekommenderar verkligen Johan!"
säljare på Sparregatan 16

01 apr 2022

"Bra jobbar "
säljare på Värmlandsgatan 27C

31 mar 2022

"Johan är en dundermäklare"
säljare på Fjällgatan 29

10 feb 2022

"Rekommenderas! "
säljare på Fredriksborgsgatan 7

25 nov 2021

"Det är tredje gången jag kontaktar Johan när det kommer till att sälja boende. Det är ett bevis på hur nöjd jag är som kund. Jag ska ärligt säga att för mig har det inte funnits någonting att klaga på när det kommer till hans jobb, han har varit lika engagerad & hjälpsam varje gång , och det jag ..."
"Det är tredje gången jag kontaktar Johan när det kommer till att sälja boende. Det är ett bevis på hur nöjd jag är som kund. Jag ska ärligt säga att för mig har det inte funnits någonting att klaga på när det kommer till hans jobb, han har varit lika engagerad & hjälpsam varje gång , och det jag tycker om mest med Johan är att det alltid går snabbt från start till avslut- vilket jag som säljare vill åt. "
Läs mer
säljare på Viskabrovägen 7

27 okt 2021

"En fantastisk person som både ser köparen och säljaren. Imponerad av hans sociala kompetens. "
säljare på Blomstervägen 2

24 sep 2021

"Johan sålde min mors radhus. Han var mycket trevlig och kunnig och hade förmågan att göra henne trygg. Hon är 88 år. Hade även en väldigt bra kommunikation under hela processen. Rekommenderas varmt."
säljare på Mikrogatan 22

02 sep 2021

"Mycket duktig mäklare som är lyhörd och trygg!
Ser till att både säljare och köpare är informerade och nöjda!"
säljare på Kransvägen 44

10 aug 2021

"Johan var kompetent, trygg och jobbade både hårt och smart för att få till ett högt pris för min lägenhet. Jag kommer anlita honom igen när jag säljer nästa bostad."
säljare på Ekängsgatan 19

28 jul 2021

"Bra Mäklare och person mycket nöjd med mäklarhuset"
säljare på Erikslundsgatan 8

15 jun 2021

"Johan har varit hängiven och lyhörd. Rekommenderar honom varmt. //Trekantsvägen 4 "
säljare på Trekantsvägen 4

04 maj 2021

"Lätt att nå. Snabb återkoppling. Trevlig, avkännande, engagerad och mycket professionell. Glad att vi anlitade Johan som mäklare. Mycket nöjd med hans insats. Kan varmt rekommendera honom."
säljare på Hunnebergsgatan 6

25 apr 2021

"Tyvärr blev det så att vi nästan hade ner kontakt med vår assisterade mäklare än vår valda.. detta tyckte vi var tråkigt då vi hellre hade sett i stort sett all tid med den mäklare vi valt. Vi förstår dock att det handlar mycket om att få till snabba möten som kan krocka i kalendern... vi hade do..."
"Tyvärr blev det så att vi nästan hade ner kontakt med vår assisterade mäklare än vår valda.. detta tyckte vi var tråkigt då vi hellre hade sett i stort sett all tid med den mäklare vi valt. Vi förstår dock att det handlar mycket om att få till snabba möten som kan krocka i kalendern... vi hade dock isåfall gärna fått vara med och önska den assisterande mäklaren själva.. "
Läs mer
säljare på Kryddgårdsgatan 42

11 feb 2021

"Skrev kontrakt som nöjd försäljare till en riktigt nöjd köpare. Mäklaren sa på första träffen han trodde den skulle säljas för 1280 000 & var endast 5000kr från slutpriset, supernöjd med allt"
säljare på Fjällgatan 49B

10 feb 2021

"Bra jobbat, tyvärr blev INTE slutpriset som önskat därav 4 istället för 5. Johan däremot var mcket serviceminded och trovärdig. Dessturom var han tillgänglig med snabba svar på våra frågor och önskemål."
säljare på Badvägen 3B

27 jan 2021

"Det är inte många som är så engagerade som Johan, och som är så hjälpsam från start till mål! Ingenting var ”krångligt ” eller liknande utan han hjälpte en med allt & han var väldigt pålitlig . Helt klart en riktig stjärnmäklare som gör det där lilla extra för en. "
"Det är inte många som är så engagerade som Johan, och som är så hjälpsam från start till mål! Ingenting var ”krångligt ” eller liknande utan han hjälpte en med allt & han var väldigt pålitlig . Helt klart en riktig stjärnmäklare som gör det där lilla extra för en. "
Läs mer
säljare på Björkhem 1

27 jan 2021

"Johan var väldigt rak och tydlig redan vid sin egen införsäljning kring hur han ville lägga upp allt. Han la upp en tydlig plan med vad jag borde göra innan försäljning för att få ett så bra pris som möjligt. Han var med och stylade lägenheten så att det skulle bli fina annonser och har hjälp til..."
"Johan var väldigt rak och tydlig redan vid sin egen införsäljning kring hur han ville lägga upp allt. Han la upp en tydlig plan med vad jag borde göra innan försäljning för att få ett så bra pris som möjligt. Han var med och stylade lägenheten så att det skulle bli fina annonser och har hjälp till under hela resan. Kan rekommenderas till alla som önskar en mäklare som är tydlig under hela resan från start till försäljning."
Läs mer
säljare på Huldregatan 13B

01 dec 2020

" tack"
säljare på Fjällgatan 58B

13 nov 2020

"Väldigt trevliga, väldigt nöjda med dem. Rekommenderas.
Processen gick fortare än vad som var väntat."
säljare på Anisgatan 3

13 nov 2020

"Tydlig och enkel att arbeta med. "
säljare på Källbogatan 5

17 okt 2020

"Proffsig, lätt att förstå, noggrann! Kan man få tag på sin mäklare även på en söndag då är det bra, riktigt bra!!!"
säljare på Haspelvägen 21

16 okt 2020

"Vi är supernöjda med Johans insats och tacksamma att vi fick rekommendationer att anlita honom. Skulle vi sälja någonting igen skulle vi välja honom och även rekommendera andra att anlita honom!
"
säljare på Johannas väg 8

12 sep 2020

"Grym insats från Johan, höll mig uppdaterad hela tiden va som händer, väldigt god kunskap och drivkraft. TACK Johan "
säljare på Svedjegatan 34

03 sep 2020

"Svårt jobb
Johan lyckades med det annan mäklare INTE lyckades med"
säljare på Lagercrantz Plats 7A

06 jun 2020

"Med Johan som mäklare lotsades vi säkert genom hela processen från förfrågan till kontraktsskrivning. Johan har ett härligt driv och en fin förmåga att växla mellan lyhördhet och att berätta vad vi som säljare förväntas bidra med för att nå en framgångsfull försäljning. Han lyckades på ett stråla..."
"Med Johan som mäklare lotsades vi säkert genom hela processen från förfrågan till kontraktsskrivning. Johan har ett härligt driv och en fin förmåga att växla mellan lyhördhet och att berätta vad vi som säljare förväntas bidra med för att nå en framgångsfull försäljning. Han lyckades på ett strålande sätt pussla olika intressenters kalendrar så att rätt personer fanns på plats på rätt tid. Han var tillgänglig på telefon, sms och mail. Vi är helt enkelt supernöjda med vårt val av mäklare och rekommenderar varmt Johan som mäklare när du ska sälja ditt hus."
Läs mer
säljare på Kamvägen 3

01 maj 2020

"Har känt oss 100% trygga och nöjda. Johan är otroligt engagerad och klok. Han lägger en strategi som blir superbra för säljaren och möter köpare på ett förtroendeingivande och kunnigt sätt."
säljare på Skördevägen 4A

01 maj 2020

"Johan är en trevlig och kunnig mäklare som jag varmt kan rekommendera."
säljare på Söderängsgatan 10

14 apr 2020

"Bra förtroende och bra intryck .Johan vet vad han gör mycket kunnig på sitt jobb."
säljare på Värmlandsgatan 27C

14 apr 2020

"Rekommenderas starkt! "
säljare på Vindelgatan 41C

14 apr 2020

"Johans erfarenhet och magkänsla förlitar jag mig på 100%. Oerhört kunnig och känner av marknaden."
säljare på Druveforsvägen 20

14 apr 2020

"Johan är en mycket engagerad mäklare. Han är ärlig och rak vilket jag uppskattar. Han är lätt att ha att göra med, trevlig och kunnig.
Jag är mycket nöjd med hans insats och skulle anlita Johan igen om jag behöver och jag rekommenderar andra att göra det. "
"Johan är en mycket engagerad mäklare. Han är ärlig och rak vilket jag uppskattar. Han är lätt att ha att göra med, trevlig och kunnig.
Jag är mycket nöjd med hans insats och skulle anlita Johan igen om jag behöver och jag rekommenderar andra att göra det. "
Läs mer
säljare på Parkgatan 13

29 okt 2019

"Väldigt duktig och engagerad mäklare!
Har sina mål!!"
säljare på Barnhemsgatan 26

30 sep 2019

"Korrekt, ärlig och tillgänglig"
säljare på Bengtsgatan 6

14 sep 2019

"Kände en trygghet med försäljningen."
säljare på Norra Sjöbogatan 50

13 sep 2019

"Periodvis var han lite svår att få tag på, sannolikt p.g.a. att han hade lite för många försäljningar igång samtidigt, men i övrigt har jag inget att anmärka på. Är helnöjd."
säljare på Tåmarksgatan 1

01 aug 2019

"Johan har varit helt fantastisk! En enorm hjälp och otroligt kunnig. Alltid ett leende på läpparna och är väldigt positiv och driven! Rekommenderar definitivt Johan och Mäklarhuset till alla."
säljare på Norra Sjöbogatan 3

31 jul 2019

"Väldigt bra mäklare. Bra, snabb och effektiv "
säljare på Björkhemsgatan 45

30 jul 2019

"Kanonbra jobb! Jättenöjda som alltid! "
säljare på Guldbrandsgatan 6

04 jun 2019

"Helt suveränt...toknöjd.."
säljare på Skolgatan 44

25 maj 2019

"Rak och tydlig i kommunikationen. Trevlig, målinriktad och engagerad.
Edin och Johan kompletterade varandra på ett mycket professionellt sätt genom hela processen.
Vi är supernöjda! "
säljare på Häljasjövägen 14

24 maj 2019

"Engagerad och duktig mäklare!
Och fantastiks fin försäljningskatalog men många bilder och bra kvalité. "
säljare på Trandaredsgatan 21

23 maj 2019

"Jag är jättenöjd med den hjälp jag fick. Det gick snabbt och smidigt. "
säljare på Boråsvägen 28

23 maj 2019

"Mycket kompetent och engagerad. Det märks att han vill kundens bästa genom att vara rak och ärlig. Jag har känt 100% tillit."
säljare på Hålsjövägen 3

14 nov 2018

"Jag är mycket nöjd med hela processen som gick både smidigare och snabbare än jag hade förväntat mig. Kände att jag hela tiden visste vad som pågick och det var lätt att få tag på och prata med mäklaren när jag behövde. Det var också skönt att aldrig känna mig pressad, i synnerhet under den veck..."
"Jag är mycket nöjd med hela processen som gick både smidigare och snabbare än jag hade förväntat mig. Kände att jag hela tiden visste vad som pågick och det var lätt att få tag på och prata med mäklaren när jag behövde. Det var också skönt att aldrig känna mig pressad, i synnerhet under den vecka som gick mellan första mötet och beslutet att sälja. Kommer absolut att rekommendera Johan och Edrin på Mäklarhuset till vänner och bekanta när det kan bli aktuellt. Tack!"
Läs mer
säljare på Majgårdsgatan 15

06 nov 2018

"Jättebra arbet- supernöjd. Tyvärr blev priset mundre än jag hoppades på. Beror inte på mäklarens arbete utan skador som kom fram i besiktningen av huset"
säljare på Skaftvägen 6

19 jun 2018

"Superb. Han va skamligt bra."
säljare på Häla Pädersgärde 1

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Villa
9
Lägenhet
8
Radhus
2
Mark
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
12
Försäljningar
20
Försäljningsvärde
46 710 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.8 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.8 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.8 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.8 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
211 av 217 säljare
Johan satte rätt förväntningar på slutpriset
186 av 218 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
215 av 219 säljare
Johan var tydlig och höll mig uppdaterad
218 av 219 säljare

Johan på kartan.

508 tidigare bostäder
8 bostäder till salu
219 rekommendationer

8 bostäder till salu.

Bostäder

1 295 000 kr
2 rum, 54 m²
23 981 kr/m²
Lägenhet, Borås
3 004 kr/mån
375 000 kr
1 rum, 33,6 m²
11 363 kr/m²
Lägenhet, Borås
1 946 kr/mån
520 000 kr
1 rum, 34,5 m²
15 294 kr/m²
Lägenhet, Borås
2 545 kr/mån
945 000 kr
1 rum, 40,5 m²
23 625 kr/m²
Lägenhet, Borås
2 950 kr/mån
695 000 kr
1 rum, 38 m²
18 289 kr/m²
Lägenhet, Borås
2 240 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Bostäder

Slutpris saknas
Lägenhet Bergdalen
1 rum, 37,5 m²
Utropspris: 1 295 000 kr
1 650 000 kr
Lägenhet Tullen
2 rum, 72 m²
Utropspris: 1 650 000 kr
2 600 000 kr
Radhus Trandared
83 m²
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
1 675 000 kr
Lägenhet Lugnet
1,5 rum, 39 m²
Utropspris: 1 675 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
700 000 kr
Tomt/Mark Borås
+ 5 000 kr
Utropspris: 695 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"rekommenderas "

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.