Johan Löfving

Start  /  Sverige  /  Uppsala län  /  Uppsala  /  Johan Löfving
Profilbild för Johan Löfving
Johan Löfving
(0 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
8 st
0 st
39 880 000 kr

Bakgrund

Johan Löfving jobbar på Svensk Fastighetsförmedling och är registrerad mäklare sedan 2006-09-19. Johan har enligt vår statistik haft 5 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt radhus och villor och motsvarar ett värde på 29 450 000 kr.

Presentation

Johan Löfving heter jag
Min passion är att förmedla hus, stora eller små har ingen betydelse utan varje affär är ett unikum som skall skötas med största omsorg. Anledningen till en försäljning kan vara väldig varierande, omständigheterna kan vara roliga och trevliga men även förenade med både sorg och smärta. Oavsett skäl så är min absoluta uppfattning att det ställs stora krav på en fastighetsmäklare. Min erfarenhet från entreprenörs såväl som det vanliga livet har präglat mig till den jag är i dag. Jag anser att en försäljningsprocess kräver en extrem tydlighet, det finns många fallgropar vid en fastighetsuppgörelse. Ett nytänkande och stort driv, mina försäljningar skiljer sig ofta på flera punkter jämfört med hur andra mäklare tänker och arbetar.

Affärsmässighet, det här är affärer på riktigt som jag ser det och det finns inget utrymme för svävande eller otydliga förhandlingar. Omtanke, oavsett skäl så är det min uppgift att på bästa sätt hjälpa folk att byta boende på ett så tryggt och smidigt sätt som möjligt. Det ställs stora krav på mig och jag har ett eget sätt att hantera det på.

04.30 måndag till fredag, året runt, så går jag och tränar och där under passet så flödar både tankar och endorfiner som tillsammans ger mig min dagliga dos av energi. Detta behövs då en fastighetsmäklare alltid ska vara alert och klar i tanken.

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Radhus
2
Villa
2
Lägenhet
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
0
Försäljningar
5
Försäljningsvärde
29 450 000 kr

Betyg och omdömen.

Bli första säljare att lämna ett omdöme om Johan!

Johan på kartan.

118 tidigare annonser
1 bostäder till salu

1 bostad till salu.

Annonser

8 400 000 kr
Tomt/Mark, Knivsta

Tidigare försäljningar.

Annonser

Slutpris saknas
Lägenhet Främre Luthagen
1 rum, 49,5 m²
Utropspris: 2 250 000 kr
Slutpris saknas
Villa Vänge
4 rum, 80 m²
Utropspris: 1 475 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Centrum
3 rum, 87,5 m²
Utropspris: 4 975 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Svartbäcken
5 rum, 150 m²
Utropspris: 9 750 000 kr
Slutpris saknas
Villa Centrum
6 rum, 145 m²
Utropspris: 5 475 000 kr

Statistik för publicerade annonser, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade annonser baseras på bostadsannonser som publicerats som till salu på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.