Johan Hallquist

Profilbild för Johan Hallquist
Säljarfavorit
Johan Hallquist
4.8 / 5
(113 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
19 st
6 st
112 680 000 kr

Bakgrund

Johan Hallquist jobbar på Mäklarhuset och är registrerad mäklare sedan 2007-01-16. Johan har fått in 6 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan april 2022. Johan har enligt vår statistik haft 14 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt villor och lägenheter och motsvarar ett värde på 108 990 000 kr.

Presentation

Hör av dig till mig!

Jag heter Johan Hallquist och är fastighetsmäklare på Mäklarhusets kontor i Täby / Danderyd. Jag har varit på samma kontor sedan 2006 och arbetat såväl som mäklarassistent som fastighetsmäklare och kontorschef. Nu fokuserar jag helt på mäkleriet och förmedlar med framgång allt från villor och bostadsrätter till tomter, gårdar och kommersiella fastigheter. Den långa erfarenheten jag vunnit under de många år jag varit i branschen är ovärderlig och jag har byggt upp ett kontaktnät som är utöver det vanliga. Jag har slipat på marknadsföringsargumenten, jag kan juridiken, jag kan det lokala området för jag har sålt här förut och jag har kunderna.

Gör dig själv en tjänst - Anlita någon som kan det här!

Jag började i branschen redan 1995 och drev då eget mäkleri i Stockholm. I början på 00-talet vidareutbildade jag mig till civilekonom på Stockholms Universitet och sedan 2006 har jag jobbat på Mäklarhuset i Norrort med fokus på Täby, Danderyd och Vallentuna.

Säljare om Johan.

05 maj 2022

"Proffs från start till slut. Kändes tryggt att ha Johan som sin mäklare."
säljare på Odensvägen 62

11 apr 2022

"Johan har jobbat som mäklare länge och har bra lokalkännedom och kontaktnät. Från första visning så tog det inte ens 1 vecka innan vi sålt villan. Jag kan verkligen rekommendera honom. "
säljare på Odensvägen 22

24 jan 2022

"Lätt att jobba med, väldigt trevlig och lyckades sy ihop en affär som var ganska långt över förväntan. "
säljare på Gribbylundsvägen 77

26 nov 2021

"Mycket kompetent, kunnig och pålitlig. Vi är mer än nöjda!"
säljare på Sångarvägen 5

23 nov 2021

"Två av mina vänner rekommenderade John till mig samtidigt. Min syster köpte ett tillfredsställande hus med hans hjälp, innan han hjälpte mig att sälja huset. Min kompis söker också hans hjälp att sälja huset. Jag skulle vilja säga att han är den perfekta mäklaren, mycket hänsynsfull mot kunder..."
"Två av mina vänner rekommenderade John till mig samtidigt. Min syster köpte ett tillfredsställande hus med hans hjälp, innan han hjälpte mig att sälja huset. Min kompis söker också hans hjälp att sälja huset. Jag skulle vilja säga att han är den perfekta mäklaren, mycket hänsynsfull mot kunder, och han är alltid mycket hängiven. Jag kommer att rekommendera John till alla vänner som vill köpa och sälja hus."
Läs mer
säljare på Disavägen 34

29 okt 2021

"Bra mäklare, vi har både köpt och sålt många fastigheter genom åren och vi måste säga att Johan stack ut som mäklare på ett oerhört positivt sätt. Alltid tillgänglig och väldigt drivande i affären. Rekommenderas varmt!"
säljare på Pipartorpsvägen

23 okt 2021

"Vi har haft samarbete med Johan H tidigare och var nöjda med hans insats, därav var det ingen tvekan om att han fick uppdraget att sälja våran bostad."
säljare på Grindtorpsvägen 23

22 okt 2021

"Skötte försäljningen utmärkt från början till slut
Kan varmt rekommendera Johan!!"
säljare på Heimdalsvägen 6

22 okt 2021

"Mycket kunnig, tydlig och sen gick allt faktiskt på räls som han sagt. Hann göra en funderande lop hur vi skulle få till allt eftersom det skulle gå snabbt men det
var inga problem. Professionell och effektiv är mitt slut omdöme. Vi blev mycket nöjda.
"
"Mycket kunnig, tydlig och sen gick allt faktiskt på räls som han sagt. Hann göra en funderande lop hur vi skulle få till allt eftersom det skulle gå snabbt men det
var inga problem. Professionell och effektiv är mitt slut omdöme. Vi blev mycket nöjda.
"
Läs mer
säljare på Fastvigsstigen 6

29 apr 2021

"Jag vill säga att jag tycker johan har skött hela den här processen på ett föredömligt sätt.
Det är inte lätt som säljare att veta vad som är viktigt, vad man skall tänka på samt exakt hur processen kommer gå till, även om fast jag är van vid större affärer, och här har johan ledsagat mig och jag..."
"Jag vill säga att jag tycker johan har skött hela den här processen på ett föredömligt sätt.
Det är inte lätt som säljare att veta vad som är viktigt, vad man skall tänka på samt exakt hur processen kommer gå till, även om fast jag är van vid större affärer, och här har johan ledsagat mig och jag har kunnat känna mig lugn. Väldigt bra initiativ från honom också att använda Tomasz och styling, jag tror att det bidrog till en snabb och bra affär.
Otroligt nöjd och rekommenderar verkligen Johan till alla kommande sälj/köpkunder"
Läs mer
säljare på Näsbydalsvägen 6

15 mar 2021

"Vi fick utmärkt service och vår försäljning gick snabbt och smidigt. Kan rekommendera mäklarhuset och mäklare Johan till alla som ska sälja sin bostad. 5/5 möjliga! "
säljare på Reduttvägen 16D

30 jan 2021

"Jag är mycket nöjd med försäljningen av min lägenhet ,mäklaren var trevlig och kunnig på alla områden"
säljare på Spegelbacken 34

03 dec 2020

"Upplevde mig trygg med att lämna över uppdraget till Johan. Han gav ett seriöst och erfaret intryck. Lätt att kommunicera med. Drev affären framåt med fingertoppskänsla."
säljare på Marknadsvägen 115

06 nov 2020

"Johan var väldig proffsig, kompetent och trevlig. Lägenhetsförsäljningen blev högre än förväntat. Johan kan jag varmt rekommendera."
säljare på Åkerbyvägen 94

22 okt 2020

"Johan var proffsig, kompetent och väldigt trevlig. Samarbete mellan oss var väldigt bra tack vare Johans kompetens och kunskap samt att han alltid gör sitt yttersta för att kunden ska vara nöjd. Varma rekommendationer, Johan gjorde ett utmärkt arbete. Tack"
"Johan var proffsig, kompetent och väldigt trevlig. Samarbete mellan oss var väldigt bra tack vare Johans kompetens och kunskap samt att han alltid gör sitt yttersta för att kunden ska vara nöjd. Varma rekommendationer, Johan gjorde ett utmärkt arbete. Tack"
Läs mer
säljare på Gribbylunds Torg 1A

16 okt 2020

"Mkt nöjda! Dessutom coronatider!"
säljare på Forskargränd 5

25 sep 2020

"Johan var väldigt tydlig med vilket pris jag kunde förvänta mig under vårt första samtal. Utgångspriset var kanske något högt satt då vi inte kom upp till det, men slutpriset motsvarade ändå vad som estimerades i början. Och hade jag inte haft lika bråttom med att sälja hade vi kanske nått utgång..."
"Johan var väldigt tydlig med vilket pris jag kunde förvänta mig under vårt första samtal. Utgångspriset var kanske något högt satt då vi inte kom upp till det, men slutpriset motsvarade ändå vad som estimerades i början. Och hade jag inte haft lika bråttom med att sälja hade vi kanske nått utgångspriset :) Mycket professionell och trevlig mäklare!"
Läs mer
säljare på Kanalvägen 20

26 aug 2020

"Toppenbra insats av en erfaren fastighetsmäklare som såg till att vår lägenhetsförsäljning överträffade våra förväntningar med råge. "
säljare på Grindtorpsvägen 27

25 aug 2020

"Johan Hallquist har mycket god lokalkännedom - han bor själv i området - och bedömde marknadspriset helt korrekt. Annonsen var elegant, korrekt och innehöll fullständiga och lättöverskådliga uppgifter. Bilderna togs av en professionell fotograf som gjorde ett utmärkt arbete. Det kom rimligt många..."
"Johan Hallquist har mycket god lokalkännedom - han bor själv i området - och bedömde marknadspriset helt korrekt. Annonsen var elegant, korrekt och innehöll fullständiga och lättöverskådliga uppgifter. Bilderna togs av en professionell fotograf som gjorde ett utmärkt arbete. Det kom rimligt många spekulanter på visningarna, vilket tyder på att utgångspriset var rätt bedömt och kontrakt skrevs c:a en vecka efter den andra och sista visningen. Johan Hallquist höll oss uppdaterade om händelseutvecklingen genom hela processen och försåg snabbt och trevligt spekulanterna med svar på alla frågor de hade. Johan Hallquist gör på alla sätt ett mycket professionellt och samtidigt tillmötesgående och trevligt intryck på både säljare och köpare. Exempelvis tog han mycket god tid på sig för att tillsammans med säljare och köpare gå igenom kontraktet innan det undertecknades, så att alla kunde känna sig trygga med innehållet. Han tycks ha varit tillgänglig för spekulanterna så gott som hela tiden, vardag som helgdag. Jag kan varmt rekommendera Johan Hallquist!
Med vänlig hälsning
Patrik Nylén
070-796 50 96"
Läs mer
säljare på Täbybergsvägen 9

04 jul 2020

"Detta var tredje försäljningen vi gjort och tycker att mäklaren var engagerad, la mycket tid och kraft på vårt objekt för att få det sålt. Mycket erfaren och bra mäklare som jag kan rekommendera till andra! "
säljare på Duvkullavägen 12

04 jul 2020

"Mäklaren var profesionel ,kunnig ,lätt att samarbeta med och ärlig .
Sålde lägenheten snabbt ,på tre dagar. "
säljare på Åkerbyvägen 138

02 jun 2020

"Johan var otroligt duktig på att ta fram info om fastigheten som vi inte kunde svara på."
säljare på Drakskeppsvägen 19

28 apr 2020

"Med tanke på att vi som skulle sälja en bostad bor 50 mil ifrån så hjälpte mäklaren oss att förmedla och sköta allt i från städnings firma till tömning vilket gjorde allt mycket lättare för oss.
Mäklaren höll oss uppdaterad under hela processen ifrån ax till limpa vilket är en stjärna i min bok."
"Med tanke på att vi som skulle sälja en bostad bor 50 mil ifrån så hjälpte mäklaren oss att förmedla och sköta allt i från städnings firma till tömning vilket gjorde allt mycket lättare för oss.
Mäklaren höll oss uppdaterad under hela processen ifrån ax till limpa vilket är en stjärna i min bok."
Läs mer
säljare på Grindtorpsvägen 15

24 apr 2020

"Lyhörd, känner sig sedd. Avslappnad och kunnig; kunde utan vidare svara på alla frågor som ställdes. Vid möte var det avslappnad stämning och skratt. Snabb på att svara och återkoppla. Snabb affär."
säljare på Sehlstedtsgatan 3

24 apr 2020

"Johan på Mäklarhuset var mycket engagerad, pålitlig och gav ett positivt intryck från första mötet till försäljningen av huset blev klart!
Kan rekommendera Johan till fullo. Duktig och trevlig kille!
Mvh
Bosse Ericsson"
säljare på Skålhamravägen 12

17 feb 2020

"Johan är en skicklig mäklare som inger förtroende hos både säljare och köpare. Han kommunicerar tydligt, har mycket god marknadskännedom och har ett nätverk av presumtiva köpare som han jobbar aktivt med. Jag rekommenderar Johan och skulle gärna anlita honom igen . "
"Johan är en skicklig mäklare som inger förtroende hos både säljare och köpare. Han kommunicerar tydligt, har mycket god marknadskännedom och har ett nätverk av presumtiva köpare som han jobbar aktivt med. Jag rekommenderar Johan och skulle gärna anlita honom igen . "
Läs mer
säljare på Byle Allé 35

15 feb 2020

"Johan var otroligt snabb att återkoppla på frågor och undringar som jag hade."
säljare på Reduttvägen 148

30 jan 2020

"Vi är mycket nöjda med Johan som mäklare, han har en mycket bra kunskap av fastighetsmarknaden i Täby Kyrkby är väldigt lyhörd och trevlig, för oss var det viktigt att kunna känna tillit till sin mäklare och det gjorde vi med Johan. Det här var andra gången vi anlitade Johan som mäklare, vi var l..."
"Vi är mycket nöjda med Johan som mäklare, han har en mycket bra kunskap av fastighetsmarknaden i Täby Kyrkby är väldigt lyhörd och trevlig, för oss var det viktigt att kunna känna tillit till sin mäklare och det gjorde vi med Johan. Det här var andra gången vi anlitade Johan som mäklare, vi var lika nöjda med honom vid förra tillfället för några månader sedan. Vi kan varmt rekommendera honom som mäklare."
Läs mer
säljare på Miklagårdsvägen 19

19 jan 2020

"Täbys bästa mäklare.
Lyssnar på vad du önskar och jobbar hårt för att uppnå dina önskemål."
säljare på Byle Allé 3

08 nov 2019

"Johan har en stor förmåga att känna in både mig som säljare och spekulanter. Han är lugn och lagom på och håller sig till fakta och inger rimliga förväntningar. Anpassningsbar och löser situationer så som att skriva kontrakt tidigt en lördag morgon. "
säljare på Reduttvägen 36

25 sep 2019

"Väldigt nöjd med vår mäklare. "
säljare på Gläntastigen 73

28 maj 2019

"Jag har anlitat ett tiotal fastighetsmäklare genom åren !
Johan var den första mäklaren jag träffade för att anlita till att sälja mors lägenhet . Efter mötet med honom avbokade jag de andra mäklaraspiranterna ! Det har jag inte ångrat !
Viveka Larsson
"
"Jag har anlitat ett tiotal fastighetsmäklare genom åren !
Johan var den första mäklaren jag träffade för att anlita till att sälja mors lägenhet . Efter mötet med honom avbokade jag de andra mäklaraspiranterna ! Det har jag inte ångrat !
Viveka Larsson
"
Läs mer
säljare på Kabeluddsvägen 14

14 mar 2019

"Knepig marknad och vi ville inte vänta och sälja så vi kanske hade nått utgångspriset nu hamnade vi rätt mycket under ...men inte säkert ju.."
säljare på Orrvägen 63

06 okt 2018

"Johan har hjälpt oss att förverkliga vår livsdröm. Vår bostadsrätt såldes för rekordpris och Johans insats upplevdes under hela processen som extraordinär."
säljare på Grindtorpsvägen 19

24 sep 2018

"Johan sålde vår bostadsrätt till rekordpris! Vi anser att Johan är den bästa mäklaren i Stockholm, utifrån vår erfarenhet. Rekommenderar varmt att anlita ovanstående."
säljare på Grindtorpsvägen 19

31 maj 2018

"Kunnig, hjälpsam, engagerad genom hela processen. Kan absolut rekommendera Johan till andra! "
säljare på Gribbylunds Allé 92

17 apr 2018

"Mycket professionell och trevlig."
säljare på Ymervägen 4

23 mar 2018

"Fullföljde insatsen i en för tillfället trög marknad!"
säljare på Österskärsvägen 12B

28 nov 2017

"Kunnig , Lättsam , Humoristisk och Förtroendeingivande! "
säljare på Hackstavägen 12D

16 nov 2017

"Mycket kompetent med lång och gedigen erfarenhet. Trevlig och svarade alltid i telefon. Ypperlig kunskap om de processer som följer efter avslutad försäljning skattemässigt."
säljare på Kanalvägen 22

17 jul 2017

"Johan står alltid i mitten mellan säljare och köpare samt att han alltid är mycket tydlig vid kontraktsskrivningen "
säljare på Hägernäsvägen 4

26 jun 2017

"Första intryck gott, inledde med att berätta om sin kunskap på hemmamarkanden, trovärdig.
Missade tidigt en utlovad värdering, reparerade det genom att vara öppen och ärlig o hur det hade gått till.
Brililant genomförd kontraktsgenomgång med fokus på en viktig affär för oss alla involverade,..."
"Första intryck gott, inledde med att berätta om sin kunskap på hemmamarkanden, trovärdig.
Missade tidigt en utlovad värdering, reparerade det genom att vara öppen och ärlig o hur det hade gått till.
Brililant genomförd kontraktsgenomgång med fokus på en viktig affär för oss alla involverade, kändes mycket stabilt genomfört, supertydlig, roliga kommentarer och lustigheter tog vi efteråt... Heders!"
Läs mer
säljare på Ledungsvägen 7B

14 jun 2017

"Seriös och trevlig mäklare som kan sitt jobb. Rekomenderas till andra som ska sälja i täby/åkersberga."
säljare på Björkvägen 8

25 apr 2017

"Mycket nöjd - Johan Hallquist på Mäklarhuset rekommenderas varmt!"
säljare på Runmästarvägen 3

07 nov 2016

"Gav intrycket av att verkligen tycka om sitt jobb och kunna hantera en ev plan B"
säljare på Radarvägen 24

20 okt 2016

"Bara massa +"
säljare på Bifrostvägen 25

05 jun 2016

"Erfaren, kunnig, lätt att ha kontakt med. Allt flöt på mycket bra."
säljare på Marknadsvägen 123

25 maj 2016

"Proffsig och pålitlig"
säljare på Sandhamnsgatan 53

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Villa
9
Lägenhet
4
Kedjehus
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
6
Försäljningar
14
Försäljningsvärde
108 990 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.8 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.8 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.8 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
105 av 112 säljare
Johan satte rätt förväntningar på slutpriset
91 av 112 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
110 av 112 säljare
Johan var tydlig och höll mig uppdaterad
110 av 112 säljare

Johan på kartan.

315 tidigare annonser
7 bostäder till salu
112 rekommendationer

7 bostäder till salu.

Annonser

6 850 000 kr
7 rum, 161 m²
42 546 kr/m²
Villa, Täby
2 695 000 kr
2 rum, 64 m²
42 109 kr/m²
Lägenhet, Täby
3 418 kr/mån
11 995 000 kr
7 rum, 178 m²
67 387 kr/m²
Villa, Sollentuna
2 195 000 kr
1 rum, 45 m²
48 777 kr/m²
Lägenhet, Täby
2 145 kr/mån
4 995 000 kr
Tomt/Mark, Täby

Tidigare försäljningar.

Annonser

10 400 000 kr
Villa Täby Kyrkby
-495 000 kr
8 rum, 275 m²
Utropspris: 10 895 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
16 210 000 kr
Villa Täby Kyrkby
+ 1 460 000 kr
7 rum, 230 m²
Utropspris: 14 750 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Proffs från start till slut. Kändes tryggt att ha Johan som sin mäklare."
2 400 000 kr
Villa Lövsättra
+ 650 000 kr
47 m²
Utropspris: 1 750 000 kr
2 360 000 kr
Lägenhet Täby Park
+ 165 000 kr
34,5 m²
Utropspris: 2 195 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
Vilande / ej såld
Lägenhet Täby Kyrkby
70 m²
Utropspris: 4 195 000 kr

Statistik för publicerade annonser, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade annonser baseras på bostadsannonser som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.