Johan Fronaeus

Profilbild för Johan Fronaeus
Johan Fronaeus
4.8 / 5
(143 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
6 st
1 st
46 585 000 kr

Bakgrund

Johan Fronaeus jobbar på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och är registrerad mäklare sedan 2007-01-02. Johan har fått in 1 rekommendation från säljare under det senaste halvåret. Johan har enligt vår statistik haft 7 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt kedjehus och villor och motsvarar ett värde på 51 005 000 kr.

Presentation

Jag bor i Täby med mina två döttrar och är även under barn- och skolåren uppväxt i Skarpäng.

Jag har arbetat som fastighetsmäklare i Täby och Danderyds kommun sedan 2007 och har under åren sålt 100-tals bostäder. Det i kombination med min lokalkännedom har gett mig en stor kunskap om min marknad, vilket jag hoppas känns på visningarna när du träffar mig.

Vi på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling i Täby/Danderyd har - på riktigt - Sveriges bästa mäklarteam. Det är otroligt kul att gå till jobbet varje dag och det ger mig energi till att jobba hårt, sent och vara tillgänglig när det krävs.

Kontakta mig gärna om du funderar på att sälja, är nyfiken på värdet av din bostad eller bara vill bolla bostadsmarknaden.

Jag har arbetat som mäklare i Täby sedan 2007 och har fastighetsmäklarutbildning och även en kandidatexamen i ekonomi.

Prisad mäklare.

Utmärkelser

andra kvartalet 2021

Säljare om Johan.

02 dec 2023

"Johan var toppen! Rekommenderar honom till alla vi känner! "
säljare på Gökärtsvägen 95

23 nov 2023

"Johan är en otroligt driven, professionell, lyhörd & positiv mäklare.
Vi hade utan tvekan anlitat Johan igen om jag skulle sälja. "
säljare på Östens väg 10

20 okt 2021

"Vi känner att vi har riktigt tur som hittade Johan som vår mäklare. Han är samma mäklare som sålde vårt hus till oss tidigare. På den tiden kände vi att han var professionell, kommunikativ och ansvarsfull. När vi ville sälja vårt hus i år tänkte vi på Johan direkt. Naturligtvis vill vi också vara..."
"Vi känner att vi har riktigt tur som hittade Johan som vår mäklare. Han är samma mäklare som sålde vårt hus till oss tidigare. På den tiden kände vi att han var professionell, kommunikativ och ansvarsfull. När vi ville sälja vårt hus i år tänkte vi på Johan direkt. Naturligtvis vill vi också vara säkra på att vi fattar rätt beslut och jämförde därför flera mäklare, enligt våra förväntningar var Johan bäst! Han är inte som andra mäklare som försöker följa säljarens förslag utan att komma med egna idéer innan man skriver kontraktet. Johan gav från början till slut rimliga, professionella och bra förslag eller lösningar. Kommunikationen gick väldigt smidigt och under processen känns allting bra eftersom Johan är en verkligt expert.
Baserat på hans hårda arbete och att vårt hus såldes till historiens högsta pris i vårt område i samma storlek. Vi rekommenderar Johan till alla som vill sälja sitt hus med högsta pris i nuvarande skick. Med Johans hjälp blir resultatet riktigt bra."
Läs mer
säljare på Armévägen 88

15 sep 2021

"Trevlig, kompetent, positiv. "
säljare på Stockvägen 3

18 jun 2021

"Trevlig, kunnig om bostadsområdet och tydlig i kommunikationen"
säljare på Marknadsvägen 117

10 jun 2021

"Mycket nöjd med mäklaren "
säljare på Erikslundsvägen 4

09 jun 2021

"Vi anlitade Johan F när vi skulle sälja vår bostadsrätt. Proffsigt och vänligt bemötande, tog hänsyn till vad vi ville uppnå med försäljningen. Blev en riktigt smidig och lyckad affär. Rekommenderar varmt Johan F! "
säljare på Eskadervägen 8

14 apr 2021

"Saklig, lugn, professionell, väldigt lyhörd, kunnig om den lokala marknaden, snabb på återkoppling, likeable. Tog hänsyn både till köpare och säljare i processen. Den bästa fastighetsmäklare jag jobbat med och då har jag ändå sålt närmare 10 st hus och lägenheter genom åren!"
"Saklig, lugn, professionell, väldigt lyhörd, kunnig om den lokala marknaden, snabb på återkoppling, likeable. Tog hänsyn både till köpare och säljare i processen. Den bästa fastighetsmäklare jag jobbat med och då har jag ändå sålt närmare 10 st hus och lägenheter genom åren!"
Läs mer
säljare på Lövbrunnagränd 7

19 mar 2021

"Lyhörd, professionell och höll mig hela tiden uppdaterad. Jag rekommenderar starkt Johan!"
säljare på Södervägen 44

19 feb 2021

"Det blev ingen budgivning"
säljare på Åkerbyvägen 128

17 feb 2021

"Tydlig och resonerande."
säljare på Catalinatorget 4

03 feb 2021

"Känns tryggt och lätt att samarbeta
Visar högt kompetens. "
säljare på Marknadsvägen 141

22 jan 2021

"Grym mäklare, lyckades sälja en ganska risig lägenhet för ett bra pris!"
säljare på Marknadsvägen 199

23 dec 2020

"Johan är en duktig och kompetent mäklare som jag kan rekommendera till andra. "
säljare på Åkerbyvägen 108

24 nov 2020

"En lång och utdragen budgivning som Johan hanterade med den största proffsigheten "
säljare på Marknadsvägen 75

14 okt 2020

"Trevlig, kompetent och kunnig om vårat område."
säljare på Marknadsvägen 169

25 sep 2020

"Superbra!"
säljare på Lövbrunnavägen 15

09 sep 2020

"Kompetent och tydlig! Tog tid till återkoppling och uppföljning!"
säljare på Byvägen 88

26 aug 2020

"Johan var väldigt lyhörd för våra behov och önskemål kring vår bostadsförsäljning. Han frågade vad som var viktigt för oss och jag upplevde att han hade med sig det igenom hela försäljningen. Han känns väldigt trygg, pålitlig, påläst och professionell.
Jag kan varmt rekomendera Johan."
"Johan var väldigt lyhörd för våra behov och önskemål kring vår bostadsförsäljning. Han frågade vad som var viktigt för oss och jag upplevde att han hade med sig det igenom hela försäljningen. Han känns väldigt trygg, pålitlig, påläst och professionell.
Jag kan varmt rekomendera Johan."
Läs mer
säljare på Åkerbyvägen 194

19 aug 2020

"Ang slutpriset så trodde vi inte att vårt hus skulle komma upp till det slutpris som det gjorde. Vi hade hoppats på att iaf få taxeringsvärdet. Det gjorde att vi bestämde utgångspriset så lågt. Men spekulanterna tyckte om trädgården och såg potentialen. Så när slutbudet var lagt, var det en överr..."
"Ang slutpriset så trodde vi inte att vårt hus skulle komma upp till det slutpris som det gjorde. Vi hade hoppats på att iaf få taxeringsvärdet. Det gjorde att vi bestämde utgångspriset så lågt. Men spekulanterna tyckte om trädgården och såg potentialen. Så när slutbudet var lagt, var det en överraskning för oss. Tack för jobbet."
Läs mer
säljare på Näsby Allé 45

31 mar 2020

"Täbys bästa mäklare"
säljare på Brigadörsvägen 6

17 jan 2020

"Egentligen var det mesta jättebra! Det enda som kanske skulle krävt lite mer engagemang var just beskrivningen som var kopierad och först inte stämde alls, sedan stämde nästan men blev okej ändå till slut."
säljare på Marknadsvägen 57

26 okt 2019

"Johan is very professional, he gave great recommendations before visiting making our apartment looks more attractive. He senses the market trend and give timely advise about timing put the product on market and end the bid, etc. He never give up, the final result exceeds my expectation, I'm very ..."
"Johan is very professional, he gave great recommendations before visiting making our apartment looks more attractive. He senses the market trend and give timely advise about timing put the product on market and end the bid, etc. He never give up, the final result exceeds my expectation, I'm very happy."
Läs mer
säljare på Marknadsvägen 97

03 okt 2019

"Väldigt noggrann, lyhörd, förklarade varför vi/han gjorde som han gjorde. Alltid tillgänglig, snabba svar, målinriktad för att leverera en bra försäljning. Vi kan stark rekommenderar Johan. "
säljare på Grindtorps Skolgränd 28

12 sep 2019

"Jag kände mig trygg genom hela processen, från första till sista möte med Johan. Jag fick ett varmt och mänskligt intryck samtidigt som han är väldigt professionell och lyhörd. Jag får uppfattningen om att han genuint tycker om det han gör och att han genom sina sociala skills kan anpassa sin kom..."
"Jag kände mig trygg genom hela processen, från första till sista möte med Johan. Jag fick ett varmt och mänskligt intryck samtidigt som han är väldigt professionell och lyhörd. Jag får uppfattningen om att han genuint tycker om det han gör och att han genom sina sociala skills kan anpassa sin kommunikation efter alla typer av individer han möter. Jag kan varmt rekommendera Johan som mäklare!"
Läs mer
säljare på Kabeluddsvägen 8

16 aug 2019

"Mycket nöjd med mitt val av mäklare! Kan varmt rekommendera de i min närhet om Johan. Tydlig, rak, smidig affär och bra dialog genom hela försäljningen. Bäst på Marknadsvägen."
säljare på Marknadsvägen 103

16 aug 2019

"Jag är jättenöjd med att Johan förmedlade min bostad. Försäljningen gick väldigt bra och det var alltid enkelt att samarbeta med Johan."
säljare på Sågtorpsvägen 69A

14 aug 2019

"Bra kommunikation och ett bra försäljningsresultat."
säljare på Marknadsvägen 139

01 jul 2019

"Johan var det självklara valet för mig då jag har sålt en bostad med hans hjälp tidigare. Det är så tydligt att han gör allt han kan för att få en så bra affär som möjligt samtidigt som han utstrålar ett lugn och en säkerhet som känns trygg för mig som säljare. Han är absolut den mäklare jag skul..."
"Johan var det självklara valet för mig då jag har sålt en bostad med hans hjälp tidigare. Det är så tydligt att han gör allt han kan för att få en så bra affär som möjligt samtidigt som han utstrålar ett lugn och en säkerhet som känns trygg för mig som säljare. Han är absolut den mäklare jag skulle anlita igen om det blir fler försäljningar i framtiden! "
Läs mer
säljare på Armévägen 88

13 jun 2019

"Johan är proffsig och trevlig. Ger ett kompetent intryck. Inte för stort ego. "
säljare på Hangarvägen 3

14 maj 2019

"Väldigt trevlig och lätt att jobba med. Hade dock lite dålig koll på detaljerna och kom inte riktigt ihåg vad vi sagt."
säljare på Åkerbyvägen 372

24 apr 2019

"Mkt bra mäklare !!"
säljare på Enebytorg 10A

20 apr 2019

"Johan ger ett professionellt intryck. Väldigt engagerad och personlig i sin kontakt. Rekommenderas varmt. "
säljare på Åkerbyvägen 292

16 apr 2019

"Mäklaren gjorde rätt strategi angående startpriset och tidpunkt av försäljning. Väldigt duktig fotograf."
säljare på Heimdalsvägen 7

15 apr 2019

"Kunnig, engagerad vilket gjorde att det blev ett bra pris."
säljare på Meteorvägen 56

15 apr 2019

"Mycket nöjd med Johans insats, rekommenderas varmt"
säljare på Hägernäsvägen 5

28 jan 2018

"Jag kommer att anlita Johan igen om en försäljning blir aktuell. Kan varmt rekommendera honom."
säljare på Marknadsvägen 83

05 okt 2017

"Hej!
Vi är ytterligare en nöjd kund som ansluter oss till alla tidigare säljares och köpares positiva omdömen om Johan Fronaeus.
Rekommenderar såväl Johan som Länsförsäkringar Fastighetsförmedling i Täby till framtida husaffärer.
/Perry o Yvonne "
säljare på Olympiavägen 23B

05 okt 2017

"Johan har varit fantastisk och tagit uppdraget på största allvar, mycket proffsig och trevlig!!"
säljare på Örnstigen 16

04 apr 2017

"Proffsig, engagerad, kunnig. Tumme upp"
säljare på Lövängsvägen 71

26 mar 2017

"Fokuserad och professionell. Snabb att svara på mina frågor. Mycket trevlig att arbeta tillsammans med. Kan verkligen rekommenderas. Försäljningen av vår lägenhet gick helt enligt uppsatt plan."
säljare på Biblioteksgången 4

24 mar 2017

"Har anlitat Johan Fronaeus tidigare och kommer att göra det igen."
säljare på Lingonstigen 2B

24 mar 2017

"Tack Johan ! /Kometvägen 1"
säljare på Kometvägen 1

02 sep 2016

"Johan är trevlig att prata med och alla frågor besvaras snabbt.
Man kan inte önska något mer av honom."
säljare på Resedavägen 7

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Kedjehus
2
Villa
2
Lägenhet
2
Radhus
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
1
Försäljningar
7
Försäljningsvärde
51 005 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.8 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.8 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.8 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
132 av 142 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
137 av 142 säljare
Johan var tydlig och höll mig uppdaterad
140 av 141 säljare

Hur enkelt är det att förstå om den här mäklaren är relevant?

Väldigt svårt
Väldigt lätt

Johan på kartan.

440 tidigare bostäder
4 bostäder till salu
143 rekommendationer

4 bostäder till salu.

Bostäder

6 450 000 kr
5 rum, 114 m²
56 578 kr/m²
Kedjehus, Täby
6 345 000 kr
5 rum, 114 m²
55 657 kr/m²
Kedjehus, Täby
6 425 000 kr
5 rum, 114 m²
56 359 kr/m²
Kedjehus, Täby
8 rum, 250 m²
Villa, Täby

Tidigare försäljningar.

Bostäder

6 400 000 kr
Lägenhet Täby Park
-100 000 kr
5 rum, 120 m²
Utropspris: 6 500 000 kr
12 500 000 kr
Villa Ella Gård
-3 000 000 kr
6 rum, 129 m²
Utropspris: 15 500 000 kr
6 545 000 kr
Kedjehus Skarpäng
+ 50 000 kr
5 rum, 121 m²
Utropspris: 6 495 000 kr
Slutpris saknas
Kedjehus Ullna
4 rum, 98 m²
Utropspris: 4 995 000 kr
Slutpris saknas
Radhus Ella Park
6 rum, 165 m²
Utropspris: 6 995 000 kr

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.