Johan Dahlgren

Start  /  Sverige  /  Skåne län  /  Malmö  /  Johan Dahlgren
Profilbild för Johan Dahlgren
Johan Dahlgren
4.9 / 5
(669 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
100 st
27 st
381 840 000 kr

Bakgrund

Johan Dahlgren jobbar på Våningen & Villan och är registrerad mäklare sedan 2014-03-07. Johan har fått in 27 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret. Johan har enligt vår statistik haft 66 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och villor och motsvarar ett värde på 234 080 000 kr.

Presentation

Driftig och fokuserad lagspelare med stor känsla för affärer och med lång erfarenhet inom försäljningsbranschen. Delägare/Franchisetagare med två kontor. Ett i Malmö Västra hamnen och ett i Höllviken i Vellinge kommun. Vill man ha en ständigt tillgänglig mäklare med passion för sitt yrke är Johan valet. Med rötterna på Näset hanterar han både våningarna i staden och fastigheterna i syd med bravur. Hungrig och målorienterad med nöjda kunder och rekommendationer som fokus. Vinnarskallen och tävlingsinsikten har han fått genom sin idrottskarriär inom fotboll.

Med detta i fokus samt hårt arbete och rekordpriser utsågs Johan till "Årets mäklare 2021", "Årets mäklare 2020", "Årets mäklare 2019", "Årets mäklare 2018", "Årets mäklare 2017" "Årets mest säljande mäklare 2016" samt ”Årets nykomling” under sitt första år som fastighetsmäklare.

Prisad mäklare.

Utmärkelser

första kvartalet 2022
första kvartalet 2022

Säljare om Johan.

12 sep 2022

"Jag är mycket nöjd och kommer att rekommendera mäklaren till alla
Jag känner."
säljare på Kattviksgatan 19

27 aug 2022

"Seriös och positiv, gav bra förhoppningar, och alltid tillgänglig. "
säljare på Västra Varvsgatan 58

18 aug 2022

"En mäklare i världsklass. Den enda mäklaren i Sverige som är värt att sälja eller köpa med. Tack Johan för all kännedom och framförallt för att du är en realist."
säljare på Dockgatan 45A

25 jul 2022

"Johans prestation var utmärkt! Hans engagemang och erfarenhet genom hela säljprocessen fick oss att känna oss trygga och säkra på att det kommer att bli en framgång. Johan tog sig tid att alltid svara på alla våra frågor och följa upp ordentligt. Lägenheten såldes efter första visningen. Vi rekom..."
"Johans prestation var utmärkt! Hans engagemang och erfarenhet genom hela säljprocessen fick oss att känna oss trygga och säkra på att det kommer att bli en framgång. Johan tog sig tid att alltid svara på alla våra frågor och följa upp ordentligt. Lägenheten såldes efter första visningen. Vi rekommenderar Johan till fullo, han har passion för det han gör och det återspeglas i en lyckad försäljning."
Läs mer
säljare på Erik Dahlbergsgatan 21B

29 jun 2022

"Ger mina bästa rekommendationer till Johan."
säljare på Salongsgatan 8

27 maj 2022

"Johan var väldigt engagerad och tydlig med vad han ville uppnå med försäljningen.
Vi är väldigt nöjda med Johans insats och hans kunskaper.
Johan är den rätta mäklaren och vi rekommenderar honom till alla som vill sälja och göra en bra affär.
"
säljare på Solhöjdsgatan 9

06 maj 2022

"Allt var suveränt skött av mäklaren
"
säljare på Gyavägen 20A

08 apr 2022

"Väldigt trevlig och effektiv i alla skeden! Skulle starkt rekommendera Johan till alla som tänker sälja eller köpa något för den delen! Vill man lyckas, får man anlita proffs!"
säljare på Eslövsgatan 1B

31 mar 2022

"Johan var grym. Mycket snabb affär till ett pris som vi som säljare blev mycket nöjda med. Hans kontaktnät gjorde affären väldigt snabb och smidig. Stark rekommendation. "
säljare på Regementsgatan 76

30 mar 2022

"Rekommenderas starkt!"
säljare på Stora Trädgårdsgatan 6B

24 mar 2022

"Världsklass som alltid! ️"
säljare på Einar Hansens Esplanad 16

23 mar 2022

"Det finns bara 1 mäklare i Malmö som är värd att samarbeta med och det är Johan. Han är outstanding bäst på att få igenom kundens önskemål och han är framförallt realistiskt. "
säljare på Solhöjdsgatan 15

16 mar 2022

"Toppen mäklare med högt fokus och bra driv, jag är supernöjd! "
säljare på Bäckhusvägen 4

10 mar 2022

"Han är bäst av en anledning! "
säljare på Kilian Zollsgatan 6A

10 mar 2022

"Bästa, trevligaste och stiligaste mäklaren i Malmö!"
säljare på Falsterboplan 31A

09 mar 2022

"Johan levererade från början till slut. Processen var enkel och transparent. Jag upplevde kommunikationen som både god och snabb, uppskattades varmt! Jag kommer absolut att anlita Johan igen, rekommenderar verkligen honom."
säljare på Hallenborgs gata 14A

08 mar 2022

"Bra mäkleri från start till stopp! Andra gången Johan säljer en bostad åt oss och han överlevererar även denna gång. Tack för en stark insats!"
säljare på Östra Rönneholmsvägen 3A

03 mar 2022

"Johan är en fantastisk mäklare som vi varmt rekommenderar. Engagerad, lyhörd och väldigt professionell!
"
säljare på Köpingegatan 59

03 mar 2022

"jag är återkommande kund, och fortfarande nöjd! "
säljare på Lovartsgatan 3

22 feb 2022

"Mycket bra service och bemötande."
säljare på Skvadronsgatan 8

22 feb 2022

"Vart ska man börja...
Johan har varit helt rätt mäklare för vår försäljning!
Vi ville ut på marknaden snabbt och blev positivt överraskade av Johans förmåga att planera och boka in allt som behövdes på så kort varsel. Hela processen klaffade utmärkt och vi lyckades dessutom sälja lägenheten inn..."
"Vart ska man börja...
Johan har varit helt rätt mäklare för vår försäljning!
Vi ville ut på marknaden snabbt och blev positivt överraskade av Johans förmåga att planera och boka in allt som behövdes på så kort varsel. Hela processen klaffade utmärkt och vi lyckades dessutom sälja lägenheten innan första officiella visningen!
Johans styrka ligger i ett par aspekter, dels i förmågan att sälja bostäder till ett värde som överträffar dina förväntningar med en kundbas han ständigt använder till sina olika objekt för att hitta rätt matchning. Dels i hans trygga personlighet som är en styrka både för säljare och köpare, det märks att han har gedigen erfarenhet av processen i bagaget.
I övriga områden har han omgett sig av ett kompetent gäng som säkerställer att lägenheten är i absolut toppskick inför lansering på nätet gällande fotografering och styleing.
Årets mäklare är att titel han är välförtjänt av då han förkroppsligat yrket ut i fingerspetsarna!"
Läs mer
säljare på Roslins väg 4

19 feb 2022

"Väldigt engagerad i försäljningsprocessen. Kunnig och påläst."
säljare på Grönalundsgatan 13B

14 feb 2022

"Det självklara valet! Rekommenderar alla som går i säljtankar att sälja med Johan. Skånes bästa mäklare!"
säljare på Brogatan 9A

11 feb 2022

"Johan du är bäst 10* av 5* möjliga"
säljare på Hämplingegatan 10

11 feb 2022

"Johan har en härlig personlighet. Han är professionell, engagerad, kunnig och otroligt duktig på sitt jobb. Han är förtroendegivande, effektiv och alltid tillgänglig när jag behövt få tag på honom. Jag rekommenderar honom starkt!"
säljare på Regementsgatan 27D

28 jan 2022

"Hade fullt förtroende för Johan. Tycker vi hade ett bra samarbete hela vägen, från fotografering till försäljning. En trevlig kille som jag skulle rekommendera andra. "
säljare på Törnskärsgången 9A

28 jan 2022

"Det är ingen slump att han får utmärkelse efter utmärkelse. Vi är väldigt nöjda, rekommenderar Johan till er som vill få er bostad såld. Efter första visning fick vi vårt första bud och tre veckor från att vi tog kontakt med Johan skrev vi kontrakt med köpare.
Trevlig, effektiv och har koll på l..."
"Det är ingen slump att han får utmärkelse efter utmärkelse. Vi är väldigt nöjda, rekommenderar Johan till er som vill få er bostad såld. Efter första visning fick vi vårt första bud och tre veckor från att vi tog kontakt med Johan skrev vi kontrakt med köpare.
Trevlig, effektiv och har koll på läget. Given i framtida bostadsförsäljningar. "
Läs mer
säljare på Kronborgsvägen 20C

27 jan 2022

"Johan är kunnig, saklig, engagerad och mån om att involvera båda sidor i processen på ett tryggt och professionellt sätt, vilket jag uppskattade mycket. Han har ett trevligt sätt och är väldigt lätt att ha att göra med. "
säljare på Baltzarsgatan 41B

22 jan 2022

"Johan har riktigt bra koll på marknaden, är mycket erfaren och organiserad. Han vet vad han pratar om och levererar där efter. "
säljare på Kasinogatan 1

21 jan 2022

"5 av 5 möjliga! Stort tack Johan!"
säljare på Valborgsgatan 41

13 jan 2022

"Mycket proffsig och lyhörd åt både köpare och säljare. Bra koll på alla detaljer rakt igenom hela processen för både köpare och säljare. "
säljare på Erikslustvägen 42E

25 dec 2021

"perfekt "
säljare på Solvändegatan 5D

15 dec 2021

"Att anlita Johan Dahlgren för att sälja våran lägenhet var en självklarhet för oss, då vi anlitat honom tidigare, med ett fantastiskt resultat. Han är en otroligt driven, hungrig och proffsig mäklare som har ett öga för detaljer. För mig betyder det mycket att en mäklare är ödmjuk och kan ge mig ..."
"Att anlita Johan Dahlgren för att sälja våran lägenhet var en självklarhet för oss, då vi anlitat honom tidigare, med ett fantastiskt resultat. Han är en otroligt driven, hungrig och proffsig mäklare som har ett öga för detaljer. För mig betyder det mycket att en mäklare är ödmjuk och kan ge mig ett lugn som kund då jag lämnar över min bostad i hans händer vilket är någonting Johan lever upp till med bravur. Detta är inte sista gången Johan får möjligheten att sälja min bostad. "
Läs mer
säljare på Clemensagervägen 3D

14 dec 2021

"Johan var mycket engagerad och jobbade hårt för att hitta rätt köpare till min lägenhet vilket han också lyckades med. Driven, lugn, proffsig och väldigt trevlig att ha att göra med. Höll mig uppdaterad genom hela processen. Kommer lätt att rekommendera Johan för vänner och bekanta."
"Johan var mycket engagerad och jobbade hårt för att hitta rätt köpare till min lägenhet vilket han också lyckades med. Driven, lugn, proffsig och väldigt trevlig att ha att göra med. Höll mig uppdaterad genom hela processen. Kommer lätt att rekommendera Johan för vänner och bekanta."
Läs mer
säljare på Stora Nygatan 27C

14 dec 2021

"Johan är en skicklig och personlig mäklare, mycket förtroendeingivande, professionell och effektiv. Han är lätt att få tag på och vi har känt oss väldigt trygga under hela den här processen. Vi ger Johan våra varmaste rekommendationer och kommer absolut att anlita honom igen om det blir aktuellt ..."
"Johan är en skicklig och personlig mäklare, mycket förtroendeingivande, professionell och effektiv. Han är lätt att få tag på och vi har känt oss väldigt trygga under hela den här processen. Vi ger Johan våra varmaste rekommendationer och kommer absolut att anlita honom igen om det blir aktuellt med en försäljning. "
Läs mer
säljare på Bofinksgatan 26

25 nov 2021

"Som vanligt så levererar Johan i världsklass!
Vi kommer alltid ha honom som vårt förstaval!"
säljare på Lilla Varvsgatan 47A

15 nov 2021

"Vi var supernöjda med Johans insats från första mötet till påskrivna papper. Flexibel, lätt att få tag på och hjälpte till att få ett snabbt avslut, som vi önskade."
säljare på Västra Varvsgatan 56

11 nov 2021

"Very easy to work with and I'm confident I got the best price for my apartment."
säljare på Osbygatan 1

10 nov 2021

"Johan motsvarar verkligen sitt rykte som Malmös bästa mäklare. Kunnig, lugn och pålitlig. Vi kan starkt rekommendera Johan. "
säljare på Östra Kristinelundsvägen 4B

04 nov 2021

"Super grym/proffsig mäklare! Kan stark
rekommendera att anlita Johan som mäklare för en!!! "
säljare på Maja-Lisa Grönbergs väg 9B

25 okt 2021

"Rekommenderas starkt. "
säljare på Murbruksgatan 8

24 sep 2021

"Levde väl upp till sitt goda rykte! Mycket trevlig och engagerad. Kom snabbt till avslut. Kan varmt rekommenderas!"
säljare på Västra Varvsgatan 18C

24 sep 2021

"Inget annat än proffsig, enkel och härlig upplevelse att sälja med Johan! Precis rätt mängd info, fick allt vi behövde, inget krångel och trevlig inställning. Helt enkelt prima! "
säljare på Roslins väg 18A

23 sep 2021

"Bästa valet jag kunde göra. Kände mig säker och trygg under hela processen och litade på Johan skulle lösa det. Kommer anlita Johan nästa gång helt klart."
säljare på Örsholmsgången 6A

13 sep 2021

"Kan varmt rekommendera Johan.
Proffsig, trevlig och gör allt för att man ska bli nöjd.
Kommer aldrig att anlita någon annan mäklare, vid framtida försäljningar.
"
säljare på Västra Varvsgatan 39

29 aug 2021

"Kommer rekommendera Johan till alla som jag känner "
säljare på Kilian Zollsgatan 1B

27 aug 2021

"Malmös i särklass bästa mäklare "
säljare på Kalkstensvägen 21

25 aug 2021

"Mycket nöjd med hela processen!
Väldigt enkelt & smidigt att sälja med Johan!!"
säljare på Bomgatan 14

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
59
Villa
6
Kedjehus
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
27
Försäljningar
66
Försäljningsvärde
234 080 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
629 av 651 säljare
Johan satte rätt förväntningar på slutpriset
608 av 658 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
649 av 653 säljare
Johan var tydlig och höll mig uppdaterad
650 av 664 säljare

Johan på kartan.

1088 tidigare bostäder
27 bostäder till salu
664 rekommendationer

27 bostäder till salu.

Bostäder

1 995 000 kr
2 rum, 53 m²
37 641 kr/m²
Lägenhet, Malmö
3 361 kr/mån
3 495 000 kr
6 rum, 127 m²
27 519 kr/m²
Villa, Malmö
2 750 000 kr
3 rum, 75 m²
36 666 kr/m²
Lägenhet, Malmö
4 886 kr/mån
2 995 000 kr
2 rum, 58 m²
51 637 kr/m²
Lägenhet, Malmö
3 519 kr/mån
3 395 000 kr
3 rum, 63 m²
53 888 kr/m²
Lägenhet, Malmö
3 491 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Bostäder

Slutpris saknas
Villa Höllviken
5 rum, 180 m²
Utropspris: 6 495 000 kr
2 650 000 kr
Lägenhet Höllviken
-345 000 kr
2 rum, 65,4 m²
Utropspris: 2 995 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Dockan
3 rum, 75 m²
Utropspris: 3 750 000 kr
3 875 000 kr
Lägenhet Västra Hamnen
+ 280 000 kr
3 rum, 68 m²
Utropspris: 3 595 000 kr
2 160 000 kr
Lägenhet Västra Hamnen
-135 000 kr
2 rum, 41 m²
Utropspris: 2 295 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.