Johan Dahlgren

Start  /  Sverige  /  Skåne län  /  Malmö  /  Centrum  /  Johan Dahlgren
Profilbild för Johan Dahlgren
Johan Dahlgren
4.9 / 5
(770 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
72 st
31 st
324 495 000 kr

Bakgrund

Johan Dahlgren jobbar på Croisette och är registrerad mäklare sedan 2014-03-07. Johan har fått in 31 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret. Johan har enligt vår statistik haft 50 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och villor och motsvarar ett värde på 223 030 000 kr.

Presentation

Driftig och fokuserad lagspelare med stor känsla för affärer och med lång erfarenhet inom försäljningsbranschen. Delägare/Franchisetagare med två kontor. Ett i Malmö Västra hamnen och ett i Höllviken i Vellinge kommun. Vill man ha en ständigt tillgänglig mäklare med passion för sitt yrke är Johan valet. Med rötterna på Näset hanterar han både våningarna i staden och fastigheterna i syd med bravur. Hungrig och målorienterad med nöjda kunder och rekommendationer som fokus. Vinnarskallen och tävlingsinsikten har han fått genom sin idrottskarriär inom fotboll.

Med detta i fokus samt hårt arbete och rekordpriser utsågs Johan till "Årets mäklare 2022", "Årets mäklare 2021", "Årets mäklare 2020", "Årets mäklare 2019", "Årets mäklare 2018", "Årets mäklare 2017" "Årets mest säljande mäklare 2016" samt ”Årets nykomling” under sitt första år som fastighetsmäklare.

Medverkan i Podcast:
https://poddtoppen.se/podcast/1462961470/sveriges-basta-maklare/60-johan-dahlgren-sa-boostar-du-forsaljning-och-rekommendationer

https://anchor.fm/sellda/episodes/5--Johan-Dahlgren---Glm-inte-att-vara-levande-p-ditt-intag--det-syns-e11ubep

https://poddtoppen.se/podcast/1623300154/visning-pagar/hur-har-malmos-bostadsmarknad-paverkats-av-nedgangen-johan-dahlgren-vaningen-och-villan

Prisad mäklare.

Utmärkelser

tredje kvartalet 2023

Säljare om Johan.

28 feb 2024

"Johan tog oss igenom säljprocessen på ett proffsigt, tydligt och enkelt sätt. Han var alltid snabb på att återkoppla och var behjälplig hela vägen."
säljare på Klockaregårdsgränd 2

28 feb 2024

"Johan har under hela processen givit oss ett otroligt fint bemötande, varit mycket engagerad, tillgänglig och har hållit oss uppdaterade. Han är mycket kompetent, tydlig och lyhörd. Vi kan ge Johan våra allra bästa rekommendationer. "
säljare på Beridaregatan 4

15 feb 2024

"Johan är bäst!
Duktig, lyhörd, positiv och ger inte upp!"
säljare på Österportsgatan 3A

25 jan 2024

"Johan är superprofessionell ut i fingerspetsarna, snabb och alltid tillgänglig. Varmaste rekommendationer - bästa mäklaren i stada! "
säljare på Limhamnsvägen 6C

19 dec 2023

"Bästa mäklaren i Sverige!! Professionell, kunnig, hjälpsam och väldigt trevlig. Rekommenderas varmt! "
säljare på Neptunigatan 71

16 dec 2023

"När jag kontaktade Johan hade jag högt ställda krav gällande min försäljning. Johan var lyhörd och formade en plan för en lyckad affär. På snabbare tid än jag vågat hoppats på så hade vi hittat en köpare jag gärna lämnar över min bostad till. Utöver det till ett pris som jag känner mig mer än nöj..."
"När jag kontaktade Johan hade jag högt ställda krav gällande min försäljning. Johan var lyhörd och formade en plan för en lyckad affär. På snabbare tid än jag vågat hoppats på så hade vi hittat en köpare jag gärna lämnar över min bostad till. Utöver det till ett pris som jag känner mig mer än nöjd med. Jag hade höga förväntningar på Johan och han mötte dem på ett exceptionellt vis. Malmös bästa mäklare. Tack för allt, Johan!"
Läs mer
säljare på Erikstorpsgatan 10A

08 dec 2023

"Vi är mycket nöjda med hela processen. Johan är mycket professionell och vi kände oss trygga hela vägen. Engagerad, kunnig, tillgänglig. Den bästa mäklaren vi haft kontakt med."
säljare på Vårstigen 9

30 nov 2023

"Johan och Cristina på Croissete var oerhört drivande och fick fram många visningar."
säljare på Ängdalavägen 15

21 nov 2023

"Johan är nog det säkraste valet av mäklare om man vill få sålt, trots en tuff marknad. Han är proffsig, ärlig och träffsäker. Rekommenderar starkt! "
säljare på Dockgatan 3A

29 okt 2023

"Johan var kanon genom hela försäljnings processen. Oerhört professionell och kompetent. Kan varmt rekommendera."
säljare på Krutmeijersgatan 6C

02 okt 2023

"Allt man kan önska och förvänta sig av en mäklare. Toppklass!"
säljare på Östersjövägen 49

29 sep 2023

"Johan är en proffsig och kunnig och alltid tillgänglig. Han är fantastisk även i en tuff marknad."
säljare på Mejerigatan 28

19 sep 2023

"Kan varmt rekommendera Johan Dahlgren hos Våningen & Villan! Har både sålt- och köpt hus och lägenhet med Johan som varit lika engagerad och mån om såväl säljare som köpare genom hela affären! Bästa tänkbara!"
säljare på Västra Klockarevägen 6

19 sep 2023

" Johan är proffsig, kunnig och alltid tillgänglig! Han är fantastisk även i en tuff marknad! Ska man sälja är Johan det enda och givna valet! "
säljare på Bruksparken 3

18 aug 2023

"Jag är till 100% nöjd med mäklare Johan Dahlgrens insats vid försäljningen av mitt hus. Kan verkligen rekommendera honom som mäklare."
säljare på Linsbogatan 13

12 aug 2023

"I en tuff marknad visar Johan hur viktigt det är att välja rätt mäklare. Han är otrolig på alla plan! Tack Johan! "
säljare på Vimpelgatan 17

03 aug 2023

"Grymt bra service! Måste vara Malmös bästa mäklare!"
säljare på Dalslandsgatan 6

27 jul 2023

"Engagerad och lätt att tycka om! Kan varmt rekommendera Johan"
säljare på Östersjövägen 47

24 jul 2023

"Väldigt nöjda med Johans arbete, framförallt i en så svår marknad!"
säljare på Trulsibrunnvägen 6D

30 jun 2023

"Otroligt smidig process! Johan är proffsig, kunnig och en mästare på det han gör. 11/10"
säljare på Bomgatan 14

30 jun 2023

"Duktig, kunnig lätt att ha att göra"
säljare på Jakob Nilsgatan 24

20 jun 2023

"Väldigt nöjd med Johan vid en snabb och smidig försäljning. Lyhörd och kompetent! "
säljare på Isbergs gata 20

13 jun 2023

"Finns absolut ingenting negativt att säga om Johan. Smidig dialog igenom hela processen. Lyckades även få till en försäljning över begärt i en oviss marknad.
Vi är otroligt nöjda i vårt val av mäklare. "
säljare på Norregatan 5

08 jun 2023

"Johan är en lyhörd sakkunnig mäklare som egentligen höll oss i handen hela processen. Vi vill tacka Johan för det goda arbetet!
Där av kan vi varmt rekommendera Johan om man vill ha en expert som mäklare."
säljare på Tegnérgatan 27E

02 jun 2023

"En bra, proffsig mäklare med ett gott bemötande.
Skönmålar inte och är rak i sin kommunikation vilket föder rimliga förväntningar.
Korta historien: Bra upplevelse, bra mäklare.
Rekommenderas."
säljare på Lilla Varvsgatan 47A

11 maj 2023

"Johan var lyhörd och informativ genom hela försäljningsprocessen. Vi är väldigt nöjda och rekommenderar Johan till alla som vill ha en smidig och bra försäljning.
"
säljare på Dockgatan 27

17 apr 2023

"Kompetent och alltid tillgänglig"
säljare på Limhamnsvägen 133D

04 feb 2023

"Grym på alla sätt och vis!"
säljare på Formgatan 27

03 feb 2023

"Jag har sålt lägenheter förr och Det finns en anledning till att man blir rekommenderad att anlita Johan. Det här är en mäklare som blir årets mäklare år efter år och jag förstår varför. Han kan sin sak och han är en mäklare att lita på. Jag är oerhört nöjd med hela processen från start till slut..."
"Jag har sålt lägenheter förr och Det finns en anledning till att man blir rekommenderad att anlita Johan. Det här är en mäklare som blir årets mäklare år efter år och jag förstår varför. Han kan sin sak och han är en mäklare att lita på. Jag är oerhört nöjd med hela processen från start till slut. Även i tuffa tider visar Johan styrka. Jag har rekommenderat honom vidare till vänner och bekanta och kommer aldrig anlita någon annan än Johan i fortsättningen. "
Läs mer
säljare på Lotsgatan 149

01 feb 2023

"Proffesionellt utfört från början till slut!
Går alltid att vända sig till Johan oavsett om man är köpare eller säljare på marknaden.
Lyckas alltid matcha rätt person med rätt objekt, vilket är oftast avgörande för att få igenom en affär. "
säljare på Solhöjdsgatan 15

25 dec 2022

"Vi är tacksamma för att Johan hjälpte oss att sälja vår bostad, han gör det där lilla ”extra” och tack vare det lyckades vi få bostaden såld innan årsskiftet. En erfaren mäklare helt enkelt."
säljare på Solhöjdsgatan 9

18 dec 2022

"Johan var väldigt professionell, driven och skicklig under hela försäljningen! Han genomförde uppdraget på ett fantastiskt sätt trots rådande kris i bostadsmarknaden. Jag är mycket nöjd med Johans prestation och rekommenderar honom starkt."
säljare på Östra Stallmästaregatan 9A

13 dec 2022

"I dessa svåra tider där många annonser ligger ute länge innan man kommer till avslut såg Johan till att hitta en köpare som gav ett bra bud och vi kunde gå på avslut redan efter 1 vecka och 2 dagar. Helnöjd."
säljare på Sergels väg 12B

12 dec 2022

"Professionell, lyhörd och kunnig. Är intresserad och tar sig tid att återkoppla. Hög servicegrad rakt igenom. Rekommenderar Johan till andra"
säljare på Sallys gata 40

07 dec 2022

"Otroligt nöjda från början, till slut. Johan visade varför han är bäst i Malmö och överträffade alla våra förväntningar. Lyhörd, proffsig och spred ett stort lugn i vad som för oss annars lätt kunnat vara en stressig tid. Ser redan fram emot att jobba tillsammans med Johan för våra kommande försä..."
"Otroligt nöjda från början, till slut. Johan visade varför han är bäst i Malmö och överträffade alla våra förväntningar. Lyhörd, proffsig och spred ett stort lugn i vad som för oss annars lätt kunnat vara en stressig tid. Ser redan fram emot att jobba tillsammans med Johan för våra kommande försäljningar!"
Läs mer
säljare på Kilian Zollsgatan 5A

25 nov 2022

"Andra lägenheten Johan säljer åt oss. Nu i en lite mer skakig marknad märker man snabbt hur viktigt det är med en mäklare som vet hur det är att jobba i både en upp och nedåtgående marknad. Johans erfarenhet och kundregister ger honom verkligen ett försprång som är en trygghet för dig som kund.
K..."
"Andra lägenheten Johan säljer åt oss. Nu i en lite mer skakig marknad märker man snabbt hur viktigt det är med en mäklare som vet hur det är att jobba i både en upp och nedåtgående marknad. Johans erfarenhet och kundregister ger honom verkligen ett försprång som är en trygghet för dig som kund.
Kan varmt rekommendera Johan."
Läs mer
säljare på Västra Rönneholmsvägen 61

24 nov 2022

"Har sålt en del fastigheter men aldrig upplevt denna proffessionalitet från andra mäklare, samtliga i Johans team var riktiga proffs. Sålde dessutom i en svår tid för ett bra pris. Ett extra stort plus för hans höga engagemang och snabba återkoppling."
"Har sålt en del fastigheter men aldrig upplevt denna proffessionalitet från andra mäklare, samtliga i Johans team var riktiga proffs. Sålde dessutom i en svår tid för ett bra pris. Ett extra stort plus för hans höga engagemang och snabba återkoppling."
Läs mer
säljare på Anders Pålssons väg 21

17 nov 2022

"Har inte koll på exakta storleken av arvodet där jag är just mimen det är helt rimligt"
säljare på Lotsgatan 45G

15 nov 2022

"Malmös bästa! Sålde min och min sambos lägenhet på mindre än en vecka till ett fint slutpris trots att det är lite sämre tider just nu! Grymt nöjd med Johan och kan rekommendera honom till samtliga som går i säljtankar 11/10 stjärnor!"
säljare på Östra Stallmästaregatan 3A

14 nov 2022

"Engagerad, tydlig och flexibel i alla lägen ledde till en snabb affär!"
säljare på Löjtnantsgatan 14

12 nov 2022

"Johan är en proffsig och driftig mäklare, en av Malmös absolut bästa! "
säljare på Kastellgatan 9

10 okt 2022

"Johan är en professional mäklare med ett uppskattat lugn och kunnighet inom sitt område. Han är lätt att samarbeta med!"
säljare på Isbergs gata 4

12 sep 2022

"Jag är mycket nöjd och kommer att rekommendera mäklaren till alla
Jag känner."
säljare på Kattviksgatan 19

27 aug 2022

"Seriös och positiv, gav bra förhoppningar, och alltid tillgänglig. "
säljare på Västra Varvsgatan 58

18 aug 2022

"En mäklare i världsklass. Den enda mäklaren i Sverige som är värt att sälja eller köpa med. Tack Johan för all kännedom och framförallt för att du är en realist."
säljare på Dockgatan 45A

25 jul 2022

"Johans prestation var utmärkt! Hans engagemang och erfarenhet genom hela säljprocessen fick oss att känna oss trygga och säkra på att det kommer att bli en framgång. Johan tog sig tid att alltid svara på alla våra frågor och följa upp ordentligt. Lägenheten såldes efter första visningen. Vi rekom..."
"Johans prestation var utmärkt! Hans engagemang och erfarenhet genom hela säljprocessen fick oss att känna oss trygga och säkra på att det kommer att bli en framgång. Johan tog sig tid att alltid svara på alla våra frågor och följa upp ordentligt. Lägenheten såldes efter första visningen. Vi rekommenderar Johan till fullo, han har passion för det han gör och det återspeglas i en lyckad försäljning."
Läs mer
säljare på Erik Dahlbergsgatan 21B

29 jun 2022

"Ger mina bästa rekommendationer till Johan."
säljare på Salongsgatan 8

06 maj 2022

"Allt var suveränt skött av mäklaren
"
säljare på Gyavägen 20A

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
35
Villa
12
Kedjehus
2
Parhus
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
31
Försäljningar
50
Försäljningsvärde
223 030 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
724 av 750 säljare
Johan satte rätt förväntningar på slutpriset
692 av 757 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
747 av 752 säljare
Johan var tydlig och höll mig uppdaterad
750 av 765 säljare

Johan på kartan.

1259 tidigare bostäder
44 bostäder till salu
764 rekommendationer

44 bostäder till salu.

Bostäder

2 350 000 kr
2 rum, 52 m²
45 192 kr/m²
Lägenhet, Malmö
3 935 kr/mån
6 495 000 kr
3 rum, 103 m²
63 058 kr/m²
Villa, Malmö
2 150 000 kr
2 rum, 41,5 m²
52 439 kr/m²
Lägenhet, Malmö
3 286 kr/mån
5 795 000 kr
5 rum, 146 m²
39 691 kr/m²
Villa, Vellinge
2 895 000 kr
2 rum, 48 m²
60 312 kr/m²
Lägenhet, Malmö
2 745 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Bostäder

Slutpris saknas
Lägenhet Davidshall
2 rum, 54 m²
Utropspris: 2 995 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Västra Hamnen
3 rum, 76 m²
Utropspris: 3 695 000 kr
2 725 000 kr
Lägenhet Limhamn
-170 000 kr
2 rum, 64 m²
Utropspris: 2 895 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Gamla Väster
1 rum, 30 m²
Utropspris: 1 895 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Rängs Sand
3 rum, 76 m²
Utropspris: 3 595 000 kr

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.