Johan Dahlgren

Start  /  Sverige  /  Skåne län  /  Malmö  /  Centrum  /  Johan Dahlgren
Profilbild för Johan Dahlgren
Johan Dahlgren
4.9 / 5
(711 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
71 st
26 st
257 425 000 kr

Bakgrund

Johan Dahlgren jobbar på Våningen & Villan och är registrerad mäklare sedan 2014-03-07. Johan har fått in 26 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret. Johan har enligt vår statistik haft 48 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och villor och motsvarar ett värde på 157 585 000 kr.

Presentation

Driftig och fokuserad lagspelare med stor känsla för affärer och med lång erfarenhet inom försäljningsbranschen. Delägare/Franchisetagare med två kontor. Ett i Malmö Västra hamnen och ett i Höllviken i Vellinge kommun. Vill man ha en ständigt tillgänglig mäklare med passion för sitt yrke är Johan valet. Med rötterna på Näset hanterar han både våningarna i staden och fastigheterna i syd med bravur. Hungrig och målorienterad med nöjda kunder och rekommendationer som fokus. Vinnarskallen och tävlingsinsikten har han fått genom sin idrottskarriär inom fotboll.

Med detta i fokus samt hårt arbete och rekordpriser utsågs Johan till "Årets mäklare 2022", "Årets mäklare 2021", "Årets mäklare 2020", "Årets mäklare 2019", "Årets mäklare 2018", "Årets mäklare 2017" "Årets mest säljande mäklare 2016" samt ”Årets nykomling” under sitt första år som fastighetsmäklare.

Medverkan i Podcast:
https://poddtoppen.se/podcast/1462961470/sveriges-basta-maklare/60-johan-dahlgren-sa-boostar-du-forsaljning-och-rekommendationer

https://anchor.fm/sellda/episodes/5--Johan-Dahlgren---Glm-inte-att-vara-levande-p-ditt-intag--det-syns-e11ubep

https://poddtoppen.se/podcast/1623300154/visning-pagar/hur-har-malmos-bostadsmarknad-paverkats-av-nedgangen-johan-dahlgren-vaningen-och-villan

Prisad mäklare.

Utmärkelser

Säljare om Johan.

02 jun 2023

"En bra, proffsig mäklare med ett gott bemötande.
Skönmålar inte och är rak i sin kommunikation vilket föder rimliga förväntningar.
Korta historien: Bra upplevelse, bra mäklare.
Rekommenderas."
säljare på Lilla Varvsgatan 47A

11 maj 2023

"Johan var lyhörd och informativ genom hela försäljningsprocessen. Vi är väldigt nöjda och rekommenderar Johan till alla som vill ha en smidig och bra försäljning.
"
säljare på Dockgatan 27

17 apr 2023

"Kompetent och alltid tillgänglig"
säljare på Limhamnsvägen 133D

04 feb 2023

"Grym på alla sätt och vis!"
säljare på Formgatan 27

03 feb 2023

"Jag har sålt lägenheter förr och Det finns en anledning till att man blir rekommenderad att anlita Johan. Det här är en mäklare som blir årets mäklare år efter år och jag förstår varför. Han kan sin sak och han är en mäklare att lita på. Jag är oerhört nöjd med hela processen från start till slut..."
"Jag har sålt lägenheter förr och Det finns en anledning till att man blir rekommenderad att anlita Johan. Det här är en mäklare som blir årets mäklare år efter år och jag förstår varför. Han kan sin sak och han är en mäklare att lita på. Jag är oerhört nöjd med hela processen från start till slut. Även i tuffa tider visar Johan styrka. Jag har rekommenderat honom vidare till vänner och bekanta och kommer aldrig anlita någon annan än Johan i fortsättningen. "
Läs mer
säljare på Lotsgatan 149

01 feb 2023

"Proffesionellt utfört från början till slut!
Går alltid att vända sig till Johan oavsett om man är köpare eller säljare på marknaden.
Lyckas alltid matcha rätt person med rätt objekt, vilket är oftast avgörande för att få igenom en affär. "
säljare på Solhöjdsgatan 15

25 dec 2022

"Vi är tacksamma för att Johan hjälpte oss att sälja vår bostad, han gör det där lilla ”extra” och tack vare det lyckades vi få bostaden såld innan årsskiftet. En erfaren mäklare helt enkelt."
säljare på Solhöjdsgatan 9

18 dec 2022

"Johan var väldigt professionell, driven och skicklig under hela försäljningen! Han genomförde uppdraget på ett fantastiskt sätt trots rådande kris i bostadsmarknaden. Jag är mycket nöjd med Johans prestation och rekommenderar honom starkt."
säljare på Östra Stallmästaregatan 9A

13 dec 2022

"I dessa svåra tider där många annonser ligger ute länge innan man kommer till avslut såg Johan till att hitta en köpare som gav ett bra bud och vi kunde gå på avslut redan efter 1 vecka och 2 dagar. Helnöjd."
säljare på Sergels väg 12B

12 dec 2022

"Professionell, lyhörd och kunnig. Är intresserad och tar sig tid att återkoppla. Hög servicegrad rakt igenom. Rekommenderar Johan till andra"
säljare på Sallys gata 40

07 dec 2022

"Otroligt nöjda från början, till slut. Johan visade varför han är bäst i Malmö och överträffade alla våra förväntningar. Lyhörd, proffsig och spred ett stort lugn i vad som för oss annars lätt kunnat vara en stressig tid. Ser redan fram emot att jobba tillsammans med Johan för våra kommande försä..."
"Otroligt nöjda från början, till slut. Johan visade varför han är bäst i Malmö och överträffade alla våra förväntningar. Lyhörd, proffsig och spred ett stort lugn i vad som för oss annars lätt kunnat vara en stressig tid. Ser redan fram emot att jobba tillsammans med Johan för våra kommande försäljningar!"
Läs mer
säljare på Kilian Zollsgatan 5A

25 nov 2022

"Andra lägenheten Johan säljer åt oss. Nu i en lite mer skakig marknad märker man snabbt hur viktigt det är med en mäklare som vet hur det är att jobba i både en upp och nedåtgående marknad. Johans erfarenhet och kundregister ger honom verkligen ett försprång som är en trygghet för dig som kund.
K..."
"Andra lägenheten Johan säljer åt oss. Nu i en lite mer skakig marknad märker man snabbt hur viktigt det är med en mäklare som vet hur det är att jobba i både en upp och nedåtgående marknad. Johans erfarenhet och kundregister ger honom verkligen ett försprång som är en trygghet för dig som kund.
Kan varmt rekommendera Johan."
Läs mer
säljare på Västra Rönneholmsvägen 61

24 nov 2022

"Har sålt en del fastigheter men aldrig upplevt denna proffessionalitet från andra mäklare, samtliga i Johans team var riktiga proffs. Sålde dessutom i en svår tid för ett bra pris. Ett extra stort plus för hans höga engagemang och snabba återkoppling."
"Har sålt en del fastigheter men aldrig upplevt denna proffessionalitet från andra mäklare, samtliga i Johans team var riktiga proffs. Sålde dessutom i en svår tid för ett bra pris. Ett extra stort plus för hans höga engagemang och snabba återkoppling."
Läs mer
säljare på Anders Pålssons väg 21

17 nov 2022

"Har inte koll på exakta storleken av arvodet där jag är just mimen det är helt rimligt"
säljare på Lotsgatan 45G

15 nov 2022

"Malmös bästa! Sålde min och min sambos lägenhet på mindre än en vecka till ett fint slutpris trots att det är lite sämre tider just nu! Grymt nöjd med Johan och kan rekommendera honom till samtliga som går i säljtankar 11/10 stjärnor!"
säljare på Östra Stallmästaregatan 3A

14 nov 2022

"Engagerad, tydlig och flexibel i alla lägen ledde till en snabb affär!"
säljare på Löjtnantsgatan 14

12 nov 2022

"Johan är en proffsig och driftig mäklare, en av Malmös absolut bästa! "
säljare på Kastellgatan 9

10 okt 2022

"Johan är en professional mäklare med ett uppskattat lugn och kunnighet inom sitt område. Han är lätt att samarbeta med!"
säljare på Isbergs gata 4

12 sep 2022

"Jag är mycket nöjd och kommer att rekommendera mäklaren till alla
Jag känner."
säljare på Kattviksgatan 19

27 aug 2022

"Seriös och positiv, gav bra förhoppningar, och alltid tillgänglig. "
säljare på Västra Varvsgatan 58

18 aug 2022

"En mäklare i världsklass. Den enda mäklaren i Sverige som är värt att sälja eller köpa med. Tack Johan för all kännedom och framförallt för att du är en realist."
säljare på Dockgatan 45A

25 jul 2022

"Johans prestation var utmärkt! Hans engagemang och erfarenhet genom hela säljprocessen fick oss att känna oss trygga och säkra på att det kommer att bli en framgång. Johan tog sig tid att alltid svara på alla våra frågor och följa upp ordentligt. Lägenheten såldes efter första visningen. Vi rekom..."
"Johans prestation var utmärkt! Hans engagemang och erfarenhet genom hela säljprocessen fick oss att känna oss trygga och säkra på att det kommer att bli en framgång. Johan tog sig tid att alltid svara på alla våra frågor och följa upp ordentligt. Lägenheten såldes efter första visningen. Vi rekommenderar Johan till fullo, han har passion för det han gör och det återspeglas i en lyckad försäljning."
Läs mer
säljare på Erik Dahlbergsgatan 21B

29 jun 2022

"Ger mina bästa rekommendationer till Johan."
säljare på Salongsgatan 8

06 maj 2022

"Allt var suveränt skött av mäklaren
"
säljare på Gyavägen 20A

08 apr 2022

"Väldigt trevlig och effektiv i alla skeden! Skulle starkt rekommendera Johan till alla som tänker sälja eller köpa något för den delen! Vill man lyckas, får man anlita proffs!"
säljare på Eslövsgatan 1B

31 mar 2022

"Johan var grym. Mycket snabb affär till ett pris som vi som säljare blev mycket nöjda med. Hans kontaktnät gjorde affären väldigt snabb och smidig. Stark rekommendation. "
säljare på Regementsgatan 76

30 mar 2022

"Rekommenderas starkt!"
säljare på Stora Trädgårdsgatan 6B

24 mar 2022

"Världsklass som alltid! ️"
säljare på Einar Hansens Esplanad 16

23 mar 2022

"Det finns bara 1 mäklare i Malmö som är värd att samarbeta med och det är Johan. Han är outstanding bäst på att få igenom kundens önskemål och han är framförallt realistiskt. "
säljare på Solhöjdsgatan 15

16 mar 2022

"Toppen mäklare med högt fokus och bra driv, jag är supernöjd! "
säljare på Bäckhusvägen 4

10 mar 2022

"Han är bäst av en anledning! "
säljare på Kilian Zollsgatan 6A

10 mar 2022

"Bästa, trevligaste och stiligaste mäklaren i Malmö!"
säljare på Falsterboplan 31A

09 mar 2022

"Johan levererade från början till slut. Processen var enkel och transparent. Jag upplevde kommunikationen som både god och snabb, uppskattades varmt! Jag kommer absolut att anlita Johan igen, rekommenderar verkligen honom."
säljare på Hallenborgs gata 14A

08 mar 2022

"Bra mäkleri från start till stopp! Andra gången Johan säljer en bostad åt oss och han överlevererar även denna gång. Tack för en stark insats!"
säljare på Östra Rönneholmsvägen 3A

03 mar 2022

"Johan är en fantastisk mäklare som vi varmt rekommenderar. Engagerad, lyhörd och väldigt professionell!
"
säljare på Köpingegatan 59

03 mar 2022

"jag är återkommande kund, och fortfarande nöjd! "
säljare på Lovartsgatan 3

22 feb 2022

"Mycket bra service och bemötande."
säljare på Skvadronsgatan 8

22 feb 2022

"Vart ska man börja...
Johan har varit helt rätt mäklare för vår försäljning!
Vi ville ut på marknaden snabbt och blev positivt överraskade av Johans förmåga att planera och boka in allt som behövdes på så kort varsel. Hela processen klaffade utmärkt och vi lyckades dessutom sälja lägenheten inn..."
"Vart ska man börja...
Johan har varit helt rätt mäklare för vår försäljning!
Vi ville ut på marknaden snabbt och blev positivt överraskade av Johans förmåga att planera och boka in allt som behövdes på så kort varsel. Hela processen klaffade utmärkt och vi lyckades dessutom sälja lägenheten innan första officiella visningen!
Johans styrka ligger i ett par aspekter, dels i förmågan att sälja bostäder till ett värde som överträffar dina förväntningar med en kundbas han ständigt använder till sina olika objekt för att hitta rätt matchning. Dels i hans trygga personlighet som är en styrka både för säljare och köpare, det märks att han har gedigen erfarenhet av processen i bagaget.
I övriga områden har han omgett sig av ett kompetent gäng som säkerställer att lägenheten är i absolut toppskick inför lansering på nätet gällande fotografering och styleing.
Årets mäklare är att titel han är välförtjänt av då han förkroppsligat yrket ut i fingerspetsarna!"
Läs mer
säljare på Roslins väg 4

19 feb 2022

"Väldigt engagerad i försäljningsprocessen. Kunnig och påläst."
säljare på Grönalundsgatan 13B

14 feb 2022

"Det självklara valet! Rekommenderar alla som går i säljtankar att sälja med Johan. Skånes bästa mäklare!"
säljare på Brogatan 9A

11 feb 2022

"Johan du är bäst 10* av 5* möjliga"
säljare på Hämplingegatan 10

11 feb 2022

"Johan har en härlig personlighet. Han är professionell, engagerad, kunnig och otroligt duktig på sitt jobb. Han är förtroendegivande, effektiv och alltid tillgänglig när jag behövt få tag på honom. Jag rekommenderar honom starkt!"
säljare på Regementsgatan 27D

28 jan 2022

"Hade fullt förtroende för Johan. Tycker vi hade ett bra samarbete hela vägen, från fotografering till försäljning. En trevlig kille som jag skulle rekommendera andra. "
säljare på Törnskärsgången 9A

28 jan 2022

"Det är ingen slump att han får utmärkelse efter utmärkelse. Vi är väldigt nöjda, rekommenderar Johan till er som vill få er bostad såld. Efter första visning fick vi vårt första bud och tre veckor från att vi tog kontakt med Johan skrev vi kontrakt med köpare.
Trevlig, effektiv och har koll på l..."
"Det är ingen slump att han får utmärkelse efter utmärkelse. Vi är väldigt nöjda, rekommenderar Johan till er som vill få er bostad såld. Efter första visning fick vi vårt första bud och tre veckor från att vi tog kontakt med Johan skrev vi kontrakt med köpare.
Trevlig, effektiv och har koll på läget. Given i framtida bostadsförsäljningar. "
Läs mer
säljare på Kronborgsvägen 20C

27 jan 2022

"Johan är kunnig, saklig, engagerad och mån om att involvera båda sidor i processen på ett tryggt och professionellt sätt, vilket jag uppskattade mycket. Han har ett trevligt sätt och är väldigt lätt att ha att göra med. "
säljare på Baltzarsgatan 41B

22 jan 2022

"Johan har riktigt bra koll på marknaden, är mycket erfaren och organiserad. Han vet vad han pratar om och levererar där efter. "
säljare på Kasinogatan 1

21 jan 2022

"5 av 5 möjliga! Stort tack Johan!"
säljare på Valborgsgatan 41

13 jan 2022

"Mycket proffsig och lyhörd åt både köpare och säljare. Bra koll på alla detaljer rakt igenom hela processen för både köpare och säljare. "
säljare på Erikslustvägen 42E

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
43
Villa
4
Parhus
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
26
Försäljningar
48
Försäljningsvärde
157 585 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
669 av 693 säljare
Johan satte rätt förväntningar på slutpriset
640 av 699 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
689 av 694 säljare
Johan var tydlig och höll mig uppdaterad
691 av 706 säljare

Johan på kartan.

1161 tidigare bostäder
41 bostäder till salu
705 rekommendationer

41 bostäder till salu.

Bostäder

5 895 000 kr
3 rum, 93 m²
63 387 kr/m²
Lägenhet, Malmö
2 803 kr/mån
1 995 000 kr
2 rum, 50,6 m²
39 900 kr/m²
Lägenhet, Malmö
2 561 kr/mån
3 350 000 kr
3 rum, 73,5 m²
45 890 kr/m²
Lägenhet, Malmö
4 253 kr/mån
2 995 000 kr
2 rum, 50 m²
59 900 kr/m²
Lägenhet, Malmö
2 934 kr/mån
6 495 000 kr
5 rum, 176 m²
36 903 kr/m²
Villa, Vellinge

Tidigare försäljningar.

Bostäder

Slutpris saknas
Lägenhet Västra Innerstaden
4 rum, 110 m²
Utropspris: 5 995 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Dockan
2 rum, 55 m²
Utropspris: 2 995 000 kr
4 500 000 kr
Lägenhet Ribersborg
-195 000 kr
3 rum, 92 m²
Utropspris: 4 695 000 kr
1 495 000 kr
Lägenhet Nobeltorget
2 rum, 52 m²
Utropspris: 1 495 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
1 650 000 kr
Lägenhet Pildammarna
-45 000 kr
2 rum, 57 m²
Utropspris: 1 695 000 kr

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.