Joakim Truedsson

Start  /  Sverige  /  Skåne län  /  Höör  /  Joakim Truedsson
Profilbild för Joakim Truedsson
Säljarfavorit
Joakim Truedsson
4.8 / 5
(98 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
17 st
8 st
41 990 000 kr

Bakgrund

Joakim Truedsson jobbar på Bjurfors och är registrerad mäklare sedan 2009-07-09. Joakim har fått in 8 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan mars 2023. Joakim har enligt vår statistik haft 18 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt villor och kedjehus och motsvarar ett värde på 37 890 000 kr.

Presentation

Jag har varit aktiv som fastighetsmäklare på Bjurfors sedan 2010. Tidigare har jag arbetat inom diverse serviceyrken vilket har resulterat i att jag ser varje individ och situation som unik. Detta är ett av mina vassaste verktyg för att uppnå bästa resultat i en bostadsaffär. Jag har en bred erfarenhet inom fastighetsbranschen i Mellanskåne och förmedlar villor, bostadsrätter, gårdar samt tomter.

Mäklarbyrå


Säljare om Joakim.

13 maj 2024

"Mäklaren var tillgänglig när vi behövde honom. Han var drivande i vår försäljning vilket vi behövde för att komma igång. Mäklaren kändes mycket kunnig och hade ett väldigt professionellt bemötande hela tiden."
säljare på Sextorp 3136

19 mar 2024

"Jobbade väldigt professionellt "
säljare på Nils Magnus väg 2

06 mar 2024

"Snabb återkoppling i hela hanteringen, från första kontakt till avslut av affär. "
säljare på Starrvägen 16

16 feb 2024

"Joakim var duktig på att återkoppla och hålla oss uppdaterade. Med ett trevligt bemötande och mycket driv fick han vår bostad såld. "
säljare på Kvarnstensvägen 4

08 feb 2024

"Huset har varit ute på marknaden under en utmanande tid. Mäklaren fick lägga pussel med köpare som var tvungen att först sälja sitt objekt. Detta gjordes mycket bra och alla parter blev mycket nöjda. Kan starkt rekommendera Joakim."
säljare på Blågullsvägen 11

12 nov 2023

"Rekommenderar starkt och kan tänka mig anlita igen. Tusen tack."
säljare på Kamrersgatan 10

11 nov 2023

"Toppen toppen toppen på samtliga av punkterna vi har. Trotts nedåtgående tider löste Joakim allt på väldigt bra sätt."
säljare på Gamla Bo Granvägen 8

18 okt 2023

"Vi upplevde Joakim som engagerad och hjälpsam och dessutom följsam vad gällde olika önskemål från oss som säljare. Han var också snabb på återkoppling efter visningar. Det uppskattade vi mycket eftersom vi självklart var nyfikna på köparnas reaktioner och frågor. "
"Vi upplevde Joakim som engagerad och hjälpsam och dessutom följsam vad gällde olika önskemål från oss som säljare. Han var också snabb på återkoppling efter visningar. Det uppskattade vi mycket eftersom vi självklart var nyfikna på köparnas reaktioner och frågor. "
Läs mer
säljare på Åkersbergsgatan 21

12 okt 2023

"Kände ett stort förtroende för min mäklare. Väldigt hjälpsam och sköter det proffesionellt. Blev en snabb och smidig affär som bara tog några dagar vilket jag va väldigt nöjd med. Helt klart 5/5"
säljare på Magistergatan 43C

08 okt 2023

"Engagerad, professionell, kunnig och tillmötesgående. Bra kommunikation. Rekommenderar varmt"
säljare på Skarpskyttegatan 16

10 sep 2023

"Joakim var engagerad och gjorde ett bra jobb från första kontakt till slutförd affär.
"
säljare på Krooksgatan 1

08 sep 2023

"Vi är väldigt nöjda med Joakim som mäklare vid försäljningen av vårat hus!
Priset var nog inte det billigaste man kunde hitta men vi fick verkligen valuta för våra investerade pengar i en mäklare som vi fått rekommendation om från flertalet vi talat med.
Att få till en budgivning och snabbt avs..."
"Vi är väldigt nöjda med Joakim som mäklare vid försäljningen av vårat hus!
Priset var nog inte det billigaste man kunde hitta men vi fick verkligen valuta för våra investerade pengar i en mäklare som vi fått rekommendation om från flertalet vi talat med.
Att få till en budgivning och snabbt avslutad affär i dessa tider var över förväntan! 5 av 5 och skulle rekommendera Joakim för alla jag känner som ska sälja sin bostad!
"
Läs mer
säljare på Violgatan 28

15 jun 2023

"Jag hade 3 mäklare för intervju och valet av Joakim Truedsson blev enkelt.
"
säljare på Gudmuntorp 310

14 jun 2023

"Vi är supernöjda med Joakim Truedsson på Bjurfors.
Allt gick väldigt snabbt och smidigt. - Och vi fick riktigt bra betalt för huset! "
säljare på Västerstad 7310

10 jun 2023

"Joakim Truedsson är en professionell mäklare, lugn och informativ, så jag känner vi valde helt rätt och vi är så nöjda med hans insats."
säljare på Kvesarum 4220

26 maj 2023

"Har anlitat honom tidigare därför valde jag honom igen"
säljare på Storgatan 40

22 maj 2023

"Vilken kille !
Om ni söker en effektiv och noggrann mäklare !
Är detta er snubbe
Han sålde och gjorde klart med allt på lite under 2 veckor !
Vilken tid det änn var på dygnet fanns denna killen där !
Detta borde bli årets mäklare utan tvekan!
Vet inte vad vi skulle gjort utan honom "
"Vilken kille !
Om ni söker en effektiv och noggrann mäklare !
Är detta er snubbe
Han sålde och gjorde klart med allt på lite under 2 veckor !
Vilken tid det änn var på dygnet fanns denna killen där !
Detta borde bli årets mäklare utan tvekan!
Vet inte vad vi skulle gjort utan honom "
Läs mer
säljare på Marmorvägen 1F

23 apr 2023

"Joakim var lyhörd och angelägen att vi skulle vara nöjda med husaffären. Han var lätt att nå och verkställde snabbt det vi kommit överens om och förutseende. Det var trevliga möten och diskussioner inför försäljningen."
säljare på Zieglersvägen 6

13 mar 2023

"Vi har fullt förtroende för Joakim, väldigt nöjda! "
säljare på Starrvägen 2

06 mar 2023

"Extremt engagerad och aktiv. Bra lokalkännedom. Bra förståelse för marknaden. Väldigt lyhörd och inlysnande av kunderna. Snabba svar. Bra samarbete. "
säljare på Ormanäs 837

10 feb 2023

"Väldigt engagerad, personlig och väl insatt i marknaden."
säljare på Glimmervägen 4

29 jan 2023

"Jag rekommenderar honom. Trevlig och lyhörd. "
säljare på Munkarpsvägen 8

15 nov 2022

"Joakim är en utmärkt mäklare!
Kompetent, engagerad, trevlig och driven.
Rekommenderas varmt."
säljare på Ringsjövägen 6

13 nov 2022

"Bra från start till mål. Rekommenderar starkt. "
säljare på Fundersed Björkvägen 19

19 okt 2022

"Joakim var riktigt grym! Han visste vad han pratade om. Hade jätte bra kontakt igenom hela försäljningen och svarade snabbt på frågor. Kommer välja Joakim nästa gång igen!"
säljare på Tvärgatan 6B

25 jul 2022

"Joakim var väldigt lyhörd och oerhört engagerad. Prospektet var väldigt proffsigt, bilderna blev verkligen kanon också tack vare stylisten som var till stor hjälp. Joakim gick "den extra milen" med flera extravisningar, även på eget initiativ. Alltid positiv och återkopplade personligen till intr..."
"Joakim var väldigt lyhörd och oerhört engagerad. Prospektet var väldigt proffsigt, bilderna blev verkligen kanon också tack vare stylisten som var till stor hjälp. Joakim gick "den extra milen" med flera extravisningar, även på eget initiativ. Alltid positiv och återkopplade personligen till intressenter löpande. En mycket duktig mäklare som kan Höör och det märks att han har stor erfarenhet att bemöta olika typer av intressenter. Toppbetyg! "
Läs mer
säljare på Stenskogsvägen 39

17 jun 2022

"Väldigt kunnig och driven mäklare, kan sin sak, lyssnar och är väldigt engagerad. Tillgänglig hela tiden. Pålitlig. Toppen mäklare. Rekommenderas stort.
Säljaren av karlarp."
säljare på Karlarp Kyrkvägen 8

04 jun 2022

"Joakim guidade oss proffsigt genom vår husförsäljning. Det kändes tryggt hela vägen och han var även lyhörd när vi kom med synpunkter. Han svarade snabbt när vi kontaktade honom. Joakim beskrev vårt hus i annonsen på ett väldigt bra sätt. Vi uppskattade att Bjurfors och Joakim har ett stort kundn..."
"Joakim guidade oss proffsigt genom vår husförsäljning. Det kändes tryggt hela vägen och han var även lyhörd när vi kom med synpunkter. Han svarade snabbt när vi kontaktade honom. Joakim beskrev vårt hus i annonsen på ett väldigt bra sätt. Vi uppskattade att Bjurfors och Joakim har ett stort kundnät så att köpare från flera delar av Sverige var intresserade av vårt hus. "
Läs mer
säljare på Ekastiga 339

12 maj 2022

"Nöjd med mäklare som var tillgänglig under perioder som man inte ska förvänta sig. Har samtidigt en god lokalkännedom. En bra affär, som vi gjorde tillsammans."
säljare på Timjanvägen 3

05 maj 2022

"Bra mäklare! Väldigt engagerad och alltid tillgänglig.
"
säljare på Ljungstorp 36

29 apr 2022

"Han gjorde en fantastisk insats 10 stjärnor av 10
Superduktig , vilken kille han har verkligen hittat sin plats. Han är också duktig att redovisa projektet."
säljare på Björkgatan 15

23 apr 2022

"Joakim är proffsig och väldigt ambitiös i sitt arbete. Bra i kommunikationen och återkopplar alltid snabbt. Kan varmt rekommenderas! "
säljare på Hänninge Ry 523

20 apr 2022

"Hade nu i efterhand velat vara närvarande vid 1:a visningen eftersom folk som inte var intresserade av att köpa huset var där och störde. 18 personer är för många för en mäklare på en och samma gång att ta hand om på bra sätt. "
säljare på Snogeröd 633

21 mar 2022

"Jag är jättenöjd med Bjurfors och särskilt med mäklaren Joakim Truedsson som sålde vårt hus. Det kändes tryggt och säkert, han var professionell, ärlig, respektfull och alltid tillgänglig. Hans text och bilder till bostadsannonsen var jättebra och fick även beröm av många som läst annonsen i min ..."
"Jag är jättenöjd med Bjurfors och särskilt med mäklaren Joakim Truedsson som sålde vårt hus. Det kändes tryggt och säkert, han var professionell, ärlig, respektfull och alltid tillgänglig. Hans text och bilder till bostadsannonsen var jättebra och fick även beröm av många som läst annonsen i min närhet. Rekommenderar han starkt till alla som går i säljtankar.
Han är utan tvekan en stjärnmäklare!
"
Läs mer
säljare på Frostavallsvägen 333

10 dec 2021

"Joakim är en lugn person, detta var mycket bra för oss, som inte är så unga.
Passar mycket bra i sitt yrke.
Rekommenderas!"
säljare på Bokehall Nötväckarevägen 3

01 nov 2021

"Min mäklare Joakim Truedsson var kompetent, engagerad och positiv"
säljare på Fundersed Backvägen 77

28 okt 2021

"Den bästa mäklaren. Kommer anlitas vid fler försäljningar i framtiden."
säljare på Klingstorp 311

14 okt 2021

"Detta är andra gången jag anlitar Joakim att sälja ett hus för mig och jag är supernöjd även denna gång. Han är lyhörd, kunnig och lätt att ha att göra med. Hela affären har gått smidigt från dag ett utan några problem eller frågetecken. Professionellt bemötande och snabb återkoppling även på obe..."
"Detta är andra gången jag anlitar Joakim att sälja ett hus för mig och jag är supernöjd även denna gång. Han är lyhörd, kunnig och lätt att ha att göra med. Hela affären har gått smidigt från dag ett utan några problem eller frågetecken. Professionellt bemötande och snabb återkoppling även på obekväm arbetstid. V
ärt varenda öre. Rekommenderas starkt! "
Läs mer
säljare på Pugerupsvägen 26

13 okt 2021

"Detta är det andra huset som Joakim sålt till mig. Lika nöjd denna gången som förra. Kunnig, positiv och har svar på alla frågor. "
säljare på Stanstorp 250

23 sep 2021

"Joakim är ambitiös, driven och en kunnig mäklare, som tog hand om försäljningen på ett mycket professionellt sätt"
säljare på Fogdaröd Villa Ekbacka 102

17 sep 2021

"Väldigt engagerad och lätt att få tag på under säljprocessen.
Som en följd av detta kände jag mig väl informerad under hela vårt samarbete."
säljare på Bredgatan 14A

13 sep 2021

"Mycket kompetent, kunnig o social. Tar sig tid med frågor samt följer upp i efterhand. Väldig noga och ser till sina kunder på bästa sätt. Ger Joakim Truedsson mina allra bästa rekommendationer."
säljare på Södra Åsa 9018

13 sep 2021

"Han ställde upp, ändrade i sin planering för dagen. Deltog vid besiktning, då vi inte hade möjlighet att närvara."
säljare på Ekenäsvägen 20

01 sep 2021

"Vi har under hela processen blivit väldigt trevligt bemöta av Joakim, han har varit tjänstvillig, lyhörd och kunnig, lätt att få kontakt med honom. Hela försäljningen har gått mycket smidigt."
säljare på Norra Torggatan 13

09 aug 2021

"Joakim är en mycket trevlig kille. Lyhörd, hjälpsam och lätt tillgänglig. Rekommenderar honom varmast."
säljare på Bryggarevägen 20

23 jul 2021

"Joakim är en driven, lyhörd och professionell fastighetsmäklare med oerhört fokus som alltid ger allt i sina uppdrag. Med hög social kompetens och känsla för både marknad och hantering av spekulanter liksom uppdragsgivare blir resultatet alltid bästa möjliga. Särskilt med det där lilla extra som ..."
"Joakim är en driven, lyhörd och professionell fastighetsmäklare med oerhört fokus som alltid ger allt i sina uppdrag. Med hög social kompetens och känsla för både marknad och hantering av spekulanter liksom uppdragsgivare blir resultatet alltid bästa möjliga. Särskilt med det där lilla extra som inte går att ta på genererar han det oväntade och levererar kontinuerligt över förväntan."
Läs mer
säljare på Häggenäset Ekstigen 3

05 jul 2021

"Positiv och trevlig"
säljare på Fundersed Backvägen 73

02 jul 2021

"Jag kan verkligen rekommendera Joakim Truedsson och Bjurfors. Allt var enkelt smidigt hela vägen från början till slut."
säljare på Bus 2249

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Villa
13
Kedjehus
3
Lägenhet
1
Mark
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
8
Försäljningar
18
Försäljningsvärde
37 890 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.8 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.8 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
95 av 98 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
96 av 96 säljare
Joakim var tydlig och höll mig uppdaterad
98 av 98 säljare

Hur enkelt är det att förstå om den här mäklaren är relevant?

Väldigt svårt
Väldigt lätt

Joakim på kartan.

399 tidigare bostäder
9 bostäder till salu
98 rekommendationer

9 bostäder till salu.

Bostäder

4 rum, 95 m²
13 631 kr/m²
Villa, Höör
1 650 000 kr
4 rum, 70 m²
23 571 kr/m²
Fritidshus, Höör
2 250 000 kr
5 rum, 130 m²
17 307 kr/m²
Villa, Höör
1 750 000 kr
3 rum, 112 m²
15 625 kr/m²
Gård, Hörby
1 650 000 kr
4 rum, 82 m²
20 121 kr/m²
Villa, Hörby

Tidigare försäljningar.

Bostäder

450 000 kr
Tomt/Mark Sätofta
-45 000 kr
Utropspris: 495 000 kr
2 150 000 kr
Villa Ormanäs
-100 000 kr
3 rum, 110 m²
Utropspris: 2 250 000 kr
1 200 000 kr
Kedjehus Skåne
-50 000 kr
3 rum, 80,5 m²
Utropspris: 1 250 000 kr
3 475 000 kr
Villa Ringsjöstrand
+ 825 000 kr
9 rum, 218 m²
Utropspris: 2 650 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Mäklaren var tillgänglig när vi behövde honom. Han var drivande i vår försäljning vilket vi behövde för att komma igång. Mäklaren kändes mycket kunnig och hade ett väldigt professionellt bemötande hela tiden."
600 000 kr
Villa Munkarp
+ 205 000 kr
3 rum, 91 m²
Utropspris: 395 000 kr

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.