Joakim Ohlsson

Profilbild för Joakim Ohlsson
Säljarfavorit
Joakim Ohlsson
4.9 / 5
(184 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
14 st
10 st
65 495 000 kr

Bakgrund

Joakim Ohlsson jobbar på Bjurfors och är registrerad mäklare sedan 2014-02-05. Joakim har fått in 10 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan maj 2024. Joakim har enligt vår statistik haft 15 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och radhus och motsvarar ett värde på 84 245 000 kr.

Presentation

Som person är Joakim resultatdriven och kommer från en bakgrund som ishockeyspelare på elitnivå, vilket märks på hans driv och engagemang i varje affär. Joakim trivs fantastiskt bra i området och i och med att han själv bott här har han en unik lokalkännedom och kan områdets alla fördelar. Detta tillsammans med lång erfarenhet av att förmedla bostäder i Liljeholmen/Hägersten ger alla förutsättningar till en lyckad försäljning där både köpare och säljares förväntningar överträffas. Varmt välkommen att höra av er till Joakim om ni funderar på att förändra ert boende.

Mäklarbyrå


Säljare om Joakim.

28 maj 2024

"Joakim har under hela resans gång varit väldigt lugn och förtroende ingivande, väldigt bra på att återkoppla och hålla oss informerade och verkligen levt upp till det han sagt. Vi kan starkt rekommendera Joakim."
säljare på Liljeholmstorget 26

09 maj 2024

"Hittade en mycket smidig lösning för oss, trots att vi stökade och var veliga. Löste ett bra pris!"
säljare på Årstaskogs väg 9A

07 maj 2024

"Joakim är väldigt proffsig, snabb på att återkoppla och väldigt pålitlig. Rekommenderas! "
säljare på Oskarslundsbacken 30

21 apr 2024

"Joakim var lugn och saklig genom hela vår säljprocess, med kloka råd och en god förmåga att anpassa sig till både våra behov samt förändrade yttre omständigheter. Med hans vägledning lyckades försäljningen av vårt boende ske över förväntan både i tid och slutpris."
"Joakim var lugn och saklig genom hela vår säljprocess, med kloka råd och en god förmåga att anpassa sig till både våra behov samt förändrade yttre omständigheter. Med hans vägledning lyckades försäljningen av vårt boende ske över förväntan både i tid och slutpris."
Läs mer
säljare på Marieviksgatan 42

19 apr 2024

"The selling experience which Joakim and Bjurfors provided us was beyond expectations. Joakim is a very engaged partner in the selling process, while also supporting us in our emotional rollercoaster during the buying process. Thanks to having been in contact with Joakim well in advance of decidin..."
"The selling experience which Joakim and Bjurfors provided us was beyond expectations. Joakim is a very engaged partner in the selling process, while also supporting us in our emotional rollercoaster during the buying process. Thanks to having been in contact with Joakim well in advance of deciding to sell our apartment, Joakim enabled a network of interested potential buyers, which resulted in the end in a very smooth off-the-market sell of our apartment, in a very short time. We highly recommend Joakim as the trusting and supportive partner who everyone should have during both buying and selling experience."
Läs mer
säljare på Önologgatan 4

26 feb 2024

"Joakim får högsta betyg av oss."
säljare på Sjöviksbacken 5

29 sep 2023

"Jättenöjda med Joakim. Kändes tryggt och seriöst hela vägen."
säljare på Sturehillsvägen 20

21 sep 2023

"Det som jag tycker är bäst med Joakim är att under hela processen kände jag att jag kan lita på honom, hans kompetens och hans mål att sköta det hela på ett professionellt och trevligt sätt. Stort tack! "
säljare på Oskarslundsbacken 29

21 sep 2023

"Seriös, tydlig, bra på att återkoppla och allt som man kan förvänta sig av en seriös mäklare. Rekommenderas! "
säljare på Årstaskogs väg 8

20 sep 2023

"Vi har både köpt och sålt med Joakim tidigare och är lika nöjda även denna gång. Joakim har ett lugnt och rutinerat arbetssätt, känner väl till sin marknad och har givit oss goda råd under försäljningens gång. Kan starkt rekommendera han."
säljare på Årstaskogs väg 8

10 maj 2023

"Mycket nöjd. Joakim är engagerad, kunnig och förtroendeingivande. Dessutom väldigt trevlig. "
säljare på Marieviksgatan 49

10 apr 2023

"Joakim är en lyhörd, trygg och förtroendeingivande mäklare som levererar från start till mål. Tredje gången Joakim varit involverad vid mina bostadsaffärer vilket är ett gott betyg för hans långsiktiga och relationsbyggande arbete."
säljare på Fredsborgsgatan 6

02 apr 2023

"Eftersom jag fick en sån bra upplevelse när jag köpte min lägenhet av Joakim var det enkelt att välja honom igen när det var dags att sälja. Joakim lugn och pragmatisk, han tar sig tid att lyssna och känna in både köpare och säljare och aggerar sedan utifrån det. Jag upplevde honom som väldigt ku..."
"Eftersom jag fick en sån bra upplevelse när jag köpte min lägenhet av Joakim var det enkelt att välja honom igen när det var dags att sälja. Joakim lugn och pragmatisk, han tar sig tid att lyssna och känna in både köpare och säljare och aggerar sedan utifrån det. Jag upplevde honom som väldigt kunnig och var samtidigt väldigt bra på att vägleda mig genom processen. Joakim är också väldigt driven och målinriktad och gav aldrig upp även om vi kämpade en del i motvind i svår marknad.
Jag blev mycket nöjd med mitt slutresultat. "
Läs mer
säljare på Sparbanksvägen 68

02 apr 2023

"Joakim va lyhörd och vägledande genom hela försäljningsprocessen. Han var både flexibel och lösningsorienterad. Jag skulle absolut rekommendera Joakim för en smidig och lönsam försäljning! "
säljare på Hökmossevägen 5

29 mar 2023

"Joakim är väldigt förtroende ingivande och har ett lugn och erfarenhet som fick mig att känna mig trygg under hela processen, kan varmt rekommendera han. "
säljare på Oskarslundsbacken 39

12 feb 2023

"Jag kan varmt rekommendera Joakim. Han är en tillmötesgående mäklare, förtroendeingivande och kunnig. Försäljningsprocessen gick smidigt med bra uppföljning och kontakt. Jag är mycket nöjd med mitt val av mäklare."
säljare på Hägerstensvägen 169

01 feb 2023

"Joakim är en mycket kompetent och trevlig mäklare som ger ett förtroendeingivande intryck vilket jag uppskattade mycket! Mycket snabb återkoppling och höll mig uppdaterad hela vägen. Jag kan varmt rekommendera Joakim till andra lägenhetsförsäljare. "
säljare på Lötmogatan 9

26 okt 2022

"Jag kan rekommendera Joakim till alla! Professionell and effektiv. "
säljare på Sjöviksbacken 20

19 sep 2022

"Joakim är en mycket duktig och kompetent mäklare. Han är lyhörd och kommunicerar tydligt om förväntningar och processer, både vid köp och sälj. Han är engagerad i kontakten med köpare och säljare, vilket vi har uppskattat i våra processer. Vi har både köpt en lägenhet av Joakim, och sålt två läge..."
"Joakim är en mycket duktig och kompetent mäklare. Han är lyhörd och kommunicerar tydligt om förväntningar och processer, både vid köp och sälj. Han är engagerad i kontakten med köpare och säljare, vilket vi har uppskattat i våra processer. Vi har både köpt en lägenhet av Joakim, och sålt två lägenheter via honom, och har vart kanonnöjda varje gång. Vi rekommenderar Joakim varmt!"
Läs mer
säljare på Önologgatan 4

02 jul 2022

"Joakim tog hand om försäljningen på ett jättebra sätt och var också ett sporadiskt bollplank i vår köpprocess. "
säljare på Sjöviksbacken 5

01 jul 2022

"Superbra mäklare."
säljare på Nybohovsgränd 42

20 apr 2022

"Joakim var en jätte trevlig mäklare att handskas med. Han var tydlig, punktlig och proffsig och hjälpte oss sälja på rekordtid. "
säljare på Sjöviksbacken 51

12 apr 2022

"Supernöjd med mäklarens insats. Han hade god lokal kännedom och gav oss stöd under försäljningsprocessen. "
säljare på Årgångsgatan 7

08 apr 2022

"Mycket bra mäklare. Seriös och bra på att kontakta för tydlig information. Kan varm rekommendera. "
säljare på Liljeholmstorget 26

06 apr 2022

"Embargo positiva omdömen om mäklaren förutom hans rekommendation av stylist som var ett totalt haveri. "
säljare på Liljeholmstorget 26

15 dec 2021

"Joakim har varit öppen, lyhörd, förstående och proffsig från början till slut och jag har känt att jag har varit i trygga händer genom hela resan."
säljare på Valutavägen 34

13 dec 2021

"Jocke-kingen ; )"
säljare på Marieviksgatan 42

04 nov 2021

"Vi är så nöjda med Joakim som mäklare, han har varit otroligt engagerad, lyhörd och dedikerad i vår bostadsförsäljning.
Joakim känns trygg, pålitlig och hängiven i sitt arbete, väldigt bra återkoppling och trevlig att samarbeta med.
Vi kan varmt rekommendera! "
"Vi är så nöjda med Joakim som mäklare, han har varit otroligt engagerad, lyhörd och dedikerad i vår bostadsförsäljning.
Joakim känns trygg, pålitlig och hängiven i sitt arbete, väldigt bra återkoppling och trevlig att samarbeta med.
Vi kan varmt rekommendera! "
Läs mer
säljare på Oskarslundsbacken 1

01 okt 2021

"Joakim var fantastisk på alla sätt under hela säljprocessen. Han var engagerad, tillgänglig, ambitiös och genuin. Vi rekommenderar honom varmt."
säljare på Hägerstensvägen 167

29 sep 2021

"Är väldigt nöjd med Joakim. Joakim känner till området och fastigheten väl, är lyhörd och lätt att ha att göra med. En enkel affär som kändes trygg i hans händer."
säljare på Svandammsvägen 17A

27 sep 2021

"Vi kände oss trygga och lugna genom hela processen och litade helt på Joakim."
säljare på Margaretha Krooks gata 6

02 sep 2021

"Kan varmt rekommendera Joakim som mäklare, han är analytisk, genuin, påläst och målinriktad. Uppdaterade oss som säljare kontinuerligt och hjälpte till att hålla lugnet under processen. "
säljare på Gröndalsvägen 36

24 aug 2021

"Joakim har varit väldigt lyhörd och flexibel, det har vi verkligen uppskattat i vårt samarbete! "
säljare på Årgångsgatan 7

20 aug 2021

"Jag kan inte rekommendera Joakim nog. Otroligt kunnig och kunde vägleda oss genom hela processen med både information, råd och beslut. Innan jag ens hann komma på att fråga något, hade Joakim redan ringt mig och uppdaterat mig. Väldigt proffsig, ärlig och tydlig både mot oss som säljare och köpar..."
"Jag kan inte rekommendera Joakim nog. Otroligt kunnig och kunde vägleda oss genom hela processen med både information, råd och beslut. Innan jag ens hann komma på att fråga något, hade Joakim redan ringt mig och uppdaterat mig. Väldigt proffsig, ärlig och tydlig både mot oss som säljare och köpare. Hade inte kunnat vara mer trygg och lugn vetandes att det var Joakim som skötte vår försäljning och visade upp vårt hem, i en också väldigt smidig process. Rekommenderar VARMT. "
Läs mer
säljare på Sjöviksvägen 114

18 jul 2021

"Trevlig, lyhörd och proffsig."
säljare på Sjöviksvägen 148

11 jul 2021

"Jag kan starkt rekommendera Joakim som mäklare. "
säljare på Årstaskogs väg 9C

01 mar 2021

"Grymt bra mäklare. Gav bra tips inför visning och var ett bra stöd under hela säljprocessen. Kan varmt rekommendera Joakim =)"
säljare på Fredsborgsgatan 6

27 feb 2021

"Joakim är professionell, pålitlig och erfaren. Han var stabil och trygg och hade ett tydligt fokus genom hela processen. Engagerad och noggrann. Är nöjd med slutpriset och skulle varmt rekommendera Joakim."
säljare på Sparbanksvägen 66

25 feb 2021

"Extremt bra att återkoppla ! "
säljare på Årgångsgatan 4

25 feb 2021

"Joakim har ett proffsig metodik, är välförberedd med is i magen och rutinerad i säljprocessen. Vi rekommenderar honom skarpt!"
säljare på Sturehillsvägen 12

25 feb 2021

"Jocke är väldigt lugn och pålitlig, man känner sig trygg både som köpare och säljare! "
säljare på Sturehillsvägen 40

25 feb 2021

"Vi är fantastiskt nöjda med Joakim som agerade både proffsigt och engagerat genom hela processen!"
säljare på Gröndalsvägen 212

17 dec 2020

"Trygg, professionell och förtroendegivande som gjort sitt yttersta för att hjälpa oss att sälja vår lägenhet. God lokalkännedom och stor kundkrets."
säljare på Marieviksgatan 41

15 dec 2020

"Vi är mer än nöjda med Joakim under försäljningen av vår bostad. Joakim var lyhörd, tydlig och gav goda råd. Vi rekommenderar Joakim varmt. "
säljare på Liljeholmstorget 12

04 dec 2020

"Joakim var lyhörd och förstod vår situation att inte vilja stressa fram en försäljning. Vi kändes oss väldigt trygga med affären och processen dit. Mycket nöjda med det slutliga priset."
säljare på Ekfatsgatan 6

24 nov 2020

"Det kändes tryggt att bli lotsad genom försäljningen av Joakim! "
säljare på Marieviksgatan 48

19 nov 2020

"Jocke var både engagerad, höll oss uppdaterade igenom hela processen och hjälpte oss sälja vår lägenhet till ett bra pris. Vi kan varmt rekommendera honom. "
säljare på Marieviksgatan 48

01 okt 2020

"Andra gången vi tar hjälp av Joakim med bostadsförsäljning och kan inte vara mer än nöjda. Rekommenderar honom starkt till andra."
säljare på Sjöviksvägen 94

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
14
Radhus
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
10
Försäljningar
15
Försäljningsvärde
84 245 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.7 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
172 av 180 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
181 av 181 säljare
Joakim var tydlig och höll mig uppdaterad
182 av 182 säljare

Hur enkelt är det att förstå om den här mäklaren är relevant?

Väldigt svårt
Väldigt lätt

Joakim på kartan.

448 tidigare bostäder
15 bostäder till salu
184 rekommendationer

15 bostäder till salu.

Bostäder

6 995 000 kr
3 rum, 88 m²
79 488 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
5 331 kr/mån
2 800 000 kr
2 rum, 42 m²
66 666 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
3 137 kr/mån
3 000 000 kr
1,5 rum, 42 m²
71 428 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
3 514 kr/mån
2 rum, 48 m²
Lägenhet, Stockholm
4 241 kr/mån
3 rum, 84 m²
Lägenhet, Stockholm
4 941 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Bostäder

3 995 000 kr
Lägenhet Liljeholmskajen
2 rum, 51 m²
Utropspris: 3 995 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Liljeholmskajen
3 rum, 87 m²
Vilande / ej såld
Lägenhet Liljeholmskajen
3 rum, 84 m²
Utropspris: 5 795 000 kr
9 600 000 kr
Lägenhet Liljeholmen
+ 105 000 kr
4 rum, 110 m²
Utropspris: 9 495 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Joakim har under hela resans gång varit väldigt lugn och förtroende ingivande, väldigt bra på att återkoppla och hålla oss informerade och verkligen levt upp till det han sagt. Vi kan starkt rekommendera Joakim."
6 020 000 kr
Lägenhet Liljeholmskajen
+ 270 000 kr
3 rum, 75 m²
Utropspris: 5 750 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.