Joakim Johansson

Profilbild för Joakim Johansson
Säljarfavorit
Joakim Johansson
4.9 / 5
(169 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
35 st
20 st
151 085 000 kr

Bakgrund

Joakim Johansson jobbar på Erik Olsson och är registrerad mäklare sedan 2017-07-25. Joakim har fått in 20 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan maj 2022. Joakim har enligt vår statistik haft 33 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt villor och radhus och motsvarar ett värde på 149 985 000 kr.

Presentation

Fastighetsmäklare, delägare och franchisetagare av Erik Olsson MalmöVäst. Fick äran att vara först ut i Sverige tillsammans med några kollegor och starta Sveriges första Franchisekontor under Erik Olsson. Idag är vi 16 drivna mäklare i vårat bolag och vi vann årets företag i Sverige 2019 och 2020. Har hand om västra Malmös försäljningar samt stor del av marknaden Svedala där vi nu öppnat ett nytt kontor.

Som person är jag extremt målmedveten, resultatinriktat och ger allt för att leverera en service i världsklass för mina kunder.
Med 22 års erfarenhet av försäljning, ledarskap och företagande har jag applicerat dem absolut viktigaste bitarna in i mäklarbranschen för att kunna få ut det bästa slutpriset i försäljningen.

Varje affär är unik och i kombination med min trygghet och lyhördhet är jag övertygad om att alla parter känner sig som vinnare vid affärens slut.

Är dessa egenskaper och erfarenheter även viktiga för dig i valet av mäklare?

Ring eller maila mig så bokar vi in ett intressant och trevligt möte om hur ni kan få Bäst Betalt för eran bostad!

Studier:
Fastighetsmäklare Högskolan Väst

Arbete:
Kommer senast från Telenor där jag ansvarade för butiksverksamheten i syd

Familj:
Sambo med Cornelia och mina underbara döttrar Mali och Vera.

Fritid:
Resa, fiske, jakt, inredning, trädgård och dykning

Prisad mäklare.

Utmärkelser

andra kvartalet 2022

Säljare om Joakim.

10 jun 2022

"Joakim är en riktigt stjärna, rekommenderas starkt!! Bra på att återkoppla och svarar jämt i telefonen. Väldigt bra lokalkännedom och upplevs ha ett sjyst kontaktnät så man som säljare kan sälja off market. "
säljare på Kullegatan 15

04 jun 2022

"Fantastisk mäklare. Upplevde Joakim som väldigt personlig, pålitlig, påläst och engagerad, utan att bli forcerad. Rekommenderar verkligen Joakim om du vill känna dig trygg i din bostadsaffär!"
säljare på Per Albin Hanssons väg 54A

26 maj 2022

"Positiv upplevelse! Hade tillit till mäklaren!
Mina bästa rekommendationer!
"
säljare på Pilevägen 3A

25 maj 2022

"En mycket trevlig, lyhörd, och kompetent mäklare med fokus på att göra det så bra som möjligt för oss som kunder. Alltid kontaktbar och gav bra stöd genom hela försäljningen. Vi rekommenderar verkligen Joakim! "
säljare på Näckrosgatan 27

25 maj 2022

"Vi hade ett par olika mäklare hemma för att värdera vår bostad samt presentera sin försäljningsplan. När vi träffade Joakim så var valet enkelt! En kunnig, engagerad mäklare som förmedlade trygghet genom hela försäljningen. Tillgänglig på vad som kändes som dygnets alla timmar för att lugna när f..."
"Vi hade ett par olika mäklare hemma för att värdera vår bostad samt presentera sin försäljningsplan. När vi träffade Joakim så var valet enkelt! En kunnig, engagerad mäklare som förmedlade trygghet genom hela försäljningen. Tillgänglig på vad som kändes som dygnets alla timmar för att lugna när frågor och nerver kom över en. Tack Joakim för du gjorde ett kanon jobb och såg till så en annars påfrestande situation flöt på smidigt, tryggt och framförallt med en bra deal som avslut. Jag rekommenderar Joakim varmt till alla som är i behov av en mäklare. "
Läs mer
säljare på Spångholmsgatan 88

16 apr 2022

"Joakim var grym och hade verkligen koll på marknad och ett flertal köpare redo för att sälja innan visning.
Han var tillgänglig på tider man knappt kan förvänta sig! Toppennöjd!"
säljare på Värbyängen 59

07 apr 2022

"Vi träffade Joakim på en visning och hade ingen relation till honom när vi bjöd in honom för en offert. Joakim har varit helt fantastisk genom vår process. Han hjälpte oss även att hitta vårt nya hem. Han har fått genomlida åtskilliga timmar i telefon med våra galna tankar och idéer. Han har allt..."
"Vi träffade Joakim på en visning och hade ingen relation till honom när vi bjöd in honom för en offert. Joakim har varit helt fantastisk genom vår process. Han hjälpte oss även att hitta vårt nya hem. Han har fått genomlida åtskilliga timmar i telefon med våra galna tankar och idéer. Han har alltid ställt upp, varit engagerad och delaktig. Vår process tog ca ett år innan vi hittade vårt drömhus. Vi har aldrig under den tiden, tvekat på om valet av Joakim var rätt val. Därför kan jag rakryggad säga att Joakim är rätt val om man vill ha en vänlig och engagerad mäklare som man alltid kan lita på och luta sig mot genom processen att köpa och sälja sin bostad. "
Läs mer
säljare på Näckrosgatan 1

02 apr 2022

"Joakim är fantastiskt duktig och kompetent, har mycket god lokal kännedom och förmedlar en trygghet som få mäklare lyckas göra för både säljare och köpare. "
säljare på Ängtistelgatan 1

28 mar 2022

"En duktig, engagerad och professionell mäklare som jag skulle rekommendera för alla säljare."
säljare på Andgatan 4

22 feb 2022

"Otroligt kunnig, genuin och trygg i sin roll. Lättillgänglig, engagerad, målmedveten, lyhörd och väldigt professionell samtidigt som han gav oss stöd under hela processen. Var ett utmärkt bollplank i flera funderingar vi hade inför försäljningen men även inför köp. Tack vare Joakim fick vi en sna..."
"Otroligt kunnig, genuin och trygg i sin roll. Lättillgänglig, engagerad, målmedveten, lyhörd och väldigt professionell samtidigt som han gav oss stöd under hela processen. Var ett utmärkt bollplank i flera funderingar vi hade inför försäljningen men även inför köp. Tack vare Joakim fick vi en snabb och smidig försäljning. Vi är mycket nöjda med hans arbete och slutresultat. Kan varmt rekommendera Joakim som mäklare!"
Läs mer
säljare på Liljegatan 32

01 feb 2022

"Engagerad, lyhörd och alltid tillgänglig. Fantastisk mäklare. "
säljare på Jacob Hanssons väg 19

21 jan 2022

"Tack för en väldigt smidig affär! Det kändes väldigt tryggt att ha dig som mäklare, nästan självklart när vi träffades efter att 2 andra mäklare varit på besök.
Trots långt tillträde blev allting klart 8 månader innan ny köpare tillträde. Toppklass!"
säljare på Jacob Hanssons väg 16B

09 jan 2022

"Innan försäljning var vi i kontakt med många mäklare. Vi träffade 4 av dem och valet föll på Joakim. Nu när försäljning är klar kan vi ärligt säga att vi kunde inte fått en bättre mäklare. Joakim är lugn, lyhörd, ödmjuk och hade ett handfast driv genom hela processen, vilket är en tillgång för bå..."
"Innan försäljning var vi i kontakt med många mäklare. Vi träffade 4 av dem och valet föll på Joakim. Nu när försäljning är klar kan vi ärligt säga att vi kunde inte fått en bättre mäklare. Joakim är lugn, lyhörd, ödmjuk och hade ett handfast driv genom hela processen, vilket är en tillgång för både köpare och säljare. Han har en varm personlighet och är mycket lätt att tycka om! "
Läs mer
säljare på Förridargatan 2

14 okt 2021

"Mäklare med fingertoppskänsla. Vi är otroligt nöjda med Joakim som mäklare då han är lyhörd och duktig på sitt arbete. Vi som säljare uppskattar Joakims återkopplingar och uppföljning och kände att vi sålde vår bostad med en bra känsla. Vi använder oss gärna av Joakim igen om tillfälle ges."
"Mäklare med fingertoppskänsla. Vi är otroligt nöjda med Joakim som mäklare då han är lyhörd och duktig på sitt arbete. Vi som säljare uppskattar Joakims återkopplingar och uppföljning och kände att vi sålde vår bostad med en bra känsla. Vi använder oss gärna av Joakim igen om tillfälle ges."
Läs mer
säljare på Lilla Varvsgatan 13B

27 sep 2021

"Kan varmt rekommendera Joakim och Erik Olsson fast Mäklare. Superproffsiga..!"
säljare på Vasagatan 12B

18 sep 2021

"Tack för ett gott samarbete!"
säljare på Granviksgården 6B

01 sep 2021

"Joakim verkade Lugn och harmonisk, märks att han brinner för det han gör. Glad och positiv "
säljare på Vinningevägen 57

17 jul 2021

"Joakim var lysande vid försäljningen av vårt hus. Trevlig, lugn men effektiv och proffsig! "
säljare på Spegelbäcksgatan 6

15 jul 2021

"Joakim utstrålar lugn och kompetens. Han utförde uppdraget väldigt professionellt och var alltid tillgänglig när det fanns frågor. Kan varmt rekommendera honom."
säljare på Mastgränd 28

22 jun 2021

"Joakim är utan tvivel den bästa mäklare jag någonsin haft. Väldigt jordnära, proffsig och väldigt hjälpsam med att hitta vårat nya boende. Sällan man tycker att en mäklare är värd arvodet, Joakim är dock värd vartenda krona."
säljare på Näckrosgatan 13

18 jun 2021

"Joakim Johansson är en proffsig och förtroendegivande mäklare med genomtänkt strategi, vilket gav ett resultat över förväntan. Rekommenderas varmt."
säljare på Rodergatan 28

16 jun 2021

"Betalade högt mäklararvode fast fick då också rekordpris på kvadratmeterpris vid försäljningen så det var det värt. Bra fotografer! "
säljare på Höbalsgatan 32

19 maj 2021

"Joakim väderade vårt hus högt - men levererade. Punktlig, professionell och hade ett grymt team. Jag är glad att Joakim mäklade vårt hus."
säljare på Backegatan 8

03 maj 2021

"Smart, envis och proaktiv är ord som stämmer bra in på Joakim. Rekommenderas varmt!"
säljare på Gränsvägen 1B

28 apr 2021

"Hela processen har varit extremt professionell. Alla inblandade - fastighetsmäklare, hemmastilare och fotografer har gjort ett bra jobb - och hade alltid stor respekt för mig och mitt hus."
säljare på Tyelsevägen 53

05 feb 2021

"Joakim har mäklat två bostäder åt oss och här finns bara gott att säga. Oerhört kompetent, professionell och håller absolut toppklass på så många sätt med en metodik där allt bara funkar. Joakim är smidig att jobba med och agerar förtroendefullt i alla sammanhang. Vi kan utan tvekan lämna våra va..."
"Joakim har mäklat två bostäder åt oss och här finns bara gott att säga. Oerhört kompetent, professionell och håller absolut toppklass på så många sätt med en metodik där allt bara funkar. Joakim är smidig att jobba med och agerar förtroendefullt i alla sammanhang. Vi kan utan tvekan lämna våra varmaste rekommendationer. "
Läs mer
säljare på Nobelvägen 147D

17 dec 2020

"Redan under vårat första möte med Joakim la han upp en strategi för att få bäst betalt. Vi fick tips och råd vad vi själva kunde göra för att maximera slutpriset. Allting spelades sedan upp och vi fick mer än vad vi kunde tro för våran bostad. Varmaste rekommendationer! "
"Redan under vårat första möte med Joakim la han upp en strategi för att få bäst betalt. Vi fick tips och råd vad vi själva kunde göra för att maximera slutpriset. Allting spelades sedan upp och vi fick mer än vad vi kunde tro för våran bostad. Varmaste rekommendationer! "
Läs mer
säljare på Köpenhamnsvägen 44B

12 nov 2020

"Allting fungerade mycket bra och kan varmt rekommendera Joakim Johansson."
säljare på Ljungsätersvägen 31A

16 okt 2020

"Toppen mäklare. Bästa i branschen som vi mött. "
säljare på Västra Varvsgatan 16E

23 sep 2020

"Fantastisk mäklare med stenkoll på allt!"
säljare på Västra Varvsgatan 21D

21 sep 2020

"Joakim var väldigt professionell och kunnig. Hade hade ett trevligt bemötande och sätt. Han var väldigt kunnig och påläst vilket var en enorm trygghet. 10 utav 10 poäng. Kommer rekommendera honom till alla jag känner som går i säljtankar."
säljare på Rödkullastigen 6F

08 sep 2020

"Mycket bra process och strategi från start till försäljning. "
säljare på Ljungsätersvägen 2A

27 aug 2020

"Joakim är lyhörd, påläst och väldigt lösningsoriterad."
säljare på Norra Banstorpsvägen 6

14 aug 2020

"Väl påläst, stort kunnande och driven.
Mycket nöjda med mäklarens Insats. "
säljare på Södra Åkarps Kyrkoväg 16

13 aug 2020

"Att corona kom kunde inte mäklaren påverka. Därför stämde ej satt pris "
säljare på Einar Hansens Esplanad 16

13 maj 2020

"Väldigt nöjd med mitt val av mäklare från början till slut. Joakim är driftig och tålmodig samt engagerad. Smidig och enkel affär med grymt slutpris samt försäljning redan under förhandsvisning. Väldigt bra kommunikation mellan mäklare och säljare vilket uppskattas. Rekommenderas starkt! Bäst i B..."
"Väldigt nöjd med mitt val av mäklare från början till slut. Joakim är driftig och tålmodig samt engagerad. Smidig och enkel affär med grymt slutpris samt försäljning redan under förhandsvisning. Väldigt bra kommunikation mellan mäklare och säljare vilket uppskattas. Rekommenderas starkt! Bäst i Bara!"
Läs mer
säljare på Vägtistelgatan 10

13 apr 2020

"Joakim är engagerad, kunnig, driven, tålmodig, skicklig och professionell mäklare. Han visade engagemang under hela processen och återkom löpande med information. Jag tog hjälp av Joakim att sälja min villa i Bara och kommer bara att anlita honom i framtiden samt helhjärtat rekommendera till and..."
"Joakim är engagerad, kunnig, driven, tålmodig, skicklig och professionell mäklare. Han visade engagemang under hela processen och återkom löpande med information. Jag tog hjälp av Joakim att sälja min villa i Bara och kommer bara att anlita honom i framtiden samt helhjärtat rekommendera till andra som är ute efter en proffsig och duktig mäklare!!!"
Läs mer
säljare på Furugatan 4

06 apr 2020

"Grym mäklare! Smidig att ha o göra med och snabb på att svara vid frågor eller tankar! "
säljare på Einar Hansens Esplanad 14

18 mar 2020

"En person som kändes väldigt engagerad, ärlig, trevlig och gav en positiv lugnande känsla."
säljare på Lönngatan 3

10 mar 2020

"Att sälja en bostad var nytt för mig. Då kändes det tryggt att Joakim tog han om allt från start till mål med ett bra resultat, "
säljare på Mahognygatan 12

26 feb 2020

"God lokalkännedom och slutpris över förväntan!"
säljare på Sandbackevägen 20

22 feb 2020

"Proffsigt genomförd försäljning med ett högst slutpris som resultat! "
säljare på Stormastgatan 9

08 feb 2020

"Alltid anträffbar. Mycket bra med rekommendation om besiktning före försäljning och inredarens synpunkter angående styling."
säljare på Husarvägen 6

06 feb 2020

"Behöver man få sin bostad såld kan man ringa Joakim. Han kommer kämpa på tills uppdraget är klart! "
säljare på Stormastgatan 9

27 jan 2020

"Väldigt god kommunikation, alltid uppdaterar, jobbar på väldigt bra! Skapar en god relation med säljaren och är extremt hjälpsam! "
säljare på Bruksparken 4

06 dec 2019

"Joakim er super dygtig, et godt eksempel på hvordan personlighed er vigtig, for det har han.
Lokal kendskab er ikke vigtig for en dygtig mäklare, han solgte huset på den halve tid ind den mäklare vi valgte første gang, som vi fortryder."
säljare på Västergatan 3B

01 dec 2019

"Helt okej allt."
säljare på Räng Sandsvägen 2J

21 nov 2019

"Lägenheten såldes förre visningen och till det pris vi hade tänkt oss. Joakim var tydlig från början och fokuserade sig på det som var viktigast för oss med affären. Han visade stort engagemang och var tillgänglig alla dagar. Tog sig tid att gå igenom en hel del detaljer och diskutera olika frågo..."
"Lägenheten såldes förre visningen och till det pris vi hade tänkt oss. Joakim var tydlig från början och fokuserade sig på det som var viktigast för oss med affären. Han visade stort engagemang och var tillgänglig alla dagar. Tog sig tid att gå igenom en hel del detaljer och diskutera olika frågor som dök upp i processen, vilket gjorde det lättare för oss att fatta beslut. Han var dessutom mycket flexibel och väldigt snabb på att få saker gjorda med mycket kort varsel. Även duktig på att hantera oförväntat krångel i processen. "
Läs mer
säljare på Scaniaplatsen 5

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Villa
16
Radhus
9
Lägenhet
5
Kedjehus
2
Mark
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
20
Försäljningar
33
Försäljningsvärde
149 985 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
161 av 168 säljare
Joakim satte rätt förväntningar på slutpriset
151 av 168 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
163 av 166 säljare
Joakim var tydlig och höll mig uppdaterad
167 av 168 säljare

Joakim på kartan.

254 tidigare bostäder
2 bostäder till salu
168 rekommendationer

2 bostäder till salu.

Bostäder

2 995 000 kr
3 rum, 94 m²
31 861 kr/m²
Parhus, Svedala
4 955 kr/mån
3 995 000 kr
5 rum, 120 m²
33 291 kr/m²
Radhus, Svedala
5 352 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Bostäder

4 050 000 kr
Villa Bara
-250 000 kr
5 rum, 135 m²
Utropspris: 4 300 000 kr
3 400 000 kr
Villa Vinninge
-350 000 kr
5 rum, 140 m²
Utropspris: 3 750 000 kr
3 300 000 kr
Radhus Bara Backar
-195 000 kr
4 rum, 107 m²
Utropspris: 3 495 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
2 700 000 kr
Radhus Klågerup
-95 000 kr
3 rum, 76 m²
Utropspris: 2 795 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
Vilande / ej såld
Radhus Bara
5 rum, 120 m²
Utropspris: 3 495 000 kr

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.