Joakim Andersson

Profilbild för Joakim Andersson
Säljarfavorit
Joakim Andersson
4.9 / 5
(302 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
61 st
56 st
337 060 000 kr

Bakgrund

Joakim Andersson jobbar på SkandiaMäklarna och är registrerad mäklare sedan 2012-07-06. Joakim har fått in 56 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan april 2019. Joakim har enligt vår statistik haft 64 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 503 535 000 kr.

Presentation

-Vasastans mest rekommenderade mäklare 2019 & 2020 (HittaMäklare).

Jag har varit verksam mäklare i Vasastan sedan 2012 och har många mycket nöjda säljare och köpare med mig genom åren.

Min inställning till arbetet är att jag vill maximera varje affär, istället för att maximera antalet affärer.
Därför publicerar jag aldrig fler än tre bostäder samtidigt, och kan på så vis ge garantin till mina säljare att deras bostad får all den tid och det engagemang som krävs.

Detta har sedan lett till många rekordförsäljningar som bl.a tagits upp i media.

Affärer får jag mest genom återkommande kunder eller via rekommendationer.

Att vara ärlig, ödmjuk och väl påläst, tillsammans med god erfarenhet skapar trygghet och leder till lyckade försäljningar.

Tveka inte att ringa, sms´a eller maila om du vill att jag ska komma förbi för en kostnadsfri värdering och säljrådgivning.

@joakimrbandersson

Prisad mäklare.

Utmärkelser

Säljare om Joakim.

22 sep 2021

"Joakim är mycket lyhörd och engagerad mäklare.
Han gav oss en helt korrekt bedömning av slutpriset och överträffade till och med våra förväntningar.
Bästa mäklaren som vi någonsin anlitat! "
säljare på Hagagatan 13

21 sep 2021

"Joakim hjälpte oss till en snabb och smidig affär där slutpriset överträffade alla mina förväntningar "
säljare på Drejargatan 6

19 sep 2021

"Joakim har stenkoll och lämnar inget åt slumpen. Han är engagerad och håller en uppdaterad genom hela processen. Vi kommer garanterat att sälja med honom igen! "
säljare på Upplandsgatan 44

17 sep 2021

"Triple-A broker who promised and delivered a seamless one-stop sales process that created strong demand and an exceptional sales price. Joakim knows exactly what he is doing and how present and to sell apartments successfully. He takes care of everything, has a large network of potential bidders in Vasastan, and is very pleasant to work with. Five stars - we would work with immediately again. "
säljare på Döbelnsgatan 87

12 sep 2021

"Joakim gjorde allt och lite till för att sälja min bostadsrätt till ett pris över förväntan. Rak och tydlig i kommunikationen från första kontakt till avslut. Kan varmt rekommendera Joakim! "
säljare på Falugatan 18

10 sep 2021

"Joakim är en erfaren, senior, engagerad, proaktiv och förtroendeingivande mäklare. Allt man vill ha i en mäklare och lite till. Man litar till 100% på Joakim, han har ett starkt nätverk med stylist, fotograf och assistenter som möjliggör en succé försäljning och han är en av dom bästa mäklarna på marknaden utan tvekan! Säljer du i Stockholms innerstad är det han du ska välja! "
säljare på Sankt Eriksgatan 85B

09 sep 2021

"Joakim var en stjärna rakt igenom! Nästa gång jag ska sälja ett boende kommer jag anlita honom igen, utan att tveka! Och jag kommer rekommendera honom till alla jag känner!
Joakim är supertrevlig, proffsig och man känner ett stort förtroende för honom.
Vi blev mer än nöjda med slutpriset och sättet vi nådde dit!
Tack Joakim för allt! "
säljare på Rörstrandsgatan 19

07 sep 2021

"Riktigt grym!"
säljare på Fleminggatan 61

03 sep 2021

"Kunde inte fått en bättre bostadsbyte-upplevelse. Allt tack vare Joakim. Proffsig, driven, kunnig, lyhörd, trevlig, hjälpsam och skapade trygghet genom hela processen. Rekommenderar Joakim till alla!"
säljare på Kungstensgatan 29

01 sep 2021

"Joakim var fantastisk i försäljningen av vår lägenhet! Han såg till att vi hittade rätt köpare för rätt pris, och höll oss uppdaterade längs hela processen. Stor stjärna!"
säljare på Karlbergsvägen 58

28 aug 2021

"Joakim är en riktigt vass mäklare som från början till slut gör ett mycket bra jobb.
Han finns alltid finns tillgänglig vid frågor och svar, inte bara vid försäljningstillfället, utan även innan och efter dess. Jag skulle rekommendera Joakim om man går i säljtankar!
"
säljare på Döbelnsgatan 55A

25 aug 2021

"Kan starkt rekommendera Joakim! Väldigt kunnig, professionell och lyhörd. Om man ska sälja i Vasastan ska man sälja med Joakim! "
säljare på Rörstrandsgatan 18

21 aug 2021

"Joakim är en engagerad, påläst och kunnig mäklare. Dessutom är han trevlig. Jag kände mig lugn och trygg genom hela processen. Jag rekommenderar honom varmt. "
säljare på Kungstensgatan 29

19 aug 2021

"Väldigt nöjd med Joakim i allt ifrån första mötet till avslutad affär. Det finns en tydlighet genom hela processen och ett lugn som ger mig som säljare en trygghet."
säljare på Roslagsgatan 23

16 aug 2021

"Jag kände en trygghet genom hela affären och är väldigt nöjd med Joakim som min mäklare. Han var mycket professionell, aktiv och alltid tillgänglig för att svara på frågor, vilket jag uppskattade väldigt mycket. Han får mina bästa rekommendationer! "
säljare på Upplandsgatan 58

11 aug 2021

"Vi tog flera möten med olika mäklare men Joakim var den enda som vi upplevde som genuin och äkta. Han är driven, professionell, lyhörd, tillgänglig och svarade på frågor som uppstod under hela processen. Vi kan varmt rekommendera Joakim och kommer anlita honom igen i framtiden."
säljare på Frejgatan 35

09 aug 2021

"Joakim har hög energi och är väldigt tillgänglig när man önskar kontakt. Kunnig och snabb. "
säljare på Markvardsgatan 12

10 jul 2021

"Joakim var väl förberedd och väldigt professionell. Han var effektiv i sin kommunikation och gjorde det där lilla extra för att se till att vi blev helt nöjda. Vi rekommenderar honom varmt."
säljare på Vegagatan 7

01 jul 2021

"Vi hade höga förväntningar på vår bostads slutpris och Joakim arbetade väldigt aktivt för att hitta rätt spekulanter till vår lägenhet, vilket han lyckades med! Vi blev väldigt nöjda över hans insats. Ambitiös i sitt arbete."
säljare på Upplandsgatan 77A

23 jun 2021

"Högsta betyg. Mycket nöjd med processen från start till mål och särskilt imponerad över hur strukturerad Joakim var i återkoppling både mot mig som säljare och mot samtliga spekulanter (innan och under budgivning)
"
säljare på Rörstrandsgatan 12

17 jun 2021

"Vi hade hört mycket om Joakim och hade höga förväntningar, och han levde verkligen upp till dessa och dessutom överträffade dem!
Vi är så nöjda!
Alltid tillgänglig, otroligt snabba och tydliga svar, supertrevlig och väldigt kompetent."
säljare på Tomtebogatan 22

11 jun 2021

"Joakim är en extremt professionell mäklare! Vi hade inte kunnat vara med nöjda med vår försäljning. Vi kommer definitivt använda honom vid framtida försäljningar och kan varmt rekommendera honom till alla! "
säljare på Tomtebogatan 21

07 jun 2021

"Kan och vill varmt rekommendera Joakim till alla som går i säljtankar. Han fick oss att känna oss trygga under hela processen. Otroligt kunnig, professionell, lyhörd och trevlig. Vi är supernöjda på alla sätt och vis och kan bara lovorda hans insats. "
säljare på Surbrunnsgatan 34A

07 jun 2021

"Joakim gjorde en stark insats genom hela säljprocessen. Inger förtroende och lugn. Bra prel värdering, bra kontakter för styling och foto. Bra nätverk med presumtiva kunder. Vi rekommenderar honom starkt ! "
säljare på Birkagatan 33

03 jun 2021

"Joakim utförde ett otroligt bra jobb, så pass bra att mina grannar genast anlitade honom också.
Han är professionell och trygg i mötet med både köpare och säljare. Eftersom det var första gången för oss i rollen som säljare var det oerhört skönt att kunna ringa/sms/mejla frågor om allt från högt till lågt. Jag kan varmt rekommendera Joakim!
All lycka till med framtida försäljningar! "
säljare på Döbelnsgatan 55A

02 jun 2021

"Tack Joakim för ett otroligt bra jobb!
Joakim är professionell och mycket socialt kompetent i möte med både köpare och säljare. Som säljare upplevde jag trygghet genom hela resan. Jag kan varmt rekommendera Joakim!
All lycka till med framtida försäljningar! "
säljare på Sigtunagatan 4A

20 maj 2021

"Valde Joakim efter att själv varit på en av hans visningar, han ger ett proffesionellt och förtroendeingivande intryck. Processen gick snabbt och smidigt, och priset landade över förväntan!"
säljare på Sankt Eriksgatan 108

20 maj 2021

"Joakims insats, engagemang och kunskap var utöver förväntningar! Resan blev kort och lägenheten såld med rekordfart. "
säljare på Birger Jarlsgatan 114

16 maj 2021

"Kan verkligen rekommendera Joakim! "
säljare på Norrtullsgatan 32

08 maj 2021

"Kan varmt rekommendera Joakim. Han är proffsig, lyhörd och noggrann! Kommer utan tvekan använda honom vid framtida försäljningar. Bättre mäklare går inte att hitta."
säljare på Sankt Eriksplan 6A

30 apr 2021

"Valet av mäklare är aldrig enkelt men Joakim Andersson stack ut redan vid urvalet. Väldigt lyhörd, professionell och kunnig. Det hela sköttes oerhört smidigt och Joakim överlevererade, på våra redan höga förväntningar. Han är personlig och förtroendeingivande. Hans kunskap imponerar och dessutom har han ett fantastiskt minne och öga för detaljer.
Vi kan varmt rekommendera Joakim och kommer definitivt välja honom igen."
säljare på Kungstensgatan 59

28 apr 2021

"Vi är supernöjda med Joakim. Han har under hela processen varit tydlig med rätt förväntningar, återkopplar direkt och visar ett högt engagemang för att vi ska känna oss så trygga som möjligt. Från första värderingen till att vi skrev avtal så har Joakim hela tiden varit riktigt professionell och tydlig. Vi kan varmt rekommendera honom i framtiden och kommer till 100% att kontakta honom igen i framtiden om vi skulle vilja sälja en bostad till."
säljare på Tegnérgatan 19

27 apr 2021

"Vi kan verkligen rekommendera Joakim!
Joakim är en fantastisk mäklare som gör precis allt för att just din försäljning ska bli så bra som möjligt. Han har ett bra strategiskt tänk, han är trevlig, ärlig och riktigt bra på sitt jobb då han får både köpare och säljare att känna sig trygga i processen med ständig återkoppling om utvecklingen.
Anlita Joakim och lita på hans omdöme om du vill ha ut det där lilla extra från försäljningen!
"
säljare på Tomtebogatan 51

26 apr 2021

"Joakim är mycket kompetent och engagerad mäklare som varmt rekommenderas. Han har haft en bra kommunikation och återkoppling under processen. "
säljare på Lilla Bantorget 25

19 apr 2021

"Joakim är engagerad, kunnig och enkel att ha att göra med. En toppenmäklare helt enkelt! "
säljare på Torsgatan 52A

15 apr 2021

"Allt gick sjukt smidigt till, ett par dagar så var min lägenhet såld! innan visning! "
säljare på Sveavägen 121B

13 apr 2021

"Vi är supernöjda med Joakim, han är väldigt lyhörd och transparent. Väldigt snabb återkoppling i alla lägen, gav oss rimliga förväntningar från början som han också höll genom hela processen. Toppennöjda! "
säljare på Skeppargatan 102

09 apr 2021

"Joakim har den unika kombinationen av hög kompetents och ett oerhört driv. Han hjälpte till med alla förberedelser på ett effektivt sätt. Han har varit närvarande under hela processen och hållit oss informerad. Kan varmt rekommendera Joakim till alla som är i säljtankar. "
säljare på Karlbergsvägen 56

07 apr 2021

"Vi är mycket nöjda med Joakim som mäklare! Han har ett trevligt och professionellt bemötande, är kunnig och tydlig samt ger snabb återkoppling."
säljare på Torsgatan 74

05 apr 2021

"Kan varmt rekommendera Joakim"
säljare på Birkagatan 34

31 mar 2021

"Joakim gjorden en värderingen och satte utgånspriset långt under vad som blev det faktiska slutpriset, vilket gjorde att arvodet blev väldigt högt då arvodestrappan byggde på hans värdering. Oklart om den stora skillnaden på värdering och slutpris beror på, kanske var det här ett "edge case" och vi lyckades få in ett par spekulanter som båda råkade värdera bostaden högre än vad man kunde förvänta sig. Eller så gjordes en miss och vi satte för låg värdering på bostaden från början.
Oavsett vad så är jag mycket nöjd med Joakims insats! Skulle utan tveka rekommendera honom och han är mitt förstanhandsval om jag kommer sälja i Vasastan igen.
"
säljare på Upplandsgatan 34

29 mar 2021

"Toppmäklare! Skulle varmt rekommendera Joakim!"
säljare på Gävlegatan 3

25 mar 2021

"Joakim är toppen!
Bättre mäklare kan man inte ha, tycker vi."
säljare på Idungatan 7A

22 mar 2021

"Hjälpte mig med min första bostadsförsäljning. Kändes tryggt och proffsigt"
säljare på Völundsgatan 10

21 mar 2021

"Är jättenöjd med Joakims insats! Mycket kunnig om marknaden/området, vad som är bästa strategi och hur köparna tänker samt höll sig konstant lugn med bra tålamod. Han var dessutom ärlig i vad som behövdes fixas i lägenheten för att få bästa pris samt satte rimliga förväntningar. "
säljare på Luntmakargatan 81

20 mar 2021

"Professionell och mycket kompetent mäklare som kan sitt område. Rekommenderas starkt!"
säljare på Norra Stationsgatan 111

14 mar 2021

"Väldigt nöjd med att jag valde Joakim som mäklare vid min försäljning. Han drev hela processen på ett professionellt och effektivt sätt och var väldigt flexibel gentemot mina önskemål. Kan varmt rekommendera!"
säljare på Frejgatan 53

11 mar 2021

"Joakim skötte vår försäljning väldigt fint. Den genomfördes helt på distans, men trots att vi inte fanns på plats kände vi oss väl informerade och underrättade under hela processen, samt trygga i att Joakim drev så väl förberedelser och försäljningen samt allt runt omkring på ett väldigt bra och proffsigt sätt. Vi skulle gärna anlita Joakim igen. "
säljare på Idungatan 6

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
64

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
56
Försäljningar
64
Försäljningsvärde
503 535 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
288 av 298 säljare
Joakim satte rätt förväntningar på slutpriset
244 av 302 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
293 av 297 säljare
Joakim var tydlig och höll mig uppdaterad
300 av 302 säljare

Joakim på kartan.

479 tidigare annonser
4 bostäder till salu
302 rekommendationer

4 bostäder till salu.

Annonser

8 195 000 kr
3 rum, 82 m²
99 939 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
3 115 kr/mån
6 495 000 kr
2,5 rum, 71 m²
91 478 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
2 827 kr/mån
6 195 000 kr
2 rum, 52 m²
119 134 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
1 939 kr/mån
6 695 000 kr
3 rum, 68 m²
98 455 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
2 881 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

7 200 000 kr
Lägenhet Vasastan
+ 805 000 kr
2 rum, 65 m²
Utropspris: 6 395 000 kr
10 300 000 kr
Lägenhet Birkastan
3 rum, 83 m²
3 110 000 kr
Lägenhet Birkastan
1 rum, 26 m²
11 850 000 kr
Lägenhet Vasastan
+ 1 855 000 kr
3,5 rum, 88 m²
Utropspris: 9 995 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Joakim är mycket lyhörd och engagerad mäklare.
Han gav oss en helt korrekt bedömning av slutpriset och överträffade till och med våra förväntningar.
Bästa mäklaren som vi någonsin anlitat! "
5 400 000 kr
Lägenhet Vasastan
2 rum, 42 m²
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Joakim hjälpte oss till en snabb och smidig affär där slutpriset överträffade alla mina förväntningar "

Statistik för publicerade annonser, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade annonser baseras på bostadsannonser som publicerats som till salu på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.

Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.