Joakim Andersson

Profilbild för Joakim Andersson
Säljarfavorit
Joakim Andersson
4.9 / 5
(272 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
67 st
69 st
373 465 000 kr

Bakgrund

Joakim Andersson jobbar på SkandiaMäklarna och är registrerad mäklare sedan 2012-07-06. Joakim har fått in 69 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan april 2019. Joakim har enligt vår statistik haft 73 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 552 195 000 kr.

Presentation

-Vasastans mest rekommenderade mäklare 2019 & 2020 (HittaMäklare).

Jag har varit verksam mäklare i Vasastan sedan 2012 och har många mycket nöjda säljare och köpare med mig genom åren.

Min inställning till arbetet är att jag vill maximera varje affär, istället för att maximera antalet affärer.
Därför publicerar jag aldrig fler än tre bostäder samtidigt, och kan på så vis ge garantin till mina säljare att deras bostad får all den tid och det engagemang som krävs.

Detta har sedan lett till många rekordförsäljningar som bl.a tagits upp i media.

Affärer får jag mest genom återkommande kunder eller via rekommendationer.

Att vara ärlig, ödmjuk och väl påläst, tillsammans med god erfarenhet skapar trygghet och leder till lyckade försäljningar.

Tveka inte att ringa, sms´a eller maila om du vill att jag ska komma förbi för en kostnadsfri värdering och säljrådgivning.

@joakimrbandersson

Prisad mäklare.

Utmärkelser

Säljare om Joakim.

11 jun 2021

"Joakim är en extremt professionell mäklare! Vi hade inte kunnat vara med nöjda med vår försäljning. Vi kommer definitivt använda honom vid framtida försäljningar och kan varmt rekommendera honom till alla! "
säljare på Tomtebogatan 21

07 jun 2021

"Kan och vill varmt rekommendera Joakim till alla som går i säljtankar. Han fick oss att känna oss trygga under hela processen. Otroligt kunnig, professionell, lyhörd och trevlig. Vi är supernöjda på alla sätt och vis och kan bara lovorda hans insats. "
säljare på Surbrunnsgatan 34A

07 jun 2021

"Joakim gjorde en stark insats genom hela säljprocessen. Inger förtroende och lugn. Bra prel värdering, bra kontakter för styling och foto. Bra nätverk med presumtiva kunder. Vi rekommenderar honom starkt ! "
säljare på Birkagatan 33

03 jun 2021

"Joakim utförde ett otroligt bra jobb, så pass bra att mina grannar genast anlitade honom också.
Han är professionell och trygg i mötet med både köpare och säljare. Eftersom det var första gången för oss i rollen som säljare var det oerhört skönt att kunna ringa/sms/mejla frågor om allt från högt till lågt. Jag kan varmt rekommendera Joakim!
All lycka till med framtida försäljningar! "
säljare på Döbelnsgatan 55A

02 jun 2021

"Tack Joakim för ett otroligt bra jobb!
Joakim är professionell och mycket socialt kompetent i möte med både köpare och säljare. Som säljare upplevde jag trygghet genom hela resan. Jag kan varmt rekommendera Joakim!
All lycka till med framtida försäljningar! "
säljare på Sigtunagatan 4A

20 maj 2021

"Valde Joakim efter att själv varit på en av hans visningar, han ger ett proffesionellt och förtroendeingivande intryck. Processen gick snabbt och smidigt, och priset landade över förväntan!"
säljare på Sankt Eriksgatan 108

20 maj 2021

"Joakims insats, engagemang och kunskap var utöver förväntningar! Resan blev kort och lägenheten såld med rekordfart. "
säljare på Birger Jarlsgatan 114

16 maj 2021

"Kan verkligen rekommendera Joakim! "
säljare på Norrtullsgatan 32

08 maj 2021

"Kan varmt rekommendera Joakim. Han är proffsig, lyhörd och noggrann! Kommer utan tvekan använda honom vid framtida försäljningar. Bättre mäklare går inte att hitta."
säljare på Sankt Eriksplan 6A

30 apr 2021

"Valet av mäklare är aldrig enkelt men Joakim Andersson stack ut redan vid urvalet. Väldigt lyhörd, professionell och kunnig. Det hela sköttes oerhört smidigt och Joakim överlevererade, på våra redan höga förväntningar. Han är personlig och förtroendeingivande. Hans kunskap imponerar och dessutom har han ett fantastiskt minne och öga för detaljer.
Vi kan varmt rekommendera Joakim och kommer definitivt välja honom igen."
säljare på Kungstensgatan 59

28 apr 2021

"Vi är supernöjda med Joakim. Han har under hela processen varit tydlig med rätt förväntningar, återkopplar direkt och visar ett högt engagemang för att vi ska känna oss så trygga som möjligt. Från första värderingen till att vi skrev avtal så har Joakim hela tiden varit riktigt professionell och tydlig. Vi kan varmt rekommendera honom i framtiden och kommer till 100% att kontakta honom igen i framtiden om vi skulle vilja sälja en bostad till."
säljare på Tegnérgatan 19

27 apr 2021

"Vi kan verkligen rekommendera Joakim!
Joakim är en fantastisk mäklare som gör precis allt för att just din försäljning ska bli så bra som möjligt. Han har ett bra strategiskt tänk, han är trevlig, ärlig och riktigt bra på sitt jobb då han får både köpare och säljare att känna sig trygga i processen med ständig återkoppling om utvecklingen.
Anlita Joakim och lita på hans omdöme om du vill ha ut det där lilla extra från försäljningen!
"
säljare på Tomtebogatan 51

26 apr 2021

"Joakim är mycket kompetent och engagerad mäklare som varmt rekommenderas. Han har haft en bra kommunikation och återkoppling under processen. "
säljare på Lilla Bantorget 25

19 apr 2021

"Joakim är engagerad, kunnig och enkel att ha att göra med. En toppenmäklare helt enkelt! "
säljare på Torsgatan 52A

15 apr 2021

"Allt gick sjukt smidigt till, ett par dagar så var min lägenhet såld! innan visning! "
säljare på Sveavägen 121B

13 apr 2021

"Vi är supernöjda med Joakim, han är väldigt lyhörd och transparent. Väldigt snabb återkoppling i alla lägen, gav oss rimliga förväntningar från början som han också höll genom hela processen. Toppennöjda! "
säljare på Skeppargatan 102

09 apr 2021

"Joakim har den unika kombinationen av hög kompetents och ett oerhört driv. Han hjälpte till med alla förberedelser på ett effektivt sätt. Han har varit närvarande under hela processen och hållit oss informerad. Kan varmt rekommendera Joakim till alla som är i säljtankar. "
säljare på Karlbergsvägen 56

07 apr 2021

"Vi är mycket nöjda med Joakim som mäklare! Han har ett trevligt och professionellt bemötande, är kunnig och tydlig samt ger snabb återkoppling."
säljare på Torsgatan 74

05 apr 2021

"Kan varmt rekommendera Joakim"
säljare på Birkagatan 34

31 mar 2021

"Joakim gjorden en värderingen och satte utgånspriset långt under vad som blev det faktiska slutpriset, vilket gjorde att arvodet blev väldigt högt då arvodestrappan byggde på hans värdering. Oklart om den stora skillnaden på värdering och slutpris beror på, kanske var det här ett "edge case" och vi lyckades få in ett par spekulanter som båda råkade värdera bostaden högre än vad man kunde förvänta sig. Eller så gjordes en miss och vi satte för låg värdering på bostaden från början.
Oavsett vad så är jag mycket nöjd med Joakims insats! Skulle utan tveka rekommendera honom och han är mitt förstanhandsval om jag kommer sälja i Vasastan igen.
"
säljare på Upplandsgatan 34

29 mar 2021

"Toppmäklare! Skulle varmt rekommendera Joakim!"
säljare på Gävlegatan 3

25 mar 2021

"Joakim är toppen!
Bättre mäklare kan man inte ha, tycker vi."
säljare på Idungatan 7A

22 mar 2021

"Hjälpte mig med min första bostadsförsäljning. Kändes tryggt och proffsigt"
säljare på Völundsgatan 10

21 mar 2021

"Är jättenöjd med Joakims insats! Mycket kunnig om marknaden/området, vad som är bästa strategi och hur köparna tänker samt höll sig konstant lugn med bra tålamod. Han var dessutom ärlig i vad som behövdes fixas i lägenheten för att få bästa pris samt satte rimliga förväntningar. "
säljare på Luntmakargatan 81

20 mar 2021

"Professionell och mycket kompetent mäklare som kan sitt område. Rekommenderas starkt!"
säljare på Norra Stationsgatan 111

14 mar 2021

"Väldigt nöjd med att jag valde Joakim som mäklare vid min försäljning. Han drev hela processen på ett professionellt och effektivt sätt och var väldigt flexibel gentemot mina önskemål. Kan varmt rekommendera!"
säljare på Frejgatan 53

11 mar 2021

"Joakim skötte vår försäljning väldigt fint. Den genomfördes helt på distans, men trots att vi inte fanns på plats kände vi oss väl informerade och underrättade under hela processen, samt trygga i att Joakim drev så väl förberedelser och försäljningen samt allt runt omkring på ett väldigt bra och proffsigt sätt. Vi skulle gärna anlita Joakim igen. "
säljare på Idungatan 6

10 mar 2021

"Mäklaren var mycket förtroendeingivande och professionell. Han svarade på alla frågor vi hade på ett bra sätt. Han var snabb att återkoppla till oss i under hela processen. Vi kan varmt rekommendera mäklaren."
säljare på Rörstrandsgatan 42A

07 mar 2021

"Joakim är en kunnig, driven och otroligt trevlig mäklare. Han var effektiv, lyhörd och höll mig som kund uppdaterad om varje steg, kändes tryggt och bra.
Kan varmt rekommendera honom! "
säljare på Västmannagatan 18

06 mar 2021

"Supertrevlig, proffsig och målinriktad mäklare som gjorde oss mycket nöjda med försäljningen. Bra bemötande och lyhörd för våra krav. Kan varmt rekommendera."
säljare på Rörstrandsgatan 19

04 mar 2021

"Vi är mycket nöjda med Joakim. Han är engagerad, målinriktad och har hög social förmåga. Han återkopplar kontinuerligt och skapar en trygghet för processen. Kommer absolut att anlita Joakim igen framöver vid en framtida försäljning."
säljare på Odengatan 62A

22 feb 2021

"Joakim har under hela processen varit tydlig och satt rätt förväntningar för oss. Joakim återkopplar och ser till så vi är uppdaterade i hela processen. I hela processen från första mötet så har han varit tydlig med vad som förväntas av oss som säljare för att hela affären ska vara så smidig som möjligt.
Rekommenderar gärna Joakim och kommer absolut att välja honom nästa gång det är aktuellt med en lägenhetsaffär för vår del. "
säljare på Tegnérgatan 19

19 feb 2021

"Smidig bostadsförsäljning från start till slut. Joakim är engagerad, kunnig, tillgänglig och tillmötesgående genom hela processen. Rekommenderas starkt! "
säljare på Jungfrugatan 43B

19 feb 2021

"Joakim är en formidabel mäklare som vi hittade i samband med att vi köpte vår nya lägenhet och han var ett givet val för att få sköta försäljningen av vår befintliga lägenhet. Han är otroligt tillgänglig och kan Vasastans bostadsmarknad på sina fem fingrar. Han satt tidigt höga men med facit i hand rätt förväntningar och jobbade sedan hårt för att guida köpare och i dialog med oss komma fram till ett riktigt bra slutresultat för alla."
säljare på Birger Jarlsgatan 93B

06 feb 2021

"Joakim är mycket engagerad, målinriktad och trevlig, jag kan starkt rekommendera honom!"
säljare på Rörstrandsgatan 48A

05 feb 2021

"Joakim gjorde hela upplevelsen smidigt, spännande och genomgående positiv. Han har järnkoll på marknaden, gör sitt yppersta och har mkt bra förståelse för både säljare och köpare. Kan bara varmt rekommendera Joakim för de som bor vasastan och går i sälj/köptankar!"
säljare på Markvardsgatan 10

31 jan 2021

"Är väldigt nöjd. Försäljningen av lägenheten gick väldigt smidigt tack vare Joakim, som var både proffsig och lyhörd. Kan varmt rekommendera!"
säljare på Völundsgatan 10

25 jan 2021

"Vi har kommit i kontakt med Joakim både som köpare och säljare och har varit supernöjda vid båda tillfällena. Joakims styrka är att han otroligt duktig att leverera det som man förväntar sig av en mäklare. Han har framför allt en otroligt bra servicenivå och håller dig som part ständigt uppdaterad. Hans kommunikation är rak och tydlig och man får ett väldig behagligt och förtroendeingivande intryck av honom. Vi kan varmt rekommendera Joakim och kommer definitivt använda hans tjänster framöver."
säljare på Döbelnsgatan 47

21 jan 2021

"Fantastiskt nöjd! Joakim är extremt kunnig, engagerad och lättillgänglig! Under hela processen upplevde jag ett stort och genuint engagemang från honom vilket gjorde att jag som säljare kände en stor trygghet! Rekommenderar varmt Joakim! "
säljare på Västmannagatan 97

19 jan 2021

"Om ni söker en mäklare som är lyhörd, kommer med feedback kring möblering, bilder, design och relation mellan samtliga parter har ni hittat rätt mäklare. Joakim är alltid tillgänglig oavsett tid på dygnet och ett ständigt bollplank vid frågor och funderingar. Som säljare behöver man alla dessa parametrar för en trygg affär, kanske din viktigaste affär någonsin..
Jag ger mina varmaste rekommendationer!
"
säljare på Västmannagatan 30

14 jan 2021

"Vi är jättenöjda med Joakim! Han var professionell, trevlig och engagerad samtidigt som han lyckades hitta många budgivare för vår lägenhet. I slutändan lyckades han övertrassera alla våra förväntningar gällande slutpriset. Vi vill varmt rekommendera Joakim!"
säljare på Ingemarsgatan 5

22 dec 2020

"Joakim hade en tydlig målsättning att få ett så bra pris som möjligt för vår bostad.Vi fick löpande information under försäljningen och fick ett pris som vi var väldigt nöjda med. "
säljare på Norrtullsgatan 27B

04 dec 2020

"Lägenheten hamnade lite tokigt i utgångspris."
säljare på Valhallavägen 52

01 dec 2020

"Det var andra gången vi sålde vår lägenhet med Joakim. Han är proffsig, snabb, trevlig och har en god kännedom av marknaden och sina kunder. Vi är supernöjda och rekommenderar honom varmt till alla som går i säljtankar."
säljare på Karlbergsvägen 56

27 nov 2020

"Kan varmt rekommendera Joakim, han är engagerad, pålitlig och lyhörd. Och otroligt insatt i just Vasastan! "
säljare på Sveavägen 122

25 nov 2020

"Joakim var duktig på att mäkla ihop affären! Alltid snabb på att svara och mycket tillgänglig. Kände att vi var i trygga händer."
säljare på Tegnérgatan 19

18 nov 2020

"Joakim levererar alltid på samtliga plan, pålitlig och noggrann mäklare som jag varmt rekommenderar till andra."
säljare på Jaktgatan 17

12 nov 2020

"Mycket professionellt bemötande med mycket god lokal kännedom om både området och potentiella köpares behov. God uppfattning om prisbild och skapade förväntningar som stämmer. Höll tidplan, allt från styling, fotografering till uppföljande samtal under hela processen. Kan varmt rekommenderas. "
säljare på Atlasmuren 4

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
73

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
69
Försäljningar
73
Försäljningsvärde
552 195 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
259 av 268 säljare
Joakim satte rätt förväntningar på slutpriset
218 av 272 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
265 av 268 säljare
Joakim var tydlig och höll mig uppdaterad
270 av 272 säljare

Joakim på kartan.

443 tidigare annonser
5 bostäder till salu
272 rekommendationer

5 bostäder till salu.

Annonser

4 995 000 kr
2 rum, 52 m²
96 057 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
2 720 kr/mån
11 695 000 kr
3 rum, 98 m²
119 336 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
3 932 kr/mån
5 895 000 kr
2 rum, 66 m²
89 318 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
3 425 kr/mån
5 195 000 kr
2 rum, 48 m²
108 229 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
2 246 kr/mån
9 295 000 kr
3 rum, 82 m²
113 353 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
2 977 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

11 650 000 kr
Lägenhet Vasastan
3 rum, 95,4 m²
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Joakim är en extremt professionell mäklare! Vi hade inte kunnat vara med nöjda med vår försäljning. Vi kommer definitivt använda honom vid framtida försäljningar och kan varmt rekommendera honom till alla! "
11 200 000 kr
Lägenhet Norrmalm
+ 1 705 000 kr
3 rum, 86 m²
Utropspris: 9 495 000 kr
18 100 000 kr
Lägenhet Birkastan
+ 1 905 000 kr
5 rum, 146 m²
Utropspris: 16 195 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Joakim gjorde en stark insats genom hela säljprocessen. Inger förtroende och lugn. Bra prel värdering, bra kontakter för styling och foto. Bra nätverk med presumtiva kunder. Vi rekommenderar honom starkt ! "
9 800 000 kr
Lägenhet Norrmalm
+ 1 305 000 kr
3 rum, 76 m²
Utropspris: 8 495 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Kan och vill varmt rekommendera Joakim till alla som går i säljtankar. Han fick oss att känna oss trygga under hela processen. Otroligt kunnig, professionell, lyhörd och trevlig. Vi är supernöjda på alla sätt och vis och kan bara lovorda hans insats. "
5 350 000 kr
Lägenhet Vasastan
+ 1 355 000 kr
1 rum, 40 m²
Utropspris: 3 995 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Tack Joakim för ett otroligt bra jobb!
Joakim är professionell och mycket socialt kompetent i möte med både köpare och säljare. Som säljare upplevde jag trygghet genom hela resan. Jag kan varmt rekommendera Joakim!
All lycka till med framtida försäljningar! "

Statistik för publicerade annonser, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade annonser baseras på bostadsannonser som publicerats som till salu på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.

Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.