Joakim Andersson

Profilbild för Joakim Andersson
Säljarfavorit
Joakim Andersson
4.9 / 5
(339 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
64 st
60 st
381 540 000 kr

Bakgrund

Joakim Andersson jobbar på SkandiaMäklarna och är registrerad mäklare sedan 2012-07-06. Joakim har fått in 60 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan april 2019. Joakim har enligt vår statistik haft 66 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 580 050 000 kr.

Presentation

-Vasastans mest rekommenderade mäklare 2019, 2020 och 2021 (HittaMäklare).

Från 2022 fokuserar jag mer på 3 rok och större då jag har störst nätverk för denna typ av bostäder.

Jag har varit verksam mäklare i Vasastan sedan 2012 och har många mycket nöjda säljare och köpare med mig genom åren.

Min inställning till arbetet är att jag vill maximera varje affär, istället för att maximera antalet affärer.
Därför publicerar jag aldrig fler än tre bostäder samtidigt, och kan på så vis ge garantin till mina säljare att deras bostad får all den tid och det engagemang som krävs.

Detta arbetssätt visar sitt tydliga resultat när man tittar på snittpriser per kvadrat och har lett till många rekordförsäljningar som bl.a tagits upp i media.

Affärer får jag mest genom återkommande kunder eller via rekommendationer.

Att vara ärlig, ödmjuk och väl påläst, tillsammans med god erfarenhet skapar trygghet och leder till lyckade försäljningar.

Tveka inte att ringa, sms´a eller maila om du vill att jag ska komma förbi för en kostnadsfri värdering och säljrådgivning.

Se mina kommande uppdrag och följ mitt arbete på @joakimrbandersson .

Prisad mäklare.

Utmärkelser

Säljare om Joakim.

27 jan 2022

"Joakim är en trevlig och mycket kompetent mäklare. Han ingav ett förtroende till både mig och potentiella köpare."
säljare på Falugatan 18

19 jan 2022

"Vi är supernöjda med Joakim och kan varmt rekommendera honom.
Han överträffade våra förväntningar och höll oss uppdaterade genom hela processen. Vi hade valt Joakim alla gånger om och hade både kunnat köpa och sälja med honom! Stark rekommendation! "
säljare på Västmannagatan 32

14 jan 2022

"Mycket kompetent och trevlig samt att han satte rätt förväntningar från början. "
säljare på Kammakargatan 64A

10 jan 2022

"Joakim gjorde ett grymt jobb med att sälja vår lägenhet i Vasastan, kan varmt rekommendera honom!"
säljare på Döbelnsgatan 55

15 dec 2021

"Vi valde Joakim Andersson eftersom han sålt många andra lägenheter till högt kvadratmeterpris i Vasastan samt eftersom han vunnit pris för bästa mäklare inom Skandiamäklarna 2020 i Sverige. Det visade sig också att Joakim hade som motto att sälja till högre kvadratmeterpris än konkurrenterna och han hade även tagit fram statistik på detta.
Vi är mycket nöjda med hela processen och kan verkligen rekommendera Joakim Andersson på Skandiamäklarna! 
"
säljare på Roslagsgatan 29

13 dec 2021

"Top of the line! Vi är extremt nöjda med Joakims professionalism och effektiva genomförande av affären. Våra varmaste rekommendationer till framtida köpare och säljare."
säljare på Birkagatan 32

12 dec 2021

"Joakim var väldigt lyhörd, närvarande och engagerad under hela processen. Han var väldigt service minded och gav prov på god erfarenhet i de råd som han gav i samband med försäljningen. Jag är helnöjd med Joakims insats som mäklare och kan stark rekommendera honom. "
säljare på Upplandsgatan 46

09 dec 2021

"Joakim är väldigt lyhörd, trevlig och professionell i sin kommunikation både med oss som säljare och med spekulanter, samt är väldigt duktig på att hålla alla involverade informerade om processen. Han lägger fokus på varje detalj och är väldigt engagerad i varje steg av försäljningen, för att du ska få det bästa möjliga priset för din bostad. Vi rekommenderar honom varmt till alla som vill sälja sin lägenhet och kommer definitivt att vända oss till Joakim vid framtida försäljningar av lägenhet. "
säljare på Döbelnsgatan 63A

29 nov 2021

"Joakim slog alla våra förväntningar. Extremt tydlig i kommunikation och alltid tillgänglig. En utmärkt mäklare som rekommenderas starkt!"
säljare på Karlbergsvägen 56

29 nov 2021

"Kan starkt rekommendera Joakim som mäklare med ett stort engagemang och lyhördhet för att nå resultatet av en lyckad försäljning och en riktigt nöjd kund!"
säljare på Sankt Eriksgatan 84

25 nov 2021

"Kan verkligen rekommendera Joakim på alla punkter, vi är supernöjda med samarbete både inför och under försäljningen. Ingenting att inte vara nöjd med. Kände oss trygga genom hela processen! Vid en framtida försäljning är Joakim den självklara mäklaren för oss. "
säljare på Frejgatan 101

24 nov 2021

"Jag är mycket nöjd med Joakim som mäklare för min bostadsförsäljning. Joakim är väldigt proffsig och det märks att han har stenkoll på alla detaljer. Han återkopplade kontinuerligt under hela processen och gav tydliga råd längs vägen. Jag skulle definitivt rekommendera honom som mäklare!"
säljare på Sigtunagatan 11A

19 nov 2021

"Joakim var oerhört lyhörd och följsam i sin kommunikation med oss som säljare. En stor fördel var hans enorma kontaktnät med spekulanter ute på marknaden som gjorde att vi redan innan annonsen ens hade publicerat hade flertalet intressenter på lägenheten. Utan Joakim hade vi inte varit i närheten av lika nöjda med försäljningen som vi nu är. Kan VARMT rekommendera Joakim till alla som ska sälja sin lägenhet!"
säljare på Kammakargatan 64A

17 nov 2021

"Vi är väldigt nöjda med Joakims assistans i samband med vår försäljning. Han var från dag ett högst engagerad, höll en tät dialog och skapade snabbt förtroende hos oss som säljare. Vi rekommenderar varmt Joakim om ni går i tankarna att sälja!"
säljare på Döbelnsgatan 55

11 nov 2021

"Vi kan varmt rekommendera Joakim till alla som ska sälja sin lägenhet i vasastan. Otroligt proffsig, driven och kompetent. Joakim hade en tydlig strategi från start och höll oss uppdaterade under hela processen. "
säljare på Karlbergsvägen 35

05 nov 2021

"Joakim var väldigt tillmötesgående och jag är nöjd med säljprocessen av lägenheten!"
säljare på Drejargatan 4

02 nov 2021

"Det är uppenbart genom hela affären att Joakim ser till att få rätt pris för objektet, han är väldigt lyhörd och alltid tillgänglig, för frågor och uppdateringar. Riktigt bra med stylist-hjälp och kanske de bästa fotografierna jag sett på ett objekt."
säljare på Upplandsgatan 77

27 okt 2021

"Snyggt jobbat Joakim, superbra återkoppling under hela försäljningsprocessen samt hjälp med letande av ny lägenhet.
Världsklass"
säljare på Upplandsgatan 69

22 okt 2021

"Trevlig och insatt. God kännedom om området samt övriga försäljningar. "
säljare på Rörstrandsgatan 2

21 okt 2021

"Joakim var toppen, har redan rekommenderat honom vidare och skulle absolut anlita honom i framtiden. Kan Vasastan som handen i handsken, alltid kontaktbar, snabb, grundlig och kommunikativ. Tack Joakim!"
säljare på Rehnsgatan 15

15 okt 2021

"Joakim är en person som gör det där lilla extra. Han är förtroendeingivande, engagerad, noggrann och expert på det han gör! Hans driv och analys av varje situation gör att din bostad är i väldigt trygga händer. Joakim bygger en strategi inför varje moment och kommer inte ge sig förrän han är säker på att du har fått det bästa möjliga priset för din bostad. Han är flexibel, håller dig informerad och gör allt för att du ska känna dig nöjd. Vi kan varmt rekommendera Joakim till alla som är i säljtankar!"
säljare på Tomtebogatan 7

13 okt 2021

"Joakim är mycket erfaren och har den bästa kännedom om området. Seriös, trovärdig och trygg. Vill gärna anlita honom igen. "
säljare på Gävlegatan 5

11 okt 2021

"Toppklass! Joakim är extremt kompetent i det han gör och tack vare sin breda kunskap och erfarenhet kunde han bistå med ovärderliga råd, vägleda oss och skapa trygghet i de beslut som behövde fattas vilket också ledde till att vi uppnådde de mål vi satt upp. Anlita Joakim om du kan!"
säljare på Tomtebogatan 31

06 okt 2021

"Joakim hade en tydlig strategi vilket jag verkligen uppskattade, ingenting lämnades åt slumpen. Kompetent, erfaren och tydlig, bra svar på alla frågor. Väldigt lugn i alla situationer vilket var betryggande. "
säljare på Gästrikegatan 18A

04 okt 2021

"Joakim är en av de mest professionella mäklare jag träffat. Han är grym på uppföljning och hör av sig precis när man behöver lite info om processen. Rolig, snabb och driven! :) "
säljare på Frejgatan 16

29 sep 2021

"Joakim var klockren från start till mål. För oss var återkoppling en viktig punkt och Joakim är helt rätt mäklare i det fallet, man behövde aldrig gå runt och oroa sig eller fundera över vad som pågick i processen. Väldigt erfaren mäklare som vi absolut skulle kunna tänka oss att anlita igen. "
säljare på Tulegatan 22

27 sep 2021

"Bra bemötande och professionellt igenom hela processen"
säljare på Tomtebogatan 37

22 sep 2021

"Joakim är mycket lyhörd och engagerad mäklare.
Han gav oss en helt korrekt bedömning av slutpriset och överträffade till och med våra förväntningar.
Bästa mäklaren som vi någonsin anlitat! "
säljare på Hagagatan 13

21 sep 2021

"Joakim hjälpte oss till en snabb och smidig affär där slutpriset överträffade alla mina förväntningar "
säljare på Drejargatan 6

19 sep 2021

"Joakim har stenkoll och lämnar inget åt slumpen. Han är engagerad och håller en uppdaterad genom hela processen. Vi kommer garanterat att sälja med honom igen! "
säljare på Upplandsgatan 44

17 sep 2021

"Triple-A broker who promised and delivered a seamless one-stop sales process that created strong demand and an exceptional sales price. Joakim knows exactly what he is doing and how present and to sell apartments successfully. He takes care of everything, has a large network of potential bidders in Vasastan, and is very pleasant to work with. Five stars - we would work with immediately again. "
säljare på Döbelnsgatan 87

12 sep 2021

"Joakim gjorde allt och lite till för att sälja min bostadsrätt till ett pris över förväntan. Rak och tydlig i kommunikationen från första kontakt till avslut. Kan varmt rekommendera Joakim! "
säljare på Falugatan 18

10 sep 2021

"Joakim är en erfaren, senior, engagerad, proaktiv och förtroendeingivande mäklare. Allt man vill ha i en mäklare och lite till. Man litar till 100% på Joakim, han har ett starkt nätverk med stylist, fotograf och assistenter som möjliggör en succé försäljning och han är en av dom bästa mäklarna på marknaden utan tvekan! Säljer du i Stockholms innerstad är det han du ska välja! "
säljare på Sankt Eriksgatan 85B

09 sep 2021

"Joakim var en stjärna rakt igenom! Nästa gång jag ska sälja ett boende kommer jag anlita honom igen, utan att tveka! Och jag kommer rekommendera honom till alla jag känner!
Joakim är supertrevlig, proffsig och man känner ett stort förtroende för honom.
Vi blev mer än nöjda med slutpriset och sättet vi nådde dit!
Tack Joakim för allt! "
säljare på Rörstrandsgatan 19

07 sep 2021

"Riktigt grym!"
säljare på Fleminggatan 61

03 sep 2021

"Kunde inte fått en bättre bostadsbyte-upplevelse. Allt tack vare Joakim. Proffsig, driven, kunnig, lyhörd, trevlig, hjälpsam och skapade trygghet genom hela processen. Rekommenderar Joakim till alla!"
säljare på Kungstensgatan 29

01 sep 2021

"Joakim var fantastisk i försäljningen av vår lägenhet! Han såg till att vi hittade rätt köpare för rätt pris, och höll oss uppdaterade längs hela processen. Stor stjärna!"
säljare på Karlbergsvägen 58

28 aug 2021

"Joakim är en riktigt vass mäklare som från början till slut gör ett mycket bra jobb.
Han finns alltid finns tillgänglig vid frågor och svar, inte bara vid försäljningstillfället, utan även innan och efter dess. Jag skulle rekommendera Joakim om man går i säljtankar!
"
säljare på Döbelnsgatan 55A

25 aug 2021

"Kan starkt rekommendera Joakim! Väldigt kunnig, professionell och lyhörd. Om man ska sälja i Vasastan ska man sälja med Joakim! "
säljare på Rörstrandsgatan 18

21 aug 2021

"Joakim är en engagerad, påläst och kunnig mäklare. Dessutom är han trevlig. Jag kände mig lugn och trygg genom hela processen. Jag rekommenderar honom varmt. "
säljare på Kungstensgatan 29

19 aug 2021

"Väldigt nöjd med Joakim i allt ifrån första mötet till avslutad affär. Det finns en tydlighet genom hela processen och ett lugn som ger mig som säljare en trygghet."
säljare på Roslagsgatan 23

16 aug 2021

"Jag kände en trygghet genom hela affären och är väldigt nöjd med Joakim som min mäklare. Han var mycket professionell, aktiv och alltid tillgänglig för att svara på frågor, vilket jag uppskattade väldigt mycket. Han får mina bästa rekommendationer! "
säljare på Upplandsgatan 58

11 aug 2021

"Vi tog flera möten med olika mäklare men Joakim var den enda som vi upplevde som genuin och äkta. Han är driven, professionell, lyhörd, tillgänglig och svarade på frågor som uppstod under hela processen. Vi kan varmt rekommendera Joakim och kommer anlita honom igen i framtiden."
säljare på Frejgatan 35

09 aug 2021

"Joakim har hög energi och är väldigt tillgänglig när man önskar kontakt. Kunnig och snabb. "
säljare på Markvardsgatan 12

10 jul 2021

"Joakim var väl förberedd och väldigt professionell. Han var effektiv i sin kommunikation och gjorde det där lilla extra för att se till att vi blev helt nöjda. Vi rekommenderar honom varmt."
säljare på Vegagatan 7

01 jul 2021

"Vi hade höga förväntningar på vår bostads slutpris och Joakim arbetade väldigt aktivt för att hitta rätt spekulanter till vår lägenhet, vilket han lyckades med! Vi blev väldigt nöjda över hans insats. Ambitiös i sitt arbete."
säljare på Upplandsgatan 77A

23 jun 2021

"Högsta betyg. Mycket nöjd med processen från start till mål och särskilt imponerad över hur strukturerad Joakim var i återkoppling både mot mig som säljare och mot samtliga spekulanter (innan och under budgivning)
"
säljare på Rörstrandsgatan 12

17 jun 2021

"Vi hade hört mycket om Joakim och hade höga förväntningar, och han levde verkligen upp till dessa och dessutom överträffade dem!
Vi är så nöjda!
Alltid tillgänglig, otroligt snabba och tydliga svar, supertrevlig och väldigt kompetent."
säljare på Tomtebogatan 22

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
66

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
60
Försäljningar
66
Försäljningsvärde
580 050 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
323 av 335 säljare
Joakim satte rätt förväntningar på slutpriset
272 av 339 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
329 av 333 säljare
Joakim var tydlig och höll mig uppdaterad
337 av 339 säljare

Joakim på kartan.

518 tidigare annonser
1 bostäder till salu
339 rekommendationer

1 bostad till salu.

Annonser

6 795 000 kr
3 rum, 72,5 m²
94 375 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
1 726 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

4 580 000 kr
Lägenhet Vasastan
+ 985 000 kr
2 rum, 36 m²
Utropspris: 3 595 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Joakim är en trevlig och mycket kompetent mäklare. Han ingav ett förtroende till både mig och potentiella köpare."
4 625 000 kr
Lägenhet Norrmalm
+ 830 000 kr
2 rum, 35 m²
Utropspris: 3 795 000 kr
14 900 000 kr
Lägenhet Vasastan
3 rum, 90 m²
10 500 000 kr
Lägenhet Vasastan
+ 1 305 000 kr
3 rum, 74 m²
Utropspris: 9 195 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Vi är supernöjda med Joakim och kan varmt rekommendera honom.
Han överträffade våra förväntningar och höll oss uppdaterade genom hela processen. Vi hade valt Joakim alla gånger om och hade både kunnat köpa och sälja med honom! Stark rekommendation! "
8 950 000 kr
Lägenhet Vasastan
+ 455 000 kr
2 rum, 86 m²
Utropspris: 8 495 000 kr

Statistik för publicerade annonser, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade annonser baseras på bostadsannonser som publicerats som till salu på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.