Joakim Andersson

Profilbild för Joakim Andersson
Säljarfavorit
Joakim Andersson
4.9 / 5
(422 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
62 st
35 st
188 525 000 kr

Bakgrund

Joakim Andersson jobbar på SkandiaMäklarna och är registrerad mäklare sedan 2012-07-06. Joakim har fått in 35 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan april 2019. Joakim har enligt vår statistik haft 37 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 337 505 000 kr.

Presentation

-Vasastans mest rekommenderade mäklare sedan 2012 med över 1 000 genomförda affärer.

From 2022 fokuserar jag mer på 3 rok och större då jag har störst nätverk för denna typ av bostäder.

Min inställning till arbetet är att jag vill maximera varje affär, istället för att maximera antalet affärer. Kvalitet före kvantitet.

Genom detta arbetssätt är jag den mäklare i Vasastan som håller det högsta snittpriset per kvm, och har gjort så under många år.

Därför publicerar jag t.ex aldrig fler än tre bostäder samtidigt, och kan på så vis ge garantin till mina säljare att deras bostad får all den tid och det engagemang som krävs.

Affärer får jag mest genom återkommande kunder eller via rekommendationer.

Att vara ärlig, ödmjuk och väl påläst, tillsammans med god erfarenhet skapar trygghet och leder till lyckade försäljningar.

Tveka inte att ringa, sms´a eller maila om du vill att jag ska komma förbi för en kostnadsfri värdering och säljrådgivning.

Följ mina försäljningar på IG; @joakimrbandersson .

Prisad mäklare.

Utmärkelser

Säljare om Joakim.

01 dec 2022

"Toppenmäklare som inte överlovar men alltid överlevererar. Professionell och kunnig "
säljare på Rådmansgatan 39B

27 nov 2022

"Joakim levererade under hela processen. Från första kontakt till kontrakt höll han oss uppdaterade, arbetade hårt och engagerade sig i processen för att uppnå ett bra resultat! Skolboksexempel på hur en kompetent mäklare ska arbeta."
säljare på Karlbergsvägen 70B

25 nov 2022

"Otroligt engagerad och målinriktad. I en marknad där det kan ta tid tog det 2 arbetsdagar från publicering till skrivning av kontrakt. Till framtida försäljningar är vårt val självklart!"
säljare på Karlbergsvägen 57

22 nov 2022

"Vi kan varmt rekommendera Joakim! Jag behövde inte träffa någon annan mäklare, fick ett väldigt gott intryck vid första mötet. Seriös, social & vet precis vad han pratar om. Joakim kommer få sälja vår lägenhet igen när det blir dags. "
säljare på Tulegatan 23B

22 nov 2022

"Jag var mycket nöjd med Joakim från början till slut! Allt gick snabbt och smidigt och han gjorde en process som lätt kan bli ganska stressig till en god upplevelse. Jag är i helhet väldigt nöjd med hans insats och lämnar med glädje mina varmaste rekommendationer!"
"Jag var mycket nöjd med Joakim från början till slut! Allt gick snabbt och smidigt och han gjorde en process som lätt kan bli ganska stressig till en god upplevelse. Jag är i helhet väldigt nöjd med hans insats och lämnar med glädje mina varmaste rekommendationer!"
Läs mer
säljare på Döbelnsgatan 47

09 nov 2022

"Väldigt nöjd med hela processen"
säljare på Västmannagatan 35

08 nov 2022

"Joakim var lyhörd och förstod vad som var viktigt för oss i försäljningsprocessen.
Hans breda spekulantregister säkerställde att lägenheten hittade rätt köpare.
"
säljare på Upplandsgatan 69

05 nov 2022

"Vi bestämde att inte ha en stor visning utan bestämde att ett bud från förhandsvisningen var ok pga rådande tuffa marknad."
säljare på Karlbergsvägen 55

05 nov 2022

"Proffsigt skött! Vi var väldigt nöjda med Joakim!"
säljare på Döbelnsgatan 42A

01 nov 2022

"Joakim är absolut en av de bästa mäklarna i Vasastan som både är genuin och levererar kvalitet, i en svår marknad lyckades han få till en väldigt bra försäljning med ett strukturerat arbetssätt bland annat genom att hålla mig som säljare kontinuerligt uppdaterad till regelbunden uppföljning av sp..."
"Joakim är absolut en av de bästa mäklarna i Vasastan som både är genuin och levererar kvalitet, i en svår marknad lyckades han få till en väldigt bra försäljning med ett strukturerat arbetssätt bland annat genom att hålla mig som säljare kontinuerligt uppdaterad till regelbunden uppföljning av spekulanter efter visning för att få igång en bra budgivning som i denna oroliga marknad är en utmaning, vilket resulterade i ett väldigt bra försäljningspris och konststycket att få bostaden såld innan ordinarie visning. Rekommenderas varmt och kommer definitivt anlita Joakim igen när det är dags!"
Läs mer
säljare på Dalagatan 86F

28 okt 2022

"Joakim är väldigt engagerad, kunnig och agerar bra både mot säljare och köpare. Vi är supernöjda! "
säljare på Västmannagatan 82

16 okt 2022

"Joakim gav oss rätt förväntningar från start och lyckades, trots en mycket osäker marknad, att överträffa dem. Han är otroligt effektiv och har en väl upparbetad försäljningsprocess. Han är lätt att få tag på och finns tillgänglig i princip när som för frågor. Plus är även hans stora kontaktnät a..."
"Joakim gav oss rätt förväntningar från start och lyckades, trots en mycket osäker marknad, att överträffa dem. Han är otroligt effektiv och har en väl upparbetad försäljningsprocess. Han är lätt att få tag på och finns tillgänglig i princip när som för frågor. Plus är även hans stora kontaktnät av spekulanter i vasastan. Varmaste rekommendationer från vår sida! "
Läs mer
säljare på Upplandsgatan 75

21 sep 2022

"Om man vill ge sig själv rätt förutsättningar till en lyckad försäljning i Vasastan så bör man anlita Joakim. Luta dig därefter tillbaka med vetskapen om att det inte finns någon mäklare som gör det bättre."
säljare på Västmannagatan 53

15 sep 2022

"Smidig och snabb affär trots skakig marknad. Kan absolut rekommendera Joakim! "
säljare på Ingemarsgatan 6

05 sep 2022

"Joakim är mycket kunnig, engagerad och inger stort förtroende. Har använt honom vid flera försäljningar och är alltid mycket nöjd. "
säljare på Sveavägen 80

05 sep 2022

"Engagerad, lyhörd, alltid tillgänglig."
säljare på Döbelnsgatan 47

27 aug 2022

"Joakim är en riktig klippa. Han är tydlig, strukturerad och riktigt professionell mäklare. Vi hade väldigt höga förväntningar på Joakim då vi blivit rekommenderade Joakim av bekanta och han levde verkligen upp till våra högt ställda förväntningar. Jag kam varmt rekommendera Joakim om du söker en ..."
"Joakim är en riktig klippa. Han är tydlig, strukturerad och riktigt professionell mäklare. Vi hade väldigt höga förväntningar på Joakim då vi blivit rekommenderade Joakim av bekanta och han levde verkligen upp till våra högt ställda förväntningar. Jag kam varmt rekommendera Joakim om du söker en driven,erfaren och proffsig mäklare."
Läs mer
säljare på Frejgatan 42

22 aug 2022

"Vi kommer aldrig sälja med någon annan än Joakim! Han är verkligen Stockholms bästa mäklare! Han är trevlig, lugn, trygg, träffsäker, uppdaterad och framför allt otroligt kunnig. Dessutom jobbar han ihop med en magisk stylist. TACK !"
säljare på Tulegatan 43

14 jul 2022

"Joakim var duktig och effektiv. Han har god lokalkännedom och kunde rådge trots att marknaden var orolig och svårnavigerad. Joakim var alltid tillgänglig och skötte alla förmedling snabbt och enkelt."
säljare på Tomtebogatan 30A

06 jul 2022

"Joakim är en oerhört engagerad och lyhörd mäklare. Han lyssnade noggrant in våra önskemål kring försäljning (frånflytt, pris etc) och lyckades sälja vår lägenhet precis som förväntat i dessa svåra försäljningstider. Rekommenderar honom varmt vid bostadsförsäljning om du vill få till en bra och ef..."
"Joakim är en oerhört engagerad och lyhörd mäklare. Han lyssnade noggrant in våra önskemål kring försäljning (frånflytt, pris etc) och lyckades sälja vår lägenhet precis som förväntat i dessa svåra försäljningstider. Rekommenderar honom varmt vid bostadsförsäljning om du vill få till en bra och effektiv affär!"
Läs mer
säljare på Upplandsgatan 36

18 jun 2022

"Joakim är fantastik. Lyhörd och proffsig genom hela processen. Väldigt enkel och trevlig att ha och göra med. Bästa mäklaren jag anlitat. "
säljare på Sveavägen 87

13 jun 2022

"Joakim är mycket professionell och oerhört väl påläst. Han guidade oss igenom säljprocessen och har varit snabbt tillgänglig för frågor.
I den nuvarande osäkra marknaden har han givit oss bra uppdateringar om läget och bra råd.
Jag kan verkligen rekommendera Joakim till alla som vill sälja sin lä..."
"Joakim är mycket professionell och oerhört väl påläst. Han guidade oss igenom säljprocessen och har varit snabbt tillgänglig för frågor.
I den nuvarande osäkra marknaden har han givit oss bra uppdateringar om läget och bra råd.
Jag kan verkligen rekommendera Joakim till alla som vill sälja sin lägenhet i Vasastan."
Läs mer
säljare på Hagagatan 20

30 maj 2022

"Prissättningen var mycket svår under våren då så mycket hänt pga krig och räntehöjningar. Jag fick dock lite mer än jag tänkte. "
säljare på Upplandsgatan 24B

11 maj 2022

"Joakim gjorde ett toppenjobb med att säja vår lägenhet. Det är tydligt varför han har blivit utnämnd till Vasastans mest rekommenderade mäklare! Han är lyhörd, skicklig, trevlig, har koll på marknaden och levererar över förväntan. Kan varmt rekommendera honom och skulle gärna anlita honom igen! "
"Joakim gjorde ett toppenjobb med att säja vår lägenhet. Det är tydligt varför han har blivit utnämnd till Vasastans mest rekommenderade mäklare! Han är lyhörd, skicklig, trevlig, har koll på marknaden och levererar över förväntan. Kan varmt rekommendera honom och skulle gärna anlita honom igen! "
Läs mer
säljare på Hagagatan 44

09 maj 2022

"Mycket proffsig inställning vilket resulterade i en rekordförsäljning "
säljare på Döbelnsgatan 53

17 apr 2022

"Målinriktad, kommunikativ och snabb. Högsta betyg genom hela processen. "
säljare på Upplandsgatan 22

13 apr 2022

"Jag är mycket nöjd med Joakim som mäklare, lyhörd, förtroendeingivande och extremt lätt att få tag på. Kan verkligen rekommendera Joakim! "
säljare på Gästrikegatan 4A

12 apr 2022

"Joakim är en fantastisk mäklare. Rekommenderar honom varmt."
säljare på Birger Jarlsgatan 97

10 apr 2022

"Joakim Andersson har varit mycket professionell och korrekt från första möte och genom hela försäljningsprocessen. "
säljare på Västmannagatan 54

08 apr 2022

"Joakim är lyhörd, pricksäker och proffesionell!"
säljare på Hälsingegatan 14B

08 apr 2022

"Jag kan verkligen rekommendera Joakim som mäklare. Han skötte vår försäljning proffsigt och var enkel att jobba med."
säljare på Dannemoragatan 14

08 apr 2022

"Den bästa mäklare jag anlitat. Lugn och säker, samtidigt mkt fokuserad, effektiv, kunnig och inte minst - trevlig. "
säljare på Vikingagatan 12

03 apr 2022

"Joakim är grym! Har både köpt och sålt via honom och under båda processerna har han levererat trygghet, förtroende och snabb återkoppling. Kan inte tänka mig en bättre mäklare, rekommenderar starkt! "
säljare på Hälsingegatan 10B

01 apr 2022

"Joakim var riktigt vass, vi sålde underhand och var nöjda med både pris och hela processen. Har testat många mäklare under åren, men nu har vi äntligen hittat rätt i alla avseenden! Tack för grym insats"
säljare på Rörstrandsgatan 17

01 apr 2022

"Efter ha köpt samt sålt en lägenhet av Joakim är jag extremt nöjd både som köpare och säljare.
Han inger den trygghet man söker som köpare och säljare och håller det han lovar för båda parter. Andra kvaliteter som jag uppskattade är att han besitter god kunskap om marknaden och är ärlig/rak mot ..."
"Efter ha köpt samt sålt en lägenhet av Joakim är jag extremt nöjd både som köpare och säljare.
Han inger den trygghet man söker som köpare och säljare och håller det han lovar för båda parter. Andra kvaliteter som jag uppskattade är att han besitter god kunskap om marknaden och är ärlig/rak mot både säljare och köpare.
Jag kan starkt rekommendera Joakim!"
Läs mer
säljare på Västmannagatan 17B

30 mar 2022

"Otroligt nöjd med Joakim som mäklare. Önskade en smidig process vilket han levererade på med råge. Väldigt lätt att få tag på och snabb och tydlig kommunikation rakt igenom (både via sms och telefon). Går ni i säljtankar med objekt i Vasastan kan jag varmt rekommendera Joakim! Definitivt mitt val..."
"Otroligt nöjd med Joakim som mäklare. Önskade en smidig process vilket han levererade på med råge. Väldigt lätt att få tag på och snabb och tydlig kommunikation rakt igenom (både via sms och telefon). Går ni i säljtankar med objekt i Vasastan kan jag varmt rekommendera Joakim! Definitivt mitt val vid nästa försäljning!"
Läs mer
säljare på Drejargatan 2

28 mar 2022

"Stort kontaktnät med spekulanter! Det resulterade till att lägenheten blev såld efter en privatvisning till ett riktigt bra pris. Vi är så nöjda med Joakims insats! "
säljare på Vanadisvägen 31B

28 mar 2022

"Professionell, tydlig och enkel att jobba med."
säljare på Birger Jarlsgatan 120C

24 mar 2022

"Mest effektiva mäklaren i Stockholm! Bara 3 veckor efter sitt värderingsbesök i vår lägenhet lyckades han sälja den underhand och till rekordpris! Inget hemnet, ingen visning, inget krångel... Smidigaste försäljningsprocessen någonsin!"
säljare på Gästrikegatan 7A

24 mar 2022

"Vi är otroligt nöjda med Joakim. Det märks att han har gedigen erfarenhet i yrket - otroligt proffsig, påläst, trygg och kommunikativ. Han höll oss uppdaterade och trygga under hela processen och var hela tiden lätt att nå.
Joakim har ett fantastiskt kontaktnät och intresseregister vilket gjorde ..."
"Vi är otroligt nöjda med Joakim. Det märks att han har gedigen erfarenhet i yrket - otroligt proffsig, påläst, trygg och kommunikativ. Han höll oss uppdaterade och trygga under hela processen och var hela tiden lätt att nå.
Joakim har ett fantastiskt kontaktnät och intresseregister vilket gjorde att vi kunde sälja vår lägenhet till rekordpris utan att gå ut på Hemnet. Otroligt smidigt. Dessutom var hans värdering väldigt träffsäker. Ska ni sälja er bostad i Vasastan är Joakim mäklaren ni ska kontakta. Vi har rekommenderat honom till alla våra vänner."
Läs mer
säljare på Hagagatan 9

22 mar 2022

"Joakim levererade till max på alla punkter och jag tar gärna hjälp av honom nästa gång jag ska sälja! "
säljare på Atlasmuren 16

22 mar 2022

"Vädligt driven och erfaren mäklare, vilket genomsyrar hela försäljningsprocessen. Joakim vet hur man uppnår bästa pris och det skapar en enorm trygghet när man står inför en lägenhetsförsäljning. "
säljare på Dalagatan 70

17 mar 2022

"Joakim är en duktig och väldigt kommunikativ mäklare. Alltid tillgänglig, smidig att ha att göra med och duktig på att hålla säljaren uppdaterad. Vi är nöjda och kan rekommendera Joakim till andra. "
säljare på Surbrunnsgatan 57

10 mar 2022

"
Fantastiskt bra mäklare! Joakim är mycket tillgänglig, lyhörd, tydlig, kommunikativ, kunnig, erfaren och proffsig i det han gör. Han jobbar strukturerat och med stort fokus. Är dessutom väldigt trevlig och lätt att ha att göra med!
Hade som säljare lite extra besvärliga krav (bl.a. frånträde b..."
"
Fantastiskt bra mäklare! Joakim är mycket tillgänglig, lyhörd, tydlig, kommunikativ, kunnig, erfaren och proffsig i det han gör. Han jobbar strukturerat och med stort fokus. Är dessutom väldigt trevlig och lätt att ha att göra med!
Hade som säljare lite extra besvärliga krav (bl.a. frånträde betydligt längre fram i tiden än vad som normalt är praxis och även en önskan om att helst slippa öppna visningar), men Joakim kunde på kort tid ordna så att dessa uppfylldes. Det blev en mycket smidig affär! Slutpriset på lägenheten levde upp till förväntningarna. Joakim var träffsäker i sin värdering av bostaden.
För alla som planerar att sälja i Vasastan, rekommenderas att försöka anlita Joakim för uppdraget!"
Läs mer
säljare på Vidargatan 7

02 mar 2022

"Jag är så nöjd att jag valde Joakim som min mäklare! Otroligt professionell, trevlig och överträffade mina förväntningar. Jag kan varmt rekommendera honom! "
säljare på Västmannagatan 24

24 feb 2022

"Bästa mäklaren i Stockholm! Skulle inte rekommendera någon annan än Joakim om du går i säljtankar. Väldigt professionell och ett oerhört bra driv. Vår lägenhet såldes snabbt och smidigt till ett fantastiskt slutpris.
"
säljare på Vanadisvägen 3

22 feb 2022

"Vi kommer aldrig sälja med någon annan än Joakim! Han är verkligen Stockholms bästa mäklare. Vi är otroligt nöjda med hela processen, från början till såld lägenhet. Han är lugn, påläst, driven och genuin. Välj Joakim och du kommer vara i trygga händer genom din bostadsförsäljning!"
"Vi kommer aldrig sälja med någon annan än Joakim! Han är verkligen Stockholms bästa mäklare. Vi är otroligt nöjda med hela processen, från början till såld lägenhet. Han är lugn, påläst, driven och genuin. Välj Joakim och du kommer vara i trygga händer genom din bostadsförsäljning!"
Läs mer
säljare på Tegnérgatan 55B

21 feb 2022

"Joakim agerar självsäkert och ger tydliga råd under processen. Mkt professionell mot både spekulanter och oss. Sen är han trevlig, lätt att göra med, snabb på att svara osv. Joakim är den klart bästa mäklaren vi haft att göra med. "
säljare på Rörstrandsgatan 25

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
37

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
35
Försäljningar
37
Försäljningsvärde
337 505 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
403 av 417 säljare
Joakim satte rätt förväntningar på slutpriset
345 av 421 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
408 av 413 säljare
Joakim var tydlig och höll mig uppdaterad
419 av 421 säljare

Joakim på kartan.

636 tidigare bostäder
36 bostäder till salu
421 rekommendationer

36 bostäder till salu.

Bostäder

11 495 000 kr
3 rum, 108 m²
106 435 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
6 421 kr/mån
2 rum, 42 m²
Lägenhet, Stockholm
2 119 kr/mån
3 rum, 63 m²
Lägenhet, Stockholm
2 575 kr/mån
3,5 rum, 95 m²
Lägenhet, Stockholm
3 997 kr/mån
2 rum, 36 m²
Lägenhet, Stockholm
1 907 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Bostäder

11 500 000 kr
Lägenhet Norrmalm
3 rum, 97 m²
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Toppenmäklare som inte överlovar men alltid överlevererar. Professionell och kunnig "
9 400 000 kr
Lägenhet Vasastan
3 rum, 77 m²
4 525 000 kr
Lägenhet Vasastan
+ 30 000 kr
2 rum, 44 m²
Utropspris: 4 495 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
9 400 000 kr
Lägenhet Vasastan
3 rum, 77 m²
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Otroligt engagerad och målinriktad. I en marknad där det kan ta tid tog det 2 arbetsdagar från publicering till skrivning av kontrakt. Till framtida försäljningar är vårt val självklart!"
4 600 000 kr
Lägenhet Vasastan
+ 205 000 kr
2 rum, 45 m²
Utropspris: 4 395 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Joakim levererade under hela processen. Från första kontakt till kontrakt höll han oss uppdaterade, arbetade hårt och engagerade sig i processen för att uppnå ett bra resultat! Skolboksexempel på hur en kompetent mäklare ska arbeta."

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.