Joakim Andersson

Profilbild för Joakim Andersson
Säljarfavorit
Joakim Andersson
4.9 / 5
(166 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
53 st
44 st
254 726 000 kr

Bakgrund

Joakim Andersson jobbar på SkandiaMäklarna och är registrerad mäklare sedan 2012-07-06. Joakim har fått in 44 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan april 2019. Joakim har haft 50 verifierade försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 280 296 000 kr.

Presentation

-Vasastans mest rekommenderade mäklare 2019 (HittaMäklare).

Jag har varit verksam mäklare i Vasastan sedan 2012 och har många mycket nöjda säljare och köpare med mig genom åren.

Min inställning till arbetet är att jag vill maximera varje affär, istället för att maximera antalet affärer.
Därför publicerar jag aldrig fler än tre bostäder samtidigt, och kan på så vis ge garantin till mina säljare att deras bostad får all den tid och det engagemang som krävs.

Detta har sedan lett till många rekordförsäljningar som bl.a tagits upp i media.

Affärer får jag mest genom återkommande kunder eller via rekommendationer.

Att vara ärlig, ödmjuk och väl påläst, tillsammans med god erfarenhet skapar trygghet och leder till lyckade försäljningar.

Tveka inte att ringa, sms´a eller maila om du vill att jag ska komma förbi för en kostnadsfri värdering och säljrådgivning.

Säljare om Joakim.

14 sep 2020

"Joakim levererade vad han lovade. Han var väldigt engagerad genom hela processen, bearbetade potentiella köpare och konstant tillgänglig. Lägenheten såldes innan visning och jag kan varmt rekommendera Joakim till andra. "
säljare på Kungstensgatan 31

10 sep 2020

"Joakim är grym på det han gör!! Han har ett otroligt driv, är alltid väl förberedd, engagerad och samtidig supertrevlig. Kommer garanterat anlita Joakim igen och rekommenderar honom varmt!"
säljare på Upplandsgatan 58A

02 sep 2020

"Jag kan varmt rekommendera Joakim. Väldigt proffsig och engagerad genom hela processen. Dessutom gick försäljningen över förväntan. Top marks!"
säljare på Sankt Eriksgatan 75

27 aug 2020

"Joakim är den mest professionella och trevliga mäklaren jag träffat. Lättsam, positiv, objektiv, mycket hjälpsam och förtroendeingivande från första sekund.
Jag träffade flera mäklare innan jag träffade Joakim och ingen mäklare höll samma nivå av engagemang och energi. Joakim är väldigt erfaren och kompetent, vilket visades under processen.
Jag var bortrest under hela försäljningsprocessen men kände mig trygg med att allt sköttes utmärkt, trots COVID-19 och andra osäkerheter kring bostadsmarknaden."
säljare på Karlbergsvägen 75A

21 aug 2020

"Jättebra på alla sätt! Smidigt, snabb affär, bra slutpris! Joakim är en jättetrevlig mäklare som är lätt att ha och göra med. Ödmjuk och duktig!! "
säljare på Vulcanusgatan 4

26 jul 2020

"Genomgående sympatiskt bemötande. Joakim visade en tydlig plan på hur försäljningen skulle gå till och genomförde sedan den som utlovat. "
säljare på Sveavägen 138

13 jul 2020

"Mycket nöjd med mäklarens prestation. Lyckades ordna ett bra pris i en något osäker marknad."
säljare på Luntmakargatan 95

07 jul 2020

"Rekommenderar Joakim till alla som vill sälja sin bostad. Smart, målinriktad, trevlig med tydligt fokus på att både säljaren och köparen ska känna sig trygga. Denna mäklare brinner verkligen för sitt yrke!
"
säljare på Hagagatan 18

27 jun 2020

"Blev mer än vi hoppats på "
säljare på Bråvallagatan 5

12 jun 2020

"Jag kan starkt rekommendera Joakim! Han är driven, positiv, och har verkligen ett öga för detaljer. Joakim är en engagerad mäklare som var med under hela processen och drev försäljningen med trygga händer!"
säljare på Bråvallagatan 12C

02 jun 2020

"Vi var mycket nöjda med Joakim! Kan varmt rekommendera honom! Försäljningen gick snabbt och smidigt och vi var uppdaterade om allt som hände. "
säljare på Karlbergsvägen 69B

31 maj 2020

"Jag kontaktade tre mäklare med bra statistik i Vasastan. Joakim var snabbast på att återkoppla, gav ett fantastiskt första intryck som han levde upp till genom hela försäljningsprocessen. Jag vill beskriva Joakim som professionell, målmedveten och effektiv, men samtidigt oerhört trevlig och lyhörd. Jag har redan rekommenderat Joakim till familj och vänner och han är mitt självklara val nästa gång jag säljer en lägenhet i Vasastan!"
säljare på Drejargatan 7

20 maj 2020

"Supertrevlig, kunnig, snabb återkoppling, lösningsorienterad. "
säljare på Sankt Eriksgatan 83

19 maj 2020

"Jag har uppskattat en seriös mäklare med kunskap, intresse och driv i köp/säljprocessen. Tydlig kommunikation, utan lång väntan, har bidragit till förtroende.
Joakim kan rekommenderas!"
säljare på Sveavägen 89

15 maj 2020

"Joakim gav ett fantastiskt intryck från start till mål och infriade alla mina förväntningar och mer där till och jag kan starkt rekommendera honom om ni ska sälja er bostad. "
säljare på Sveavägen 95

12 maj 2020

"Joakim är en mycket skicklig mäklare, har kommit i kontakt med en del och han har verkligen excellerat! Kan varmt rekommendera!"
säljare på Rindögatan 14

21 apr 2020

"Vi rekommenderar Joakim varmt. Han är mycket professionell och skötte hela processen från start till mål, felfritt! En fantastik bra mäklare, som kan Vasastan utan och innan. Vi kände oss trygga hela vägen till mål. "
säljare på Kammakargatan 44A

19 apr 2020

"Joakim är otroligt professionell och driven. Han drev på och genomförde försäljningen under en utmanande tid (Corona) och utan att jag behövde vara på plats en enda gång. Jag hade inte kunnat vara mer nöjd! "
säljare på Sveavägen 138

16 apr 2020

"Andra gången jag väljer Joakim som mäklare och andra gången jag inte kunde gjort ett bättre val! Han är påläst, engagerad och driven. Trots dessa tuffa Corontider lyckades han ro affären i hamn snabbt och bra. Kan enbart varmt rekommendera Joakim till alla som letar efter en grym mäklare som alltid är ärlig och uppdaterad i alla läge!"
säljare på Tre Liljor 2A

09 apr 2020

"Joakims angreppssätt kombinerade hans kunskaper och professionalism med våra uppfattningar och idéer (både de korrekta och de felaktiga) på ett förtjänstfullt sätt. Och med ett resultat alla parter i affären kan vara nöjda med."
säljare på Sveavägen 83

03 apr 2020

"Rätt man för sitt jobb - kan varmt rekommendera honom till andra som står inför en försäljning av bostad "
säljare på Gästrikegatan 18A

31 mar 2020

"Vi kan inte med ord beskriva hur skicklig och engagerad vi upplevde Joakim som mäklare. Han lotsade oss genom hela försäljningen med trygg hand och höll oss väl informerade hela tiden. Joakim överträffade alla våra förväntningar och levererade rakt igenom på topp!"
säljare på Odengatan 89A

25 mar 2020

"Joakim krigade på mycket starkt för att den nivå på försäljningen som han hade uppskattat. Rekommenderar!"
säljare på Birger Jarlsgatan 120C

23 mar 2020

"Joakim var väldigt engagerad, ingav ett stort förtroende samt uppvisade mycket goda kunskaper om marknadsläget och området. Kunnig, driven och kompetent. Jag kan varmt rekommendera Joakim som mäklare!"
säljare på Tegnérgatan 55A

19 mar 2020

"Coronaviruset slog till på riktigt under vår försäljning men Joakim gjorde sitt yttersta för att driva processen framåt och se till att vi trots Corona kunde genomföra en försäljning till ett pris som vi är nöjda med."
säljare på Surbrunnsgatan 13

18 mar 2020

"Mycket trevlig, tillmötesgående och hjälpsam i alla avseenden. Kan varmt rekommendera Joakim! "
säljare på Markvardsgatan 6

12 mar 2020

"En fantastiskt bra mäklare!"
säljare på Västmannagatan 77

09 mar 2020

"Joakim har haft mitt förtroende från dag ett. Alltid tillgänglig, engagerad samt proffsig genom hela försäljningsprocessen. Rekommenderat honom varmt."
säljare på Vanadisvägen 7

01 mar 2020

"Joakim är en mycket kompetent och trevlig mäklare. Han har öga för detaljer och en förmåga att förmedla trygghet till både köpare och säljare. Kan varmt rekommendera Joakim! "
säljare på Vikingagatan 12

29 feb 2020

"Mycket professionell, kompetent, trevlig, driven, tillgänglig - rekommenderas varmt!"
säljare på Vikingagatan 39-45

27 feb 2020

"Joakim Andersson är en synnerligen professionell och duktig mäklare. Han är mycket kunnig om områdena och han har ett socialt och förtroendeingivande sätt som fungerar mycket bra för både säljare och köpare. Vi var mycket nöjda med honom och kan varmt rekommendera honom vidare. När vi säljer nästa bostad i framtiden kommer vi anlita Joakim igen. "
säljare på Birger Jarlsgatan 104I

24 feb 2020

"Jag kan rekommendera Joakim som mäklare till alla som ska sälja och /eller köpa en bostad. Jag skulle också gärna anlita Joakim vid eventuella kommande bostadsaffärer. "
säljare på Drottninggatan 101

17 feb 2020

"Joakim har sedan första kontakt varit otroligt engagerad. När jag letade mäklare så kände jag mig ibland nonchalerad och det kunde ta dagar innan jag fick svar. Joakim var helt tvärtom. Sent en måndagkväll skickade jag ett initialt mail och 1 minut senare hade jag fått svar med förslag om möte redan kommande dag.
Som säljare har jag alltid känt mig otroligt trygg då Joakim kan varenda detalj kring område, att han alltid varit tillgänglig för att svara på frågor samt agerat bollplank när man ställs inför en del svåra beslut. Han har dessutom ett öga för detaljer och ser till att presentationen av lägenheten blir perfekt! Jag är ofantligt nöjd över att jag valde just Joakim som mäklare och kan varmt rekommendera honom till alla som går i säljtankar. "
säljare på Bråvallagatan 12A

16 feb 2020

"Jag är mycket nöjd med Joakims expertis som mäklare. Han är lyhörd, professionell, kunnig och trevlig. Jag kan varmt rekommendera Joakim."
säljare på Markvardsgatan 6A

15 feb 2020

"Jag är supernöjd med Joakims insats! Det gick snabbt och smidigt vilket jag är väldigt glad för. "
säljare på Norra Stationsgatan 117

08 feb 2020

"Joakim gjorde ett grymt jobb!"
säljare på Tulegatan 49

04 feb 2020

"Joakim är målinriktad, enkel att ha och göra med och uppenbart väldigt duktig på det han gör - att han sedan överträffade mina och sina egna förväntningar var bara en bonus!"
säljare på Tulegatan 49

02 feb 2020

"Lysande mäklare, hade fått en klar 5:a i betyg om han hade varit lite lättare att nå inför annonsering."
säljare på Johannesgatan 10

30 jan 2020

"Joakim är kunnig och professionell samtidigt som han är trevlig och engagerad.
Bra försäljningspris till rimlig ersättning. rekommenderas starkt! "
säljare på Drottninghusgränd 2

29 jan 2020

"Jämförde tre mäklare i Vasastan innan jag träffade Joakim. Vart ett enkelt val att välja Joakim då han trodde på en betydligt högre värdering och hade en trovärdig plan för nå dit, vilket var förtroendegivande. Senaste halvåret hade han dessutom sålt för väldigt höga kvadratmeterpriser i närområdet. Han ställde höga krav på styling och fotografen gjorde ett fantastiskt arbete. Super-fina bilder i kombination med rätt utgångspris ledde till 40 par som gick på visning och vi fick ett högre slutpris än vad vi hade förväntat oss. Ifall du ska sälja din lägenhet och inte vill lämna något åt slumpen så MÅSTE du kontakta Joakim. Vasastans vassaste mäklare!"
säljare på Västmannagatan 27

27 jan 2020

"Vi kan varmt rekommendera Joakim som mäklare. Joakim arbetar proaktivt för att sätta lägenhetens presentation i fokus och se till att visningarna har många besökare. Vilket var väldigt värdeskapande för oss som säljare.
Väldigt professionellt helhetsintryck. "
säljare på Västmannagatan 77

17 jan 2020

"Mycket nöjd med Joakim som mäklare. Han skötte allt smidigt och flexibelt. Återkopplade snabbt och var målmedveten genom hela affären. "
säljare på Ingemarsgatan 3B

11 dec 2019

"Joakim är kunnig, engagerad och tar sig tid att svara på frågor. Han är lätt att kommunicera med, tillgänlig och återkopplar snabbt. Jag kände mig trygg genom hela försäljningsprocessen och kan varmt rekommendera honom."
säljare på Birger Jarlsgatan 99C

02 dec 2019

"Joakim är en fantastisk mäklare och person. Vi kände oss trygga genom hela försäljningsprocessen och kan varmt rekommendera honom till den som vill sälja sin bostad tillsammans med någon som är kommunikativ, professionell, trevlig och enkel att ha att göra med! "
säljare på Bråvallagatan 10

29 nov 2019

"Från första mötet var Joakim ett föredöme. Han har varit professionell, effektiv, ihärdig med en utomordentlig kompetens och briljanta kunskaper som ingav ett stort förtroende och en ärlig inställning utöver det vanliga. Joakim var också 100% engagerad och tillgänglig under hela försäljnings processen. Kan varmt rekommendera denna mäklare.
Christian Vasastan "
säljare på Birger Jarlsgatan 102A

27 nov 2019

"Joakim var mycket lätt att ha att göra med! Trevlig och engagerad. Med en princip om att inte åta sig så många försäljningar samtidigt fick vi den uppmärksamhet vi önskade. Joakim kändes både personlig och trovärdig och vi kan verkligen rekommendera honom till andra. "
säljare på Hälsingehöjden 9

14 nov 2019

"Joakim är en väldigt engagerad och trevlig mäklare. Han tog sig alltid tid att svara på frågor och var duktig på att engagera såväl nya som befintliga intressenter till lägenheten. Jag har både köpt och sålt lägenhet med Joakim som mäklare och tycker att han är väldigt kunnig och socialt kompetent. "
säljare på Tomtebogatan 39A

13 nov 2019

"Joakim var proffsig, jordnära samt lätt att ha att göra med under hela processen. Kan stark rekommendera honom!"
säljare på Karlbergsvägen 71A

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
50

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
44
Försäljningar
50
Försäljningsvärde
280 296 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
5.0 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
5.0 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
157 av 166 säljare
Joakim satte rätt förväntningar på slutpriset
134 av 166 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
163 av 166 säljare
Joakim var tydlig och höll mig uppdaterad
164 av 166 säljare

Joakim på kartan.

335 tidigare annonser
6 bostäder till salu
166 rekommendationer

6 bostäder till salu.

Annonser

4 995 000 kr
2 rum, 72 m²
69 375 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
3 767 kr/mån
5 195 000 kr
2 rum, 58 m²
89 568 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
1 987 kr/mån
4 995 000 kr
2 rum, 48 m²
104 062 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
1 383 kr/mån
2 995 000 kr
2 rum, 31 m²
96 612 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
1 751 kr/mån
3 000 000 kr
1 rum, 27 m²
111 111 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
2 215 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

3 945 000 kr
Lägenhet Vasastan
+ 750 000 kr
2 rum, 29 m²
Utropspris: 3 195 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
4 000 000 kr
Lägenhet Vasastan
+ 605 000 kr
1 rum, 37 m²
Utropspris: 3 395 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
4 600 000 kr
Lägenhet Vasastan
+ 405 000 kr
2 rum, 46 m²
Utropspris: 4 195 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Joakim levererade vad han lovade. Han var väldigt engagerad genom hela processen, bearbetade potentiella köpare och konstant tillgänglig. Lägenheten såldes innan visning och jag kan varmt rekommendera Joakim till andra. "
5 250 000 kr
Lägenhet Vasastan
+ 355 000 kr
2 rum, 57 m²
Utropspris: 4 895 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
3 900 000 kr
Lägenhet Vasastan
+ 705 000 kr
1 rum, 35 m²
Utropspris: 3 195 000 kr
Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.