Joakim Andersson

Profilbild för Joakim Andersson
Säljarfavorit
Joakim Andersson
4.9 / 5
(536 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
47 st
34 st
262 870 000 kr

Bakgrund

Joakim Andersson jobbar på SkandiaMäklarna och är registrerad mäklare sedan 2012-07-06. Joakim har fått in 34 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan april 2019. Joakim har enligt vår statistik haft 38 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 364 865 000 kr.

Presentation

Erfaren Vasastansmäklare med gott renommé och fler än 1 000 genomförda affärer i området sedan 2012.

Förmedlar bostäder om 3 rok och större.

Prisad mäklare.

Utmärkelser

Säljare om Joakim.

25 mar 2024

"1 förhandsvisning gav jättebra bud som vi var nöjda med, så effektiv och enkel försäljning"
säljare på Sankt Eriksgatan 71B

22 mar 2024

"Joakim gjorde ett kanonfin insats i arbetet med att sälja vår bostad. Alltid trevligt och proffsigt bemötande, bra kommunikation med ett resultat vi var väldigt nöjda med. Kan rekommendera Joakim varmt!"
säljare på Upplandsgatan 44

27 feb 2024

"Kanonbra på alla sätt! Kan varmt rekommendera. "
säljare på Hagagatan 44B

19 feb 2024

"På vårt första mötet var Joakim proffsig, kunnig och rättfram. Under säljprocessen har han varit tillgänglig, tydlig, förtroendeingivande och lugn. Det kändes tryggt att veta att han, med sin långa erfarenhet, höll i affären. Bilderna, annonseringen och visningarna sköttes på bästa sätt och gjord..."
"På vårt första mötet var Joakim proffsig, kunnig och rättfram. Under säljprocessen har han varit tillgänglig, tydlig, förtroendeingivande och lugn. Det kändes tryggt att veta att han, med sin långa erfarenhet, höll i affären. Bilderna, annonseringen och visningarna sköttes på bästa sätt och gjorde lägenheten rättvisa. Han är dessutom väldigt trevlig att ha att göra med.
Kort och gott - Joakim gjorde ett fantastiskt jobb och jag kunde inte ha valt en bättre mäklare till försäljningen av min lägenhet! Jag rekommenderar honom det allra varmaste. "
Läs mer
säljare på Västmannagatan 71B

14 feb 2024

"Joakim är en fantastiskt bra mäklare. Han hanterade försäljningsprocessen på bästa möjliga sätt och trots en svår och trög marknad så levererade han ett slutpris som var väldigt bra. Anlita Joakim om du vill bli nöjd!"
säljare på Tegnérgatan 10

07 feb 2024

"I en fortsatt tuff marknad med ett antal liknande objekt ute så gjorde Joakim ett grymt bra arbete. Han höll oss uppdaterade under hela processen och hanterade våra förväntningar på ett väldigt bra sätt. Vi vill varmt rekommendera er som är i säljtankar att träffa Joakim, ni kommer inte bli besvi..."
"I en fortsatt tuff marknad med ett antal liknande objekt ute så gjorde Joakim ett grymt bra arbete. Han höll oss uppdaterade under hela processen och hanterade våra förväntningar på ett väldigt bra sätt. Vi vill varmt rekommendera er som är i säljtankar att träffa Joakim, ni kommer inte bli besvikna. "
Läs mer
säljare på Sankt Eriksgatan 85C

04 feb 2024

"10/10"
säljare på Norrbackagatan 70B

02 feb 2024

"Andra gången vi anlitar Joakim för försäljning och vi kunde inte varit nöjdare. Tydlig och trygg genom hela processen."
säljare på Gästrikegatan 3

24 jan 2024

"Tydlig och engagerad! Joakim hade väldigt bra koll på marknaden. Kan starkt rekommenderas!"
säljare på Upplandsgatan 46

29 nov 2023

"Den absolut bästa mäklaren jag någonsin anlitat!"
säljare på Döbelnsgatan 53

27 nov 2023

"I en tuff marknad fick vi ett bra pris så vi är nöjda med försäljningen! Joakim gav bra uppdatering under processen och är alltid snabbtillgänglig och följsam, proffsigt!"
säljare på Västmannagatan 69

26 nov 2023

"Vi är mycket nöjda med valet av Joakim Andersson som mäklare. Fick Joakim rekommenderad av vänner och bekanta som anlitat honom och vi har definitivt inte ångrat valet. Joakim kan Vasastan utan och innan, är metodisk, har ett brett spekulantregister och suverän på att matcha rätt köpare med rätt ..."
"Vi är mycket nöjda med valet av Joakim Andersson som mäklare. Fick Joakim rekommenderad av vänner och bekanta som anlitat honom och vi har definitivt inte ångrat valet. Joakim kan Vasastan utan och innan, är metodisk, har ett brett spekulantregister och suverän på att matcha rätt köpare med rätt lägenhet. Något som är extra viktigt på dagens marknad. För vår del resulterade det i en effektiv underhandsförsäljning där alla parter blev mycket nöjda. Joakim får 5 av 5 av oss i omdöme och vi kan verkligen rekommendera honom!"
Läs mer
säljare på Observatoriegatan 9

23 nov 2023

"Stökiga tider men Joakim kämpade på bra och vi fick till slut till en bra affär."
säljare på Vanadisvägen 26B

22 nov 2023

"Det har genomgående varit en positiv erfarenhet att ha haft Joakim som mäklare. Fem av fem på samtliga kategorier!
Tydligt att Joakim har varit med ett tag - Proffsig och metodisk i sitt sätt att arbeta, kommunikativ gentemot oss under processens alla steg och samtidigt inlyssnande för att till..."
"Det har genomgående varit en positiv erfarenhet att ha haft Joakim som mäklare. Fem av fem på samtliga kategorier!
Tydligt att Joakim har varit med ett tag - Proffsig och metodisk i sitt sätt att arbeta, kommunikativ gentemot oss under processens alla steg och samtidigt inlyssnande för att tillgodose de önskemål och behov vi haft.
Framförallt är Joakim en person som man har väldigt lätt att tycka om vilket för oss har varit ett stort plus. Att dessutom landa ett väldigt fint slutpris, trots rådande marknad, är ett kvitto på att Joakim vet vad han gör. "
Läs mer
säljare på Döbelnsgatan 42B

14 nov 2023

"Vi är väldigt nöjda med Joakim! Tillgänglig, tydlig kommunikation och pricksäkra bedömningar. Jobbade brett och aktivt för att få till en försäljning på en skakig marknad. Rekommenderar varmt!"
säljare på Torsgatan 63

10 nov 2023

"Joakim var tydlig i sin kommunikation och höll oss hela tiden informerade om vad som var på gång och var samtidigt lätt att få tag på vid frågor. Trots en utmanande marknad lyckades Joakim skapa ett bra intresse för vår bostad och ett bra slutpris som vi var nöjda med. Kan starkt rekommendera Joa..."
"Joakim var tydlig i sin kommunikation och höll oss hela tiden informerade om vad som var på gång och var samtidigt lätt att få tag på vid frågor. Trots en utmanande marknad lyckades Joakim skapa ett bra intresse för vår bostad och ett bra slutpris som vi var nöjda med. Kan starkt rekommendera Joakim!"
Läs mer
säljare på Döbelnsgatan 77

05 nov 2023

"Väldigt bra och engagerad mäklare!"
säljare på Döbelnsgatan 1

31 okt 2023

"Joakim är en lyhörd, påläst och professionell mäklare. Skulle rekommendera Joakim till alla!"
säljare på Tomtebogatan 28A

26 okt 2023

"Joakim gjorde ett utmärkt jobb på alla fronter. Som utomlandsboende med en hyresgäst i lägenheten så gick allt smidigt och organiserat tack vare Joakim. Kommer använda honom igen vid en framtida bostadsförsäljning. "
säljare på Markvardsgatan 4

12 okt 2023

"Proffsig, trevlig och ambitiös!"
säljare på Gästrikegatan 6A

24 sep 2023

"Joakim är otroligt professionell, kunnig och pålitlig och skötte hela försäljningsprocessen på bästa möjliga sätt. Vi kände ett stort förtroende för honom under hela processen och kommer definitivt anlita honom igen när det är dags för nästa försäljning. Vi ger våra varmaste rekommendationer för ..."
"Joakim är otroligt professionell, kunnig och pålitlig och skötte hela försäljningsprocessen på bästa möjliga sätt. Vi kände ett stort förtroende för honom under hela processen och kommer definitivt anlita honom igen när det är dags för nästa försäljning. Vi ger våra varmaste rekommendationer för Joakim till alla som vill ha en effektiv och lyckad försäljning. "
Läs mer
säljare på Roslagsgatan 19A

21 sep 2023

"Andra gången vi säljer med Joakim. Överträffat våra förväntningar båda gångerna! Skulle aldrig få för oss att överväga någon annan vid försäljning i Vasastan. Tydlig, lyhörd, lätt att kommunicera med, snabb återkoppling (både via sms och telefon) och transparent under hela processen - allt detta ..."
"Andra gången vi säljer med Joakim. Överträffat våra förväntningar båda gångerna! Skulle aldrig få för oss att överväga någon annan vid försäljning i Vasastan. Tydlig, lyhörd, lätt att kommunicera med, snabb återkoppling (både via sms och telefon) och transparent under hela processen - allt detta trots att han är en av de mest anlitade. Ni kommer inte bli missnöjda. Kan även rekommendera stylingfirman som han samarbetar med. "
Läs mer
säljare på Norrtullsgatan 13

21 sep 2023

"Joakim var som vanligt superproffsig. Han har bra koll på marknaden och gör sitt yttersta för att det ska bli en bra affär. Det finns ingen bättre om man ska sälja bostad i Vasastan."
säljare på Rörstrandsgatan 44A

28 aug 2023

"När bostadsrätten i Vasastan skulle säljas föll valet av mäklare på Joakim efter en varm rekommendation från en kollega. Förväntningarna var högt ställda efter kollegans goda ord. De högt ställda förväntningarna införlivades och Joakim lyckades få till en bra deal trots en svår marknad.
För vår ..."
"När bostadsrätten i Vasastan skulle säljas föll valet av mäklare på Joakim efter en varm rekommendation från en kollega. Förväntningarna var högt ställda efter kollegans goda ord. De högt ställda förväntningarna införlivades och Joakim lyckades få till en bra deal trots en svår marknad.
För vår del råder det ingen tvekan om att Joakims engagemang och erfarenhet var två värdefulla komponenter i försäljningen. Utan Joakims fina insatser hade utfallet inte blivit lika bra.
Om vi i framtiden behöver sälja en bostadsrätt i Vasastan igen är Joakim det självklara valet. Rekommenderas varmt."
Läs mer
säljare på Rådmansgatan 78

23 aug 2023

"Joakim är driven, professionell och en mycket lyhörd mäklare. Jag kan varmt rekommendera Joakim!"
säljare på Västmannagatan 97

22 aug 2023

"Ännu en magisk försäljning med Joakim. Vi har sålt med honom innan och kommer utan tvekan välja honom nästa gång också! "
säljare på Västmannagatan 90

01 jul 2023

"Vi är nöjda med hela säljprocessen. Joakim är en jättebra mäklare!"
säljare på Döbelnsgatan 60

29 jun 2023

"Joakim har från start haft en tydlig tanke med försäljningen av vår lägenhet, och utöver det varit ett bra bollplank under hela processen. Vi upplevde honom som kunnig och transparent, och kan varmt rekommendera honom. "
säljare på Markvardsgatan 10

22 jun 2023

"Vi är supernöjda! Joakim är trevlig, proffsig, kunnig och alltid tillgänglig. Bra rådgivning och stöd i hela processen. Rekommenderar honom starkt! "
säljare på Karlbergsvägen 62

22 jun 2023

"Jag är super nöjd! Joakim är väldigt trevlig, proffsig och engagerad. Jag rekommenderar honom varmt!"
säljare på Birger Jarlsgatan 97

22 jun 2023

"Joakim är otroligt trygg och proffsig. Andra gången vi säljer med honom och kan bara varmt rekommendera andra att göra det samma! "
säljare på Upplandsgatan 71

13 jun 2023

"Proffsig, kunnig och alltid tillgänglig! Rekommenderas varmt. "
säljare på Tulegatan 23B

02 jun 2023

"Väldigt nöjd med Joakims insats. Flexibel och lyhörd, rekommenderas varmt! Åsa"
säljare på Norrtullsgatan 25D

26 maj 2023

"Vi är super nöjda med Joakim. Han var lyhörd, duktig och vi kände oss trygga genom hela processen. Mer än nöjda då vi fick sålt innan fotografering och visning till ett högre pris än vi tänkt. Dröm helt enkelt. Tack för all hjälp Joakim!"
säljare på Döbelnsgatan 79

21 maj 2023

"Smidig försäljning där vi endast visade bostaden till väldigt motiverade köpare. Bra rådgivning och stöd när vi fick in bud och behövde ett rationellt bollplank. "
säljare på Västmannagatan 61A

21 maj 2023

"Joakim är extremt professionell som mäklare. Vi hade en lägenhet som vi inte hade bråttom med att sälja, men till rätt pris kunde vi tänka oss det. Han leverade enligt förväntningar. Utan att vara någon som stressar eller pressar en till att sälja. Vi kan verkligen rekommendera Joakim. "
"Joakim är extremt professionell som mäklare. Vi hade en lägenhet som vi inte hade bråttom med att sälja, men till rätt pris kunde vi tänka oss det. Han leverade enligt förväntningar. Utan att vara någon som stressar eller pressar en till att sälja. Vi kan verkligen rekommendera Joakim. "
Läs mer
säljare på Dalagatan 74A

19 maj 2023

"Lyhörd, noggrann och engagerad. "
säljare på Birkagatan 32

15 maj 2023

"Joakim är en superbra mäklare! Detta är min andra försäljning med honom och skulle välja honom igen. Han lyssnar, tar sig tiden och håller mig som säljare uppdaterad i alla led. Rekommenderar starkt! "
säljare på Väringgatan 27

08 maj 2023

"Andra gången vi säljer med Joakim och han lever upp till alla våra förväntningar! Rekommenderar honom starkt. "
säljare på Västeråsgatan 9

04 maj 2023

"Det är andra gången jag använder mig av Joakim och han har gjort ett fantastiskt jobb vid båda dessa försäljningar. Engagerad, lyhörd och professionell från start till mål. Det finns bara en mäklare i Vasastan och det är Joakim!"
säljare på Tulegatan 35A

20 apr 2023

"Joakim är väldigt engagerad, proffsig, pålitlig och kunnig. Han gjorde ett fantastiskt jobb och uppdaterade oss genom hela processen. Vi kommer definitivt att anlita Joakim igen när vi väljer att sälja vår framtida bostad."
säljare på Tegnérgatan 49A

19 apr 2023

"Joakim gjorde ett fantastiskt jobb med att sälja vår bostad! Han nådde inte bara förväntningarna när det gäller slutpriset utan han gav oss trygghet genom hela processen genom sin tydlighet, tillgänglighet och trevlighet. Han är ett proffs som man kan lita på. Vi rekommenderar honom varmt! "
"Joakim gjorde ett fantastiskt jobb med att sälja vår bostad! Han nådde inte bara förväntningarna när det gäller slutpriset utan han gav oss trygghet genom hela processen genom sin tydlighet, tillgänglighet och trevlighet. Han är ett proffs som man kan lita på. Vi rekommenderar honom varmt! "
Läs mer
säljare på Torsgatan 38A

18 apr 2023

"Effektiv och väldigt erfaren mäklare. Kan verkligen förstå både köpare och säljare för att få till en affär som gör alla parter nöjda. "
säljare på Upplandsgatan 85A

17 apr 2023

"Joakim är väldigt proffsig, kunnig, pålitlig och också trygg och personlig. Vi är väldigt nöjda med vårt val av mäklare och kommer använda oss av honom igen. Rekommenderas starkt! "
säljare på Bråvallagatan 10

05 apr 2023

"Superbra bemötande rakt igenom. "
säljare på Surbrunnsgatan 13

29 mar 2023

"Är supernöjd med valet av Joakim som mäklare. Han är trevlig, lyhörd, otroligt proffsig och lyckades överträffa mina förväntningar på en tuff marknad. Kan varmt rekommendera att sälja med Joakim. "
säljare på Tomtebogatan 49

29 mar 2023

"Joakim är en stjärna! Trevlig, lyhörd, erfaren och målinriktad. Rekommenderar honom starkt för den som vill få ut så mycket som möjligt av sin försäljning. "
säljare på Upplandsgatan 22

23 mar 2023

"Vi är supernöjda med Joakim. Han har alltid varit lättillgänglig, lyssnat på våra önskemål och verkligen kämpat för att vi ska få det priset som vi ville ha för lägenheten. Kan varmt rekommendera honom till andra. Tack för allt Joakim! :)"
säljare på Rödabergsbrinken 7

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
38

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
34
Försäljningar
38
Försäljningsvärde
364 865 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
515 av 530 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
514 av 521 säljare
Joakim var tydlig och höll mig uppdaterad
533 av 535 säljare

Hur enkelt är det att förstå om den här mäklaren är relevant?

Väldigt svårt
Väldigt lätt

Joakim på kartan.

778 tidigare bostäder
21 bostäder till salu
535 rekommendationer

21 bostäder till salu.

Bostäder

3,5 rum, 87 m²
Lägenhet, Stockholm
5 054 kr/mån
7 195 000 kr
2 rum, 66 m²
109 015 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
3 406 kr/mån
5 rum, 166 m²
Lägenhet, Stockholm
15 563 kr/mån
14 495 000 kr
3 rum, 104 m²
139 375 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
3 561 kr/mån
9 995 000 kr
3 rum, 88 m²
113 579 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
3 046 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Bostäder

Slutpris saknas
Lägenhet Vasastan
3 rum, 85 m²
13 650 000 kr
Lägenhet Vasastan
4 rum, 119 m²
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
10 950 000 kr
Lägenhet Vasastan
+ 455 000 kr
3 rum, 93 m²
Utropspris: 10 495 000 kr
7 800 000 kr
Lägenhet Vasastan
3 rum, 61 m²
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
14 900 000 kr
Lägenhet Birkastan
+ 905 000 kr
4 rum, 136 m²
Utropspris: 13 995 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.