Joakim Andersson

Profilbild för Joakim Andersson
Säljarfavorit
Joakim Andersson
4.9 / 5
(230 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
71 st
68 st
397 806 000 kr

Bakgrund

Joakim Andersson jobbar på SkandiaMäklarna och är registrerad mäklare sedan 2012-07-06. Joakim har fått in 68 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan april 2019. Joakim har enligt vår statistik haft 72 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 527 820 000 kr.

Presentation

-Vasastans mest rekommenderade mäklare 2019 & 2020 (HittaMäklare).

Jag har varit verksam mäklare i Vasastan sedan 2012 och har många mycket nöjda säljare och köpare med mig genom åren.

Min inställning till arbetet är att jag vill maximera varje affär, istället för att maximera antalet affärer.
Därför publicerar jag aldrig fler än tre bostäder samtidigt, och kan på så vis ge garantin till mina säljare att deras bostad får all den tid och det engagemang som krävs.

Detta har sedan lett till många rekordförsäljningar som bl.a tagits upp i media.

Affärer får jag mest genom återkommande kunder eller via rekommendationer.

Att vara ärlig, ödmjuk och väl påläst, tillsammans med god erfarenhet skapar trygghet och leder till lyckade försäljningar.

Tveka inte att ringa, sms´a eller maila om du vill att jag ska komma förbi för en kostnadsfri värdering och säljrådgivning.

Säljare om Joakim.

07 mar 2021

"Joakim är en kunnig, driven och otroligt trevlig mäklare. Han var effektiv, lyhörd och höll mig som kund uppdaterad om varje steg, kändes tryggt och bra.
Kan varmt rekommendera honom! "
säljare på Västmannagatan 18

06 mar 2021

"Supertrevlig, proffsig och målinriktad mäklare som gjorde oss mycket nöjda med försäljningen. Bra bemötande och lyhörd för våra krav. Kan varmt rekommendera."
säljare på Rörstrandsgatan 19

04 mar 2021

"Vi är mycket nöjda med Joakim. Han är engagerad, målinriktad och har hög social förmåga. Han återkopplar kontinuerligt och skapar en trygghet för processen. Kommer absolut att anlita Joakim igen framöver vid en framtida försäljning."
säljare på Odengatan 62A

22 feb 2021

"Joakim har under hela processen varit tydlig och satt rätt förväntningar för oss. Joakim återkopplar och ser till så vi är uppdaterade i hela processen. I hela processen från första mötet så har han varit tydlig med vad som förväntas av oss som säljare för att hela affären ska vara så smidig som möjligt.
Rekommenderar gärna Joakim och kommer absolut att välja honom nästa gång det är aktuellt med en lägenhetsaffär för vår del. "
säljare på Tegnérgatan 19

19 feb 2021

"Smidig bostadsförsäljning från start till slut. Joakim är engagerad, kunnig, tillgänglig och tillmötesgående genom hela processen. Rekommenderas starkt! "
säljare på Jungfrugatan 43B

19 feb 2021

"Joakim är en formidabel mäklare som vi hittade i samband med att vi köpte vår nya lägenhet och han var ett givet val för att få sköta försäljningen av vår befintliga lägenhet. Han är otroligt tillgänglig och kan Vasastans bostadsmarknad på sina fem fingrar. Han satt tidigt höga men med facit i hand rätt förväntningar och jobbade sedan hårt för att guida köpare och i dialog med oss komma fram till ett riktigt bra slutresultat för alla."
säljare på Birger Jarlsgatan 93B

06 feb 2021

"Joakim är mycket engagerad, målinriktad och trevlig, jag kan starkt rekommendera honom!"
säljare på Rörstrandsgatan 48A

05 feb 2021

"Joakim gjorde hela upplevelsen smidigt, spännande och genomgående positiv. Han har järnkoll på marknaden, gör sitt yppersta och har mkt bra förståelse för både säljare och köpare. Kan bara varmt rekommendera Joakim för de som bor vasastan och går i sälj/köptankar!"
säljare på Markvardsgatan 10

31 jan 2021

"Är väldigt nöjd. Försäljningen av lägenheten gick väldigt smidigt tack vare Joakim, som var både proffsig och lyhörd. Kan varmt rekommendera!"
säljare på Völundsgatan 10

25 jan 2021

"Vi har kommit i kontakt med Joakim både som köpare och säljare och har varit supernöjda vid båda tillfällena. Joakims styrka är att han otroligt duktig att leverera det som man förväntar sig av en mäklare. Han har framför allt en otroligt bra servicenivå och håller dig som part ständigt uppdaterad. Hans kommunikation är rak och tydlig och man får ett väldig behagligt och förtroendeingivande intryck av honom. Vi kan varmt rekommendera Joakim och kommer definitivt använda hans tjänster framöver."
säljare på Döbelnsgatan 47

21 jan 2021

"Fantastiskt nöjd! Joakim är extremt kunnig, engagerad och lättillgänglig! Under hela processen upplevde jag ett stort och genuint engagemang från honom vilket gjorde att jag som säljare kände en stor trygghet! Rekommenderar varmt Joakim! "
säljare på Västmannagatan 97

19 jan 2021

"Om ni söker en mäklare som är lyhörd, kommer med feedback kring möblering, bilder, design och relation mellan samtliga parter har ni hittat rätt mäklare. Joakim är alltid tillgänglig oavsett tid på dygnet och ett ständigt bollplank vid frågor och funderingar. Som säljare behöver man alla dessa parametrar för en trygg affär, kanske din viktigaste affär någonsin..
Jag ger mina varmaste rekommendationer!
"
säljare på Västmannagatan 30

14 jan 2021

"Vi är jättenöjda med Joakim! Han var professionell, trevlig och engagerad samtidigt som han lyckades hitta många budgivare för vår lägenhet. I slutändan lyckades han övertrassera alla våra förväntningar gällande slutpriset. Vi vill varmt rekommendera Joakim!"
säljare på Ingemarsgatan 5

22 dec 2020

"Joakim hade en tydlig målsättning att få ett så bra pris som möjligt för vår bostad.Vi fick löpande information under försäljningen och fick ett pris som vi var väldigt nöjda med. "
säljare på Norrtullsgatan 27B

04 dec 2020

"Lägenheten hamnade lite tokigt i utgångspris."
säljare på Valhallavägen 52

01 dec 2020

"Det var andra gången vi sålde vår lägenhet med Joakim. Han är proffsig, snabb, trevlig och har en god kännedom av marknaden och sina kunder. Vi är supernöjda och rekommenderar honom varmt till alla som går i säljtankar."
säljare på Karlbergsvägen 56

27 nov 2020

"Kan varmt rekommendera Joakim, han är engagerad, pålitlig och lyhörd. Och otroligt insatt i just Vasastan! "
säljare på Sveavägen 122

25 nov 2020

"Joakim var duktig på att mäkla ihop affären! Alltid snabb på att svara och mycket tillgänglig. Kände att vi var i trygga händer."
säljare på Tegnérgatan 19

18 nov 2020

"Joakim levererar alltid på samtliga plan, pålitlig och noggrann mäklare som jag varmt rekommenderar till andra."
säljare på Jaktgatan 17

12 nov 2020

"Mycket professionellt bemötande med mycket god lokal kännedom om både området och potentiella köpares behov. God uppfattning om prisbild och skapade förväntningar som stämmer. Höll tidplan, allt från styling, fotografering till uppföljande samtal under hela processen. Kan varmt rekommenderas. "
säljare på Atlasmuren 4

09 nov 2020

"Joakim gjorde en mycket fin presentation av lägenheten och arbetade professionellt med stort driv genom hela processen. Vi upplevde att Joakim, alltid kontaktbar med täta återkopplingar, gjorde försäljningen väldigt enkel och smidig för oss. "
säljare på Bråvallagatan 8

04 nov 2020

"Har sålt med Joakim två gånger nu. Han är alltid tillgänglig, har bra tankar och ger ett professionellt intryck."
säljare på Tegnérlunden 4

04 nov 2020

"Kan varmt rekommendera Joakim, ambitiös, driven och påläst!"
säljare på Teknologgatan 5

03 nov 2020

"Är jättenöjd med Joakims insats. Han var väldigt professionell, lyhörd och känner till området väl. Vi hade en väldigt bra kommunikation genom hela processen och vi kände oss trygga med alla beslut. Han var även väldigt hjälpsam både innan och efter försäljningen. Kan verkligen rekommendera Joakim! "
säljare på Rörstrandsgatan 42A

02 nov 2020

"Oerhört proffsig, påläst och trevlig. Gjorde sitt absolut bästa vilket också gav ett mycket bra resultat. Kommer definitivt vända mig till Joakim igen om tillfälle ges"
säljare på Odengatan 2

02 nov 2020

"Joakim överträffade ambitiöst uppsatta mål och objektet såldes innan visning."
säljare på Völundsgatan 3

02 nov 2020

"Joakim har varit fantastisk under hela processen. Han inte bara fyllde mina förväntningar utan överträffade dem. Jag ger honom mina varmaste rekommendationer. "
säljare på Bråvallagatan 8

24 okt 2020

"Fantastiskt bra mäklare, Joakim såg till att jag kände mig bekväm genom hela processen och guidade mig så vi landade i en försäljning jag är mycket nöjd med!"
säljare på Regeringsgatan 85

21 okt 2020

"Joakim var lyhörd, driven, kunnig och i princip alltid tillgänglig. Han var mkt responsiv och dröjde aldrig med svaren. Engagerad fram till dess att bläcket sattes på pappret - vi var mycket nöjda och skulle definitivt rekommendera honom. "
säljare på Kammakargatan 33

21 okt 2020

"Jag är så nöjd med Joakim. Han är professionell, engagerad och förtroendeingivande vilket för mig är det absolut viktigaste i en försäljning. Redan efter första mötet fick jag en superbra känsla. Han sålde min lägenhet för det jag önskade på bara några dagar efter att ha fått prospektet i sina händer, utan att behöva lägga ut den på Hemnet. Jag kommer definitivt rekommendera honom till alla som är ute efter en smidig, enkel och professionell affär. "
säljare på Vulcanusgatan 1

18 okt 2020

"Mäklarens arbete var gediget och professionellt. Vi kan varmt rekommendera honom."
säljare på Upplandsgatan 77A

15 okt 2020

"Joakim sålde vår lägenhet i Vasastan. Vi är otroligt nöjda med hela processen, och inte minst slutresultatet. Joakim har grymt bra koll på marknaden, är effektiv och lätt att jobba med, och mycket engagerad. Kan varmt rekommendera Joakim! "
säljare på Tomtebogatan 20

15 okt 2020

"Väldigt nöjd med allt!"
säljare på Tomtebogatan 35

12 okt 2020

"Joakim är lyhörd och engagerad med en positivt driv. Vi är supernöjda och kan varmt rekommendera att sälja din bostad med honom."
säljare på Norrtullsgatan 27B

04 okt 2020

"Joakim är grym. Han var lätt att samarbeta med, lyhörd för mina tankar och en generellt trevlig och härlig person att ha och göra med. Skulle absolut rekommendera Joakim till andra! "
säljare på Västmannagatan 18

02 okt 2020

"Är otroligt nöjd med Joakims insats – han uppfyllde och överträffade alla mina förväntningar! Smidig och effektiv försäljning i nära samarbete med snabb och tydlig kommunikation, gjorde att jag kände mig trygg genom hela processen. Joakim prickar av alla egenskaper som jag sökte i valet av mäklare - han är professionell, engagerad, lyhörd, ödmjuk och oerhört trevlig. Att vi dessutom landade på ett slutpris långt över förväntan var en väldigt kul överraskning. Kommer utan tvekan anlita Joakim igen och kan varmt rekommendera honom till alla som vill sälja sin bostad i Vasastan! "
säljare på Vulcanusgatan 13

28 sep 2020

"Väldigt nöjd med Joakim, professionell, engagerad och erfaren mäklare som inte lämnar något åt slumpen. Mina starkaste rekommendationer!"
säljare på Västmannagatan 27A

26 sep 2020

"Joakim var extremt professionell, väldigt tät och tydlig kommunikation. När jag valde mäklare kollade jag statistik på vulkanism var bäst och då kom Joakim upp som bäst, och efter avslutad försäljning så förstår jag varför. Finns ingen bättre mäklare i Sverige! "
säljare på Tomtebogatan 15A

24 sep 2020

"Jag var väldigt nöjd med Joakims insats. Han hade en bra upparbetad prospektlista vilket gjorde att jag slapp att lägga ut min lägenhet på hemnet. Han sparade mig mycket besvär och jag blev dessutom väldigt nöjd med slutpriset!"
säljare på Västmannagatan 17B

14 sep 2020

"Joakim levererade vad han lovade. Han var väldigt engagerad genom hela processen, bearbetade potentiella köpare och konstant tillgänglig. Lägenheten såldes innan visning och jag kan varmt rekommendera Joakim till andra. "
säljare på Kungstensgatan 31

10 sep 2020

"Joakim är grym på det han gör!! Han har ett otroligt driv, är alltid väl förberedd, engagerad och samtidig supertrevlig. Kommer garanterat anlita Joakim igen och rekommenderar honom varmt!"
säljare på Upplandsgatan 58A

02 sep 2020

"Jag kan varmt rekommendera Joakim. Väldigt proffsig och engagerad genom hela processen. Dessutom gick försäljningen över förväntan. Top marks!"
säljare på Sankt Eriksgatan 75

27 aug 2020

"Joakim är den mest professionella och trevliga mäklaren jag träffat. Lättsam, positiv, objektiv, mycket hjälpsam och förtroendeingivande från första sekund.
Jag träffade flera mäklare innan jag träffade Joakim och ingen mäklare höll samma nivå av engagemang och energi. Joakim är väldigt erfaren och kompetent, vilket visades under processen.
Jag var bortrest under hela försäljningsprocessen men kände mig trygg med att allt sköttes utmärkt, trots COVID-19 och andra osäkerheter kring bostadsmarknaden."
säljare på Karlbergsvägen 75A

21 aug 2020

"Jättebra på alla sätt! Smidigt, snabb affär, bra slutpris! Joakim är en jättetrevlig mäklare som är lätt att ha och göra med. Ödmjuk och duktig!! "
säljare på Vulcanusgatan 4

26 jul 2020

"Genomgående sympatiskt bemötande. Joakim visade en tydlig plan på hur försäljningen skulle gå till och genomförde sedan den som utlovat. "
säljare på Sveavägen 138

13 jul 2020

"Mycket nöjd med mäklarens prestation. Lyckades ordna ett bra pris i en något osäker marknad."
säljare på Luntmakargatan 95

07 jul 2020

"Rekommenderar Joakim till alla som vill sälja sin bostad. Smart, målinriktad, trevlig med tydligt fokus på att både säljaren och köparen ska känna sig trygga. Denna mäklare brinner verkligen för sitt yrke!
"
säljare på Hagagatan 18

27 jun 2020

"Blev mer än vi hoppats på "
säljare på Bråvallagatan 5

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
72

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
68
Försäljningar
72
Försäljningsvärde
527 820 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
5.0 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
219 av 230 säljare
Joakim satte rätt förväntningar på slutpriset
186 av 230 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
225 av 230 säljare
Joakim var tydlig och höll mig uppdaterad
228 av 230 säljare

Joakim på kartan.

402 tidigare annonser
7 bostäder till salu
230 rekommendationer

7 bostäder till salu.

Annonser

3 945 000 kr
2 rum, 40,5 m²
98 625 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
1 951 kr/mån
5 195 000 kr
3 rum, 74 m²
70 202 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
3 349 kr/mån
6 695 000 kr
2 rum, 51 m²
131 274 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
2 704 kr/mån
2 395 000 kr
1 rum, 24 m²
99 791 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
1 652 kr/mån
5 195 000 kr
2 rum, 53 m²
98 018 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
1 945 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

4 500 000 kr
Lägenhet Norrmalm
2 rum, 40 m²
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Joakim är en kunnig, driven och otroligt trevlig mäklare. Han var effektiv, lyhörd och höll mig som kund uppdaterad om varje steg, kändes tryggt och bra.
Kan varmt rekommendera honom! "
13 000 000 kr
Lägenhet Birkastan
3 rum, 86 m²
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Supertrevlig, proffsig och målinriktad mäklare som gjorde oss mycket nöjda med försäljningen. Bra bemötande och lyhörd för våra krav. Kan varmt rekommendera."
3 750 000 kr
Lägenhet Birkastan
+ 555 000 kr
2 rum, 34 m²
Utropspris: 3 195 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
12 650 000 kr
Lägenhet
4 rum, 102 m²
6 350 000 kr
Lägenhet Odenplan
+ 955 000 kr
2,5 rum, 52 m²
Utropspris: 5 395 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN

Statistik för publicerade annonser, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade annonser baseras på bostadsannonser som publicerats som till salu på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.

Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.