Joakim Andersson

Profilbild för Joakim Andersson
Säljarfavorit
Joakim Andersson
4.9 / 5
(194 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
57 st
52 st
310 441 000 kr

Bakgrund

Joakim Andersson jobbar på SkandiaMäklarna och är registrerad mäklare sedan 2012-07-06. Joakim har fått in 52 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan april 2019. Joakim har haft 57 verifierade försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 329 315 000 kr.

Presentation

-Vasastans mest rekommenderade mäklare 2019 (HittaMäklare).

Jag har varit verksam mäklare i Vasastan sedan 2012 och har många mycket nöjda säljare och köpare med mig genom åren.

Min inställning till arbetet är att jag vill maximera varje affär, istället för att maximera antalet affärer.
Därför publicerar jag aldrig fler än tre bostäder samtidigt, och kan på så vis ge garantin till mina säljare att deras bostad får all den tid och det engagemang som krävs.

Detta har sedan lett till många rekordförsäljningar som bl.a tagits upp i media.

Affärer får jag mest genom återkommande kunder eller via rekommendationer.

Att vara ärlig, ödmjuk och väl påläst, tillsammans med god erfarenhet skapar trygghet och leder till lyckade försäljningar.

Tveka inte att ringa, sms´a eller maila om du vill att jag ska komma förbi för en kostnadsfri värdering och säljrådgivning.

Säljare om Joakim.

25 nov 2020

"Joakim var duktig på att mäkla ihop affären! Alltid snabb på att svara och mycket tillgänglig. Kände att vi var i trygga händer."
säljare på Tegnérgatan 19

18 nov 2020

"Joakim levererar alltid på samtliga plan, pålitlig och noggrann mäklare som jag varmt rekommenderar till andra."
säljare på Jaktgatan 17

12 nov 2020

"Mycket professionellt bemötande med mycket god lokal kännedom om både området och potentiella köpares behov. God uppfattning om prisbild och skapade förväntningar som stämmer. Höll tidplan, allt från styling, fotografering till uppföljande samtal under hela processen. Kan varmt rekommenderas. "
säljare på Atlasmuren 4

09 nov 2020

"Joakim gjorde en mycket fin presentation av lägenheten och arbetade professionellt med stort driv genom hela processen. Vi upplevde att Joakim, alltid kontaktbar med täta återkopplingar, gjorde försäljningen väldigt enkel och smidig för oss. "
säljare på Bråvallagatan 8

04 nov 2020

"Har sålt med Joakim två gånger nu. Han är alltid tillgänglig, har bra tankar och ger ett professionellt intryck."
säljare på Tegnérlunden 4

04 nov 2020

"Kan varmt rekommendera Joakim, ambitiös, driven och påläst!"
säljare på Teknologgatan 5

03 nov 2020

"Är jättenöjd med Joakims insats. Han var väldigt professionell, lyhörd och känner till området väl. Vi hade en väldigt bra kommunikation genom hela processen och vi kände oss trygga med alla beslut. Han var även väldigt hjälpsam både innan och efter försäljningen. Kan verkligen rekommendera Joakim! "
säljare på Rörstrandsgatan 42A

02 nov 2020

"Oerhört proffsig, påläst och trevlig. Gjorde sitt absolut bästa vilket också gav ett mycket bra resultat. Kommer definitivt vända mig till Joakim igen om tillfälle ges"
säljare på Odengatan 2

02 nov 2020

"Joakim överträffade ambitiöst uppsatta mål och objektet såldes innan visning."
säljare på Völundsgatan 3

02 nov 2020

"Joakim har varit fantastisk under hela processen. Han inte bara fyllde mina förväntningar utan överträffade dem. Jag ger honom mina varmaste rekommendationer. "
säljare på Bråvallagatan 8

24 okt 2020

"Fantastiskt bra mäklare, Joakim såg till att jag kände mig bekväm genom hela processen och guidade mig så vi landade i en försäljning jag är mycket nöjd med!"
säljare på Regeringsgatan 85

21 okt 2020

"Joakim var lyhörd, driven, kunnig och i princip alltid tillgänglig. Han var mkt responsiv och dröjde aldrig med svaren. Engagerad fram till dess att bläcket sattes på pappret - vi var mycket nöjda och skulle definitivt rekommendera honom. "
säljare på Kammakargatan 33

21 okt 2020

"Jag är så nöjd med Joakim. Han är professionell, engagerad och förtroendeingivande vilket för mig är det absolut viktigaste i en försäljning. Redan efter första mötet fick jag en superbra känsla. Han sålde min lägenhet för det jag önskade på bara några dagar efter att ha fått prospektet i sina händer, utan att behöva lägga ut den på Hemnet. Jag kommer definitivt rekommendera honom till alla som är ute efter en smidig, enkel och professionell affär. "
säljare på Vulcanusgatan 1

18 okt 2020

"Mäklarens arbete var gediget och professionellt. Vi kan varmt rekommendera honom."
säljare på Upplandsgatan 77A

15 okt 2020

"Joakim sålde vår lägenhet i Vasastan. Vi är otroligt nöjda med hela processen, och inte minst slutresultatet. Joakim har grymt bra koll på marknaden, är effektiv och lätt att jobba med, och mycket engagerad. Kan varmt rekommendera Joakim! "
säljare på Tomtebogatan 20

15 okt 2020

"Väldigt nöjd med allt!"
säljare på Tomtebogatan 35

12 okt 2020

"Joakim är lyhörd och engagerad med en positivt driv. Vi är supernöjda och kan varmt rekommendera att sälja din bostad med honom."
säljare på Norrtullsgatan 27B

04 okt 2020

"Joakim är grym. Han var lätt att samarbeta med, lyhörd för mina tankar och en generellt trevlig och härlig person att ha och göra med. Skulle absolut rekommendera Joakim till andra! "
säljare på Västmannagatan 18

02 okt 2020

"Är otroligt nöjd med Joakims insats – han uppfyllde och överträffade alla mina förväntningar! Smidig och effektiv försäljning i nära samarbete med snabb och tydlig kommunikation, gjorde att jag kände mig trygg genom hela processen. Joakim prickar av alla egenskaper som jag sökte i valet av mäklare - han är professionell, engagerad, lyhörd, ödmjuk och oerhört trevlig. Att vi dessutom landade på ett slutpris långt över förväntan var en väldigt kul överraskning. Kommer utan tvekan anlita Joakim igen och kan varmt rekommendera honom till alla som vill sälja sin bostad i Vasastan! "
säljare på Vulcanusgatan 13

28 sep 2020

"Väldigt nöjd med Joakim, professionell, engagerad och erfaren mäklare som inte lämnar något åt slumpen. Mina starkaste rekommendationer!"
säljare på Västmannagatan 27A

26 sep 2020

"Joakim var extremt professionell, väldigt tät och tydlig kommunikation. När jag valde mäklare kollade jag statistik på vulkanism var bäst och då kom Joakim upp som bäst, och efter avslutad försäljning så förstår jag varför. Finns ingen bättre mäklare i Sverige! "
säljare på Tomtebogatan 15A

24 sep 2020

"Jag var väldigt nöjd med Joakims insats. Han hade en bra upparbetad prospektlista vilket gjorde att jag slapp att lägga ut min lägenhet på hemnet. Han sparade mig mycket besvär och jag blev dessutom väldigt nöjd med slutpriset!"
säljare på Västmannagatan 17B

14 sep 2020

"Joakim levererade vad han lovade. Han var väldigt engagerad genom hela processen, bearbetade potentiella köpare och konstant tillgänglig. Lägenheten såldes innan visning och jag kan varmt rekommendera Joakim till andra. "
säljare på Kungstensgatan 31

10 sep 2020

"Joakim är grym på det han gör!! Han har ett otroligt driv, är alltid väl förberedd, engagerad och samtidig supertrevlig. Kommer garanterat anlita Joakim igen och rekommenderar honom varmt!"
säljare på Upplandsgatan 58A

02 sep 2020

"Jag kan varmt rekommendera Joakim. Väldigt proffsig och engagerad genom hela processen. Dessutom gick försäljningen över förväntan. Top marks!"
säljare på Sankt Eriksgatan 75

27 aug 2020

"Joakim är den mest professionella och trevliga mäklaren jag träffat. Lättsam, positiv, objektiv, mycket hjälpsam och förtroendeingivande från första sekund.
Jag träffade flera mäklare innan jag träffade Joakim och ingen mäklare höll samma nivå av engagemang och energi. Joakim är väldigt erfaren och kompetent, vilket visades under processen.
Jag var bortrest under hela försäljningsprocessen men kände mig trygg med att allt sköttes utmärkt, trots COVID-19 och andra osäkerheter kring bostadsmarknaden."
säljare på Karlbergsvägen 75A

21 aug 2020

"Jättebra på alla sätt! Smidigt, snabb affär, bra slutpris! Joakim är en jättetrevlig mäklare som är lätt att ha och göra med. Ödmjuk och duktig!! "
säljare på Vulcanusgatan 4

26 jul 2020

"Genomgående sympatiskt bemötande. Joakim visade en tydlig plan på hur försäljningen skulle gå till och genomförde sedan den som utlovat. "
säljare på Sveavägen 138

13 jul 2020

"Mycket nöjd med mäklarens prestation. Lyckades ordna ett bra pris i en något osäker marknad."
säljare på Luntmakargatan 95

07 jul 2020

"Rekommenderar Joakim till alla som vill sälja sin bostad. Smart, målinriktad, trevlig med tydligt fokus på att både säljaren och köparen ska känna sig trygga. Denna mäklare brinner verkligen för sitt yrke!
"
säljare på Hagagatan 18

27 jun 2020

"Blev mer än vi hoppats på "
säljare på Bråvallagatan 5

12 jun 2020

"Jag kan starkt rekommendera Joakim! Han är driven, positiv, och har verkligen ett öga för detaljer. Joakim är en engagerad mäklare som var med under hela processen och drev försäljningen med trygga händer!"
säljare på Bråvallagatan 12C

02 jun 2020

"Vi var mycket nöjda med Joakim! Kan varmt rekommendera honom! Försäljningen gick snabbt och smidigt och vi var uppdaterade om allt som hände. "
säljare på Karlbergsvägen 69B

31 maj 2020

"Jag kontaktade tre mäklare med bra statistik i Vasastan. Joakim var snabbast på att återkoppla, gav ett fantastiskt första intryck som han levde upp till genom hela försäljningsprocessen. Jag vill beskriva Joakim som professionell, målmedveten och effektiv, men samtidigt oerhört trevlig och lyhörd. Jag har redan rekommenderat Joakim till familj och vänner och han är mitt självklara val nästa gång jag säljer en lägenhet i Vasastan!"
säljare på Drejargatan 7

20 maj 2020

"Supertrevlig, kunnig, snabb återkoppling, lösningsorienterad. "
säljare på Sankt Eriksgatan 83

19 maj 2020

"Jag har uppskattat en seriös mäklare med kunskap, intresse och driv i köp/säljprocessen. Tydlig kommunikation, utan lång väntan, har bidragit till förtroende.
Joakim kan rekommenderas!"
säljare på Sveavägen 89

15 maj 2020

"Joakim gav ett fantastiskt intryck från start till mål och infriade alla mina förväntningar och mer där till och jag kan starkt rekommendera honom om ni ska sälja er bostad. "
säljare på Sveavägen 95

12 maj 2020

"Joakim är en mycket skicklig mäklare, har kommit i kontakt med en del och han har verkligen excellerat! Kan varmt rekommendera!"
säljare på Rindögatan 14

21 apr 2020

"Vi rekommenderar Joakim varmt. Han är mycket professionell och skötte hela processen från start till mål, felfritt! En fantastik bra mäklare, som kan Vasastan utan och innan. Vi kände oss trygga hela vägen till mål. "
säljare på Kammakargatan 44A

19 apr 2020

"Joakim är otroligt professionell och driven. Han drev på och genomförde försäljningen under en utmanande tid (Corona) och utan att jag behövde vara på plats en enda gång. Jag hade inte kunnat vara mer nöjd! "
säljare på Sveavägen 138

16 apr 2020

"Andra gången jag väljer Joakim som mäklare och andra gången jag inte kunde gjort ett bättre val! Han är påläst, engagerad och driven. Trots dessa tuffa Corontider lyckades han ro affären i hamn snabbt och bra. Kan enbart varmt rekommendera Joakim till alla som letar efter en grym mäklare som alltid är ärlig och uppdaterad i alla läge!"
säljare på Tre Liljor 2A

09 apr 2020

"Joakims angreppssätt kombinerade hans kunskaper och professionalism med våra uppfattningar och idéer (både de korrekta och de felaktiga) på ett förtjänstfullt sätt. Och med ett resultat alla parter i affären kan vara nöjda med."
säljare på Sveavägen 83

03 apr 2020

"Rätt man för sitt jobb - kan varmt rekommendera honom till andra som står inför en försäljning av bostad "
säljare på Gästrikegatan 18A

31 mar 2020

"Vi kan inte med ord beskriva hur skicklig och engagerad vi upplevde Joakim som mäklare. Han lotsade oss genom hela försäljningen med trygg hand och höll oss väl informerade hela tiden. Joakim överträffade alla våra förväntningar och levererade rakt igenom på topp!"
säljare på Odengatan 89A

25 mar 2020

"Joakim krigade på mycket starkt för att den nivå på försäljningen som han hade uppskattat. Rekommenderar!"
säljare på Birger Jarlsgatan 120C

23 mar 2020

"Joakim var väldigt engagerad, ingav ett stort förtroende samt uppvisade mycket goda kunskaper om marknadsläget och området. Kunnig, driven och kompetent. Jag kan varmt rekommendera Joakim som mäklare!"
säljare på Tegnérgatan 55A

19 mar 2020

"Coronaviruset slog till på riktigt under vår försäljning men Joakim gjorde sitt yttersta för att driva processen framåt och se till att vi trots Corona kunde genomföra en försäljning till ett pris som vi är nöjda med."
säljare på Surbrunnsgatan 13

18 mar 2020

"Mycket trevlig, tillmötesgående och hjälpsam i alla avseenden. Kan varmt rekommendera Joakim! "
säljare på Markvardsgatan 6

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
57

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
52
Försäljningar
57
Försäljningsvärde
329 315 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
5.0 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
5.0 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
185 av 194 säljare
Joakim satte rätt förväntningar på slutpriset
155 av 194 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
191 av 194 säljare
Joakim var tydlig och höll mig uppdaterad
192 av 194 säljare

Joakim på kartan.

365 tidigare annonser
2 bostäder till salu
194 rekommendationer

2 bostäder till salu.

Annonser

10 995 000 kr
3 rum, 109 m²
100 871 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
3 557 kr/mån
5 295 000 kr
2 rum, 56 m²
94 553 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
2 926 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

Slutpris saknas
Lägenhet Vasastan
3 rum, 83 m²
Utropspris: 7 795 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Östermalm
2 rum, 70 m²
Utropspris: 4 995 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Vasastan
3 rum, 73 m²
Utropspris: 6 395 000 kr
5 300 000 kr
Lägenhet Vasastan
+ 705 000 kr
2 rum, 51 m²
Utropspris: 4 595 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Joakim var duktig på att mäkla ihop affären! Alltid snabb på att svara och mycket tillgänglig. Kände att vi var i trygga händer."
5 020 000 kr
Lägenhet Vasastan
+ 625 000 kr
2 rum, 49 m²
Utropspris: 4 395 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.