Joacim Ernstsson

Start  /  Sverige  /  Skåne län  /  Lund  /  Joacim Ernstsson
Profilbild för Joacim Ernstsson
Säljarfavorit
Joacim Ernstsson
4.8 / 5
(293 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
21 st
10 st
164 930 000 kr

Bakgrund

Joacim Ernstsson jobbar på Bjurfors och är registrerad mäklare sedan 2015-04-09. Joacim har fått in 10 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan maj 2024. Joacim har enligt vår statistik haft 18 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt villor och lägenheter och motsvarar ett värde på 139 030 000 kr.

Presentation

Joacim är en trygg och engagerad fastighetsmäklare som gör allt för att lotsa sina kunder genom försäljningsprocessen på ett så bra sätt som möjligt. Genom sin idrottsbakgrund som professionell handbollsspelare både utomlands och i LUGI vet Joacim vad som krävs för att bli bäst samt betydelsen av att vara noggrann och strukturerad i sina förberedelser.

Mäklarbyrå


Prisad mäklare.

Utmärkelser

fjärde kvartalet 2021

Säljare om Joacim.

18 maj 2024

"Joacim har ett mycket behagligt sätt och var helt förstående för min situation och hur jag ville ha det!"
säljare på Körsbärsvägen 9

06 maj 2024

"Enkelt, smidigt och snabbt
Allt tack vare bra dialog och kommuniaktion"
säljare på Fäladsvägen 5

11 jan 2024

"Erntsson har alltid sålt mina fastigheter. Och han kommer alltid göra det. Erntsson har ett lugn och är planerande.
Jag rekommenderar Joakim oerhört mkt. "
säljare på Mellanvångsvägen 14B

03 okt 2023

"Duktig och trevlig mäklare med god kännedom om Lund och bostadsmarknaden där. Han kunde vägleda genom hela processen på ett mycket bra sätt. "
säljare på Stora Gråbrödersgatan 12

02 okt 2023

"Huset blev sålt på förhandsvissing med 8 procents prisökning"
säljare på Vittnesgränden 11

29 sep 2023

"Utgångspriset lågt satt, men det påverkade sannolikt inte slutpriset."
säljare på Studentgatan 19

25 aug 2023

"Erfaren, lugn och trygg mäklare med god lokalkännedom. "
säljare på Sofiaparken 3D

09 jun 2023

"Engagerad, trevligt, snabb återkoppling, alltid på hugget"
säljare på Kakelvägen 10

25 mar 2023

"Vi var tidigt överens om pris och affären gick aldrig till någon tuffare förhandling utan gick mycket smidigt och vi är mycket nöjda med Joacims insats."
säljare på Bytaregatan 7

07 sep 2022

"Personligt delaktig mäklare i varje steg av affären."
säljare på Tordönsvägen 4G

11 apr 2022

"Svår marknad kopplad till ngt svårsåld lgh pga konfiguration samt renovering sbehov i kök och våtutrymme. Värderingen i juni 2021 ~8.0 Mkr
Såld i mars för 6.250Mkr. Mer än 20% prissänkning…..
"
säljare på Agardhsgatan 7

16 feb 2022

"Bjurfors använder ett företag för att göra en film till annonsen. Företaget heter 360. Fotografen var i sig bra, men har mer sinne för att flyga än att komponera bilder. Filmen gavs en fruktansvärd elektronisk bakgrundsmusik som absolut inte var säljande (Har inte Bjurfors hört talas om "hissmusi..."
"Bjurfors använder ett företag för att göra en film till annonsen. Företaget heter 360. Fotografen var i sig bra, men har mer sinne för att flyga än att komponera bilder. Filmen gavs en fruktansvärd elektronisk bakgrundsmusik som absolut inte var säljande (Har inte Bjurfors hört talas om "hissmusik" , "butiksmusik" etc ??) Dessutom hade den film jag som kund betalat flera reklamfilmer på slutet med klipp från andra filmer som 360 gjort i andra delar av landet"
Läs mer
säljare på Flormansgatan 6B

14 dec 2021

"Joakim är trevlig och duktig på det han gör, dock så är det svårt för mig att bedöma exakt vad han gjort, samt om prisvärdhet. Jag är väldigt kommunikativ och önskade mer input angående processen, det var min första försäljning och för mig var det en jättegrej. "
"Joakim är trevlig och duktig på det han gör, dock så är det svårt för mig att bedöma exakt vad han gjort, samt om prisvärdhet. Jag är väldigt kommunikativ och önskade mer input angående processen, det var min första försäljning och för mig var det en jättegrej. "
Läs mer
säljare på Dag Hammarskjölds väg 1D

20 nov 2021

"Försäljningen genomfördes mycket effektivt och skickligt på ett professionellt sätt. Inga oklarheter förekom samt uppdaterades kontinuerligt under processen. De bästa rekommendationer till Joacim. "
säljare på Margaretavägen 3F

01 nov 2021

"Stylist och fotograf var ej synkade. Detta var nog det enda negativa. Annars bra."
säljare på Spårsnögatan 48

04 okt 2021

"Super Joacim, mycket impad!!"
säljare på Karl XI-gatan 47

25 sep 2021

"Joacim är en engagerad och mycket kompetent mäklare som vet vad som krävs för en lyckad bostadsaffär."
säljare på Tordönsvägen 4B

13 sep 2021

"Vi är mycket nöjda med Joacims insats. Alltifrån start till slut har fungerat mycket bra. Han är lyhörd, noggrann, lugn och professionell i sitt arbetssätt. Vi kan varmt rekommendera honom till andra som ska sälja sin bostad. "
säljare på Grisslevägen 6

13 aug 2021

"Fantastisk"
säljare på Studentgatan 22

06 jul 2021

"Joacim Ernstsson uppfyllde alla krav jag ställer på en mäklare! Kunnig inom sitt yrkesområde, socialt kompetent, lotsade oss tryggt och säkert genom hela processen och vägledde oss på ett mycket professionellt sätt.
Mitt svar angående om priset sattes "rätt" eller ej, beror på att priset sköt i h..."
"Joacim Ernstsson uppfyllde alla krav jag ställer på en mäklare! Kunnig inom sitt yrkesområde, socialt kompetent, lotsade oss tryggt och säkert genom hela processen och vägledde oss på ett mycket professionellt sätt.
Mitt svar angående om priset sattes "rätt" eller ej, beror på att priset sköt i höjden på ett för oss alla oväntat sätt!"
Läs mer
säljare på Klostergatan 10

27 maj 2021

"Min första försäljning så det är svårt att jämföra med något annat. "
säljare på Skolgatan 3A

14 maj 2021

"Joacim var tillmötesgående och anpassningsbar, i vad som inte alltid var en enkel process med två ägare som sinsemellan hade bristande kommunikation. Joacim mötte oss bra och gav båda all information samt var konsekvent med oss båda. "
säljare på Östra Vallgatan 2B

17 apr 2021

"Mäklaren överaskades av bristen på bud och försäljningspriset hamnade i den lägre skalan av vad han ställt i utsikt. I efterhand kan sägas att vi borde haft en mer ingående diskussion om vad som skulle kunna göras för att förebygga detta."
säljare på Margaretavägen 3A

07 apr 2021

"Vi vet inte vad vi kan förvänta oss och tycker överlag allt som rör bostadsköp och -försäljning är dyrt. "
säljare på Blidvädersvägen 6F

24 feb 2021

"Mycket kompetent och tydlig. Var smidig och flexibel. Pålitlig. Lämnade bra dokumentation. Tog nödvändiga kontakter. Vi är mer än nöjda med din insats.
Vi fick ett mycket gott intryck vid första mötet. Detta har hållit i sig.
Nu återstår att slutföra affären. Det har vi goda förhoppningar om at..."
"Mycket kompetent och tydlig. Var smidig och flexibel. Pålitlig. Lämnade bra dokumentation. Tog nödvändiga kontakter. Vi är mer än nöjda med din insats.
Vi fick ett mycket gott intryck vid första mötet. Detta har hållit i sig.
Nu återstår att slutföra affären. Det har vi goda förhoppningar om att det går smidigt. Vi måste så klart leva upp till vå del av avtalet."
Läs mer
säljare på Östen Undéns gata 180

22 feb 2021

"Bra engagemang från mäklaren. Höll mig uppdaterad och var lätt att nå om jag hade frågor eller funderingar. Är generellt mycket nöjd med Loacim Ernstsson."
säljare på Sofiaparken 6C

19 nov 2020

"Jag har varit väldigt negativ till mäklare innan. Men tack vare nu. Efter stor proffsighet och tydlighet men framför allt lyhörd och rak. Så är min tanke om bjurfors i en egen liga. "
säljare på Håstadmöllavägen 6

23 okt 2020

"Hade ett smidigt och bra samarbete med Joacim som mäklare. "
säljare på Baravägen 7

29 sep 2020

"Joacim Erntsson är trevlig, lyhörd och lugn till sättet. Han hörde kontinuerligt av sig och uppdaterade oss om var i processen vi var och vad som skulle hända härnäst. Jag kan absolut rekommendera honom till andra som ska sälja sin bostad."
säljare på Aromagatan 7

17 sep 2020

"Han var bra och inte påstridig"
säljare på Måsvägen 15C

17 sep 2020

"Hej Bjurfors. Jag har köpt och sålt ett par fastigheter tidigare, samt varit på flertalet visningar. Jag valde Joacim för hans förmåga att vara inkännande, tydlig, rak och ärlig. Inget trassel bara straight up en människa som inger förtroende. "
säljare på Södra Esplanaden 12

02 jul 2020

"Mäklare med Pondus samt ett glatt leende!"
säljare på Sandgränd 6

23 jun 2020

"Joacim Ernstsson har förmedlat två ( 2 ) tidigare försäljningar åt oss , varför valet av mäklare var glasklart !! "
säljare på Järavallsvägen 50

19 jun 2020

"Joacim är väldigt trevlig och smidig att ha att göra med. Ser till både säljarens och köparens bästa. Vi har köpt två objekt och båda affärerna har känts trygga och transparenta. Kunde varit lite mer tydlig i förberedelserna då detta var vår första försäljning, men överlag supernöjda med Joacim o..."
"Joacim är väldigt trevlig och smidig att ha att göra med. Ser till både säljarens och köparens bästa. Vi har köpt två objekt och båda affärerna har känts trygga och transparenta. Kunde varit lite mer tydlig i förberedelserna då detta var vår första försäljning, men överlag supernöjda med Joacim och kan absolut anlita honom igen. *****"
Läs mer
säljare på Nöbbelövs Torg 2

12 jun 2020

"Stylingen var väldigt hastig och stylisten var näst intill nedlåtande/uttråkad.
Bilderna var väldig överexponerade"
säljare på Dag Hammarskjölds väg 5I

08 jun 2020

"Vi är supernöjda med Joacim. Bra annons, bra tillgänglighet, bra återkoppling och bra värdering/slutpris. Kommer definitivt använda honom igen om vi behöver sälja. Framförallt så ger han ett mycket professionellt intryck och är inte sliskig som många andra i branschen."
"Vi är supernöjda med Joacim. Bra annons, bra tillgänglighet, bra återkoppling och bra värdering/slutpris. Kommer definitivt använda honom igen om vi behöver sälja. Framförallt så ger han ett mycket professionellt intryck och är inte sliskig som många andra i branschen."
Läs mer
säljare på Uardavägen 8G

16 apr 2020

"Joacim har gjort ett fantastiskt jobb och även Linn som hjälpt honom. Vi är mycket nöjda! "
säljare på Stralsundsvägen 94

10 sep 2019

"100% nöjd rommenderas starkt "
säljare på Kämpagränden 15A

22 aug 2019

"Jag är helt nöjd med mäklarens insats."
säljare på Sankt Månsgatan 17B

31 jul 2019

"Joacim återkopplade alltid otroligt snabbt när vi hade några funderingar. Han var lyhörd för våra önskemål om publicering mm. En mycket proffsig mäklare!"
säljare på Rallaregatan 2D

16 maj 2019

"Jag är mycket nöjd med mäklarens insats."
säljare på Stora Tomegatan 48

12 maj 2019

"Toppenmäklare! Svarade snabbt på frågor och var väldigt engagerad"
säljare på Kastanjegatan 19F

30 apr 2019

"Väldigt proffsig och duktig mäklare! Första gången jag sålde helt själv och han väglede mig mycket bra om processen. "
säljare på Rallaregatan 2A

23 apr 2019

"Han fick denna läghenhet utan att behöva göra något eftersom en liknande blev såld veckan innan och vi sökt upp honom för att höra om det fanns någon spekulant av de som inte fick den första som fortfarande kunde vara intresserad av en lika lägenhet i samma område. "
"Han fick denna läghenhet utan att behöva göra något eftersom en liknande blev såld veckan innan och vi sökt upp honom för att höra om det fanns någon spekulant av de som inte fick den första som fortfarande kunde vara intresserad av en lika lägenhet i samma område. "
Läs mer
säljare på Parternas gränd 9

10 apr 2019

"Mäklaren Joacim Ernstsson är sympatisk, pålitlig och kunnig, bra för såväl säljare som köpare."
säljare på Svanevägen 38

28 feb 2019

"Joacim på Bjurfors har varit guld under hela processen! Skulle anlita igen!"
säljare på Östra Vallgatan 37B

20 feb 2019

"Mycket nöjd. Snabb affär till ett högt och identiskt pris med det som ”utlovades”. "
säljare på Lagerbrings väg 5C

10 dec 2018

"Joacim är trevlig och proffsig och med sin lugna stil inger han förtroende till både säljare och köpare."
säljare på Trollebergsvägen 9

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Villa
9
Lägenhet
7
Parhus
2

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
10
Försäljningar
18
Försäljningsvärde
139 030 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.8 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.7 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
268 av 280 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
282 av 284 säljare
Joacim var tydlig och höll mig uppdaterad
286 av 292 säljare

Hur enkelt är det att förstå om den här mäklaren är relevant?

Väldigt svårt
Väldigt lätt

Joacim på kartan.

472 tidigare bostäder
9 bostäder till salu
289 rekommendationer

9 bostäder till salu.

Bostäder

6 650 000 kr
5 rum, 126 m²
52 777 kr/m²
Villa, Lund
3 250 000 kr
2 rum, 70 m²
46 428 kr/m²
Lägenhet, Lund
4 334 kr/mån
2 995 000 kr
2 rum, 58 m²
51 637 kr/m²
Lägenhet, Lund
3 810 kr/mån
18 000 000 kr
7 rum, 189 m²
95 238 kr/m²
Villa, Lund
7 500 000 kr
7 rum, 170 m²
44 117 kr/m²
Villa, Lund

Tidigare försäljningar.

Bostäder

2 600 000 kr
Villa Räften
+ 100 000 kr
5 rum, 116 m²
Utropspris: 2 500 000 kr
14 100 000 kr
Villa Professorsstaden
-900 000 kr
6 rum, 178 m²
Utropspris: 15 000 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
Vilande / ej såld
Lägenhet Centrum
4 rum, 107,1 m²
Utropspris: 5 800 000 kr
10 100 000 kr
Villa Kulturkvadranten
-600 000 kr
7 rum, 217 m²
Utropspris: 10 700 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
11 400 000 kr
Lägenhet Centrum
-600 000 kr
7 rum,
Utropspris: 12 000 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.