Jessica Gransten

Profilbild för Jessica Gransten
Säljarfavorit
Jessica Gransten
4.9 / 5
(79 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
14 st
8 st
71 540 000 kr

Bakgrund

Jessica Gransten jobbar på TRIWAS Fastighetsförmedling och är registrerad mäklare sedan 2020-09-18. Jessica har fått in 8 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan mars 2024. Jessica har enligt vår statistik haft 13 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt villor och kedjehus och motsvarar ett värde på 78 445 000 kr.

Presentation

Verksam som fastighetsmäklare sedan 2006 och har tidigare arbetat på några av de större mäklarkedjorna men valde att starta Triwas Fastighetsförmedling 2021. Vi ville förändra arbetssättet så hos oss får du både mig och Daniel som tillsammans driver affären framåt och vi har gjort tjänsten mer flexibel och formbar utifrån varje enskild försäljning, vilket gynnar både dig som säljare och våra köpare. För oss är det viktigt att kunna lägga mycket tid på varje försäljning och vi prioriterar alltid kvalitet före kvantitet. Vi samarbetar med några av marknadens bästa fotografer och stylister där vi tillsammans lyfter fram det unika med just ditt hem och presenterar det på ett attraktivt och genuint sätt. Genom att tillsammans vara väl förberedda så ger vi dig de absolut bästa förutsättningarna för en riktigt bra bostadsaffär.

Säljare om Jessica.

11 jun 2024

"Trevlig och kompetent rådgivning
Ställde alltid upp om det blev några problem!"
säljare på Wulfs gata 10

27 apr 2024

"Proffsigt och bra hanterat i alla moment. Kan varmt rekommendera Triwas."
säljare på Lilla Hammars väg 25

15 apr 2024

"Trygg, strukturerad och professionell. "
säljare på Annedalsvägen 12-0

21 mar 2024

"Ett genuint intresse för deras yrkesroll gjorde att alla våra frågor under försäljningen blev besvarade på ett sätt som gjorde oss bekväma och helt säkra på att lämna över försäljningsrollen till TRIWAS."
säljare på Bokvägen 7

18 mar 2024

"Flexibel både för oss som säljare och mot kunderna, duktig på att återkoppla "
säljare på Elvabovägen 16

17 jan 2024

"Bättre mäklare får man leta efter
otroligt kunnig , informativ, snabb och
Serviceminded
"
säljare på Anders Olsvägen 9A

15 jan 2024

"Vi är genomgående supernöjda med både Jessica & Daniel. De var lyhörda, kommunikativa och trevliga. Kommer varmt rekommendera till både vänner och familj. "
säljare på Grafs Byaväg 6

15 jan 2024

"Både Jessica och Daniel är mycket genuina, vänliga samt pålitliga människor. Jag fick en bra känsla direkt när vi träffades första gången. Ödmjuka, lyhörda personer som är där för dig som säljare. Jag rekommenderar varmt Triwas till alla som funderar på att sälja bostad."
"Både Jessica och Daniel är mycket genuina, vänliga samt pålitliga människor. Jag fick en bra känsla direkt när vi träffades första gången. Ödmjuka, lyhörda personer som är där för dig som säljare. Jag rekommenderar varmt Triwas till alla som funderar på att sälja bostad."
Läs mer
säljare på Assarsgatan 2B

02 dec 2023

"Vi kände oss väldigt trygga med både Jessica Granstam och Daniel Wigren då de arbetar tillsammans med visning av huset, de kompletterar verkligen varandra. Vi var fantastiskt nöjda med deras arbete och även deras samarbetspartners såsom fotograf och besiktningsförrättare."
"Vi kände oss väldigt trygga med både Jessica Granstam och Daniel Wigren då de arbetar tillsammans med visning av huset, de kompletterar verkligen varandra. Vi var fantastiskt nöjda med deras arbete och även deras samarbetspartners såsom fotograf och besiktningsförrättare."
Läs mer
säljare på Holländarevägen 19

07 nov 2023

"I en tuff marknad fick Jessica och Daniel uppdraget att sälja vårt hus.
De har arbetat outtröttligt och haft visning efter visning för att få huset sålt. Även om marknaden inte var den bästa fick vi till slut sålt vårt hus tack vare Triwas.
Mäklarna har varit väldigt duktiga där de bland anna..."
"I en tuff marknad fick Jessica och Daniel uppdraget att sälja vårt hus.
De har arbetat outtröttligt och haft visning efter visning för att få huset sålt. Även om marknaden inte var den bästa fick vi till slut sålt vårt hus tack vare Triwas.
Mäklarna har varit väldigt duktiga där de bland annat har hållit oss uppdaterade och gjort det extra för att göra det så enkelt som möjligt för oss som kund.
Kan varmt rekommendera Triwas!"
Läs mer
säljare på Astrakangatan 56

06 nov 2023

"Vi är supernöjda med Jessica och Daniel på TRIWAS!
Vi fastnade för deras upplägg, av att båda två var insatt i våran försäljning samt att de var båda två på visningarna och kunde således ha mer tid för varje spekulant. Detta uppskattades även av köparna som köpte vårat hus. Även att de rekommende..."
"Vi är supernöjda med Jessica och Daniel på TRIWAS!
Vi fastnade för deras upplägg, av att båda två var insatt i våran försäljning samt att de var båda två på visningarna och kunde således ha mer tid för varje spekulant. Detta uppskattades även av köparna som köpte vårat hus. Även att de rekommenderade mindre lokala företag för fotografering, besiktning etc.
Superduktiga mäklare så vi är helnöjda."
Läs mer
säljare på Trastgatan 8

01 aug 2023

"Det vänliga och lugna bemötandet under hela processen har uppskattats och värderats högt."
säljare på Åkarpsgatan 19

13 jun 2023

"Alla som säljer hus borde ha en Jessica och Daniel! Trygga, kompetenta och väldigt trevliga. Mäklare som verkligen gör sitt yttersta för att klienten ska vara nöjd!
"
säljare på Tegelbruksvägen 17

22 mar 2023

"Mycket trevliga & engagerade, snabb återkoppling. Väl pålästa. Vi är mycket nöjda med samarbetet. Rekommenderas varmt."
säljare på Hasselviksvägen 44

12 okt 2022

"Jessica är en inkännande mäklare som med stor kunnighet och lugn lotsat oss genom lägenhetsförsäljningen. Alltid glad och positiv, förstående och mycket förtroendeingivande. Tack återigen för gott samarbete för andra gången."
säljare på Serenadgatan 28

10 okt 2022

"Jessica och Daniel är mycket trevliga, pålästa och tillmötesgående. Vi rekommenderar Triwas!"
säljare på Hasselviksvägen 15

13 maj 2022

"Jessica och Daniel har ett trevligt bemötande och är super trevliga. Är engagerade och kan sin sak. I helhet är jag supernöjd! Kan verkligen rekommenderas dem."
säljare på Stationsgatan 12A

18 mar 2022

"Engagerad, snabb och kunnig. Mycket trevlig och social."
säljare på Svanjaktsvägen 7

04 feb 2022

"Jag är mycket nöjd med mäklarens insats. Hon var informativ och inkännande av min upplevelse av en lite hetsig budgivning. Mitt slutgiltiga beslut av försäljningen gav mig en bra känsla, viket var viktigt för mig när jag skulle sälja mitt boende sen många år tillbaka. Jag hade helt klart använt m..."
"Jag är mycket nöjd med mäklarens insats. Hon var informativ och inkännande av min upplevelse av en lite hetsig budgivning. Mitt slutgiltiga beslut av försäljningen gav mig en bra känsla, viket var viktigt för mig när jag skulle sälja mitt boende sen många år tillbaka. Jag hade helt klart använt mig av samma mäklare om jag skulle sälja en bostad igen. "
Läs mer
säljare på Östra Häggviksvägen 17

24 jan 2022

"Jessica Gransten har hjälpt oss sälja två hus. När vi bestämde oss för att sälja andra gången så var det givet att Jessica skulle vara vår mäklare igen. Hon har varit strålande rakt igenom, under bägge försäljningarna. Professionell, rak, varm, inkännande och kunnig. Och hon har levererat otrolig..."
"Jessica Gransten har hjälpt oss sälja två hus. När vi bestämde oss för att sälja andra gången så var det givet att Jessica skulle vara vår mäklare igen. Hon har varit strålande rakt igenom, under bägge försäljningarna. Professionell, rak, varm, inkännande och kunnig. Och hon har levererat otroligt bra resultat! :) Vi är supernöjda! "
Läs mer
säljare på Maglarps­vägen 258-8

22 nov 2021

"Jessica och Triwas gjorde ett fantastiskt jobb! Engagerade och kunniga! "
säljare på Kronodalsvägen 10

15 sep 2021

"Det hat varit enkelt och mycket trevligt att ha Jessica som min mäklare. Jag träffade Jessica när jag köpte min nya bostad då hon förmedlade även denna och kände genast förtroende för hennes varma, personliga och professionella bemötande. Hon gjorde både köp och försäljningsprocesserna, som kan v..."
"Det hat varit enkelt och mycket trevligt att ha Jessica som min mäklare. Jag träffade Jessica när jag köpte min nya bostad då hon förmedlade även denna och kände genast förtroende för hennes varma, personliga och professionella bemötande. Hon gjorde både köp och försäljningsprocesserna, som kan vara något stressande, lugna, metodiska och väl förberedda samtidigt som hon hela tiden har varit lyhörd för vad jag önskat och kom med råd när jag undrat över något. Jag kan varmt rekommendera Jessica om Ni går i sälj tankar. "
Läs mer
säljare på Hammartorpsvägen 5F

23 dec 2020

"Bra duktig mäklare som håller en uppdaterad.rekommenderar varmt."
säljare på Maglarpsvägen 258-8

31 maj 2019

"Mycket Trevlig tillmötesgående Mäklare. Ett driv som ger bra resultat. jag är så nöjd att provat denna mäklaren Jessica. Därför kommer jag nu att tänka på henne vid nästa behov av mäklare. / Christel Månsson"
säljare på Trädgårdsslingan 24

15 maj 2019

"Mycket serviceinriktad och spot on vad gäller värdering. Kunnig, tydlig och förmedlar trygghet.
"
säljare på Falkmansgatan 7A

14 apr 2019

"En otroligt duktig och kompetent mäklare. Väldigt god lokalkännedom och ett stort spekulantregister. Trevlig och lyhörd samtidigt som hon är duktig på att ta taktpinnen. Tusen tack Jessica för en väl genomförd affär. "
säljare på Axvägen 11

07 mar 2019

"Bara positivt! "
säljare på Läraregatan 27

29 aug 2018

"Att jobba tillsammans med en målinriktad & synnerligen professionell mäklare är för oss som säljare mycket viktigt. Vår mäklare jobbade snabbt, höll oss hela tiden uppdaterad samtidigt som hon skapade ett förtroende hos köparna. Vår mäklare styrde hela processen på ett strukturerat och personligt..."
"Att jobba tillsammans med en målinriktad & synnerligen professionell mäklare är för oss som säljare mycket viktigt. Vår mäklare jobbade snabbt, höll oss hela tiden uppdaterad samtidigt som hon skapade ett förtroende hos köparna. Vår mäklare styrde hela processen på ett strukturerat och personligt sätt som i slutändan resulterade i en god affär för alla parter. Om vi hade valt en annan mäklare hade vi sannolikt inte fått så bra slutpris. Vi vill rekommendera Jessica till såväl säljare som köpare. Tack, Jessica! "
Läs mer
säljare på Höllvikstrandsvägen 69A

12 feb 2018

"Rekommenderar gärna Jessica till vänner och bekanta!"
säljare på Sandjordsgränd 3

21 sep 2017

"Fantastiskt fint och smidigt samarbete med underbart slutresultat."
säljare på Västra Virestads Byaväg 288-18

05 jun 2017

"Jessica är en mycket glad, positiv och duktig person.
Bara att gratulera Johan som har henne i sitt team.
Har redan och kommer rekommenderar Våningen & Villan igen.
Stort tack för proffsigt arbete.
Glad sommar"
säljare på Snipgränden 7

03 jun 2017

"Jessica är oerhört engagerad och förtroendeingivande. Med sin personliga approach får hon både säljare och köpare att känna sig trygga genom hela bostadsaffären. Jag kan varmt rekommendera henne som mäklare för er nästa bostadsförsäljning!"
säljare på Dockgatan 7

28 mar 2017

"Världens gladaste tjej! Och sånt smittar av sig på både säljare och köpare! Lätt att prata med. Supernöjd!"
säljare på Johannesdalsvägen 13

27 mar 2017

"Jag kan verkligen rekommendera Jessica Gransten !som mäklare"
säljare på Hövdingavägen 4

27 feb 2017

"Jag kan rekommendera henne. "
säljare på Västerängen 4

05 okt 2016

"Vi var super glade for Jessica og kan klart anbefale hende til alle som oensker at saelje eller koebe! "
säljare på Sundskajen 6B

04 okt 2016

"Lite dålig koll på värdet på huset inför annonsering. "
säljare på Strölandsvägen 6

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Villa
8
Kedjehus
2
Lägenhet
1
Radhus
1
Parhus
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
8
Försäljningar
13
Försäljningsvärde
78 445 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
5.0 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
73 av 77 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
78 av 78 säljare
Jessica var tydlig och höll mig uppdaterad
79 av 79 säljare

Hur enkelt är det att förstå om den här mäklaren är relevant?

Väldigt svårt
Väldigt lätt

Jessica på kartan.

176 tidigare bostäder
8 bostäder till salu
79 rekommendationer

8 bostäder till salu.

Bostäder

5 995 000 kr
Tomt/Mark, Vellinge
8 495 000 kr
5 rum, 134 m²
63 395 kr/m²
Villa, Vellinge
4 rum, 89 m²
Lägenhet, Vellinge
6 446 kr/mån
5 rum, 111,6 m²
Radhus, Vellinge
7 865 kr/mån
3 095 000 kr
4 rum, 83 m²
37 289 kr/m²
Villa, Trelleborg

Tidigare försäljningar.

Bostäder

Slutpris saknas
Villa Bröddarp
9 rum, 241 m²
Utropspris: 8 500 000 kr
Slutpris saknas
Villa Sandeplan
7 rum, 181 m²
Utropspris: 6 850 000 kr
Slutpris saknas
Villa Skåne
4 rum, 131 m²
Utropspris: 4 495 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Trevlig och kompetent rådgivning
Ställde alltid upp om det blev några problem!"
6 250 000 kr
Parhus Kämpinge
-45 000 kr
4 rum, 105 m²
Utropspris: 6 295 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
4 300 000 kr
Radhus Torsgården
-50 000 kr
134 m²
Utropspris: 4 350 000 kr

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.