Jessica Alvå

Profilbild för Jessica Alvå
Jessica Alvå
4.8 / 5
(70 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
28 st
5 st
86 560 000 kr

Bakgrund

Jessica Alvå jobbar på Notar och är registrerad mäklare sedan 2017-03-16. Jessica har fått in 5 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret. Jessica har enligt vår statistik haft 22 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och radhus och motsvarar ett värde på 100 670 000 kr.

Presentation

Mitt namn är Jessica Alvå och jag jobbar som fastighetsmäklare på Notar i Liljeholmen vilket är ett av Notars bäst säljande och även mest anlitade i området. Min specialisering är Söderort men hos Notar har jag förmånen att förmedla bostäder i hela Storstockholm med omnejd så att jag kan följa mina kunder oavsett vart de flyttar.

För mig är det väldigt viktigt att du som kund, både säljare och köpare, ska känna dig trygg genom hela bostadsaffären från start till mål. I min roll som mäklare ser jag därför till att alltid prestera mitt yttersta och är engagerad, tillgänglig och påläst så att jag kan leverera en tjänst av högsta kvalitet. Med en fingertoppskänsla och lyhördhet så skräddarsyr vi alltid denna utefter den enskilde kundens behov och önskan eftersom att varje affär är unik. Med Notars varumärke i ryggen som är i särklass den bredaste marknadsföringen på marknaden så har jag dessutom alla förutsättningar att nå ut till alla potentiella köpare för just din bostad. Min drivkraft är att maximera slutpriset och jag sätter ett högt värde vid att samtliga parter ska känna tillit och vilja rekommendera mig för sina nära och kära.

Kontakta mig gärna så att vi kan boka in ett möte och diskutera en strategi för hur vi ska lyckas med just din bostadsaffär.

Säljare om Jessica.

28 apr 2024

"Saklig, behjälplig och ett mycket professionellt tillvägagångssätt. "
säljare på Nybodaringen 105

16 apr 2024

"Jessica är en professionell och erfaren mäklare som har hjälpt mig vid både köp och försäljning av min bostad. Hon är mycket förtroendeingivande och fanns hela tiden tillgänglig för att besvara frågor samt kom med bra råd och inputs. På en turbulent bostadsmarknad kunde hon navigera framåt på ett..."
"Jessica är en professionell och erfaren mäklare som har hjälpt mig vid både köp och försäljning av min bostad. Hon är mycket förtroendeingivande och fanns hela tiden tillgänglig för att besvara frågor samt kom med bra råd och inputs. På en turbulent bostadsmarknad kunde hon navigera framåt på ett tydligt sätt och gav inte upp utan kämpade på för att komma i mål. Jag kan varmt rekommendera Jessica!"
Läs mer
säljare på Albyvägen 9

11 mar 2024

"Jag är väldigt nöjd med hela försäljningsprocessen. Jag kan varmt rekommendera Jessica, hon är grym på det hon gör!"
säljare på Nybohovsgränd 28

05 mar 2024

"Jessica var ytterst kompetent och professionell, och var tydlig i sin kommunikation under hela försäljningsprocessen. Vi kan varmt rekommendera henne."
säljare på Liljeholmstorget 8

18 feb 2024

"Jessica är väldigt kompetent och professionell. Rekommenderar henne varmt."
säljare på Liljeholmstorget 14

14 feb 2024

"Jessica är en mycket professionell och kunnig mäklare som dessutom är lyhörd och serviceminded. Rekommenderar henne varmt och kommer säkerligen anlita henne igen."
säljare på Sturehillsvägen 13

05 feb 2024

"Kan varmt rekommendera Jessica Alvå som hjälpt oss med vår försäljning på ett mycket proffesionellt och tryggt sätt. "
säljare på Nybohovsgränd 32

27 jan 2024

"Jessica har vi anlitat en gång tidigare och vi var supernöjda. Denna gång var inget undantag, Jessica levererar trygghet genom sin kunskap och proffsighet. Hon har hjälpt oss navigera genom ett oförutsägbart marknadsläge med ett lugn och en tydlighet. Försäljningen gick supersmidigt och som grädd..."
"Jessica har vi anlitat en gång tidigare och vi var supernöjda. Denna gång var inget undantag, Jessica levererar trygghet genom sin kunskap och proffsighet. Hon har hjälpt oss navigera genom ett oförutsägbart marknadsläge med ett lugn och en tydlighet. Försäljningen gick supersmidigt och som grädde på moset landade slutpriset långt över vår förväntan. Vi har svårt att tänka oss ge mäklaruppdraget till någon annan än Jessica!"
Läs mer
säljare på Sjöviksvägen 81

29 okt 2023

"Jessica var otroligt professionell, jag kände mig trygg i att sälja min bostad via henne. Med god och tydlig kommunikation samt oerhört duktig, så hade jag definitivt sålt med Jessica igen. "
säljare på Hölövägen 2

26 okt 2023

"Ytterst kompetent, sympatisk och pålitlig. Både påläst och pragmatisk. Rekommenderar varmt!!"
säljare på Bäckvägen 73

05 jul 2023

"Jessica är mycket professionell och lyhörd, det kändes väldigt tryggt att sälja med henne som mäklare och resultatet blev verkligen över förväntan. Hon ger ett väldigt trevligt och genuint intryck och är lätt att samarbeta med. 10/10! "
säljare på Arvodesvägen 23

10 mar 2023

"Jessica kom in och levererade en utmärkt insats tack vare gott förarbete med relevanta spekulanter redo. Vår första bostadsförsäljning och vi kände oss väl informerade och trygga. Rekommenderar varmt!"
säljare på Arvodesvägen 6

25 feb 2023

"Jessica var otroligt lätt och bra att ha att göra med. Vi påbörjade arbetet med att sälja min lägenhet precis innan jag flög iväg på semester. Dålig täckning och oregelbunden dygnsrytm hindrade inte. Allt flöt på under hela försäljningen, vi hittade sätt att hålla kontakten på och jag fick rege..."
"Jessica var otroligt lätt och bra att ha att göra med. Vi påbörjade arbetet med att sälja min lägenhet precis innan jag flög iväg på semester. Dålig täckning och oregelbunden dygnsrytm hindrade inte. Allt flöt på under hela försäljningen, vi hittade sätt att hålla kontakten på och jag fick regelbundna uppdateringar.
Hon har även efteråt svarat på alla eventuella frågor jag haft, det har varit tryggt att ha henne som mäklare. "
Läs mer
säljare på Lagmansbacken 4

18 feb 2023

"Otroligt engagerad i sitt jobb. Professionell, lyhörd, tydlig och entusiastisk. Jessica har skött allt galant då jag som ägare utav bostaden bor utomlands."
säljare på Ellen Fries gata 5

16 feb 2023

"Jag tycker att mäklaren (Jessica) var professionell, kunnig och gav en väldigt bra intryck redan från början, därför rekommenderar jag henne starkt."
säljare på Nybohovsbacken 75

05 aug 2022

"Väldigt engagerad och tydlig kommunikation under hela processen!"
säljare på Bäckvägen 75

30 jun 2022

"Otroligt lätt att arbeta med. Gav rimlig värdering och hade en tydlig plan och målbild. God lokalkännedom och stort kontaktnät. "
säljare på Bäckvägen 77

22 jun 2022

"Snabb och smidig försäljning. Kan varmt rekommendera Jessica."
säljare på Bäckvägen 169

06 feb 2022

"Mycket proffsig och lyhörd!"
säljare på Bäckvägen 129

05 feb 2022

"Vi hade hört bra om Jessica Alvå och valde henne till att sälja vår lägenhet och vi blev som förväntat väldigt nöjda. Jessica var väldigt lugn och proffsig vilket gjorde oss trygga. Vi rekommenderar henne varmt! "
säljare på Bokbindarvägen 55

04 feb 2022

"Vi kände oss väldigt trygga med vår mäklare, vi fick alltid tydlig information och ett trevligt bemötande. "
säljare på Bäckvägen 127

12 okt 2021

"Vi kan verkligen rekommendera Jessica som mäklare när du ska sälja din bostad. Hon gav ett positivt och lugnt intryck, skötte allt och gjorde försäljningen till en enkel process för oss. Vi blev också supernöjda med försäljningspriset och hur många som kom på visningen och var med i budgivningen,..."
"Vi kan verkligen rekommendera Jessica som mäklare när du ska sälja din bostad. Hon gav ett positivt och lugnt intryck, skötte allt och gjorde försäljningen till en enkel process för oss. Vi blev också supernöjda med försäljningspriset och hur många som kom på visningen och var med i budgivningen, mycket tack vare Jessicas expertis och hur hon lyckades hålla igång alla intressenter. Jessica la ner mycket tid och energi för att vi skulle bli nöjda med slutresultatet!"
Läs mer
säljare på Bäckvägen 153

11 okt 2021

"Jessica är en fantastisk mäklare som genom hela min försäljningsprocess varit engagerad och lätt att prata med. Hon är lyhörd, kommer med mycket bra förslag, och är en stjärna på att hålla god kontakt med såväl köpare som säljare. Hon inspirerar en till att hitta sitt drömboende och ser med omsor..."
"Jessica är en fantastisk mäklare som genom hela min försäljningsprocess varit engagerad och lätt att prata med. Hon är lyhörd, kommer med mycket bra förslag, och är en stjärna på att hålla god kontakt med såväl köpare som säljare. Hon inspirerar en till att hitta sitt drömboende och ser med omsorg till att alla parter blir mer än nöjda."
Läs mer
säljare på Finngrundsvägen 5

09 okt 2021

"Kan varmt rekommendera Jessica. Affären gick smidigt och snabbt. En genuin och ärlig mäklare som är otroligt proffsig. Kändes helt tryggt hela vägen. Kan lova att köparna kände likadant. "
säljare på Midsommarvägen 32

08 okt 2021

"Snabb och smidig försäljning. Kan varmt rekommendera Jessica. "
säljare på Nybodaringen 15

08 mar 2021

"Jessica var jättelätt att ha att göra med – kunnig, lätt att nå, kändes väldigt trygg. Bra på att hålla kontakten och hjälpsam från värderingen till nästa års deklaration. Att vi dessutom fick mer för lägenheten än vi hade väntat oss är så klart en bonus."
"Jessica var jättelätt att ha att göra med – kunnig, lätt att nå, kändes väldigt trygg. Bra på att hålla kontakten och hjälpsam från värderingen till nästa års deklaration. Att vi dessutom fick mer för lägenheten än vi hade väntat oss är så klart en bonus."
Läs mer
säljare på Liljeholmsbron 8

06 mar 2021

"Har bara positivt att säga om Jessica. Tydlig och noggrann. Jättelätt att få tag på. Alltid snabb med svar på frågor. Dessutom upplevde jag henne trevlig och professionell."
säljare på Elin Wägners gata 29

03 mar 2021

"Mäklaren har mycket stor kunskap och gav kontinuerligt information om försäljningsstatusen. Mäklaren är mycket engagerad och energisk. Mäklaren är mycket trevlig och proffsig i sin yrkesroll. Mäklaren får högsta betyg och jag kan varmt rekommendera henne. "
"Mäklaren har mycket stor kunskap och gav kontinuerligt information om försäljningsstatusen. Mäklaren är mycket engagerad och energisk. Mäklaren är mycket trevlig och proffsig i sin yrkesroll. Mäklaren får högsta betyg och jag kan varmt rekommendera henne. "
Läs mer
säljare på Kompassvägen 24

03 mar 2021

"Jessica var lyhörd och lätt att prata med. Återkom alltid när man ringde eller mailade. Alltid en god och trevlig ton. Vi var mkt nöjda med resultatet av försäljningen. Ulf Örblom"
säljare på Sjöviksbacken 6

26 jan 2021

"Wow vilken mäklare! Helt fantastisk!
Kommer garanterat att kontakta Jessica när det är dags att sälja igen! Är grymt nöjd med hennes arbete. Kunde inte bli bättre! Tack ännu en gång."
säljare på Sannadalsvägen 1

26 aug 2020

"Supernöjd! Jessica gjorde ett riktigt bra jobb med att sälja vår lägenhet. Proffsig, engagerad och trevlig! Kommer kontakta Jessica för kommande försäljningar."
säljare på Bodalsvägen 10

26 jun 2020

"Jessica är en duktig mäklare som överträffade våra prisförväntningar."
säljare på Vinodlargatan 9

16 jun 2020

"Mycket bra,gick alltid att få tag i,engagerade sig mycket för att få min bostad såld,gjorde ett mycket bra jobb generellt."
säljare på Bergtorpsvägen 56M

04 maj 2020

"Intresserad, engagerad, mjuk och vänlig, tillmötesgående som person; med distinkt kristallklar målinriktad plan från första kontakt tills vi snabbt kom i mål med försäljningen. God energi. Orädd och snabb beslutsfattare med mycket bra omdöme. Bra på att göra processen begriplig för mig och sedan ..."
"Intresserad, engagerad, mjuk och vänlig, tillmötesgående som person; med distinkt kristallklar målinriktad plan från första kontakt tills vi snabbt kom i mål med försäljningen. God energi. Orädd och snabb beslutsfattare med mycket bra omdöme. Bra på att göra processen begriplig för mig och sedan ta ett steg tillbaka och alltid låta mig ta de avgörande valen. Jag kan på alla sätt rekommendera Jessica Alvås. "
Läs mer
säljare på Bäckvägen 42

02 dec 2019

"Jessica mer än överträffade mina förväntningar! Hon lyckades med det omöjliga och jag vill verkligen rekommendera henne till framtida säljare. "
säljare på Nybodaringen 101

27 okt 2019

"Riktigt proffsigt, lyhörd och mycket kunnig.
Lät henne dra hela lasset, då det var bättre än vi förväntat oss.
Rekordpris också i dåliga tider! "
säljare på Radiovägen 21

20 okt 2019

"Känner mig väldigt nöjd med hela försäljningsupplevelsen. Träffade Jessica första gången på en visning och fick direkt ett väldigt bra intryck. Trygg och kompetent, trevlig och lättsam, tydlig och trovärdig, lyhörd, säljdriven och ”hungrig” utan att det någonsin tog över på ett osympatiskt sätt. ..."
"Känner mig väldigt nöjd med hela försäljningsupplevelsen. Träffade Jessica första gången på en visning och fick direkt ett väldigt bra intryck. Trygg och kompetent, trevlig och lättsam, tydlig och trovärdig, lyhörd, säljdriven och ”hungrig” utan att det någonsin tog över på ett osympatiskt sätt. Skulle definitivt rekommendera Jessica till andra!"
Läs mer
säljare på Fjugestagränd 23

19 okt 2019

"Supernöjd med mitt val av mäklare! Hela försäljningsprocessen kändes väldig enkel och smidig då Jessica guidade mig genom en sak i taget. Att försäljningspriset sedan landade över förväntan var en mycket trevlig bonus. Kan varmt rekommendera henne!"
säljare på Nybodaringen 39

27 sep 2018

"Tack Jessica för mer än förväntat lyckad försäljning. Vi trodde aldrig att det kunde gå så smidigt och med så bra resultat. Vi är mera än bara nöjda. "
säljare på Albyvägen 21

20 aug 2018

"Smidigt och snabbt gick det med Jessica som mäklare. Nöjd!"
säljare på Sjöviksvägen 94

15 maj 2018

"Skulle gärna använda samma mäklare vid fler tillfällen
Rekommenderas"
säljare på Bäckvägen 75

25 jan 2018

"Superbra insats av Jessica och jag är 100% nöjd med försäljningen trots för tillfället skakig marknad."
säljare på Elin Wägners gata 9

22 jan 2018

"Jessica är strukturerad, kunnig och lyhörd."
säljare på Buteljgatan 30

07 okt 2017

"Professionell, engagerad, trevlig med intresse för sitt jobb! "
säljare på Ekfatsgatan 2

26 sep 2017

"Hon va jette duktig Tack för allt Jessica "
säljare på Albyvägen 17

23 aug 2017

"Helnöjd med hela processen kring försäljningen. Fick det slutpris jag ville ha. Skulle definitivt anlita Jessica Alvå på Notar igen om en nya försäljning skulle ske i området. "
säljare på Bäckvägen 89

31 jul 2017

"MVG "
säljare på Gåshällsvägen 8

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
21
Radhus
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
5
Försäljningar
22
Försäljningsvärde
100 670 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.8 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.8 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.8 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.8 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
61 av 67 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
67 av 68 säljare
Jessica var tydlig och höll mig uppdaterad
67 av 69 säljare

Hur enkelt är det att förstå om den här mäklaren är relevant?

Väldigt svårt
Väldigt lätt

Jessica på kartan.

240 tidigare bostäder
16 bostäder till salu
70 rekommendationer

16 bostäder till salu.

Bostäder

1 rum, 23 m²
Lägenhet, Stockholm
2 047 kr/mån
2 rum, 55,5 m²
Lägenhet, Stockholm
2 645 kr/mån
2 rum, 56,7 m²
Lägenhet, Stockholm
5 126 kr/mån
3 rum, 63 m²
Lägenhet, Stockholm
5 304 kr/mån
2 rum, 55 m²
Lägenhet, Stockholm
4 515 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Bostäder

10 400 000 kr
Lägenhet Liljeholmen
-595 000 kr
4 rum, 135 m²
Utropspris: 10 995 000 kr
2 700 000 kr
Lägenhet Hägerstensåsen
+ 205 000 kr
2 rum, 39 m²
Utropspris: 2 495 000 kr
10 440 000 kr
Radhus Aspudden
+ 445 000 kr
4 rum, 107 m²
Utropspris: 9 995 000 kr
6 300 000 kr
Lägenhet Liljeholmen
+ 305 000 kr
3 rum, 98 m²
Utropspris: 5 995 000 kr
5 750 000 kr
Lägenhet Liljeholmen
+ 55 000 kr
3 rum, 74 m²
Utropspris: 5 695 000 kr

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.