Jesper Lindgren

Profilbild för Jesper Lindgren
Säljarfavorit
Jesper Lindgren
4.9 / 5
(417 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
89 st
80 st
232 435 000 kr

Bakgrund

Jesper Lindgren jobbar på BOSTHLM och är registrerad mäklare sedan 2016-12-20. Jesper har fått in 80 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan maj 2019. Jesper har enligt vår statistik haft 101 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och villor och motsvarar ett värde på 395 908 500 kr.

Presentation

En av Nackas och Stockholm läns mest säljande mäklare med fokus i vackra Nacka. Arbetsvillig med en härlig vinnarskalle. Jobbar efter högt uppsatta mål och fokuserar extremt hårt för att nå dem. Ett genuint intresse av människor, lojalitet och ärlighet gör mig unik. Behöver ni en värdering av er bostad ring eller maila mig så hjälper jag mer än gärna till!

Utmärkelser:
2020- Sveriges topp 3 mest säljande mäklare för helåret (hemnet.se)
2020 - Stockholms läns mest säljande mäklare för helåret (hemnet.se) 3e året irad.
2020 - Nackas mest rekommenderade mäklare för: Q1-Q4 (hittamäklare.se)
2020 - Nackas mest säljande mäklare för Q1-Q4 (hittamäklare.se)
2019- Stockholms läns mest säljande mäklare för helåret (hemnet.se)
2019 - Nackas mest rekommenderade mäklare för: Q1-Q4 (hittamäklare.se)
2019 - Nackas mest säljande mäklare för Q1-Q4 (hittamäklare.se)
2018 - Nackas mest säljande och rekommenderade mäklare för helåret 2018 (hittamäklare.se)
2018 - Stockholms läns mest säljande mäklare för helåret (hemnet.se)
2018 - Sveriges 14:e mest rekommenderade mäklare (hittamäklare.se)
2018 - Nackas mest rekommenderade mäklare för: Q1, Q2, Q3, Q4 (hittamäklare.se)
2018 - Nackas mest säljande mäklare för: Q1, Q2, Q3, Q4 (hittamäklare.se)
2017 - Nackas mest rekommenderade mäklare (hittamäklare.se)
2017 - Årets Rookie i Svenska Mäklarhuset kedjan Sverige

Mäklarbyrå


Prisad mäklare.

Utmärkelser

första kvartalet 2021
första kvartalet 2021

Säljare om Jesper.

29 mar 2021

"Jag kan inte tacka Jesper nog för allt han gjort. Otroligt nöjd med hans insats och han överträffade alla våra förväntningar. Rekommenderar honom starkt som mäklare!"
säljare på Per Hallströms väg 12

29 mar 2021

"Snabb och effektiv försäljning då min lägenhet såldes innan visning. Mycket nöjd med slutresultatet, rekommenderar varmt Jesper som mäklare."
säljare på Ornövägen 6

29 mar 2021

"Bra mäklare med bra återkoppling. Allt kändes tryggt från värdering till försäljning. Kommer självfallet jobba med Jesper i framtiden också."
säljare på Fabrikörvägen 10E

29 mar 2021

"Utmärkt arbete."
säljare på Edinsvägen 10

28 mar 2021

"Jag säger bara Jesper! Jag är så nöjd! Målinriktad, ärlig och en krigare! Jag kände ett starkt förtroende för Jesper! Ni kommer inte bli missnöjda jag lovar er! "
säljare på Jakobsdalsvägen 27

27 mar 2021

"Grymt kompetent och duktig mäklare, vi kände stor trygghet i Jesper och kan varmt rekommendera honom!"
säljare på Ormingeringen 42

27 mar 2021

"Sålde lägenhet på Ormingeringen. Skicklig och lyhörd. Starkt målmedveten och effektiv med bibehållet kundfokus. Lyckades mycket bra med försäljning och pris. Rekommenderar varmt. "
säljare på Ormingeringen 2

25 mar 2021

"Jesper har bred kompetens och kan verkligen området utan och innan, extremt duktig att hantera olika situationer och personligheter. Trots en inte helt enkel process och försäljning så gjorde Jesper ett grymt jobb i att knyta ihop denna affär snabbt och effektivt med ett mycket bra slutresultat. Vi ger Jesper våra bästa rekommendationer."
säljare på Augustendalsvägen 26

25 mar 2021

"Jesper är väldigt kunnig i området och har en förmåga att knyta ihop säcken när det närmar sig affär. "
säljare på Tollareslingan 3

25 mar 2021

"Jesper är fantastiskt driven, kommunikativ och trevlig. Så nöjd med hans snabba försäljningsresultat som dessutom var till ett pris jag var mycket nöjd med. Rekommenderar varmt Jesper!"
säljare på Barnhemsvägen 12

25 mar 2021

"Jag ger Jesper Lindgren mina bästa rekommendationer!"
säljare på Ormingeringen 37

25 mar 2021

"Jesper var oerhört strategisk i arbetet. Försäljningen gick, trots en lite trög lokal marknad, väldigt snabbt och priset blev högre än förväntat. Jesper var under hela processen mycket tydlig och professionell samt tillgänglig när vi hade frågor. Jag skulle verkligen rekommendera Jesper för den som ska sälja. "
säljare på Tollarevägen 55

29 jan 2021

"Jesper hjälpte mig att få till en snabb och smidig försäljning till ett mycket bra pris. Tack så mycket. "
säljare på Ormingeringen 81

17 jan 2021

"Jag kan varmt rekommendera Jesper att sälja din bostad. Proffsig!"
säljare på Fågelstavägen 5

10 jan 2021

"Grym mäklare, allt fungerade smidigt och bra.
De var aldrig några konstigheter , han vart klar och tydlig med allt, och svarade snabbt när man hörde av sig med frågor.
"
säljare på Ormingeringen 65

08 jan 2021

"Min i särklass bästa upplevelse av en mäklare. Extremt proffsig, lyhörd och ger allt. För mig helt otänkbart att anlita någon annan."
säljare på Fabrikörvägen 10D

02 jan 2021

"Jag kan varmt rekommendera Jesper som mäklare då jag varit mycket nöjd med hans insats vid försäljningen av mitt radhus. "
säljare på Sockenvägen 92A

31 dec 2020

"Vi har sålt med Jesper två gånger, en gång 2019 och så nu 2020. Första gången var det en otroligt bra upplevelse. Det fanns en tydlig plan, ett stort engagemang och bra och frekvent uppdatering kring läget. När det kom till förhandling med köpare var Jesper tydlig med hur han tyckte vi skulle gå till väga och resonera och vi fick ett slutpris vi var nöjda med.
Den här gången upplevde vi att uppdateringarna kom bara när vi frågade om det, det var mestadels kontakt via sms och när det kom till förhandling med köparna fick vi frågan ”vad ska jag göra?”. Det kändes väldigt annorlunda jämfört med första gången. Även vad gäller bostadsannonsen upplevde vi att vi fick ta ett stort ansvar för att den skulle bli så bra som möjligt. Slutpriset blev vad vi hoppades på men förhandlingsprocessen var inte tillfredsställande.
Med detta sagt. Ingen kan Saltsjö-Boo lika bra som Jesper, ingen säljer så mycket bostäder som honom och till lika bra priser generellt sett. Jesper är en mycket kompetent mäklare och fin kille men vi upplevde ett större engagemang, tydligare plan och kände större trygghet i processen första gången vi vände oss till honom. Totalt sett kan vi ändå rekommendera Jesper!"
säljare på Tollare Ängsväg 41

30 dec 2020

"Av alla bostadsaffärer var denna inte bara enklast och snabbast, utan även den med mest överraskande positiva slutpris. Långt mer än vad jag räknade med och många gånger mer än andra i huset sålt för under samma period inom samma 2 månader (5st olika lgh!!!).
Jesper är karismatisk och väldigt kunnig, samt kommer med mycket tips och tricks vilket säkert gjorde att vi fick så bra slutpris.
Att han är glad och trevlig gör ju allting samtidigt mycket härligare under processen! Till skillnad från andra man mött.. "
säljare på Forsskålsgatan 14

30 dec 2020

"Jag rekommenderar Jesper från Bo Sthlm. "
säljare på Utövägen 27

30 dec 2020

"Gick strålande!"
säljare på Ormingeringen 26B

29 dec 2020

"Jag har haft svårt att sälja min lägenhet pga olika omständigheterna. Till slut efter två års kamp med två misslyckad försök har Jesper hjälpt mig att hitta en köpare. Lägenheten var såld dagen innan julafton . Det tog knappt två månader från dagen när Jesper med min vän åkte hela vägen från Nacka till Södertälje. Jag tycker att Jesper är den mest engagerade mäklare jag har träffat. Han är smidig , snabb och arbetssam. Det känns som han jobbar hela tiden oavsett lång reseväg, kvällar och helgdagar. Till och med en skadade hand kan inte hindra honom . Jag är mer än nöjd och kan verkligen rekommendera Jesper till ni som vill sälja era bostäder. "
säljare på Bergviksgatan 6D

22 dec 2020

"Jesper sålde vår lägenhet till ett högre pris än vad vi förväntat oss och innan ordinarie visning. "
säljare på Barnhemsvägen 10

21 dec 2020

"Jesper fick ihop en bra affär på mycket kort deadline då vi redan hade köpt och behövde sälja snabbt. Han agerade mycket proffsigt och hanterade hela försäljningsprocessen smidigt. Vi är mycket nöjda med honom och Bosthlm och kommer helt klart rekommendera honom till vänner och bekanta. "
säljare på Serenadvägen 5

20 dec 2020

"Jesper Lindgren är en faktiskt en mäklare som man ska anlita, honom kan man lita på till 110%, och som säljare blir man absolut nöjd med resultatet. Jag både köpte och såld lägenheten genom Jesper.
Tack Jesper för en bra insats. "
säljare på Skarpövägen 15

17 dec 2020

"Mycket engagerad och kunnig om område och objekt"
säljare på Ormingeringen 38

04 dec 2020

"Jesper är extremt kompetent och jobbar aktivt och målinriktat mot en snabb, effektiv och lönsam försäljning. Han är tydlig, trevlig och snabbtänkt, och jag kan varmt rekommendera honom.
10/10, skulle anlita igen. "
säljare på Buddes gränd 9

02 dec 2020

"En jättebra insats , kan verkligen rekommendera Jesper . "
säljare på Barnhemsvägen 14

27 nov 2020

"En driven mäklare som tog an ett lite svårsålt projekt. Jesper fick det sålt och jag känner mig nöjd som kund. Trevlig, lättsam och förstående mäklare! "
säljare på Vikingshillsvägen 44F

27 nov 2020

"Jesper är en engagerad och pålitlig mäklare med hög kunskap som jobbade upp min lägenhet till ett svårsålt pris.
Han har en god hand med människor och får en att känna sig trygg av hans vänlighet, glädje och kunskap.
Jag är mycket nöjd med utfallet av försäljningen och kan varmt rekommendera vidare Jesper! "
säljare på Virkesvägen 19D

26 nov 2020

"Jesper är en mäklare som levererar på högsta nivå och är en behaglig och härlig person som lyssnar in och älskar sitt jobb. Det är då målen nås. Jag är jätte nöjd med hans insatser och jag skulle inte tveka en sekund att anlita honom igen."
säljare på Höjdvägen 5C

26 nov 2020

"Man kan inte annat än öppna upp en flaska och luta sig bakåt.
Mycket nöjd från start till slut. Väldigt lyhörd, målinriktad men framförallt så märker man att Jesper har erfarenhet som han använder sig av. Att göra det lilla extra är inget Jesper tycker är jobbigt utan gör det med en otrolig engagemang.
Vi tacka Jesper och hela hans gäng. På återseende! "
säljare på Fabrikörvägen 4A

25 nov 2020

"Jesper är energifull, glad, positiv och mycket engagerad i sitt uppdrag vi är mycket nöjda med försäljningen av vår bostad och kan med varm hand rekommendera Jesper Lindgren. "
säljare på Serenadvägen 26

25 nov 2020

"Jesper är en absolut skicklig och kunnig mäklare. Han är väldigt populär i området, vilket gjorde att vi som redan hade pratat med en annan mäklare blev mer intresserade av att samarbeta med honom istället. Jesper lyckades att ta över vår affär från en annan mäklare och dömde till ett rekord pris."
säljare på Ormingeringen 13B

24 nov 2020

"Jesper är en stjärna. Vi fick rekommendation av en vän till oss. Han är positiv men säger ändå vad han tror att det kan påverka priset och hur man kan förbättra/ dekorera lägenheten. Vi trodde på honom och han gjorde väldigt bra jobb. Lägenheten är såld snabbt med det priset som vi har tänkte oss. Rekommenderade redan till flera av våra vänner. "
säljare på Fabrikörvägen 4C

22 nov 2020

"Rekommenderar verkligen BOSTHLM och Jesper Lindgren som mäklare.
Jesper är inte urtypen för den typiska mäklaren. Jesper har ett enormt stort kontaktnät, koll och fokus ligger på bostadsrättsförsäljningar i området. Han är sjukt tävlingsinriktad där målet och fokuset vid försäljningen av vår bostad var att slå rekord med marginal och det lyckades han med. Försäljningen av vår bostad gick väldigt snabbt och smidigt via privatvisningar en vecka innan allmän visning där det blev budgivning på plats och skrivning samma kväll. Magisk känsla för oss som säljare. Staben bakom Jesper så som drönarfilmaren, fotograf mfl såg till att annonsen och prospektet blev helt magiskt fint och ett minne för livet. "
säljare på Kils Gårdsväg 33A

20 nov 2020

"Kan varmt rekommendera Jesper. Han ger ett trevligt, personligt och tryggt intryck. Han var också mycket engagerad och hade höga ambitioner med försäljningen."
säljare på Dansbanevägen 9

20 nov 2020

"En mkt engagerad mäklare. Pedagogisk o tydlig.realistiska mål.Han var toppen."
säljare på Skarpövägen 7

07 okt 2020

"Mycket affärsmässig, kunnig, driven och trevlig mäklare som levererar. Rekommenderar Jesper varmt! "
säljare på Utövägen 25

04 okt 2020

"Har både sålt och köpt genom Jesper, Han var trevlig, engagerad, lugn, rolig och trygg att ha att göra med. Kunde svara på alla våra frågor. Var lätt att nå och höll oss informerade från start till mål, profisonell på högsta nivå! Försäljningen gick tack vare Jesper lätt och smidigt. Jesper är en mycket proffsig och duktig mäklare som vi verkligen kan rekommendera.
Vill ni ha den bästa mäklaren - välj Jesper"
säljare på Tollare Ängsväg 24

02 okt 2020

"Jesper är en mycket kompetent och engagerad mäklare med stor lokalkännedom. Hans driv gjorde att slutpriset trots tuffare tider blev över förväntan. "
säljare på Skarpövägen 45

30 sep 2020

"Kanonbra mäklare. Kan klart rekommendera honom!"
säljare på Norrholmsvägen 169

30 sep 2020

"Andra gången vi säljer med Jesper och har varit lika nöjda vid båda försäljningarna, kan inte tänka oss att använda någon annan mäklare. Han är målinriktad och väldigt lätt att ha att göra med, rekommenderar honom varmt till alla som är i behov av en mäklare som alltid presterar på topp."
säljare på Storholmsvägen 12

30 sep 2020

"Det är andra gången jag säljer min bostad med Jesper som mäklare. Jag upplever Jesper som lyhörd och jordnära och lyssnar på mina åsikter ang. vad jag som säljare önskar.. Vilket jag tycker är viktigt för mig som kund. Jag kommer att använda mig av Jesper i framtiden om jag ska sälja igen."
säljare på Talluddsvägen 7D

30 sep 2020

"En mäklare som lyckas göra både säljare och köpare nöjd. Har själv både sålt och köpt av Jesper och har bara positiva upplevelser.
En riktig klippa som rekommenderas starkt. "
säljare på Skarpövägen 43

30 sep 2020

"Jesper Lindgren är helt klart Nackas bästa mäklare. Jesper är en extremt kunnig, engagerad och lyhörd mäklare med hög lokalkännedom och kunskap om området. Det märks att Jesper älskar sitt arbete och det lyser igenom i hans insatts. Vi kan varmt rekommendera Jesper och Bosthlm, att inte anlita Jesper vore ett stort misstag! "
säljare på Beckasinvägen 47B

28 sep 2020

"Trevlig och professionell mäklare.
Jesper som mäklare rekommenderar jag varmt. Om jag ska sälja eller köpa så vet jag nu vem jag ska ringa.
Lars, nöjd säljare "
säljare på Ormingeringen 9B

24 sep 2020

"Jesper levererade trots stor negativ påverkan av Covid-19.
Mycket trevlig, engagerad och hög kunskap om det geografiska området.
Kan starkt rekommendera Jesper! "
säljare på Hedenströms väg 11

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
96
Villa
3
Radhus
2

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
80
Försäljningar
101
Försäljningsvärde
395 908 500 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.8 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.8 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
400 av 412 säljare
Jesper satte rätt förväntningar på slutpriset
386 av 416 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
404 av 412 säljare
Jesper var tydlig och höll mig uppdaterad
409 av 417 säljare

Jesper på kartan.

621 tidigare annonser
27 bostäder till salu
416 rekommendationer

27 bostäder till salu.

Annonser

5 295 000 kr
2 rum, 67 m²
79 029 kr/m²
Lägenhet, Nacka
3 139 kr/mån
1 995 000 kr
2 rum, 61 m²
32 704 kr/m²
Lägenhet, Nacka
4 412 kr/mån
6 295 000 kr
2 rum, 63 m²
99 920 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
1 100 kr/mån
5 495 000 kr
4 rum, 108 m²
50 879 kr/m²
Lägenhet, Nacka
4 962 kr/mån
2 595 000 kr
4 rum, 85 m²
30 529 kr/m²
Lägenhet, Nacka
5 867 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

5 800 000 kr
Lägenhet Tollare
4 rum, 106 m²
6 475 000 kr
Lägenhet Tollare
+ 580 000 kr
3 rum, 82 m²
Utropspris: 5 895 000 kr
6 050 000 kr
Villa Krokhöjden
+ 1 055 000 kr
4 rum, 120 m²
Utropspris: 4 995 000 kr
3 300 000 kr
Lägenhet Ektorp
+ 205 000 kr
3 rum, 74 m²
Utropspris: 3 095 000 kr
3 300 000 kr
Lägenhet Tollare
+ 205 000 kr
1,5 rum, 46 m²
Utropspris: 3 095 000 kr

Statistik för publicerade annonser, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade annonser baseras på bostadsannonser som publicerats som till salu på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.

Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.