Jenzine Nordberg

Profilbild för Jenzine Nordberg
Jenzine Nordberg
4.9 / 5
(57 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
23 st
13 st
66 035 000 kr

Bakgrund

Jenzine Nordberg jobbar på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och är registrerad mäklare sedan 2020-06-18. Jenzine har fått in 13 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret. Jenzine har enligt vår statistik haft 21 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 86 560 000 kr.

Presentation

Med mig får du en fantastiskt engagerad, lyhörd och ambitiös mäklare då mitt huvudfokus är att genomföra varje försäljning som det vore min egen bostad jag säljer. Jag vet att hårt jobb lönar sig och med en tydlig plan jobbar jag strukturerat och målinriktat och lämnar ingenting åt slumpen. Jag älskar mitt jobb och det viktigaste för mig är att skapa långsiktiga relationer med både köpare och säljare. För mig kommer kvalitet framför kvantitet och med hög tillgänglighet, ett noggrant utförande och en obotlig tävlingsinstinkt hjälper jag dig på ett tryggt sätt genom din bostadsaffär.

Vare sig du planerar att flytta imorgon, om ett halvår eller om ett år – så är jag rätt person att ringa idag. Välkommen att kontakta mig!

Säljare om Jenzine.

13 maj 2024

"Jenzine har under hela försäljningsprocessen varit väldigt professionell, ihärdig och målmedveten. Rekommenderas varmt!"
säljare på Stagneliusvägen 30

22 apr 2024

"Vi är helt nöjda med Jenzine! Hon fanns alltid tillgänglig och höll oss uppdaterade genom hela processen. "
säljare på Norra Agnegatan 38

02 mar 2024

"Upplevde att mäklaren var engagerad och ingav förtroende i vårt första möte. Tydlig process och upplägg kring vår försäljning. Kan starkt rekommendera Jenzine om du funderar på att sälja din lägenhet."
säljare på Sankt Göransgatan 152

23 feb 2024

"Lyhörd, påläst, engagerad och lätta att ha och göra med."
säljare på Kronobergsgatan 6

05 feb 2024

"Jenzine fick jobba hårt för att sälja min lägenhet med renoveringsbehov, och höll i ganska många visningar innan rätt köpare dök upp. Hon höll mig hela tiden uppdaterad om hur det gick och hur planen såg ut framöver. Då jag redan hade flyttat till en annan stad hjälpte hon också till så att styli..."
"Jenzine fick jobba hårt för att sälja min lägenhet med renoveringsbehov, och höll i ganska många visningar innan rätt köpare dök upp. Hon höll mig hela tiden uppdaterad om hur det gick och hur planen såg ut framöver. Då jag redan hade flyttat till en annan stad hjälpte hon också till så att stylingfirman fick tillgång till lägenheten.
Jenzine är kompetent och kunnig, och dessutom trevlig. Hennes värdering av lägenheten stämde på kronan med vad slutpriset så småningom blev. Jag är väldigt nöjd med hennes agerande genom hela försäljningsprocessen!"
Läs mer
säljare på Sankt Göransgatan 64

18 jan 2024

"Jag valde Jenzine att sälja min lägenhet med efter min research om fastighetsmäklare i området. I det första samtalet vi hade kände jag mig mycket positiv. Hon gjorde sin research om området, kom alltid tillbaka till mig med information och saker att diskutera, mycket professionell och engagerad...."
"Jag valde Jenzine att sälja min lägenhet med efter min research om fastighetsmäklare i området. I det första samtalet vi hade kände jag mig mycket positiv. Hon gjorde sin research om området, kom alltid tillbaka till mig med information och saker att diskutera, mycket professionell och engagerad. Processen för annonsering av lägenheten för försäljning var väl genomtänkt och snabbt och även att hitta en köpare och avsluta affären på kort tid. Jag skulle absolut rekommendera Jenzine för andra kunder som har fastighet och ska säljas i Kungsholmen området."
Läs mer
säljare på Sankt Göransgatan 163

13 jan 2024

"Kan varmt rekommendera Jenzin, mycket proffsig! "
säljare på Sankt Göransgatan 153

27 nov 2023

"Jenzine är en mycket duktig mäklare. Hon höll mig uppdaterad under hela processen och är mycket erfaren. Hon var lyhörd och alltid kontaktbar. Jag kan varmt rekommendera henne och kommer absolut höra av mig till henne för framtida bostadsförsäljningar. Hon lyckades få det budet jag önskade trotts..."
"Jenzine är en mycket duktig mäklare. Hon höll mig uppdaterad under hela processen och är mycket erfaren. Hon var lyhörd och alltid kontaktbar. Jag kan varmt rekommendera henne och kommer absolut höra av mig till henne för framtida bostadsförsäljningar. Hon lyckades få det budet jag önskade trotts dessa tuffa tider. Hon är grym! "
Läs mer
säljare på Sankt Göransgatan 153

19 okt 2023

"Jenzine Nordberg is the best seller, i think, it's really amazing that she sold five apartments in my building in the past four months, so i strongly recommend Jenzine to other sellers."
säljare på Sankt Göransgatan 153

17 okt 2023

"Jenzine är super lätt att jobba med, lyhörd för dig som säljares önskemål, engagerad och väldigt informativ och duktig på att förhandla och möta köpare."
säljare på Sankt Göransgatan 153

24 sep 2023

"Så nöjd med mitt beslut att använda Jenzine som mäklare. Duktig, lyhörd och tydlig. Kommer rekommendera henne varmt till vänner och bekanta! "
säljare på Sankt Göransgatan 153

09 sep 2023

"10 out of 10. Would hire again"
säljare på Sankt Göransgatan 153

01 sep 2023

"Riktigt nöjd med Jenzine som mäklare! Hon är proffsig och målinriktad men framförallt ödmjuk lyhörd både mot säljare och köpare. Kunde inte valt en bättre mäklare för min bostadsförsäljning! "
säljare på Chapmansgatan 5

27 mar 2023

"Jenzine var allt jag önskade i en mäklare! Hon var påläst, tillförlitlig, handlingskraftig, kommunikativ samt målmedveten. Extra plus var att hon var väldigt omtänksam och underlättade en annars turbulent situation. "
säljare på Junohällsvägen 8

10 feb 2023

"Jenzine är oerhörd engagerad. Det var inte dumma frågor, det var inte fel tid att ringa. Hon var tillgänglig. Jenzine är oerhört proffsig, tuff samtidigt jättesnäll och med stor tålamod. Gjorde vad hon lovade. Varmt rekommenderar. "
säljare på Ruddammsvägen 6

28 jan 2023

"Hungrig, social och duktig på att få avslut samt förhandling till önskat pris"
säljare på Svarvargatan 17

18 jan 2023

"Jenzine är en mycket engagerad, kommunikativ och lyhörd mäklare som jag rekommenderar varmt!"
säljare på Nina Einhorns gata 1

19 dec 2022

"Jenzine är mycket lyhörd och det är tydligt att hon sätter kundens behov i fokus. Hon är även engagerad, ödmjuk och lätt att samarbeta med. Hennes kunskap och nätverk hjälpte oss sätta rätt strategi för bostadsförsäljningen. Hela processen har varit snabb, smidig och över förväntan trots en svår ..."
"Jenzine är mycket lyhörd och det är tydligt att hon sätter kundens behov i fokus. Hon är även engagerad, ödmjuk och lätt att samarbeta med. Hennes kunskap och nätverk hjälpte oss sätta rätt strategi för bostadsförsäljningen. Hela processen har varit snabb, smidig och över förväntan trots en svår bostadsmarknad. "
Läs mer
säljare på Sankt Göransgatan 153

07 okt 2022

"Vi är mycket nöjda med Jenzine och hennes hantering av försäljningen. Allting flöt på bra och smidigt och hon fanns alltid tillgänglig för eventuella frågor. Kan absolut rekommendera henne! "
säljare på Linnégatan 8

25 aug 2022

"Jenzine gav ett professionellt intryck från första mötet och presenterade tidigt en tydlig plan för försäljningsprocessen. Hon har genomgående varit lyhörd och mycket enkel att samarbeta med. Jag är mycket nöjd med hela processen och säljer gärna med Jenzine igen. "
"Jenzine gav ett professionellt intryck från första mötet och presenterade tidigt en tydlig plan för försäljningsprocessen. Hon har genomgående varit lyhörd och mycket enkel att samarbeta med. Jag är mycket nöjd med hela processen och säljer gärna med Jenzine igen. "
Läs mer
säljare på Sankt Göransgatan 153

28 apr 2022

"Vi tyckte att Jenzine skötte vår lägenhetsförsäljning jättebra. Hon hanterade processen snabbt och professionelt, det var väldigt smidigt att jobba med henne. Vi är super nöjda och hoppas att vi kan sälja med henne igen i framtiden!"
säljare på Polhemsgatan 11

01 apr 2022

"Mycket nöjd med hela upplägget, kontakten, hantering av bud och ett toppentrevligt bemötande. Jag är mycket nöjd!"
säljare på Högbergsgatan 11

16 mar 2022

"Bra jobbat Jenzine!"
säljare på Norra Agnegatan 38

03 feb 2022

"Jenzine är saklig och trevlig. Allt kring försäljningen gick smidigt. "
säljare på Alströmergatan 32M

08 dec 2021

"Extremt enkel och bra att samarbeta med.
Bistod med kontakter kring övriga tjänster och säkerställde att tidplan höll. "
säljare på David Bagares gata 20A

04 dec 2021

"Otroligt driven tjej med stort engagemang. Jag valde mellan flera mäklare och kunde inte varit mer nöjd med att Jenzine hjälpte oss med vår försäljning. Hon lyckades med bedriften att få in fler spekulanter på visningen än jag hade hoppats på, fler budgivare än vad jag väntat mig och dessutom hög..."
"Otroligt driven tjej med stort engagemang. Jag valde mellan flera mäklare och kunde inte varit mer nöjd med att Jenzine hjälpte oss med vår försäljning. Hon lyckades med bedriften att få in fler spekulanter på visningen än jag hade hoppats på, fler budgivare än vad jag väntat mig och dessutom högre slutpris än vad jag kunde drömma om. Kan varmt rekommendera!"
Läs mer
säljare på Torsgatan 46

25 nov 2021

"Jag tycker Jenzine gav ett pålitligt, trevligt och professionellt intryck redan från start varför jag valde henne. Hon var proaktiv och samtidigt lyhörd för mina synpunkter och förutom att återkoppla så uppdaterade hon kontinuerligt om nästa steg i försäljningsprocessen."
"Jag tycker Jenzine gav ett pålitligt, trevligt och professionellt intryck redan från start varför jag valde henne. Hon var proaktiv och samtidigt lyhörd för mina synpunkter och förutom att återkoppla så uppdaterade hon kontinuerligt om nästa steg i försäljningsprocessen."
Läs mer
säljare på Birger Jarlsgatan 69

17 sep 2021

"Vi letade efter en mäklare vars fokus inte var att stänga affären så snabbt som möjligt, utan en som lade ner den energi som behövs för att bostaden skulle komma till sin fulla rätt i en försäljning! Jenzine gjorde ett strålande jobb att leverera detta. Jenzine var lyhörd, hade bra återkoppling o..."
"Vi letade efter en mäklare vars fokus inte var att stänga affären så snabbt som möjligt, utan en som lade ner den energi som behövs för att bostaden skulle komma till sin fulla rätt i en försäljning! Jenzine gjorde ett strålande jobb att leverera detta. Jenzine var lyhörd, hade bra återkoppling och gjorde sitt yttersta för att lägenheten skulle visas från sin bästa sida! Men ett lyckat resultat.
Jenzine är verkligen en engagerad mäklare med hög energi och goda resultat"
Läs mer
säljare på Holländargatan 26B

31 aug 2021

"Vi träffade Jenzine i syfte att få en värdering på vår lägenhet. Hon gjorde direkt ett seriöst intryck och sålde in sig själv till oss genom att berätta om en tänkt försäljningsprocess, och hur hon kunde hjälpa oss. Genom hela försäljningen har vi fått täta återkopplingar kring vilka aktiviteter ..."
"Vi träffade Jenzine i syfte att få en värdering på vår lägenhet. Hon gjorde direkt ett seriöst intryck och sålde in sig själv till oss genom att berätta om en tänkt försäljningsprocess, och hur hon kunde hjälpa oss. Genom hela försäljningen har vi fått täta återkopplingar kring vilka aktiviteter som planerats och hon har även hjälpt oss att ordna med både städ och styling. Slutpriset hamnade inom hennes ursprungliga värdering vilket visar att hon är seriös i sitt yrkesutövande. Tack!"
Läs mer
säljare på Stigbergsgatan 32B

07 maj 2021

"Jenzine är mycket lätt att kommunicera med, jobbar tätt tillsammans med kunden och har rak, effektiv och transparent kommunikation! Hon verkar också vara en god, smart och taktiskt förhandlare som säkrade bästa möjliga utfall för oss.
Vi är alltså mycket nöjda med processen så här långt!
Det skal..."
"Jenzine är mycket lätt att kommunicera med, jobbar tätt tillsammans med kunden och har rak, effektiv och transparent kommunikation! Hon verkar också vara en god, smart och taktiskt förhandlare som säkrade bästa möjliga utfall för oss.
Vi är alltså mycket nöjda med processen så här långt!
Det skall noteras att hennes värdering var försiktig och betydligt lägre än slutpriset, vilket satte våra förväntningar lite lägre, vilket vi uppskattar och förstår. Men man kan därför säga ”att mäklarens värdering inte stämde med slutpriset” om man sakligt värderar svaret på ovan fråga om slutpris och förväntningar : )"
Läs mer
säljare på Oxenstiernsgatan 35

01 maj 2021

"En väldigt engagerad, fokuserad och lätt att samarbeta med mäklare med ett professionellt bemötande, som alltid är tillgänglig, alltid positiv och med ett glatt leende. "
säljare på Holländargatan 26B

09 apr 2021

"En mycket trevlig och professionell mäklare med otroligt stort tålamod, tydlighet och lugn i alla situationer som alltid tog sig tid att aktivt kommunicera o stämma av. Rekommenderas mkt starkt!"
säljare på Karlbergsvägen 57

24 mar 2021

"Jag köpte lägenheten för 3 år sedan av samma byrå vilket gör det enklare med text mm"
säljare på Hälsingegatan 18A

04 mar 2021

"Jenzine är en toppenmäklare. Hon har under hela processen varit enastående och vi har känt oss trygga i hennes händer. Detta är en mäklare som är ödmjuk och väldigt kunnig, lätt att gilla. Att hon dessutom levererade ett fantastiskt slutresultat gjorde ju inte saken sämre. Jenzine levererade över..."
"Jenzine är en toppenmäklare. Hon har under hela processen varit enastående och vi har känt oss trygga i hennes händer. Detta är en mäklare som är ödmjuk och väldigt kunnig, lätt att gilla. Att hon dessutom levererade ett fantastiskt slutresultat gjorde ju inte saken sämre. Jenzine levererade över förväntan, på alla plan. Kan varmt rekommenderas. "
Läs mer
säljare på Rörstrandsgatan 25

24 feb 2021

"Jenzine är otroligt proffsig, driven, lyhörd och engagerad. Rekommenderas varmt!"
säljare på Sveavägen 138

22 jan 2021

"Kompetent och lyhörd, säljer gärna med Jenzine igen. "
säljare på Rörstrandsgatan 19

12 dec 2020

"Jenzine är väldigt bra på att fokusera på det viktigaste samtidigt som hon tar hänsyn till alla detaljer också. Professionell och fantastiskt bra bemötande gentemot alla inblandade i processen. Kan helt klart rekommendera Jenzine!"
säljare på Tulegatan 22

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
21

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
13
Försäljningar
21
Försäljningsvärde
86 560 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
54 av 55 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
55 av 56 säljare
Jenzine var tydlig och höll mig uppdaterad
57 av 57 säljare

Hur enkelt är det att förstå om den här mäklaren är relevant?

Väldigt svårt
Väldigt lätt

Jenzine på kartan.

114 tidigare bostäder
11 bostäder till salu
57 rekommendationer

11 bostäder till salu.

Bostäder

3 095 000 kr
1,5 rum, 31 m²
99 838 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
1 976 kr/mån
4 195 000 kr
1,5 rum, 42 m²
99 880 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
1 946 kr/mån
2 rum, 45 m²
Lägenhet, Stockholm
5 182 kr/mån
3 rum, 65 m²
Lägenhet, Stockholm
3 943 kr/mån
2 rum, 52 m²
Lägenhet, Stockholm
1 197 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Bostäder

2 825 000 kr
Lägenhet Kungsholmen
+ 30 000 kr
1,5 rum, 34,5 m²
Utropspris: 2 795 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Jenzine har under hela försäljningsprocessen varit väldigt professionell, ihärdig och målmedveten. Rekommenderas varmt!"
3 100 000 kr
Lägenhet Fridhemsplan
+ 105 000 kr
1 rum, 28 m²
Utropspris: 2 995 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
6 400 000 kr
Lägenhet Kungsholmen
+ 205 000 kr
2 rum, 61 m²
Utropspris: 6 195 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Vi är helt nöjda med Jenzine! Hon fanns alltid tillgänglig och höll oss uppdaterade genom hela processen. "
Slutpris saknas
Lägenhet Kungsholmen
2 rum, 65 m²
6 800 000 kr
Lägenhet Kungsholmen
+ 805 000 kr
2,5 rum, 71 m²
Utropspris: 5 995 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.