Jenny Wiklund

Profilbild för Jenny Wiklund
Jenny Wiklund
4.8 / 5
(79 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
33 st
20 st
68 780 000 kr

Bakgrund

Jenny Wiklund jobbar på Fastighetsbyrån och är registrerad mäklare sedan 2018-07-02. Jenny har fått in 20 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan augusti 2019. Jenny har haft 38 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och villor och motsvarar ett värde på 96 275 000 kr.

Presentation

Jag älskar mitt jobb och ser det som en ära att få hjälpa till i er troligtvis största affär! Genom kompetens, lyhördhet, tillgänglighet, ett stort engagemang och mycket glädje så finns jag med er i varje steg.

Jag har alltid en tydlig plan och utför varje moment i processen som jag hade velat att min mäklare skulle agera om det vore min egen bostad till salu.

Jag är verksam i Nynäshamn där jag bor och är uppväxt, vilket gör att jag har en mycket god lokalkännedom och ett brett kontaktnät. Här förmedlar jag villor, fritidshus och lägenheter!

Kontakta mig redan idag för att boka ett möte!

Mäklarbyrå


Prisad mäklare.

Utmärkelser

andra kvartalet 2020
andra kvartalet 2020

Säljare om Jenny.

27 jun 2020

"Jenny är en mycket kompetent och driven mäklare. Hela försäljningen kändes lätt då Jenny informerade oss under processen. Jag kommer att rekommendera henne till andra som går i säljtankar i vårt område."
säljare på Backsmultronvägen 22

12 jun 2020

"Jenny är en mäklare i toppklass. Oerhört engagerad och härlig. Rekommenderas varmt."
säljare på Ljungvägen 18

06 jun 2020

"En duktig, trevlig och kompitent säljare.. Rekommenderas gärna.. "
säljare på Pirkvägen 5

06 jun 2020

"Jenny är en fantastisk mäklare som är lyhörd och som gör allt för varje affär! "
säljare på Hamngatan 45A

01 jun 2020

"Jenny gav oss bra indikation om värdet på fastigheten och hjälpte oss sedan med kontraktsskrivning med en köpare som vi själva hittat "
säljare på Ängsholmsvägen 18

24 maj 2020

"Den såldes innan fotografering , hon tog dit någon hon visste ville ha nåt större i området."
säljare på Valthornsvägen 4A

22 maj 2020

"Jennys expertis inom bostadsförsäljning var talande från dag ett. Hon finns tillgänglig 24/7 för frågor och stöd. Att Jennys siffror ligger i topp år efter år är väldigt lätt att förstå efter att ha sett henne arbeta."
säljare på Risslevägen 205

27 apr 2020

"Jenny är en mycket trevlig och social människa som jag känner ett stort förtroende för som mäklare.Hon sprudlar av entusiasm och glädje i sitt arbete.
Jenny är någon som jag kommer rekommendera varmt till mina bekanta att anlita vid en försäljning."
säljare på Svedviksvägen 72

22 apr 2020

"Jenny är professionell, driven och entusiastisk mäklare, trots det ansträngda läget med Corona pandemi. Jenny hittar sätt att möta upp både säljare och köpares behov, vilket gjorde att vi lyckades med en snabb och smidig försäljning. Vi kan varmt rekommendera Jenny!"
säljare på Tjäderslingan 31

14 mar 2020

"Jenny gjorde ett fantastiskt jobb med att snabbt få ut huset på marknaden och bedöma hur huset skulle annonseras för att hitta många intressenter. Vi är supernöjda med hennes insats och kan varmt rekommendera henne för andra som behöver en mäklare i Nynäshamn. "
säljare på Brebol 15

27 feb 2020

"Jenny är en driven, engagerad, lyhörd och förtroendegivande mäklare! Från första mötet med Jenny kändes allting helt rätt, och det var vår upplevelse under hela vår kontakt. Jenny höll oss hela tiden uppdaterade, vilket kändes mycket tryggt. Vår lägenhet såldes som "kommande" och innan annonsering på hemmet. Allt som krävdes var en visning och priset för vår bostad var de vi drömde om att få. Behöver vi säga mer än att vi är SÅ nöjda och glada? Vi kommer att rekommendera Jenny till alla som letar efter en mäklare i Nynäshamn. För vem vill inte använda sig av den bästa? 5 av 5 stjärnor! "
säljare på Fredsgatan 15

21 feb 2020

"Jenny Wiklund var mycket proffsig på ett genuint sätt. Vi är mycket nöjda med den service vi fick, allt gick väldigt smidigt. Vi blev hela tiden uppdaterade och kände oss delaktiga. Vi kan verkligen rekommendera Jenny Wiklund som mäklare. "
säljare på Odins väg 26

07 feb 2020

"Jenny gjorde oss trygga, var lätt att få tag på och brydde sig på riktigt. "
säljare på Trossvägen 8

26 jan 2020

"Välplanerad och proffsig försäljning av vårt radhus. Vi är mycket nöjda med Jennys insats, även väldigt nöjda med fotografen som tog så fina bilder!
5/5 helt enkelt! "
säljare på Däckvägen 46

23 jan 2020

"Trevlig och professionell mäklare samt väldigt tillgänglig. Stöttande då det gick segt med buden och hjälpte till med att höja slutpris trots väldigt lågt bud och väldigt svalt intresse på marknaden. "
säljare på Aktervägen 10

16 jan 2020

"Jenny är en mycket duktig mäklare som jag varmt rekommenderar till andra som ska sälja sin bostad."
säljare på Aktervägen 33

05 dec 2019

"Jätte nöjd med mäklaren, men tyvärr inte nöjd med bilderna som fotografen tog. "
säljare på Mörbyvägen 31

25 nov 2019

"Bästa tänkbara Mäklare"
säljare på Floravägen 3

22 nov 2019

"Jenny Wiklund har ett jättefint bemötande.Glad och trevlig på alla sätt. Hon är proffsig i sitt arbete ,tydlig och bra på att tala om vad som är på gång.
Tack Jenny du är superduktig.
Hälsning Birgitta och Mats"
säljare på Bogvägen 87

07 nov 2019

" Bästa Jenny!!!"
säljare på Backluravägen 127

28 okt 2019

"När vi hade bestämt oss för att sälja visste vi att det var Jenny som vi skulle välja. Jenny visar upp professionalitet och stor kunskap som mäklare samt stor vilja att hjälpa oss som säljare genom hela försäljningsprocessen. Redan från start fick vi stöd inför fotografering med tips och tricks för hur vi skulle styla lägenheten på bästa sätt. Trots att marknaden var lite svajig och att det tog tid innan de rätta intressenterna dök upp gav Jenny inte upp utan ordnade med visningar när som helst för att möjliggöra för så många intressenter som möjligt. En toppen mäklare helt enkelt! "
säljare på Centralgatan 6A

28 okt 2019

"Har sålt en mindre fastighet, men med ett unikt läge. Därför sökte jag rätt person som var i samklang med det unika natursköna läget, och vid första mötet med Jenny så sa både mage och förstånd att hon var rätt person. För Jenny är en naturligt vacker och klok person som utstrålar harmoni och balans, utan några överdrivna säljarattributer. Hon visade sig leva upp till mina förväntningar av att vara en för spekulanterna trovärdig och lättsam mäklare, att representera mitt unika läge. Hon har också skött det administrativa arbetet med största professionalism på alla punkter. Därför ger jag henne högsta betyg. En pärla för varje mäklarfirma! "
säljare på Lyngsta 34

19 okt 2019

"Jenny var seriös , påläst , snabb, fylld av energi och hon var mycket proffsig . Hon gjorde att hela processen kändes lätt, då hon tog hand om allt och var tydlig i vad vi behövde göra."
säljare på Grönviksvägen 10

10 okt 2019

"Jenny var helt fantastisk! Hon hjälpte verkligen till med allt från att vi bara hade en tanke på att flytta tills vi skrev papper. Skulle rekommendera Jenny till alla som ska sälja bostad!"
säljare på Centralgatan 46B

09 okt 2019

"Hon var trevlig och lätt att prata med. Hon verkade bry sig. Hon är en person som det är lätt att tycka om."
säljare på Däckvägen 6

04 okt 2019

"Jenny är en väldigt trevlig, driven och kompetent mäklare. Mycket tillmötesgående och lätt att få tag på!"
säljare på Odins väg 6

28 sep 2019

"Jag är supernöjd med Jenny! Hon gjorde min försäljning enkelt och snabbt, inga konstigheter. Kan varmt rekommendera henne. "
säljare på Vaktbergsvägen 21A

17 sep 2019

"Jenny var - Transparent och en höll en fin dialog och är påläst och kunnig"
säljare på Källastigen 9

03 sep 2019

"Jenny gjorde det bästa hon kunde. Marknaden var kanske inte den bästa nu. "
säljare på Videgatan 45

27 aug 2019

"Jenny är snabb, engagerad, positiv och fortsatte energiskt att driva en bitvis seg försäljningsprocess."
säljare på Tussilagovägen 23

22 aug 2019

"Super nöjd med gulliga trevliga Jenny..
Rekommenderar starkt
"
säljare på Björnclous väg 40

12 aug 2019

"Fantastisk mäklare! Jag upplevde henne som mycket kunnig och engagerad. Brinner för sitt jobb och tillgänglig när det behövdes!"
säljare på Skivlingsvägen 1

12 aug 2019

"Kunde inte vara bättre "
säljare på Linnéastigen 30

06 aug 2019

"Riktigt proffsig! hon brinner verkligen för detta. Har fått snabba svar via sms(även på helger och under sin semester).
Vill du ha en engagerad/drivande mäklare så välj Jenny! Annars finns det gott om trötta mäklare i Nynäshamn som stänger av mobilen så fort klockan blir 15.00."
säljare på Fredsgatan 17

18 jul 2019

"Mycket duktig och engagerad från start till slut. Rikligt med information och lätt att få tag i när man själv hade funderingar. Kan starkt rekommenderas!"
säljare på Risslevägen 226

25 maj 2019

"Jenny är mycket trevlig, ödmjuk och bra på att lyssna. När hon pratar om hus så hör man att hon tycker om sitt jobb.får förtroende för henne.
"
säljare på Svärdsvik 1

22 maj 2019

"Första gången vi sålde en bostad och det kändes så bra med Jenny! Hon jobbar hårt, är driven och lätt att få kontakt med. Jenny kändes mycket kunnig och pålitlig. Kan varmt rekommendera henne! "
säljare på Nynäsvägen 28C

22 maj 2019

"Jenny har varit fantastisk från första till sista stund! Säljer jag någon mer gång blir det definitivt till Jenny jag kommer vända mig till.
Guldstjärna och håll hårt i henne!"
säljare på Aktervägen 45

04 maj 2019

"Världens bästa Jenny! Första gången jag sålde bostad men tyckte aldrig att det kändes krångligt eller blev orolig. Jätte nöjd med mitt val utav mäklare. "
säljare på Lövlundsvägen 25B

21 mar 2019

"Jenny är en driven ung mäklare med en positiv anda som får affären att gå i lås. Mycket nöjd !"
säljare på Norsbol 216

28 jan 2019

"Jenny gav ett stort förtroende från första stund och vi upplevde att hon kunde sin sak vid första kontakten hos byrån. "
säljare på Eldstigen 17

26 nov 2018

"Jag fann Jenny Wiklund kunnig engagerad informativ saklig vänlig. Hon ingav förtroende och motsvarade förtroendet väl. Hon har helt enkelt allt man kan förvänta sig av en mäklare."
säljare på Vikingavägen 15

30 okt 2018

"Jenny är proffsig, kunnig och mycket trevlig i sitt bemötande. Snabb respons via mail och sms med tydlig information. Kan starkt rekommenderas vid val av mäklare!"
säljare på Nynäsvägen 32B

30 okt 2018

"Jenny smart sales person steady and stable ,additional she never given up fighter till last minute
dealing with her are so nice I bought & sale houses in same time , I recommend to sale and buy from her since she is honest .wish her all the best ."
säljare på Åvägen 24

15 okt 2018

"Svarade alltid inom rimlig tid vid frågor och var alltid lätt att få kontakt med och mycket trevlig"
säljare på Nils Löpares väg 25

14 okt 2018

"Jenny är engagerad och proffsig. Vi fick värdefull information och råd redan vid vårt första möte. Under försäljningsprocessen höll Jenny oss uppdaterade så att vi kände oss trygga. Vi kan varmt rekommendera Jenny. "
säljare på Lövlundsvägen 42B

24 sep 2018

"Jenny har varit superproffsig genom hela processen. Stort tack!"
säljare på Vikingavägen 15

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
13
Villa
10
Fritidshus
8
Radhus
7

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
20
Försäljningar
38
Försäljningsvärde
96 275 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.8 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.8 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
72 av 79 säljare
Jenny satte rätt förväntningar på slutpriset
62 av 79 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
75 av 79 säljare
Jenny var tydlig och höll mig uppdaterad
78 av 79 säljare

Jenny på kartan.

108 tidigare annonser
3 bostäder till salu
79 rekommendationer

3 bostäder till salu.

Annonser

1 495 000 kr
3 rum, 67 m²
22 313 kr/m²
Lägenhet, Nynäshamn
4 875 kr/mån
1 290 000 kr
2 rum, 67 m²
19 253 kr/m²
Lägenhet, Nynäshamn
5 199 kr/mån
3 600 000 kr
4 rum, 122 m²
29 508 kr/m²
Lägenhet, Nynäshamn
7 230 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

820 000 kr
Lägenhet Stockholms skärgård
+ 125 000 kr
1 rum, 26 m²
Utropspris: 695 000 kr
1 600 000 kr
Lägenhet Stockholms skärgård
+ 105 000 kr
5 rum, 100 m²
Utropspris: 1 495 000 kr
1 350 000 kr
Lägenhet Stockholms skärgård
2 rum, 55,5 m²
Utropspris: 1 350 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Stockholms skärgård
3 rum, 81 m²
Utropspris: 1 300 000 kr
2 400 000 kr
Lägenhet Stockholms skärgård
+ 55 000 kr
2 rum, 58,5 m²
Utropspris: 2 345 000 kr
Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.