Jenny Stadvall

Profilbild för Jenny Stadvall
Jenny Stadvall
4.9 / 5
(118 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
6 st
5 st
22 000 000 kr

Bakgrund

Jenny Stadvall jobbar på Jägholm Norrortsmäklarna och är registrerad mäklare sedan 2015-02-26. Jenny har fått in 5 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret. Jenny har enligt vår statistik haft 7 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och parhus och motsvarar ett värde på 34 850 000 kr.

Presentation

Jenny Stadvall heter jag och har bott i Täby hela mitt liv. Jag älskar mitt jobb som mäklare och drivs av att göra bra affärer med nöjda kunder. Anlitar ni mig som mäklare kan jag garantera att ni får en positiv, driven och serviceinriktad mäklare med ett driv av att alltid sälja till högsta möjliga slutpris och att alltid finnas tillgänglig via telefon eller mail. Här lämnas inget åt slumpen! Så varmt välkomna att slå mig en signal! För mig är alla kunder viktiga!

Säljare om Jenny.

07 okt 2021

"Kände från första stund att Jenny var kunnig, pålitlig, lätt att nå, positiv och mycket trevlig.Har känt mig trygg hela vägen!
Kari Ottesen Edelberget"
säljare på Täbyvägen 306C

27 sep 2021

"Mäklaren var väl insatt och lätt
att göra med.
Aldrig några problem
Kan jag varmt rekommendera."
säljare på Åkerbyvägen 84

17 jun 2021

"Positiv och glad! Verkar trivas i sin roll, inger förtroende till såväl köpare som säljare och alltid snabb att återkoppla, alltid. "
säljare på Södervägen 68

15 jun 2021

"Jenny är en trevlig och mycket engagerad mäklare. Svarat direkt när man har frågor. Helt enkelt en toppenmäklare, rekommenderas starkt! "
säljare på Väpplingvägen 43

18 maj 2021

"En härlig och målinriktad mäklare med klipp i steget!"
säljare på Palissadgränd 47

16 maj 2021

"Jenny hjälpte mig genom hela försäljningsprocessen på ett mycket bra sätt. Hon gick in för uppdraget med 100%! Hon var väldigt lätt att få tag på och svarade väldigt snabbt på meddelanden. En toppenmäklare helt enkelt!"
säljare på Väpplingvägen 22

08 maj 2021

"En mer närvarande och alert mäklare är svårt att hitta! Jag kan varmt rekommendera Jenny."
säljare på Täbyvägen 298

27 apr 2021

"Jenny är kunnig, engagerad, trevlig och pålitlig.
Hon återkommer alltid snabbt med svar och är hon minsta osäker ser hon alltid till att snabbt ta reda på vilka regler som gäller."
säljare på Södervägen 40

29 mar 2021

"Jenny är en superengagerad mäklare och alltid tillgänglig! Hon är proffsig och representerar båda köpare och säljare. Om det uppstår problem ser hon till att lösa dem på bästa sätt, och konsulterar sitt nätverk och kollegor om det behövs, så att du som säljare kan känna dej helt trygg med situationen.
Slutpriset - högt, väldigt högt!
Jenny är faktiskt en av de bästa mäklare vi träffat och borde vara ditt förstahandsval om du ska sälja ditt hus i Täby. "
säljare på Gökärtsvägen 89

31 jan 2021

"Jenny gav redan från början ett proffsigt och sympatiskt bemötande, hon förstod vår situation och anpassade sig därefter. Jenny upplevs som både lättsam och seriös och genom hela processen var hon väldigt enkel att samspela med och fanns alltid nära till hands."
säljare på Torpängsgränd 11

12 nov 2020

"Jenny jobbar på flitigt och finns med i hela processen. Tillgänglig när hon behövs. Försäljningen gick snabbt och smidigt. Vi är hel nöjda med insatsen."
säljare på Odensvägen 60

12 nov 2020

"Har sålt två gånger nu med Jenny som mäklare och varje gång slår hon mina förväntningar till slutpriset. Jobbar själv som säljare och det jag uppskattar mest är hennes ärlighet och tillgänglighet! Kan varmt rekommendera henne som mäklare! "
säljare på Kometvägen 23

29 okt 2020

"Jenny visade tidigt, innan vi ens valt mäklare, ett stort engagemang och kunskap om vad köpare värdesätter och gav oss råd om vad vi kunde förbättra i och på fastigheten för att höja värdet. Det var en väldigt svårbedömd marknad men slutbudet motsvarade förväntningarna i det högre spannet. "
säljare på Träkolsgränd 9

19 okt 2020

"Jenny är otroligt engagerad och proffsig! Snabb att besvara frågor, ge återkoppling och är hjälpsam och trevlig. Vi är mycket nöjda och anlitar gärna Jenny igen! "
säljare på Ullgränd 5

29 sep 2020

"Jenny är en driven, supertrevlig mäklare som hela tiden är kontaktbar och ger löpande information blixtsnabbt. Hon har ett väldigt sympatiskt sätt och ger ödmjuka råd. Rekommenderas varmt. "
säljare på Marsvägen 22

21 sep 2020

"Mycket nöjd med Jenny och rekommenderar henne varmt. Aldrig något krångel och hon höll mig kontinuerligt uppdaterad och så lett att nå. Jag är helt säker på att jag valde rätt mäklare."
säljare på Täbyvägen 322A

20 sep 2020

"Jag upplever att Jenny ger ett ärligt intryck som ex att inte ge förhoppningar att vi skulle kunna sälja för mer än marknadsvärde. Tycker överlag det varit jättebra och om det blir aktuellt så anlitar jag henne igen."
säljare på Åkerbyvägen 90

11 sep 2020

"För oss är Jenny ett självklart val för framtida försäljningar, hon är trevlig, väldigt proffsig/kompetent, tydlig kommunikation, lätt att få tag i samt att hon tar sig tid för ens frågor och funderingar. Finns inget att gnälla på utan hon skötte vår försäljning klockrent! "
säljare på Gökärtsvägen 91

11 maj 2020

"Vi rekommenderar verkligen Jenny. Hon svarade snabbt och tydligt på alla frågor vi hade. Hon var engagerad och driven och förde försäljningen i hamn med ett mycket bra resultat. Vi kände oss väldigt trygga igenom hela processen. Vi kunde inte ha valt en bättre mäklare. "
säljare på Södervägen 72

19 mar 2020

"Toppen !!"
säljare på Täbyvägen 336B

12 mar 2020

"Mäklaren visade god kännedom och kunskap och ett mycket vänligt bemötande."
säljare på Libbyvägen 36

12 mar 2020

"Jag uppskattade Jennys energi och samspel med mig som säljare! Jag hade en tydlig målbild om hur det skulle gå till med min försäljning och Jenny överträffade alla förväntningar! "
säljare på Sveavägen 63

16 feb 2020

"Ett otroligt positivt focus på att genomföra affären.
Entusiasmera till en bra budgivning och nästa dag få till ett kontrakt. 1 Vinna mitt förtroende. 2 Försäljning till rätt pris. 3 Skriva kontrakt med rätt köpare på 0-tid.
Helt enkelt bäst i test. Tackar Johan "
säljare på Kometvägen 9

06 feb 2020

"Jenny guidade mig tålmodigt genom processen. Inte helt lätt att sälja huset där jag bott i över 15 år. Men det var ett helt rätt beslut. Tack Jenny!"
säljare på Dianavägen 20

10 dec 2019

"Mycket lyhörd och ödmjuk. Tydlig och personlig.
Rekommenderar Jenny varmt!"
säljare på Armébacken 42

15 nov 2019

"Som nämnts ovan en mycket kompetent mäklare."
säljare på Hägernäsvägen 4

13 nov 2019

"Jenny är mycket lyhörd som mäklare och väldigt positivt inställd till att alla parter ska bli nöjda. Hon är alltid lätt att få tag i och gör det där lilla extra. Vi hade hoppats på ett högre försäljningspris än vad vi fick men marknaden är svårbedömd just nu. "
säljare på Vetevägen 19

30 sep 2019

"Vi fick en suverän stöttning i hela affären och inget var oklart utan allt klart belyst av Jenny. Jag har under min verksamma tid som vd för ett av Ericssons bolag träffat ytterst få förhandlare med samma goda kunskaper som Jenny
"
säljare på Flyghamnsvägen 24

16 sep 2019

"Jenny gjorde ett bra jobb. Hittade köpare snabbt. Jag kan verkligen rekommendera Jenny till andra kunder."
säljare på Kabeluddsvägen 12

30 aug 2019

"Jenny är bäst! "
säljare på Rostocksvägen 43

27 aug 2019

"Jenny gjorde ett utomordentligt bra jobb med att sälja vår bostad. Väldigt noggrann, alltid professionell i sitt bemötande och väldigt mån om att allting skedde enligt våra önskemål. Alltid lika trevlig och enkel att få tag på vid frågor. Mycket kunnig, pålitlig och jag kände mig alltid trygg med Jenny som mäklare, samt så levererade hon ett resultat över förväntan.
Det självklara valet ifall du ska sälja din bostad!
"
säljare på Klövervallsvägen 15A

27 aug 2019

"Jenny var mycket trevlig och kunnig. Hon var fokuserad och på. Visade att hon gärna ville och kunde sälja huset. Vilket hon också gjorde snabbt.
"
säljare på Jarlabankes väg 87

26 aug 2019

"En mycket trevlig och seriös mäklare och dessutom var Jenny Stadvall mycket lyhörd och lyssnade noga.
Jenny S är också en en mycket behaglig person och det är lätt att få förtroende för henne.
Naturligtvis kommer jag rekommendera henne till mina vänner och bekanta."
säljare på Lansenvägen 17

11 jul 2019

"Engagerad o bra i dialog både mot köpare o säljare"
säljare på Stubbacksvägen 13

01 jul 2019

"Jenny är en engagerad och kunnig mäklare. Fanns alltid tillgänglir och gav återkoppling. Hon är mån om både köparen och säljaren. Ställde relevanta frågor och såg till att hon hade bra information till visningen och ev. frågor från spekulanter.
Kan varmt rekomendera Jenny. "
säljare på Byleslingan 20

10 jun 2019

"Jenny är ärlig, lyhörd och tillgängligt. Hon är engagerad på ett seröst sätt och mån om att det ska bli en bra affär för köpare och säljare. Hon kan varmt rekommenderas för försäljningar i norrort. "
säljare på Grindtorps Skolgränd 40

11 apr 2019

"Mäklare Jenny S har jag uppfattat som professionell, noggrann, personlig med humor!"
säljare på Näsbydalsvägen 4

08 mar 2019

"Mycket professionellt arbete från början till slut. Högt engagemang och stor kunnighet. Vi kunde slappna av i processen då Jenny omhändertog alla delar på ett tydligt sätt samtidigt som vi hela tiden fick löpande information och hade en god dialog om nästa steg. Vi kan varmt rekommendera Jenny som mäklare!"
säljare på Adolf Lemons väg 63

08 mar 2019

"Glad, trevlig, hjälpsam och lyhörd"
säljare på Duvbergsvägen 3

08 jan 2019

"Tillgänglig snabb på att återkoppla "
säljare på Täbyvägen 322A

07 jan 2019

"Jenny kändes väldigt engagerad och la ner tid och energi på vår bostadsförsäljning. Vi upplevde att Jenny var otroligt snabb att återkomma vid frågor och annan kommunikation. Vi rekommenderar varmt Jenny till andra säljare. "
säljare på Skylvägen 42

14 dec 2018

"Kan med gott hjärta rekommendera Jenny Stadvall. "
säljare på Gribbylunds Torg 7A

12 okt 2018

"Rätt kvinna på rätt plats. En fantastisk mäklare med ett stort engagemang, mycket professionell, lättillgänglig samt supertrevlig.
Rekommenderar henne varmt.
"
säljare på Gökärtsvägen 52

17 sep 2018

"Engagerad, kunnig och målmedveten."
säljare på Radarvägen 23

31 aug 2018

"Jennys engagemang var helt enastående. Hon gjorde allt hon kunde för att vår försäljning skulle bli så framgångsrik som möjligt! "
säljare på Bergfotsvägen 11

18 jun 2018

"Jenny är en mycket trevlig, tillgänglig och lyhörd mäklare. Jag kan varm rekommendera henne. "
säljare på Erikslundsvägen 98

14 maj 2018

"Mycket lätt att samarbeta med och var angelägen om att vi är nöjda med hennes arbete och resultatet av försäljningen. Inte rädd för besvär, ställer upp på udda tider om det behövs. "
säljare på Torvmossegränd 1A

29 apr 2018

"Mycket nöjd med Jennys insats. Alltid lätt att få tag på, tydlig, öppen och ärlig. Höll oss hela tiden uppdaterade. Rekommenderas varmt!"
säljare på Reduttvägen 69

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
3
Parhus
2
Kedjehus
2

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
5
Försäljningar
7
Försäljningsvärde
34 850 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
112 av 115 säljare
Jenny satte rätt förväntningar på slutpriset
102 av 115 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
115 av 115 säljare
Jenny var tydlig och höll mig uppdaterad
118 av 118 säljare

Jenny på kartan.

154 tidigare annonser
1 bostäder till salu
118 rekommendationer

1 bostad till salu.

Annonser

2 650 000 kr
2,5 rum, 64,5 m²
41 406 kr/m²
Lägenhet, Täby
3 043 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

5 850 000 kr
Parhus Erikslund
+ 450 000 kr
5 rum, 128 m²
Utropspris: 5 400 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
2 450 000 kr
Lägenhet Hägernäs Strand
-150 000 kr
2 rum, 43 m²
Utropspris: 2 600 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
2 200 000 kr
Lägenhet Norrort
2 rum, 58 m²
Utropspris: 2 200 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Kände från första stund att Jenny var kunnig, pålitlig, lätt att nå, positiv och mycket trevlig.Har känt mig trygg hela vägen!
Kari Ottesen Edelberget"
2 500 000 kr
Lägenhet Täby Centrum
+ 300 000 kr
2 rum, 54 m²
Utropspris: 2 200 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Mäklaren var väl insatt och lätt
att göra med.
Aldrig några problem
Kan jag varmt rekommendera."
8 300 000 kr
Kedjehus Östra Vallabrink
+ 1 350 000 kr
8 rum, 135 m²
Utropspris: 6 950 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN

Statistik för publicerade annonser, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade annonser baseras på bostadsannonser som publicerats som till salu på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.