Jenny Damgren

Profilbild för Jenny Damgren
Säljarfavorit
Jenny Damgren
4.9 / 5
(118 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
30 st
22 st
175 410 000 kr

Bakgrund

Jenny Damgren jobbar på Bjurfors och är registrerad mäklare sedan 2009-04-21. Jenny har fått in 22 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan maj 2024. Jenny har enligt vår statistik haft 30 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 224 220 000 kr.

Presentation

Jenny har sedan 2009 förmedlat bostäder på Södermalm och i närförort, något som gett henne stor lokalkännedom och gedigen kunskap om såväl föreningar som omgivningar. Kunskap som gör att hon lätt kan hitta fördelarna med just er bostad. Hennes mål är att ständigt vara tillgänglig och lyhörd inför alla parter, vilket har resulterat i många nöjda kunder. Med stor erfarenhet och personligt engagemang har ni här en mäklare som får er att känna er trygga genom hela försäljningsprocessen.

Mäklarbyrå


Säljare om Jenny.

13 jun 2024

"Jenny har varit en så proffsig och bra mäklare under hela processen. Kan varmt rekommendera henne och är ett självklart val för mig vid eventuell försäljning igen. "
säljare på Östgötagatan 89

30 maj 2024

"Jenny var proffsig, trevlig och smidig att jobba med. Rekommenderar henne!"
säljare på Mosebacke Torg 8A

29 maj 2024

"Professionell och väldigt trevlig. Tacksam för att man snabbt fick svar och att priset vi önskade möttes. "
säljare på Rosenlundsgatan 24

28 maj 2024

"Av de köp/sälj vi genomfört under åren är Jenny den med marginal bästa mäklare vi haft kontakt med."
säljare på Timmermansgatan 38B

02 apr 2024

"Jenny är en otroligt engagerad och kunnig mäklare. Hon jobbade stenhårt för att göra en bra försäljning och överträffade alla förväntningar. Rekommenderas varmt! Säljer vi i framtiden kommer vi absolut göra det med henne. "
säljare på Fredmansgatan 11

02 apr 2024

"Kunnig, tillgänglig och smidig"
säljare på Rutger Fuchsgatan 9

02 apr 2024

"Jenny var trygg, inlyssnande och professionell genom hela processen, både gentemot mig som säljare men också gentemot köparna. Hon gjorde ett riktigt bra och engagerat jobb hela vägen från styling, fotografering och annons, som blev så fin tack vare hennes estetiska öga, till kontraktsskrivning. ..."
"Jenny var trygg, inlyssnande och professionell genom hela processen, både gentemot mig som säljare men också gentemot köparna. Hon gjorde ett riktigt bra och engagerat jobb hela vägen från styling, fotografering och annons, som blev så fin tack vare hennes estetiska öga, till kontraktsskrivning. Rekommenderar alla att välja Jenny som mäklare!"
Läs mer
säljare på Gotlandsgatan 64

02 apr 2024

"Stans bästa mäklare och har haft många"
säljare på Fredmansgatan 11

02 apr 2024

"Otroligt proffsig! Tillgänglig för frågor. Jobbar hårt!"
säljare på Heleneborgsgatan 36B

05 mar 2024

"Jenny gjorde ett strålande jobb när vi sålde vår lägenhet. Tillgänglig, klok och superproffsig i alla kontakter och i alla led av försäljningen. Vi kunde inte vara mer nöjda. "
säljare på Folkungagatan 103

18 feb 2024

"Otroligt glad över att jag valde Jenny för att sälja min lägenhet. Helt underbar att ha att göra med och riktigt bra mäklare"
säljare på Kocksgatan 28A

07 okt 2023

"Jag anlitade samma mäklare som förmedlade lägenheten när jag köpte den eftersom jag fick ett väldigt bra intryck då. Jag är väldigt nöjd med mäklaren och kan varmt rekommendera henne! "
säljare på Rutger Fuchsgatan 1

06 okt 2023

"Jag tyckte verkligen inte att den rekommenderade stylisten var bra, hon var hafsig och helt respektlös för vårt hem. Förstörde flera väggar genom spikande.
Dessutom dyr, 55 000 att jämföra med mäklararvodet var inte prisvärt"
säljare på Timmermansgränd 3

23 jun 2023

"Jenny was excellent to deal with. Very easy to get on with, always on hand to answer any questions. The process was very smooth and easy. 100% recommend"
säljare på Assessorsgatan 6

21 apr 2023

"Jag har använt Jenny som mäklare förut och det fungerar väldigt bra. Hon är balanserad, trevlig och kompetent. Det kan inte gå fel med Jenny."
säljare på Nytorgsgatan 33

10 mar 2023

"Jenny är väldigt snäll, trevlig och engagerad. Proffsig hela vägen och vad jag uppskattar mest är att hon är och känns ärlig. Jag kan verkligen rekommendera Jenny!"
säljare på Hökens gata 8

13 feb 2023

"Vårt val landade på Jenny efter att ha utvärderat totalt 12 mäklare. Jenny har levt upp till de förväntningar vi hade och mer där till. Hon är snabb, inlyssnande och leder med fast hand försäljningsprocessen. Trots det skakiga marknadsläget genomförde Jenny skickligt vår försäljning till vad som ..."
"Vårt val landade på Jenny efter att ha utvärderat totalt 12 mäklare. Jenny har levt upp till de förväntningar vi hade och mer där till. Hon är snabb, inlyssnande och leder med fast hand försäljningsprocessen. Trots det skakiga marknadsläget genomförde Jenny skickligt vår försäljning till vad som måsta anses vara ett bra pris även under bra tider. "
Läs mer
säljare på Wollmar Yxkullsgatan 3

08 dec 2022

"Har fått möjligheten att både köpa och sälja med Jenny. Hon är transparant i samarbetet, målinriktad och högt engagerad. Kände mig väldigt trygg genom hela processen både som köpare och säljare. När det är dags för försäljning igen så är Jenny mitt självklara val!"
"Har fått möjligheten att både köpa och sälja med Jenny. Hon är transparant i samarbetet, målinriktad och högt engagerad. Kände mig väldigt trygg genom hela processen både som köpare och säljare. När det är dags för försäljning igen så är Jenny mitt självklara val!"
Läs mer
säljare på Brännkyrkagatan 119

22 aug 2022

"Jag hade träffat Jenny några gånger på bostadsvisningar och hade fått ett gott intryck av henne. När det sedan var dags att sälja vår lägenhet tog jag kontakt med henne och allt fungerade perfekt från vårt första möte till försäljning. Jag kan verkligen rekommendera Jenny som mäklare. "
"Jag hade träffat Jenny några gånger på bostadsvisningar och hade fått ett gott intryck av henne. När det sedan var dags att sälja vår lägenhet tog jag kontakt med henne och allt fungerade perfekt från vårt första möte till försäljning. Jag kan verkligen rekommendera Jenny som mäklare. "
Läs mer
säljare på Bellmansgatan 21

14 jun 2022

"Jenny hjälpte oss med extremt kort varsel och medans vi var bortresta. Det gjorde hennes jobb säkert inte lättare, men det gick minst lika smidigt och hon var öppen för alla våra krav, frågor och önskemål. Hon är en supertrevlig och engagerad mäklare och höll oss kontinuerligt uppdaterad om allt ..."
"Jenny hjälpte oss med extremt kort varsel och medans vi var bortresta. Det gjorde hennes jobb säkert inte lättare, men det gick minst lika smidigt och hon var öppen för alla våra krav, frågor och önskemål. Hon är en supertrevlig och engagerad mäklare och höll oss kontinuerligt uppdaterad om allt som hände under processens gång. Vi var väldigt nöjda med hennes jobb och kan absolut rekommendera henne! Tack för allt Jenny!"
Läs mer
säljare på Ljusterögatan 5

06 jun 2022

"Svår marknad vid vår försäljning men nöjda men Jennys insats"
säljare på Wollmar Yxkullsgatan 18

22 apr 2022

"Bäst! "
säljare på Lorensbergsgatan 3A

19 mar 2022

"Jenny var en otroligt bra mäklare att ha och göra med under hela försäljningen. Avlastade oss i hela processen och tog ansvar för alla förberedelser med väldigt gott och fint resultat. Lugn och oorganiserad och informerade oss väl under hela processen vilket gjorde att vi kunde ta ett kliv tillba..."
"Jenny var en otroligt bra mäklare att ha och göra med under hela försäljningen. Avlastade oss i hela processen och tog ansvar för alla förberedelser med väldigt gott och fint resultat. Lugn och oorganiserad och informerade oss väl under hela processen vilket gjorde att vi kunde ta ett kliv tillbaka. Jenny var väldigt noggrann med alla detaljer och la ner mycket arbete för att få alla detaljer rätt. Bara bra att säga, använd Jenny om du vill ha en trygg försäljning med bra slutpris och riktigt snygga bilder och annons. "
Läs mer
säljare på Åsögatan 184

18 nov 2021

"Jenny Damgren är en toppen mäklare! Jag är väldigt nöjd över försäljningen och samarbetet med Jenny. Rekommenderar henne väldigt starkt!"
säljare på Rosenlundsgatan 28B

18 nov 2021

"Jenny var mycket professionell och jag kände jag kunde lite på henne genom hela processen."
säljare på Repslagargatan 6

13 okt 2021

"Jenny var på alla plan en helt klockren mäklare och får gärna sälja våra framtida lägenheter också. "
säljare på Maria Prästgårdsgata 13

24 sep 2021

"Rekommenderar varmt. Proffsig och ger det där lilla extra! "
säljare på Gamla Tyresövägen 369

19 sep 2021

"Mycket trevlig, professionell och driven. Hög ambition men utan att stressa utan ingav istället mycket lugn. Levererade över förväntan och bortom uppdraget. Lyckades väldigt bra för oss och rekommenderar starkt. "
säljare på Svartensgatan 8A

10 sep 2021

"Blev tipsad av Jenny av en vän och hon levde upp till sitt goda rykte. Är supernöjd och kan varmt rekommendera. "
säljare på Gullmarsvägen 56

02 sep 2021

"Bästa mäklaren av alla mina mer än 10 försäljningar!"
säljare på Timmermansgatan 39

02 sep 2021

"Är supernöjd"
säljare på Tegelviksgatan 34

08 jun 2021

"Jenny är en väldigt trevlig och superprofesionell mäklare som jag tror uppskattas lika mycket av säljare som av köpare. Hon jobbar stenhårt och lämnar ingenting åt slumpen. Jag kan varmt rekommendera Jenny!"
säljare på Fredmansgatan 11

20 maj 2021

"Jag är väldigt nöjd och kan varmt rekommendera Jenny som mäklare. Lyhörd, engagerad och förtroendeingivande. "
säljare på Björngårdsgatan 11

19 mar 2021

"Jenny är otroligt lyhörd, trygg och duktig. Hon överträffade verkligen våra förväntningar. Jag har testat ett antal olika mäklare tidigare och aldrig varit med om liknande. Sveriges bästa mäklare. "
säljare på Swedenborgsgatan 12

09 mar 2021

"Jenny gjorde ett lysande arbete i alla delar av försäljningen. I slutfasen av budgivningen var hennes långa erfarenhet som mäklare till stor nytta för att få till en affär som alla parter var nöjda med. Vi rekommenderar henne varmt. "
säljare på Heleneborgsgatan 14

20 feb 2021

"Jenny är otroligt proffsig och engagerad! Är väldigt nöjd med allt från början till slut. "
säljare på Rosenlundsgatan 24

28 jan 2021

"Kompetent, förtroendegivande och trygg. Kan verkligen rekommendera Jenny."
säljare på Lundagatan 44B

16 jan 2021

"Jenny var allt man kunde drömma om. Av alla mäklare man träffat genom åren så står hon på topplistan. Vi sålde min lägenhet underhand och hon var så himla lyhörd, förstående, och engagerad och kunde inte ha varit mer nöjd med hela processen!
Rekommenderar henne varmt, starkt och emd glädje:)
"
"Jenny var allt man kunde drömma om. Av alla mäklare man träffat genom åren så står hon på topplistan. Vi sålde min lägenhet underhand och hon var så himla lyhörd, förstående, och engagerad och kunde inte ha varit mer nöjd med hela processen!
Rekommenderar henne varmt, starkt och emd glädje:)
"
Läs mer
säljare på Kocksgatan 40

04 dec 2020

"Det är andra gången vi anlitar Jenny och vi är även denna gång mycket nöjda med hennes insats. Rekommenderas varmt!"
säljare på Maria Prästgårdsgata 17

02 dec 2020

"Sveriges trevligaste och tryggaste mäklare!"
säljare på Heleneborgsgatan 40

15 jun 2020

"Vi är mycket nöjda. Hon var engagerad och tog sig tid."
säljare på Ringvägen 129

25 mar 2020

"Kanon från början till slut, var tillgänglig och lätt att ha kontakt med. "
säljare på Södermannagatan 45

05 dec 2019

"Hon var så bra. Budgivningen var helt galet bra. Vi är supernöjd å glada att vi fick Jenny."
säljare på Tavastgatan 31

01 okt 2019

"När det gäller frågan om värdering av slutpriset, så beror vårt nej på att vi fick så mycket mer för lägenheten än vad både mäklaren och vi kunde förutse
Mäklaren gav oss också ett bestämt råd att mäta lägenheten eftersom vi var lite osäkra, vilket var mycket bra eftersom vi helt plötsligt hade n..."
"När det gäller frågan om värdering av slutpriset, så beror vårt nej på att vi fick så mycket mer för lägenheten än vad både mäklaren och vi kunde förutse
Mäklaren gav oss också ett bestämt råd att mäta lägenheten eftersom vi var lite osäkra, vilket var mycket bra eftersom vi helt plötsligt hade nästa 10 kvm större lägenhet efter mätningen. Hon förmedlade även kontakten till "mätfirman" som kom dagen därpå
Bra och trevlig fotograf, snabbhet i allt mäklaren gjorde,hon hade även koll på vad vi önskade köpa så en kollega ringde om en förhandsvisning, som visade vara precis det som vi letat efter.
"
Läs mer
säljare på Maria Prästgårdsgata 10

17 maj 2019

"Andra gången vi sålt med Jenny, vi återkom till henne för vi var mycket nöjda vid förra försäljningen och så även nu! Jenny har varit rakt igenom professionell och ärlig, vi rekommenderar henne varmt."
säljare på Verkstadsgatan 11

19 mar 2019

"Kompetent och engagerad mäklare som rekommenderas starkt. En mäklare som har det ”lilla extra” som krävs i en mer osäker marknad."
säljare på Sockenplan 353A

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
30

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
22
Försäljningar
30
Försäljningsvärde
224 220 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
113 av 114 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
114 av 117 säljare
Jenny var tydlig och höll mig uppdaterad
118 av 118 säljare

Hur enkelt är det att förstå om den här mäklaren är relevant?

Väldigt svårt
Väldigt lätt

Jenny på kartan.

297 tidigare bostäder
118 rekommendationer

Tidigare försäljningar.

Bostäder

5 210 000 kr
Lägenhet Södermalm Maria
+ 360 000 kr
2 rum, 59 m²
Utropspris: 4 850 000 kr
7 200 000 kr
Lägenhet Södermalm Katarina
+ 1 205 000 kr
2,5 rum, 76 m²
Utropspris: 5 995 000 kr
4 430 000 kr
Lägenhet Södermalm Katarina
+ 935 000 kr
2 rum, 37 m²
Utropspris: 3 495 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Jenny har varit en så proffsig och bra mäklare under hela processen. Kan varmt rekommendera henne och är ett självklart val för mig vid eventuell försäljning igen. "
10 750 000 kr
Lägenhet Södermalm Katarina
2,5 rum, 94 m²
Utropspris: 10 750 000 kr
6 530 000 kr
Lägenhet Södermalm Katarina
+ 1 080 000 kr
2 rum, 55 m²
Utropspris: 5 450 000 kr

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.