Jennifer Hertzman

Profilbild för Jennifer Hertzman
Säljarfavorit
Jennifer Hertzman
4.9 / 5
(101 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
38 st
28 st
106 505 000 kr

Bakgrund

Jennifer Hertzman jobbar på Bjurfors och är registrerad mäklare sedan 2019-04-23. Jennifer har fått in 28 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan september 2019. Jennifer har enligt vår statistik haft 38 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och kedjehus och motsvarar ett värde på 126 560 000 kr.

Presentation

Jennifer är född och uppvuxen i Haninge. Hon har arbetat med försäljning och service i 10 år.
Hennes arbete präglas av engagemang, värme och målmedvetenhet. Detta innebär att du får en oerhört kundfokuserad mäklare som förmedlar din bostad som om det vore hennes egna.

Jennifer är alltid på ett strålande humör och mår som bäst när hon lyckas överträffa dina förväntningar. Att gå den extra milen för sina kunder är något som Jennifer värdesätter högt. Hon brinner för försäljning men det viktigaste för henne är nöjda kunder och rekommendationer.

Kontakta Jennifer om du funderar på att byta bostad, hon ser fram emot att vara en del av den kanske största affären du gör i livet.

- Fastighetsmäklarutbildning 120 hp genom Högskolan väst.
- Tidigare arbetat som mäklarassistent
- Butikschef för modekedjan Jackie

Mäklarbyrå


Prisad mäklare.

Utmärkelser

första kvartalet 2021
första kvartalet 2021

Säljare om Jennifer.

23 jun 2021

"Helt nöjd
Även men Jeanette Giörtz som hade fullmakt att avsluta allt"
säljare på Rosenhillsvägen 16

17 jun 2021

"Jennifer var professionell, tydlig och engagerad. Hon uppdaterade oss kontinuerligt under hela säljprocessen. Från första kontakt till påskrivet kontrakt tog det endast 8 dagar, det kunde inte ha gått smidigare.
Vi skulle utan tvekan välja Jennifer som mäklare igen samt rekommendera henne vidare. "
säljare på Bokvägen 5G

17 jun 2021

"Upplevde Jennifer som väldigt kunning inom den brf där just jag bodde och hade dessutom ett stort kontaktnät utav köpare så det "hann" aldrig bli någon allmän visning innan den blev såld, till ett bra pris dessutom."
säljare på Albatrossvägen 98

11 jun 2021

"Mycket duktig och engagerad är driven och idérik, kommer med bra tips för bästa resultat.
Kan varmt rekommendera Jennifer Hertzman"
säljare på Albatrossvägen 54

10 jun 2021

"Andra gången jag anlitar Jennifer och är lika nöjd som första gången. Snabb och smidig affär. Lyhörd och kämpar för att man ska bli nöjd. "
säljare på Timmervägen 22C

06 maj 2021

"Toppen bra mäklare som var väldigt engagerad och höll oss uppdaterade hela tiden . "
säljare på Sturebergsvägen 3

05 maj 2021

"Mycket duktig och professionell."
säljare på Kanalvägen 2

05 maj 2021

"Jennifer är en fantastisk mäklare med en underbar personlighet.
En mäklare med det lilla extra,
Man känner sig lyhörd och trygg under hela försäljningen!
Rekommenderar henne starkt. "
säljare på Vendelsövägen 70

05 maj 2021

"Jag kan varmt rekommendera Jennifer. Hon har bra lokalkännedom i området och är mycket kunnig. Att ha Jennifer vid rodret skapade trygghet genom hela försäljningsprocessen."
säljare på Vattumannens gata 124

13 apr 2021

"Vi är så glada att vi valde Jennifer! Fick en bra känsla redan från börjar och den bekräftade hon genom att jobba hårt, snabbt, var effektiv och höll oss ständigt uppdaterade. Hon förstod precis vad vi ville och såg till att göra allt i sin makt för att få till en toppenförsäljning!
Hon blev otursamt sjuk i Covid men löste det bra och jobbade hemifårn, hade konstant kontakt med oss trots att hon borde ha vilat och för det förtjänar hon en eloge. Vi valde att ge henne en bonus på försäljningen då hon definitivt var värd det!"
säljare på Albatrossvägen 26

09 apr 2021

"Målinriktad och professionell. "
säljare på Hjälmvids Backe 47

07 apr 2021

"Driven,positiv,kunnig väl förberedd.."
säljare på Krogtäppan 24

01 apr 2021

"Jag kunde inte ha fått en bättre mäklare. Nöjdare än mig kan ingen vara. Jennifer är absolut den bästa mäklaren. Rekommenderas starkt. "
säljare på Vallagränd 16

30 mar 2021

"Det gick väldigt bra att sälja med Jennifer. Hon var alltid trevlig och hjälpsam, oavsett när det behövdes. Fick alltid snabba svar på eventuella frågor. Jag fick bra hjälp av henne med styling inför fotografering som hon även var med på. Jag blev alltid uppdaterad med information angående hur många som anmält sig till visning osv. Väldigt nöjd och skulle rekommendera henne till någon som ska sälja. "
säljare på Vallagränd 12

08 mar 2021

"Bättre mäklare får man leta efter! "
säljare på Stenbockens gata 105

02 mar 2021

"Vi hade ett stort förtroende för Jennifer och hon levererade. "
säljare på Vallavägen 169

25 feb 2021

"Jag fick ett väldigt gott intryck utav Jennifer redan vid vårt första möte. Jennifer har varit väldigt lätt att samarbeta med, lyhörd och strävat efter mina önskemål. Jag har ingenting dåligt att säga, utan en riktigt härlig och gullig tjej, oerhört driven och kontaktbar oavsett vilken tid på dygnet jag hört av mig. Jag är otroligt nöjd med servicen och försäljningen av min bostad. Jennifer lyckades till och med att pressa upp beloppet något anmärkningsvärt och få med ett par som hoppade av. Det kallar jag för en bra och skiklig mäklare. En god övertalningsförmåga är ju inte allas egenskap. Bra jobbat Jennifer och stort tack för allt du gjort för mig i denna bostadsförsäljning. Jag är mer än nöjd! All lycka till dig i fortsättningen och kanske ses vi igen i framtiden!"
säljare på Vallagränd 12

11 feb 2021

"Väldigt kompetent samt charmig och trevlig. Rekommenderas starkt! "
säljare på Valfiskens gata 829

06 feb 2021

"Seriös engagerad mäklare.
Lyssnade på mina tankar och idéer med bilder, annons m.m"
säljare på Klarabergsvägen 1B

26 jan 2021

"Jennifer är väldigt driven och engagerad. Höll oss uppdaterad genom hela processen.
Väldigt nöjd! "
säljare på Tvillingarnas gata 318

23 jan 2021

"Jennifer var noggrann och driven under hela processen och lyssnade in mig som säljare från början till slut.
Mycket nöjd! "
säljare på Virkesvägen 84

21 jan 2021

"glad å pigg ock försäljningen gick dom en dans "
säljare på Vädurens gata 223

14 jan 2021

"Jennifer är otrolig professionell i sitt arbete. Hon är tydlig och höll oss uppdaterad hela tiden under processen. Jennifer förvekligade våra drömmar & mål och är en kunnig, pålitlig och engagerad mäklare. Tack för ett superbra jobb! "
säljare på Vallagränd 14

13 jan 2021

"Så otroligt nöjd, lyssnade på allt vi hade och säga och gjorde det roligt att sälja! Återkopplade och tog in våra förslag! Kunde ej fått en bättre upplevelse och kommer varmt rekommendera henne vidare om någon ska sälja. "
säljare på Gaffelseglet 50

05 jan 2021

"Jennifer har varit mycket engagerad och presterat över förväntan. Rekommenderar henne varmt!"
säljare på Gudö Ekväg 26

23 nov 2020

"Kompetent, engagerad och trevlig.
Mycket aktiv i säljprocessen och med gott resultat."
säljare på Myggdalsvägen 20

19 nov 2020

"Jag rekommenderar henne varmt som mäklare. "
säljare på Vallagränd 14

21 okt 2020

"Mycket bra mäklare som ordnat med snygga bilder. Samarbetet har varit smidigt och mäklaren har varit mycket flexibel i alla avseenden. Rekommendera verkligen!! "
säljare på Klarabergsvägen 3A

18 okt 2020

"Jennifer är kunnig, professionell och engagerad. Hon har bra ögon för styling och med hennes hjälp såg lägenheten fantastisk ut under fotografering och visning. Vi rekommenderar henne starkt!"
säljare på Odenvägen 15

17 okt 2020

"Jennifer har varit fantastisk."
säljare på Sleipnervägen 22

11 okt 2020

"Otroligt lyhörd och engagerad. Uppdaterar ständigt vilket är otroligt viktigt tycker jag under hela processen. Kan riktigt riktigt varmt rekommendera Jennifer tack för ett super jobb. "
säljare på Sleipnervägen 49

03 okt 2020

"Jennifers kunskap och expertis genomsyrar hela hennes arbete. Hon är jordnära och sätter guldkant på tillvaron. Fantastik, både som människa och mäklare, helt enkelt! "
säljare på Virkesvägen 74

27 sep 2020

"Jennifer var otroligt tillmötesgående , lugn och härlig energi . Bra på att skapa tydlighet och förståelse och är väldigt peppande. Väldigt målmedveten och mån om att verkligen lyckas med affären och ger inte upp. Bra dialog genom hela processen. Att ha Jennifer som mäklare gör att man kan känna sig lugn och trygg och att man kommer lyckas med en bra affär som känns bra för alla parter."
säljare på Tuvvägen 17

22 sep 2020

"Jennifer coachade oss hela vägen och gav oss värdefulla tips och råd inför fotografering och försäljning vilket vi tror tog oss längre än annars. Vi lyssnade på alla råd och följde alla rekommendationer vilket genererade i ett försäljningsrekord i vårt område. Värd varenda krona och rekommenderas varmt."
säljare på Vallavägen 266

13 sep 2020

"Fantastisk mäklare, rekommenderas "
säljare på Barents väg 83

10 sep 2020

"Jag rekommenderar starkt denna mäklare "
säljare på Kulfångsgatan 2

09 sep 2020

"Andra gången jag anlitat Jennifer. Hon är den bästa mäklaren som går att finna. Kan varmt rekommendera henne!"
säljare på Granängsvägen 2D

01 sep 2020

"Mycket hjälpsam, proffesionell och driven samt var med under hela processen. Skulle varmt rekommendera Jennifer till andra som ska sälja. "
säljare på Asplunds väg 1A

25 aug 2020

"Jennifer är en Stjärnmäklare!! Hon är lätt att tycka om, målinriktad, engagerad, lyhörd, energisk och glad! Hon gör allt och lite till för dig som kund. Enormt nöjda med hennes insats. Det är rätt person på rätt plats! Extremt kunnig inom sitt område samt väldigt bra återkoppling. Kommer garanterat använda Jennifer vid nästa affär! "
säljare på Vendelsö Skolväg 17

23 aug 2020

"Vill varmt rekommendera Jennifer! Väldigt lätt att ha o göra med, glad och engagerad, som gav oss en enorm trygghet i hela processen. Vi är supernöjda!"
säljare på Lupinstigen 17A

22 aug 2020

"Jennifer gjorde det där lilla extra som är ovanligt inom service idag.
Vi ger absolut högsta betyg 10/10 och kommer rekommendera henne aktivt!"
säljare på Fraservägen 10

21 aug 2020

"Mäklaren har ett trevligt bemötande och gav ett intrycket av att vara mycket kunnig inom sitt område"
säljare på Vendelsö Skolväg 5

14 aug 2020

"Sveriges bästa mäklare utan tvekan!
Jag har anlitat många mäklare, men aldrig träffat det enggemang och otrolig professionell, driven mäklare som Jennifer! "
säljare på Vallavägen 155

14 aug 2020

"Helt underbar tjej fick mycket bra kontakt och kommer att ge Jennifer fler uppdrag en toppen mäklare"
säljare på Albatrossvägen 225

13 aug 2020

"Super trevlig, engagerad, lyhörd och otroligt lätt att tycka om!"
säljare på Läktvägen 31

13 aug 2020

"Perfekt "
säljare på Vallavägen 143

05 aug 2020

"Energisk, glad och med stort engagemang.
Letar man efter en mäklare så är mitt tips att prata med Jennifer.
"
säljare på Boves gränd 5

06 jul 2020

"Rätt person på rätt plats, märks att personen älskar sitt jobb!
Kunde inte haft en proffsigare mäklare än Jennifer. Hon roddar, fixa och har en fingertoppskänsla som ingen annan. Kan starkt rekommendera denna fantastiska Mäklare! Fem stjärnor! "
säljare på Timvinkelvägen 9A

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
19
Kedjehus
8
Radhus
5
Villa
5
Parhus
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
28
Försäljningar
38
Försäljningsvärde
126 560 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
99 av 99 säljare
Jennifer satte rätt förväntningar på slutpriset
92 av 98 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
98 av 99 säljare
Jennifer var tydlig och höll mig uppdaterad
100 av 100 säljare

Jennifer på kartan.

120 tidigare annonser
5 bostäder till salu
101 rekommendationer

5 bostäder till salu.

Annonser

1 895 000 kr
2 rum, 60,5 m²
31 583 kr/m²
Kedjehus, Haninge
3 468 kr/mån
1 695 000 kr
3 rum, 80 m²
21 187 kr/m²
Lägenhet, Haninge
5 123 kr/mån
2 095 000 kr
4 rum, 92 m²
22 771 kr/m²
Kedjehus, Haninge
5 151 kr/mån
3 995 000 kr
4 rum, 105 m²
38 047 kr/m²
Parhus, Haninge
4 795 000 kr
5 rum, 144 m²
33 298 kr/m²
Radhus, Haninge
5 450 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

4 650 000 kr
Villa Jägartorp
+ 655 000 kr
5 rum, 105 m²
Utropspris: 3 995 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Helt nöjd
Även men Jeanette Giörtz som hade fullmakt att avsluta allt"
4 060 000 kr
Radhus Svartbäcken
-140 000 kr
5 rum, 134 m²
Utropspris: 4 200 000 kr
6 200 000 kr
Villa Kolartorp
+ 705 000 kr
7 rum, 163 m²
Utropspris: 5 495 000 kr
2 500 000 kr
Kedjehus Vendelsö
+ 405 000 kr
4 rum, 87 m²
Utropspris: 2 095 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Upplevde Jennifer som väldigt kunning inom den brf där just jag bodde och hade dessutom ett stort kontaktnät utav köpare så det "hann" aldrig bli någon allmän visning innan den blev såld, till ett bra pris dessutom."
2 000 000 kr
Kedjehus Vendelsö
+ 105 000 kr
3 rum, 77 m²
Utropspris: 1 895 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Mycket duktig och engagerad är driven och idérik, kommer med bra tips för bästa resultat.
Kan varmt rekommendera Jennifer Hertzman"

Statistik för publicerade annonser, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade annonser baseras på bostadsannonser som publicerats som till salu på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.

Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.