Jennie Pembert

Profilbild för Jennie Pembert
Jennie Pembert
4.9 / 5
(174 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
25 st
11 st
116 514 000 kr

Bakgrund

Jennie Pembert jobbar på Croisette och är registrerad mäklare sedan 2016-07-01. Jennie har fått in 11 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret. Jennie har enligt vår statistik haft 32 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt villor och lägenheter och motsvarar ett värde på 158 310 000 kr.

Presentation

Jag är uppvuxen i småländska Växjö och flyttade till Malmö 2006 och trivs fantastiskt bra. Jag bor med min familj i Malmö och älskar den miljö som omger mig varje dag.

En bostadsaffär är oftast den största affären man gör i livet och därför är det viktigt att inte göra det slumpartat. Jag har alltid full fokus till 100 procent i alla moment, där en trygg affär och bäst betalt är mina ledord.
För mig är kvalitet i varje moment oerhört viktigt och jag arbetar helhjärtat med att skapa det lilla extra varje gång.
Med erfarenhet från både restaurang- och servicebranschen under många år är mina styrkor högt engagemang, hög servicenivå och stor tillgänglighet. Jag arbetar alltid för att överträffa människors förväntningar i varje möte.

Välkommen att kontakta mig för ett första möte så kan jag berätta mer hur vi på Croisette arbetar för att du ska nå den bästa lösningen för just din situation.

Mäklarbyrå


Säljare om Jennie.

05 jun 2024

"Jag är helnöjd med Jennies insats. Hon är mycket professionell och samtidigt genuint trevlig vilket gjort hela lägenhetsförsäljningen till en behaglig affär från början till slut."
säljare på Västra Varvsgatan 18C

28 maj 2024

"Väldigt trevlig, hjälpsam och tillgänglig. God kommunikation. Hade stor tillit till Jennie under hela processen."
säljare på Geijersgatan 2D

22 apr 2024

"Jennie är en synnerligen kompetent mäklare! Hon vet vad hon pratar om och är väl insatt i alla frågor. Dessutom har hon ett väldig 3-vligt sätt och ger ett fantastiskt bemötande. -Högsta betyg!"
säljare på Gamla gatan 22

22 feb 2024

"Wow, Super duktig mäklare! Vet inte hur jag ska uttrycka det på något annat sätt. Inkännande, informativ, påläst, kunnig, engagerad, driven osv."
säljare på Kaprifolgatan 20

06 feb 2024

"Tydlig och rak kommunikation, energirik och drivande i processen, serviceinriktad och alltid med ett leende. Jennie rekommenderas å det varmaste!"
säljare på Fågelbacksgatan 6H

15 jan 2024

"Kompetent och förtroendeingivande. Följde upp inför och efter visning både med oss säljare och de som var på visningen. Lade ribban på förväntningar och slutpris på en rimlig nivå. Kände oss aldrig lurade eller ovetandes under processen. "
säljare på Astervägen 5

22 dec 2023

"Jag har bara positivt att säga om Jennie som mäklare och rekommenderar henne varmt! Hon höll mig uppdaterad under hela processen. Förutom mycket trevlig så är Jennie också lyhörd och driven och tar sig alltid tid att svara på frågor. "
säljare på Gottorpsvägen 33F

13 nov 2023

"Jennie är helt enkelt den bästa mäklaren !"
säljare på Bomgatan 19

03 okt 2023

"Fokus på att både säljare och köpare ska bli nöjda. Professionell, flexibel och lätt att nå."
säljare på Limhamns Stationsväg 32

03 sep 2023

"Vi var 100% nöjda med Jennie Pembert och rekommenderar henne varmt.
Sålde mitt absoluta drömhus pga privata omständigheter så för mig var det extra viktigt att försäljningen var lyhörd. Jag och mina önskemål i centrum. Jennie var inkännande, engagerad och intresserad av omständigheter och ytterl..."
"Vi var 100% nöjda med Jennie Pembert och rekommenderar henne varmt.
Sålde mitt absoluta drömhus pga privata omständigheter så för mig var det extra viktigt att försäljningen var lyhörd. Jag och mina önskemål i centrum. Jennie var inkännande, engagerad och intresserad av omständigheter och ytterligheter.
Mycket nöjda med resultat och försäljning. "
Läs mer
säljare på Järavallsgatan 48

10 aug 2023

"Jennie är den bästa mäklaren!
Skulle aldrig gå till någon annan.
Top notch "
säljare på Blåsebergavägen 27

27 jul 2023

"Lyhörd och engagerad mäklare som hela tiden höll en positiv inställning. Jennies flexibilitet och driv gjorde att lägenheten till slut blev såld. Jag är mycket nöjd med mitt val av mäklare och kan varmt rekommendera dig att göra samma val. Vill du ha någon som ser möjligheterna och aldrig ger upp..."
"Lyhörd och engagerad mäklare som hela tiden höll en positiv inställning. Jennies flexibilitet och driv gjorde att lägenheten till slut blev såld. Jag är mycket nöjd med mitt val av mäklare och kan varmt rekommendera dig att göra samma val. Vill du ha någon som ser möjligheterna och aldrig ger upp, då är Jennie Pembert mäklaren för dig! "
Läs mer
säljare på Törnskärsgatan 2C

08 jul 2023

"Jennie har varit fantastisk att ha att göra med under hela tiden! Kan varmt rekommendera henne!"
säljare på Nordmannagatan 37A

29 apr 2023

"Kommunikativ och alltid tillgänglig vid behov.
Positiv och lugn även då problem uppstår.
Resultatet över förväntan i tuffa tider."
säljare på Krankajen 42

30 jan 2023

"Jennie satte sig snabbt in i min situation och lade upp en plan för min bostadsförsäljning. Hon är professionell och väldigt kunnig. Jennies breda erfarenhet och kompetens tillsammans med hennes stora engagemang gjorde att jag kände mig helt trygg med försäljningen från början till slut. Jag kan ..."
"Jennie satte sig snabbt in i min situation och lade upp en plan för min bostadsförsäljning. Hon är professionell och väldigt kunnig. Jennies breda erfarenhet och kompetens tillsammans med hennes stora engagemang gjorde att jag kände mig helt trygg med försäljningen från början till slut. Jag kan varmt rekommendera Jennie Pembert!"
Läs mer
säljare på Sveagatan 64B

16 jan 2023

"Äntligen en mäklare där vi kände att vi kunde slappna av och lita på att hon löste allt åt oss. "
säljare på Nicoloviusgatan 10A

19 nov 2022

"Jennie upplevdes väldigt engagerad, lyhörd och flexibel. Hon höll oss uppdaterade om allt i processen, tog sig alltid tid för oss, var till och med ett aktivt och värdefullt stöd när vi köpte vårt andra hus. Jag kan varmt rekommendera Jennie! "
säljare på Junkergatan 12

17 nov 2022

"Bästa mäklaren! "
säljare på Västanväg 49B

21 sep 2022

"Fantastisk mäklare. "
säljare på Kalkbrottsgatan 93

14 sep 2022

"Vi köpte samma lgh av Jennie och hon är lika engagerad för säljare som köpare. Kan varmt rekommendera henne"
säljare på Kalkstensvägen 15

05 sep 2022

"Jennie är mer engagerad än de flesta och även om slutpriset kanske inte riktigt blev vad varken jag eller Jennie förväntade oss (inte hennes fel utan pga rådande marknad) så är jag i det hela 100% nöjd med hennes insats! "
säljare på Oxelallén 1B

24 aug 2022

"Vi intervjuade sju mäklarföretag och Jennie visade enastående kunskap, vilja och engagemang att sälja vårt hus som vi med stor omsorg och kärlek förvärvade för sju år sen. Hennes uppenbara skicklighet som mäklare och förkärlek för gamla hus visade sig vara ett vinnande koncept. Vi är så glada och..."
"Vi intervjuade sju mäklarföretag och Jennie visade enastående kunskap, vilja och engagemang att sälja vårt hus som vi med stor omsorg och kärlek förvärvade för sju år sen. Hennes uppenbara skicklighet som mäklare och förkärlek för gamla hus visade sig vara ett vinnande koncept. Vi är så glada och tacksamma för att vi valde Jennie som varje gång vi pratade bekräftade det vi redan kände för henne. Vi hade inte kunnat föreställa oss så smidig affär.Försäljningen gick fantastiskt bra så som vi önskade, det gick mycket fortare än vi trodde och vi är nöjda över förväntan. Tusen tack Jennie Pembert, vi rekommenderar dig varmt!
"
Läs mer
säljare på Sveagatan 5

28 jun 2022

"Jag är mycket nöjd med Jenny som mäklare. Hon är en mycket sympatisk person. Hon är inkännande och lugn och saklig. Hon har humor ! Det känns som att hon kan marknaden och gör sitt bästa. Jag har fullt förtroende för Jenny ock skulle absolut välja henne som mäklare igen! Rekommenderas!"
"Jag är mycket nöjd med Jenny som mäklare. Hon är en mycket sympatisk person. Hon är inkännande och lugn och saklig. Hon har humor ! Det känns som att hon kan marknaden och gör sitt bästa. Jag har fullt förtroende för Jenny ock skulle absolut välja henne som mäklare igen! Rekommenderas!"
Läs mer
säljare på Bågängsvägen 2

20 jun 2022

"Jennie Pembert är en fantastisk mäklare och skötte husaffärer på ett proffsigt och betryggande sätt.
Jag kan och vill varmt rekommendera henne."
säljare på Ola Brorssons väg 43

07 jun 2022

"Vi är jättenöjda med Jennie! Rekommenderar henne varmt!"
säljare på Kålhagegränd 7

03 jun 2022

"Kan varmt rekommendera Jennie Pembert som mäklare oavsett lägenhet eller hus. Gör en fantastik insatts och gör alltid det lilla extra för sina kunder, finns alltid till hands för att hjälpa till och förklara om man undrar över någonting. Så totalt sett en fantastiks mäklare. "
"Kan varmt rekommendera Jennie Pembert som mäklare oavsett lägenhet eller hus. Gör en fantastik insatts och gör alltid det lilla extra för sina kunder, finns alltid till hands för att hjälpa till och förklara om man undrar över någonting. Så totalt sett en fantastiks mäklare. "
Läs mer
säljare på Vintrie Byväg 32D

07 apr 2022

"Andra gången jag sålde med Jennie. Har även köpt av henne. Lika proffsig alla gånger. "
säljare på Gamla gatan 49

13 feb 2022

"Jennie gjorde ett fantastiskt jobb med att sälja vår lägenhet på rekordtid. Hon gav bästa service och slutpriset var över alla förväntningar. Rekommenderar starkt att använda Jennie! "
säljare på Ernst Ahlgrensgatan 4B

04 feb 2022

"Tack Jenny för snabb och smidig försäljning!"
säljare på Kuskgatan 18

17 jan 2022

"Kan varmt rekommendera Jennie och vi kommer använda henne vid eventuellt fler försäljningar!"
säljare på Järnvägsgatan 3

30 aug 2021

"En mycket duktig sympatiskt och empatisk mäklare. Det är inte bara ett jobb utan hon ser till människorna. Gör mycket mer än hon behöver."
säljare på Humlegatan 9

03 jun 2021

"Jennie är en proffsig, tydlig och stöttande mäklare, som vi har haft fullt förtroende för under hela vår husförsäljning. Vi rekommenderar henne varmt!"
säljare på Bockgatan 48

24 maj 2021

"Vi är så nöjda med Jennies insats. Vi skulle inte kunna tänka oss att använda en annan mäklare."
säljare på Östanväg 93

04 mar 2021

"Fantastisk!"
säljare på Biografgatan 9

03 mar 2021

"Jennie kändes trygg att göra affärer med, man kände att hon hade en väldigt stor och bred kunskap. "
säljare på Sallys gata 41

24 dec 2020

"Jennie är framför allt mycket professionell i sitt bemötande. Vi fick många tips och råd och var ett stort stöd genom hela säljprocessen. Vi kan varmt rekommendera Jennie."
säljare på Barlastgatan 55

26 nov 2020

"Jennie var engagerad, positiv och lösningsorienterad igenom hela försäljningsprocessen. Det var roligt att jobba med henne!
Hon är väldigt lyhörd, bra på att lyssna och att läsa av människor. Vi rekommenderar Jennie varmt!"
säljare på Valborgsgatan 33

17 nov 2020

"Jennie Pembert är en mycket kompetent mäklare. Hela processen har varit en väldigt bra upplevelse."
säljare på Högerudsgatan 57

25 okt 2020

"Missbedömde utgångspris vilket gjorde lägenheten svårsålt och det tvingade oss att sänka priset. Svårt att hitta folk till komma på visningar. Men bra sen med att hitta en köpare och kunde få till ett avslut på ett proffsigt och snabbt sätt."
säljare på Sundskajen 6B

30 sep 2020

"Jennie har från dag ett överträffat våra förväntningar! Hon har varit rak o tydlig, inlyssnande och hållit allt som hon lovat i den här försäljningen. Superproffsig!"
säljare på Sandegårdsgatan 25

19 aug 2020

"Jennie gav ett alldeles utmärkt och trevligt bemötande. Hon skötte affären professionellt, smidigt och var en stjärna på att uppdatera oss längs vägen.
Rekommenderar Jennie alla dagar i veckan och vi kommer återvända till henne vid nästa tillfälle. "
"Jennie gav ett alldeles utmärkt och trevligt bemötande. Hon skötte affären professionellt, smidigt och var en stjärna på att uppdatera oss längs vägen.
Rekommenderar Jennie alla dagar i veckan och vi kommer återvända till henne vid nästa tillfälle. "
Läs mer
säljare på Fernissagatan 14

11 jul 2020

"Mycket kompetent, hade full koll, uppdaterade mig om hur allt framskred hela tiden. Trevligt bemötande och anträffbar. Jag är helnöjd o bästa mäklaren jag haft. Pontus
"
säljare på Sadelmakarebyn 2C

04 jun 2020

"Otroligt nöjd med Jennie Pemberts insats. Kan helt klart rekommendera! "
säljare på Grönalundsgatan 5A

04 jun 2020

"Vi är otroligt nöjda med Jennies insats när det gäller försäljningen av vårt hus! Trots försäljning under rådande Corona situation så fick hon oss att ta det lugnt och inte få panik. Vi har ett stort förtroende för Jennie och kan varmt rekommendera henne till alla som vill ha en klippa att stödj..."
"Vi är otroligt nöjda med Jennies insats när det gäller försäljningen av vårt hus! Trots försäljning under rådande Corona situation så fick hon oss att ta det lugnt och inte få panik. Vi har ett stort förtroende för Jennie och kan varmt rekommendera henne till alla som vill ha en klippa att stödja sig mot. Jennie är väldigt påläst, proffsig och självsäker som mäklare. 5 av 5 rakt igenom vår bostadsaffär️"
Läs mer
säljare på Nygårdsvägen 15K

25 mar 2020

"Jennie är bäst på Limhamn. Hon är proffsig, väl påläst, förtroendeingivande och mycket trevlig. Från första mötet till kontraktet var påskrivet tog det mindre än en månad. Och allt därimellan skötte Jennie; energideklaration, besiktning, flyttstädning, visningar osv.
För mig som säljare kan det i..."
"Jennie är bäst på Limhamn. Hon är proffsig, väl påläst, förtroendeingivande och mycket trevlig. Från första mötet till kontraktet var påskrivet tog det mindre än en månad. Och allt därimellan skötte Jennie; energideklaration, besiktning, flyttstädning, visningar osv.
För mig som säljare kan det inte bli smidigare.
Jag rekommenderar Jennie alla dagar i veckan!"
Läs mer
säljare på Rudbecksgatan 176

06 mar 2020

"Allt perfekt"
säljare på Rudbecksgatan 143

07 feb 2020

"Kompetent och lyhörd genom hela försäljningsprocessen. Kan varmt rekommenderas!"
säljare på Rudbecksgatan 117

16 jan 2020

"Det gick för snabbt att skriva på kontrakt "
säljare på Gottorpsvägen 37B

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Villa
14
Lägenhet
14
Radhus
4

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
11
Försäljningar
32
Försäljningsvärde
158 310 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
167 av 173 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
170 av 173 säljare
Jennie var tydlig och höll mig uppdaterad
173 av 173 säljare

Hur enkelt är det att förstå om den här mäklaren är relevant?

Väldigt svårt
Väldigt lätt

Jennie på kartan.

382 tidigare bostäder
12 bostäder till salu
173 rekommendationer

12 bostäder till salu.

Bostäder

4 950 000 kr
97 m²
51 030 kr/m²
Villa, Malmö
1 rum, 42,5 m²
19 880 kr/m²
Lägenhet, Malmö
2 472 kr/mån
2 650 000 kr
3 rum, 70 m²
37 857 kr/m²
Lägenhet, Malmö
4 522 kr/mån
3 650 000 kr
3 rum, 75 m²
48 666 kr/m²
Lägenhet, Malmö
6 425 kr/mån
3 949 000 kr
4,5 rum, 98 m²
40 295 kr/m²
Lägenhet, Malmö
7 003 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Bostäder

Slutpris saknas
Lägenhet Limhamn-Bunkeflo
3 rum, 74 m²
Utropspris: 3 950 000 kr
9 700 000 kr
Villa Bunkeflostrand
-200 000 kr
6 rum, 189 m²
Utropspris: 9 900 000 kr
1 995 000 kr
Lägenhet Bunkeflostrand
3 rum, 82,5 m²
Utropspris: 1 995 000 kr
1 900 000 kr
Lägenhet Limhamn
-150 000 kr
2 rum, 44 m²
Utropspris: 2 050 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Väldigt trevlig, hjälpsam och tillgänglig. God kommunikation. Hade stor tillit till Jennie under hela processen."
4 600 000 kr
Lägenhet Ön
+ 5 000 kr
4 rum, 99 m²
Utropspris: 4 595 000 kr

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.