Jennie Pembert

Profilbild för Jennie Pembert
Jennie Pembert
4.9 / 5
(157 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
27 st
7 st
136 235 000 kr

Bakgrund

Jennie Pembert jobbar på Croisette och är registrerad mäklare sedan 2016-07-01. Jennie har fått in 7 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret. Jennie har enligt vår statistik haft 17 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och villor och motsvarar ett värde på 78 588 000 kr.

Presentation

Jag är uppvuxen i småländska Växjö och flyttade till Malmö 2006 och trivs fantastiskt bra. Jag bor med min familj i Malmö och älskar den miljö som omger mig varje dag.

En bostadsaffär är oftast den största affären man gör i livet och därför är det viktigt att inte göra det slumpartat. Jag har alltid full fokus till 100 procent i alla moment, där en trygg affär och bäst betalt är mina ledord.
För mig är kvalitet i varje moment oerhört viktigt och jag arbetar helhjärtat med att skapa det lilla extra varje gång.
Med erfarenhet från både restaurang- och servicebranschen under många år är mina styrkor högt engagemang, hög servicenivå och stor tillgänglighet. Jag arbetar alltid för att överträffa människors förväntningar i varje möte.

Välkommen att kontakta mig för ett första möte så kan jag berätta mer hur vi på Våningen & Villan arbetar för att du ska nå den bästa lösningen för just din situation.

Mäklarbyrå


Säljare om Jennie.

03 sep 2023

"Vi var 100% nöjda med Jennie Pembert och rekommenderar henne varmt.
Sålde mitt absoluta drömhus pga privata omständigheter så för mig var det extra viktigt att försäljningen var lyhörd. Jag och mina önskemål i centrum. Jennie var inkännande, engagerad och intresserad av omständigheter och ytterl..."
"Vi var 100% nöjda med Jennie Pembert och rekommenderar henne varmt.
Sålde mitt absoluta drömhus pga privata omständigheter så för mig var det extra viktigt att försäljningen var lyhörd. Jag och mina önskemål i centrum. Jennie var inkännande, engagerad och intresserad av omständigheter och ytterligheter.
Mycket nöjda med resultat och försäljning. "
Läs mer
säljare på Järavallsgatan 48

10 aug 2023

"Jennie är den bästa mäklaren!
Skulle aldrig gå till någon annan.
Top notch "
säljare på Blåsebergavägen 27

27 jul 2023

"Lyhörd och engagerad mäklare som hela tiden höll en positiv inställning. Jennies flexibilitet och driv gjorde att lägenheten till slut blev såld. Jag är mycket nöjd med mitt val av mäklare och kan varmt rekommendera dig att göra samma val. Vill du ha någon som ser möjligheterna och aldrig ger upp..."
"Lyhörd och engagerad mäklare som hela tiden höll en positiv inställning. Jennies flexibilitet och driv gjorde att lägenheten till slut blev såld. Jag är mycket nöjd med mitt val av mäklare och kan varmt rekommendera dig att göra samma val. Vill du ha någon som ser möjligheterna och aldrig ger upp, då är Jennie Pembert mäklaren för dig! "
Läs mer
säljare på Törnskärsgatan 2C

08 jul 2023

"Jennie har varit fantastisk att ha att göra med under hela tiden! Kan varmt rekommendera henne!"
säljare på Nordmannagatan 37A

29 apr 2023

"Kommunikativ och alltid tillgänglig vid behov.
Positiv och lugn även då problem uppstår.
Resultatet över förväntan i tuffa tider."
säljare på Krankajen 42

30 jan 2023

"Jennie satte sig snabbt in i min situation och lade upp en plan för min bostadsförsäljning. Hon är professionell och väldigt kunnig. Jennies breda erfarenhet och kompetens tillsammans med hennes stora engagemang gjorde att jag kände mig helt trygg med försäljningen från början till slut. Jag kan ..."
"Jennie satte sig snabbt in i min situation och lade upp en plan för min bostadsförsäljning. Hon är professionell och väldigt kunnig. Jennies breda erfarenhet och kompetens tillsammans med hennes stora engagemang gjorde att jag kände mig helt trygg med försäljningen från början till slut. Jag kan varmt rekommendera Jennie Pembert!"
Läs mer
säljare på Sveagatan 64B

16 jan 2023

"Äntligen en mäklare där vi kände att vi kunde slappna av och lita på att hon löste allt åt oss. "
säljare på Nicoloviusgatan 10A

19 nov 2022

"Jennie upplevdes väldigt engagerad, lyhörd och flexibel. Hon höll oss uppdaterade om allt i processen, tog sig alltid tid för oss, var till och med ett aktivt och värdefullt stöd när vi köpte vårt andra hus. Jag kan varmt rekommendera Jennie! "
säljare på Junkergatan 12

17 nov 2022

"Bästa mäklaren! "
säljare på Västanväg 49B

21 sep 2022

"Fantastisk mäklare. "
säljare på Kalkbrottsgatan 93

14 sep 2022

"Vi köpte samma lgh av Jennie och hon är lika engagerad för säljare som köpare. Kan varmt rekommendera henne"
säljare på Kalkstensvägen 15

05 sep 2022

"Jennie är mer engagerad än de flesta och även om slutpriset kanske inte riktigt blev vad varken jag eller Jennie förväntade oss (inte hennes fel utan pga rådande marknad) så är jag i det hela 100% nöjd med hennes insats! "
säljare på Oxelallén 1B

24 aug 2022

"Vi intervjuade sju mäklarföretag och Jennie visade enastående kunskap, vilja och engagemang att sälja vårt hus som vi med stor omsorg och kärlek förvärvade för sju år sen. Hennes uppenbara skicklighet som mäklare och förkärlek för gamla hus visade sig vara ett vinnande koncept. Vi är så glada och..."
"Vi intervjuade sju mäklarföretag och Jennie visade enastående kunskap, vilja och engagemang att sälja vårt hus som vi med stor omsorg och kärlek förvärvade för sju år sen. Hennes uppenbara skicklighet som mäklare och förkärlek för gamla hus visade sig vara ett vinnande koncept. Vi är så glada och tacksamma för att vi valde Jennie som varje gång vi pratade bekräftade det vi redan kände för henne. Vi hade inte kunnat föreställa oss så smidig affär.Försäljningen gick fantastiskt bra så som vi önskade, det gick mycket fortare än vi trodde och vi är nöjda över förväntan. Tusen tack Jennie Pembert, vi rekommenderar dig varmt!
"
Läs mer
säljare på Sveagatan 5

28 jun 2022

"Jag är mycket nöjd med Jenny som mäklare. Hon är en mycket sympatisk person. Hon är inkännande och lugn och saklig. Hon har humor ! Det känns som att hon kan marknaden och gör sitt bästa. Jag har fullt förtroende för Jenny ock skulle absolut välja henne som mäklare igen! Rekommenderas!"
"Jag är mycket nöjd med Jenny som mäklare. Hon är en mycket sympatisk person. Hon är inkännande och lugn och saklig. Hon har humor ! Det känns som att hon kan marknaden och gör sitt bästa. Jag har fullt förtroende för Jenny ock skulle absolut välja henne som mäklare igen! Rekommenderas!"
Läs mer
säljare på Bågängsvägen 2

20 jun 2022

"Jennie Pembert är en fantastisk mäklare och skötte husaffärer på ett proffsigt och betryggande sätt.
Jag kan och vill varmt rekommendera henne."
säljare på Ola Brorssons väg 43

07 jun 2022

"Vi är jättenöjda med Jennie! Rekommenderar henne varmt!"
säljare på Kålhagegränd 7

03 jun 2022

"Kan varmt rekommendera Jennie Pembert som mäklare oavsett lägenhet eller hus. Gör en fantastik insatts och gör alltid det lilla extra för sina kunder, finns alltid till hands för att hjälpa till och förklara om man undrar över någonting. Så totalt sett en fantastiks mäklare. "
"Kan varmt rekommendera Jennie Pembert som mäklare oavsett lägenhet eller hus. Gör en fantastik insatts och gör alltid det lilla extra för sina kunder, finns alltid till hands för att hjälpa till och förklara om man undrar över någonting. Så totalt sett en fantastiks mäklare. "
Läs mer
säljare på Vintrie Byväg 32D

07 apr 2022

"Andra gången jag sålde med Jennie. Har även köpt av henne. Lika proffsig alla gånger. "
säljare på Gamla gatan 49

13 feb 2022

"Jennie gjorde ett fantastiskt jobb med att sälja vår lägenhet på rekordtid. Hon gav bästa service och slutpriset var över alla förväntningar. Rekommenderar starkt att använda Jennie! "
säljare på Ernst Ahlgrensgatan 4B

04 feb 2022

"Tack Jenny för snabb och smidig försäljning!"
säljare på Kuskgatan 18

17 jan 2022

"Kan varmt rekommendera Jennie och vi kommer använda henne vid eventuellt fler försäljningar!"
säljare på Järnvägsgatan 3

30 aug 2021

"En mycket duktig sympatiskt och empatisk mäklare. Det är inte bara ett jobb utan hon ser till människorna. Gör mycket mer än hon behöver."
säljare på Humlegatan 9

03 jun 2021

"Jennie är en proffsig, tydlig och stöttande mäklare, som vi har haft fullt förtroende för under hela vår husförsäljning. Vi rekommenderar henne varmt!"
säljare på Bockgatan 48

24 maj 2021

"Vi är så nöjda med Jennies insats. Vi skulle inte kunna tänka oss att använda en annan mäklare."
säljare på Östanväg 93

04 mar 2021

"Fantastisk!"
säljare på Biografgatan 9

03 mar 2021

"Jennie kändes trygg att göra affärer med, man kände att hon hade en väldigt stor och bred kunskap. "
säljare på Sallys gata 41

24 dec 2020

"Jennie är framför allt mycket professionell i sitt bemötande. Vi fick många tips och råd och var ett stort stöd genom hela säljprocessen. Vi kan varmt rekommendera Jennie."
säljare på Barlastgatan 55

26 nov 2020

"Jennie var engagerad, positiv och lösningsorienterad igenom hela försäljningsprocessen. Det var roligt att jobba med henne!
Hon är väldigt lyhörd, bra på att lyssna och att läsa av människor. Vi rekommenderar Jennie varmt!"
säljare på Valborgsgatan 33

17 nov 2020

"Jennie Pembert är en mycket kompetent mäklare. Hela processen har varit en väldigt bra upplevelse."
säljare på Högerudsgatan 57

25 okt 2020

"Missbedömde utgångspris vilket gjorde lägenheten svårsålt och det tvingade oss att sänka priset. Svårt att hitta folk till komma på visningar. Men bra sen med att hitta en köpare och kunde få till ett avslut på ett proffsigt och snabbt sätt."
säljare på Sundskajen 6B

30 sep 2020

"Jennie har från dag ett överträffat våra förväntningar! Hon har varit rak o tydlig, inlyssnande och hållit allt som hon lovat i den här försäljningen. Superproffsig!"
säljare på Sandegårdsgatan 25

19 aug 2020

"Jennie gav ett alldeles utmärkt och trevligt bemötande. Hon skötte affären professionellt, smidigt och var en stjärna på att uppdatera oss längs vägen.
Rekommenderar Jennie alla dagar i veckan och vi kommer återvända till henne vid nästa tillfälle. "
"Jennie gav ett alldeles utmärkt och trevligt bemötande. Hon skötte affären professionellt, smidigt och var en stjärna på att uppdatera oss längs vägen.
Rekommenderar Jennie alla dagar i veckan och vi kommer återvända till henne vid nästa tillfälle. "
Läs mer
säljare på Fernissagatan 14

11 jul 2020

"Mycket kompetent, hade full koll, uppdaterade mig om hur allt framskred hela tiden. Trevligt bemötande och anträffbar. Jag är helnöjd o bästa mäklaren jag haft. Pontus
"
säljare på Sadelmakarebyn 2C

04 jun 2020

"Otroligt nöjd med Jennie Pemberts insats. Kan helt klart rekommendera! "
säljare på Grönalundsgatan 5A

04 jun 2020

"Vi är otroligt nöjda med Jennies insats när det gäller försäljningen av vårt hus! Trots försäljning under rådande Corona situation så fick hon oss att ta det lugnt och inte få panik. Vi har ett stort förtroende för Jennie och kan varmt rekommendera henne till alla som vill ha en klippa att stödj..."
"Vi är otroligt nöjda med Jennies insats när det gäller försäljningen av vårt hus! Trots försäljning under rådande Corona situation så fick hon oss att ta det lugnt och inte få panik. Vi har ett stort förtroende för Jennie och kan varmt rekommendera henne till alla som vill ha en klippa att stödja sig mot. Jennie är väldigt påläst, proffsig och självsäker som mäklare. 5 av 5 rakt igenom vår bostadsaffär️"
Läs mer
säljare på Nygårdsvägen 15K

25 mar 2020

"Jennie är bäst på Limhamn. Hon är proffsig, väl påläst, förtroendeingivande och mycket trevlig. Från första mötet till kontraktet var påskrivet tog det mindre än en månad. Och allt därimellan skötte Jennie; energideklaration, besiktning, flyttstädning, visningar osv.
För mig som säljare kan det i..."
"Jennie är bäst på Limhamn. Hon är proffsig, väl påläst, förtroendeingivande och mycket trevlig. Från första mötet till kontraktet var påskrivet tog det mindre än en månad. Och allt därimellan skötte Jennie; energideklaration, besiktning, flyttstädning, visningar osv.
För mig som säljare kan det inte bli smidigare.
Jag rekommenderar Jennie alla dagar i veckan!"
Läs mer
säljare på Rudbecksgatan 176

06 mar 2020

"Allt perfekt"
säljare på Rudbecksgatan 143

07 feb 2020

"Kompetent och lyhörd genom hela försäljningsprocessen. Kan varmt rekommenderas!"
säljare på Rudbecksgatan 117

16 jan 2020

"Det gick för snabbt att skriva på kontrakt "
säljare på Gottorpsvägen 37B

19 dec 2019

"Jennie var från start tydlig med vad som är möjligt och vilka förväntningar vi kunde ha, vilket gjorde att vi litade på hennes omdöme. Det märktes snabbt att hon är driven och inte själv nöjer sig med dåliga resultat. Hon lyssnade in våra önskemål kring hur vi ville att försäljningen skulle gå ti..."
"Jennie var från start tydlig med vad som är möjligt och vilka förväntningar vi kunde ha, vilket gjorde att vi litade på hennes omdöme. Det märktes snabbt att hon är driven och inte själv nöjer sig med dåliga resultat. Hon lyssnade in våra önskemål kring hur vi ville att försäljningen skulle gå till och jobbade för att det skulle bli som vi önskade, vilket det också blev. "
Läs mer
säljare på Högsåkerringen 85

20 sep 2019

"Otroligt proffsigt och väl genomförd försäljning
Nästa gång huset ska säljas,kommer ja garanterat välja Jennie igen.
"
säljare på Skogsmätaregatan 4

03 sep 2019

"En snabb och proffsig försäljning!"
säljare på Grevegatan 36

27 aug 2019

"Mycket mer än nöjd :-)"
säljare på Vagnmakarebyn 4A

21 aug 2019

"Jennie var en helt fantastisk mäklare och jag hade gärna valt henne igen vid en eventuell framtida försäljning. "
säljare på Glasbrukskajen 8B

14 aug 2019

"Vi fick hjälp av Jennie och hennes kollegor på ett snabbt och effektivt sätt. Hon återkopplade regelbundet med status under uppdragets gång och slutförde affären så att alla parter blev mycket nöjda."
säljare på Älggatan 37B

12 aug 2019

"Jennie är saklig, driven och oerhört proffsig under hela uppdraget. Hon ser också till att omge sig med bra medarbetare. Med nöje lämnar vi Svensk Fast och Jennie Pembert våra allra bästa rekommendationer."
säljare på Gulsippevägen 22

02 aug 2019

"Vi kan varmt rekommendera Jennie. Med sitt professionella förhållningssätt och goda bemötande, i försäljningsprocessens alla led, skapar hon stort förtroende hos både säljare och köpare."
säljare på Gamla gatan 47

04 jul 2019

"Kan varmt rekommendera Jennie! "
säljare på Båtbyggaregatan 136

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
8
Villa
5
Radhus
2
Parhus
1
Kedjehus
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
7
Försäljningar
17
Försäljningsvärde
78 588 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
150 av 156 säljare
Jennie satte rätt förväntningar på slutpriset
130 av 156 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
154 av 156 säljare
Jennie var tydlig och höll mig uppdaterad
156 av 156 säljare

Jennie på kartan.

341 tidigare bostäder
12 bostäder till salu
156 rekommendationer

12 bostäder till salu.

Bostäder

8 895 000 kr
6 rum, 150 m²
59 300 kr/m²
Villa, Malmö
4 795 000 kr
4 rum, 94 m²
51 010 kr/m²
Lägenhet, Malmö
6 098 kr/mån
5 955 000 kr
4 rum, 95 m²
62 684 kr/m²
Villa, Malmö
5 875 000 kr
6 rum, 140 m²
41 964 kr/m²
Radhus, Malmö
7 877 kr/mån
3 150 000 kr
2 rum, 66,5 m²
47 727 kr/m²
Lägenhet, Malmö
3 779 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Bostäder

Slutpris saknas
Villa Oxie
5 rum, 95 m²
Utropspris: 2 195 000 kr
1 550 000 kr
Lägenhet Limhamn-Bunkeflo
+ 75 000 kr
2 rum, 57 m²
Utropspris: 1 475 000 kr
6 800 000 kr
Radhus Limhamns Sjöstad
-295 000 kr
5 rum, 134 m²
Utropspris: 7 095 000 kr
2 550 000 kr
Villa Häljarp
-245 000 kr
4 rum, 112 m²
Utropspris: 2 795 000 kr
2 370 000 kr
Radhus Oxie
-230 000 kr
5 rum, 127 m²
Utropspris: 2 600 000 kr

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.