Jennie Ajo

Profilbild för Jennie Ajo
Säljarfavorit
Jennie Ajo
4.9 / 5
(99 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
14 st
9 st
45 550 000 kr

Bakgrund

Jennie Ajo jobbar på Bjurfors och är registrerad mäklare sedan 2019-12-20. Jennie har fått in 9 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan maj 2024. Jennie har enligt vår statistik haft 16 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och villor och motsvarar ett värde på 57 100 000 kr.

Presentation

Jennie är målmedveten och energifylld och jobbar alltid för att skapa goda och långsiktiga relationer genom ett genuint intresse för varje kund. Hennes mäkleri kännetecknas av omtanke, noggrannhet, engagemang och viljan att alltid överträffa kundernas förväntningar. Med Bjurfors välrenommerade varumärke i ryggen, förvaltar hon förtroendet att få vägleda sina kunder genom deras kanske största affär i livet på bästa möjliga sätt.

Mäklarbyrå


Prisad mäklare.

Säljare om Jennie.

21 maj 2024

"Helhetsgrepp ifrån start till mål"
säljare på Mosippegatan 21

22 feb 2024

"Bra proffsig säljare med ett jordnära beteende!
Mycket nöjd!"
säljare på Frostvägen 1

14 feb 2024

"Det är andra gången jag tar hjälp av Jennie för att sälja och jag är supernöjd även den här gången. Tydlig kommunikation, realistiska förväntingar och ett behagligt och positivt sätt. Jag kan varmt rekommendera Jennie!"
säljare på Hemvägen 15C

17 nov 2023

"Genom sitt engagemang och sin höga kompetens gav Jennie en trygg känsla i bostadsförsäljningen. Kan varmt rekommendera Jennie! "
säljare på Björkhagegatan 8

06 jun 2023

"I en krånglig marknad sydde Jennie ihop affären med fingertoppskänsla. Jennie är oerhört kunnig, engagerad med tydlig kommunikation, ett riktigt proffs!
Rekommenderar Jennie varmt"
säljare på Plangatan 3D

02 jun 2023

"Sjukt nöjd med Jennie, hon gjorde ett fantastiskt jobb med att sälja vår lägenhet."
säljare på Lindekullegatan 59B

02 jun 2023

"Bra mäklare som lyssnade, gav goda och ärliga råd. I en svår marknad idag så behövdes det någon med god uppdaterad kunskap.
Jag fick snabb återkoppling kontinuerligt om alla steg i min försäljning. "
säljare på Odengatan 70

28 apr 2023

"Jennie är en kunnig, pigg och driven mäklare. Hon gör bostadsaffären enkel och hon är lätt att samarbeta med. Hon har hela tiden funnits tillgänglig och svarat på frågor. Hon är heller inte den där "gåpåiga" typen av "säljare". Jag kan varmt rekommendera Jennie."
"Jennie är en kunnig, pigg och driven mäklare. Hon gör bostadsaffären enkel och hon är lätt att samarbeta med. Hon har hela tiden funnits tillgänglig och svarat på frågor. Hon är heller inte den där "gåpåiga" typen av "säljare". Jag kan varmt rekommendera Jennie."
Läs mer
säljare på Sveagatan 1A

28 apr 2023

"Jennie Ajo fick med sin värme, närvaro och entusiasm direkt mitt fulla förtroende. Jag har upplevt att försäljningen var helt vår gemensamma plan, formad efter mina önskningar och genomförd med Jennies lugna kompetens. I en tid av ekonomisk osäkerhet som är en prövning för de flesta, kände jag mi..."
"Jennie Ajo fick med sin värme, närvaro och entusiasm direkt mitt fulla förtroende. Jag har upplevt att försäljningen var helt vår gemensamma plan, formad efter mina önskningar och genomförd med Jennies lugna kompetens. I en tid av ekonomisk osäkerhet som är en prövning för de flesta, kände jag mig oavbrutet vara i trygga och ärliga händer. Processen har på min absoluta önskan varit långsam, vi har haft vår kontakt under åtta månader. Men det gav min situation balans och i perfekt tid en fint genomförd affär. Jennie är fantastisk!
"
Läs mer
säljare på Plangatan 9

13 mar 2023

"Jennie upplevs både som trygg och pålitlig både vid försäljning och köp. Informativ och intresserad av att kunden ska känna sig nöjd.
Vi är supernöjda och ett stort plus är deklarationshjälp!"
säljare på Nordgårdsvägen 7

17 jan 2023

"Jennie är oerhört engagerad och upplevdes proffsig i sitt arbete. Jag kan varmt rekommendera henne!"
säljare på Plangatan 2A

22 nov 2022

"En fantastisk fin matchning av köpare och säljare. Jennie är otrolig ambitiös och lyhörd. Kan varmt rekommendera Jennie när du ska sälja din bostad, du får bonus på alla nivåer "
säljare på Drottninggatan 32D

19 okt 2022

"Vi är mycket nöjda med Jennie Aho.
"
säljare på Bäraregatan 3

19 okt 2022

"Kan varmt rekommendera Jennie! Kommunikativ, snabb, tydlig, med bra kontaktnät och strategiskt kunnig!"
säljare på Plangatan 4A

26 sep 2022

"Jennie är mycket engagerad i sitt arbete, kunnig och förklarar så att det är lätt att förstå det som är komplicerad. Jag har haft stort stöd från Jennie hela vägen. Särskild nu när marknaden är osäker. Jag varmt rekommenderar Jennie. Utmärkt!"
säljare på Ingaredsgatan 37

20 jul 2022

"Mycket nöjda, Jennie är bäst. Punkt"
säljare på Båtsmansvägen 11

08 jul 2022

" toppenbra "
säljare på Frostvägen 11

18 jun 2022

"Väldigt trevlig och skicklig! Vi är supernöjda med Jennie!"
säljare på Hultebackavägen 110

10 jun 2022

"Lätt att kommunicera och vi får alltid snabba svar från henne. Är professionell, lyhörd och engagerad. Rekommenderas!"
säljare på Lindekullegatan 59A

01 jun 2022

"Hade inte klarat denna försäljningen utan mäklares hjälp. "
säljare på Kolonilott Nr 29

01 jun 2022

"Jennie gjorde en strålande insats i samband med försäljningen av min bostad. Bostaden såldes snabbt och med ett engagemang och slutpris över förväntan! Jag kan varmt rekommendera Jennie till dig som planerar att sälja din bostad. "
säljare på Plangatan 22B

17 maj 2022

"Helt underbar! Positiv, peppande och härlig! Stort engagemang!"
säljare på Hulskogsvägen 17

10 maj 2022

"Det handlar om diplomati, insikt, klokhet, samt empati och total förståelse att bryta in på ny mark. Att stå emot oförskämdheter, värna om klienten och återkoppla mer än när det är en vanlig försäljning. Jag tänker på kolonistugan som jag lämnade och har lämnat till Bjurfors. Än är vi inte i hamn..."
"Det handlar om diplomati, insikt, klokhet, samt empati och total förståelse att bryta in på ny mark. Att stå emot oförskämdheter, värna om klienten och återkoppla mer än när det är en vanlig försäljning. Jag tänker på kolonistugan som jag lämnade och har lämnat till Bjurfors. Än är vi inte i hamn. Så jag har fortfarande funderingar för överlämnandet är inte överstökat. Men jag hoppas.........att allt går vägen."
Läs mer
säljare på Nolhaga Allé 11

13 apr 2022

"Serviceinriktad verkligen trevlig och proffsig."
säljare på Mossbergs väg 22C

21 mar 2022

"Kan varmt rekommendera Jennie Ajo! Lyhörd, proffsig och engagerad genom hela processen. En tryggare bostadsaffär har jag aldrig upplevt! 5/5 stjärnor! "
säljare på Grankullegatan 20

11 mar 2022

"Jennie är som ingen annan mäklare jag träffat. Jobbar helt utifrån säljarens behov och gör verkligen allt för att lyckas. Vi satte tillsammans upp en plan baserat på glada gubbar och prisnivåer. Ju bättre pris ju gladare gubbe osv. Min önskan var att sälja snabbt till en väldigt glad gubbe och ho..."
"Jennie är som ingen annan mäklare jag träffat. Jobbar helt utifrån säljarens behov och gör verkligen allt för att lyckas. Vi satte tillsammans upp en plan baserat på glada gubbar och prisnivåer. Ju bättre pris ju gladare gubbe osv. Min önskan var att sälja snabbt till en väldigt glad gubbe och hon överträffade förväntningarna och jag fick det försäljningspris jag minst ville ha. Jennie är inte bara en väldigt bra mäklare, hon är dessutom en väldigt glad och trevlig person som gav energi och stort förtoende! Jag skall sälja min nästa bostad inom 1-2 år och hon har redan fått uppdraget. 5 av 5 möjliga på allt!"
Läs mer
säljare på Lindekullegatan 57A

04 mar 2022

"Jennie Ajo är den bästa mäklare jag kan tänka mig, på alla sätt! Jag kände mig helt trygg och kunde förlita mig på hennes breda kompetens, värme och klokhet. Försäljningen genomfördes snabbt och smidigt, och jag kände att jag var med i alla delar av processen på ett fantastiskt sätt. "
"Jennie Ajo är den bästa mäklare jag kan tänka mig, på alla sätt! Jag kände mig helt trygg och kunde förlita mig på hennes breda kompetens, värme och klokhet. Försäljningen genomfördes snabbt och smidigt, och jag kände att jag var med i alla delar av processen på ett fantastiskt sätt. "
Läs mer
säljare på Bergsjöholmsvägen 8

18 feb 2022

"Jennie löste genom sitt stora kontaktnät och kundregister försäljningen av vår relativt unika lägenhet med bravur. Strategin för försäljningen var klockren och vi är mycket nöjda med utfallet. Stark rekommendation!"
säljare på Lendahlsgatan 12B

22 dec 2021

"Lyhörd & proffsig.
Vi är väldigt nöjda med vårt val av mäklare!"
säljare på Sandviksvägen 13

22 dec 2021

"Inget att klaga på! "
säljare på Ekholmsvägen 22

20 nov 2021

"På alla sätt ett femstjärnigt bemötande från start till mål. Jennie är lyhörd, kunnig och var under hela processen tillgänglig. "
säljare på Kvarnbacken 53

18 nov 2021

"Jennie ingav stort förtroende från första stund.
Hon är väldigt proffsig och en mycket duktig mäklare. Vi kände oss extremt väl omhändertagna och hon är väldigt lätt att tycka om. Vi är mycket nöjda med vår försäljning. Tack! "
säljare på Kometgatan 6H

10 nov 2021

"Jennie är en fantastisk mäklare som lyssande in våra behov och som trodde på vår bostadsförsäljning redan från start. Tydlig i sin kommunikation genom hela processen och vår dialog kunde inte ha varit bättre. Vi är otroligt nöjda!"
säljare på Lendahlsgatan 12B

08 nov 2021

"Jennie har gjort en fantastisk insats för oss i en jättestor och viktig affär."
säljare på Glimmergatan 9

08 nov 2021

"Fick sålt på första förhandsvisningen till ett högre pris än förväntat. Snabbt och enkelt. Allt fungerade jättebra :)"
säljare på Drejaregatan 4

16 okt 2021

"Ordnade en otroligt snabb försäljning av huset utanför öppna marknaden vilket passade vår situation perfekt. Affären hade inte kunnat gå smidigare. Rekommenderar bjufors/jennie
//Johan "
säljare på Odengatan 81

15 okt 2021

"Vi kan inte svara på alla frågor för huset såldes innan annonsering och visningar."
säljare på Hundskärsvägen 1

07 okt 2021

"En mycket skicklig mäklare som jag verkligen kommer att rekommendera "
säljare på Drottninggatan 54C

02 okt 2021

"Jennie genomförde försäljningen av bostaden med stort engagemang, energi och kunnighet.
"
säljare på Drottninggatan 32P

29 sep 2021

"Trevligt bemötande av en driven tjej helnöjd med hur hela processen går till från början till slut kan varmt rekommendera Jennie "
säljare på Slättås Källelid 5

07 sep 2021

"Vid vårt första tyckte jag att mäklaren var väl modig i sin förmodan att sälja lägenheten till priset hon föreslog. Jag hade fel! Jennie krossade mina egna förväntningar och sålde till ett riktigt bra pris! "
säljare på Nolhagagatan 6E

02 sep 2021

"Lyhörd mäklare som lyssnade till mina önskemål. "
säljare på Säterigatan 67

02 sep 2021

"Trevlig och lyhörd mäklare som man fick bra kontakt med och som lyssnade in mig som säljare. Bra bemötade från början till slut."
säljare på Kvarnbacken 50

23 aug 2021

"Vi är så nöjda med Jennie! Med försäljningen, som gick över förväntan, det fina mottagandet och den goda servicen. "
säljare på Mångatan 6B

12 aug 2021

"Bästa mäklaren ever. Kan 100% rekommendera Jennie Ajo. Trevlig, påläst och kompetent!"
säljare på Bergsjödalsvägen 8

26 jul 2021

"ej nöjd med styling och foto"
säljare på Enevägen 7

12 jul 2021

"Jennie skötte försäljningen av mitt hus föredömligt! Snabb och bra affär utan krångel. Kan ge mina varmaste rekommendationer! "
säljare på Slättås Källelid 7

23 jun 2021

"Driven och samtidigt lyhörd mäklare. Kändes tryggt och effektivt!"
säljare på Gräskärrsvägen 12

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
7
Villa
5
Radhus
3
Mark
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
9
Försäljningar
16
Försäljningsvärde
57 100 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
91 av 94 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
93 av 94 säljare
Jennie var tydlig och höll mig uppdaterad
97 av 98 säljare

Hur enkelt är det att förstå om den här mäklaren är relevant?

Väldigt svårt
Väldigt lätt

Jennie på kartan.

170 tidigare bostäder
8 bostäder till salu
99 rekommendationer

8 bostäder till salu.

Bostäder

5 rum, 120,5 m²
Parhus, Alingsås
8 753 kr/mån
1 850 000 kr
2 rum, 67,5 m²
27 611 kr/m²
Lägenhet, Alingsås
5 113 kr/mån
14 500 000 kr
8 rum, 134 m²
108 208 kr/m²
Villa, Alingsås
3 rum, 83,5 m²
Lägenhet, Alingsås
4 728 kr/mån
10 750 000 kr
9 rum, 250 m²
43 000 kr/m²
Villa, Alingsås

Tidigare försäljningar.

Bostäder

2 800 000 kr
Tomt/Mark Edsås
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
3 700 000 kr
Lägenhet Alingsås Centrum
+ 100 000 kr
3 rum, 92,5 m²
Utropspris: 3 600 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
6 800 000 kr
Villa Sörhaga
5 rum, 142 m²
Utropspris: 6 800 000 kr
3 850 000 kr
Radhus Lövekulle Skår
+ 250 000 kr
5 rum, 122 m²
Utropspris: 3 600 000 kr
Slutpris saknas
Radhus Noltorp
6 rum, 106 m²
Utropspris: 2 400 000 kr

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.