Javier Basile Leon jobbar på HusmanHagberg och är registrerad mäklare sedan 2010-11-24. Javier har publicerat 17 annonser och fått 8 rekommendationer från säljare det senaste halvåret. Bostadsannonserna har motsvarat ett värde av 62 560 000 kr och samtliga har gällt lägenheter.

Presentation

Jag har varit verksam som mäklare på Kungsholmen sedan 2010. Kombinationen av erfarenhet samt ett stort driv ger dig som kund de absolut bästa förutsättningarna för lyckad försäljning.

Mina kunder värdesätter kvalitetstänk, engagemang och höga slutpriser! - Låt mig hjälpa dig att göra ditt livs bästa affär!

Jag vill att du ska vara så nöjd med min insats, att du gladeligen rekommenderar mig vidare till vänner och bekanta.

Säljarnas ord:

”Hängiven och pålitlig fastighetsmäklare som ger det lilla extra så du får ut det du kan av din bostadsförsäljning. Tydlig, systematisk. Våra varmaste rekommendationer till denna hårt arbetande mäklare/Elin och Magnus.”
- Elin K

”Vid lägenhetsförsäljning. Utmärkt bemötande av en otroligt skicklig och hängiven säljare/mäklare. Javier Basile Leons tjänster levde mer än väl upp till mina högt ställda förväntningar.”
- Carl-Henrik S.

”Snabb, proffsig, väl påläst och mycket service minded. Gör allt för att få nöjda kunder! Jag kommer rekommendera Javier Basile Leon till mina vänner och bekanta!”
- Sofia R.

”Javier har under försäljningen varit mycket engagerad, professionell och sympatisk! Rekommenderar honom varmt då både säljare o köpare är mycket nöjda!”
- Pernilla B.

”Javier gjorde ett fantastiskt jobb med försäljning av våran lägenhet. Kan varmt rekommendera honom till andra.”
- Erik B.

”Javier Basile Leon är supertrevlig, kompetent, glad! Allt man behöver av en mäklare. Har rekommenderat honom till vänner och kommer fortsätta med det!”
- Karl W.

”Javier gav oss en trygg och säker försäljning. Jag fick ett genuint intryck som jag verkligen uppskattade. Javier var alltid tillgänglig och fick oss känna oss viktiga. Jag rekommenderar Javier starkt, han är den bästa mäklaren jag anlitat!”
- Fredrik E.

”Vi kan rekommendera Javier för hans engagemang och fulla stöd. Vi kände oss trygga och omhändertagna inom alla steg vid försäljningen. Den som anlitar honom kommer inte att ångra sig! Tips: ta gärna del av hans rekommendationer då dem är guld värda.”
- Ali H.

”Vid försäljning av vår bostad fick vi goda råd i förväg och mötte stort och professionellt engagemang vid försäljning. Vår mäklare ställde upp med fler extra visningstillfällen och hade ett stort underlag att rekrytera intressenter utifrån. Vi är verkligen nöjda med allt!”
- Maria N.

Om du vill ha en mäklare som gör det lilla extra är du varmt välkomna att kontakta mig.

1632

Profilvisningar

Javier Basile Leon är registrerad hos Fastighetsmäklarinspektionen.

Omdömen

Lämna omdöme

Helhetsbetyg

5.0 av 5.0

Mäklarens insats totalt sett.

Lyhörd

4.9 av 5.0

Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.

Engagerad

5.0 av 5.0

Väl förberedd och lätt att få tag på.

Målinriktad

5.0 av 5.0

Har hög energi och är målinriktad.

Lätt att tycka om

4.9 av 5.0

Upplevs charmig och socialt kompetent.

Arvodet var rimligt givet insats och resultat

13 av 14 säljare

Javier satte rätt förväntningar på slutpriset

12 av 14 säljare

Jag var nöjd med bostadsannonsen

14 av 14 säljare

Javier var tydlig och höll mig uppdaterad

14 av 14 säljare

Kundhistorik

Objekt i Område

Adress

Utropspris

Slutpris

Yta: ?

Antal rum: ?

162 tidigare annonser
3 bostäder till salu
Javier Basile Leon, Reg. Fastighetsmäklare 14 rekommendationer

Tidigare annonser

Annonser markerade med Javier Basile Leon, Reg. Fastighetsmäklare visar att säljaren av bostaden rekommenderar Javier Basile Leon.

Mäklarens historik avser endast publicerade annonser. Slutpriser kan vara baserade på lagfart, sista bud eller motsvarande.

Objekt Pris Storlek Byrå
Kronobergsgatan 22
Lägenhet Kungsholmen Fridhemsplan
rum, 69 
Utropspris: 5 850 000 kr
Slutpris: 5 850 000 kr

69 

rum

HusmanHagberg
Fleminggatan 73
Lägenhet Kungsholmen Fridhemsplan
rum, 33 
Utropspris: 2 795 000 kr
Slutpris: 3 150 000 kr (+355 000 kr)

33 

rum

HusmanHagberg
Javier Basile Leon, Reg. Fastighetsmäklare Rekommenderas av säljaren

"Javier är en fantastisk person med en personlighet som passar i mäklaryrket. Det är med stor glädje jag kan rekommendera Javier till att sälja din lght/villa."

Lindhagensgatan 63
Lägenhet Kungsholmen Thorildsplan
rum, 46,5 
Utropspris: 2 995 000 kr
Slutpris: 3 350 000 kr (+355 000 kr)

46,5 

rum

HusmanHagberg
Essinge Brogata 20
Lägenhet Kungsholmen Lilla Essingen
rum, 41,5 
Utropspris: 2 495 000 kr
Slutpris: 2 800 000 kr (+305 000 kr)

41,5 

rum

HusmanHagberg
Javier Basile Leon, Reg. Fastighetsmäklare Rekommenderas av säljaren
Sankt Göransgatan 127
Lägenhet Kungsholmen Fridhemsplan
rum, 65 
Utropspris: 4 195 000 kr
Slutpris: 4 430 000 kr (+235 000 kr)

65 

rum

HusmanHagberg
Alströmergatan 32H
Lägenhet Kungsholmen Fridhemsplan
rum, 45 
Utropspris: 3 395 000 kr
Slutpris: 3 840 000 kr (+445 000 kr)

45 

rum

HusmanHagberg
Alströmergatan 32I
Lägenhet Kungsholmen Fridhemsplan
rum, 60 
Utropspris: 5 395 000 kr
Slutpris: 5 600 000 kr (+205 000 kr)

60 

rum

HusmanHagberg
Javier Basile Leon, Reg. Fastighetsmäklare Rekommenderas av säljaren

"Det viktiga för mig är kompetens och engagemang för uppgiften - och bra kommunikation. Därför valde jag Javier Basile Leon, för det var den förväntan han gav. Och han levererade. Inte bara en rekordnotering på en avvaktande bomarknad utan hans outtröttliga optimism och engagemang fick mig att hoppas och hålla humöret uppe. För marknaden var trög. Han lyckades och nu kan jag lättad och glad gå in i mitt nya boende. Jag rekommenderar Javier alla dagar i veckan! En mycket nöjd säljare - Mats "

Kronobergsgatan 25
Lägenhet Kungsholmen Fridhemsplan
rum, 41 
Utropspris: 3 150 000 kr
Slutpris: 3 250 000 kr (+100 000 kr)

41 

rum

HusmanHagberg
Fleminggatan 21
Lägenhet Kungsholmen Rådhuset
rum, 38 
Utropspris: 2 975 000 kr
Slutpris: 3 400 000 kr (+425 000 kr)

38 

rum

HusmanHagberg
Javier Basile Leon, Reg. Fastighetsmäklare Rekommenderas av säljaren

"Inför försäljningen(min första lägenhets försäljning) av min lägenhet så hade jag angett mina uppgifter på mäklaroffert.se varpå jag under loppet inom 30 min vart uppringd av 10 mäklare. Jag hade naturligtvis inte tid eller intresse av att träffa alla 10 utan jag nöjde mig med 5, som kom förbi min lägenheten, tittade på den, värderade den och la upp en ev. Försäljningsstrategi osv.

Under dessa möten så fick jag höra många mäklar klyschor som ”jag får de högsta slutpriserna”, ”jag använder bara de bästa fotograferna” och ”jag använder mig av mina parallella försäljningskanaler” etc etc. De absolut flesta mäklarna gav dock ett seriöst och förtroendegivande intryck.

Javier fångade dock snabbt mitt intresse då han vältaligt och motiverat förklarade (även om någon mäklar klyscha slank ut..)
för mig vad som gjorde min lägenhet unik vid en försäljning iform av planlösning och funktionalitet ist för att bara säga ”fina färger och snygg diskbänk”.
Javier nämnde att en kollega till mig hade köpt en lägenhet av honom för något år sedan för att sedan sålt den åt honom något år senare, han rekommenderade mig att kontakta min kollega - vilket jag gjorde.
Min kollega svarade bara kort på frågan vad han hade att säja om Javier med följande ord: ”han är MIN mäklare” och ”han är säljaren med stort S”.

Det kändes därefter naturligt att välja Javier och vi gick igenom en tidsplan, osv, han rekommenderade mig visserligen att köpa styling av lägenheten, men jag tyckte det verkade dyrt, då man för mindre medel(och lite jobb) kan piffa till lägenheten innan försäljning för mindre summa än proffistionell styling, för att efter försäljning få behålla grejerna. Fotografering avlöpte smidigt. Bra och rimlig objekts beskrivning - utan för många ”mäklar klyschor”.

När väl lägenheten publicerades på hemnet så anförtrodde jag mig helt och hållet åt att Javier skulle ha en bra prisstrategi, vilket jag kände mig trygg med.

Efter publiceringen så var det enligt honom en ganska bra intresse för att ha förhandsvisning då han bedömde som det var ändå 6-7 som hade frågat om det. Vi körde en öppen förhandsvisning och runt 11 spekulanter kom.

Efter huvudvisningen så blev budgivningen publik, Javier hade lyckats attrahera runt 14 spekulanter till den samt 10 till sekundär visningen. Även en extra privat visning sattes in efter huvudvisningen, med kort notis.

Det kändes verkligen som Javier la om taktiken beroende på intresse, då hela processen är väldigt dynamisk, och det gäller att smida medans järnet är varmt. Vidare så upplevde jag inte honom som om han la ner jobbet vid 17:30, utan att han ringde runt och var aktiv bra mkt längre än så på kvällen.

När väl budgivningen hade börjat dö ut så lyckades Javier få högsta budgivare att höja sitt egna bud för att få ett snabbt avslut. Detta är i mina ögon ett kvitto på att även köparen kände ett stort förtroende för mäklaren.

Nu när bostadsmarknaden är lite ryckig så skulle jag säga att det är viktigt att ha en lokal mäklare som vet om de ”konkurrerande lägenheterna” ska stambytas eller har en mögelfläck i taket osv osv. Javier har närmare 10 års erfarenhet här på Kungsholmen, vilket ingav ett lugn och stabilitet.

Nu när jag är på jakt efter min nästa lägenhet så är även Javier behjälplig med tankar och prisstatistik.

Det ska mycket till för att Javier inte ska vara mitt förhandsval vid min nästa lägenhetsförsäljning. - rekommenderas starkt!
"

Grubbens gata 3
Lägenhet Kungsholmen Sankt Eriksområdet
rum, 38 
Utropspris: 2 950 000 kr
Slutpris: 3 415 000 kr (+465 000 kr)

38 

rum

HusmanHagberg
Javier Basile Leon, Reg. Fastighetsmäklare Rekommenderas av säljaren

3 bostäder till salu

Så här presenterar Javier sina säljares bostäder just nu.

Industrigatan 10 rum, 68  Utropspris: 5 495 000 kr HusmanHagberg
Sankt Eriksgatan 39 rum, 36  Utropspris: 2 895 000 kr HusmanHagberg
Hantverkargatan 87 rum, 66  Utropspris: 5 795 000 kr HusmanHagberg

Funderar du på att sälja din bostad i Stockholm? Totalt har 1112 mäklare haft försäljningsuppdrag i Stockholm senaste halvåret. I snitt har 3,2 köpare deltagit i budgivningarna och slutpriset har landat på 4 425 700 kr.

Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Om cookies och personuppgifter
Jag förstår