Javier Basile Leon

Profilbild för Javier Basile Leon
Javier Basile Leon
4.9 / 5
(71 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
25 st
12 st
88 635 000 kr

Bakgrund

Javier Basile Leon jobbar på HusmanHagberg och är registrerad mäklare sedan 2010-11-24. Javier har fått in 12 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret. Javier har enligt vår statistik haft 26 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 110 450 000 kr.

Presentation

Jag har varit verksam som mäklare på Kungsholmen sedan 2010. Kombinationen av erfarenhet samt ett stort driv ger dig som kund de absolut bästa förutsättningarna för lyckad försäljning.

Mina kunder värdesätter kvalitetstänk, engagemang och höga slutpriser! - Låt mig hjälpa dig att göra ditt livs bästa affär!

Om du vill ha en mäklare som gör det lilla extra är du varmt välkomna att kontakta mig.

Utmärkelser:

- Mest rekommenderade mäklaren på Kungsholmen under Q1 - 2020 (Reco.se)

Säljare om Javier.

18 okt 2021

"Javier är vänlig, kompetent och energifylld. Han inger förtroende och höll mig uppdaterad hela vägen genom min försäljning. Jag hade många frågor och han har alltid varit rak och ärlig. Försäljningen gick toppen, över förväntan till och med!
Jag rekommenderar verkligen att anlita Javier som mäklare."
säljare på Alströmergatan 32F

15 okt 2021

"Mycket nöjd med Javier som mäklare, trevlig och lyhörd. Han var flexibel, gjorde ett bra jobb och hittade rätt köpare till min lägenhet. Rekomnederas!"
säljare på Hantverkargatan 50

11 okt 2021

"Mycket professionell mäklare med personlig tach. Kommunicerar klart och tydligt från första början och lämnar ingenting åt slumpen, vilket ger trygghet till den som har anlitat honom. Tar hänsyn till båda parter vid en bostadsaffär. Jag har både köpt och sålt lägenhet via honom.
Jag kan starkt rekommendera honom till min umgänges krets!"
säljare på Arbetargatan 34

08 okt 2021

"Alltid trevligt bemötande med stor kunskap. Är driven, engagerad och lyhörd. Vi är mycket nöjda över hela försäljningsprocessen."
säljare på Chapmansgatan 6

07 okt 2021

"Ska du sälja en lägenhet på Kungsholmen? Då är min starka rekommendation att välja Javier som mäklare. Få mäklare har den långa erfarenheten som Javier har, vilket lyser igenom under alla steg i processen. Utöver det är han realistisk, ärlig, tydlig och väldigt lätt att tycka om. Jag kunde inte varit nöjdare med hans insats och det resultat han uppnådde."
säljare på Industrigatan 5

17 jun 2021

"Javier var tydlig, proffsig, lyhörd och kunnig på vårt område.
Rekommenderas varmt!"
säljare på Fyrverkarbacken 27

16 jun 2021

"En nära vän rekommenderade Javier för försäljningen av min lägenhet och det är jag mycket glad för. Han är extremt kunnig och engagerad och det märks att han verkligen älskar sitt jobb. Javier har en unik social förmåga som får både säljare och köpare att känna sig trygga samt fingertoppskänsla för vad som ska till i varje situation för bästa resultat. I slutändan är det försäljningspriset som är avgörande och där överträffades mina förväntningar med råge. Rekommenderar Javier starkt!"
säljare på Industrigatan 14

08 jun 2021

"Han var ärlig och kunnig. Det ståmde det han sa om värderingen av lägemheten. "
säljare på Celsiusgatan 7

08 jun 2021

"Javier är en fantastisk människokännare som kommunicerar otroligt väl med både spekulanter och säljare. Han är enkel att tycka om och bryr sig inte bara om helheten utan har även ett öga för detaljer. "
säljare på Fleminggatan 73

03 jun 2021

"Javier kändes genast förtroendeingivande och ärlig, han var noga med att inte inge några falska förhoppningar och det kändes så bra. Sedan blev slutpriset ändå det vi ville ha! Andra gången vi anlitade Javier. Vi kan varmt rekommendera honom.
"
säljare på Fleminggatan 40A

26 maj 2021

"Javier är en väldigt engagerad och pålitlig mäklare. Han kom väl förberedd till vårt första möte med väldigt god insikt i marknaden och de möjligheter som fanns. Det kändes lätt för oss att sälja med honom, eftersom han höll oss informerade under hela processens gång. Han gick above and beyond för att hitta rätt köpare och nå det slutresultat vi letade efter!
Javier får vår starkaste rekommendation!"
säljare på Alströmergatan 32E

13 apr 2021

"Mäklare för mig är någon som är kunnig, seriös, ambitiös och som gör det där lilla extra. Javier får toppbetyg på alla dem delarna. Från dag ett kändes allt bra och jag kunde känna mig trygg i dem beslut som han tog och hans långa erfarenhet från mäklaryrket märktes genom hela processen. Men det som dock är avgörandet och som skiljer mäklare fån mäklare är ju slutresultatet, det vill säga, vad lägenheten säljs för. Där landa vi över min förväntan och slog dessutom rekord i föreningen. Så för er som vill ha en av Stockholms, kanske Sveriges bästa mäklare så kan jag varmt rekommendera Javier. "
säljare på Essinge Brogata 27

17 mar 2021

"Javier was very friendly and helpful thourghout the whole process. he kept calm and always respected my position and needs as a seller, even when the sell seemed hard to close he never once try to push me into closing a deal that was lesser than optimal for me. highly recommended "
säljare på Fleminggatan 40

30 jan 2021

"Kan verkligen rekommendera Javier. Andra gången jag anlitar honom som mäklare. Som alltid inger han ett bra förtroende och är väldigt proffsig genom hela processen.
Även denna gång levererade han över förväntan och jag kan inte säga annat än att jag är väldigt nöjd med slutresultatet. "
säljare på Norr Mälarstrand 94

16 jan 2021

"Javier är en väldigt professionell, hängiven och personlig mäklare. Redan från början kändes kommunikationen lätt och enkel och vi kom överens om en försäljning som verkligen passade mig och Javier gjorde sitt yttersta för att anpassa försäljningen därefter. Rekommenderar Javier starkt! "
säljare på Thorildsvägen 4

14 jan 2021

"Javier har precis hjälpt mig med försäljningen av min 2:a på Kungsholmen. Javier var väldigt tydlig med att förklara hela säljprocessen och noga med att ej ge några glädjekalkyler. Jag hade pratat med ett par andra mäklare som även värderat min lägenhet men valde att anlita Javier då han gav ett väldigt professionellt och seriöst intryck. Javier är en erfaren och skicklig förhandlare som var ett väldigt bra stöd under hela processen och jag har ett väldigt bra helhetsintryck."
säljare på Alströmergatan 32M

29 sep 2020

"Kan varmt rekommendera Javier. Han ingav ett högt förtroende genom hela processen och var ett ständigt bollplank och svarade på frågor och funderingar samt gav tips på styling och andra saker. Han levererade långt över förväntan och vi är enormt nöjda med slutresultatet."
säljare på Celsiusgatan 5

28 sep 2020

"Javier ingav förtroende och energi från början till slut. Han delade med sig av sin erfarenhet och gav oss tips och rekommendationer för att lägga grunden inför försäljningen. Vår lägenhet var initialt svårvärderad och slutpriset landade betydligt mycket högre än både vi och mäklaren förutspått initialt. Med facit på hand så sattes nog mäklarens incitamentstrappa något defensivt - slutresultatet blev dock att både vi och mäklaren fick bra betalt då han lyckades attrahera ett stort intresse och visningsdeltagande. "
säljare på Sankt Göransgatan 85

24 sep 2020

"Kände av mig väldigt väl och engagerade mig i den mån som passade mig.
Kändes som att jag inte behövde göra någonting för att han hade koll och fixade allt, samtidigt som jag kände mig delaktig hela vägen.
Rekommenderar absolut Javier. "
säljare på Stagneliusvägen 30

24 aug 2020

"Javier gav ett mycket bra intryck redan vid första mötet och var väldigt proffsig, kunnig och noggrann genom hela säljprocessen."
säljare på Love Almqvists väg 4A

15 aug 2020

"Oerhört engagerad och lyhörd. Är mycket nöjd med Javier som min mäklare. Han hjälpte till med tips inför styling av lägenhet, jobbade hårt för att få många spekulanter till visningarna (över 60 sällskap på 2 dagar) och det hela resulterade i säljrekord i bostadsrättsföreningen. Grymt nöjd och rekommenderar varmt. "
säljare på Stagneliusvägen 43

13 aug 2020

"Javier sålde min 1:a på Lilla Essingen och gjorde ett minst sagt fantastiskt jobb där han mitt i en pandemi lyckades sälja min lägenhet till rekordpris. Proffsig, flexibel och trygg i sin roll. Förstår bostadsmarknaden och tog fram en tydlig plan för hur vi skulle hantera den och eventuella problem. Är mer än nöjd med Javier och kan varmt rekommendera honom till alla som vill ha ett proffs."
säljare på Strålgatan 19

11 jun 2020

"Sprang in i Javier lite av en slump på en visning när han sålde en lägenhet i min port. Fastnade direkt för hans engagemang, bemötande och bra och tydliga svar - både för köpare och säljare. När det blev dags att sälja min lägenhet var valet lätt, och alla de förväntningar jag haft på honom har han uppfyllt med råge. Supernöjd!"
säljare på Celsiusgatan 8

27 maj 2020

"Vi köpte ett hus innan vi sålt vår lägenhet mitt under Corona, en minst sagt chockartad upplevelse. Trots den svåra utmaningen kom Javier in och hjälpte oss med försäljningen av lägenheten genom tydliga instruktioner och ledde oss genom processen vilket kändes otroligt skönt och tryggt. I en kris levererade han toppenresultat och vi fick hela tiden information och guidning så vi kunde koppla av och känna oss mycket mindre stressade. Otroligt nöjda med vårt val av mäklare! "
säljare på Jakob Westinsgatan 7

25 mar 2020

"Mycket nöjd! Javier är en person man har lätta att tycka om och som tar en igenom hela processen på ett pedagogiskt och erfaret sätt. Kändes att man var i trygga händer och lät honom bestämma upplägget helt och hållet. "
säljare på Wargentinsgatan 5D

23 mar 2020

"Ett fullblodsproffs! Inga konstigheter alls under säljprocessen, det löstes snabbt, smidigt och säkert."
säljare på Kungsklippan 11

18 mar 2020

"Javier gjorde ett helt enastående jobb - han fick oss att känna oss trygga j processen och är dessutom otroligt driven och förstår precis hur bostadsmarknaden fungerar. Han lyckades med riktigt bra förhandlingar och vi är så jäkla nöjda"
säljare på Arbetargatan 34

10 feb 2020

"Javier var mycket noggrann och gav mycket fin service. Har tidigare även köpt av honom och kan varmt rekommendera denna mäklare.
Man känner sig väldigt trygg i hans händer."
säljare på Kungsklippan 11

19 dec 2019

"Javier höll kontakt med oss i över ett år där han lyssnade in vart vi var i säljprocessen samtidigt som han höll oss uppdaterade om marknaden.
När vi väl bestämde oss för att köra var Javier proffsig och duktig hela vägen.
Rekommenderar varmt!
Bättre än alla de mäklare vi mött som både köpare och säljare tidigare :)
"
säljare på Alströmergatan 32P

30 nov 2019

"Javier är en fantastisk mäklare! Mitt intryck är att han genuint bryr sig om både säljare och köpare och att han därför lägger ned hjärta och själ för att skapa en så positiv upplevelse som möjligt. Han har också den skärpa och den erfarenhet som krävs för att göra ett riktigt bra jobb, alltifrån det övergripande strategiska till de små detaljerna som kan göra en stor skillnad. Jag uppskattar särskilt Javiers personliga värme, att han öppet delar sina tankar och idéer och den glöd med vilken han realiserar sina tankar och idéer. Och visst, intrycket är ju en sak, men även det konkreta resultatet talar för sig självt. Javier är en mäklare jag med glädje skulle rekommendera familj och vänner."
säljare på Kungsholmsgatan 44

04 nov 2019

"Jag valde Javier eftersom jag uppfattade honom som mycket engagerad och driven på det första uppstartsmötet. Och det var någonting han levde upp till genom hela processen. Han var snabb, intresserad och noggrann för att få allt rätt från början. Förutom bra kännedom om området var han också mycket mån om att både köpare och säljare skulle känns sig nöjda med affären. Jag kan varmt rekommendera Javier till andra som funderar på att sälja. "
säljare på Kungsholms Kyrkoplan 3A

20 okt 2019

"slutpriset vart klart högre än värderingen. Engagerad och drivande, mycket god lokalkännedom och klarade utav att kombinera dessa delar för att jag som säljare skulle känna att försäljningen paketerades på bästa sätt. "
säljare på Svarvargatan 17

18 okt 2019

"Vi anlitade Javier för att sälja vår 3a på Lilla Essingen. Vi är väldigt glada att vi valde Javier! Han är erfaren, kunnig, professionell och engagerad. Han hade en hög tillgänglighet, och var mån om att vi som säljare - och den potentiella köparen - skulle känna oss trygga under hela processen.
Annat som kännetecknar Javier är att han är energisk, pedagogisk och personlig - dessutom har han humor vilket ju alltid är ett plus .
Sammantaget är vi väldigt nöjda med Javier. Vi kan varmt rekommendera honom.
/Peter & Helena
"
säljare på Disponentgatan 6

15 okt 2019

"Inför försäljningen av vår 3:a på Nedre Kungsholmen var det självklart att vi skulle låta Javier komma och titta på vårt objekt och lämna en värdering och offert, då vi var mycket nöjda med hans tidigare försäljning av vår 2:a i samma område några år tidigare. I konkurrens med fyra andra mäklare drog han återigen det längsta strået och fick förtroende att sälja vår bostad. Javier har ett tillmötesgående och tydligt bemötande gentemot både säljare och köpare. Han är ett stöd för båda parter genom hela processen och guidade oss som säljare genom processen med tidsplan, styling tips, fotografering, annons och inte minst uppdateringar efter visningar och under budprocessen. Eftersom vi sålt med Javier tidigare var vi trygga med att hans skulle göra sitt ytteresta för att stänga en affär där både säljare och köpare var nöjda, och där levererade han återigen starkt! Jag kan definitivt rekommendera Javier som mäklare för din nästa försäljning och han kan verkligen marknaden på Kungsholmen. "
säljare på Bergsgatan 20

17 feb 2019

"Min första kontakt med Javier var i samband med köp av bostadsrätt som han mäklade försäljningen av. Efter den positiva upplevelsen valde jag sex år senare att anlita Javier som mäklare när jag sålde min bostadsrätt. Javier är professionell, noggrann, lyhörd, och har såväl hög arbetskapacitet som ett mycket trevligt bemötande. Jag skulle inte tveka att anlita honom igen, såväl som rekommendera honom till andra."
säljare på Arbetargatan 34

11 feb 2019

"Väldigt bra insats genom hela försäljningsprocessen vilket visade sig genom en bra annons (bra bilder), många potentiella köpare som tillslut resulterade i en bra budgivning med ett önskvärt slutpris. "
säljare på Lindhagensgatan 63

23 dec 2018

"I särklass den bästa mäklare jag har anlitat! Jag kan verkligen varmt rekommendera Javier Basile Leon om du ska sälja din lägenhet - jag kunde inte vara mer nöjd!
En granne, som köpt sin lägenhet av Javier, gav mig hans namn efter att jag träffat tre andra mäklare, men inte kände att jag hittat den/det jag sökte. Javier visade sig vara helt rätt! Han är lika rutinerad som engagerad, oerhört proffsig och kunnig, energisk och positiv, strategisk, och samtidigt vänlig, flexibel och alltid nåbar. (Jag har tänkt efter, men kan faktiskt inte komma på något som skulle kunna ha gjorts/skötts bättre.) Helt enkelt en otroligt duktig säljare som brinner för det han gör och levererar med råge - det märks att Javier hamnat helt rätt och verkligen gillar sitt jobb!
Hans långa erfarenhet gör att han kan marknaden väldigt väl och ser med en gång styrkor (och svagheter) i objektet, vilket bidrog till att rätt utgångspris sattes på min lägenhet. Annonsen var jättefin - den stylingfirma och fotograf som Javier jobbar med kan jag också varmt rekommendera.
Javier lyckades sedan skapa mycket stort intresse för min lägenhet på en minst sagt oförutsägbar marknad, och hanterade budgivningen på helt fantastiskt sätt. Jag blev uppdaterad löpande och slutpriset överträffade mitt ”nöjdpris” med stor marginal! Det faktum att jag var utomlands när lägenheten såldes var inget som helst problem och är bara ett exempel på hur Javier (där andra kan se svårigheter) alltid ser lösningar och möjligheter.
Utöver försäljningen, var jag när jag letade mäklare, även mån om att hitta någon som kunde ge råd genom hela processen, dvs även vid köp av ny lägenhet. Även här levererade Javier till hundra procent och delade med sig av goda råd och klokskap när jag letade, budade och sedan köpte, på väldigt engagerat och kunnigt sätt.
Jag kommer med glädje rekommendera Javier till vänner och bekanta!"
säljare på Wargentinsgatan 7

11 nov 2018

"Javier är en fantastisk person med en personlighet som passar i mäklaryrket. Det är med stor glädje jag kan rekommendera Javier till att sälja din lght/villa."
säljare på Fleminggatan 73

10 okt 2018

"Det viktiga för mig är kompetens och engagemang för uppgiften - och bra kommunikation. Därför valde jag Javier Basile Leon, för det var den förväntan han gav. Och han levererade. Inte bara en rekordnotering på en avvaktande bomarknad utan hans outtröttliga optimism och engagemang fick mig att hoppas och hålla humöret uppe. För marknaden var trög. Han lyckades och nu kan jag lättad och glad gå in i mitt nya boende. Jag rekommenderar Javier alla dagar i veckan! En mycket nöjd säljare - Mats "
säljare på Alströmergatan 32I

13 aug 2018

"Inför försäljningen(min första lägenhets försäljning) av min lägenhet så hade jag angett mina uppgifter på mäklaroffert.se varpå jag under loppet inom 30 min vart uppringd av 10 mäklare. Jag hade naturligtvis inte tid eller intresse av att träffa alla 10 utan jag nöjde mig med 5, som kom förbi min lägenheten, tittade på den, värderade den och la upp en ev. Försäljningsstrategi osv.
Under dessa möten så fick jag höra många mäklar klyschor som ”jag får de högsta slutpriserna”, ”jag använder bara de bästa fotograferna” och ”jag använder mig av mina parallella försäljningskanaler” etc etc. De absolut flesta mäklarna gav dock ett seriöst och förtroendegivande intryck.
Javier fångade dock snabbt mitt intresse då han vältaligt och motiverat förklarade (även om någon mäklar klyscha slank ut..)
för mig vad som gjorde min lägenhet unik vid en försäljning iform av planlösning och funktionalitet ist för att bara säga ”fina färger och snygg diskbänk”.
Javier nämnde att en kollega till mig hade köpt en lägenhet av honom för något år sedan för att sedan sålt den åt honom något år senare, han rekommenderade mig att kontakta min kollega - vilket jag gjorde.
Min kollega svarade bara kort på frågan vad han hade att säja om Javier med följande ord: ”han är MIN mäklare” och ”han är säljaren med stort S”.
Det kändes därefter naturligt att välja Javier och vi gick igenom en tidsplan, osv, han rekommenderade mig visserligen att köpa styling av lägenheten, men jag tyckte det verkade dyrt, då man för mindre medel(och lite jobb) kan piffa till lägenheten innan försäljning för mindre summa än proffistionell styling, för att efter försäljning få behålla grejerna. Fotografering avlöpte smidigt. Bra och rimlig objekts beskrivning - utan för många ”mäklar klyschor”.
När väl lägenheten publicerades på hemnet så anförtrodde jag mig helt och hållet åt att Javier skulle ha en bra prisstrategi, vilket jag kände mig trygg med.
Efter publiceringen så var det enligt honom en ganska bra intresse för att ha förhandsvisning då han bedömde som det var ändå 6-7 som hade frågat om det. Vi körde en öppen förhandsvisning och runt 11 spekulanter kom.
Efter huvudvisningen så blev budgivningen publik, Javier hade lyckats attrahera runt 14 spekulanter till den samt 10 till sekundär visningen. Även en extra privat visning sattes in efter huvudvisningen, med kort notis.
Det kändes verkligen som Javier la om taktiken beroende på intresse, då hela processen är väldigt dynamisk, och det gäller att smida medans järnet är varmt. Vidare så upplevde jag inte honom som om han la ner jobbet vid 17:30, utan att han ringde runt och var aktiv bra mkt längre än så på kvällen.
När väl budgivningen hade börjat dö ut så lyckades Javier få högsta budgivare att höja sitt egna bud för att få ett snabbt avslut. Detta är i mina ögon ett kvitto på att även köparen kände ett stort förtroende för mäklaren.
Nu när bostadsmarknaden är lite ryckig så skulle jag säga att det är viktigt att ha en lokal mäklare som vet om de ”konkurrerande lägenheterna” ska stambytas eller har en mögelfläck i taket osv osv. Javier har närmare 10 års erfarenhet här på Kungsholmen, vilket ingav ett lugn och stabilitet.
Nu när jag är på jakt efter min nästa lägenhet så är även Javier behjälplig med tankar och prisstatistik.
Det ska mycket till för att Javier inte ska vara mitt förhandsval vid min nästa lägenhetsförsäljning. - rekommenderas starkt!
"
säljare på Fleminggatan 21

15 jul 2017

"Mycket bra!"
säljare på Godtemplarvägen 7

10 jul 2017

"Javier var väldigt engagerad och pådrivande, samt professionel och kommunikativ under hela processen. Därför är jag beredd att rekomendera honom. "
säljare på Älvkarleövägen 8

29 maj 2017

"Javier är en fantastisk mäklare som jag rekommenderar av hela mitt hjärta! "
säljare på Essinge Brogata 8

23 maj 2017

"Jag var mycket nöjd och han gav oss bra intryck vid första mötet och gjord så att vi fick ett bra pris för vårat radhus. Kan rekommendera honom starkt till minna vänner "
säljare på Slåntunet 7

12 apr 2017

"Mycket kompetent och trevligt mäklare som kom med bra tips. Tilltalade både förnuftet och känslorna och utstrålade positiv energi. Toppenmäklare!"
säljare på Artemisgatan 65

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
26

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
12
Försäljningar
26
Försäljningsvärde
110 450 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.8 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
67 av 70 säljare
Javier satte rätt förväntningar på slutpriset
64 av 70 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
70 av 70 säljare
Javier var tydlig och höll mig uppdaterad
69 av 71 säljare

Javier på kartan.

256 tidigare annonser
3 bostäder till salu
70 rekommendationer

3 bostäder till salu.

Annonser

2 250 000 kr
1 rum, 26 m²
86 538 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
1 561 kr/mån
2 300 000 kr
1 rum, 22,5 m²
104 545 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
1 069 kr/mån
2 695 000 kr
1 rum, 24 m²
112 291 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
1 225 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

3 690 000 kr
Lägenhet Kungsholmen Kungsholms Strand
+ 540 000 kr
1 rum, 37 m²
Utropspris: 3 150 000 kr
4 650 000 kr
Lägenhet Kungsholmen Norr Mälarstrand
-45 000 kr
2 rum, 53 m²
Utropspris: 4 695 000 kr
3 800 000 kr
Lägenhet Kungsholmen Fridhemsplan
+ 805 000 kr
1,5 rum, 38 m²
Utropspris: 2 995 000 kr
4 260 000 kr
Lägenhet Kungsholmen Fridhemsplan
+ 810 000 kr
2 rum, 40,5 m²
Utropspris: 3 450 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Mycket professionell mäklare med personlig tach. Kommunicerar klart och tydligt från första början och lämnar ingenting åt slumpen, vilket ger trygghet till den som har anlitat honom. Tar hänsyn till båda parter vid en bostadsaffär. Jag har både köpt och sålt lägenhet via honom.
Jag kan starkt rekommendera honom till min umgänges krets!"
4 750 000 kr
Lägenhet Kungsholmen Lilla Essingen
2 rum, 66 m²
Utropspris: 4 750 000 kr

Statistik för publicerade annonser, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade annonser baseras på bostadsannonser som publicerats som till salu på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.

Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.